8-vuotiaan Eerikan murha, Helsinki 2012

Suomessa tapahtuneet henkirikokset.
Tampereen Tyttö
Alibin Kestotilaaja
Viestit: 5189
Liittynyt: Su Huhti 01, 2007 8:18 pm

Re: 8-vuotiaan tytön henkirikos, Helsinki 2012

Viesti Kirjoittaja Tampereen Tyttö »

Joku aiemmin esitti, että ko henkiö oisi se joka löytyy kuvahaulla hevosharrastuksen parista. ILMEISESTI ei sitten ole hän?
-Takuulla, sano Tampereenlikka!
musta-keiju
Scooby-Doo
Viestit: 20
Liittynyt: Ke Heinä 13, 2011 6:08 pm

Re: 8-vuotiaan tytön henkirikos, Helsinki 2012

Viesti Kirjoittaja musta-keiju »

Ei sillä naisella oo todellakaan voinut olla kaikki intiaanit kanootissa.
ja hivenen vaikuuttaa myös siltä, että ei oo lapsen isäkään mikään järjen jättiläinen..
Hyvää kun haluaisin aina uskoa niin voiko todella olla, että se nainen on niin hyvin kussu sitä isää linssiin, että ei ole tajunnut yhtään mitään? Että on saanut sen isän uskomaan, että se lapsi "itse aiheuttaa kaiken"??
Vaikka tuskinpa mikään tuollainen on mahdollista. .. Jotenkin vaan omia lapsia tulee ajatelleeksi... Eihän noin voi äiti tai isä tehdä????? Tai ainakaan terve sellainen...
Miten muuten tuon tytön äiti? Onko siitä mitään tietoa?
Destiny
Adrian Monk
Viestit: 2582
Liittynyt: La Huhti 14, 2012 2:11 pm

Re: 8-vuotiaan tytön henkirikos, Helsinki 2012

Viesti Kirjoittaja Destiny »

Äitipuoli on ilmeinen psykopaatti.

Ja isä on yhtä syyllinen.Kuinka joku voi lähteä mukaan oman lapsen kiduttamiseen!Kuinka joku voi olla niin kertakaikkisen idiootti!Tää Touko Tampio on ilmeisesti uskonut ihan kaiken,mitä tämä vanha puuma on hälle syöttänyt.Kuinka luvattoman yksinkertainen ihminen saa olla?!

Ja mitä tämä Touko-idiootti naamaansa peittelee oikeudessa,kaikki sen lärvin löytää netistä,jos haluaa.Sitäpaitsi,hänhän on halunnut olla julkkis ja nyt sitä julkisuutta olisi tarjolla.

Ja psyko-puuman lärvi ja nimi myös esiin!Auerinkin nimi ja naama on paistatellut lehdissä ja tämä rikos on vieläkin sairaampi,kuin case Ulvila.

Kyllä sitä on oltu niin mahtavaa,kun on lasta kidutettu,mutta kun vastuu pitäisi ottaa,pää työnnetään pensaaseen.Naamat ja nimet esiin!

Helvetti,mitä ihmissaastaa!!
Helvetin kosto kiehuu sydämessäni- Yön kuningatar
Belker
Javier Pena
Viestit: 1706
Liittynyt: Ma Loka 05, 2009 11:51 pm

Re: 8-vuotiaan tytön henkirikos, Helsinki 2012

Viesti Kirjoittaja Belker »

Nimen esiintulo onkin mielenkiintoista. Kaikki, mitä syytekirjelmissä on, ei ole julkaisukelpoista. Toisaalta jos kyse on selvästä ja suurta mielenkiintoa nostaneesta tapauksesta, niin silloin joustoa on ollut.Kotimaisen ja ulkomaisen epäillyn kohdalla horjuvuus on vielä suurempaa.

Nyt kyseinen juttu on hyvin kuohuttava ja yleisen edun alainen. Tapauksessa on paitsi törkeä henkirikos jatkumoineen, myös sos.toimen, koulun ja Valviran alaisen hoitajasysteeminkin puntarointi (naishirviö kai on ollut/ on yhä hoitajarekisterissä? Voidaanko lukea valelääkäriksi?).

Veikkaan, että tapaus on niin törkeä ja selvä, ettei nimien julkistamisista seuraa mitään, on tarkka lainluenta mitä tahansa. Suomessa yksityisyydensuoja on välillä liioittelevaa, ja nyt kun esitutkinnastakin jo selviää paljon tapahtumia, niin vähän vaikea on tarkalleen kenenkään sanoa. Hieman Saaren ja Auvisen juttujen tapaan tässäkin näyttö on niin murskaava, että teon puolesta estettä tuskin on. - Toinen seikka voi olla, jos henkilöt ovat menossa mielentilatutkimukseen.

Sanna Sillanpää lahtasi kome miestä ja melkein neljännenkin 1999. Tapahtumien jälkeen uutisoitiin 2/1999:
Albertinkadulla sijaitsevan ampumaradan surmatekoihin syylliseksi epäilty nainen pidätettiin Helsinki-Vantaan lentoasemalla sunnuntai-iltana. Niin ikään teon motiivi on yhä täysin pimennossa.

Poliisi etsii edelleen surma-asetta, järeää eli kaliiberiltaan 9-millistä tai sitä isompaa pistoolia. Surma-ase oli poliisin arvion mukaan ampumaseuran ase, mutta se voidaan yksilöidä paremmin kun uhrien oikeutustieteelliset tutkimukset on tehty.

Nainen oli ollut ampumassa kuusirataisella ampumaradalla yhdessä viiden miehen kanssa. Ammuntojen lopettamisen jälkeen hän oli jostain syystä surmannut kolme miestä ampumalla päähän. Lisäksi hän haavoitti yhtä miestä päähän ja yksi pääsi pakoon.

Ammunnassa haavoittui päähän 33-vuotias helsinkiläismies. Poliisin mukaan mies oli leikkauksen jälkeen eilen niin huonossa kunnossa, että häntä ei voitu kuulustella. Mies kuitenkin todennäköisesti selviää vammoistaan.

Poliisin mukaan miehistä kolme oli tullut yhtä matkaa ampumaradalle. Tästä kolmikosta yksi menehtyi, yksi haavoittui ja yksi pääsi pakoon.

Kolme surmansa saanutta suomalaismiestä olivat kotoisin pääkaupunkiseudulta. Tekijäksi epäilty 30-vuotias nainen on pääkaupunkiseudulla asuva suomalainen nainen. Poliisi ei ota tässä vaiheessa kantaa oliko teko harkittu.
Oikeudenkäynnin aikana:
Helsingin käräjäoikeudessa kuultu avaintodistaja Jukka Huurinainen on varmuudella tunnistanut Sanna Sillanpään Albertinkadun ampumaradan surmaajaksi.
-Jos jostain asiasta voin olla varma niin siitä, että ampuja oli Sillanpää, vakuutti Huurinainen. Huurinainen selvisi kuin ihmeen kaupalla vahingoittumattomana ampumaradan verilöylystä.
Kaipa Sillanpäänkin näyttöä pidettiin niin kovana, että nimi annettiin julki. Ja hänet todettiin hoitoa tarvitsevaksi, mikä ei nimeä piilottanut.

Vaikeahan nimijuttu on silti aina Suomessa. Itselleni nimet eivät niin tärkeitä ole; tapahtumat, syy-seuraukset painavat.
musta-keiju
Scooby-Doo
Viestit: 20
Liittynyt: Ke Heinä 13, 2011 6:08 pm

Re: 8-vuotiaan tytön henkirikos, Helsinki 2012

Viesti Kirjoittaja musta-keiju »

Sitäkin tulin tuossa miettineeksi, että entäs jos nainen on kaiken varkaaksi lavastamisen, vaatteiden repimisen yms lisäksi olisi pystynyt uskottelemaan isälle, että lapsi on itselleen vahingoksi? Johon vois liittää niitä leikeltyjä vaatteita?? Jos jos on tosiaan avokapasiteetti ameeban kanssa samaa luokka niinkuin sillä isällä, olis tämä "lääkäri" pystynyt perustelemaan sen lapsen sitomisen, lakanoihin käärimisen jne.
Ennen vanhaan ns. hullujaha laitettiin kieteisiin, että rauhottuisivat...
Willow
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 96
Liittynyt: To Heinä 12, 2012 5:03 pm

Re: 8-vuotiaan tytön henkirikos, Helsinki 2012

Viesti Kirjoittaja Willow »

herrahattu kirjoitti:Hätäkeskus: Oliks hän neljältä ollut ihan hereillä, jutellut? Miten tää tota huomattiin sitten tää, mikä täs on tää tausta? Kuuletko? Haloo?
Mies: Itse tota heräsin siihen.
Hätäkeskus: Mihin heräsit?
Mies: Hän huusi.

--

Mies: Tässä heräsin neljän aikaan siihen, että hän huusi. Menin hänen sängyn laidalle ja ravistin häntä. Sitten hän niin kuin hiljeni, luulin että nukahti. Sitten nousin ite hetkeksi ylös ja kävin tossa parvekkeella tupakalla. Tulin sisään, niin että huomasin, että hän ei hengitä.
Hätäkeskus: Joo. Millä tavalla sä oot ravistanut sitten?
Mies: Tästä, kun hän huusi, niin tästä tota päästä.
Hätäkeskus: Päästä ravistit. Reagoiks hän siihen ravistamiseen mitenkään?
Mies: No silleen tota, kyllä hän siihen reagoi, kyllä hän siihen rauhoittui siitä, mutta tota…
Lainasin vaan osan.
Mietin vaan että puhuuko hätäkeskukseen lämpimikseen, vai onko jotenkin päästä ravistelemalla edesauttanut tytön kuolemaa? Aikaisemminhan kerrottiin että kuolinsyy oli tukehtuminen (ilmeisen hidas), jos tyttö on viimeisillä voimillaan onnistunut vähän huutamaan, ja isä on käynyt päästä ravistelemassa..? Toisaalta jos sen tytön kasvot oli teipattu suuta ja nenää myöten ja se oli lakanoissa ja pressuissa, niin huutaminen on aavistuksen verran hankalaa.

Mää en kestä... :evil:

Ilmeisen yksinkertaisesta ihmisestä siis kyse, jotenkin tuntuu ihan käsittämättömältä!
Mua on kans sylettänyt näiden tekijöiden piiloutuminen papereiden taakse. Vitunko väliä, äijän lärvän löytää halutessaan hyvin helposti. Mua ei näiden naamat älyttömästi kiinnosta, mut pistää sylettään tollanen lammastelu, kun ensin on pokkaa joka toinen ilta sitoa puolustuskyvytön lapsi ties millaiseen pakettiin.. olis nyt sitten edes rahtunen selkärankaa jäljellä, että vois tuomarin eteen marssia omalla pärställään..

Puuh.
Shiri
Hercule Poirotin viikset
Viestit: 101
Liittynyt: Su Heinä 01, 2012 1:28 pm

Re: 8-vuotiaan tytön henkirikos, Helsinki 2012

Viesti Kirjoittaja Shiri »

Kuvia tullut:
Näissä oloissa murhattu 8-vuotias eli
Perjantai 31.8.2012 klo 12.04 (päivitetty klo 12.18)


Surmattu tyttö asui isänsä luona ahtaassa yksiössä, jossa oli sotkuista.
Kuva

Tytön vaatteita oli leikelty. Poliisin tutkintamateriaalin mukaan ilmeisesti äitipuoli leikkeli vaatteita ja laittoi syyn tytön niskoille. (POLIISIN ESITUTKINTAMATERIAALI)

Kouluikäinen tyttö kuoli äitienpäivää edeltävänä lauantaina erittäin julmalla tavalla. Tätä ennen tyttö eli pelossa isänsä ja äitipuolensa asunnossa, pienessä yksiössä Helsingin Puotilassa.

Tyttöä oli pahoinpidelty ja kidutettu sekä henkisesti, että fyysisesti ennen tämän kuolemaa. 8-vuotiasta haukuttiin varkaaksi ja hänen vaatteitaan leikeltiin saksilla. Äitipuoli syytti tyttöä rikkoutuneista vaatteista.

Kuva
Surmattu tyttö lavastettiin myös varkaaksi. (POLIISIN ESITUTKINTAMATERIAALI)
Kuva
Tyttö asui pienessä yksiössä isänsä ja äitipuolensa kanssa. Poliisin ottamissa kuvissa näkyy, miten ahdas asunto oli sotkuinen ja täynnä tavaraa. (POLIISIN ESITUTKINTAMATERIAALI)
Iltalehti
Willow
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 96
Liittynyt: To Heinä 12, 2012 5:03 pm

Re: 8-vuotiaan tytön henkirikos, Helsinki 2012

Viesti Kirjoittaja Willow »

musta-keijulla ihan hyviä pohdintoja. Ennen vanhaan psykiatrinen hoito oli aika hurjaa, vaikka minkälaisia pakkopaitoja, sitomisia ja upotushoitoja... Ja tosiaan, ton isän älykkyys näyttää olevan siellä ameeban tasolla, kai sellaselle voi selitellä vaikka mitä. Mutta että se ei oo muka tajunnu..?? Mitähän se ämmän ketale on perustellu sille miehelle, että tyttö pitää saada takas sijoituksesta keinolla millä hyvänsä.

Tässä kuulkaa voi käydä vielä niin että äijä pääsee kuin koira veräjästä, jos sen purut on tosiaan noin vettyneet. Tai sitten se vaan tekee ittestään tyhmän.. :|
Belker
Javier Pena
Viestit: 1706
Liittynyt: Ma Loka 05, 2009 11:51 pm

Re: 8-vuotiaan tytön henkirikos, Helsinki 2012

Viesti Kirjoittaja Belker »

Uskottelu on kyllä mahdollista. Lapsen kohtelun ajoitus vaan on kummaa - onko tällaista ollut ennen huostaamistakin? Mikä oli huostaamisen syy?

7-8-v. lapsi on hyvinkin voinut koettaa vahingoittaa itseään aikaisemmin, onhan elämä ollut hyvin julmaa. Lapsi koettaa tuossa iässä olla hirveästi mieliksi ja pahoittaa mielensä vähästäkin. Saati jos kotona sidotaan, hakataan, revitään puolet tukasta ja haukutaan koko ajan. Elämä on ollut oikeasti paljon kovempaa kuin Enkeli-Elisa-fiktiossa koskaan.

Kaiki lapsen omat ja toisten tekemät teot ovat kuitenkin sienneet kotihelvetistä.

E: Nuo naishirviön vaatteiden ja asusteiden leikkelyt ja niistä tytön syyttäminen varkaaksi ym.: Hirviö on koettanut hallita kaikkea miehen elämässä, ja lapsi on pitänyt vielä moraalisestikin lavastaa huonoksi. Täten hän on saanut miehen mukaan "yhteiseen perusteltuun vihaan" lasta kohtaan. Ja ukkohan on ollut niin sekaisin, että kaikki uppoaa. Kyllä on ollut pahasti psykopaatin kanssa tuuliajjolla tuo mies, ei omaa persoonaa välttämättä paljoakaan. Robotti.
Kyllikki S
Adrian Monk
Viestit: 2652
Liittynyt: Pe Heinä 13, 2007 1:30 am

Re: 8-vuotiaan tytön henkirikos, Helsinki 2012

Viesti Kirjoittaja Kyllikki S »

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2012083 ... 9_uu.shtml
Äiti kertoi ottaneensa yhteyttä lastensuojeluun huomattuaan tyttärensä mustelmat, mutta hänen kertomuksiaan ei uskottu.

Äiti oli huomannut, että tytöltä on revitty hiuksia päästä. Tytöllä oli myös mustelmia kasvoissa, kerran koko silmän alue oli mustana.

- Ilmoittaessani havainnoistani ja epäilyistäni lastensuojelulle, he vastasivat minulle, että olenko harkinnut hoitoon menemistä, äiti kertoi poliisin kuulusteluissa.

Julman teon aikaan tytön huoltajuus oli isällä. Äiti kertoi poliisille nähneensä, että tytär ei voi hyvin isän ja tämän naisystävän luona. Kun äiti yritti tiedustella ruhjeiden alkuperää, tyttö vaikeni.

- Tyttäreni oli todella vaivautuneen oloinen, kun kyselin asiasta. Minä näin tyttärestäni, että hän ei voinut hyvin. Vaikutti siltä, ettei hän olisi halunnut mennä kotiin. Minua ei kukaan uskonut, äiti kertoi kuulusteluissa.

Haki yksinhuoltajuutta
Äiti kertoi poliisille hakeneensa tytön yksinhuoltajuutta aikaisemmin, mutta tapaus eteni hyvin hitaasti, eikä asiasta ollut tullut vielä päätöstä.

- Sitten yritimme asianajajan kanssa sellaista sovitteluratkaisua, että saisin edes yhteishuoltajuuden.

Asiasta olisi pidetty oikeuskäsittely surmaamista seuraavalla viikolla. Poliisi toi äidille järkyttävän suruviestin äitienpäivänä.
Äidillä ei tuon mukaan ollut edes yhteishuoltajuutta myönnetty joten kovin hyvin ei siinäkään osoitteessa asiat olleet. Puhumattakaan siitä, että äiti tyytyi itkemään kaikenmaailman sossuille ja lakimiehille- eikä saanut lopulta tehtyä mitään lapsensa hyväksi vaikka tiesi tätä rääkättävän isän luona.
Useimmissa äideissä vastaavanlainen tilanne herättäisi viimeistään uinuvan leijonaemon joka vaikka tappaisi lapsensa takia jos muu ei auttaisi.

Kyllä tuo tyttö olisi mitä ilmeisimmin kuulunut sijoittaa mahdollisimman kauas biologisista vanhemmistaan. Geeneilleen ei mitään voi, mutta paremman kasvuympäristön avulla olisi voitu pelastaa edes jotain.

Toivottavasti noi sossukuviot tulee tämän tapauksen myötä suurennuslasin alle, niin paljon siellä nyt mättää kaikki asiat!
Totuus
musta-keiju
Scooby-Doo
Viestit: 20
Liittynyt: Ke Heinä 13, 2011 6:08 pm

Re: 8-vuotiaan tytön henkirikos, Helsinki 2012

Viesti Kirjoittaja musta-keiju »

Ja nyt tossa miettiessäni tulikin jotenkin tästä tukan repimisestä, lakanoihin käärimisestä, sitomisesta mieleen kellokosen pirinsessa, kirja vai elokuva.. no "enivei" siinähän tätä prinsessaa "hoidettiin" samoin, tukkan nyhdettiin, käytettiin "repijän kaapua" koska omia vaatteita rikottiin, kidottiin huopiin ja lakanoihin... jotenkin vaan hassun saman kaltaista... Mutta varmaan johtuu juurikin kuetusta kirjasta ja katotusta elokuvasta..mutta...
Lundia
Nikke Knakkertton
Viestit: 184
Liittynyt: Ma Marras 21, 2011 3:57 am

Re: 8-vuotiaan tytön henkirikos, Helsinki 2012

Viesti Kirjoittaja Lundia »

8-vuotiaasta Eerikasta oli tehty useita lastensuojeluilmoituksia, mutta ne johtivat vain neuvotteluihin isän kanssa tai eivät siihenkään.
Lapsen äiti kertoi poliisin esitutkinnassa, että paikalla ollut valvojakin näki lapsen mustelmat, kun äiti tapasi tytön Helsingin Arabianrannassa Toukolan tapaamispaikassa.

- Hän vain sanoi, että odotetaan nyt vielä neljättä kertaa ja ilmoitetaan vasta sitten lastensuojelutyöntekijöille, äiti kertoi.

Kukaan ei kykseenalaistanut kunnolla isän huoltajuutta. Tytön arveltiin kärsivän "varhaislapsuuden traumoista".

Tytön omahoitaja arvioi poliisille, että isän ja tytön välit olivat "lämpimät" ja että isä huolehti lapsesta hyvin.
- Isä kuitenkin oma-aloitteisesti haki apua (tytön) oireilulle aluksi, omahoitaja perusteli.

Sittemmin on selvinnyt, että väitettyä oireilua ei ole mahdollisesti ollutkaan.

Esitutkinnan perusteella on todennäköistä, että lapsen äitipuoli itse teki ja lavasti kaikki tuhot, joista hän syytti tyttöä.

..ai vasta neljännestä hakkaamisesta tarvii tehdä ilmotus?

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1 ... 07496.html
Gladys
David Starsky
Viestit: 4508
Liittynyt: To Loka 01, 2009 6:53 pm

Re: 8-vuotiaan tytön henkirikos, Helsinki 2012

Viesti Kirjoittaja Gladys »

Willow kirjoitti: Tässä kuulkaa voi käydä vielä niin että äijä pääsee kuin koira veräjästä, jos sen purut on tosiaan noin vettyneet. Tai sitten se vaan tekee ittestään tyhmän.. :|
Jos TT on kuvitellut seurustelevansa marokkolais-ranskalaisen lääkärin kanssa vielä sinäkin hetkenä, kun tyttö kuoli, niin kyllähän sen jonkinlaisesta henkisestä yksinkertaisuudesta täytyy kertoa.

On ämmä vienyt vajaalla käyvää miestä kuin litran mittaa.

Oksettavaa. Rauha tytön sielulle.
All is pretty.
- Andy Warhol
Kermit
Alibin satunnaislukija
Viestit: 66
Liittynyt: To Tammi 27, 2011 10:44 pm

Re: 8-vuotiaan tytön henkirikos, Helsinki 2012

Viesti Kirjoittaja Kermit »

Nyt pitänee minunkin pistää lusikkani tähän soppaan.

Itse psykiatrisen ammatin omaavana, lastensuojelussa toimimavana, ärsyynnyn jo pelkästään tuosta lauseesta.... Lastensuojelusta harkitaan rikostutkintaa.... Mitä helvettiä! Harkitaan? Ei pitäisi harkita, vaan lauseen pitäisi kuulua: Lastensuojelusta tehdään!

Luin edelliseltä sivulta tytön asuneen kahden aikuisen kanssa yksiössä. Jo tässä on mennyt jokin pieleen. Lapsen kotiutuessa, hänelle pitää olla oma tila kotona. 8-vuotiaan vanhemmilta yleensä edellytetään että lapsella on oma huone. Ja nyt näin noi kuvat, juuri ennen kirjoittamista! Huhhuh! Yleensä kotiolot katsotaan etukäteen, meillä käydään fyysisesti paikan päällä. Tehdään kotikäyntejä, ja ollaan kiinnostuneita lapsen elämästä. Sosiaalitoimi kenties vähemmän, mutta myös sijoituspaikalla on jälkihuolto. Tässä täpauksessa kaiken olisi pitänyt jo tyssätä tuohon asuntoon. Heidät olisi pitänyt jo ennen muuttoa velvoittaa muuttamaan isompaan asuntoon.

Sosiaalitoimi ei tässä kohdin myöskään voi sanoa etteikö pahoinpitelystä ole näyttöä. Mustelmat, hiustenlähdöt. Ne ovat juuri sitä näyttöä, ja minusta tässä tapauksessa vielä vahvat! Yleensä näin vahvoja näyttöjä ei edes saa, vaikka pahoinpitelya ilmenisikin.

Kolmas; jos lapsi ei halua lähteä kotilomille vanhempiensa luo. Tulee sieltä pahoinpidellyn näköisenä. On sijoituspaikassa iloinen, itkee kun kuulee että kotiutetaan isän luo. Ilman mitään helvetin koulutustakin, terve maalaisjärki sanoo, että tässä ei kaikki ole kunnossa.

Jos lastensuojeluilmoituksia tulee paljon samasta lapsesta, pitäisi silloin jo hälytyskellojen soida. Varsinkin kun myös viranomaiset ilmoittavat! Lisäksi, tuli lastensuojeluilmoitus keneltä tahansa, se tulisi aina ottaa vakavasti! Tulipa sitten viranomaiselta, sukulaiselta, alkoholistilta tai vaikka narkarilta! Jokainen ilmoitus tulisi tutkia!

Edelleen jään ihmettelemään, että onko tyttö tosiaan kotiutettu, ja thats it!eikö kukaan ole sen jälkeen halunnut nähdä tyttöä, kuulla mitä kuuluu, miten menee!?!

Ja tuo, jos kaksi päivää ennen murhaa, on pyritty saamaan hänelle kriisipaikka!?! Silloin on siis jo oltu tekemässä kiireellistä huostaanottoa, mutta sekö on jätetty tekemättä vain kun edellisessä sijoituspaikassa ei ole tilaa? Mikä helvetin ratkaisu tämä on ollut? Jos lapselle tarvitaan kriisipaikka, se haetaan jostain. Lapsi lähtee vaikka Helsingistä Ouluun, jos niikseen on!

Kukaan ei voi olettaa että 8-vuotias haluaisi tai uskaltaisi puhua moisista kotioloistaan. Se varmasti on ollut erityisen nöyryyttävää, ahdistavaa, pelottavaa. Jos asut viattomana luontokappaleena moisessa kodissa, on elämäsi päivästä toiseen henkiinjäämistaistelua. Mitä tapahtuisi jos puhuisit? Miksi puhuisit kun se taho jolta apua kuuluisi saada, ensin pelastaa sinut, ja sen jälkeen passittaa sinut surman suuhun?

Mutta, jos tuota olisi tutkittu pintaa syvemmälle, joku olisi viitsinyt käyttää niitä työtunteja tuohon tyttöön, ja ollut kiinnostunut hänestä, ja luonut häneen luottamuksellisen suhteen, olisi hänkin ehkä uskaltanut ulkopuoliseen luottaa!

Niin että mikä se gutseninan osoite olikaan? Kyllä niin pistää vihaksi!
Kermit
Alibin satunnaislukija
Viestit: 66
Liittynyt: To Tammi 27, 2011 10:44 pm

Re: 8-vuotiaan tytön henkirikos, Helsinki 2012

Viesti Kirjoittaja Kermit »

No niin sieltä löyty yks jonka voi samantien erottaa, ja joka ansaitsis syytteen....

Tapaamisen valvoja, voi jeesus, odotetaan vielä neljäs kerta!
Vastaa Viestiin