Ulkomaalainen raiskaajana

Tänne keskustelut seksuaalirikoksista. Muista että henkirikoksille on oma palstansa.
Soveltaja
Susikoski
Viestit: 30
Liittynyt: To Huhti 26, 2012 9:32 pm
Paikkakunta: Kylmä pohjola

Re: Raiskaukset Suomessa – ”Ulkomaalaisten osuus pistää silmään”

Viesti Kirjoittaja Soveltaja »

VPY kirjoitti:

Ongelma on niin iso, että siihen on valtiovallan taholta puututtava ja niinhän lienee käymässä. Toivoisin että se poikisi konkreettisia ratkaisuja ongelmien ratkaisuun, eikä mitään tyyppillistä, perustetaan työryhmä, jolle annetaan määrärahat ja tämä työryhmä päättää aloittaa koulutuksen maahanmuuttajille,ettei alkuperäisväestö saa raiskata, jakamalla heille esim. lappusia joissa sanotaa "alkuperäisväestöön kuuluvat naisen raiskaus on tuhmaa ja saattaa pahimmassa tapauksessa johtaa siihen että joudutte siivoamaan luudan varteen"

Ongelma on ollut paha jo yli 10 vuotta ja nyt siihen puututaan vasta :shock:

Ja ne jotka kuvittelevat elävänsä takahikiällä lintukodossa tämän asian suhteen: kyllä se ongelma sinnekkin aikanaan rantautuu, jos maahanmuutto pysyy nykyisissä lukemissa.
Älä huoli - se ongelma on jo täällä! :) Asun pienessä kylässä keskellä Lapin erämaata ja täälläkin on tullut kuultua ja nähtyä jos jonkinmoista väkivaltaisuutta peruskouluikäisten maahanmuuttajien takia (Kylässä asuu muutama tuhat asukasta ja maahanmuuttajia useita kymmeniä) Itseasiassa nuo ala-asteikäiset pureskelevat suomalaislapsia ja tönivät portaita alas, omakohtaisia kokemuksia nimittäin on..

Vielä ei ole yhtäkään raiskausta ilmennyt tällä kylällä (Rovaniemen kaupunki onkin ihan toinen juttu), yrityksiä kylläkin ja esimerkiksi päihteiden välitystä nuorisolle. Ihania nämä kulttuurinrikastajat kieltämättä..
Siru83
Adrian Monk
Viestit: 2724
Liittynyt: Su Heinä 12, 2009 9:18 pm

Re: Raiskaukset Suomessa – ”Ulkomaalaisten osuus pistää silmään”

Viesti Kirjoittaja Siru83 »

VPY kirjoitti:Myöskään se peruste, että Suomeen tarvitaan ulkomaalaisia, koska väestömme ikääntyy, on täysin älyvapaa, kun maahanmuuttajien huoltosuhde on suurempi kuin kotoperäisen väestön.
Tilastot osoittavat monien maahanmuuttajien kohdalla muuta.
Tilastokeskus julkisti tiistaina vertailun eri kansalaisuusryhmien työssäkäynnistä. Sen mukaan työllisten osuus Suomen kansalaisista – 44,7 prosenttia – on alhaisempi kuin kymmenen muun kansalaisuusryhmän. Eniten työssäkävijöitä (67,7 prosenttia) on Suomessa asuvien kenialaisten joukossa. Seuraavina tulevat hollantilaiset, nigerialaiset, britit, ghanalaiset, filippiiniläiset ja romanialaiset.
Kenian kansalaiset tosin korjaavat potin silloinkin, kun vertaillaan vain työikäisten työssäkäyntiä. Kenialaisten työikäisten työttömyysaste, 4 prosenttia, on vertailun alhaisin. Suomen kansalaiset sijoittuvat yhdenneksitoista 8,7 prosentin työttömyysasteella.
http://fifi.voima.fi/uutinen/2010/huhti ... tilastossa
Tilastokeskuksen mittaus osoittaa, että Suomessa muunmaalaiset tekevät enemmän töitä kuin suomalaiset. Jaana Huhta Tilastokeskuksesta kertoo, että lukemat ovat toki suhteellisia.

Tilaston kärjessä ovat kenialaiset, joista työllistyneitä on 67,7 prosenttia. Alankomaalaisista Suomessa tekee töitä 60,2 prosenttia ja nigerialaisista 59,4 prosenttia. Vastaavasti suomalaisia on työelämässä 47,7 prosenttia.
”Luokittelu on tarpeellista, esimerkiksi Afrikan maat eroavat toisistaan todella paljon. Niitä ei voi mitenkään laittaa mittauksissa samaan ryhmään.”
http://suomenkuvalehti.fi/jutut/kotimaa ... a-suomessa

Kenialaiset, nigerialaiset, ghanalaiset ja useat muut Afrikan kansat ovat parhaiten työllistyneiden joukossa. Valitettavasti tuo Stakesin sivu, missä näitä eriteltiin vielä lisää, ja mitä näiden artikkelien tekijät ovat lähtenään käyttäneet, on poistettu, mutta sieltä näki ihan selvästi, että nimenomaan useat Afrikan kansat ovat työllistyneet hyvin.

VPY niputtaa kaikki maahanmuuttajat samaksi massaksi eikä erittele eri ryhmiä, paitsi mongoloidit, joita hän suuresti arvostaa. Tosiasia nyt vaan on, että Eurooppalaisten välillä on suuria eroja saksalaisten muutaman prosentin työttömyydestä venäläisten n. 28% työttömyyteen. Samoin afrikkalaisten välillä on suuria eroja, ja pitää muistaa, että somalialaiset ovat tulleet tänne pakolaisina, mikä on osasyy korkeaan työttömyyteen.

Omasta mielestäni kiinalaiset ym. ovat jotenkin mekaanisia ja robottimaisia. Toisin kuin afrikkalaiset, he eivät osaa rentoutua. Tarvitseeko maa, jonka miehistä jo 55%:lla on muutenkin mongoloidigeenejä Y-kromosomissa, lisää lyhyitä, pienisilmäisiä ym. itäaasialaisia, jotka vaativat itseltään liikaa, ja joilla on taipumusta itsetuhoisuuteen? Omasta mielestäni Suomi hyötyy nimenomaan afrikkalaisista, ja osoittavathan tilastotkin, että useat afrikkalaisryhmät ovat menestyneet paljon paremmin kuin esim. vietnamilaiset, joiden työttömyys on pitkään ollut 30% ja 40% välillä. Eikä afrikkalaisten kohdalla hyöty ole vain taloudellinen, vaan he vaikuttavat myös usein olevan välittömiä ja iloisia ihmisiä, jotka tuovat rentoutta suomalaisiinkin. Toki afrikkalaisten lisäksi on hyvä saada saksalaisia, ruotsalaisia, hollantilaisia ym. länsieurooppalaisia, valitettavasti vain idästä on väkeä enemmän tulossa.

Ja jälleen kerran VPY levittää tilastoaan, jossa on myös TURISTIEN tekemät rikokset. Suuri osa esim. koruliikkeiden ryöstöistä, varkauksista ym. on virolaisten, venäläisten, latvialaisten, liettualaisten, romanialaisten jne. liigojen tekemiä, samoin osa raiskauksista täällä väliaikaisesti joko turisteina tai esim. opiskelijoina oleskelevien ulkomaalaisten tekemiä. Siksi tuota tilastoa ei voida käyttää arvioitaessa MAAHANMUUTTAJIEN hyödyllisyyttä.

Muuten nämä maahanmuuttaja-aiheiset keskustelut on ainakin aiemmin sallittu ketjuissa, jotka koskee ulkomaalaisten tekemiä rikoksia, koskaan en ole vielä nähnyt bannia jaettavan siitä syystä, joten jos niin jatkossa tehdään, niin sitten se käytäntö pitää laajentaa kaikkiin muihinkin ulkomaalaisten tekemiä rikoksia koskeviin ketjuihin.
vandt
Jack Bauer
Viestit: 917
Liittynyt: La Heinä 05, 2008 10:00 pm

Re: Raiskaukset Suomessa – ”Ulkomaalaisten osuus pistää silmään”

Viesti Kirjoittaja vandt »

Onhan sirulla pointti sanoissaan hyvinkin. Jos suomalaiset naiset eivät joutuisi käymään töissä, vaan tosimiehet hoitaisivat sen homman, ja jos muutenkin miesten ja naisten suhde olisi samanlainen kuin muslimeilla, ei suomalainen nainen tulisi raiskatuksi. Vaikeahan se olisi raiskata naista, joka olisi omalla paikallaan, eli keittiössä. Tai jos olisi kodin ulkopuolella, oma aviomies olisi mukana.

Teoriassahan voisi kuvitella, että kyllä sitten se aviomies raiskaisi vaimoaan, mutta ei. Eihän se olisi raiskaus, kun on se nainen joskus sille vapaaehtoisestikin antanut. Enintään pakottaminen seksuaaliseen tekoon. Tosin ei se olisi sitäkään, koska tietoisestihan nainen olisi tekopaikalla, eli kotona. Kyllähän se pitää tietää, että jos tosimies ottaa naisen vaimoksi ja kattonsa alle asumaan, mitä se OIKEASTI tarkoittaa.
Kuusamon kutsuma jo kohta seitsemättä vuotta
Johan Kaptens
Armas Tammelin
Viestit: 78
Liittynyt: Su Tammi 04, 2009 10:40 pm
Paikkakunta: Helsinki

Re: Raiskaukset Suomessa – ”Ulkomaalaisten osuus pistää silmään”

Viesti Kirjoittaja Johan Kaptens »

vandt kirjoitti:Onhan sirulla pointti sanoissaan hyvinkin. Jos suomalaiset naiset eivät joutuisi käymään töissä, vaan tosimiehet hoitaisivat sen homman, ja jos muutenkin miesten ja naisten suhde olisi samanlainen kuin muslimeilla, ei suomalainen nainen tulisi raiskatuksi. Vaikeahan se olisi raiskata naista, joka olisi omalla paikallaan, eli keittiössä. Tai jos olisi kodin ulkopuolella, oma aviomies olisi mukana.

Teoriassahan voisi kuvitella, että kyllä sitten se aviomies raiskaisi vaimoaan, mutta ei. Eihän se olisi raiskaus, kun on se nainen joskus sille vapaaehtoisestikin antanut. Enintään pakottaminen seksuaaliseen tekoon. Tosin ei se olisi sitäkään, koska tietoisestihan nainen olisi tekopaikalla, eli kotona. Kyllähän se pitää tietää, että jos tosimies ottaa naisen vaimoksi ja kattonsa alle asumaan, mitä se OIKEASTI tarkoittaa.

vandtin esittämä ratkaisu maahanmuuttajien raiskauksien lopettamiseksi on nerokas. Osana kotouttamista muslimimiesmaahanmuuttaja menee naimisiin suomalaisen naisen kanssa. Samalla ratkaistaan sirun vaatimus saada olla kotona. Montako maahanmuuttajamiestä siru pystyy kotouttamaan vanditn konseptilla ?
"Suomenruotsalainen, saamelainen ja romanikulttuuri
ovat vuosisatoja olleet osa suomalaista monikulttuurisuutta."
VPY
Martin Riggs
Viestit: 609
Liittynyt: Ke Huhti 13, 2011 9:33 pm

Re: Raiskaukset Suomessa – ”Ulkomaalaisten osuus pistää silmään”

Viesti Kirjoittaja VPY »

Siru se maahanmuuttajien työttömyysaste oli vuonna 2005 25%, kun se koko väestön osalta oli 11%=maahanmuutossa ei ole mitään järkeä, siltäkään kannalta, vaikka maahanmuuttajien rikostilastoja ei huomioitaisikaan. Olet jo aiemmin osoittanut olevasi Siru rasisti, nimenomaan omaa kansallisuuttasi kohtaan (tässä olisikin jollekkin psykiatrille analysoitavaa :lol: ) Nyt ehdotat että alkaisimme rasiteiksi, valkkaamalla ne pari maata joista sallisimme maahanmuuton ja loput joista emme. Mitähän esim. kansainyhteisö olisi tälläisestä natsimeiningistä? :roll:

Ja sitten itse ketjun aiheeseen:
Tutkijan mukaan on ulkomaalaisryhmiä, jotka suhtautuvat naisiin eri tavoin kuin muut.
Joka kolmas raiskauksesta tuomittu on ulkomaalainen, kertoo keskiviikon Aamulehti. Vuosina 2006-2009 34 prosenttia raiskauksesta tuomittuja oli ulkomaalaistaustaisia.

Lehti kertoo rikosten keskittyvän tiettyihin ulkomaalaisryhmiin. Tilastokeskuksen mukaan etenkin Lähi-idästä kotoisin olevat nuoret miehet syyllistyvät raiskauksiin. Synkimmät tilastot löytyvät irakilaisten kohdalta: viime vuonna irakilaisia epäiltiin 31 raiskauksesta, mikä on 5 prosenttia kaikista raiskauksista. Suomen väestöstä irakilaisia on noin 0,1 prosenttia.
VPY
Martin Riggs
Viestit: 609
Liittynyt: Ke Huhti 13, 2011 9:33 pm

Re: Raiskaukset Suomessa – ”Ulkomaalaisten osuus pistää silmään”

Viesti Kirjoittaja VPY »

Siru83 kirjoitti:Eurooppalaisten välillä on suuria eroja saksalaisten muutaman prosentin työttömyydestä venäläisten n. 28% työttömyyteen.
Otetaan nyt huvittelun vuoksi ote Sirun tekstistä, joka osoittaa ettei hän tunne edes numeroita, tai sitten levittää valheita tahallisesti. Saksan työttömyysaste on kylläkin 6,7%, sitä ei kyllä kutsuta muutamaksi :mrgreen: Muutama on esim 3 :lol:

Katso Siru minun linkit toimivat :mrgreen: http://www.arvopaperi.fi/uutisarkisto/s ... sa/a767141


Ja nuo sinun turistijuttusi on ammuttu jo aikaa sitten alas. Meinaatko Siru, että Suomi on irakilaisten seksituristien kohteena? Järjestettyjä raiskausmatkoja Afrikasta ja Lähi-Idästä? :roll: :shock:
kattila
Nikke Knakkertton
Viestit: 178
Liittynyt: Ti Joulu 20, 2011 1:49 am
Paikkakunta: Horna

Re: Raiskaukset Suomessa – ”Ulkomaalaisten osuus pistää silmään”

Viesti Kirjoittaja kattila »

Siru83 kirjoitti:
kattila kirjoitti:Tosin ajatteleeko raiskaaja kohdatessaan uhrinsa, että "tuomiot ovat niin pitkiä, ettei kannata jättää uhria eloon".
USA:ssa raiskauksesta ja sieppauksesta voi saada elinkautisen, ja siellä myös raiskaussurmat ovat paljon yleisempiä. Tottakai raiskaaja tiedostaa sen, että uhri voi tunnistaa hänet ja todistaa häntä vastaan, ja jos raiskauksesta saatava tuomio on samaa luokkaa kuin henkirikoksesta saatava (tai edes lähellä sitä), mitä syytä raiskaajalla on jättää uhria henkiin, kun tuomio on sama joka tapauksessa?

Hölmöä ajatella, ettei raiskaaja ajattelisi rationaalisesti, koska teon motiivina on seksi. Vähän sama, kuin ajattelisi, ettei vaimoaan pettävä mies edes ajattelisi tekonsa peittämistä, kun on niin seksinnälkäinen.
Niin, kovemmat tuomiot ajaa tekemään kovempia rikoksia. Kiinnostaisi nähdä se asia tässä maassa ihan käytännössä.
Täällä kun on ok se että raiskaaja voi selvita ehdollisella. Vähän sama kuin tuomioita ei annettaisi ollenkaan ja vaan toivotaan ettei rikoksia tapahdu.

Jos raiskaaja todella ajettelisi rationaalisesti niin jättäisi raiskaamatta. Kuulostakoon vaikka kuinka hölmöltä tahansa.
joey
Angus MacGyver
Viestit: 6783
Liittynyt: La Marras 10, 2007 9:55 pm

Re: Raiskaukset Suomessa – ”Ulkomaalaisten osuus pistää silmään”

Viesti Kirjoittaja joey »

Suomen lepsujen ja USA:n äärettömän tiukkien vankeusrangaistusten välissä on runsaasti muitakin vaihtoehtoja, joita soisin kokeiltavan Suomessakin. On totta, että todella kova rangaistusasteikko lisää rikollisuutta ja raaistaa yksittäisiä rikoksia, mutta sitä ei voida pitää perusteena sille, että rangaistuskäytännön tulisi olla lepsu. Nyt Suomen tilanne on se, että raiskaaja ei välttämättä istu lainkaan ehdotonta. Oikea ratkaisu ei taatusti olisi sekään, että raiskaaja istuisi vankilassa lopun elämänsä, mutta jos nyt edes väistämättä joitain vuosia...

Siru83, naisten oikeudet ovat parhaimmalla tolalla siellä, missä naiset saavat itse päättää tulevaisuudestaan. Suomessa saavat. Esimerkiksi Pakistanissa eivät välttämättä saa. Ei sillä ole väliä, mitä nainen on tarkoitettu tekemään, jos nainen ei pysty valitsemaan toisin. Onnellisimpia naisia ovat ne, jotka saavat tehdä elämällään pitkälti juuri sitä mitä lystäävät, ja tämä on mahdollistettu Suomessa paljon paremmin kuin suurimmassa osassa muuta maailmaa.
Siru83 kirjoitti: Hölmöä ajatella, ettei raiskaaja ajattelisi rationaalisesti, koska teon motiivina on seksi. Vähän sama, kuin ajattelisi, ettei vaimoaan pettävä mies edes ajattelisi tekonsa peittämistä, kun on niin seksinnälkäinen.
Intohimorikollisten ajattelukyky on yleensä hämärtynyt, joten sinänsä tuon ajatteleminen ei ole lainkaan hölmöä. Mutta raiskaajan motiivi ei olekaan seksi, vaan vallankäyttö ja alistaminen, ja sillä on lopulta hyvin vähän tekemistä varsinaisen seksin tai seksuaalisuuden kanssa. (Ja pettävien miestenkin syy lähteä vieraisiin on kuulemma yleensä jokin aivan muu kuin seksinpuute.)

Olen täysin samaa mieltä, että raiskaajat kyllä harkitsisivat tekoaan toiseen kertaan, jos rangaistukset olisivat tuntuvia. Tämä siksikin, että raiskaajat eivät pääosin ole mitään syrjäytyneitä perverssejä, vaan melko tavallisia miehiä. Tuntuvat rangaistukset myös varmasti kannustaisivat uhreja ilmoittamaan raiskauksista helpommin (ja toisaalta vähentäisivät vääriä ilmoituksia). Nythän kriisipuhelimien, naisten turvakotien yms. kokoamien tietojen perusteella useimmat raiskaukset jäävät ilmoittamatta, enkä ihmettele yhtään, etenkin kun merkittävä osa raiskaajista on uhreille tuttuja. En minäkään uskaltaisi ilmoittaa tuttua raiskaajaa poliisille, kun tyyppi ei välttämättä joutuisi edes linnaan, mutta saisi kyllä tietää, kuka kahdenvälisestä rikoksesta on vasikoinut...
VPY
Martin Riggs
Viestit: 609
Liittynyt: Ke Huhti 13, 2011 9:33 pm

Re: Raiskaukset Suomessa – ”Ulkomaalaisten osuus pistää silmään”

Viesti Kirjoittaja VPY »

joey kirjoitti:Suomen lepsujen ja USA:n äärettömän tiukkien vankeusrangaistusten välissä on runsaasti muitakin vaihtoehtoja, joita soisin kokeiltavan Suomessakin. On totta, että todella kova rangaistusasteikko lisää rikollisuutta ja raaistaa yksittäisiä rikoksia, mutta sitä ei voida pitää perusteena sille, että rangaistuskäytännön tulisi olla lepsu. ..

Aivan oikeuskäytännön on heijasteltava kansalaisten mielipidettä, sillä sehän edustaa koko kansaa loppujen lopuksi, aivan kuten eduskunta, oikeusministeriö ym. yhteiskunnan instassit. Oikeuden tarkoitus on tuoda oikeutta rikoksen uhriksi joutuneelle, nykymeno ei sitä ole, päinvastoin se "sylkee" päin uhrin kasvoja antamalla aivan oikeudenmukaisuuden vastaisia tuomioita.

Toisekseen ulkomaalaiset syyllistyvät 34% Suomessa tapahtuvaan raiskaukseen, se on moninkertainen määrä mitä heidän asukaslukunsa perusteella kuuluisi. Irakilaiset osallistuvat 50-kertaa enemmän raiskauksiin kuin heidän osuutensa väestöstä kuuluisi! Jos halutaan ihan oikeasti vähentää raiskauksia (ym. rikollisuutta), niin maahanmuuttoa on rajoitettava hyvin voimakkaasti. Muutoin olemme vielä kusessa näiden asioiden kanssa tulevaisuudessa. Muualla Euroopassa ollaan yleisessä mielipiteessä sitä mieltä että maahanmuuttoa on rajoitettava, miksi meidän pitäisi tehdä muun Euroopan virheet myös ja sitten ihmetellä sormi suussa, että mitenkäs niistä päästäisiin eroon? Luuleeko Siru (monikulttuuri-fanaatikko) ja Damien (maahanmuutto-romantikko), että Saksassa huvikseen luvattiin maksaa turkkilaisille, jos nämä palaisivat kotimaahansa?
Tapsa K
Harjunpää
Viestit: 331
Liittynyt: To Elo 18, 2011 7:34 pm

Re: Raiskaukset Suomessa – ”Ulkomaalaisten osuus pistää silmään”

Viesti Kirjoittaja Tapsa K »

Ja tuollapa Helsingissä tuomittujen raiskareitten kokonimet alkuvuodelta 2012

http://hommaforum.org/index.php/topic,4 ... 1.html#new

Toisille pistää silmään, toisille ei...
Siru83
Adrian Monk
Viestit: 2724
Liittynyt: Su Heinä 12, 2009 9:18 pm

Re: Raiskaukset Suomessa – ”Ulkomaalaisten osuus pistää silmään”

Viesti Kirjoittaja Siru83 »

No pistää tosiaan silmään arvaatko mikä? Kaikki lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä tuomitut ovat suomalaisia. Eikö tämä tavallaan todista minun teesini tässä ketjussa? Että pedofiilien joukossa suomalaiset eivät ole yhtään aliedustettuja, päinvastoin?

Muuten Tapsa K kun sinä lupasit laittaa seksuaalirikollisten nimiä joka maakunnasta, myös niistä, jossa viime vuonna ei tuomittu yhtään ulkomaalaista, niin missäs ne nimet viipyvät? Vai oliko sinulla vain kova kiire päästä laittamaan taas Helsingin tilastoja tarkoituksena päästä viestittämään tietynlaista sanomaa?
Radiopuhelin
Theo Kojak
Viestit: 1182
Liittynyt: Pe Tammi 13, 2012 12:06 am

Re: Raiskaukset Suomessa – ”Ulkomaalaisten osuus pistää silmään”

Viesti Kirjoittaja Radiopuhelin »

Siru83 kirjoitti:No pistää tosiaan silmään arvaatko mikä? Kaikki lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä tuomitut ovat suomalaisia. Eikö tämä tavallaan todista minun teesini tässä ketjussa? Että pedofiilien joukossa suomalaiset eivät ole yhtään aliedustettuja, päinvastoin?

Eikö sinua pistänyt silmään se että kahdestatoista nimestä 7 kuulosti ulkomaalaisen nimeltä? Aika huima prosentti! No sinällään en ihmettele ettei se sinulle pistänyt silmään.. Jos kulkee laput silmillä niin mitenkäs se edes kävisi

Tuolle toiselle aiheelle voisit perustaa sen oman ketjun, koska asia ei liity otsikkoon
Tapsa K
Harjunpää
Viestit: 331
Liittynyt: To Elo 18, 2011 7:34 pm

Re: Raiskaukset Suomessa – ”Ulkomaalaisten osuus pistää silmään”

Viesti Kirjoittaja Tapsa K »

Tapsa K kirjoitti:Ja tuollapa Helsingissä tuomittujen raiskareitten kokonimet alkuvuodelta 2012

http://hommaforum.org/index.php/topic,4 ... 1.html#new
Homman ketjussa näkyy näköjään enää etunimet.
Siru83
Adrian Monk
Viestit: 2724
Liittynyt: Su Heinä 12, 2009 9:18 pm

Re: Raiskaukset Suomessa – ”Ulkomaalaisten osuus pistää silmään”

Viesti Kirjoittaja Siru83 »

Radiopuhelin kirjoitti:Eikö sinua pistänyt silmään se että kahdestatoista nimestä 7 kuulosti ulkomaalaisen nimeltä? Aika huima prosentti!
Niin tuossahan on kaksi tapausta, joissa tekijöitä on kaksi, eli yhteensä neljässä tapauksessa tuomittu on ulkomaalainen, ja eikös tuo Sam Meng Srung kuulosta itäaasialaiselta? Perusjuntithan aina mainostavat itäaasiaisia ihanteellisina maahanmuuttajina. Eli vain kolme yhdestätoista tapauksesta on arabeja/afrikkalaistaustaisia. Ja koska yksi noista suomalaisista tuomittiin kahdesta raiskauksesta, tosiasiallisesti 4/13 raiskauksesta tuomittu tai tuomitut olivat ulkomaalaisia ja 3/13 raiskaustapauksessa taustaltaan arabeja tai afrikkalaistaustaisia (jos osa noista onkin esim. afgaaneja, pyydän anteeksi virheellistä profilointia). Ei tuo niin kovin huima prosentti ole, ellei lukuja sitten vääristele omaan tarkoitukseen kuten joillakin on tapana.
Radiopuhelin kirjoitti:Tuolle toiselle aiheelle voisit perustaa sen oman ketjun, koska asia ei liity otsikkoon
Tässä keskustellaan nyt siitä, korostuuko ulkomaalaisten osuus raiskauksissa. Tottakai keskusteluun kuuluvat myös seksuaalirikokset, joissa ulkomaalaisten osuus EI korostu. Ei keskustelua rajoiteta vain niihin seksuaalirikoksiin, joissa ulkomaalaisten osuus korostuu. Vai eikö sinun mielestäsi lapsen raiskaus ole raiskaus? Siltä nyt vain näyttää, että kaikki lapsen raiskauksesta ja seksuaalisesta hyväksikäytöstä tähän asti Helsingissä tänä vuonna tuomitut ovat etnisiä suomalaisia. Sitä voi miettiä, miksi nimenomaan lapsiin kohdistuvissa seksuaalirikoksissa ulkomaalaisten osuus ei korostu, vaan siinä on ikään kuin piikki suomalaisten kohdalla verrattuna aikuisten naisten raiskauksiin.
Lukijana
Sofia Karppi
Viestit: 422
Liittynyt: Pe Helmi 06, 2009 4:38 am

Re: Raiskaukset Suomessa – ”Ulkomaalaisten osuus pistää silmään”

Viesti Kirjoittaja Lukijana »

Siru83 kirjoitti:Tottakai keskusteluun kuuluvat myös seksuaalirikokset, joissa ulkomaalaisten osuus EI korostu. Ei keskustelua rajoiteta vain niihin seksuaalirikoksiin, joissa ulkomaalaisten osuus korostuu. Vai eikö sinun mielestäsi lapsen raiskaus ole raiskaus? Siltä nyt vain näyttää, että kaikki lapsen raiskauksesta ja seksuaalisesta hyväksikäytöstä tähän asti Helsingissä tänä vuonna tuomitut ovat etnisiä suomalaisia. Sitä voi miettiä, miksi nimenomaan lapsiin kohdistuvissa seksuaalirikoksissa ulkomaalaisten osuus ei korostu, vaan siinä on ikään kuin piikki suomalaisten kohdalla verrattuna aikuisten naisten raiskauksiin.
Ulkomaalaisilla on yliedustus myös lasten hyväksikäytöissä. Meneppä tutkimaan Tilastokeskuksen tietoja, jos vain suinkin osaat.
Vastaa Viestiin