Paralympiaurheilija Oscar Pistorius ampui naisystävänsä 2013

Ulkomailla tapahtuneet selvitetyt tai vielä selvittämättömät henkirikokset
nuusku-nella
Adrian Monk
Viestit: 2745
Liittynyt: Pe Elo 06, 2010 9:14 pm
Paikkakunta: Etelämpi suomi

Re: paralympiaurheilija Oscar Pistorius pidätetty

Viesti Kirjoittaja nuusku-nella »

Derrick kirjoitti:Veikkaanpa, että tästä tulee O.J. Simpson Case II eli hillitön mediaspektaakkeeli, jossa syytetty kiistää loppuun asti ja sen jälkeenkin tietävänsä mistään mitään. Tosin Oscarilla taitaa olla huonompi pelitilanne kuin OJ:lla, jonka kohdalla jouduttiin rakentamaan näyttöä pienemmistä palasista.

OT-kommentti tuohon Chris Waddlen linkittämään videoon: Erikoinen kilpailu, kun voiton vievä brasilialainen saa aivan käsittämättömän huonon lähdön. Samoin on hauskaa, miten selostaja ainoastaan hehkuttaa Pistoriusta eikä meinaa ollenkaan ymmärtää, että Brasilian kaveri tulee lopussa ohi.
Alusta asti oon ounastellu että aikamoinen mediapeli on edessä.. Pistorius on sen ennenkin osannut.

Tuo videon kisahan sai Pistoriuksen marmattamaan siitä miten epäreilua on kun toisilla on pidemmät jouset jne. Ei osannut siis oikein hänkään ymmärtää että joku tuli ohi. Pistorius itse kiistää saavansa mitään hyötyä jousistaan verrattuna tavalliseen tallaajaan mutta hänen mukaansa muut kyllä saavat jousilla epäreilua etua häntä kohtaan. Brasilialaisen jousethan ovat varmaan pidemmät, johtuen ihan siitä että hänen jalkansa on amputoitu ylempää kun Pistoriuksen. Tai siltä se videolla näyttää, en alkanut asiaa sen enempää tutkimaan kun ei se ole kovin relevanttia.
Destiny
Adrian Monk
Viestit: 2582
Liittynyt: La Huhti 14, 2012 2:11 pm

Re: paralympiaurheilija Oscar Pistorius pidätetty

Viesti Kirjoittaja Destiny »

Mahtoikohan päähän osunut laukaus ollut ammuttu kylppärin oven läpi.

Ehkä ensin ammuttiin ovea,hiljaisuus ja 10min päästä nainen.Ehkä haavoittunut nainen avasi oven,kun tilanne näytti rauhoittuneen.Ovi oli loppujenlopuksi kuitenkin auki,kun Oscari kantoi naista ampumisen jälkeen.

Oscari oli soittanut tapahtumasta ystävälleen,ennekuin soitti poliisille.Myös isälleen hän soitti n klo 3:20.Perheen saapuessa paikalle,Osacr oli juuri kantavassa Reevaa alas portaissa,hänen päänsä jaä kätensä roikkuivat.

Reeva oli kertonut ystävilleen,että Oscarin käytös oli viimekuuikaina muuttunut pakkomielteiseksi.Jos Reeva oli jossain muualla,Oscar soitteli hänelle jatkuvasti.Tämä oli alkanut ärsyttämään naista.
Surmayönä naisen oli ollut tarkoitus yöpyä kotonaan,mutta oli muuttanut suunnitelmiaan ja ilmoittanut eräälle kämppikselleen jäävänsä yöksi Oscarin luo.

Oscarin sukulaiset ovat vakuuttuneita vahingosta ja selvttävät tapahtumaa Oscarin urheilutaustalla.Urheilija kuulemma elää ja toimii enemmä vaiston varassa.Isukki sanoo,että jos herää keskellä yötä ja asuu vielä Etelä-Afrikassa,jossa rikollisuus on korkealla,ja joku on talossa,minkäs teet?Oletatko sen olevan joku perheenjäsen?No,et tietenkään! Tätä mieltä siis iskä ja Oscarin eno on samoilla linjoilla.
Pitäisi varmaan kysy asiaa joltain ampumaurheilijalta,jolkottavatko hekin "vaiston narassa" pitkin kämppää ase kädessä,jos jossain narahtaa. Osaisikohan esim.Juha Hirvi kertoa enemmän vaistoasiasta.
Joka tapauksessa Oscari eleli kyllä varsin korkeasti suojatussa ympäristössä ja olettiko hän tosissaan,että jos punkka vierellä on tyhjä,jossa tyttöystävä oli nukkunut,niin vessassa istui murtovaras?En usko.
Oscarin sängyn vierestä löyty 9mm:n patruunan hylsy.

Oscar on majoitettu yksityisselliin oman turvallisuutensa vuoksi.

http://www.guardian.co.uk/world/2013/fe ... ricket-bat
http://www.guardian.co.uk/world/2013/fe ... -steenkamp
http://www.guardian.co.uk/world/video/2 ... gedy-video
http://www.mirror.co.uk/news/world-news ... nd-1714199
Helvetin kosto kiehuu sydämessäni- Yön kuningatar
sukka
Lauri Hanhivaara
Viestit: 128
Liittynyt: To Helmi 21, 2008 12:24 am

Re: paralympiaurheilija Oscar Pistorius pidätetty

Viesti Kirjoittaja sukka »

Siis hän itsekö väittää luulleensa, että talossa on joku ylimääräinen?

Jos talossa on ollut pimeää ja jos nainen tuli yllätyksenä hänen makuuhuoneeseensa eli halusi tehdä miehelle sen facebookissa vihjailemansa "ystävänpäiväyllätyksen", niin ehkä mies ei todellakaan tiennyt että se "hiippailija" olikin hän? Ehkä hän ampui umpimähkään makuuhuoneessa tultuaan herätetyksi ja säikäytetyksi, ja kun "hiippari" pakeni vessaan, ampui vielä oven läpi uudelleen. Paitsi jos nainen huusi apua, niin olisihan hänen siitä pitänyt tietää, kuka on kyseessä?

En silti ihan vielä usko, että kyse oli tahallisesta murhasta. Tai ehkä oli, mutta uhri oli toinen kuin ampuja oletti. Vaikea uskoa, että hän halusi nimenomaan tämän naisensa kuolevan?!

Mutta jos he viettivät illan ja alkuyön yhdessä, niin siinä tapauksessa tuokin selitys tuntuu aika mahdottomalta. Paitsi jos mies oli ihan sekaisin - lääkkeistä, huumeista, alkoholista? Silloin ei välttämättä järki juokse, vaan mielikuvitus laukkaa hurjemmin kuin järki. Ja hänellähän se taisi laukata muutoinkin. Ehkei ees muistanut, että tyttöystävä onkin hänen luonaan. Ja muisti palasi vasta kun itse näki, kuka siellä wc:ssä ammuttuna makaa?

Isänsä sanoo, että poikansa on toiminut vaistonvaraisesti. Eli tarkoittaakohan hän, että poika oli herännyt tähän "hiippailuun" ja lyönyt tai ampunut siltä siunaamalta katsomatta edes kuka siinä on.

Asia pitäisi joka tapauksessa tutkia huolellisesti. Ei hutkia, vaan tutkia.
sukka
Lauri Hanhivaara
Viestit: 128
Liittynyt: To Helmi 21, 2008 12:24 am

Re: paralympiaurheilija Oscar Pistorius pidätetty

Viesti Kirjoittaja sukka »

Oscar Pistoriuksen edesmenneen tyttöystävän Reeva Steenkampin isä puhunut ensi kertaa tyttärensä kuolemasta julkisesti.
Ystävänpäivänä Pistoriuksen kotona ampumisen ja pahoinpitelyn uhrina menehtynyt Steenkamp oli isänsä Barry Steenkampin mukaan hieno ihminen.

- Kysymme vaimoni kanssa Jumalalta joka päivä, minkä vuoksi tämän piti sattua juuri Reevalle. Hän oli maailman kaunein ja kiltein tyttö, Barry Steenkamp kertoi brittilehti Mirrorin mukaan.

Barry Steenkamp kertoi myös, etteivät hän ja hänen perheensä tunne vihaa surmasta epäiltyä Pistoriusta kohtaan.

- Sydämissämme ei ole vihaa. Hänen [Pistoriuksen] on käytävä läpi sellaisia asioita, joista me emme tiedä mitään.

Steenkamp epäili myös, ettei kyseessä ole harkittu murha. Hänen käsityksensä mukaan Pistorius on saattanut "toimia vaistonvaraisesti".
http://www.iltasanomat.fi/muutlajit/art ... =alista-28
sukka
Lauri Hanhivaara
Viestit: 128
Liittynyt: To Helmi 21, 2008 12:24 am

Re: paralympiaurheilija Oscar Pistorius pidätetty

Viesti Kirjoittaja sukka »

Destiny kirjoitti: Ehkä ensin ammuttiin ovea,hiljaisuus ja 10min päästä nainen.Ehkä haavoittunut nainen avasi oven,kun tilanne näytti rauhoittuneen.Ovi oli loppujenlopuksi kuitenkin auki,kun Oscari kantoi naista ampumisen jälkeen.

Oscari oli soittanut tapahtumasta ystävälleen,ennekuin soitti poliisille.Myös isälleen hän soitti n klo 3:20. Perheen saapuessa paikalle,Osacr oli juuri kantavassa Reevaa alas portaissa,hänen päänsä jaä kätensä roikkuivat.

http://www.hs.fi/urheilu/Lehti+Pistoriu ... 1068110633
Naisystävänsä murhasta epäilyn Oscar Pistoriuksen ystävä on kertonut Sunday People -lehdelle, että paralympiatähti soitti hänelle ja kertoi ampuneensa Reeva Steenkampin.

Ystävä, liikemies Justin Divaris, kertoi myös, että Pistorius oli soittanut hänelle ensin ja vasta sitten hätänumeroon.

"Oscar soitti minulle viittä vaille neljä aamuyöllä ja kertoi, että Reevaa on ammuttu. Kysyin häneltä: 'Mitä oikein puhut? En ymmärrä', jolloin hän toisti; 'On tapahtunut hirveä onnettomuus, ammuin Reevan'."

Eteläafrikkalainen City Press -lehti kertoi sunnuntaina, että Pistoriuksen kotoa löytyi verinen krikettimaila. Lehden mukaan Steenkampilla oli myös kallovammoja.

Lehden siteeraamien poliisitietojen mukaan ensimmäinen laukaus osui Steenkampiin makuuhuoneessa, minkä jälkeen hän pakeni kylpyhuoneeseen.

Pistorius sai perjantaina syytteen Steenkampin murhasta. Juoksija on kiistänyt murhan tiedotteessaan.

Pistoriuksen on määrä astua oikeuteen seuraavan kerran tiistaina, jolloin oikeus käsittelee hänen mahdollisuuttaan päästä vapaaksi takuita vastaan.
Ja eikö jossain uutisessa väitetty, että vartijat olivat syöksyneet paikalle heti kuultuaan laukaukset? Jos välissä oli 10 minuutin tauko, niin ilmeisesti eivät syöksyneet ainakaan ensimmäisen laukauksen jälkeen. Itse ymmärsin, että makuuhuoneessa tapahtuneen ampumisen (vai tapahtuiko siellä vain se lyönti?) ja kylpyhuoneeseen ampumisen välillä oli se 10 minuutin tauko.

Eipähän ne kaikkea uutisoi. Esimerkiksi sitä, että millä tavalla Pistorius itse kertoo kaiken tapahtuneen. Hänhän sen tietänee - mikäli järkytykseltään muistaa. Sääliksi käy kaikki osapuolet.
cyklon
Theo Kojak
Viestit: 1127
Liittynyt: Ti Heinä 07, 2009 9:41 am

Re: paralympiaurheilija Oscar Pistorius pidätetty

Viesti Kirjoittaja cyklon »

Huhuja, huhuja ja lisää huhuja.
Täytyy muistaa, että poliisi ei ole vahvistanut krikettimailaa, WC/kylpyhuonetta ja onko laukausten määrääkään vahvistettu?
CNN:n uutisissa kerrottiin, että poliisi on hyvin vaitonainen tapahtumista talossa.

Ekana oli neljä laukausta. Sitten tuli 6 laukausta, joiden välissä oli 10 minuutin tauko. Ja nyt niitä laukauksia on taas neljä.
Krikettimailakin tuli mukaan eilen.

Yksi laukaus on ainakin varma, se joka tappoi. Vai onko? Jos surmaväline olikin tuo krikettimaila? Me emme tiedä. Mutta toivottavasti huomenna, tiistaina, saamme lisää oikeaa infoa, tekijä kun joutuu oikeuden eteen kuulemaan mahdollisista takuista.
Vaan että enpä usko, että hänelle takuita myönnetään.
cyklon
Theo Kojak
Viestit: 1127
Liittynyt: Ti Heinä 07, 2009 9:41 am

Re: paralympiaurheilija Oscar Pistorius pidätetty

Viesti Kirjoittaja cyklon »

Olen tässä miettinyt seuraavanlaista:
Onko tekijän puolustustiimi aloittanut pohjustuksen oikeudenkäyntiä varten? Kehittävät "tarinaa"?
Nimittäin noista huhuista voi kehitellä hyvänkin tarinan.

Tekijä heräsi yöllä talosta kuuluviin ääniin. "Joku on talossa". "Joku on kylpyhuoneessa", joka on makuuhuoneen yhteydessä.
Ase yöpöydältä käteen. Sängystä ei niin vain pääse kävelemään, koska "jalat eivät ole päällä". Eka laukaus sängystä käsin kohti kylpyhuoneen ovea.
Jalat päälle, siinä menee normaalia pitenpään, koska tekijä on vielä unenpöpperöissään ja jännittynyt/peloissaan.
Tekijä menee kylpyhuoneen oven taakse, kuulee lisää ääniä ja ampuu.

Että tuollainen tarina. Sitä kun vielä hioo, niin se on aivan mahdollinen. Ja kun lisätään tekijän suuri pelko tunkeutujiin ja aikaisemmin tapahtunut episodi "tekijä jahtasi taloon tunkeutunutta pesukonetta ase kädessään".

Vaan että itse kallistun yhä edelleen siihen, että tekijällä vaan napsahti. Kilpailukausi alkaa kohta, joten kuuritus loppui ja silloinhan päässä voi napsahdella suhteellisen helposti.
Ja vielä jos tuo krikettimaila pitää paikkaansa...uhri on sanonut jotain "väärää", katsonut/ilmehtinyt "väärin".
"Saatanan huora, tuki turpasi" "Mä hiljennän sut" "Pyyhin ton sun ilmees pois sun naamaltas".

Poliisilta pitäis tulla mahdollisemman nopeasti tiedoitustilaisuus tahi vastaava, jossa he kertovat faktoja, jotta huhuilta saataisiin siivet poikki.
Bee_in_the_light
Poliisikoira Rex
Viestit: 257
Liittynyt: Su Elo 07, 2011 8:00 pm

Re: paralympiaurheilija Oscar Pistorius pidätetty

Viesti Kirjoittaja Bee_in_the_light »

Siitä ei ole epäilystä, etteikö Pistorius olisi ampunut tyttöystäväänsä. Kyse lienee siis oikeasta tekonimikkeestä? Suomalaisittain tuskin olisi muita vaihtoehtoja, kuin murha tai tappo. Vaikka Etelä-Afrikka olisi kuinka väkivaltainen maa, voiko siellä ampua vessaan piiloutuneen, haavoittuneen murtovarkaan?

Oma veikkaukseni: tuomitaan murhasta, ei tunnusta koskaan.

Syytä tekoon en osaa edes arvata.
Belker
Javier Pena
Viestit: 1706
Liittynyt: Ma Loka 05, 2009 11:51 pm

Re: paralympiaurheilija Oscar Pistorius pidätetty

Viesti Kirjoittaja Belker »

Murhalta vaikuttaa. Nainen on paennut kylpyhuoneeseen, mies on seurannut ja ampunut sinne. Mies on tiennyt koko ajan, ketä ampuu. Eri asia, mistä syystä.

Kovasti tuntuu lavastukselta lopputoimenpiteet, olisikohan ollut joku neuvomassa?

Syyksi veikkailen dopingin vetämistä, yleistä väkivaltaisuutta tai pitempiaikaista suunnitelmallisuutta. Menehtynyt tuntuu malko symppikseltä, suuri harmi, että alkoi styylata tuommoisen räyhääjän kanssa.

Olen aina sanonut, että vaikka vammaiset ovat sympaattisia yleensä, heistäkin löytyy juoppoja ja hyvin ilkeitä yksilöitä.
teppo
Perry Mason
Viestit: 3959
Liittynyt: La Heinä 21, 2007 5:38 pm

Re: paralympiaurheilija Oscar Pistorius pidätetty

Viesti Kirjoittaja teppo »

Voisiko sittenkin olla niin, että vammaisuus tai urheilumenestys ei teekään ihmisestä automaattisesti hyvää, sympaattista ja innostavaa ihmistä? Entä jos Oscar onkin ollut itsekeskeinen paskiainen, joka on käyttänyt elämänsä pakkomielteisesti haaveenaan olla parempi kuin muut ja kykenevä kontrolloimaan kaikkea ympärillään tapahtuvaa?
Destiny
Adrian Monk
Viestit: 2582
Liittynyt: La Huhti 14, 2012 2:11 pm

Re: paralympiaurheilija Oscar Pistorius pidätetty

Viesti Kirjoittaja Destiny »

sukka kirjoitti:Siis hän itsekö väittää luulleensa, että talossa on joku ylimääräinen?

Jos talossa on ollut pimeää ja jos nainen tuli yllätyksenä hänen makuuhuoneeseensa eli halusi tehdä miehelle sen facebookissa vihjailemansa "ystävänpäiväyllätyksen", niin ehkä mies ei todellakaan tiennyt että se "hiippailija" olikin hän? Ehkä hän ampui umpimähkään makuuhuoneessa tultuaan herätetyksi ja säikäytetyksi, ja kun "hiippari" pakeni vessaan, ampui vielä oven läpi uudelleen. Paitsi jos nainen huusi apua, niin olisihan hänen siitä pitänyt tietää, kuka on kyseessä?

En silti ihan vielä usko, että kyse oli tahallisesta murhasta. Tai ehkä oli, mutta uhri oli toinen kuin ampuja oletti. Vaikea uskoa, että hän halusi nimenomaan tämän naisensa kuolevan?!

Mutta jos he viettivät illan ja alkuyön yhdessä, niin siinä tapauksessa tuokin selitys tuntuu aika mahdottomalta. Paitsi jos mies oli ihan sekaisin - lääkkeistä, huumeista, alkoholista? Silloin ei välttämättä järki juokse, vaan mielikuvitus laukkaa hurjemmin kuin järki. Ja hänellähän se taisi laukata muutoinkin. Ehkei ees muistanut, että tyttöystävä onkin hänen luonaan. Ja muisti palasi vasta kun itse näki, kuka siellä wc:ssä ammuttuna makaa?

Isänsä sanoo, että poikansa on toiminut vaistonvaraisesti. Eli tarkoittaakohan hän, että poika oli herännyt tähän "hiippailuun" ja lyönyt tai ampunut siltä siunaamalta katsomatta edes kuka siinä on.

Asia pitäisi joka tapauksessa tutkia huolellisesti. Ei hutkia, vaan tutkia.
Nainen oli pukeutunut yöpukuunsa ja hänen yöpymislaukkunsa oli kylppärissä,hän oli mennyt asunnolle n.klo 18 edellisiltana,joten tuskin hän hiippaili ystävänpäiväyllätystä.

"Englantilaislehti The Sunin mukaan poliisi löysi Oscar Pistoriuksen kotoa steroideja hänen tyttöystävänsä Reeva Steenkampin kuolemaan johtaneen ampumistapauksen tutkinnassa.
Kuusinkertaisen paralympiavoittajan kartanosta Pretoriassa löytyi urheilussa kiellettyjen aineiden lisäksi myös verinen krikettimaila ja todisteita rajusta alkoholinkäytöstä. Pistorius ei ole koskaan urallaan antanut positiivista dopingnäytettä.

Poliisin yhden teorian mukaan Pistorius olisi saattanut ampua Steenkampin steroidien rajusta käytöstä johtuneessa raivokohtauksessa.

- Pistoriuksen kotoa löytyi steroideja ja todisteita ryypiskelystä. Siksi poliisi on määrännyt hänet testattavaksi erityisesti steroideista, tutkintaa läheltä seuraava lähde kertoi Sunille.

Reeva Steenkamp ammuttiin hengiltä ystävänpäivänä viime torstaina. Poliisin tutkinta on vielä kesken. Pistorius kiistää murhasyytteen. Hänen lakimiehensä ovat kertoneet juoksijan luulleen Steenkampia erehdyksessä murtovarkaaksi."

IS 18.2.13
http://www.iltasanomat.fi/yleisurheilu/ ... 77798.html

Eli ehkäpä oli sekaisin viinasta ja steroideista ja kun vielä ottaa huomioon miehen paranoidisen käyttäytymisen.
Helvetin kosto kiehuu sydämessäni- Yön kuningatar
Nooruska
Michael Knight
Viestit: 4108
Liittynyt: La Maalis 13, 2010 2:57 pm

Re: paralympiaurheilija Oscar Pistorius pidätetty

Viesti Kirjoittaja Nooruska »

teppo kirjoitti:Voisiko sittenkin olla niin, että vammaisuus tai urheilumenestys ei teekään ihmisestä automaattisesti hyvää, sympaattista ja innostavaa ihmistä? Entä jos Oscar onkin ollut itsekeskeinen paskiainen, joka on käyttänyt elämänsä pakkomielteisesti haaveenaan olla parempi kuin muut ja kykenevä kontrolloimaan kaikkea ympärillään tapahtuvaa?
Jep. Ja Pistorius on varmaankin lapsena/teininä kokenut syrjintää, kiusaamista ja ulkopuolelle sulkemista. Tästä katkeroitunut ja halu näyttää, olla paras, on noussut vahvaksi. Sitten, kun siihen päämäärään ollaan päästy, olympialaisia, kauniita naisia ja ihmiset tekevät mitä tahansa vuoksesi alkaa se kusi nousta kenen tahansa päähän, tässä vielä varmaankin lisänä tuollainen kusipäisyyteen taipuvainen luonne.
Jumalauta kakarat me ollaan televisiossa!
wretch
Javier Pena
Viestit: 1734
Liittynyt: La Elo 18, 2007 11:52 pm
Paikkakunta: Nekropolis

Re: paralympiaurheilija Oscar Pistorius pidätetty

Viesti Kirjoittaja wretch »

Lehti: Pistoriusin kotoa löydetty steroideja

Naisystävänsä murhasta syytetyn Oscar Pistoriusin asunnosta on löydetty suorituskykyä parantavia steroideja, kirjoittaa brittiläinen The Sun -lehti.

Lehden mukaan poliisi löysi kielletyt aineet asunnosta Reeva Steenkampin murhatutkimusten yhteydessä. Lisäksi todisteet viittaavat siihen, että Pistorius olisi juonut runsaasti alkoholia ennen aamukolmea tapahtunutta murhaa.

The Sunin mukaan poliisit selvittävät nyt sitä mahdollisuutta, että Pistorius olisi surmannut tyttöystävänsä raivon vallassa - steroidin käytön sivuoireet yhdistetään usein aggressiiviseen ja vihamieliseen käyttäytymiseen.

Pistoriusille aiotaan tehdä seuraavaksi verikokeet, joilla selvitetään, löytyykö moninkertaisen paralympiavoittajan verestä steroidijäämiä.

Eteläafrikkalainen City Press -lehti uutisoi eilen poliisilähteisiin viitaten, että Pistoriusin makuuhuoneesta oli löydetty verinen krikettimaila. Lehden mukaan Steenkampin kallo oli murskattu.

Pistorius sai perjantaina syytteen Steenkampin murhasta. Juoksija on kiistänyt syytteen.

Seuraavan kerran Pistorius saapuu oikeuteen huomenna, jolloin on määrä käsitellä hänen mahdollisuuttaan päästä vapaaksi takuita vastaan.

(MTV3)
http://www.mtv3.fi/uutiset/ulkomaat.sht ... steroideja

Lähteenä tosin aina "luotettava" The Sun
Halloween
Alibin satunnaislukija
Viestit: 58
Liittynyt: Ma Heinä 30, 2012 3:48 pm

Re: paralympiaurheilija Oscar Pistorius pidätetty

Viesti Kirjoittaja Halloween »

Tästä miehestähä rakennettiin semmosta tuhkimotarinaa viimisen päälle.

Nyt ne väittää et mies on todellisuudessa täyspeto.
MackBolan
Nikke Knakkertton
Viestit: 158
Liittynyt: Ti Elo 23, 2011 2:56 pm

Re: paralympiaurheilija Oscar Pistorius pidätetty

Viesti Kirjoittaja MackBolan »

Belker kirjoitti: Syyksi veikkailen dopingin vetämistä, yleistä väkivaltaisuutta tai pitempiaikaista suunnitelmallisuutta. Menehtynyt tuntuu malko symppikseltä, suuri harmi, että alkoi styylata tuommoisen räyhääjän kanssa.
Kyllä,doping on syy.

Kyllä on ollut Oscarilla elämänsä päänsärky aamulla kun pää on selvinyt sen verran että on tajunut tappaneensa tyttöystävänsä!!

Siis jo heti syytösten tultua esiin olin sitä mieltä että kyseessä taitaa olla vain steroidien ja viinan yhteiskäytöstä johtuva totaalinen kilahtaminen ilma harkintaa.

Itse tunsin aikoinaan kaksi elämässään hyvin pärjännyttä kaverusta jotka sortuivat noihin anabolisiin aineisiin.
Selvänä todella mukavia ja päteviä tuontialan yrittäjiä, mutta usein viinan kanssa pää sekosi.
Toisella tuli kerran mökillään riitaa emäntänsä kanssa jo muutaman juodun oluen jälkeen, mitätön riidanaihe, mutta kaveri hyppäsi hienon autonsa rattiin, pakitti jonkun matkaa ottaakseen vauhtia ja pamautti vauhdilla mökin seinästä sisään. Onnekseen ei henki lähtenyt!

Selvänä oli ollut täysin ihmeissään siitä että miten saattoi noin ylireagoida, oli tajunut kyllä tekonsa muttei ollut pystynyt lopettamaan.

Toinen sekoili myös, mutta lähinnä kunnostautui pahoinpitelyillä.

Doping saa viinan kanssa pään niin sekaisin että ihan tavallinenkin ihminen saattaa tehdä kuten Oscar teki, on symppis tai ei.
Miksi elää kalliisti, kun Mononen hautaa halvalla..?
Vastaa Viestiin