Hommaforumin perustaja perussuomalaisten lehteä tekemään

Tänne keskustelut politiikasta siihen liittyvästä korruptiosta yms.

Valvoja: Moderaattorit

Avatar
Luupää
Perry Mason
Viestit: 3852
Liittynyt: To Heinä 10, 2008 10:03 pm

Hommaforumin perustaja perussuomalaisten lehteä tekemään

Viesti Kirjoittaja Luupää »

'
Homma poiki homman.

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2012050 ... 5_uu.shtml
Hommaforumin perustaja perussuomalaisten lehden päätoimittajaksi

Perjantai 4.5.2012 klo 10.29

Perussuomalaisten lehden uudeksi päätoimittajaksi on valittu diplomi-insinööri Matias Turkkila.

Helsinkiläinen Turkkila on maahanmuuttokriittisen Hommaforumin perustajajäsen.

Perussuomalaiset uudistavat lehteään ja verkkosivujaan. Tarkoituksena on parantaa puolueen viestintää.
Toisaalta ei olisi osannut tätä ennalta arvata mutta toisaalta kuvion toteuduttua siinä ei mikään yllätäkään.
Kun linkität niin kopioi ainakin olennaiset, tapaukseen liittyvät osat tekstistä samalla ketjuun, koska monet linkit lakkaavat ajan mittaan toimimasta ja asia katoaa bittiavaruuteen.
hannu2hanhi
Nikke Knakkertton
Viestit: 179
Liittynyt: La Huhti 07, 2012 1:01 pm

Re: Hommaforumin perustaja perussuomalaisten lehteä tekemään

Viesti Kirjoittaja hannu2hanhi »

Voi olla perussuomalaisten kannalta hyvinkin onnistunut valinta. Hirvisaaren erottamisen jälkeen halla-aholaiset saavat balsamia haavoilleen. Toisaalta Hommaforumin vetäjä on kantapään kautta oppinut moderoinnin jalon taidon, siitä on varmasti uudessa työssä hyöytä. Puoluelehdet tulevat muiden lehtien tavoin tulevaisuudessa entistä enemmän painottumaan nettiin, missä sana on vapaa verrattuna vaikkapa johonkin Hesarin "mielipidesivujen" patsasteluun.
-hannu hanhen apunikki (aika näyttää, onko lopullinen)
Spekultantti
Theo Kojak
Viestit: 1166
Liittynyt: Pe Elo 26, 2011 4:32 pm

Re: Hommaforumin perustaja perussuomalaisten lehteä tekemään

Viesti Kirjoittaja Spekultantti »

Oi miksi, oi miksi Perussuomalaiset eivät lähteneet hallitukseen torppaamaan holtitonta rahankylvöä etelä-Euroopan hunninkomaille, muslimien Suomeen muuttoa sekä kaikkea suomalaisten veronmaksajien kurjistamista vastaan?!! Se juna meni nyt, sukkelat sutkautukset eivät enää riitä, kun mikään ei muuttunut vaikka kuinka Timo Soinia äänestettiin. Äänestäjät alkavat palailla vanhoihin puolueisiinsa, tai jatkamaan kotona nukkumista vaalipäivinä.
Siru83
Adrian Monk
Viestit: 2724
Liittynyt: Su Heinä 12, 2009 9:18 pm

Re: Hommaforumin perustaja perussuomalaisten lehteä tekemään

Viesti Kirjoittaja Siru83 »

Spekultantti kirjoitti:Oi miksi, oi miksi Perussuomalaiset eivät lähteneet hallitukseen torppaamaan holtitonta rahankylvöä etelä-Euroopan hunninkomaille, muslimien Suomeen muuttoa sekä kaikkea suomalaisten veronmaksajien kurjistamista vastaan?!!
Kaikilla näillä on loppujen lopuksi hyvin pieni vaikutus Suomeen ja suomalaisten hyvinvointiin viimeistä lukuunottamatta. Verrattuna siihen, mitä suomalaiset saavat ulkomaankaupasta, ulkomaansijoituksista ja muusta, mitä EU edesauttaa rahat Kreikalle ja Espanjalle ovat pisara meressä. Perussuomalaisten populistinen politiikka perustuu siihen, että he saavat pisaran näyttämään mereltä. Heidän politiikkansa taas johtaisi tilanteeseen, jossa Suomelta lähtisi meri ja jäisi pisara, jos se äärimmilleen vietäisiin siis. Suomalaisten silmät ovat avautuneet, ja jollain tasolla ihmiset varmaan ehkä paremmin tiedostavat, ettei se yksittäinen raiskaava afrikkalainen tai arabi olekaan syyllinen omiin ongelmiin ja että asiat ovat paljon monitahoisempia, kuin mitä perussuomalaisten polaristinen yksinkertaistettu maailmankuva antaa ymmärtää.
kakkosurpo
Sherlock John Holmes
Viestit: 8284
Liittynyt: Pe Joulu 24, 2010 11:53 pm
Paikkakunta: Jupiter

Re: Hommaforumin perustaja perussuomalaisten lehteä tekemään

Viesti Kirjoittaja kakkosurpo »

Vai olisiko niin että nykyinen hallitus,(useiden takinkääntöjensä jälkeen hallitusneuvotteluissa), saa meren pakenemaan valtionkassasta ja pisaran jäämään?
Seuraava hallitus joutuu siitä pisarasta tekemään lätäkköä jolla edes jollakin tasolla pidetään tämä Suomi OY AB pystyssä.
Nämä raiskarit ongelmineen kuuluvat sinne mistä tulivatkin. Miksi Suomen pitää ottaa tämänkaltaisia ongelmia itselleeen? Eikö ole järjenvastaista että raiskatulle aiheutetaan loppuelämän ongelmia maahantulijoiden taholta? Mitä raiskattu on tehnyt väärin että tulee mamun raiskaamaksi? Miksi Suomen valtio ei saa näitä raiskareita vittuun täältä vaan linnareissun jälkeen saavat jäädä uusimaan tekonsa???
Rehelliset maahantulijat on asia erikseen, mutta nämä rikoksiin syyllistyvät tyypit korvista vittuun täältä.
Odota vain, sinäkin kuolet. Ajankohta on vielä hiukan auki, mutta kuolet kuitenkin. :mrgreen:
Vastaa Viestiin