Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Tänne keskustelut politiikasta siihen liittyvästä korruptiosta yms.

Valvoja: Moderaattorit

Judge Dredd
Hetty Wainthropp
Viestit: 481
Liittynyt: Ma Kesä 23, 2008 9:14 pm

Re: Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Viesti Kirjoittaja Judge Dredd »

Kuva

Hyvin menee briteillä.
On vaikea katsoa, kun Stalin makaa vain murtuneena sohvalla.
"Ovatko suomalaiset pystyneet tekemään niin suuria tuhoja kunniakkaalle puna-armeijalle? Selittäkää minulle," vaatii Stalin.

Odontologi
Alibin satunnaislukija
Viestit: 59
Liittynyt: Ti Joulu 14, 2010 4:12 pm

Re: Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Viesti Kirjoittaja Odontologi »

^

Vittu en pysty visioimaan noilla tiedoilla :wink:

Mutta briteillä menee takuulla huonommin kuin meillä, vaikka meilläkin sitä parantamisen varaa kyllä löytyy. Ja joo olen nauttinut, älä ota mitenkään vittuiluna. Se ei ollut tarkoitus.
I saw the millions, the naked and the dead
I saw the city streets running bloody red

INES 7
Axel Foley
Viestit: 2301
Liittynyt: Pe Elo 13, 2010 5:57 pm
Paikkakunta: Koiruohon kaupunki

Re: Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Viesti Kirjoittaja INES 7 »

Odontologi kirjoitti:^

Vittu en pysty visioimaan noilla tiedoilla :wink:
Imagine there's no Heaven
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky
Imagine all the people
Living for today

Imagine there's no countries
It isn't hard to do
Nothing to kill or die for
And no religion too
Imagine all the people
Living life in peace

You may say that I'm a dreamer
But I'm not the only one
I hope someday you'll join us
And the world will be as one

Imagine no possessions
I wonder if you can
No need for greed or hunger
A brotherhood of man
Imagine all the people
Sharing all the world

You may say that I'm a dreamer
But I'm not the only one
I hope someday you'll join us
And the world will live as one



Näin eräs engelsmanni asian ajatteli...

Kiiski Vastaranta
Olivia Benson
Viestit: 710
Liittynyt: Pe Helmi 19, 2010 12:50 am

Re: Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Viesti Kirjoittaja Kiiski Vastaranta »

Paha saa palkkansa Keravan vankilassa
20.02.2011 8:00
Riitta Suomalainen
Ulkomaalaisten vankien määrä suomalaisissa vankiloissa kasvaa, vaikka laki antaa mahdollisuuden lähettää rikollinen omaan kotimaahan suorittamaan rangaistusta. Silti vain kourallinen rikollisia on lain voimaantulon jälkeen saatu passitettua maasta pois.
– Yritetty kyllä on, mutta vangin liikkeelle pistämä valituskierre kestää, Keravan vankilan luottamusmies ja Vankilavirkailijain Liiton hallituksen jäsen Risto Nieminen tietää.
Vankila tarjoaa vangille asuinpaikan, ateriat ja laillista palkkatyötä, jossa voi parhaimmillaan tienata yli kaksi tuhatta euroa kuukaudessa.
–Suomalainen vankila ei ole minkäänlainen pelote kaverille, jonka kotimaassa armeijassakin on kovemmat oltavat kun meillä rangaistuslaitoksessa, Nieminen toteaa.
http://www.keski-uusimaa.fi/Uutiset/Kai ... vamkilassa
Maahanmuuttajista Suomelle selvät säästöt
Suomeen tulevista maahanmuuttajista kertyy suomalaisille veronmaksajille selvät säästöt, jos maahanmuuttajat työllistyvät. 20-vuotiaan lukion tai ammattikoulun käyneen maahanmuuttajan koulutuksen on kustantanut hänen kotimaansa.
Suomalainen vastaavan koulutuksen saanut maksaa yhteiskunnalle ja vanhemmilleen karkeasti arvioiden 350 000 euroa esimerkiksi koulutuksena sekä sosiaali- ja terveyspalveluina.
Jos maahanmuuttaja on hyvin koulutettu, säästöt ovat vielä suuremmat. "Esimerkiksi lääkärin koulutus maksaa paljon, ja on selvää, että Virossa tai Venäjällä koulutuksensa hankkinut lääkäri säästää Suomelle suuren summan", väestötieteilijä Mauri Nieminen Tilastokeskuksesta sanoo.
Kaikkia kuluja ei ole eritelty tarkasti viime vuosina. 1990-luvun laman aikana tehtyjen laskelmien pohjalta voidaan päätellä, että suomalainen kuluttaa 20-vuotiaaksi asti pitkälti yli 300 000 euroa.
"Ruotsin tutkimuksessa ei laskettu, paljonko vanhemmat satsaavat lapsensa vapaa-aikaan ja harrastuksiin. Se kasvattaisi summaa", huomauttaa Valtion taloudellisen tutkimuskeskuksen tutkija Pekka Parkkinen.
Lapsen ylläpito maksaa Parkkisen mukaan vanhemmille keskimäärin kymmenen tuhatta euroa vuodessa Suomessa. Näin ollen yksi lapsi maksaa elättäjilleen ennen 20. ikävuottaan vajaat 200 000 euroa.
Sosiaali- ja terveyspalvelujen sekä koulutuksen kautta yhteiskunnan rahaa menee ainakin 150 000 euroa. Jo pelkästään koulutus maksaa runsaat viisi tuhatta euroa vuodessa.
Maahanmuuttajien koulutuksen ja kasvatuksen on maksanut heidän kotimaansa.
Toisaalta julkinen sektori saa Suomessa kasvavista tulevaisuuden työntekijöistä myös tuloja, koska heidän menoihinsa sisältyy veroja. He myös osallistuvat kulutukseen eli talouden rattaiden pyörittämiseen omien ja perheensä hankintojen kautta.
Maahanmuuttajat aiheuttavat Suomessa jonkin verran kuluja, koska heidän sopeuttamisensa maksaa, eivätkä he siirry heti työelämään.
"Toisaalta valtaväestössäkin on ihmisiä, joista ei tule itsensä elättäjiä", Pekka Parkkinen sanoo.
Siirtolaisten koulutustaustoja ei Suomessa tarkoin tunneta, koska heiltä ei kysytä saapuessa koulutuksesta.
http://www.hs.fi/kotimaa/artikkeli/Maah ... 5225469147

Mamu vankikin tienaa jopa 2000€ kuussa ja maksaa siitä verot (oletettavasti) jolla sitten kustannetaan suomalaislasten koulutuksia ja muuta sosialiturvaa.
Niin ja suomalainen lapsi on vaan taakka jonka ylläpito maksaa ainakin 300 000€, eli mamuvanki parempi kuin suomalainen lapsi koska mamuvanki osallistuu talouden rattaiden pyörittämiseen omien ja perheiden hankintojen kautta sillä 2000€ kuukausi ansioillaan.
Eri taruissa Sampo on erilainen, sillä on myös useita nimityksiä ja ilmiasuja. Kalevalassa käytetyissä Sampo-taruissa Sampo on ihmeellinen, rikkauksia tekevä mylly.
http://fi.wikipedia.org/wiki/Sampo_(Kalevala)

Kaksi kukkahattua näistä moderneista Sampo-taruista
KuvaKuva
Tiedelehti 27.05.2010 19:00
-Testosteroni vähentää sosiaalista sinisilmäisyyttä

Avatar
Marokon Kauhu
Perry Mason
Viestit: 3691
Liittynyt: Ma Maalis 26, 2007 9:06 pm
Paikkakunta: Rio Grande

Re: Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Viesti Kirjoittaja Marokon Kauhu »

Maahanmuuttajat aiheuttavat Suomessa jonkin verran kuluja, koska heidän sopeuttamisensa maksaa, eivätkä he siirry heti työelämään.
Hehe, joillain ryhmillä tuo "ihan heti" on vain pidempi kuin toisilla.

Niin kauan kun suurin osa maahanmuutosta tapahtuu islamilaisista maista tulevana pakolaisuutena "inhimillisin perustein" ja "suojelun tarpeesta" myös maahanmuuttajan kotimaa on selvinnyt tulijan koulutuksesta halvalla siinä mielessä että usein sitä ei näköjäään ole annettu lainkaan...
Sanon tässä nyt usein, koska poikkeuksiakin toki on.

Mutta eiköhän me nyt lakata tekemästä suomalaisia lapsia, Astrid tädin toiveiden mukaisesti, kun ne tulevat yhteiskunnalle niin kalliiksi.

Somaliasta tulevat perheenyhdistämisethän eivät maksa mitään?
- Kilo kokaiinia, kolme yhden hinnalla
- Kilo kokaiinia, en oo joutumassa linnaan
- Sösssön sössön
- Äbälä wäbälä
Milan Jaff - jolle annettiin näin ensi alkuun 10 vuotta linnaa

Aizerbaidzan
Angus MacGyver
Viestit: 6651
Liittynyt: Su Touko 13, 2007 12:22 pm

Re: Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Viesti Kirjoittaja Aizerbaidzan »

Etelä-Saimaa kirjoitti:http://www.esaimaa.fi/Online/2011/02/21 ... 10608360/4

Suomen turvapaikkamenettelystä netissä tarkka selostus arabiaksi
21.2.2011 6:00

Arabiankielinen nettisivu ahtaa pikkutarkat ohjeet ja valmiit repliikit Suomesta turvapaikkaa hakeville Irakin kurdeille.

Hakijoita varoitetaan kielitestistä, joilla Suomessa on ryhdytty selvittämään hakijan oikeaa kotipaikkaa, kun tämä väittää olevansa Kirkukista.

Suomen maahanmuuttoviranomaiset ovat voineet tutustua ajantasaiseen ja laajaan ohjeistukseen kuukauden ajan.

Ohjeiden laatijat eivät anna kovin hyvää kuvaa viranomaistoiminnasta. Päätöksistä puuttuu johdonmukaisuus ja järjestelmällisyys.

Ulkomaalaispoliisi näyttäytyy ohjeissa elokuvien maalaispoliisina. Kuulustelukerroilla toistuvat samat kysymykset, joihin voi etukäteen valmistautua.

Ajantasaisuudessaan tiedot ovat osittain erittäin hyviä.

”Hyvät veljet, te kaikki olette tietoisia Eurodac-sormenjälkijärjestelmästä. On niitä, joiden sormenjälki on tallennettu Kreikassa. Turvapaikanhakijoita ei käännytetä, mikäli heidän sormenjälkensä on tallennettu vain Kreikassa”, neuvotaan www.Iraqirabita.org -sivustolla.

Uusi viranomaiskäytäntö oli päivitetty sivulle jo ennen kuin Suomi teki päätöksen olla palauttamatta Kreikkaan siellä rekisteröityjä turvapaikanhakijoita.

Maahanmuuttoviraston turvapaikkayksikön johtaja Esko Repo antaa tunnustusta poikkeuksellisen kunnianhimoiselle yritykselle kuvata Suomen viranomaiskäytäntöjä.

Lue lisää maanantain Etelä-Saimaasta.

Avatar
Marokon Kauhu
Perry Mason
Viestit: 3691
Liittynyt: Ma Maalis 26, 2007 9:06 pm
Paikkakunta: Rio Grande

Re: Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Viesti Kirjoittaja Marokon Kauhu »

IL:
Italialaiset eivät usko pärjäävänsä ilman maahanmuuttajia

Sunnuntai 20.2.2011 klo 16.48

Italialaisten suhtautuminen maahanmuuttajiin on ristiriitaista. Ulkomaalaisten uskotaan lisäävän rikollisuutta, toisaalta heitä ilmankaan ei maassa enää pärjätä.

Tuoreen tutkimuksen mukaan enemmän kuin seitsemän italialaista kymmenestä uskoo, että maahanmuuttajat ovat välttämättömiä Italialle. Lähes 70 prosenttia italialaisista ei usko maahanmuuttajien vievän töitä paikallisilta.

Monet maahanmuuttajista tekevätkin töitä, jotka italialaisille eivät enää kelpaa. Esimerkiksi monet maahanmuuttajat työskentelevät hedelmänpoimijoina ja yksityisinä vanhustenhoitajina.

Maahanmuuttajia koskevia asenteita selvittänyt Transatlantic Trends: Immigration -tutkimus tehtiin yhteistyössä Yhdysvaltojen, Kanadan ja kuuden Euroopan maan kanssa.

Tutkimuksen mukaan myös yli puolet olisi valmis antamaan maahanmuuttajille äänioikeuden, vaikka samaan aikaan yhtä suuri määrä uskoo maahanmuuton lisäävän rikollisuutta. Luku oli tutkituista maista suurin, eivätkä vastaajat tehneet rikollisuuden kohdalla juuri eroa laillisesti tai laittomasti maahan tulleiden välillä.

Yli puolet oli myös sitä mieltä, että maahanmuuttajia on Italiassa liikaa.

Italiassa asuu virallisesti jo yli neljä miljoonaa maahanmuuttajaa, ja lisää saapuu koko ajan.

Tunisian levottomuuksien vuoksi Italia on joutunut ennennäkemättömän maahanmuuttoaallon kohteeksi: pienelle Lampedusan saarelle on rantautunut tammikuun puolivälin jälkeen yli 5 000 laitonta siirtolaista, ja maa joutui pyytämään EU:lta apua ihmisvirran pysäyttämiseksi.
Tässäkin on varmaan ollut Thors tai Biaudet toimittamassa mukana kun otisikossa lukee että italia ei usko pärjäävänsä ilman maahanmuuttajia, mutta kuitenkin selkeästi käy ilmi että yli puolet italialaisista on sitä mieltä että ulkomaalaisia on liikaa.

Tuo seitsemän kymmenestä tuntuu kyllä isolta luvulta toiseen suuntaan taas: Kuitenkin pyytävät EU:lta apua pakolaisvirran hallitsemiseen.
- Kilo kokaiinia, kolme yhden hinnalla
- Kilo kokaiinia, en oo joutumassa linnaan
- Sösssön sössön
- Äbälä wäbälä
Milan Jaff - jolle annettiin näin ensi alkuun 10 vuotta linnaa

Avatar
Juliet Jones
Axel Foley
Viestit: 2409
Liittynyt: La Elo 23, 2008 10:40 pm
Paikkakunta: Little Stempington

Re: Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Viesti Kirjoittaja Juliet Jones »

Kiiski Vastaranta kirjoitti:
Mamu vankikin tienaa jopa 2000€ kuussa ja maksaa siitä verot (oletettavasti) jolla sitten kustannetaan suomalaislasten koulutuksia ja muuta sosialiturvaa.
Niin ja suomalainen lapsi on vaan taakka jonka ylläpito maksaa ainakin 300 000€, eli mamuvanki parempi kuin suomalainen lapsi koska mamuvanki osallistuu talouden rattaiden pyörittämiseen omien ja perheiden hankintojen kautta sillä 2000€ kuukausi ansioillaan.
Että haalitaan rikollisia mamuja Suomen vankiloihin maksamaan suomalaislasten koulutuksia ja sosiaaliturvaa.. eihän vangin ylläpito mitään maksa, eihän?

Tasan tarkkaan esim. virolainen rikollinen, joka istuu tuomiotaan Suomen vankilassa, ei osta/ hanki perheelleen yhtään mitään täältä Suomesta. Se raha kulutetaan Virossa, missä perhekin on. Virolaisvankien määrän pysyessä tuossa n. 60/vuosi, tulevat ne maksamaan joka ikinen vuosi.. niin montako kymmentä miljoonaa euroa se olikaan??Jos rangaistusta suorittaessaan pääsee paremmalle pohjapalkalle kuin monetkin 10 vuotta matalapalkka-alalla työskennelleet ammattilaiset, niin sanoisin jossakin olevan kovasti vikaa. Vangeilla tuskin teetetään ylitöitä..

Kiiski Vastaranta
Olivia Benson
Viestit: 710
Liittynyt: Pe Helmi 19, 2010 12:50 am

Re: Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Viesti Kirjoittaja Kiiski Vastaranta »

Juliet Jones kirjoitti:
Kiiski Vastaranta kirjoitti:
Mamu vankikin tienaa jopa 2000€ kuussa ja maksaa siitä verot (oletettavasti) jolla sitten kustannetaan suomalaislasten koulutuksia ja muuta sosialiturvaa.
Niin ja suomalainen lapsi on vaan taakka jonka ylläpito maksaa ainakin 300 000€, eli mamuvanki parempi kuin suomalainen lapsi koska mamuvanki osallistuu talouden rattaiden pyörittämiseen omien ja perheiden hankintojen kautta sillä 2000€ kuukausi ansioillaan.
Että haalitaan rikollisia mamuja Suomen vankiloihin maksamaan suomalaislasten koulutuksia ja sosiaaliturvaa.. eihän vangin ylläpito mitään maksa, eihän?

Tasan tarkkaan esim. virolainen rikollinen, joka istuu tuomiotaan Suomen vankilassa, ei osta/ hanki perheelleen yhtään mitään täältä Suomesta. Se raha kulutetaan Virossa, missä perhekin on. Virolaisvankien määrän pysyessä tuossa n. 60/vuosi, tulevat ne maksamaan joka ikinen vuosi.. niin montako kymmentä miljoonaa euroa se olikaan??Jos rangaistusta suorittaessaan pääsee paremmalle pohjapalkalle kuin monetkin 10 vuotta matalapalkka-alalla työskennelleet ammattilaiset, niin sanoisin jossakin olevan kovasti vikaa. Vangeilla tuskin teetetään ylitöitä..
Ei kukkiksien mielestä mikään mamumeno ole meno vaan selvää säästöä ja panostusta tulevaisuuteen.
Suomalaisten lapset sitä vastoin on vain ylimääräinen riesa ja menoerä.
Nämä kukkahttujen sepitelmät alkaa olemaan niin järjettömiä ja mielenvikaisia että, eikä ne edes enään naurata kun ne on ihan todellista ja arkipäivää.
Ulkomaalaiset viihtyvät Suomen vankiloissa
21.02.2011 18:00

Riitta Suomalainen

Palkka yli kaksi tonnia kuukaudessa, asunto, ateriapalvelu ja lomat pyörivät. Miltä kuulostaa? Sellaista on vankilapäiviään Keravan avo-osastolla viettävän vangin elämä parhaimmillaan. Suomalaiset saattavat narista, mutta ulkomaalaiset vangit kiittävät hyvää onneaan ennen kaikkea siitä, etteivät joudu suorittamaan rangaistusta kotimaassaan. Vankila on melkein kuin viiden tähden hotelli.
Kuva
Suomi vetää. Pääluottamusmies Risto Nieminen ei ihmettele, miksi ulkomaalaiset vangit suorittavat rangaistuksensa mieluummin Suomessa kuin kotimaassaan.

Suomalaiset vankilat täyttyvät ulkomaalaisista vangeista. Eniten heitä tulee Venäjältä, Virosta, Liettuasta, Romaniasta, Somaliasta ja entisen Jugoslavian maista.
–Vantaan vankilassa yli puolet vangeista on ulkomaalaisia, Jokelassa noin kolmannes ja Keravan avo-osastolla yli kolmasosa sekä suljetulla vajaa viidennes, Keravan vankilan luottamusmies ja Vankilavirkailijain Liiton (VVL) hallituksen jäsen Risto Nieminen sanoo.
Laki antaisi mahdollisuuden siihen, että vanki lähetettäisiin kotimaahansa suorittamaan rangaistusta, mutta käytännössä homma ei toimi ja vain kymmenkunta vankia on lain voimaantulon jälkeen passitettu maasta pois.
–Kun siirto pistetään vireille, vanki valittaa ja se tie kestää. Suomesta ei haluta pois, koska meidän vankiloissamme on erinomaiset olot verrattuna siihen, mikä odottaa monen kotimaassa. Jotkut vangit ovat sanoneet suoraan, että suomalainen vankila on kuin viiden tähden hotelli omassa maassa.
Tänä päivänä suurin osa ulkomaalaisten tehtailemista rikoksista koskee huumeita.
–Jos ulkomailta Suomeen tuleva huumekuriiri jää kiinni ja menettää sen keikan rahat, niin vankilassa hän voi tienata laillisesti paljon enemmän. Suomalainen vankila ei ole minkäänlainen pelote vaikkapa tuolta itärajan takaa tuleville rikollisille. Heitä ei haittaa vähääkään päätyä meille.
Vangit tienaavat samalla tavalla kuin ihmiset tapaavat tienata vankilan ulkopuolellakin eli töitä tekemällä. Sellainen ero siinä kuitenkin on, että vankilassa työhaluinen saa töitä, mutta vapaudessa ei läheskään aina.–Keravalla vangit tekevät lumi-, metsä- ja peltotöitä sekä työskentelevät puutarhassa tai laitoshuollossa. Myös Metsähallitus käyttää vankityövoimaa; tällä haavaa heitä on 15–20 töissä Espoon Nuuksiossa. Aamuisin bussi hakee heidät pihasta ja tuo iltaisin takaisin.
Kaikkia vankeja työnteko ei kiinnosta, mutta jos työhaluja on, niin rahaa tulee. Se maksetaan suoraan käteen, tilipussissa.
Palkat pyörivät tuhannen ja kahden tuhannen euron välissä, mutta eräs yhä täällä oleva venäläinen kaveri kuittasi hiljattain ylitöitä tekemällä runsaat 2 300 euroa.
Vaikka palkasta maksetaan pientä veroa sekä asumis- ja ruokakorvausta, käteen jäävä osuus on yhä varsin mukava.
Yli parin tonnin palkka on enemmän kuin työuransa alussa olevan, päivätyötä tekevän vanginvartijan palkka eikä se jää paljon jälkeen myöskään jo vuosia alalla olleen vartijan peruspalkasta. Pääluottamusmiehenä Nieminen tietää, että asia sapettaa vartijoita.
–Tottakai sapettaa. Eihän sen niin pitäisi mennä. Eikä tämä koske pelkästään vartijoita, vaan suomalaisia ihmisiä – rehellisiä ihmisiä – ylipäätään. Ikänsä töitä tehneet suomalaiset vanhukset yrittävät tulla toimeen pienillä eläkkeillään, ja rikolliset tienaavat enemmän.
Vartijoiden turhautuminen ei kohdistu vankeihin, vaan vankien kannalta varsin joustavaan järjestelmään.
– Jos jää kiinni rikoksesta, voi jatkaa tienaamista vankilassa – ja sitten ihmetellään, mitenköhän saataisiin ei-toivotut ulkomaalaiset pysymään maan rajojen ulkopuolella, Nieminen hymähtää.
http://www.helsinginuutiset.fi/Uutiset/ ... ankiloissa

Kuva

http://img814.imageshack.us/img814/3425 ... 022006.jpg
Tiedelehti 27.05.2010 19:00
-Testosteroni vähentää sosiaalista sinisilmäisyyttä

Avatar
Juliet Jones
Axel Foley
Viestit: 2409
Liittynyt: La Elo 23, 2008 10:40 pm
Paikkakunta: Little Stempington

Re: Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Viesti Kirjoittaja Juliet Jones »

Se olikin sarkasmia..

Noinhan ne asiat ovat, valitettavasti. Nykyiset hallituspuolueet ovat aikaansaaneet tämän järjettömyyden, ja sitä kaudesta toiseen menestyksekkäästi ylläpitäneet. No, pääasia tietysti valtaapitäville itselleen, että tienaavat moninkertaisesti vankeihin verrattuna :mrgreen: Suomalaiset siivoojat, vartijat, lastenhoitajat, myyjät ym. tuskin riemuitsevat siitä, että huumekauppias vetää isompaa tiliä kuin he pidempiaikaisella työkokemuksella.. Äänestäkää, tehkää muutos tähänkin!!

Olikos asiat niin, että vangin ateria maksaa yhteiskunnalle reilut 6 euroa, ja koululaisen ateria maksaa alle 1 euroa? Ilmankos lapset valittavatkin kumiperunoista, hapantuneesta maidosta ja siitä, ettei päivän ruokaa aina riitä kaikille vaan sitä jatketaan jollakin paskalla.

INES 7
Axel Foley
Viestit: 2301
Liittynyt: Pe Elo 13, 2010 5:57 pm
Paikkakunta: Koiruohon kaupunki

Re: Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Viesti Kirjoittaja INES 7 »

"siivoojat, vartijat, lastenhoitajat, myyjät ym. tuskin riemuitsevat siitä, että huumekauppias vetää isompaa tiliä kuin he pidempiaikaisella työkokemuksella.. Äänestäkää, tehkää muutos tähänkin!!"

Pitää ottaa huomioon huumekauppiaan oletettavissa oleva huomattavasti lyhyempi työura ja ammatin runsas viranomaissääntely. Lisäksi työnantaja jättää usein lakisääteiset maksut maksamatta, samoin vaarallisen työn lisät laahaavat palkanmaksussa jäljessä. Työajat on mitä on. Lisäksi alan järjestäytyneisyys on sekavaa, kirjavaa ja pirstaloitunutta.

Muutos äänestämällä on mahdollista.

katupoika
Theo Kojak
Viestit: 1170
Liittynyt: Ma Kesä 11, 2007 6:05 pm
Paikkakunta: päihdehelvetti

Re: Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Viesti Kirjoittaja katupoika »

Hahaha, ei vittu teidän kanssa :lol:

"Suljettujen vankiloiden työpisteet ovat muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta valmentavia, jolloin ensisijaisena tavoitteena on työkyvyn parantaminen. Tähän pyritään tarjoamalla normaalin työelämän mukaista työtä ja ohjausta sekä ammatillisissa taidoissa että työelämän perustaidoissa, joita ovat mm. vastuullisuus, luotettavuus, aikataulujen noudattaminen, ryhmässä toimiminen ja oma-aloitteisuus.

Valmentavasta työstä maksetaan toimintarahaa, joka on yleisimmin 0,70 tai 0,90 euroa tunnilta ja joissain tapauksissa 1,20 euroa tunnilta.

Avovankiloissa työnteon luonne on valmentavaa työtä tuotannollisempi ja ammatillisempi. Vangilta edellytetään työelämän perustaitojen hallintaa sekä työssä tarvittavia erikseen määriteltyjä ammatillisia taitoja. Vanki ohjataan vapautumisvaiheessa työhallinnon palvelujen piiriin.

Avovankiloiden ammattityön työpisteissä maksetaan käypää palkkaa, josta vanki maksaa ruoka- ja ylläpitokorvauksen vankilalle, veroennakon sekä pidätyksen vahvistetun elatusavun maksamiseen. Palkka on ulosmittauskelpoista. Tuntipalkka on vankilan lukuun tehtävässä työssä 4,10 – 4,50 euroa tunnilta ja muun kuin vankilan lukuun tehtävässä työssä 6,00 – 7,30 euroa tunnilta. Vaikka vanki saisi työstään palkkaa, hän ei ole työsuhteessa vankilaan eikä siten saa työsuhteeseen sidottua sosiaaliturvaa. Työn ajalta ei myöskään kartu eläkettä.

Työaika on suljetuissa vankiloissa 35 tuntia viikossa ja avovankiloiden ammattityössä yleisen työaikalainsäädännön mukainen niin, että työajan lyhennykset toteutetaan lyhentämällä viikkotyöaikaa 38 tuntiin 15 minuuttiin."

http://www.porttivapauteen.fi/yhteiset/index.php?id=350

Kiiski Vastaranta
Olivia Benson
Viestit: 710
Liittynyt: Pe Helmi 19, 2010 12:50 am

Re: Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Viesti Kirjoittaja Kiiski Vastaranta »

Hahaha vittu ”meidän” kanssa, luntahan tässä vaan luotiin paikasta A paikkaan B siitä nyt 2300€ kukaan maksa
Oikeusministeriö ja nimimerkki katupoika kiistää vankiloiden hotelliolot

23.2.2011 08:47, Päivitetty: 23.2.2011 09:52

(08:47)
Ylijohtaja Jarmo Littusen mukaan vankeinhoidon käytännöistä on haluttu antaa kummallinen mielikuva. Vankilat eivät ole viiden tähden hotelleja, vaan karun asiallisia.
– Totuutena on esitetty, että vankila olisi kuin viiden tähden hotelli. Tämä kolmannen käden tieto joidenkuiden vankien lausumista ei mitenkään vastaa todellisuutta.
KuvaKuva
(Kuvat eivät vätttämättä liity tapaukseen)
Pääosa suljetuista vankiloistamme on valmistunut 1800-luvulla tai 1900-luvun alkupuolella. Osa on edelleen peruskorjaamatta. Uudempien vankiloiden yleistilaa voisi parhaiten ehkä luonnehtia ilmaisulla karun asiallinen.
Oikeusministeriön mukaan ulkomaalaisia vankeja siirretään kotimaihinsa aktiivisesti.
– Viroon on vastoin tahtoaan siirretty 22 vankia. Pari vankia on näiden lisäksi siirretty Viroon näiden omasta tahdosta. Vankeja siirrettäisiin mielellään enemmänkin, mutta kansainväliset sopimukset ja oma perustuslakimme asettavat tälle rajat. Vangeiltakaan ei voida poistaa muutoksenhakuoikeutta heille määrätyistä tuomioista. Venäjälle vankeja ei voida siirtää, koska Venäjällä ei ole siirrot mahdollistavaa lainsäädäntöä. Suomi on ollut EU-tasolla aktiivinen, jotta siirtoja voitaisiin helpottaa ja lisätä, Littunen toteaa.
Yksi vanki on Littusen mukaan saanut Keravan vankilassa on yhden kuun aikana palkkaa 2 308,96 euroa. Mutta tämä summa on äärimmäinen poikkeus. Vangit saavat avolaitoksissa tyypillisesti toimintarahaa 1,20 euroa tunnilta. Jos työ tehdään ulkopuolisen lukuun, tuntipalkka on 6,00-7,30 euroa.
– Kyseinen vanki on tiettävästi ajanut vankilan alueella lumenaurauskonetta, ja kuten olemme havainneet, tätä työtä riitti Etelä-Suomessa runsaiksi ylitöiksi asti myös vankilan ulkopuolella. Palkan saadakseen vanki teki kyseisessä kuussa 232 tuntia työtä. Vankityönä auraus tuli olennaisesti halvemmaksi kuin ulkopuolisen urakoitsijan tekemänä, Littunen tähdentää.
Vankiloiden toimintaan on ylijohtaja Littusen aikojen kuluessa kohdistunut monenlaista arvostelua, usein aiheestakin. Uutta on kuitenkin moite siitä, että vangit tekevät työtä ylöspitonsa eteen ja näin pitävät verorahoilla katettavia kuluja kurissa. Vankien työskentelystä tulee säästöjen lisäksi valtiolle tuloja, kun vangit tekevät esimerkiksi rakennus- ja puutöitä. Pääosa vangeista on suljetuissa vankiloissa, joissa ei kannata edes haaveilla avolaitoksissa tyypillisistä noin tuhannen euron kuukausituloista. Kaikille halukkaille ei pystytä tarjoamaan työtä vankiloissa. Alimmillaan vangeille maksettavan käyttörahan suuruus on 15 senttiä tunnilta.
Juttu julkaistiin Länsiväylän nettisivulla 21.2.2011:
http://www.lansivayla.fi/artikkeli/3532 ... otelliolot

Kaikki on niin suhteellista, kuten hotelliolot täydellä ylläpidolla, tähtiluokituksesta karun asiallista ja 2300€ kuukausiansioineen ja uhasta kuolla hankeen pakkasella.
Asunnottomien yömajoissa on pakkasruuhkaa
Keskiviikko 23.2.2011 klo 03.17
Asunnottomien yömajat ovat olleet tupaten täynnä helmikuun pakkasilla, kertoo Vailla vakinaista asuntoa ry.
Esimerkiksi Hietaniemen palvelukeskuksessa Helsingissä on yöpynyt jatkuvasti 20-30 ihmistä, joille ei ole riittänyt varsinaisia yöpaikkoja. Heidät on majoitettu patjalle käytävälle.
Hietaniemen palvelukeskus on Suomen suurin asunnottomien yömaja. Asunnottomille on tarjolla yömajoitusta myös Tampereella, Turussa, Jyväskylässä, Lahdessa, Oulussa ja Joensuussa.
VVA:n mukaan kukaan asunnoton ei tiettävästi ole kuollut pakkaseen tänä talvena.
Marian sairaalasta Helsingistä kerrotaan, että asunnottomia ei ole pakkasviikkoina hakeutunut päivystykseen tavallista enempää.
Helsingin poliisin mukaan asunnottomat kyselevät yhä toisinaan putkamajoitusta pakkasöinä. Poliisi ei kuitenkaan anna putkayösijaa henkilöille, jotka eivät ole vahvasti päihtyneitä.
Koko Suomessa on yhteensä noin 8 000 asunnotonta henkilöä. Heistä pääkaupunkiseudulla elää yli puolet.
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2011022 ... 8_uu.shtml
Tiedelehti 27.05.2010 19:00
-Testosteroni vähentää sosiaalista sinisilmäisyyttä

Avatar
Marokon Kauhu
Perry Mason
Viestit: 3691
Liittynyt: Ma Maalis 26, 2007 9:06 pm
Paikkakunta: Rio Grande

Re: Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Viesti Kirjoittaja Marokon Kauhu »

IL:

Opettajat:
Maahanmuuttajien määrää kouluissa rajattava

Keskiviikko 23.2.2011 klo 11.41

Maahanmuuttajat lisäävät hälinää ja melua luokkahuoneissa, selviää Opettaja-lehden kyselystä.

Opettajien mielestä maahanmuuttajien osuutta kouluissa ja päiväkodeissa pitäisi rajoittaa, paljastaa Opettaja-lehden teettämä kysely.

Rajoittamista kannattaa 41 prosenttia kaikista opettajista.

Opettajien mielestä koulun antamaan opetukseen ja kasvatukseen heijastuu, jos suuri osa koulun oppilaista on maahanmuuttajia. Näiden lisäksi vaikutusta on myös muihin asioihin.

Hälinää ja väkivaltaa

Joka neljännen opettajan mielestä maahanmuuttajien suuri osuus lisää hälinää ja melua luokkahuoneessa sekä kasvattaa väkivallan määrää koulussa. Osa vastaajista epäilee lisäksi, että Suomeen tulee syntymään väkivallan ja rikollisuuden valtaamia maahanmuuttajaghettoja.

Opettajien mukaan maahanmuuttajien opettaminen on ylimääräinen rasite ja lisätyö, joka ei näy opettajan palkassa ja johon ei kouluteta.

Suurin osa opettajista kokee työmäärän kasvavan jopa kohtuuttomaksi, jolloin opetuksen laatu kärsii ja tasoa on laskettava.

Osa opettajista kuitenkin arvioi, että maahanmuuttajat rikastuttavat koulukulttuuria.

Kyselyssä oli vastaajia 456.
Kauhulle yksi lastentarhan opettaja sanoi kerran: "mitä tummempi lapsi, sitä enemmän melua".

Miten lienee, mutta eikö tässä nyt taas panna kaikki mamut samaan nippuun?
Ei kai ne kaikki mamulapset häiriötä aiheuta?

Oman kokemuksen mukaan, mitä enemmän somalilapsia, sitä enemmän häiriötä: Nämä tietysti ovat saapuneet epävakaista oloista, mutta onko oikein että heidän takiaan epävakaista oloista kärsivät myös muut lapset? Mamuja tai ei.
- Kilo kokaiinia, kolme yhden hinnalla
- Kilo kokaiinia, en oo joutumassa linnaan
- Sösssön sössön
- Äbälä wäbälä
Milan Jaff - jolle annettiin näin ensi alkuun 10 vuotta linnaa

Avatar
Universal Exports
Nikke Knakkertton
Viestit: 167
Liittynyt: La Helmi 19, 2011 12:43 pm

Re: Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Viesti Kirjoittaja Universal Exports »

Kiiski Vastaranta kirjoitti:Hahaha vittu ”meidän” kanssa, luntahan tässä vaan luotiin paikasta A paikkaan B siitä nyt 2300€ kukaan maksa

(08:47)
Ylijohtaja Jarmo Littusen mukaan vankeinhoidon käytännöistä on haluttu antaa kummallinen mielikuva. Vankilat eivät ole viiden tähden hotelleja, vaan karun asiallisia.
– Totuutena on esitetty, että vankila olisi kuin viiden tähden hotelli. Tämä kolmannen käden tieto joidenkuiden vankien lausumista ei mitenkään vastaa todellisuutta.

Pääosa suljetuista vankiloistamme on valmistunut 1800-luvulla tai 1900-luvun alkupuolella. Osa on edelleen peruskorjaamatta. Uudempien vankiloiden yleistilaa voisi parhaiten ehkä luonnehtia ilmaisulla karun asiallinen.
Oikeusministeriön mukaan ulkomaalaisia vankeja siirretään kotimaihinsa aktiivisesti.
– Viroon on vastoin tahtoaan siirretty 22 vankia. Pari vankia on näiden lisäksi siirretty Viroon näiden omasta tahdosta. Vankeja siirrettäisiin mielellään enemmänkin, mutta kansainväliset sopimukset ja oma perustuslakimme asettavat tälle rajat. Vangeiltakaan ei voida poistaa muutoksenhakuoikeutta heille määrätyistä tuomioista. Venäjälle vankeja ei voida siirtää, koska Venäjällä ei ole siirrot mahdollistavaa lainsäädäntöä. Suomi on ollut EU-tasolla aktiivinen, jotta siirtoja voitaisiin helpottaa ja lisätä, Littunen toteaa.
Yksi vanki on Littusen mukaan saanut Keravan vankilassa on yhden kuun aikana palkkaa 2 308,96 euroa. Mutta tämä summa on äärimmäinen poikkeus. Vangit saavat avolaitoksissa tyypillisesti toimintarahaa 1,20 euroa tunnilta. Jos työ tehdään ulkopuolisen lukuun, tuntipalkka on 6,00-7,30 euroa.
– Kyseinen vanki on tiettävästi ajanut vankilan alueella lumenaurauskonetta, ja kuten olemme havainneet, tätä työtä riitti Etelä-Suomessa runsaiksi ylitöiksi asti myös vankilan ulkopuolella. Palkan saadakseen vanki teki kyseisessä kuussa 232 tuntia työtä. Vankityönä auraus tuli olennaisesti halvemmaksi kuin ulkopuolisen urakoitsijan tekemänä, Littunen tähdentää.
Vankiloiden toimintaan on ylijohtaja Littusen aikojen kuluessa kohdistunut monenlaista arvostelua, usein aiheestakin. Uutta on kuitenkin moite siitä, että vangit tekevät työtä ylöspitonsa eteen ja näin pitävät verorahoilla katettavia kuluja kurissa. Vankien työskentelystä tulee säästöjen lisäksi valtiolle tuloja, kun vangit tekevät esimerkiksi rakennus- ja puutöitä. Pääosa vangeista on suljetuissa vankiloissa, joissa ei kannata edes haaveilla avolaitoksissa tyypillisistä noin tuhannen euron kuukausituloista. Kaikille halukkaille ei pystytä tarjoamaan työtä vankiloissa. Alimmillaan vangeille maksettavan käyttörahan suuruus on 15 senttiä tunnilta.
Juttu julkaistiin Länsiväylän nettisivulla 21.2.2011:
http://www.lansivayla.fi/artikkeli/3532 ... otelliolot

Kaikki on niin suhteellista, kuten hotelliolot täydellä ylläpidolla, tähtiluokituksesta karun asiallista ja 2300€ kuukausiansioineen ja uhasta kuolla hankeen pakkasella.

[/quote]

Pari kakkua käkkineenä, voin sanoa että ei ne olot kovin karut ole....
Ja tosiaan, avolla tehdään töitä tai opiskellaan: Talon järjestämänä tai siviilipuolella.

Edellisestä tuomiosta on aikaa, eikä silloin kyllä olisi tommoisille ansioille päässyt millään.
Mutta hyvä jos on ansiokehitys ollut kohdallaan!
"Et sinä syntejäsi kirkossa sovita, vaan kadulla "
- Mean Streets

"My ghosts have become my teachers"
-Gavin de Becker

Vastaa Viestiin