Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Selvinneet tapaukset ja tuntemattomat löydetyt.
ChiefGillespie
Susikoski
Viestit: 41
Liittynyt: Pe Elo 19, 2011 10:24 pm

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja ChiefGillespie »

Vainu1 kirjoitti:Aikamoinen mysteeri kyseessä.

Voisiko ajatella näin todennäköisyydet:

20% posteljooni
20% talonmies
20 % bemari tai siinä ollut porukka
20% bileporukkaa tai mustasukkaisuus juttuja (huumeet alkoholi ym...)
20% ulkopuolinen lähialueella asuva väkivaltainen raiskaaja joka jo uusinut tekonsa.

eli 60% varmasti tunnetut henkilöt ja 20% BMW joka pitäisi jo olla löytynyt. jäljelle jää 20% yksinäinen pakkomielteinen raiskaaja.
Toivottavasti ja luullakseni kaikki vaihtoehdot mitä pystynyt tutkittu labran kautta... Ei siellä yöllä tohon aikaan nyt ihan hirveä ulkopuolisten trafiikki ole....
Täytyy myöntää, että toi prosenttiajattelu on kyllä oikein hyvä. Toisaalta kyllä jättäisin jonkun prosentin ryhmälle X, joka siis voi olla henkilö joka ei asu paikkakunnalla eikä ole rikosrekisteriä.
Puppe
Aloitteleva Besserwisser
Viestit: 14
Liittynyt: Ma Maalis 16, 2009 1:35 pm

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja Puppe »

Hillopiilo kirjoitti:Aamulehdenjakaja oppii tuntemaan erityisesti vanhempia ihmisiä, jotka ovat hereillä lehden saapumisen aikoihin. Olen itse jakanut aamulehteä ja jos olin hieman myöhässä, minua oltiin vastassa postilaatikolla ja tervehdittiin iloisesti kun lehti vihdoin saapui.
Heh heh, onko tämä kaunis tapa sanoa, että vanhat asukkaat tunnistaa siitä, että nämä valittavat hanakasti joka asiasta...
Kaseva
Alibin satunnaislukija
Viestit: 50
Liittynyt: Ke Tammi 12, 2011 1:17 am

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja Kaseva »

Sarpatti kirjoitti: Kun kerran mitään ei saa pitää itsestäänselvyytenä, otetaan asiaksi se talonmies. Nopeasti tarkasteltuna hänessä tai toiminnassaan ei ole mitää ihmeellistä. Paitsi jos kyseenalaistetaan kaikki. Ihmeen reippaasti oli hommissa sunnuntaina aamulla seitsemältä. Tosi säntillisesti kuvasi skootterin ennen sen siirtämistä. Ja aikailematta korjasi aidan. Niin, ja muistipa soittaa poliisillekin. Joku laiskempi olisi odotellut pollareita ja ryhtynyt hommiin vasta sitten. No, luultavasti poliisi antoi luvan 'siivota paikat' ennen tuloaan kunhan ensin digikuvaa tilanteen. Kaikki ok?
Ei.
Täälläkin on mainittu fiiliksistä, että palapelin palat ovat eri palapelistä. Juurikin tuo skootteri 'rikkoo kuvion', se ei sovi palapeliin vaikka miten kääntelisi ja vääntelisi.Paitsi jos talkkarilla ei olekkaan puhtaat jauhot puss(e)issaan. Ollaanko ihan varmoja ettei skootteria oltu liikuteltu ennen kuva ottamista? Ollaanko ihan varmoja ettei koira haukkunut koska pihalla liikkui tuttu mies? Ollaanko ihan varmoja ettei KK joutunut talkkarin uhriksi yöllä.

(Tähän väliin, se lehdenjakaja voidaan unohtaa. Työssään ihminen ensisijaisesti tekee työnsä ja muu on toissijaista. Kansallisuuteen katsomatta.)
Poimin vain oleellisimmat kohdat Sarpattin viestistä. En nyt oikein ymmärrä pointtiasi. Lehdenjakaja voidaan unohtaa, koska hän tekee ensisijaisesti työnsä, mutta eikö talkkarikin ole palkattu talonmies ja näin töissä samalla tavalla kuin lehdenjakajakin. Talonmieskin on ensisijaisesti tehnyt vain työnsä.
Että ihan samalla viivalla mielestäni molemmat ovat. Tietenkään maahanmuuttajaa ei saa osoitella, että sitä kautta syyttävä sormi on viisaampaa kääntää talonmiestä osoittamaan.

Itse olisin kuitenkin sen BMW-havainnon kannalla ja unohtaisin nämä varhaiset puurtajat. Se on erikoista tässä jutussa, että on tullut hyvin tarkkoja havaintoja ja kellonaikoja. Ja myös nuo talonmiehen ottamat kuvat. Onkohan monessakaan muussa ratkaisemattomassa jutussa pystytty päättelemään silminnäkijälausunnoista yhtä tarkasti, lähes minuutilleen tapahtumien kulkua. Päälle talkkarin ottamat kuvat skootterista ja tarkka silminnäkijähavainto mahhdollisesti juttuun liittyvästä autosta. Niin ja tuo hyvin erikoinen Tottijärvi-hätäpaikannus, joka kuitenkin sopii Likolammenkadulle, rajaten aluetta pienemmäksi.
BMW-havaintoa en epäile. Sen tarkkuudelle on hyvin looginen selitys.

Skootterista sen verran, että olisin hyvin vahvasti sitä mieltä, että skootteri on rullannut tuohon yksinään. Jos siinä olisi joku ollut puikoissa, niin se olisi kaatunut kahvan varaan ja myös peili olisi enemmän taipunut. Kypärän paikka kertoo myös siitä, että se on ollut törmäyksen aikaan stongassa tai peilissä, ei päässä. Lähinnähän mopo on kaatunut ilman vauhtia kyljelleen. -Muuten kypäräkin olisi kauempana. Myös kaide olisi eri tavalla rikkoutunut, jos mopon päällä olisi istuttu. Nythän mopo on mennyt kaiteen alta.

Sitä olen pitänyt jo pitkään selviönä, että tyttö ei ole mopoa Likolammenkadulle ajanut. Hänellä ei ole ollut mitään syytä ajaa skootteria tuonne ja rysäyttää sillä kaidetta päin. Jos taas bussipysäkiltä lähdetään siirtämään skootteria sivummalle sen takia, ettei heti osattaisi yhdistää pysäkillä seisovaa yksinäistä skootteria, kadonnutta skootterin omistajaa, yöllä samalla pysäkillä seisoneeseen henkilöautoon, niin silloin tuo Likolammenkatu on ensimmäisiä sivukujia pysäkin läheisyydessä ja sitä kautta ihan looginen skootterin hylkäyspaikka.

Jos koirat pystyvät haistamaan sen, että onko auton takaluukussa kuljetettu tuoretta ruumista, niin pystyyköhän ne haistamaan sen skootterista myös. Skootterilla meinaan kulkisi 50kg aika kätevästi pienenkin polun varteen. Aikatauluun ei kyllä kovin pitkät reissut mahdu. Se olisi vain siitä hyvä tapa, että ei jäisi jälkiä tekijöiden autoon.
Pardon
Jane Marple
Viestit: 1043
Liittynyt: Pe Tammi 07, 2011 4:35 pm

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja Pardon »

japittaja kirjoitti:Pointtini on : miten öinen havainnoitsija hämärissä olosuhteissa voi olla aivan 100 %:n varma autohavainnosta juuri bemun suuntaan ? Poliisi kuulustelee ja tekee omat johtopäätökset, niihin en puutu. Mutta havainnoitsijan varmaan tulkintaan takerrun, mihin se perustuu ? Jos kaveri on tosiaankin auto- ja tuunausalan eksperttejä, niin asia OK, mutta jos vain satunnainen harrastaja, niin onko lausunto niin luotettava, että tutkintalinja pitää tätä lähtökohtana jatkotutkimuksille hyläten muut silminnäkijähavainnot (esim. Pukkisaarenkatu)...?
Silminnäkijän taustoista ei ole annettu mitään kovin eksaktia tietoa, vai onko...?
Itse tulkitsin tämän Bemari-havainnon jytkynä, joka onnistui tarkoituksessaan:
- Sen pohjalta tuli muita havaintoja, kenties hyödyllisiä - ja riittävän rajatulta alueelta.
- Ei kuitenkaan kaikista maailman epäilyttävistä autoista. Ei myöskään epäilyttävistä yksinäisistä kuskeista.
- Näin tarkan havainnon kokoamiseen on voinut osallistua muutkin, tai on löytynyt kamerakuvaa kyseisestä autosta; näin poliisi on uskaltanut lähteä julkaisemaan havaintoa tällä tarkkuudella (kunnia annetaan havainnoitsijalle, mutta poliisille olisi vakava virhe, jos havainto ei ole oikea; siksi uskon että siihen löytyy jotain vahvistusta)
- Poliisi haki tällä havainnolla + tapon epäilyllä paitsi järeämpi tutkintakeinoja, myös mahdollisuuden kohdentaa tutkimusta hyvällä perusteella tällaisten autojen omistajiin ja mahdollisiin kyytiläisiin (tietynlainen Bemari voi joutua vaikka laboratoriotutkimuksiin; olisi idioottimaista poliisilta rajata muut autot ja niiden matkustajat pois, jos ei oltaisi hyvin varmoja)
- Lisäksi havainnolla oli jytky-efekti, joka tosin Minfossa nyt ilmenee havainnon epäilynä. Luulen, että se on kuitenkin saanut tekijät varpailleen. Aiempiin havaintoihin verrattuna havainto on niin tarkka ja muita poissulkeva, että jo syytönkin tuollaisen auton omistaja odottaisi poliisin yhteydenottoa; saati sitten syyllinen; ja silti yhteydenotto voi olla hengeltään rutiiniluonteinen; tämä on erittäin hyvä nokitus poliisilta ja vaatii minusta tekijöiltä hermoja ajatella, että siinä olisi jotain bluffia tai että he voisivat jatkaa siihen omalla bluffillaan uskottavasti.

Jos mitään ei tapahdu ja kuukaudet kuluu, niin sitten aletaan epäillä, ettei poliisilla ole mitään. Poliisi voi sanoa, että he eivät ole saaneet lisää vihjeitä, jotka olisivat vieneet kyseisen auton jäljille. Oikeasti voi olla, että poliisilla ei ole riittävästi näyttöä, vaikka epäillyt olisikin. Toki jos auto on tiedossa, niin se on pakko ottaa melko pian tutkinnan haltuun. Sitä voi vartioida jonkin aikaa, mutta ei loputtomiin. Kolme autossa ollutta pidätetään varmasti samalla kertaa, jos ei ole epäselvyyttä heidän henkilöllisyydestään. Jos on, otetaan vain varmat.
mar-kukka
Scooby-Doo
Viestit: 27
Liittynyt: Ti Elo 23, 2011 6:53 pm

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja mar-kukka »

MuxFolder kirjoitti:
mar-kukka kirjoitti:
Hillopiilo kirjoitti:Aamulehdenjakaja oppii tuntemaan erityisesti vanhempia ihmisiä, jotka ovat hereillä lehden saapumisen aikoihin. Olen itse jakanut aamulehteä ja jos olin hieman myöhässä, minua oltiin vastassa postilaatikolla ja tervehdittiin iloisesti kun lehti vihdoin saapui. Rollaattori voi myös antaa tämän mielikuvan lehdenjakajalle.

Aamulehteä ei jaa posti. Aamulehden jakaa Tampereella Aamujakelu Oy. Jakajat kulkevat omilla autoilla tai polkupyörillä, eikä heidän autoja voi tunnistaa muuta kuin sanomalehtinipuista etupenkillä tai siitä että he liikkuvat pieniä nykäyksiä kerrallaan.

Mar-Kukka: Naapurissa oli trampoliini. Näkyi hyvin kolaripaikalta.
Tiedän, ettei posti jaa aamulehteä, sillä olen ollut postissa töissä. Jos kommentti oli tarkoitettu minulle. Mutten tajunnut ottaa huomioon, että vanhukset (tai muutkaan asukkaat) tulisivat jakajaa vastaan.

No mutta, trampoliinin äänistä päättelisin tosiaan, että Karoliinalla on ollut seuraa Likolammentiellä, jos hän on siis siellä itse ollut. Pienessä tai suuremmassa huppelissa voisi tulla ajatus, että hei mennään hyppimään tuohon trampoliinille ! mutta toisaalta, kaippa kyseiset henkilöt olisivat keskustelleet keskenään, jolloin asukkaat olisivat varmasti mielenkiinnosta nousseet katsomaan, ketä siellä pihassa pyörii.
Asiahan selkeni kerrasta. KK:lla pauhasi MP3-soittimessa tämä http://www.youtube.com/watch?v=ZHReqKRvonE ja kukaan ei ottanut kiinni? Samalla selittyi katoaminen.
Ei, hänellä soi varmasti http://www.youtube.com/watch?v=oJXZHyMfimQ
tämä keskustelu kun on niin asiallista
jokke78
Nikke Knakkertton
Viestit: 154
Liittynyt: To Loka 22, 2009 4:15 pm
Paikkakunta: Nokia

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja jokke78 »

ChiefGillespie kirjoitti:
Vainu1 kirjoitti:Aikamoinen mysteeri kyseessä.

Voisiko ajatella näin todennäköisyydet:

20% posteljooni
20% talonmies
20 % bemari tai siinä ollut porukka
20% bileporukkaa tai mustasukkaisuus juttuja (huumeet alkoholi ym...)
20% ulkopuolinen lähialueella asuva väkivaltainen raiskaaja joka jo uusinut tekonsa.

eli 60% varmasti tunnetut henkilöt ja 20% BMW joka pitäisi jo olla löytynyt. jäljelle jää 20% yksinäinen pakkomielteinen raiskaaja.
Toivottavasti ja luullakseni kaikki vaihtoehdot mitä pystynyt tutkittu labran kautta... Ei siellä yöllä tohon aikaan nyt ihan hirveä ulkopuolisten trafiikki ole....
Täytyy myöntää, että toi prosenttiajattelu on kyllä oikein hyvä. Toisaalta kyllä jättäisin jonkun prosentin ryhmälle X, joka siis voi olla henkilö joka ei asu paikkakunnalla eikä ole rikosrekisteriä.
Ja jonkun prosentin vapaasta tahdosta katoamiselle
Ja eksymiselle
Ja että olisi tehnyt itselleen jotain

Näitäkään ei voi vielä laskea pois laskuista
Tex69
Alokas
Viestit: 5
Liittynyt: Ti Elo 23, 2011 11:48 pm

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja Tex69 »

Niin tai olisko Skootterin tuoja (kuka sitten olikin) säikähtänyt lähestyvän postiauton valoja, ja heittänyt siinä "lipat".. siitä äkkiä pimeään metsään piiloon ja jäänyt skootteri siihen.. vilkku päälle yms..
ChiefGillespie
Susikoski
Viestit: 41
Liittynyt: Pe Elo 19, 2011 10:24 pm

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja ChiefGillespie »

Kaseva kirjoitti:
Sarpatti kirjoitti: Kun kerran mitään ei saa pitää itsestäänselvyytenä, otetaan asiaksi se talonmies. Nopeasti tarkasteltuna hänessä tai toiminnassaan ei ole mitää ihmeellistä. Paitsi jos kyseenalaistetaan kaikki. Ihmeen reippaasti oli hommissa sunnuntaina aamulla seitsemältä. Tosi säntillisesti kuvasi skootterin ennen sen siirtämistä. Ja aikailematta korjasi aidan. Niin, ja muistipa soittaa poliisillekin. Joku laiskempi olisi odotellut pollareita ja ryhtynyt hommiin vasta sitten. No, luultavasti poliisi antoi luvan 'siivota paikat' ennen tuloaan kunhan ensin digikuvaa tilanteen. Kaikki ok?
Ei.
Täälläkin on mainittu fiiliksistä, että palapelin palat ovat eri palapelistä. Juurikin tuo skootteri 'rikkoo kuvion', se ei sovi palapeliin vaikka miten kääntelisi ja vääntelisi.Paitsi jos talkkarilla ei olekkaan puhtaat jauhot puss(e)issaan. Ollaanko ihan varmoja ettei skootteria oltu liikuteltu ennen kuva ottamista? Ollaanko ihan varmoja ettei koira haukkunut koska pihalla liikkui tuttu mies? Ollaanko ihan varmoja ettei KK joutunut talkkarin uhriksi yöllä.

(Tähän väliin, se lehdenjakaja voidaan unohtaa. Työssään ihminen ensisijaisesti tekee työnsä ja muu on toissijaista. Kansallisuuteen katsomatta.)
Poimin vain oleellisimmat kohdat Sarpattin viestistä. En nyt oikein ymmärrä pointtiasi. Lehdenjakaja voidaan unohtaa, koska hän tekee ensisijaisesti työnsä, mutta eikö talkkarikin ole palkattu talonmies ja näin töissä samalla tavalla kuin lehdenjakajakin. Talonmieskin on ensisijaisesti tehnyt vain työnsä.
Että ihan samalla viivalla mielestäni molemmat ovat. Tietenkään maahanmuuttajaa ei saa osoitella, että sitä kautta syyttävä sormi on viisaampaa kääntää talonmiestä osoittamaan.

Itse olisin kuitenkin sen BMW-havainnon kannalla ja unohtaisin nämä varhaiset puurtajat. Se on erikoista tässä jutussa, että on tullut hyvin tarkkoja havaintoja ja kellonaikoja. Ja myös nuo talonmiehen ottamat kuvat. Onkohan monessakaan muussa ratkaisemattomassa jutussa pystytty päättelemään silminnäkijälausunnoista yhtä tarkasti, lähes minuutilleen tapahtumien kulkua. Päälle talkkarin ottamat kuvat skootterista ja tarkka silminnäkijähavainto mahhdollisesti juttuun liittyvästä autosta. Niin ja tuo hyvin erikoinen Tottijärvi-hätäpaikannus, joka kuitenkin sopii Likolammenkadulle, rajaten aluetta pienemmäksi.
BMW-havaintoa en epäile. Sen tarkkuudelle on hyvin looginen selitys.

Skootterista sen verran, että olisin hyvin vahvasti sitä mieltä, että skootteri on rullannut tuohon yksinään. Jos siinä olisi joku ollut puikoissa, niin se olisi kaatunut kahvan varaan ja myös peili olisi enemmän taipunut. Kypärän paikka kertoo myös siitä, että se on ollut törmäyksen aikaan stongassa tai peilissä, ei päässä. Lähinnähän mopo on kaatunut ilman vauhtia kyljelleen. -Muuten kypäräkin olisi kauempana. Myös kaide olisi eri tavalla rikkoutunut, jos mopon päällä olisi istuttu. Nythän mopo on mennyt kaiteen alta.

Sitä olen pitänyt jo pitkään selviönä, että tyttö ei ole mopoa Likolammenkadulle ajanut. Hänellä ei ole ollut mitään syytä ajaa skootteria tuonne ja rysäyttää sillä kaidetta päin. Jos taas bussipysäkiltä lähdetään siirtämään skootteria sivummalle sen takia, ettei heti osattaisi yhdistää pysäkillä seisovaa yksinäistä skootteria, kadonnutta skootterin omistajaa, yöllä samalla pysäkillä seisoneeseen henkilöautoon, niin silloin tuo Likolammenkatu on ensimmäisiä sivukujia pysäkin läheisyydessä ja sitä kautta ihan looginen skootterin hylkäyspaikka.

Jos koirat pystyvät haistamaan sen, että onko auton takaluukussa kuljetettu tuoretta ruumista, niin pystyyköhän ne haistamaan sen skootterista myös. Skootterilla meinaan kulkisi 50kg aika kätevästi pienenkin polun varteen. Aikatauluun ei kyllä kovin pitkät reissut mahdu. Se olisi vain siitä hyvä tapa, että ei jäisi jälkiä tekijöiden autoon.
Piikittihän se talonmies Martti Vainiotakin vuonna 84.
Hillopiilo
Aloitteleva Besserwisser
Viestit: 13
Liittynyt: To Elo 25, 2011 7:33 pm

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja Hillopiilo »

Kuva

En tiedä miksi, mutta tässä on yhdistetty kaksi eri kuvaa. Vajaa kolmannes alareunasta on otettu toisesta kuvasta. Näkyvissä on pieni sävyero.

Sillä vain huomasin, koska tuo tie ei todellakaan ole noin tasainen mitä kuva antaa olettaa.

Kuva on osoitteessa
http://static.iltalehti.fi/uutiset/karo ... STL_uu.jpg
Wolfe
Alokas
Viestit: 7
Liittynyt: Pe Elo 26, 2011 7:00 pm

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja Wolfe »

Google katunäkymä hieno työkalu, vertailin Karoliinan kaatunutta skootteria
tuolta "isän osoitteesta" löytämään skootterin niin täsmäys on 99,9%
ja yllättäen siinä vieressä havaintoihin täsmäävä BMW!!
Poliisithan sais varmasti googlelta tuon BMW rekkarin..

KATSOKAA KUVAT ALLA OLEVASTA LINKISTÄ!!!

http://s1110.photobucket.com/albums/...etectiveWolfe/

Löysin murha.info sivulta tämmöisen kirjoituksen:

- "Sasse75 kirjoitti:
En jaksa koko ketjua alkaa lukemaan, mutta Kauppalehden palstalta löytyi tällainen kirjoitus, toivottavasti ei ole vielä postattu:

"Katsokaapa huviksenne Google Mapsista Karoliinan isän kotiosoitteen kohdalta street view. Osoite on Pikkusaarenkuja 4, Tampere.

- Parkissa kadulla on, ylläri pylläri, juuri oikean korimallin musta BMW, jossa takaspoileri ja matalaprofiiliset renkaat erikoisvanteilla.

- Auton edessä on parkissa harmaa skootteri."

http://keskustelu.kauppalehti.fi/5/i...sageID=4808591

Silminnäkijän havainto kadoksissa olevasta autosta:

"BMW on väriltään tumma, todennäköisesti musta tai tummansininen. Auto on korimalliltaan 316, 318 tai 323 BMW Compact (niin sanottu hatchback-malli), missä on viisto ja lyhyt perä ja auto on kolmiovinen. Tätä automallia on tehty vuosina 1993-2000. Autossa on ollut takaluukun päällä lasin alareunan kohdalla spoileri eli ilmanohjain.

Auton renkaat olivat matalaprofiiliset ja niissä oli erikoisvanteet.

Autossa on ollut sisällä henkilö kuljettajan paikalla. Pysähtyneen auton edessä on ollut lisäksi seisomassa kaksi nuorehkoa miestä, arviolta 20-25-vuotiaita. Toisella miehistä on ollut päällään vaalea huppari, toisella vaalea collegepusero. Hupparia pitävällä miehellä oli vaaleat hiukset, collegepaitaisella tummemmat.

Miesten vieressä BMW-henkilöauton edessä oli ollut pysähtyneenä skootteri, jonka päällä oli tyttö."


Truth will come out.
Travelmate
Susikoski
Viestit: 37
Liittynyt: To Elo 18, 2011 10:00 am

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja Travelmate »

simohovari kirjoitti:Tämä nyt on saivartelua,mutta kaikki kirjoittaa että KK olisi yrittänyt polkea skootteria käyntiin.Eikös niissä mahda olla sähköstartti.
On sähköstartti joo, ja pieni akku. Joissakin tilanteissa lähtee paremmin käyntiin polkemalla kun sytytystulpalle riittää enempi virtaa.
Wolfe
Alokas
Viestit: 7
Liittynyt: Pe Elo 26, 2011 7:00 pm

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja Wolfe »

ChiefGillespie
Susikoski
Viestit: 41
Liittynyt: Pe Elo 19, 2011 10:24 pm

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja ChiefGillespie »

Wolfe kirjoitti:Google katunäkymä hieno työkalu, vertailin Karoliinan kaatunutta skootteria
tuolta "isän osoitteesta" löytämään skootterin niin täsmäys on 99,9%
ja yllättäen siinä vieressä havaintoihin täsmäävä BMW!!
Poliisithan sais varmasti googlelta tuon BMW rekkarin..

KATSOKAA KUVAT ALLA OLEVASTA LINKISTÄ!!!

http://s1110.photobucket.com/albums/...etectiveWolfe/

Löysin murha.info sivulta tämmöisen kirjoituksen:

- "Sasse75 kirjoitti:
En jaksa koko ketjua alkaa lukemaan, mutta Kauppalehden palstalta löytyi tällainen kirjoitus, toivottavasti ei ole vielä postattu:

"Katsokaapa huviksenne Google Mapsista Karoliinan isän kotiosoitteen kohdalta street view. Osoite on Pikkusaarenkuja 4, Tampere.

- Parkissa kadulla on, ylläri pylläri, juuri oikean korimallin musta BMW, jossa takaspoileri ja matalaprofiiliset renkaat erikoisvanteilla.

- Auton edessä on parkissa harmaa skootteri."

http://keskustelu.kauppalehti.fi/5/i...sageID=4808591

Silminnäkijän havainto kadoksissa olevasta autosta:

"BMW on väriltään tumma, todennäköisesti musta tai tummansininen. Auto on korimalliltaan 316, 318 tai 323 BMW Compact (niin sanottu hatchback-malli), missä on viisto ja lyhyt perä ja auto on kolmiovinen. Tätä automallia on tehty vuosina 1993-2000. Autossa on ollut takaluukun päällä lasin alareunan kohdalla spoileri eli ilmanohjain.

Auton renkaat olivat matalaprofiiliset ja niissä oli erikoisvanteet.

Autossa on ollut sisällä henkilö kuljettajan paikalla. Pysähtyneen auton edessä on ollut lisäksi seisomassa kaksi nuorehkoa miestä, arviolta 20-25-vuotiaita. Toisella miehistä on ollut päällään vaalea huppari, toisella vaalea collegepusero. Hupparia pitävällä miehellä oli vaaleat hiukset, collegepaitaisella tummemmat.

Miesten vieressä BMW-henkilöauton edessä oli ollut pysähtyneenä skootteri, jonka päällä oli tyttö."


Truth will come out.
No niin. Herääppäs tähän päivään.
josh
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 93
Liittynyt: Ke Elo 24, 2011 12:03 am

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja josh »

ChiefGillespie kirjoitti:Mutta minkäköhän ihmeen takia, jos kyseessä olisi 1 ja sama henkilö, hän hakisi uhrinsa aina Tampereelta? Ja edelleen, yleensähän jokaista ilmoitettua raiskausta kohti on useita raiskauksen yrityksiä ja ilmoittamattomia raiskauksia. Eli tämä kaveri olisi kaapannut tai yrittänyt kaapata tytön ainoastaan 2 kertaa ja kummallakin kerralla onnistumisprosentti on ollut sata. Ei ole näin. Olisi varmaankin kaappauksen yrityksiä myös, ja sitä kautta poliisilla olisi tietoja tekijästä. Ja eiköhän noita liftareita ole kuitenkin tarjolla kaapattaviksi hitusen helpommalla tai enemmän, kuin skootterilla liikkuvia, tai keskustan baareissa rymisteleviä tyttöjä.
Jokin yhteys ilmeisesti Tampereelle, entinen asuinpaikka, tmv. Varmaan voi olla useampiakin yrityksiä, mutta tämä kaveri kyllä pelaisi varman päälle, eli ei ottaisi turhia riskejä. Kuten jo aiemmin mainitsin ko. henkilön tulisi olla älykäs ja erittäin varovainen, jotta ei jääkiinni.. Näissä RR:n ja KK:n tapauksissahan yhdistyy mahdollinen avuntarve, kuten olen jo aiemmin esittänyt.
Viimeksi muokannut josh, La Elo 27, 2011 12:32 am. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
japittaja
Hetty Wainthropp
Viestit: 496
Liittynyt: Ke Elo 10, 2011 12:10 pm

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja japittaja »

Pardon kirjoitti: Jos mitään ei tapahdu ja kuukaudet kuluu, niin sitten aletaan epäillä, ettei poliisilla ole mitään. Poliisi voi sanoa, että he eivät ole saaneet lisää vihjeitä, jotka olisivat vieneet kyseisen auton jäljille. Oikeasti voi olla, että poliisilla ei ole riittävästi näyttöä, vaikka epäillyt olisikin. Toki jos auto on tiedossa, niin se on pakko ottaa melko pian tutkinnan haltuun. Sitä voi vartioida jonkin aikaa, mutta ei loputtomiin. Kolme autossa ollutta pidätetään varmasti samalla kertaa, jos ei ole epäselvyyttä heidän henkilöllisyydestään. Jos on, otetaan vain varmat.
Olen kanssasi samaa mieltä, mutta jankutan vieläkin samaa, eli jos takerrutaan liikaa yhteen havaintoon (bemuhavainto) ja tutkitaan pelkästään sitä, niin oikea kala (=syyllinen) saattaa livahtaa ulos pyydyksestä ja juttu jää ratkaisematta.
Luotan kyllä todella paljon poliisiin ja uskon, että heillä on vielä monta ässää hihassaan ja useita muitakin tutkintalinjoja aktiivisena !
Lukittu