Auto ajoi moottoripyöröilijän päälle tahallaan Sipoossa 2012

Tähän osioon onnettomuudet ja muu rikoksiin liittyvä keskustelu.
V.V.82
Remington Steele
Viestit: 233
Liittynyt: Pe Kesä 08, 2007 3:48 pm
Paikkakunta: Naantali

Re: BMW kuski ajoi tahallaan HD-kuskin päälle ja lähti karkuun

Viesti Kirjoittaja V.V.82 »

annaanna kirjoitti:tälle palstalle tunnut jäävän pysyvästi Järjestäytynyt rikollisuus -nimikkeen alle, vaikka poliisi miten todistelisi kummankin osapuolen kuulumattomutta rikollisiin ryhmittymiiin).
Hyvä pointti muuten, miks tämä edelleen on täällä? Mitä nyt olemme saaneet kuulla niin tämä tapaus ei millään tavalla kuulu järjestäyneeseen toimintaan joten joku sais siirtää tämän vaikka tuonne muut rikokset osastolle. Sekin luultavasti lisää osaltaan negatiivis sävytteisiä kirjoituksia tähän aiheeseen... Nuo liiviporukat kun ei kovin suurta kunnioitusta suuressa yleisössä muutenkaan saa. :)
Avatar
Luupää
Perry Mason
Viestit: 3851
Liittynyt: To Heinä 10, 2008 10:03 pm

Re: BMW kuski ajoi tahallaan HD-kuskin päälle ja lähti karkuun

Viesti Kirjoittaja Luupää »

V.V.82 kirjoitti:Nuo liiviporukat kun ei kovin suurta kunnioitusta suuressa yleisössä muutenkaan saa. :)
Liekö tuo isokaan ihme kaikkien raiskaus- ja huumehäröilyiden jälkeen?
Kun linkität niin kopioi ainakin olennaiset, tapaukseen liittyvät osat tekstistä samalla ketjuun, koska monet linkit lakkaavat ajan mittaan toimimasta ja asia katoaa bittiavaruuteen.
jukitus
Jack Taylor
Viestit: 18
Liittynyt: To Elo 23, 2012 10:23 pm

Re: Auto ajoi moottoripyöröilijän päälle tahallaan Sipoossa 2012

Viesti Kirjoittaja jukitus »

Ehdottaisin koko blogin hävittämistä ....eiköhän tässä ole liikaa julkisuutta muutenkin kun jo teinitkin pummaa kaupassa nimmareita..
PERKELE-FTW
Nikke Knakkertton
Viestit: 154
Liittynyt: La Joulu 06, 2008 8:50 pm
Paikkakunta: Etelä Suomi

Re: Auto ajoi moottoripyöröilijän päälle tahallaan Sipoossa 2012

Viesti Kirjoittaja PERKELE-FTW »

jukitus kirjoitti:Ehdottaisin koko blogin hävittämistä ....eiköhän tässä ole liikaa julkisuutta muutenkin kun jo teinitkin pummaa kaupassa nimmareita..
:D :D :D :D :D :D :D Ja kahvit sylissä...!
Mitäs jukitus seuraavaksi, chattijuontajaksi vai bb taloon? :D
Olen vähän ajatellut,ettei tuo viina oikein sovi minulle.
- Tauno Veikko Pasanen -
Sijaltainen
Harjunpää
Viestit: 338
Liittynyt: Pe Maalis 14, 2008 2:08 am

Re: Auto ajoi moottoripyöröilijän päälle tahallaan Sipoossa

Viesti Kirjoittaja Sijaltainen »

Oikeudenkäynti alkoi:

Syyttäjä vaatii motoristin yliajosta seitsemän vuoden vankeusrangaistusta.
Asiasta kertoo Uusimaa.

Entisten kaverusten välistä juttua ratkottiin tiukoin turvatoimin Itä-Uudenmaan käräjäoikeus käsitteli eilen viime heinäkuussa Sipoossa tapahtunutta moottoripyöräilijän yliajoa.

Syytettynä oli viime syyskuusta lähtien vangittuna ollut mies, jota epäillään murhan yrityksestä ja törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Tapaus sattui 26. heinäkuuta illalla Sipoossa vanhalla Porvoontiellä.

Harley Davidson -moottoripyörällä liikkunut mies kaatui hengenvaarallisesti autoilijan kiilattua motoristin ulos tieltä kovassa vauhdissa.

Motoristilta katkesi useita kylkiluita, hänen solisluunsa meni sijoiltaan ja hänelle kehittyi ilmarinta. Vielä on epävarmaa, joudutaanko miehen olkapää leikkaamaan ja palautuuko se koskaan entiselleen.

Syyttäjä: Syytetty suunnitteli tekoa pitkään

Kihlakunnansyyttäjä Johanna Tauriainen katsoo Uusimaan mukaan syytetyn yrittäneen tahallaan tappaa tuntemansa motoristin.

Syyttäjän käsityksen mukaan mies oli suunnitellut tekoaan pitkään. Hän myös seurasi motoristia autollaan lähes 20 kilometriä ennen kohtalokasta tönäisyä. Taustalla oli entisten kaverusten tulehtuneet välit.

Syyttäjä vaatii miehelle 7 vuoden vankeusrangaistusta. Motoristi vaatii mieheltä noin 12 700 euron korvauksia.

IS
http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1 ... =alista-14
Jos Sijaltainen nousisi, taivaaseen ota luoksesi.
Doctor Lecter
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 17119
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Auto ajoi moottoripyöröilijän päälle tahallaan Sipoossa

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter »

Porvoossa ilmestyvä Uusimaa-lehti kertoo tapauksesta ja sen taustoista hieman laajemmin:

Syyttäjä vaatii motoristin yliajosta seitsemän vuoden vankeusrangaistusta

Itä-Uudenmaan käräjäoikeus käsitteli eilen viime heinäkuussa Sipoossa tapahtunutta moottoripyöräilijän yliajoa. Syytettynä oli viime syyskuusta lähtien vangittuna ollut mies, jota epäillään murhan yrityksestä ja törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Tapaus sattui 26. heinäkuuta Sipoossa vanhalla Porvoontiellä noin kello 22.20. Harley Davidson -moottoripyörällä liikkunut mies kaatui hengenvaarallisesti autoilijan kiilattua motoristin ulos tieltä kovassa vauhdissa. Motoristilta katkesi useita kylkiluita, hänen solisluunsa meni sijoiltaan ja hänelle kehittyi ilmarinta. Vielä on epävarmaa, joudutaanko miehen olkapää leikkaamaan ja palautuuko se koskaan entiselleen.

Kihlakunnansyyttäjä Johanna Tauriainen katsoo syytetyn yrittäneen tahallaan tappaa tuntemansa motoristin. Syyttäjän käsityksen mukaan mies oli suunnitellut tekoaan pitkään. Hän myös seurasi motoristia autollaan lähes 20 kilometriä ennen kohtalokasta tönäisyä. Taustalla oli entisten kaverusten tulehtuneet välit.

Syyttäjä vaatii miehelle 7 vuoden vankeusrangaistusta. Motoristi vaatii mieheltä noin 12 700 euron korvauksia.

Oikeudenkäynti alkoi Porvoon käräjätalossa perjantaiaamuna saliin tulevien turvatarkastuksella. Kolme todistajaa kahdeksasta oli ilmoittanut pelkäävänsä joko vastaajaa tai asianomistajaa ja haluavansa videokuulemisen.

Sekä asianomistaja että syytetty kuvailivat oikeudelle olleensa tuttavia, joiden välille oli kuitenkin kehkeytynyt riitaa.

Motoristin mukaan kaikki lähti liikkeelle siitä, kun hänen koiransa kävi tekemässä tarpeensa syytetyn autohalliin. Riidat olivat kilpistyneet hänen mukaansa siihen, kun hän kävi tuhoamassa syytetyn kannabisviljelmät.
– Ja samana päivänä minut yritetään tappaa.

Hän epäili myös, että syytetty katsoi hänen liittyvän autohalliinsa tehtyyn murtoon.

Syytetty totesi entisten kaverusten välillä olleen normaalia suukopua, mutta ei mitään sellaista, että hän ajaisi toisen päälle.
– Olen pahoillani, että hänen päälleen on ajettu, mutta se en ollut minä, syytetty vakuutti.

Hän kertoi olleensa kaverinsa kanssa kotonaan tapahtumahetkellä.

Syyttäjä todisteli miehen syyllisyyttä muun muassa sillä, että tämä oli korjauttanut autoaan heti tapahtuman jälkeen ja toimittanut sen Viroon. Aktiivisesti kännykkää käyttävä mies oli myös sulkenut puhelimensa tapahtumaillaksi.

Syyttäjän keskeinen todistaja oli nainen, joka tunsi molemmat miehet. Hän kertoi oikeudessa olleensa syytetyn kyydissä Volkswagen Passat -merkkisessä autossa tämän ajaessa tahallisesti motoristin päälle Porvoontiellä.

Hän kuvaili, miten kaksikko oli mennyt kyttäämään motoristin työpaikan läheisyyteen, milloin tämä lähtee liikkeelle. Todistajan mukaan syytetty oli jo pidemmän aikaa seurannut motoristin liikkeitä tietäen hänen reittinsä ja aikataulunsa. Hän oli myös uhonnut ajavansa miehen yli. Tästä oli kuullut myös toinen yhteinen tuttava, joka oli ollut mukana seuraamisajoissa edellisenä iltana. Syytetty oli myös kehottanut naista sammuttamaan oman puhelimensa hieman ennen yliajoa.

Naisen mukaan syytetty kiihdytti 100–110 km/h vauhtiin ja kiilasi motoristin kumoon tahallisesti Porvoontiellä.

Kyydissä ollut nainen ei tehnyt mitään saadakseen syytettyä pysähtymään tai auttaakseen yliajettua.
– Ei tullut mieleen alkaa selvittää, mitä oli tapahtunut, hän totesi lakonisesti.

Hän kertoi matkan jatkuneen syytetyn tyttöystävän luokse, jossa he vaihtoivat autoa ja jatkoivat kaupan kautta naisen luokse.

Nainen tiesi miesten välisistä riidoista, ja epäili motoristin puhkoneen myös hänen autonsa renkaita, koska hän ei ollut valinnut puoltaan miesten kiistassa.

Nainen kertoi tapahtumien kulusta yliajetulle vasta myöhemmin.
– Halusin, että hän saa tietää ja etteivät sivulliset joudu kärsimään, hän perusteli.

Videon kautta kuultu nainen totesi, ettei häntä kiinnostanut nähdä kumpaakaan miestä. Hän kertoi saaneensa uhkausviestejä juttuun liittyen.

Päätös jutussa annetaan myöhemmin kansliatuomiona.


tässä tuo uutinen
23.3.2013 07:00

Tuomio tullee viikon, parin sisään. Passatin kuljettaja joutuu vankilaan. Muassaan ollut nainen saa sukupuolialennuksen ja tuomitaan ehdolliseen, joka muutetaan nojaamiseen haravaan jossain puistossa, ts. yhdyskuntapalveluksi.

Tässä jutussa oli paljon epäselviä kohtia: Yliajettu tiesi jo alun alkaen kuka päälleen ajoi, valehteli auton merkin, kävi nostelemassa - vaikka oli vaikeasti loukkaantunut - BMW:n omistajia seinille. MInfossa mies sai kirkkaimman kruunun ja häneen kohdistettiin perseennuolemiseen verrattavia mielistelyä moottoripyörän merkin takia. Osanottoja tulvi "vittu sulla oli upee pyörä ja toi bemarikuski pitäis hakata, mäkin tunnen yhden bemarikuskin ja vittu se ajaa kovaa".
- Harrikkakuskejahan pidetään kaikkivoipaisina asiantuntijoina, mutta eihän ne näemmä erota BMW:tä Volkswagenista, vaikka Kupla on ihan eri näköinen kuin Z4.

Niih ja sitten vaikeasti loukkaantunut uhri pidätettiin, syylliset tavoitettiin ja uhri lopetti lausuntojen antamisen julkisuudessa oikeudenkäyntiin saakka.

Vihanpito alkoi kun tulevan uhri koira kävi kusella epäillyn autotallissa. No nythän tässä on koossa puolet siitä porukasta, jossa 99 pros pilaa sen 1 pros maineen: moottoripyöräilijät ja koiranomistajat. Puuttuu enää somalit ja mustalaiset niin olisi koko paletti kasassa. Jos auto olisi ollut se "takuuvarmasti tunnistettu" BMW, niin siinä olisi ollut tuon 99/1 kerhon prospect-jäsen mukana. Passat kuuluu 1/99 kerhoon, joten tämä oli yksittäistapaus Passatin omistajien/kuljettajien keskuudessa.

Tapatumaketjussa mukana auto, moottoripyörä ja nainen. Vanha kansanviisaus piti paikkansa: Jos siinä on renkaat tai rinnat, se aiheuttaa harmia ja ongelmia.
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!
Hans-Peter Haulikko
Hetty Wainthropp
Viestit: 486
Liittynyt: Ke Syys 15, 2010 3:03 am
Paikkakunta: Holjakoski

Re: Auto ajoi moottoripyöröilijän päälle tahallaan Sipoossa

Viesti Kirjoittaja Hans-Peter Haulikko »

Doctor Lecter kirjoitti:
Tässä jutussa oli paljon epäselviä kohtia: Yliajettu tiesi jo alunalkaen kuka päälleen ajoi, valehteli auton merkin, kävi nostelemassa - vaikka oli vaikeasti loukkaantunut - BMW:n omistajia seinille.

Harrikkakuskejahan pidetään kaikkivoipaisina asiantuntijoina, mutta eihän ne näemmä erota BMW:tä Volkswagenista, vaikka Kupla on ihan eri näköinen kuin Z4.
Niih ja sitten vaikeasti loukkaantunut uhri pidätettiin, syylliset tavoitettiin ja uhri lopetti lausuntojen antamisen julkisuudessa oikeudenkäyntiin saakka.
eihän tuo harrikkamies ollut heti "täysin varma", että kuka se yliajaja voisi olla, vaikka oli melkovarmat syyt epäillä tuota passat kuskia.

harrikkamies sanoi nähneensä peilistä bemarin takanaan jonkin hetken ennen yliajoa ja tämänhän poliisi varmisti valvontanauhoista, että hänen perässään oli ajanut myös bemari.

eihän harrikkamies ollut heti vakavasti loukkaantuneena yliajon jälkeen nostelemassa bemari miehiä seinille, se tapahtui myöhemmin.

mistälähtien muuten tuo "passat" on ollut "kupla"? käsittääkseni ne on kaksi eriautoa, niin kuin muuten on nuo "bmw m3" ja "z4".

ihan vaan heitin, kun oli vähän outoo tekstiä myös arvoisalla docilla nyt...
"näin mä ajattelen, mä oon maalaispoika"
wannabe
Jack Taylor
Viestit: 15
Liittynyt: To Syys 13, 2012 8:57 pm

Re: Auto ajoi moottoripyöröilijän päälle tahallaan Sipoossa

Viesti Kirjoittaja wannabe »

tässä tuo uutinen
23.3.2013 07:00

Tuomio tullee viikon, parin sisään. Passatin kuljettaja joutuu vankilaan. Muassaan ollut nainen saa sukupuolialennuksen ja tuomitaan ehdolliseen, joka muutetaan nojaamiseen haravaan jossain puistossa, ts. yhdyskuntapalveluksi.

Tässä jutussa oli paljon epäselviä kohtia: Yliajettu tiesi jo alunalkaen kuka päälleen ajoi, valehteli auton merkin, kävi nostelemassa - vaikka oli vaikeasti loukkaantunut - BMW:n omistajia seinille. MInfossa mies sai kirkkaimman kruunun ja häneen kohdistettiin perseennuolemiseen verrattavia mielistelyä moottoripyörän merkin takia. Osanottoja tulvi "vittu sulla oli upee pyörä ja toi bemarikuski pitäis hakata, mäkin tunnen yhden bemarikuskin ja vittu se ajaa kovaa".
- Harrikkakuskejahan pidetään kaikkivoipaisina asiantuntijoina, mutta eihän ne näemmä erota BMW:tä Volkswagenista, vaikka Kupla on ihan eri näköinen kuin Z4.

Niih ja sitten vaikeasti loukkaantunut uhri pidätettiin, syylliset tavoitettiin ja uhri lopetti lausuntojen antamisen julkisuudessa oikeudenkäyntiin saakka.

Vihanpito alkoi kun tulevan uhri koira kävi kusella epäillyn autotallissa. No nythän tässä on koossa puolet siitä porukasta, jossa 99 pros pilaa sen 1 pros maineen: moottoripyöräilijät ja koiranomistajat. Puuttuu enää somalit ja mustalaiset niin olisi koko paletti kasassa. Jos auto olisi ollut se "takuuvarmasti tunnistettu" BMW, niin siinä olisi ollut tuon 99/1 kerhon prospect-jäsen mukana. Passat kuuluu 1/99 kerhoon, joten tämä oli yksittäistapaus Passatin omistajien/kuljettajien keskuudessa.

Tapatumaketjussa mukana auto, moottoripyörä ja nainen. Vanha kansanviisaus piti paikkansa: Jos siinä on renkaat tai rinnat, se aiheuttaa harmia ja ongelmia.
Miksi yiajettu olisi valehdellut" Auton merkin ja olisi käynyt huviksee nostelemassa bemarikuskeja ? ja missä niin väitetään että olisi tiennyt oikean "kohteen" kuka ajaja oli ? tarkennuksia hyvä mies ! kyllä harrikka kuski on aika rehellisesti täälläkin forumilla puhunut asiasta "kirkastamatta" omaa kruunuaan " ?
Mitenkähän yliajettu ihminen voi tuollasten vammojen ja shokkitilan jälkeen muistaa heti oikean automerkin ? aika hyvä pitää olla ,shokissahan muisti palautuu pikkuhiljaa takaisin ja oikeaksi ! ja nämähän kaksi eivät olleet mitään prosentti-miehiä vaan niitä pahimpia jotka ei sellasta kanna !
Joku toinen
Harjunpää
Viestit: 348
Liittynyt: La Tammi 28, 2012 11:22 pm

Re: Auto ajoi moottoripyöröilijän päälle tahallaan Sipoossa

Viesti Kirjoittaja Joku toinen »

Eipä sitä välttämättä tunnista autoa tai edes väriä kun kaikki tapahtuu nopeasti.
Eräässä mahdollisesti kiilaustapauksessa 4 henkilön kertomukset poikkesivat auton värin kohdalla valkoisen, punaisen, tumman ja sinisen välillä auton mallin ollessa joko farmari tai porrasperäinen. Eli havainto voi perustua siihen mikä on kiinnittänyt eniten huomiota ajomatkalla. Teini-Bemari kun pistää silmään enempi kuin talous-Passat. Ja saahan noista peleistä tuuninkipojat aika erinäköisiä kuin alkuperäiset ovat.
Aizerbaidzan
Angus MacGyver
Viestit: 6659
Liittynyt: Su Touko 13, 2007 12:22 pm

Re: Auto ajoi moottoripyöröilijän päälle tahallaan Sipoossa

Viesti Kirjoittaja Aizerbaidzan »

MTV3 kirjoitti:http://www.mtv3.fi/uutiset/rikos.shtml/ ... -kuukautta

Julkaistu 15.04.2013 12:23

Yliajoi tahallaan – tuomio 4 vuotta ja 9 kuukautta

Itä-Uudenmaan käräjäoikeus on tuominnut 47-vuotiaan miehen neljän vuoden ja yhdeksän kuukauden vankeuteen tapon yrityksestä. Käräjäoikeuden mukaan mies yritti tahallaan tappaa moottoripyörää kuljettaneen miehen ajamalla tämän päälle yli 100 kilometrin tuntivauhdilla Vanhalla Porvoontiellä.

Uhrilta murtui törmäyksessä muun muassa kylkiluita. Uhri ja tuomittu tunsivat toisensa ja heillä oli ollut riitoja. Tuomittu joutuu korvaamaan uhrille yhteensä lähes 13 000 euroa korkoineen.

(MTV3 - STT)
kakkosurpo
Sherlock John Holmes
Viestit: 8263
Liittynyt: Pe Joulu 24, 2010 11:53 pm
Paikkakunta: Jupiter

Re: Auto ajoi moottoripyöröilijän päälle tahallaan Sipoossa

Viesti Kirjoittaja kakkosurpo »

Kuinkahan käy oikeusneuvosten käsittelyssä hovioikeudessa? Uskon putoavan joitakin kuukausia kyydistä pois.
Nainen varmaankin jätettiin tuomitsematta mihinkään rangaistukseen?
Odota vain, sinäkin kuolet. Ajankohta on vielä hiukan auki, mutta kuolet kuitenkin. :mrgreen:
annaanna

Re: Auto ajoi moottoripyöröilijän päälle tahallaan Sipoossa

Viesti Kirjoittaja annaanna »

Tapatumaketjussa mukana auto, moottoripyörä ja nainen. Vanha kansanviisaus piti paikkansa: Jos siinä on renkaat tai rinnat, se aiheuttaa harmia ja ongelmia
Doctor ei halua olla muita huonompi vaan tehdä itsestään ainakin minun mielestäni naurunalaisen kuten muutama muukin on tehnyt tässä ketjussa. Aiemmat virhepäätelmät ovat tosin syntyneet osin vääristyneitten tai väärien tietojen ja arvailujen perusteella ja itsekukin on käsityksiään korjaillut, mutta doctor taisi jättää lukematta koko ketjun ja vain aukoa päätään.
Vissi ero.
No, huvinsa yksinäisilläkin. Ja oheislukemistonsa, jossa tuo "kansanviisaus" varmaankin ollut jonkun uhkeamuotoisen piirroshahmon kuvan alla hassunhauskana sutkautuksena.

Doctor sai kaipaamaansa huomiota, se hälle suotakoon.

Kuitenkin tärkeintä on, että tuomio on tullut (toivottavasti myös noille naisille madonluvut luettu) ja harrikkakuski tervehtynyt ajokuntoon.

Turvallisia ajomatkoja kaikille motoristeille!
Doctor Lecter
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 17119
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Auto ajoi moottoripyöröilijän päälle tahallaan Sipoossa

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter »

annaanna kirjoitti:Doctor ei halua olla muita huonompi vaan tehdä itsestään ainakin minun mielestäni naurunalaisen kuten muutama muukin on tehnyt tässä ketjussa. Aiemmat virhepäätelmät ovat tosin syntyneet osin vääristyneitten tai väärien tietojen ja arvailujen perusteella ja itsekukin on käsityksiään korjaillut, mutta doctor taisi jättää lukematta koko ketjun ja vain aukoa päätään.


Se, että olen sinun silmissäsi naurunalainen, paskakasa tai jotain muuta, on minulle ihan se ja sama. Luin koko ketjun ja muodostin oman, hellän satiirisen, näkemykseni sen perusteella. Hyvä että tekijä jäi kiinni - lukemani perusteella poliisin toiminalla oli siinä jonkinlainen osuus - ja sai rangaistuksen.
annaanna kirjoitti:Turvallisia ajomatkoja kaikille motoristeille!
Ehdottomasti. Ja opetelkaa tunnistamaan automerkit. Siitä saattaa olla hyötyä. Ja jätetään se syyllisten etsiminen viranomaisten harteille. Oman käden oikeutta ei enää taida olla.
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!
avain
Armas Tammelin
Viestit: 80
Liittynyt: Ma Marras 09, 2009 2:05 pm

Re: Auto ajoi moottoripyöröilijän päälle tahallaan Sipoossa

Viesti Kirjoittaja avain »

Aizerbaidzan kirjoitti:
MTV3 kirjoitti:http://www.mtv3.fi/uutiset/rikos.shtml/ ... -kuukautta

Julkaistu 15.04.2013 12:23

Yliajoi tahallaan – tuomio 4 vuotta ja 9 kuukautta

Itä-Uudenmaan käräjäoikeus on tuominnut 47-vuotiaan miehen neljän vuoden ja yhdeksän kuukauden vankeuteen tapon yrityksestä. Käräjäoikeuden mukaan mies yritti tahallaan tappaa moottoripyörää kuljettaneen miehen ajamalla tämän päälle yli 100 kilometrin tuntivauhdilla Vanhalla Porvoontiellä.

Uhrilta murtui törmäyksessä muun muassa kylkiluita. Uhri ja tuomittu tunsivat toisensa ja heillä oli ollut riitoja. Tuomittu joutuu korvaamaan uhrille yhteensä lähes 13 000 euroa korkoineen.

(MTV3 - STT)
Tuomitun nimen kertoo ainakin Uusimaa-lehti, eli istumaan joutuu Ari Sulo Kauniskari.
Spurgumies
Neuvoja-Jack
Viestit: 544
Liittynyt: Ti Elo 28, 2012 10:13 pm

Re: Auto ajoi moottoripyöröilijän päälle tahallaan Sipoossa

Viesti Kirjoittaja Spurgumies »

No olipas YLLÄTYS ETTÄ WOLKSWAGEN!!!!!! noita saa varoa jo muutenkin vaikka ei olisi edes riidoissa kenenkään kanssa!! JOKA KERTA kun meinaa rytistä.. AINA WOLKSWAGENIN KANSSA!! olen alkanut kinnittä huomiota siihen liikkuessani tienpäällä että onko lähellä wolkswageneita.. jos on niin vaaran riski kasvaa moninkertaiseksi!!! vielä kun on AKKA ratissa niin silloin jarrutan heti!! ja käännyn pois tai hyppään puskaan!

Mä olen profiloinut tyypillisen WOLKSWAGEN-ihmisen!: ihminen joka ei tajua autoista mitään ja ei osaa ajaa yhtään..auto on ostettu siksi että jollain vaan johonkin pääsee. Wolkswagenin ratissa istuu JURPOIMMAN näköiset tyypit kaikista automerkeistä! volokkarin omistajat ovat lässynlässyn -jätkiä jotka saa pataansa joka paikassa, heillä on maailman huonoin musamaku..
Vastaa Viestiin