Outlaws

Sana on vapaa, jos uskaltaa...
Niceguy-72
Scooby-Doo
Viestit: 22
Liittynyt: Ti Elo 16, 2011 11:50 am
Paikkakunta: Outback

Re: Outlaws

Viesti Kirjoittaja Niceguy-72 »

Kylläpäs taas oli hyvä käydä tutustumassa näihin tarinoihin, piristää uskomattomasti tätä muuten niin ankeaa päivää... kuten edellä on muutamaan kertaan mainittukin, niin välillä täällä tuo "experttien" asiantuntemus suorastaan häikäisee 8)

Kova on tosiaan homma jos joku meinaa karsia kaikki neutraaleilla väreillä varustetut kerhot pois kartalta. Eipä taida onnistua, ei vaikka ottaisi Päivi Räsäsen ja Spaaderon kaveriksi urakkaan. Ehkäpä ratkaisuna voitaisiin sopia että musta-valkoiset ja valko-mustat on kaksi eri väriyhdistelmää :mrgreen:

BM:n ideahan on siinä että pysytään "kartalla kentän tapahtumista", ja asioihin voidaan ottaa kantaa, ja niistä keskustella. Tosin suurin osa kerhoista on enemmänkin "kuunteluoppilaina" :D Siihenkin liittyen uudet kerhot käyvät siellä väreineen näyttäytymässä, jolloin vältytään ristiriitaisuuksilta värien, tunnusten/nimien ja kaiken muunkin suhteen. Pakollistahan se ei ole, mutta sanotaan näin että se helpottaa ja selkeyttää varsin monia asioita... Mutta Black N White Nationin kerhojen osalta patchit ja lähtökohdat ovat varmasti jo BM:ssä kaikilla tiedossa, eli siis niillä jotka sillä tiedolla jotain tekevät :D

Mahtawa meisinki... jatketaan samaan malliin 8)
"Hei hei heinäkuu..."

Studiojoukkue
Susikoski
Viestit: 45
Liittynyt: Ke Maalis 21, 2012 5:26 am

Re: Outlaws

Viesti Kirjoittaja Studiojoukkue »

Totta, Biker Meetingin idea on juuri tuo, että pysytään kartalla kentän asioista, mutta sen verran tarkentaisin että loppuviimeksi kaikki kerhot järjestäjäkerhoa lukuunottamatta siellä on enemmän tai vähemmän kuunteluoppilaina, eikä varsinkaan ABC kerhot siellä mistään tärkeistä asioista neuvottele, vaan tietty ne puheet käydään jossain ihan muualla -niinkuin pitääkin. 8)

Meetingin mielenkiintoisin osiohan on uusien kerhojen esittäytyminen ja siitä on kaikille todella paljon hyötyä, moni ongelma jää sen ansiosta syntymättä.
En millään pysty kuvittelemaan, että Mongols tai Outlaws voisi todellisesti toimia Suomessa ja samanaikaisesti kuitenkin jättäytyä Biker Unionin ulkopuolelle. Noiden kerhojen kaverithan on ihan niitä samoja "penoja ja makeja" jotka on pyörineet ralleissa ja bileissä jo aiemmin, ei ne ole mitään avaruudesta tulleita ihmeolentoja, vaan ne samat jantterit ovat vaan vetäneet nyt toiset liivit päälle ja juuri siksi ihmetyttääkin ko. tulokkaiden esiintyminen. Ja kaikki puheet "ulkomaan vahvistuksista" on ihan täyttä paskaa, jos ei mainittuja nimiä kantava kerho voi olla heti alusta asti omavarainen, niin kyllä huonosti käy - ei ole mitään perehdyttämisjaksoja. Sillä ei pitkälle pötkitä, että istutaan kerhotuvalla pönkä oven edessä ja otetaan kaverista kuvia facebookiin. Pitäisi ajaakin ja värien näkyä tapahtumissa ja se on helpommin sanottu kuin tehty, ellei ole hommia sovittu juurta jaksain muiden kanssa.

Niceguy-72
Scooby-Doo
Viestit: 22
Liittynyt: Ti Elo 16, 2011 11:50 am
Paikkakunta: Outback

Re: Outlaws

Viesti Kirjoittaja Niceguy-72 »

Jep jep!
Ollaan kyllä Studiojoukkueen kanssa suht samalla kartalla, aikaslailla näin se menee...
Se että varsinkin MMC:ssä voi tietysti jatkossa toki olla muutama entuudestaan muistakin piireistä tullut... Mutta kyllähän nämä tosiaan melkein kaikki ovat ihan tuttua porukkaa talleja kiertäneille. Ja nimenomaan niin se menee että kyllä kyseisten bändien pitää pystyä tulemaan ihan omillaan toimeen, jos siihen alkaa jotain veli venäläistä odottamaan kaveriksi niin ei pitkään tarvitse olla kuvioissa mukana, aika vähän on ovia joista kulkea.
"Hei hei heinäkuu..."

DollariExpress
Christopher Lorenzo
Viestit: 1683
Liittynyt: Ti Heinä 01, 2008 9:05 pm

Re: Outlaws

Viesti Kirjoittaja DollariExpress »

Luupää kirjoitti:Kertoo se jotain joo. Tämä DollariExpresshän on varsinainen joka alan asiantuntija, teksti aina yhtä ylimielistä ja "faktat" päin persettä. Hänen mielestään mm. isot kuormuritkin kulkevat BENSIINILLÄ!

mikä motoristi tai konemies mä sulle olen ? ymmärrän kyllä että Luupäällä on moponvirittäjänviikset,komea suomileijona tatuointi ja pari tribaalia,nehän tekee miehen,siihen päälle mopopoikain ihannoima "ennen pelotti,nyt on pilotti"-takki ja Luupää on valmis taistoon internetin hurjimman nassikan tittelistä :mrgreen:

Itsehän lähinnä halveksin kaikkia tissiliivi "miehiä",mulla mopoikä meni ohi yläasteen jälkeen eikä ole ollut koskaan tarvetta esittäytyä "kovana" nahkaliivimiehenä tai motoristikonemiehenä :roll:

hienosti tuo Luupään posti kertoo mikä "mies" siellä kirjoittelee. :mrgreen:
kun linkität,niin kopioi asia samalla ketjuun,koska linkit kuolevat joskus jopa muutamassa viikossa ja asia katoaa bittiavaruuteen

ruutikuokka
Armas Tammelin
Viestit: 72
Liittynyt: Su Maalis 11, 2012 5:22 pm

Re: Outlaws

Viesti Kirjoittaja ruutikuokka »

Mutta jos palataan nyt takaisin otsikon aiheeseen, eli Outlaws mc...

Pari vuotta sitten avattiin Sveitsiin maan ensimmäinen Outlaws Chapter. Kaikki ei avajaisbileissä mennyt aivan putkeen. :D

Lukekaa itse:http://www.outlawsmceurope.com/pdf/stat ... nglish.pdf
STOP COP CRIME

overdose
Harjunpää
Viestit: 332
Liittynyt: To Tammi 12, 2012 7:23 pm

Re: Outlaws

Viesti Kirjoittaja overdose »

Totta tosiaan. Aika monessa euroopan maassa tuntuu olevan melko kivikkoinen tuo OMC:n aloitus. Ei nyt tarvitse olla kovinkaan kummoinen sammakkoproffa ennustaakseen, että lappeenrannan kokoisessa kaupungissa voi tänä kesänä ylittyä uutiskynnys samaisesta asiasta. Jos siis pitää paikkaansa että koko Outlaws MC nyt on sinne rantautumassa. Aika hiljaista on asian tiimoilta pidellyt.
"Weak men threaten, real men act"
- Varg Vikernes

overdose
Harjunpää
Viestit: 332
Liittynyt: To Tammi 12, 2012 7:23 pm

Re: Outlaws

Viesti Kirjoittaja overdose »

Huhujen mukaan lappeenrannassa vastikään palanut lato olisi ollut Outlawsin suunniteltu kokoontumistila. Jos se pitää paikkaansa, niin edelleen olisi herrojen maahan tulo ilmeisesti vähän vastatuulessa. Huhuthan tosin ovat aina huhuja...
"Weak men threaten, real men act"
- Varg Vikernes

Sarge
Alokas
Viestit: 3
Liittynyt: To Huhti 12, 2012 10:56 pm

Re: Outlaws

Viesti Kirjoittaja Sarge »

overdose kirjoitti:Huhujen mukaan lappeenrannassa vastikään palanut lato olisi ollut Outlawsin suunniteltu kokoontumistila. Jos se pitää paikkaansa, niin edelleen olisi herrojen maahan tulo ilmeisesti vähän vastatuulessa. Huhuthan tosin ovat aina huhuja...
Miten helvetissä MC pärjäisi Suomen oloissa jossain ladossa?!? En kyseenalaista tuota overdosen kirjoitusta, ihmettelen vaan jos huhu pitää paikkansa, että miten lato-olosuhteet maistuvat esimerkiksi -30 asteen pakkasissa. Ankea paikka kerholle, jos siis huhu pitää paikkansa.

vilkku99
Nikke Knakkertton
Viestit: 186
Liittynyt: La Tammi 26, 2008 3:20 am

Re: Outlaws

Viesti Kirjoittaja vilkku99 »

Jos venäläiset on asialla niin tulee olemaan kova paikka Mc Carelialle.Venäläiset tuntien niin tällä hetkellä on tiedustelu meneillään.Kerhon lamauttamiseksi tarvitaan vaan siivota pressa ja oikeakäsi pois.Jäljelle jäävistä muutamat heittää liivit pois ja muutama kehari jää linnoitusta puolustamaan.Silloin on oikea hetki laittaa kerhotilat pystyyn.Jos homma on suomalaisten käsissä niin vituksi menee.Mahdollisesti asiaan käytetään alihankkijaa venjältä jotta on kokemusta kyseisistä hommista.Venäläiset on järjestäyteneitä ja raakoja tai sit vaihtoehto b ja Mongolsien uus memberi hoitaa homman :D

vempele
Martin Riggs
Viestit: 645
Liittynyt: To Marras 24, 2011 7:21 pm

Re: Outlaws

Viesti Kirjoittaja vempele »

Etelä-Saimaa: Itäraja houkuttelee rikollisia moottoripyöräjengejä

Sunnuntai 20.5.2012 klo 05.08

Poliisi on huolissaan rikollisten moottoripyöräjengien mahdollisista yhteenotoista itärajalla, kertoo Etelä-Saimaa.

Itäraja houkuttelee kansainvälisiä rikollisia moottoripyöräjengejä.

Venäjän mahdollinen viisumivapaus ja rajanylitysliikenne houkuttelevat kansainvälisiä rikollisia moottoripyöräjengejä itärajalle, kertoo Etelä-Saimaa.

Lappeenrannassa Helvetin enkelit ovat saaneet seurakseen Outlaws MC -motoristijengin. Poliisi pelkää, että uuden jengin saapuminen ja mahdollinen juurtuminen Lappeenrantaan voi aiheuttaa yhteenottoja moottoripyöräjengien välillä.

- Jos ulkomaiden esimerkit antavat mitään osviittaa, niin ilman muuta. Enkeleiden intresseissä on lakkauttaa Outlawsin olemassaolo maailmanlaajuisesti, KRP:n rikosylikonstaapeli Kimmo Kylmäkoski sanoo lehdelle.

Lappeenrannan enkeliosasto MC Careliaa todennäköisesti vahvistetaan kamppailussa Outlawsia vastaan.

- Se on ihan normaalia sodankäyntiä, joukkoja sijoitetaan sinne missä on kriisipesäke, Kylmäkoski toteaa.

Lähde: Etelä-Saimaa
oon sisältä kuollu ja risti mun naamassa merkkaa sitä

Vinski
Aloitteleva Besserwisser
Viestit: 11
Liittynyt: Pe Heinä 11, 2008 8:10 pm

Re: Outlaws

Viesti Kirjoittaja Vinski »

Aamulla olin liikennevaloissa Outlaws miehen perassa ja silmaan pisti sellanen salmiakkikuvio missa yleensa kait on se 1% mut talla miehella siina oli -2. Onko kenellakaan tietoo mita ihmetta tuo -2 tarkottaa?

Vinski
Aloitteleva Besserwisser
Viestit: 11
Liittynyt: Pe Heinä 11, 2008 8:10 pm

Re: Outlaws

Viesti Kirjoittaja Vinski »

Jep, tuo alkomahooli ois ihan jarkeenkaypa selitys.

overdose
Harjunpää
Viestit: 332
Liittynyt: To Tammi 12, 2012 7:23 pm

Re: Outlaws

Viesti Kirjoittaja overdose »

Kyllä pojjaat ovat ilmeisesti ihan oikeasti rantautumassa Suomeen. Sattu ilta-ajelulla tulemaan vastaan useamman pyörän porukka kymenlaaksossa support hupparit päällä. Outlaws ilmeisesti tekee asiat himppa fiksummin kuin Mongols on tehnyt suomessa. Pitävät vähän pienempää mölyä itsestään ja keräilevät rauhassa porukkaa mukaan. Eivätkä ole netissä julistamassa kuten MMC on tehnyt.
"Weak men threaten, real men act"
- Varg Vikernes

poikkeus
Hetty Wainthropp
Viestit: 496
Liittynyt: Ke Helmi 09, 2011 3:42 pm

Re: Outlaws

Viesti Kirjoittaja poikkeus »

overdose kirjoitti:Kyllä pojjaat ovat ilmeisesti ihan oikeasti rantautumassa Suomeen. Sattu ilta-ajelulla tulemaan vastaan useamman pyörän porukka kymenlaaksossa support hupparit päällä. Outlaws ilmeisesti tekee asiat himppa fiksummin kuin Mongols on tehnyt suomessa. Pitävät vähän pienempää mölyä itsestään ja keräilevät rauhassa porukkaa mukaan. Eivätkä ole netissä julistamassa kuten MMC on tehnyt.
Täytyy kyllä sanoo että todellakin vaikuttaa siltä että noi outlawsit hoitelevat tulemisensa suurinpiirtein 100-0 paremmin kuin mongoolit. Noin kai se pitäisi hoitaakin??
Poikkeus vahvistaa säännön .... vai miten se nyt meni

Random Nick
Remington Steele
Viestit: 222
Liittynyt: Ti Elo 30, 2011 8:51 pm

Re: Outlaws

Viesti Kirjoittaja Random Nick »

Tyylikkäästi tai ei, niin aika vaarallista touhua on yrittää väen vängällä saada uusia kansainvälisiä tänne. Ulkomainen tuki on aika kaukana silloin, kun kärpäslätkä läpsähtää.
1. Näytä harmittomalta
2. Näytä siltä, niinkuin sinun kuuluisikin olla siellä, missä olet
3. Poistu kävellen, älä juokse

Vastaa Viestiin