Diablos MC

Sana on vapaa, jos uskaltaa...
Koimies
Neuvoja-Jack
Viestit: 500
Liittynyt: La Syys 10, 2011 2:09 am

Re: Diablos MC

Viesti Kirjoittaja Koimies »

juta kirjoitti:Pakko ottaa kantaa...ei tarvitse noin vittuuntua esa666 ja Moroonin kommenteista. En todellakaan tarkoita kaikkia bikereita tai edes noita sporan osamaksulla ostavia mutta...
Nykyaan kylla teilla ja huoltsikoilla pyorii kundeja jotka tossa joskus 30-ikavuoden tienoilla paattivat ruveta "bikereiksi". Vaimo ompelee merkit selkaan, hommataan pari "samanhenkista" kundia ja perustetaan kerho. Keksitaan joku korni tai tekohauska Mc-nimi, tsiigataan pari jaksoa SOA sarjaa jotta opitaan oikeat liikkeet ja liivimerkkien paikat ja sit eikun baanalle. Jos viela uskalletaan bikermeetingiin hyvaksyttamaan varit niin sit ollaankin jo tosi bikereita. Mut ekan kerran kun joutuu vaikeuksiin niin koko jengi katoaa kuten kavi Loimaan Boars Mc:n aikoinaan.
Tipluja tai muitakaan prossakundeja en tohon porukkaan laske.
Boars MC katosi. Kuinka moni ajattelee, että se ei olisi ollut viisasta? Klubin avaaminen uudestaan rauhanomaisissa merkeissä olisi ollut kylmähermoisin temppu Harvallapa vain olisi sellaiseen sisua vastaavien tapahtumien jälkeen. :shock: Suomalainen bikertouhu on joskus vähän yhtä epäaito asia kuin näiden trendibikereiden maastohousut ja välkkyvät vitjat. Ei se niin mene, että erityisesti muotipukeutumisella ollaan jotain Bikereita, polkupyöräilijöitä korkeintaan. Bikerihan on lopulta elämäntapamotoristi. Jos ns. bikeri ei ole elämäntapamotoristi, hän on kuin jokin elämäntapaintiaani. Pulliainen toi aikoinaan pienen et-heimon Suomeenkin hetkeksi vaeltelemaan, mutta eiväthän nämä inkkareita lopulta oikeasti olleetkaan. Yksi mittari ovat Suomen syksy ja pitkät, harmaat maantierupeamat. Aika harvoin on ainakaan Pirkanmaa-Pohjanmaa- akselilla tullut vastaan muita kuin tavallista mp-kauraa ja sitäkin harvakseltaan.
Miehen allekirjoitus: Kasvoista kasvoihin.
lipuli
Alibin satunnaislukija
Viestit: 61
Liittynyt: Su Elo 26, 2012 5:11 pm

Re: Diablos MC

Viesti Kirjoittaja lipuli »

Siinähän ei oo mitään pahaa,jos Vaasan Nobodyt halus kuulua isoon kansainväliseen jengiin.Tällä tavoin saavat respectiä,jota ei omana itsenään koskaan saaneet.Ehkä naureskelut pohjanmaalla hieman vähenevät Nobodyn poikien suuntaan nyt.Sen sijaan Diabloihin Vaasan mukaantulon jälkeen ei todellakaan kunnioitus lisääntynyt.Päinvastoin.Voiko Diabloja enää laskea edes %-kerhoksi,jos kaikki kaksjalkaset kelpaavat.

Mikä yleensäkin on Red&Gold-familyn tarkoitus laajentua kyseisellä tavalla.Luulis,et ottaisivat porukasta etukäteen selvää.Ilmeisesti logiigga on sellainen,et jos tuleva sakki ei oo kylän ykkösjengi tai muuten kannuksia ansainneet,ni silloin laajentumisen hoitaa Diablot ja sitten kun kysees on tekijämiehet,ni kelpaavat Bandidoihin.Ainakin Vaasan ja Oulun Diabloissa tuntuu et liivit kantaa miehiä eikä miehet liivejä. No, tää nyt on vaan mun mielipide ja sama suuntaus taitaa olla muillakin laajentujilla.Ja ehkä Diablot on tosiaan sen verran erillään Bandidoista ettei tarvi kysellä emokerholta.

Voi v.....u,et kaipaan aikoja jolloin kaupungeissa jätkät loivat maineensa omilla teoillaan ja saivat ansaitsemansa kunnioituksen/halveksunnan eikä siihen tarvittu taustavoimia.Kuulien ja Bandidojen aloittamalla tiellä HA:kin on joutunut tähän sairaaseen kierteeseen et pakko ottaa mukaan porukkaa,mistä ei oo laatutakuuta.Mongolsseista puhumattakaan.Tottakai Nobodyistä ja muista vastaavista jalostuu ajankanssa rankempaa ainesta,mut se ei oo sama kuin oldschooljengien kans,jotka oli valmiiks kylän ykkösjengejä ennenkuin halutessaan hakeutui isompiin liiveihin.Muita ei ennen huolittukaan.Nyt käy kylän naurunaiheetkin.Miten näitä voi kunnioittaa kun omana itsenään ei saanut arvostusta.Ite diggailen ja arvostan nykyään PALJON enemmän jengejä,jotka ei tarvi muita avuiksi.
Avatar
vandaali
Nikke Knakkertton
Viestit: 155
Liittynyt: To Helmi 12, 2009 4:39 pm
Paikkakunta: Vantaa

Re: Diablos MC

Viesti Kirjoittaja vandaali »

Ai "bikeriksi" ei voi alkaa enää kolmekybäsenä ja lupa liivien pitoon pitää pyytää "oikeilta" prätkäjengeiltä (kyllä..tiedän että värit pitää hyväksyttää muilla)? :lol: :lol: On täällä hassua porukkaa ei voi muuta sanoa. Voi kai sitä nyt perkele alkaa bikeriksi silloin kuin itse haluaa ja pukeutua just niinku mieli tekee. Vittuako se muille kuuluu :D
juta
Harjunpää
Viestit: 295
Liittynyt: Ke Helmi 15, 2012 1:10 pm

Re: Diablos MC

Viesti Kirjoittaja juta »

No otetaas rauhallisesti Vandaali...saa sita ryhtya ainakin omissa silmissaan bikeriksi vaikka Jopolla liivit niskassa maitolavan ympari ajellessa, ei siina mitaan ja jokainen tekee mita haluaa (jos antaa mun olla rauhassa...)
Osa noista keski-ikaisista "bikereista" muistuttaa noita 15v. kundeja jotka paattaa ruveta joksikin rappereiksi. Lokapoksyt jalkaan, valekultaketju kaulaan, baseball-lippis vinoon paahan, joku NBA jengin paita + "hey man" huudot, sormimerkit ja muut...sitten notkutaan jossain Kaavin kirkonkylan raitilla ja ollaan jotain ganstarappereita :shock: Mutta...jos pojat haluaa leikkia niin siita vaan, mutta ei niilla kledjuilla ja tunnuksilla niista jotain Jenkkilaisia rappereita tule, ja sama patee noihin kundeihin jotka muuttuvat yhdessa yossa jostain osuuskaupan kodinkonemyyjasta jonkun Harrikka Boys Mc:n presidentiksi tai secretaryksi...ja sori jos loukkasin osuuskaupan kodinkoneosaston miehia :wink:
Mutta, jokaisella oikeus omaan mielipiteeseen, jopa mulla, esa 666:lla ja Vandaalilla.
corppi
Olivia Benson
Viestit: 729
Liittynyt: To Tammi 20, 2011 8:14 pm

Re: Diablos MC

Viesti Kirjoittaja corppi »

mokoma kirjoitti:Tämä on mullekin ihan uutta, että naureskellaan sille, miten prätkä on ostettu ekasta palkkatyöstä saaduilla rahoilla tai osarilla. Se on aika terve merkki pärisemään taipuvaisessa nuoressa miehessä, että se fillari olis saatava niin pian kuin mahdollista, ja hinku ajelemaan on kova.

Vaasan veijareita en tunne enkä tiedä, mutta aika faktahan se on, ettei vanhoja pitkän linjan värittömiä bikereita Suomen kokoisesta maasta vaan enää kauheasti löydy. Aika pitkälti alle kolmenkymmenen se Hirsmakin oli hommat aloittaessaan.

Samoilla linjoilla... Hyvä ja terve merkki nuoressa miehessä kun pyöräkaupoille lähtee, hyvää myös se,että asiat ei ole "vielä" ihan niin kuralla etteikö osamaksulla fillaria saisi hankittua... Ja mitä pahaa on osamaksu sporassa...? Paras mahdollinen aloittelijan HD...
vempele
Martin Riggs
Viestit: 645
Liittynyt: To Marras 24, 2011 7:21 pm

Hämärä ampumistapaus Varkaudessa 2013

Viesti Kirjoittaja vempele »

Hämärä ampumistapaus Varkaudessa

Maanantai 1.4.2013 klo 15.05

Poliisi kaipaa vihjeitä sunnuntain vastaisena yönä Varkauden terveyskeskuksen lähistöllä liikkuneilta.

Varkauden terveyskeskukseen oli lauantain ja sunnuntain vastaisena yönä hakeutunut hoitoon 39-vuotias mies, jolla todettiin vakava ampumavamma. Toiselta paikkakunnalta kotoisin oleva mies on toistaiseksi sairaalahoidossa, eikä hänellä ole välitöntä hengenvaaraa.

-Mies voi olosuhteisiin nähden hyvin, kommentoi rikoskomisario Juha Korhonen Pohjois-Savon poliisista.

Tapaukseen liittyen poliisi on ottanut kiinni muutamia henkilöitä, joista osa on edelleen kiinniotettuna. Mahdollista ampumista tutkitaan tapon yrityksenä.

-Tutkinta asian tiimoilta on alkuvaiheessa, niukkasanainen Korhonen lausui.

Poliisi pyytää havaintoja henkilöistä ja henkilöautoista Varkauden terveyskeskuksen lähistöltä lauantain ja sunnuntain vastaiselta yöltä kello 23.40-23.59 väliseltä ajalta.

Havainnot voi ilmoittaa Pohjois-Savon poliisilaitoksen vihjepuhelimeen 071 875 6880 tai sähköpostiin [email protected].
IL
oon sisältä kuollu ja risti mun naamassa merkkaa sitä
Haarahaukka
Javier Pena
Viestit: 1836
Liittynyt: Ma Elo 25, 2008 11:53 pm

Re: Hämärä ampumistapaus Varkaudessa

Viesti Kirjoittaja Haarahaukka »

Varkaudessa tapahtuu nykyään näitä yhteenottoja vähän turhan paljon asukaslukuun suhteutettuna.
Buy the ticket, take the ride!
Fantine
Susikoski
Viestit: 34
Liittynyt: Ti Huhti 02, 2013 10:47 am

Re: Hämärä ampumistapaus Varkaudessa

Viesti Kirjoittaja Fantine »

Kolmannen käden tietoa, että olisi ohiajavasta autosta ammuttu ja romanit olleet asialla.
taavetti
Perry Mason
Viestit: 3586
Liittynyt: Pe Helmi 26, 2010 9:17 pm

Re: Hämärä ampumistapaus Varkaudessa

Viesti Kirjoittaja taavetti »

Savon Sanomista:

Miestä ammuttiin rikoksista tykkäävien kerhotalolla

Asta Tenhunen
07:00

Poliisin mukaan Varkaudessa pääsiäisenä tapahtunut vakava ampumavälikohtaus sattui Puurtilassa kerhotiloissa. Kyseistä kerhotaloa käyttävät porukat ovat ilmoittaneet suhtautuvansa myötämielisesti järjestäytyneisiin rikolliskerhoihin ja hakevansa näiden kannattaja- tai muuta jäsenyyttä.

Kerhotiloissa järjestettiin pääsiäisenä bileet, joissa oli joitakin paikallisia nuoria ja keski-ikäisiä henkilöitä sekä heille vieraaksi tullutta väkeä. Poliisin tietojen mukaan sekä ampumisen uhri että toinen epäillyistä ampujista olivat tulleet paikalle Etelä-Suomesta. Molemmilla on aiempia kytkentöjä Varkauteen.

Poliisi epäilee tapon yrityksestä tällä hetkellä yhtä varkautelaista ja yhtä toispaikkakuntalaista miestä. Poliisi esittää heitä käräjäoikeudessa vangittaviksi torstaina.

Tapahtumien kulusta ja teon syystä ei ole toistaiseksi varmaa tietoa, sillä porukka ei ole aktiivisesti ja rehellisesti itse selvittänyt asiaa. Esimerkiksi poliisia ja ambulanssia ei hälytetty tapahtumapaikalle, vaikka uhri, eteläsuomalainen 39-vuotias mies, oli saanut vakavan vamman.

Hän hakeutui tai hänet tuotiin autolla Varkauden sairaalassa sijaitsevaan ensiapuun viime lauantain ja sunnuntain välisenä yönä.

Poliisi selvittää, keitä tekopaikalla oli, miksi siellä ammuttiin ja kuinka monta henkilöä oli ollut ampumisen takia vaarassa.

Havaintojaan Puurtilan kerholta, sieltä mahdollisesti autoon roijatusta verisestä miehestä ja ensiapupäivystyksen luona käyneistä henkilöitä voi ilmoittaa numeroon 071875 5800

http://www.savonsanomat.fi/uutiset/koti ... la/1313269
Herrasmies kulkee aina portaissa edellä. Myös yksin ollessaan.
Haarahaukka
Javier Pena
Viestit: 1836
Liittynyt: Ma Elo 25, 2008 11:53 pm

Re: Diablos MC

Viesti Kirjoittaja Haarahaukka »

Tämä ketju liittyy Diablosin Varkauden kerhoon.

http://murha.info/phpbb2/viewtopic.php?f=20&t=14616
Buy the ticket, take the ride!
Outo Enkeli
Sabrina Duncan
Viestit: 362
Liittynyt: Su Touko 22, 2011 12:21 pm

Re: Hämärä ampumistapaus Varkaudessa

Viesti Kirjoittaja Outo Enkeli »

Mikä se tälläinen kerho oikein on? Kellään tarkempaa tietoa asiasta ja rikoksiin myötämielisesti suhtautuvista? Ei tämä voi hattujen support kerho olla...
el músculo pierde su significado cuando la pólvora se inventó. Así que en lugar de hormonas, comprar un arma buena. por lo que no engañan a nadie que no comprende esto, pero al darse cuenta de esto debe ser un poco desordenado
Avatar
Luupää
Perry Mason
Viestit: 3851
Liittynyt: To Heinä 10, 2008 10:03 pm

Re: Hämärä ampumistapaus Varkaudessa

Viesti Kirjoittaja Luupää »

'
^ Olisiko Diablos?
Kun linkität niin kopioi ainakin olennaiset, tapaukseen liittyvät osat tekstistä samalla ketjuun, koska monet linkit lakkaavat ajan mittaan toimimasta ja asia katoaa bittiavaruuteen.
Haarahaukka
Javier Pena
Viestit: 1836
Liittynyt: Ma Elo 25, 2008 11:53 pm

Re: Hämärä ampumistapaus Varkaudessa

Viesti Kirjoittaja Haarahaukka »

Luupää kirjoitti:'
^ Olisiko Diablos?
Juuri se. Olisiko Suomen motoristikerhotiloista se, jossa on eniten tapahtunut kaikenlaista hässäkkää, mukaan lukien naapuritalon polttaminen.
Buy the ticket, take the ride!
nordas
Jack Taylor
Viestit: 16
Liittynyt: Su Elo 12, 2012 12:17 am

Re: Diablos MC

Viesti Kirjoittaja nordas »

3kanta kirjoitti:http://www.kaleva.fi/uutiset/oulu/ravin ... io/606102/


Ravintola Tivolin ampujalle yli neljän vuoden tuomio


Oululaisen ravintola Tivolin edustalla ammuskellut mies tuomittiin tänään Oulun käräjäoikeudessa neljäksi ja puoleksi vuodeksi vankeuteen.

Oululaisen ravintola Tivolin edustalla ammuskellut mies tuomittiin tänään Oulun käräjäoikeudessa neljäksi ja puoleksi vuodeksi vankeuteen.

Rangaistus tuli muun muassa törkeästä ryöstöstä, törkeästä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta.

Käräjäoikeuden mukaan Timothy Stuart Robinson ampui pistoolilla miestä takareiteen Tivoli-ravintolan edustalla viime toukokuussa. Hetkeä aiemmin hän oli pahoinpidellyt miestä ravintolassa.

Lisäksi käräjäoikeus tuomitsi törkeästä ryöstöstä Jori Eemeli Pietilän kahdeksi vuodeksi ja kahdeksaksi kuukaudeksi vankilaan. Oikeuden mukaan Pietilä ja Robinson varastivat eräältä mieheltä irtainta omaisuutta lyömällä häntä muun muassa pampulla ja rautaputkella. Ryöstössä käytettiin myös ampuma-asetta.
Ravintola Tivolissa ammuskelleen tuomio ei muuttunut



Oululaisessa ravintola Tivolissa viime vuoden toukokuussa ammuskelleen oululaismiehen tuomio ei muuttunut hovioikeudessa.

Oulun käräjäoikeus tuomitsi syyskuussa Timothy Stuart Robinsonin törkeästä pahoinpitelystä, törkeästä ryöstöstä, pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta 4,5 vuoden ehdottomaan vankeusrangaistukseen.

Hän ampui 7,65 kaliiberin pistoolilla laukauksen ravintola Tivolin eteisessä ja toisen sen ulkopuolella 25. toukokuuta. Luoti osui ravintolasta paennutta miestä jalkaan.

Lisäksi hän teki yhdessä toisen miehen kanssa törkeän ryöstön saman kuun alussa. Kaksikko kuljetti miehen Iinatin kuntoradan pysäköintialueelle, jossa he pahoinpitelivät uhrin metallisella pesäpallomailalla ja rautaputkella. Uhria uhattiin myös väkivallalla ja pistoolilla, minkä jälkeen hänen kodistaan vietiin omaisuutta.

Toinen miehistä sai kahden vuoden kahdeksan kuukauden vankeusrangaistuksen. Kaksikko velvoitettiin maksamaan uhrille noin 6 200 euron edestä erilaisia korvauksia.

Robinson vaati hovioikeudessa, että syyte törkeästä ryöstöstä ja törkeästä pahoinpitelystä hylätään. Hän vaati myös maksettavaksi määrättyjen korvausten alentamista. Lisäksi hän haki alempaa rangaistusta.

Hovioikeus ei muuttanut käräjäoikeuden päätöstä rangaistuksen ja Robinsonin syyksi luettujen rikosten osalta.

Se korotti kuitenkin törkeän ryöstön uhrille maksettavia korvauksia. Robinsonin pitää maksaa hänelle traumaperäisestä stressihäiriöstä 3000 euroa, kun käräjäoikeus olisi päästänyt hänet tältä osin 1 500 eurolla.

Poliisin tietojen mukaan Robinsonilla on yhteyksiä rikollisjärjestö Diablos MC:hen.

http://www.kaleva.fi/uutiset/oulu/ravin ... ut/628147/
zeree
Alokas
Viestit: 6
Liittynyt: Ti Elo 28, 2012 12:26 pm

Re: Diablos MC

Viesti Kirjoittaja zeree »

Nämäkin sankarit, täältä pitäjänmäestä/konalasta ovat lähteneet jo liikenteeseen. Hyviä ajokeliä kaikille!
Vastaa Viestiin