Kultakorulla selville tulevien lasten määrä

Parapsykologia, PSI, rajatieto, kummitukset, salaliitot.

Valvoja: Moderaattorit

DollariExpress
Christopher Lorenzo
Viestit: 1683
Liittynyt: Ti Heinä 01, 2008 9:05 pm

Viesti Kirjoittaja DollariExpress »

Kylli kirjoitti:Ripusta sormus (tai joku muu pikkuesine) lankaan ja roikota sitä ilmassa, vaikka ihan pöydän päällä. Älä liikuta sormiasi tai kättäsi, mutta keskity ajattelemaan joko ympyrää tai edetakaista liikettä. Hetken perästä sormus alkaa tekemään ko. liikettä. Voit vaihtaa myös suuntaa ajattelemalla. Tämähän oli jo Sudenpentujen käsikirjassa, siihen ei liity mystiikkaa vaan homma on ihan hermoimpulsseja. Ikävä että joudun näin tuottamaan pettymyksen niille, jotka uskoivat henkimaailman olevan asialla. Mutta hauskahan tuo testi on, kokeilkaa!
tällä samalla "konstilla" voi katsoa kuvasta on henkilö kuollut vai elääkö..

pujota pyöreä kultasormus ompelulankaan niin että korun roikuu sormistasi noin 15-20 sentin päässä,kosketa sormuksella henkilönkuvaa hetki ja nosta parin sentin korkeuteen,jos sormus alkaa tekemään pystysuoraa viivaa on henkilö kuollut,jos taas ympyrää,on henkilö elossa..
testattiin kaverin kanssa alibeissa oleviin kuviin eikä sormus koskaan erehtynyt,kuolleet olivat kuolleita ja elävät eläviä. :shock:
Bambinos
Agentti Scully
Viestit: 660
Liittynyt: To Helmi 28, 2008 11:36 am

Viesti Kirjoittaja Bambinos »

Olen kuullut, että sormus pitäisi pujottaa omaan hiukseen.
Mulle tehtiin tuo joskus kauan sitten, ja tulos oli 1 tyttö. En tosin ole koskaan suunnitellut lapsentekoa, eli joko menetän järkeni tai vahinko sattuu:)
testattiin kaverin kanssa alibeissa oleviin kuviin eikä sormus koskaan erehtynyt,kuolleet olivat kuolleita ja elävät eläviä.
Tähän liittynee se, että todennäköisesti tiesitte etukäteen ovatko henkilöt kuolleita vai eivät. Kyllin selostamat hermoimpulssit siis ohjasivat touhua. Tälleen järjellä ajateltuna.

Spiritismistä sen verran, että pahimmassa tapauksessa se vie mielenterveyden. Syy tuskin on vihtahousun, vaan ihmisen oman mielikuvituksen. Olen kyllä kuullut tarinoita pelin kulusta kavereilta, siis esimerkiksi miksei peli toimi jos huoneessa on jotain "häiritsevää" kuten peilejä? Miksi se alkaa äkkiä toimimaan kun peilit poistetaan? Lisäksi lasi on liikkunut niin nopeasti kirjaimesta toiseen, ettei siihen tahtiin kukaan pelaaja ehtisi huijaamaan.
PaulaDrew
Jack Bauer
Viestit: 960
Liittynyt: Ti Joulu 18, 2007 11:49 am
Paikkakunta: Teurastamo 5

Viesti Kirjoittaja PaulaDrew »

Teini-ikäisenä olimme kavereiden kanssa hyvin kiinnostuneita kaikesta huuhaasta ja tietysti pelasimme myös spiritismiä. En usko että kukaan tietoisesti huijasi, koska tuskin meistä kenestäkään olisi ollut niin pitkäaikaiseen ja onnistuneeseen valehteluun. Ja tosiaan, yhden herkän tytön mielenterveys alkoi selvästi rakoilla, joten viimeistään siinä vaiheessa huijari olisi kai paljastanut temppunsa. Lasi myös liikkui niin nopeasti, että sen liikuttaminen olisi ollut mahdotonta.

Mutta vaikken ymmärräkään, miten tuo hermoimpulssijuttu käytännössä toimii, uskon että kyseessä on jotain sellaista. Muutaman kerran muistan, kun joku kysyi jotain hieman kiusallista ja mieleeni välähti jokin vielä kiusallisempi vastausvaihtoehto ja pelko siitä, että jos se tuleekin. Ja molemmilla kerroilla vastaus oli juuri se, mitä mieleeni oli tullut. Mutta välillä saimme myös niin kaikki yllättäviä vastauksia, etten voi tajuta, kenen alitajunta niitä tuotti, jos kyse on jostain sellaisesta.

Ja yksikään tulevaisuutta koskeva tuossa pelissä saatu "tieto" ei ole muuten tainnut toteutua myöhemmin.
Nooruska
Michael Knight
Viestit: 4108
Liittynyt: La Maalis 13, 2010 2:57 pm

Re: Kultakorulla selville tulevien lasten määrä

Viesti Kirjoittaja Nooruska »

Meillä ala-asteella eräs tyttö teki tätä isänsä vihkisormuksella, johon oli hius sidottu ja sitten juuri niitä ympyröitä, pyörimissuuntia ja heilumisia katsottiin.
Sitä tytärtä ja poikaa odotellessa... :D :D :D
Jumalauta kakarat me ollaan televisiossa!
hister
Alokas
Viestit: 3
Liittynyt: Ke Loka 26, 2011 11:51 am

Re: Kultakorulla selville tulevien lasten määrä

Viesti Kirjoittaja hister »

Tolla kultakorujutullahan voi "selvitellä" ihan vaan tulevan lapsen sukupuoltakin. Meillä ainakin hiuksen avulla roikotettu kultasormus "tiesi" esikoisen pojaksi.

En epäile hermoimpulssiteoriaa, mutta se ei selitä sitä miten ihmisen alitajunta sitten ilmoittaa syntymättömän lapsen sukupuolen aivoille, jotka käskevät sormuksen heilua määrätyllä tavalla. Tietääkö nainen tietämättään raskaana ollessaan, mitä tuleman pitää, ja kuinka se on mahdollista?
Vastaa Viestiin