18-vuotias floridalaistyttö seurusteli nuoremman kanssa

Tänne keskustelut seksuaalirikoksista. Muista että henkirikoksille on oma palstansa.
Tuulitukka84
Poliisikoira Rex
Viestit: 265
Liittynyt: Pe Tammi 18, 2008 9:11 pm
Paikkakunta: In the middle of nowhere

18-vuotias floridalaistyttö seurusteli nuoremman kanssa

Viesti Kirjoittaja Tuulitukka84 »

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201305 ... 1_ul.shtml

18-vuotias floridalainen Kaitlyn Hunt pidätettiin helmikuussa seksuaalisesta kanssakäymisestä 15-vuotiaan opiskelukaverinsa kanssa. Myöhemmin hänet myös erotettiin koulusta.

Huntia syytetään 12-16-vuotiaaseen lapseen sekaantumisesta säädyttömällä ja irstaalla tavalla. Floridan lain mukaan tästä voi seurata jopa 15 vuoden vankeusrangaistus. Suojaikäraja Floridassa on 18 vuotta.

Valtion syyttäjävirasto on tarjonnut Huntille sopimusta, jonka perusteella hänet tuomittaisiin kahden vuoden kotiarestiin ja vuoden koeajalle. Tieto rangaistuksesta jäisi kuitenkin Huntin henkilötietoih ja saattaisi vaikuttaa hänen tulevaan työuraansa.

Huntin setä, Andrew Gay, toteaa rikosmerkinnän lapseen sekaantumisesta tuhoavan Huntin tulevaisuuden ja haaveet hoitajan urasta.

- Se mitä hänelle tapahtuu nyt on naurettavaa.

Huntin syytteiden kumoamista vaativa Free Kate -ryhmä on kerännyt Facebookissa yli 50 000 jäsentä. Change.org-sivustolla Kaitlyn Huntin äidin aloittama kampanja on kerännyt jo lähes 300 000 allekirjoitusta.

Hunt ruopesi seurustelemaan tyttöystävänsä kanssa täyttäessään 18 vuotta. Nuorempi oli tuolloin vielä 14-vuotias. Tytöt pelasivat samassa koripallojoukkueessa ja nuorempi osallistui myös samoille kursseille Huntin kanssa, joten he pyörivät samoissa piireissä.

15-vuotiaan tyttöystävän vanhemmat nostivat myöhemmin Huntia vastaan syytteet alaikäiseen sekaantumisesta ja poliisi tuli helmikuussa Huntin kotiin pidättämään hänet.

Hunt erotettiin myöhemmin sekä koripallojoukkueesta että koulusta. Hänet siirrettiin toiseen kouluun ja vaadittiin olemaan ottamatta enää yhteyttä nuorempaan tyttöön.

Huntin äiti, Kalley Hunt-Smith kirjoitti Daily Newsin mukaan, että tyttöjen olisi pitänyt tehdä parempia valintoja. Hän kuitenkin kiistää jyrkästi, että kyseessä olisi rikos


Että semmosta sitten niin.
Avatar
Kaizer Sose
Jane Marple
Viestit: 1011
Liittynyt: To Elo 11, 2011 12:05 am

Re: 18-vuotias floridalaistyttö seurusteli nuoremman kanssa

Viesti Kirjoittaja Kaizer Sose »

Herää kysymys että mitenkä nämä tytöt jäivät kiinni irstaasta suhteestaan. Valokuvia kännykässä vaiko nuoremman äiti yllätti "rysän" päältä. No joo. Amerikka on.
Tuokaa minulle Alfredo Carcian pää ja hillosipuleita niin ette näe enää koskaan nälkää.
Willow
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 96
Liittynyt: To Heinä 12, 2012 5:03 pm

Re: 18-vuotias floridalaistyttö seurusteli nuoremman kanssa

Viesti Kirjoittaja Willow »

14-vuotiaan kanssa seurustellut floridalaistyttö: "Pelkään menettäväni elämäni"


14-vuotiaan kanssa seurustellut floridalaistyttö:
"Pelkään menettäväni elämäni"
Tiistai 28.5.2013 klo 10.35 (päivitetty klo 11.58)

18-vuotias floridalainen Kaitlyn Hunt pelkää menettävänsä kaiken, sillä häntä uhkaa vankeus seurustelusta itseään nuoremman tytön kanssa.

Kaitlyn Hunt otettiin kiinni helmikuussa Floridassa, kun selvisi, että hän on ollut seksuaalisessa kanssakäymisessä itseään nuoremman tytön kanssa. Tytöt olivat tutustuneet toisiinsa koulunsa koripallojoukkueessa. Ystävyys muuttui pian seurusteluksi.

-Pelkään menettäväni koko elämäni. Pelkään, etten voi mennä yliopistoon, en olla lähellä lapsia, perhettäni, sisaruksiani, Hunt sanoi eilen tiedotustilaisuudessaan.

Huntia syytetään 12-16-vuotiaaseen lapseen sekaantumisesta säädyttömällä ja irstaalla tavalla. Floridan lain mukaan tästä voi seurata jopa 15 vuoden vankeusrangaistus, sillä suojaikäraja Floridassa on 18 vuotta. Hunt oli täyttänyt juuri 18 vuotta ja toinen tyttö oli 14-vuotias suhteen alkaessa.

Rikosilmoituksen tapauksesta tekivät Huntin tyttöystävän vanhemmat.

Alaikäisen seurustelu muutamaa vuotta vanhemman kanssa ei ole Floridassakaan tavatonta. Huntin kumppanin vanhempien arvellaan suhtautuvan kielteisesti tyttärensä homoseksuaalisuuteen, ei itse seurusteluun.

"Olen peloissani"

Tapauksen syyttäjä Bruce Colton kiistää tämän.

- Sillä ei ole väliä onko kyseessä nuorempi ja vanhempi tyttö, nuorempi ja vanhempi poika vai ovatko he eri sukupuolta. Laki on kaikille sama, Colton painottaa.

Huntin vanhemmat ovat koko ajan tukeneet tytärtään. He ovat myös aloittaneet massiivisen Stop the Hate - Free Kate -kampanjan internetissä, jossa toivotaan rangaistuksen kohtuullisuutta.

Syyttäjänvirasto on ehdottanut sopimusta, jossa Hunt tuomittaisiin kahden vuoden kotiarestiin. Huntin tietoihin jäisi kuitenkin merkintä lapseen sekaantumisesta säädyttömällä ja irstaalla tavalla.

-Olen peloissani. Mutta toivon parasta, tiedotustilaisuudessa itkuun purskahtanut Hunt sanoi.

Kuva

Kaitlyn isänsä Steven kansaa Vero Beachilla Floridassa viime kuussa. Vanhemmat kampanjoivat tyttärensä puolesta. (AP)

Lähteet: CBS, Examiner

MARI PUDAS
Avatar
Kaizer Sose
Jane Marple
Viestit: 1011
Liittynyt: To Elo 11, 2011 12:05 am

Re: 18-vuotias floridalaistyttö seurusteli nuoremman kanssa

Viesti Kirjoittaja Kaizer Sose »

Vieläkin ihmettelen että mitä erityisen irstasta ja säädytöntä tytöt ovat todistettavasti tehneet ja millälailla jäänneet kiinni. Tuskin pussailu ja käsikädessä hengailu on edes loridassa irstasta ja säädytöntä.
Tuokaa minulle Alfredo Carcian pää ja hillosipuleita niin ette näe enää koskaan nälkää.
i_i
Nikke Knakkertton
Viestit: 196
Liittynyt: Ma Loka 22, 2012 6:22 pm

Re: 18-vuotias floridalaistyttö seurusteli nuoremman kanssa

Viesti Kirjoittaja i_i »

Kaizer Sose kirjoitti:Vieläkin ihmettelen että mitä erityisen irstasta ja säädytöntä tytöt ovat todistettavasti tehneet ja millälailla jäänneet kiinni. Tuskin pussailu ja käsikädessä hengailu on edes loridassa irstasta ja säädytöntä.
Ehkä nuoremmalta tytöltä on kiristetty tunnustus, että ovat harrastaneet seksiä. Ja ehkä tyyliin jotain päiväkirjoja tai chat-keskusteluja voitaisiin käyttää myös todisteena. Jos vaikka vanhemmat ovat hurjistuneet kuullessaan seurustelusta ja saman tien penkoneet esiin kaiken tyttöjen välisen viestinvaihdon. Sellaisista voisi hyvinkin selvitä, että seksiä on harrastettu. :roll:
nuusku-nella
Adrian Monk
Viestit: 2745
Liittynyt: Pe Elo 06, 2010 9:14 pm
Paikkakunta: Etelämpi suomi

Re: 18-vuotias floridalaistyttö seurusteli nuoremman kanssa

Viesti Kirjoittaja nuusku-nella »

Kaizer Sose kirjoitti:Vieläkin ihmettelen että mitä erityisen irstasta ja säädytöntä tytöt ovat todistettavasti tehneet ja millälailla jäänneet kiinni. Tuskin pussailu ja käsikädessä hengailu on edes loridassa irstasta ja säädytöntä.
No onhan euroopassakin rivoa ja moraalitonta jos kaksi naista pussaa euroviisuissa niin.. :roll:

Toisaalta, ei tässä pidä tehdä eroa sen välillä ovatko molemmat osapuolet naisia vai onko toinen mies ja toinen nainen. Jos suojaikäraja on 18 niin sitten se on ja jonkinlainen seuraamus on paikallaan, tuskin kuitenkaan 15 vuoden vankeus. Jutussa kerrotaan myös että on tavallista että alaikäinen seurustelee muutamaa vuotta vanhemman kanssa, niinhän se meillä suomessakin on mutta joskus aina joku vanhempi siitä pahoittaa mielensä ja tekee rikosilmoituksen.
-Hooligan-
Susikoski
Viestit: 46
Liittynyt: Ti Elo 07, 2012 3:44 pm

Re: 18-vuotias floridalaistyttö seurusteli nuoremman kanssa

Viesti Kirjoittaja -Hooligan- »

Jos kyseessä olisi 18-vuotias poika, ja 14-vuotias tyttö olisi tilanne aivan kauhea. 18-vuotias poika saisi varmasti kovan tuomion koska kyseessä olisi lapsen hyväksikäyttö, joka on rikoksena vakava. Näin pitäisi myös olla tässä tilanteessa missä 18-vuotias tyttö ja 14-vuotias tyttö. 15-vuoden vankeus kylläkin liian kova tuomio, oli asetelma kumpi vain ja kyseessä molempien halusta tapahtunut akti tms.
Atlanta
Adrian Monk
Viestit: 2565
Liittynyt: Ma Joulu 17, 2012 1:46 pm
Paikkakunta: Helsinki

Re: 18-vuotias floridalaistyttö seurusteli nuoremman kanssa

Viesti Kirjoittaja Atlanta »

Minä uskon myös vakaasti, että tuon nuoremman tytön vanhemmat järkyttyivät saadessaan tietää tyttärensä sukupuolisesta suuntautumisesta. Se, että tytär oli lesbo, sai heidän maailmansa romahtamaan ja he tekivät rikosilmoituksen.
Täytyy se perheen kuva olla hyvä ja puhdas ulkomaailmaan päin.
Jos tyttö olisi ollut suhteessa samanikäiseen (18-v) poikaan, luulen, että vanhemmat olisivat sen sallineet, niin kiellettyä kuin se onkin.
Toisaalta taas, ymmärsiköhän tuo 15-v. lopultakaan mistä oli kyse? Oliko vielä itsekään tietoinen, onko lesbo vai hetero? Oliko sittenkin hyväksikäyttöä?
Näitä olen miettinyt.
Mutta oli miten oli, niin 15 vuotta on kohtuuton rangaistus.
"Kaiken viisauden alku on tosiasioitten tunnustaminen". J.K.Paasikivi.
mipa74
Hetty Wainthropp
Viestit: 484
Liittynyt: Ke Loka 03, 2007 4:32 am

Re: 18-vuotias floridalaistyttö seurusteli nuoremman kanssa

Viesti Kirjoittaja mipa74 »

No ei tuo vielä tytöstä lesboa tee. Jonkinsortin bi-curious.

Tuossa iässähän muutenkin etsitään seksuaalista identiteettiä, ja nykyisinhän on jopa muotia olla pikkasen bi. Ainakin naisten keskuudessa - miehiä kohtaan vielä vähän enemmän ennakkoluuloja vaikka nekin on väljentymässä.

Mutta varmaan tosiaan suurin järkytys vanhemmille on ollut tuo sukupuoli.
When I die I don't want no part of heaven
I would not do heaven's work well
I pray the devil comes and takes me
To stand in the fiery furnaces of hell
(B.Springsteen - Youngstown)
Buddha
Alokas
Viestit: 1
Liittynyt: Ma Heinä 15, 2013 2:21 pm

Re: 18-vuotias floridalaistyttö seurusteli nuoremman kanssa

Viesti Kirjoittaja Buddha »

Ihan kamala uutinen! Yleensäkkin tuossa iässä aletaan seurustelemaan ja usein kumppani voi olla sen kolmekin vuotta vanhempi, mikä ei kyllä mielestäni tee muutaamaa vuotta vanhemmasta pedofiilia tai lapsen hyväksikäyttäjää (paitsi jos tyyppi tekee jotain sinne suuntaan). Tässä tapauksessa tyttö on varmaan tullut vanhemmilleen kaapista tai vanhemmat on nähneet tyttärensä tytön seurassa tms. Ja ovat kapeakatseisina tehneet rikosilmoituksen. Toivon kovasti että syytteet kumotaan eikä vanhemmalle tytölle tule mitään seuraamuksia.

Edelliselle kirjoittajalle voin näin homoseksuaalina sanoa että kyllä yleensä tietää olevansa homo jo tuossa iässä. Tietysti on tapauksia jotka keski-ikäisenä tajuavat että pim olenkin homo. teini-ikäisenä heteroidenkin sekauaalisuus viimeistään herää.
Joutsenlaulu
Harjunpää
Viestit: 304
Liittynyt: Ke Marras 14, 2012 11:07 pm

Re: 18-vuotias floridalaistyttö seurusteli nuoremman kanssa

Viesti Kirjoittaja Joutsenlaulu »

Suomessa tämä olisi törkeä lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö, joten ei tuo Floridan tapaus mitenkään erikoinen tapaus ole. Floridalainen syyttäjäkään ei vaatinut tuosta ehdotonta linnaa vaan olisi ollut valmis sopimukseen kahden vuoden kotiarestista. Suomessa vastaavista rikoksista on tuomittu 1,5-2,0 vuotta ehdollista, joten samoilla linjoilla ollaan Suomessa ja Floridassa.
transylvanian
Lauri Hanhivaara
Viestit: 120
Liittynyt: Ti Heinä 09, 2013 10:29 pm

Re: 18-vuotias floridalaistyttö seurusteli nuoremman kanssa

Viesti Kirjoittaja transylvanian »

Kun ensimmäisen kerran luin tästä jutusta, olin järkyttynyt ja sitä mieltä että tässä tosiaan on kyse ajojahdista seksuaalivähemmistöjen edustajia kohtaan. Sitten tutkin myöhemmin asiaa lisää, ja kappas, Huntin vanhemmat ovat ihan kunnolla syöttäneet ns. pajunköyttä medialle! :evil:

Kampanja-sivulla Huntin vanhemmat väittivät, että Kaitlyn oli 17 suhteen alkaessa. Nuoremman tytön vanhemmat kuulemma odottivat, että Kaitlyn täytti 18, ja tekivät sitten vasta rikosilmoituksen. Täyttä paskaa! Tosi asiassa Kaitlyn oli jo täyttänyt 18 elokuussa 2012 ja tyttöjen suhde alkoi marraskuussa 2012. Nuorempi tyttö oli silloin 14, ja täytti vasta keväällä 2013 15 vuotta. Mielestäni liian suuri ikäero tuossa iässä. 18-vuotiaan ja 14-vuotiaan seksuaalinen kanssakäyminen kuulostaa jotenkin väärältä, oli kyseessä sitten tyttö ja poika, tai kaksi saman sukupuolen edustajaa. Mainittakoon nyt vielä, että olen itsekin seksuaalivähemmistön edustaja, mutta en silti sokeana ole puolustamassa jokaista rikoksesta syytettyä homoa. 8) Joku tässä jutussa haiskahtaa, ja sympatiani eivät todellakaan ole enää Huntin perheen puolella.

Tästä jutusta on liikkunut todella paljon väärää infoa, ja myöhemmin tuo ikäjuttu onkin ulkomaan uutisjutuissa korjattu. Lisää faktoja täällä: http://supporthonesty.net/
En sitten tiedä kenen ylläpitämä tuo sivusto on, että onko kyseessä puoleeton taho joka haluaa tuoda ilmi faktat tästä keissistä, vai onko taustalla joku seksuaalivähemmistöjen vihaahat. Faktat on kuitenkin faktoja, ja ne on poimittu Arrest Affidavitistä (mikä tämä on suomeksi? joku pidätyslausunto tms. ? :oops: )

Sen mukaan tyttöjen välillä on tapahtunut ainakin kolme seksuaalista kanssakäymistä. Kaitlynin vanhemmat väittävät kampanjasivulla, että "Kaitlyn's girlfriend denies that Kaitlyn ever pressured her and is adamant that their relationship is entirely consensual, but her parents are out to destroy Kaitlyn's life." Nuorempi tyttö ei kuitenkaan julkisesti ole noussut puolustamaan ex-tyttöystäväänsä. Tietysti ymmärrettävää, että ei halua tuoda identiteettiän julki, mutta pistää miettimään, että onko hän ns. vastustanutkaan syytteiden nostoa? Vai onko nuoremman vanhemmat pakottaneet tytön hiljaiseksi? Onko kyse pelkästään siitä, että nuoremmat tytön vanhemmat järkyttyivät lesbosuhteesta, vai siitä että heidän mielestään 18-vuotiaan ja 14-vuotiaan seksuaalinen kanssakäyminen ei ole sopivaa? Entä jos kyseessä on ihan oikeasti ollut nuoremman tytön hyväksikäytöstä? Pitäisikö jättää syyte nostamatta ihan vaan siksi, ettei nousisi kansainvälistä haloota kun kyseessä on kaksi saman sukupuolen edustajaa? Jos kyse olisi viattomasta kahden teinitytön söpöstä rakkaudesta, kuulostaa aika oudolta, että heti on hypätty sänkyyn, tai siis toisin sanoen tavattu koulun vessassa sormettamisen merkeissä. Kaitlyn on tunnustanut seksin tapahtuneen, mutta toteaa ettei ajatellut sen olevan väärin, koska nuorempi tyttö käyttäyi ikäsäistään kypsemmin. Entä jos homma menikin niin, että nuorempi tyttö oli kiinnostunut tietämään enemmän lesboseksistä, pohti sitä ääneen ja Kaitlyn vastasi siihen "Ei sinun tarvitse pohtia, voin näyttää miltä se tuntuu"? ja sitten on menty sinne koulun vessaan. Onko sekään sitten ok? Nuorempi tyttö on todennut, että Kaitlyn oli hänen ensimmäinen seksikumppaninsa. Onko sekään sitten ok, että 14-vuotiaan tytön ensimmäinen seksikokemus tapahtui täysi-ikäisen kanssa?

Jos nyt jotain "lieventävää asianhaaraa" pitää miettiä, niin tytöt tosiaan olivat samassa urheilujoukkueessa, heillä oli osittain samoja oppitunteja ja he liikkuivat samoissa ystäväpiireissä. Jos vertaa tätä Suomen koulutusjärjestelmään ja Suomen suojaikärajaan, tällaista vastaavaa keissiä ei välttämättä tapahtuisi Suomessa. Yläkoulussa ollaan 13-15 -vuotiaita, toisen asteen koulussa 16 ikävuodesta eteenpäin. Yläkoululaiset saavat vapaasti harrastaa seksiä keskenään, samoin toisen asteen oppilaat. Eli Suomessa ei voisi tulla tapausta, jossa suojaikärajan eri puolilla olevat kävisivät samaa koulua. (Ellei joku sitten ole skipannut jotain luokkaa ja näin ollen on eri ikäinen luokkakavereidensa kanssa...)

Kaitlynhän ei suostunut diiliin syyttäjän kanssa, mikä ehkä oli vähän tyhmä päätös. Tietysti ei olisi kivaa, jos oma nimi päätyy seksuaalirikollisten rekisteriin, mutta tuskin tyttö ilman rangaistusta tässä pääsee, vaikka kuinka olisi minkälaiset Facebook-kampanjat meneillään. Täysi-ikäinen toimi typerästi ja tietoisesti, ja on rangaistuksen ansainnut. Mutta tuskin 15 vuottaa linnassa kuitenkaan. Seksuaaliseen hyväksikäyttöön en sinällään usko, vaikka sitäkin mahdollisuutta spekuloin. Lain edessä Kaitlyn kuitenkin on sekaantunut lapseen. Ikävä tilanne, sillä jos miettisin tätä omalla kohdallani, tuskin jaksaisin minäkään odottaa 3 ja puolta vuotta sitä että toinen olisi tarpeeksi vanha sekstailuun. Suojaikäraja nyt kuitenkin tässä tapauksessa sattuu olemaan 18, ja laki on laki. :?
Tarantula
Harjunpää
Viestit: 339
Liittynyt: To Heinä 04, 2013 6:06 pm

Re: 18-vuotias floridalaistyttö seurusteli nuoremman kanssa

Viesti Kirjoittaja Tarantula »

Joutsenlaulu kirjoitti:Suomessa tämä olisi törkeä lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö, joten ei tuo Floridan tapaus mitenkään erikoinen tapaus ole. Floridalainen syyttäjäkään ei vaatinut tuosta ehdotonta linnaa vaan olisi ollut valmis sopimukseen kahden vuoden kotiarestista. Suomessa vastaavista rikoksista on tuomittu 1,5-2,0 vuotta ehdollista, joten samoilla linjoilla ollaan Suomessa ja Floridassa.
Millä perusteella kyseessä olisi törkeä lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö? Suomessa taitaisi olla siinä ja siinä tulisiko jutusta tuomiota. Suomessahan osapuolten välinen kypsyysero ratkaisee tämäntyyppisissä jutuissa. Hyvin isokin ikäero on katsottu ihan hyväksyttäväksi oikeudessa jos henkinen kypsyysero on ollut pieni. Ei ole pitkääkään aikaa siitä kun parikymppinen poika sai vapauttavan tuomion suhteestaan 14-vuotiaaseen tyttöön vähäisen kypsyyseron takia.

Rajamailla. Suomessa kävisi niin että 18-vuotiaan ja 15-vuotiaan välinen seurustelu jäisi varmaankin syyttäjän pöydälle. Tämä ehkä tutkittaisiin ja katsottaisiin sitä kypsyyseroa.

Oma mielipidekin on että vähän rajamailla koko juttu. En välttämättä pidä ihan hyvänä että 14-vuotiaat harrastavat seksiä mutta toisaalta 18-vuotiaan kanssa kyseessä ei välttämättä ole mikään hyväksikäyttö vaan ihan normaali nuorten seurustelu. Sitä tukee sekin että tytöt ovat liikkuneet samassa ystäväporukassa ja olleet samassa urheiluseurassa. Suomessahan pyritään sallimaan normaali seurustelu vaikka suojaikärajaa rikottaisiin ja laki on muotoiltu siten. Jenkeissä tällaista käytäntöä ei ole.
Avatar
reijoreipas
Jack Bauer
Viestit: 907
Liittynyt: Ti Helmi 26, 2013 7:11 pm

Re: 18-vuotias floridalaistyttö seurusteli nuoremman kanssa

Viesti Kirjoittaja reijoreipas »

Tarantula kirjoitti:
Millä perusteella kyseessä olisi törkeä lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö? Suomessa taitaisi olla siinä ja siinä tulisiko jutusta tuomiota. Suomessahan osapuolten välinen kypsyysero ratkaisee tämäntyyppisissä jutuissa. Hyvin isokin ikäero on katsottu ihan hyväksyttäväksi oikeudessa jos henkinen kypsyysero on ollut pieni. Ei ole pitkääkään aikaa siitä kun parikymppinen poika sai vapauttavan tuomion suhteestaan 14-vuotiaaseen tyttöön vähäisen kypsyyseron takia.

Rajamailla. Suomessa kävisi niin että 18-vuotiaan ja 15-vuotiaan välinen seurustelu jäisi varmaankin syyttäjän pöydälle. Tämä ehkä tutkittaisiin ja katsottaisiin sitä kypsyyseroa.

Oma mielipidekin on että vähän rajamailla koko juttu. En välttämättä pidä ihan hyvänä että 14-vuotiaat harrastavat seksiä mutta toisaalta 18-vuotiaan kanssa kyseessä ei välttämättä ole mikään hyväksikäyttö vaan ihan normaali nuorten seurustelu. Sitä tukee sekin että tytöt ovat liikkuneet samassa ystäväporukassa ja olleet samassa urheiluseurassa. Suomessahan pyritään sallimaan normaali seurustelu vaikka suojaikärajaa rikottaisiin ja laki on muotoiltu siten. Jenkeissä tällaista käytäntöä ei ole.
Olet asian ytimessä.
Jos tämä 18 vuotias on jälkeenjäänyt yksilö, niin silloinhan seksi alaikäisen kanssa on ihan OK.
Tarantula
Harjunpää
Viestit: 339
Liittynyt: To Heinä 04, 2013 6:06 pm

Re: 18-vuotias floridalaistyttö seurusteli nuoremman kanssa

Viesti Kirjoittaja Tarantula »

^ Ehheh. Otin nyt vain kantaa siihen miten Suomessa asia menee. Jos nuorempi on ikäistään kypsemmällä tasolla ja 18-vuotias vähän lapsellinen niin ei tuosta tuomiota tulisi. Seksi alaikäisen kanssahan on täällä sallittua. Suojaikäraja on 16 vuotta ja sitä tulkitaan siten että jos ikäero on melko pieni tuomiota ei tule. 4-5 vuoden ikäeron ollessa kyseessä asia varmaan jo tutkittaisiin, mutta tuomiota ei välttämättä tulisi jos kyseessä on normaali seurustelu ja kypsyysero pieni eikä suhteeseen liity hyväksikäyttöön viittaavia elementtejä.
Vastaa Viestiin