Koirista vääntö

Sana on vapaa jos netiketti on hallussa.

Valvoja: Moderaattorit

Tampereen Tyttö
Alibin Kestotilaaja
Viestit: 5189
Liittynyt: Su Huhti 01, 2007 8:18 pm

Re: Koirista vääntö

Viesti Kirjoittaja Tampereen Tyttö »

Luin Lokakuussa Saarelan haastattelun Menaisista. ( :roll: )
Kertoi lyhyesti koirastaan, joka on "taistelijaksi" koulutettu..
Näemmä.
-Takuulla, sano Tampereenlikka!
Avatar
Marsalkka
Horatio Caine
Viestit: 6317
Liittynyt: To Elo 30, 2007 3:27 pm

Re: Koirista vääntö

Viesti Kirjoittaja Marsalkka »

Eikä ole huonosti koulutettu. Pystyi tappamaan vanhan pikkukoiran!
Cicero:en ol epahemminkehuskellut saavutuksillani ja vaadittiin linkkiä minulla ei sitä ollut, suoraan en voi sanoa missä työskentelen joten piti kiertotietä kirjoittaa...marsalkka on alusta asti ollut tökerö jossain vaiheessa menee pinna kenellä tahansa.
Avatar
VoDKa
Ainesta Watsoniksi
Viestit: 4913
Liittynyt: Ke Marras 07, 2007 5:17 am
Paikkakunta: Better place.

Re: Koirista vääntö

Viesti Kirjoittaja VoDKa »

Taas on munanjatkeet tehneet tuhojaan.
Iltalehti kirjoitti:AL: Dobermannit raatelivat tyttöä ja spanielia - omistaja pakeni
Maanantai 7.2.2011 klo 19.54

Kaksi dobermannia hyökkäsi 14-vuotiaan tytön ja hänen spanielinsa kimppuun sunnuntai-iltana Tampereen Pispalassa, kertoo Aamulehti.

Tyttö oli ulkoiluttamassa pientä spanieliaan ystävänsä kanssa Pispalan uittotunnelin luona, kun he ohittivat kävelytien portaiden yläpäässä kännykkään puhuvan miehen. Miehellä oli kaksi dobermannia.

- Tyttäreni otti koiransa toiselle puolelle, meni itse koirien väliin ja kulki heidän ohitseen. He olivat juuri pääsemässä miehestä ja koirista ohi, kun nämä kaksi koiraa hyökkäsivät täysin yllättäen spanielimme kimppuun, tytön äiti kertoo Aamulehdessä.

Tytön mukaan mies kaatui ja koirat pääsivät häneltä irti ja alkoivat retuuttaa spanielia. Tyttö yritti huutaen ja potkien saada dobermannit irti spanielistaan, kun nämä kävivät hänenkin kimppuun. Tyttö sai rytäkässä puremajälkiä käsiinsä ja reiteen, ja hän joutui käymään lääkärissä.

Mies sai toisen koiransa irti, ja spanieli lähti juoksemaan karkuun. Spanieli löysi myöhemmin itse kotiin.

Dobermannin omistaja ei jäänyt katsomaan, miten itkevälle ja loukkaantuneelle tytölle kävi vaan hän luikki karkuun.

Perhe on tehnyt asiasta rikosilmoituksen.

Asiasta jotain tietäviä pyydetään ottamaan yhteys Pirkanmaan poliisiin.
Erityisen harmittavana pidän tässä sitä, ettei omistajalla ole ollut pokkaa jäädä paikalle, vaikka hänen piskinsä ovat aiheuttaneet selkeästi vammoja lapselle ja hänen koiralleen (joka vieläpä lähti karkuteille tuon tapauksen seurauksena). Niissä tapauksissa, missä vammoja saanut henkilö on aikuinen, ymmärrän vielä joten kuten sen että omistaja luikkii pakoon (aikuinen osaa kuitenkin joten kuten tuntomerkkejä pistää mieleensä ja pystyy järjellisesti käsittelemään tuota tilannetta), mutta jos itsekin koiria omistaa, niin voisi kuvitella karkuteille lähteneen koiran ja vammoja saaneen tytön pysäyttäneen siinä määrin, että olisi heivannut ne omat hurttansa vaikka puuhun kiinni kauemmaksi ja selvittänyt ensin tytön tilan, soittanut paikalle lanssia ja parhaassa tapauksessa vielä vaikka auttanut kadonneen koiran etsimisessä.

Onkohan kyseessä ollut "kuulapää suomileijona" vai joku tavan idiootti?

One day I might just disappear and you will never find me. Nobody will ever find me.

Judge Dredd
Hetty Wainthropp
Viestit: 481
Liittynyt: Ma Kesä 23, 2008 9:14 pm

Re: Koirista vääntö

Viesti Kirjoittaja Judge Dredd »

Pitäisikö koirien lisäksi lopettaa myös omistaja :?:
On vaikea katsoa, kun Stalin makaa vain murtuneena sohvalla.
"Ovatko suomalaiset pystyneet tekemään niin suuria tuhoja kunniakkaalle puna-armeijalle? Selittäkää minulle," vaatii Stalin.
piski
Susikoski
Viestit: 44
Liittynyt: To Tammi 20, 2011 8:44 pm

Re: Koirista vääntö

Viesti Kirjoittaja piski »

Kylläpäs taas meni hermot tänään kun oltiin koiran kanssa lenkillä.. Vastaan tuli kaks tyttöä, max 10-vuotiaita, molemmilla koira mukana. Toisella oli jack russel joka alko räkyttään mun koiralle, tää tyttö pysähty toiselle puolelle tietä ja alko repimään pannasta koiraa, just niin ettei etujalat koskenu maata ja kilju ja huusi koiralle "EI! EI! RAUHOTU! EI!" ja repi ja riuhto... Vähän aikaa sitä katselin ja sanoin tytölle "jatka nyt nopeesti matkaa vaan nii sujuu helpommin.." Huoh, miks ton ikäset lapset ulkoiluttaa koiria yksinään?? Miksei vanhemmat opeta lapsilleen miten koiran kanssa ollaan? Ei nimittäin ollu eka eikä varmasti vika kerta kun tollasta näkee. Todella toivon ettei toikaan jack russeli oo kokonaan sen tytön vastuulla :( Tuntuu muuten että noita jack russeleita päätyy kanssa tosi paljon vääriin käsiin, se kun on niin söpö ja pieni rotu.. Ja aikamoinen pirulainen huonosti koulutettuna!
Mutta sit tuli vähän ajan päästä vastaan iso äijä maastohousuissaan ja pilotissa, ja talutti kääpiövillakoiraa jolla oli pinkki sadeasu :D Kyllä pisti hymyilyttään :) Ja tuli hyvä mieli ettei kaikki onneks hanki sitä "munanjatketta" tai muuten valitse koiraa ulkonäön perusteella, vaan rodun joka itelle sopii.
mikodeus
Sofia Karppi
Viestit: 436
Liittynyt: To Loka 16, 2008 10:51 pm

Re: Koirista vääntö

Viesti Kirjoittaja mikodeus »

itse en tiedä mitään raivostuttavampaa kuin vihainen koira jonka omistajat vähättelevät koiran tekosia jos omat koirat joskus erehtyisi jotain puremaan syyttä niin sen jälkeen ei muutakuin monttuun entisessä asuinpaikassani oli eräällä naapurilla koira ja olin silloin toki nuorempi niin se koira puri minua kahdesti ja erästä naapurin 9 vuotiasta pikkupoikaa ilman mitään syytä erään kerran kuin se taas jälleenkerran oli irti niin ilmoitin omistajalle kauniisti että saa kaivaa rakilleen haudan seuraavaksi kun se minuun hampaani upottaa sen jälkeen ei näkynnyt eikä kuulunnut koirasta eikä liiemmiten omistajasta! ja muutama kyselikin miksi ei lopeteta tuollaista rakkia niin syy oli että oli kuulemma niin hyvä hirvikoira! joillekkin koirat ovat niinsanotusti munanjatkeita otetaan isokoira mutta sen kouluttamisesta ei ole hajuakaan!!
Cotton
Martin Beck
Viestit: 772
Liittynyt: Pe Huhti 25, 2008 5:28 pm
Paikkakunta: Fall River

Re: Koirista vääntö

Viesti Kirjoittaja Cotton »

Vihaisia ja hallitsemattomia koiria on tullut harvoin vastaan, mutta varsinkin nyt nyt keväisin tuo koiran paska joka velloo lieruna pitkin puistoja ja jalkakäytäviä saa raivon nousemaan sellaisiin potensseihin, että voisin suolistaa jokaisen rakin joka ripuloi tai pötkylöi kadunvieriin, kusee piha-alueen nurmikolle jossa penskat leikkii jne. Toki myös omistajat pitää puhkoa ja sotkea suohon!

Kaupunkikoirille saatanallinen vero olisi paikallaan..
Alussa on rakkaus, lopussa on naru. (K. Palsa)
Avatar
Juliet Jones
Axel Foley
Viestit: 2418
Liittynyt: La Elo 23, 2008 10:40 pm
Paikkakunta: Little Stempington

Re: Koirista vääntö

Viesti Kirjoittaja Juliet Jones »

.. se paska kun tosiaan pehmenee kevään myötä ja leviää joka paikkaan, viimeksi tänään tuli ylimääräistä siivottavaa. On se kumma, ettei koiraa voi päästää pitkässä hihnassa metsikköön paskalle, jos niitä tuotoksia ei viitsi kerätä?? Joka kaupungissa (joissakin kunnissa myös) on lisäksi ilmaisia kakkapusseja kävelyteiden varsilla, ja kakkaroskiksetkin.

Eilen näin, kun eräs rouvashenkilö keräili koiranpaskaa kadunvarrelta, vaikkei hänellä itsellään ollut koiraa mukana. Oli joko ympäristöstään huolehtiva vapaaehtoinen, tai sitten keräsi lannoitteeksi :lol:
Tampereen Tyttö
Alibin Kestotilaaja
Viestit: 5189
Liittynyt: Su Huhti 01, 2007 8:18 pm

Re: Koirista vääntö

Viesti Kirjoittaja Tampereen Tyttö »

Cotton kirjoitti:Vihaisia ja hallitsemattomia koiria on tullut harvoin vastaan, mutta varsinkin nyt nyt keväisin tuo koiran paska joka velloo lieruna pitkin puistoja ja jalkakäytäviä saa raivon nousemaan sellaisiin potensseihin, että voisin suolistaa jokaisen rakin joka ripuloi tai pötkylöi kadunvieriin, kusee piha-alueen nurmikolle jossa penskat leikkii jne. Toki myös omistajat pitää puhkoa ja sotkea suohon!

Kaupunkikoirille saatanallinen vero olisi paikallaan..
Olen samaa mieltä. Cotton sanoikin kaiken olennaisen ja sai vielä meikäläisen nauramaan slmät vettä vuotaen. :D
-Takuulla, sano Tampereenlikka!
piski
Susikoski
Viestit: 44
Liittynyt: To Tammi 20, 2011 8:44 pm

Re: Koirista vääntö

Viesti Kirjoittaja piski »

Juliet Jones kirjoitti:.. se paska kun tosiaan pehmenee kevään myötä ja leviää joka paikkaan, viimeksi tänään tuli ylimääräistä siivottavaa. On se kumma, ettei koiraa voi päästää pitkässä hihnassa metsikköön paskalle, jos niitä tuotoksia ei viitsi kerätä?? Joka kaupungissa (joissakin kunnissa myös) on lisäksi ilmaisia kakkapusseja kävelyteiden varsilla, ja kakkaroskiksetkin.

Eilen näin, kun eräs rouvashenkilö keräili koiranpaskaa kadunvarrelta, vaikkei hänellä itsellään ollut koiraa mukana. Oli joko ympäristöstään huolehtiva vapaaehtoinen, tai sitten keräsi lannoitteeksi :lol:
Ihan ekaks, mä kyllä kerään ne paskat aina kun vaan voin, eli ojanpohjilta yms en ala niitä kaivelemaan mut kadunvarsilta jne kyllä kerään! Mut oon tehny sellasen havainnon että talvella kun katujen varsilla on isot kinokset, ja jos koira sinne hyppää tarpeilleen pitkässä hihnassa niin kauas kuin pääsee, sinne ei välttämättä pääse ite perässä.. Ja keväällä kun lumet sulaa niin kappas se kakka onkin ihan kadunreunassa, koska monet tiet ja kadut on paljon "kapeempia" talvisin.. Jos nyt joku ymmärsi mitä tarkotan! Itteekin välillä jääny oikein harmittamaan kun en oo päässy jotain paskaa noukkimaan kun on ollu niin isot kinokset :D Noita kakkaroskiksia sais kyllä olla paljon enemmän, tai ylipäätään roskiksia! Ihan järkyttävät määrät ihmiset heittää roskia kaduille, en tajua!

Mulle on muuten käyny joskus niin et oon ollu lähdössä johonkin ja oon käyttäny koiran sitä ennen pihalla, ja se onkin tehny kahet kakat ja vaan yks kakkapussi mukana! No, vein sitten koiran sisään ja kävin siivoomassa sen kakan kun lähdin kotoa, kyl vähän ihmiset joo katso ku kulki kakka kädessä ilman koiraa :D

Jollain keskustelupalstalla oli muuten tuohtuneita ihmisiä jotka valitti miten törkeetä on kun ihmiset kerää koirankakat ja laittaa ne JONKUN MUUN roskikseen! Ei helvetti, tollanen menee kyllä jo yli, eikös se oo pääasia et ne paskat kerätään sieltä kadunvarsilta. Ei se kakkapussi nyt niin paljoa tilaa vie, eikä niitä yleisiä roskiksia oikeesti joka paikassa ole!
Avatar
Juliet Jones
Axel Foley
Viestit: 2418
Liittynyt: La Elo 23, 2008 10:40 pm
Paikkakunta: Little Stempington

Re: Koirista vääntö

Viesti Kirjoittaja Juliet Jones »

Ymmärsin kyllä. Täälläpäin ne paskat ovat melkein tasan keskellä kävelytietä. Tuohon syyllinen löytyy niin laiskoista koiranomistajista kuin huonosta talvikunnossapidostakin.

Eläinten jätöksissä toki on hyvätkin puolensa kaikenlaiseen ihmisen tuottamaan, luontoon heitettyyn jätteeseen verraten. Pötkäleet maatuvat ajallaan, paitsi tietysti asfaltilla ja kovalla hiekalla.
Naattori
Sofia Karppi
Viestit: 428
Liittynyt: Su Syys 05, 2010 8:05 pm

Re: Koirista vääntö

Viesti Kirjoittaja Naattori »

Ai täälläkin koirankakkakeskustelua 8)
Luulin, että vaan eläkeläiset jaksaa niistä jauhaa vaikka toki nuorempiakin ne ärsyttävät.
Conan kirjoitti:Naisvihaa pitäisi alkaa ymmärtämään. Kyllähän naiset on ihan vitun ärsyttäviä, on täysin ok vihata niitä.
Cotton
Martin Beck
Viestit: 772
Liittynyt: Pe Huhti 25, 2008 5:28 pm
Paikkakunta: Fall River

Re: Koirista vääntö

Viesti Kirjoittaja Cotton »

En tiedä ärsyttääkö ne PASKAT nuorempia, mutta nuorten mukana tuleva koiranPASKA kyllä ärsyttää! Karvalakkeja kaikista koirista saatana!!!
Alussa on rakkaus, lopussa on naru. (K. Palsa)
Naattori
Sofia Karppi
Viestit: 428
Liittynyt: Su Syys 05, 2010 8:05 pm

Re: Koirista vääntö

Viesti Kirjoittaja Naattori »

Cotton kirjoitti:En tiedä ärsyttääkö ne PASKAT nuorempia, mutta nuorten mukana tuleva koiranPASKA kyllä ärsyttää! Karvalakkeja kaikista koirista saatana!!!
Sinähän se varsin viehättävä hahmo olet :mrgreen: :mrgreen:

Ja kakat ei siis ärsytä. Vain nuorison jättämät kakat? Eläkeläisten jättämät läjät on ok? Miten keski-ikäiset?
Joo joo. Annan olla 8)

Eikö ollut siis tarkotus kommentilla ottaa kantaa suuntaan tai toiseen - saati ärsyttää ketään, en vaan osannut oottaa täälläkin tuota samaa joka vuotista Paskanjauhantaa :lol:

edit: tässäkään iässä en vielä osaa kirjoittaa..
Conan kirjoitti:Naisvihaa pitäisi alkaa ymmärtämään. Kyllähän naiset on ihan vitun ärsyttäviä, on täysin ok vihata niitä.
Cotton
Martin Beck
Viestit: 772
Liittynyt: Pe Huhti 25, 2008 5:28 pm
Paikkakunta: Fall River

Re: Koirista vääntö

Viesti Kirjoittaja Cotton »

Naattorilla lienee ymmärtämisvaikeuksia.. Kelläpä ei klo 03:29?
Alussa on rakkaus, lopussa on naru. (K. Palsa)
Lukittu