Sähköposteja rajan takaa

Parapsykologia, PSI, rajatieto, kummitukset, salaliitot.

Valvoja: Moderaattorit

Teme-84
Harjunpää
Viestit: 308
Liittynyt: Ti Elo 19, 2008 7:01 pm
Paikkakunta: Kokkola

Sähköposteja rajan takaa

Viesti Kirjoittaja Teme-84 »

Kuolleen miehen ystävät saavat sähköposteja tuonpuoleisesta
Perjantai 16.3.2012 klo 04.16
Perhe ja ystävät ovat hämmentyneitä erikoisten viestien takia.


32-vuotias Jack Froese kuoli viime vuoden kesäkuussa sydämen rytmihäiriöiden takia. Viisi kuukautta miehen kuoleman jälkeen hänen läheisensä alkoivat saada erikoisia sähköpostiviestejä.

Viestit olivat lähetetty Froesen sähköpostitilistä. Erikoisen tapauksesta tekee se, että viesteissä käsiteltiin asioita, joista Froese oli keskustellut kahden kesken vastaanottajan kanssa. Läheiset ovat hyvin hämmentyneitä ja arvuuttelevat, mistä viestit ovat peräisin.

Froesen pitkäaikainen ystävä Tim Hart säikähti saadessaan viestin tuonpuoleisesta.

- Viesti oli hyvin lyhyt, mutta vain Jack on voinut kirjoittaa siinä olleet asiat, Hart kertoo.

Viestin otsikko oli "minä tarkkailen sinua". Viestissä Hartia käskettiin siivoamaan ullakko. Hart on varma, että viesti on Froesen käsialaa, koska he olivat piipahtaneet kahdestaan ullakolla vain muutamaa päivään ennen miehen kuolemaan. Ullakolla Froese oli vitsaillut kaverilleen siitä, miten sotkuinen ullakko on.

Erikoista tapausta olisi helppo selittää netistä löytyvillä ohjelmilla, jotka voi ohjelmoida lähettämään läheisille viestejä kuoleman jälkeen. Viesteissä on kuitenkin yksi poikkeus, joka kumoaa tämän teorian.

Kun Froesen serkku Jimmy McGraw mursi nilkkansa miehen kuoleman jälkeen, hän sai viestin, jossa käsiteltiin murtumaa. Sitä Froese on tuskin pystynyt ennustamaan ennen kuolemaansa.

LÄHDE: BBC
http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201203 ... 6_ul.shtml

Tällaista tällä kertaa. Aika erikoisia tapauksia.
Crishelle
Neuvoja-Jack
Viestit: 571
Liittynyt: Su Tammi 10, 2010 7:29 pm

Re: Sähköposteja rajan takaa

Viesti Kirjoittaja Crishelle »

Hmm... opiskellessani dramaturgiaa näyttämökirjoittamisen lehtori kertoi erään vastaavanlaisen tarinan: Hän oli alkanut saada tekstiviestejä kuolleelta ystävältään joka oli menehtynyt paria vuotta aikaisemmin. Ilmeisesti jommassa kummassa suunnassa oli kännykässä ollut tekninen häiriö, joka oli saanut samat viestit tulemaan uudelleen jotka tosiaan oli lähetetty kuolleen elinaikana. Sitä en muista, oliko tuo kännykkä toisen henkilön käytössä sen jälkeen kun sen alkuperäinen omistaja kuoli.

Voi olla että joku vain pilailee tämän perheen kustannuksella, mikä herättää tietenkin kysymyksen siitä, kuinka järkevää moinen toiminta on.
"You say stick to the highway. I say we should take my shortcut.
Why don't we just flip a coin?"
Indrid Cold
Nikke Knakkertton
Viestit: 198
Liittynyt: To Helmi 05, 2009 5:54 pm

Re: Sähköposteja rajan takaa

Viesti Kirjoittaja Indrid Cold »

Melkoinen nollauutinen:

Sähköpostiviestin lähettäminen väärällä nimellä ja lähettäjäosoitteella on todella helppoa. Jos tuo kuolleen kaveri oli puhunut sotkuisesta ullakosta muutamalle tutulleen, niin tuntuisi aika todennäköiseltä, että joku tuossa porukassa olleista on tehnyt jäynän.

Helppohan tuo olisi selvittää. Ei vaan taida virkavalta kuitenkaan uskoa yliluonnolliseen tässä niin paljoa, että viitsisi aloittaa asian tutkimista.
Täysi Purenta
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1481
Liittynyt: Pe Huhti 16, 2010 11:05 am

Re: Sähköposteja rajan takaa

Viesti Kirjoittaja Täysi Purenta »

Minä luulen että tuo on joku bugi. Viestiin kopioituu vastaanottajatietokoneen edellinen viesti tai jotakin muuta vastaavaa.
Tai sitten vainaja on todella pikkumainen tyyppi. Jos minulle tarjotaan joskus mahdollisuus kuolemani jälkeen viestiä lähimmäisilleni, niin ensimmäinen ajatus ei ole ruveta närppimään heidän ei-asuintilojensa siivoamistarvetta.
Vastaa Viestiin