Hells Angels MC (ketju 2)

Sana on vapaa, jos uskaltaa...
ns_
Sofia Karppi
Viestit: 430
Liittynyt: Ma Marras 10, 2008 1:27 pm
Paikkakunta: hki

Re: Hells Angels MC (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja ns_ »

Saman nimimerkin viestit uissakin ketjuissa ovat vaikuttaneet silkalta satuilulta. Mitenköhän nämä oletetut myyrät toimivat?
overdose
Harjunpää
Viestit: 333
Liittynyt: To Tammi 12, 2012 7:23 pm

Re: Hells Angels MC (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja overdose »

Ymmärsinkö siis oikein? Onko Suomeen on siis tulossa CicaretteSmokingManin mukaan myös Pagans MC, Mongols MC:n ja Outlaws MC:n vanavedessä? Ja he siis riisuttavat Suomen Enkeleiltä liivit? Vai oliko niin että joku yksittäinen Suomalainen Breivik on kylmäämässä koko Suomen enkelit? Melkein voisi luulla provoksi :lol:
"Weak men threaten, real men act"
- Varg Vikernes
CicaretteSmokingMan
Alibin satunnaislukija
Viestit: 51
Liittynyt: Ke Elo 14, 2013 2:50 pm

Re: Hells Angels MC (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja CicaretteSmokingMan »

Yritän saada teidät näkemään nuo typit oikeassa koko/voimasuhteessa.. siis Jumalinako niitä ihmiset pitää? :shock: :shock: eli ei voi muuta kuin polvistua heidän eteensä nöyränä kumartaen ja anoa armoa :shock: :lol: eihän nuo pysty piinaamaan kuin 3-10miehen joukolla yhtä tavista. Mutta kun kansalta loppuu pinna noiden pullisteluun tuleekin pari sataa tavista ja riisuttavat liivit ja vielä housutkin jos niikseen tulee.. Kun kansa hurjistuu, Hells Angels on Suomesta poissa 24 tunnissa..
Waingro
Alibin satunnaislukija
Viestit: 66
Liittynyt: Ke Marras 21, 2007 11:48 pm

Re: Hells Angels MC (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Waingro »

CicaretteSmokingMan kirjoitti:kuin 3-10miehen joukolla yhtä tavista. Mutta kun kansalta loppuu pinna noiden pullisteluun tuleekin pari sataa tavista ja riisuttavat liivit ja vielä housutkin jos niikseen tulee.. Kun kansa hurjistuu, Hells Angels on Suomesta poissa 24 tunnissa..
CicaretteSmokingMan kirjoitti: Ei tarvita kuin yksi Breivikin kaltainen kaheli joka menee aseiden kanssa esim Nöykkiön kerhotalolle ja avaa tulen.. tai missä vaan missä on noita tyyppejä ja avaa tulen ja listii muutaman kymmenen enkeliä.. ei edes tarkka mies ammu vääriä miehiä koska logon tunnistaa satojen metrien päästä..
Ja taman allekirjoitan. Vittu mita spedeja suurin osa. Sivusta seurannut ja todennut. Joku paiva porukka vaan muiluttaa noi vittuun.
Norjassa sentaan joku teki jotain...suurta

ja kahden sadan vuoden paasta pystytetaan patsas. kuka muistaa silloin jotain idiootteja, joilla oli liivit?
Shovel
Alibin satunnaislukija
Viestit: 63
Liittynyt: Ti Heinä 23, 2013 7:53 am

Re: Hells Angels MC (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Shovel »

Tähän kohtuu karkeeseen provoon tarttuessa tiedän kyllä, että kaadun peliväline edellä lasinsiruihin, mutta toisaalta.

Otetaan tämä skenaario, että HA ajettaisiin pois Suomesta. Eri näkökulmista katsottuna siis.

Poliisi ja lakiväki

On tietysti ymmärrettävää, että nuoret ja nälkäiset sisäministeröläiset, keskusrikospoliisin kekkeruusit ja kiimaiset syyttäjät tahtovat Helvetin Enkelit pois Suomesta. Ei siksi, että nämä jätkät olisivat jotenkin pahimpia tai rajuimpia sällejä tämän päivän Suomessa. Päämotivaatio saada helvetin enkelit pois, on se, että se antaa aivan räävittömän CV merkinnän. Kansan silmissä "liivijengit" ovat suomalainen mafia ja Helvetin Enkelit niminen "liivijengi" on näistä kansalle edelleen isoin, väkivaltaisin ja pahin. Tämän aiheuttaa tietysti kansainvälinen maine, 90 -luvun tapahtumat ja edelleen isot, mediassa näkyvät pidätykset ja oikeusjutut, kuten se kasvihuone taannoin ja Hellsinki/Carelia oikeusjuttu.

Tällä kuvalla ei ole mitään tekemistä sen todellisuuden kanssa, joka oikeasti noissa kerhoissa tapahtuu. Huumeita on lähinnä omaan käyttöön, aseet laillisia ja niin edelleen. Kerho tietysti itse tykkää tästä vaarallisesta, median levittämästä kuvasta ja haluaa sitä pitää yllä. Se vahvistaa brändiä kansainvälisten silmissä, vaikka Suomessa rikokset ovat aina olleet pienemmässä osassa.

Ihmettelen, että miksi poliisi ei keskity todellisuudessa kahden isomman ja rajumman kerhon alasvientiin? Bandidosilla ja United Brotherhoodilla on näitä väkivaltatapauksia ollut paljon enemmän, kuin HA:lla. Tietysti kaikki lehdissä kirjoitettu ei pidä paikkaansa, mutta onhan näitä ollut. Miksi sitten näitä ei oteta kiinni samoin kuin enkeleitä? Luulisi, että oikeusjuttuja olisi helpompi saada kasaan, kun insidenttejäkin on enemmän. Mietin myös, miksi Cannonball MChen ei isketä nyt, kun porukka on eniten hajallaan? Jatkuvat kotietsinnät maakunnissa ja todella raju kyttäyskampanja ajaisi haarakonttorit varmasti irtautumaan emokerhosta, jos sieltä suunnasta ei mitään järkevää saada aikaiseksi?

Teorioita (mutuja) tähän mulla on kaksi:
1. Kukaan näistä ei ole HA. PR -arvo ei ole yhtä suuri. Cannonballin tiputtamisella ei tehdä Päivi Räsäsestä ulkoministeriä, Robin Lardotista poliisiylijohtajaa tai nuoresta naissyyttäjästä uraohjusta yhtä varmasti, kuin HA:n tiputtamisella.
2. HA on siistein ja varmin. Isotkin oikeusjutut päättyvät sakkotuomioihin ja pieniin vankilareissuihin parille kaverille. Silti saadaan isoja otsikoita ja hyvää mainetta kansan silmissä. Tosiasia on kuitenkin se, että haaskalle tulee aina uusia yrittäjiä. Jos näkyvät, brändätyt ja tunnetut "rikollisjärjestöt" katoaisivat ja tilalle tulisi virolaista tuulipukurikollisuutta ja suomalaisia nahkatakkitukkureita, niin määrärahat laskisivat. Virolaisista ei saa samanlaista uhkakuvaa, koska rasismi.

Suomen kansa

Kansa riisuttaa HA:n. Teoriassa tämä on mahdollista. Kolme yhtä tai 300 kuutta tallia ja näiden apukerhoja (BM81, Red Devils, Devil's Hammers) vastaan. Todellisuudessa näin ei koskaan tapahdu. Suomen kansa ei nouse barrikaadeille kuin yhdestä syystä ja se on se, että keskiolutta ei saisi enää mistään. Jotta kansa nousee barrikaadeille, niin tarvittaisiin yhteinen vihollinen ja sitä ei Suomessa Helvetin Enkeleistä saada koskaan. Nytkin suomalaisten viholliset oman maan sisällä ovat liian laajat - kiihkokristityt, punaviherpiipertäjät, huumeiden käyttäjät, perussuomalaiset, rasistit, maahanmuuttajat, rikkaat, kokoomuslaiset, kokoomusnuoret ja niin edelleen. Kehenkään näistä ei myöskään kohdistu laajaa, koko maan kattavaa vihaa, joka ajaisi kansan tekemään jotain.

Suomen sisällä myyriä on myös hyvin hyvin hyvin vaikea saada kerhoihin sisään. Varsinkin helvetin enkeleihin. Tietysti se on mahdollisempaa Red Riveriin ja Chrome Cityyn, koska nämä kerhot ovat uusia ja laajentuneet vauhdilla, mutta vanhoihin osastoihin tuskimpa. Jengi tuntee toisensa hyvin ja laajentumistarve on aika pieni, koska "Forever Angels". Ainakin tuntuu, että vanhaa Overkill osastoakin on vielä Espoon chapterissa mukana. Itse olen ynnäillyt ainakin pari nimeä. Joku tässä ketjussa huuteli taannoin, että ukkoja olisi ainakin 5. Harvalla lisäksi on sellaisia intressejä, että tahtoisi HA:ta pois kartalta poliisin lisäksi. Bandidoksella, Cannonballilla ja muilla kerhoilla tuntuu olevat kohtuulliset välit HA:n kanssa, eikä mun järkeen käy, että joku ompeluseura nyt lähtisi näitä tontilta ajamaan.
Shovel
Alibin satunnaislukija
Viestit: 63
Liittynyt: Ti Heinä 23, 2013 7:53 am

Re: Hells Angels MC (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Shovel »

Kaizer Sose kirjoitti:Tahtoo kuulla lisää tarinan jatkoa Hirsman lähtemisen syistä Bandiitteihin ja Ukkosen värien hankinnasta. Olisi mielenkiintoista kuulla mitä ton -90 luvun kahakointeihin osallistuneille nykyään mahtaa kuulua...ne jotka ovat hengissä.
Mä voin ohuesti valottaa jotakin, mutta en tahdo mennä yksityisten ihmisten asioita täällä levittelemään. Siteeraan siis tässä tätä ketjua ja muita internetin lähteitä.

- MC Finlandin menoon ja ilmeisesti koko Hells Angelsseihin pettynyt Marko Hirsma otti ja lähti kerhosta prospect aseman saavuttamisen tienoilla. Sitä en tiedä oliko hän yksi näistä kavereista, joka lähti jo IH:n pressan hakkauksen takia vai vasta myöhemmin. 94 Hirsmalla oli kumminkin uusi kerho pystyssä.
- Hirsma perusti uuden kerhon nimeltä Undertakers MC. Lokakuussa 94 Kiista MC Finlandin ja Undertakersin välillä rätsähti, kun Hirsma Kopterin bileissä Tavastialla lavalla huuteli, että uusi kerho on perustettu. Tämä päättyi sitten ensimmäiseen ontuvaan luotien vaihtoon kerhojen välillä. Itse en tiedä, että vaihdettiinko nää luodit Tavastialla vai jossain lähistöllä. Joka tapauksessa tästä ei paljoo otsikoita kumminkaan revitty.
- Undertakers MC liittyi Bandido Nationiin (95 tammikuu) ja MC Finland sai taas poliisin tarkistamaan tiluksensa (94 loppu).
- 1995 huhtikuussa Cannonball MC ja Bandidos MC vaihtoi laukauksia baarissa Helsingissä. CMC oli yksi MC Finlandin kannattaja kerhoista tuohon aikaan, joita oli tosiaan tuolloin useita. Ilmeisesti kaikki halusivat Helvetin Enkeleiksi.
- 95 heinäkuussa sitten alkoi sattuun ja tapahtuun - lyhyesti näin:
- BMC:n ruotsin pressa ammutaan matkalla Suomesta takaisin. Ampuminen tapahtuu Ruotsin puolella, mutta syylliset taitavat olla suomalaiset, koska
- Viikkoa myöhemmin MC Finlandin kerholle lentää singon ammus. Ammus ei ehdi virittäytyä ennen osumista ja siksi ei räjähdä (mikäli olen ymmärtänyt sinkoni oikein). Huomattavaa kuitenkin on, että sinko on tullut Ruotsista Suomeen. MC Finland ei hätkähdä.
- Kytät käy Bandidoksella kylässä, mutta mitään ei löydy. MC Finlandin jäsen saa pataansa ja menettää liivinsä. Kytät käy uudestaan Bandidoksella kylässä ja yllättäen liivit löytyy.
- Bandidos nousee prospect chapterista ilmeisesti tämän liivien riisuttamisen takia probationary chapteriksi. Blom ja Vaaja tunnustavat raketti-iskun.
- Blomin ja Vaajan oikeuden käynnissä MC Finland ja Cannonball Mc käyvät Bandidosien päälle ja antavat isän kädestä.
- MC Finlandin tatuointimesta tuhotaan Stadissa
- MC Finland ja CMC saavat vuorostaan sinivuokot kylään
- 96 alkoi tilaisuudella, jossa tatuointi messujen aikaan BMC:n uudet Downtown tilat avattiin ja MC Finlandilla oli vierailijoita ulkomailta asti. Mitään ei kuitenkaan sattunut.
- Heti perään kuitenkin MC Finlandin kahta mestaa yritettiin pommittaa. Toinen oli baari (klubitalo?) ja toinen varasto (pyörät?). Varaston pommitus meni kuitenkin hutiin.
- MC Finland yritti kostaa, mutta poliisi pysäytti kaverit ajamasta autoa täynnä aseita ja kranaatteja.
- Lopulta hässäkkä päättyi sitten siihen, että MC Finlandin Prospect jäsen Ukkonen teilasi Jarkko "Omppu" Kokon. Ukkonen tunnusti seuraavana päivänä ja sai 12,5v vankeutta ja kuskina ollut Penttinen 6,5v. MC Finland sai taas täysjäsenyyden ja myöhemmin Ukkonen esiintyi Filthy Few merkin kanssa HA:n kalenterissa.
- Sota loppui Suomessa yhteen epäonnistuneeseen Bandidoksen pommi-iskuun ja nyrkkitappaluun PuistoBluesissa. Liikaa porukkaa oli koko Pohjoismaissa linnassa.

- Hirsma vietti kanssa aikaa linnassa. Ilmeisesti eräässä tappelussa hän sai sen verta pahasti päihinsä, että kehitti aivovaurion, eikä suostunut menemään hoitoon. Tämä on ollut suurin spekulaation syy, miksi Hirsmalla meni miten meni Bandidosin pressanpallin paikalla. Hirsma alkoi potkia jäseniä vittuun mitä oudoimmista syistä ja lopulta jäljellä olevat jäsenet äänestivät Hirsman ulos. Hirsma ei luovuttanut pyöriään BMC:lle, niinkuin piti ja riita vain kasvoi. Sitten Hirsma keksi perustaa Undertakersin uudestaan ja alkaa puuhata sekä Lauri Johanssonin kanssa, että lopulta Outlawsin kanssa. Eräänä päivänä BMC:n Blom ja Jensko sitten tappoivat Hirsman parkkipaikalle.

Tämä näin lyhyesti selitettynä.

Mitä tulee mainittuihin jäseniin, niin jo varhain julkisuudessa ollut Riku Roimu saattaa olla HA:n blogia pitävä Riku 1%. Kyseinen Riku 1% on myös ollut esillä muilla foorumeilla välittämässä HA myönteisiä kommentteja. Tietysti voi olla, että kyseessä on samanniminen henkilö. Ukkonen taas pysyi vankilatuomionsakin jälkeen kuvioissa, jonka kalenteri osoittaa. Muutama vuosi sitten törmäsin erääseen keskustelupalstaan, jossa nimemerkki "(Etunimi) Ukkonen" ja Riku 1% kävivät HA myönteistä keskustelua, joka noudatti hyvin paljon HA:n virallista linjaa. Linjaa, jota he mm. blogissaan ajavat.

Jenskoa haastateltiin Bassoradioon taannoin ja ainakin hän myönsi olevansa yhä Bandido. Ilmeisesti Blom, jonka hän mainitsi on myös. Molemmille Bandidos ainakin yhä kerää rahaa omien sivujensa kautta mm. paitamyynnillä.

Tässä se tieto aiheesta, minkä olen julkisesta levityksestä löytänyt. Jos joku haluaa laajemmin aiheeseen tutustua, niin pienillä dekkarin kyvyillä ja FB profiililla löytää vaikka mitä, mutta minusta se menee lähinnä yksityisen tiedon nuuskimisen puolelle. Se, että kuuluuko joku johonkin kerhoon minusta yksityisasia. Kerhon tekemiset ovat taas suomalaista historiaa ja kulttuuriperintöä ja tietysti jotkut ihmiset liittyvät näihin kerhoihin erittäin vahvasti ja ovat itsensä tuoneet julkisuudessa esiin - niin tuomioidensa kautta, kuin muutenkin.
Shovel
Alibin satunnaislukija
Viestit: 63
Liittynyt: Ti Heinä 23, 2013 7:53 am

Re: Hells Angels MC (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Shovel »

CicaretteSmokingMan kirjoitti:Yritän saada teidät näkemään nuo typit oikeassa koko/voimasuhteessa.. siis Jumalinako niitä ihmiset pitää? :shock: :shock: eli ei voi muuta kuin polvistua heidän eteensä nöyränä kumartaen ja anoa armoa :shock: :lol: eihän nuo pysty piinaamaan kuin 3-10miehen joukolla yhtä tavista. Mutta kun kansalta loppuu pinna noiden pullisteluun tuleekin pari sataa tavista ja riisuttavat liivit ja vielä housutkin jos niikseen tulee.. Kun kansa hurjistuu, Hells Angels on Suomesta poissa 24 tunnissa..
Provomiina, mutta:

En ymmärrä. Samanlailla mä noita kunnioitan, kuin naapurin setää tai muita kansalaisia. Tietysti arvostan pitkää ja harrasta paneutumista pyöräharrastukseen, kun se itseänikin kiinnostaa. Mä en jotenkin koe, että 1% jäbät sunnuntaihuvinaan käy piinaamassa jotain keski-ikäisiä putousfaneja, kuin ne olis jotain alakoululaisia kiusaajia. Tietysti skene vetää puoleensa ali- ja ylikehittyneen persoonallisuushäiriön omaavia ihmisiä, mutta iso osa näistä jätkistä on kumminkin tavan kansalaisia, joilla on tavat kunnossa ja kiinnostus pyöriin.

Onhan mukana sitten näitäkin, jotka tahtoo säätää ja puuhastella tai olla kovis. Onhan näitä nähty eri kerhoissa Suomessakin ja osa jopa myöntää sen ihan itse. Mutta ei nekään mitään superpalloja ole ja jos on, niin eiköhän kerho näytä tuollaisille ovea suht nopeasti.

e: Usch. Lakkaan floodaamasta nyt. Enköhän ole tälle päivää jo tarpeeks sisältöä tuottanut.
otus
Axel Foley
Viestit: 2329
Liittynyt: Ke Tammi 02, 2008 7:00 pm
Paikkakunta: Youranus

Re: Hells Angels MC (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja otus »

Shovel kirjoitti: Hirsma vietti kanssa aikaa linnassa. Ilmeisesti eräässä tappelussa hän sai sen verta pahasti päihinsä, että kehitti aivovaurion, eikä suostunut menemään hoitoon. Tämä on ollut suurin spekulaation syy, miksi Hirsmalla meni miten meni Bandidosin pressanpallin paikalla. Hirsma alkoi potkia jäseniä vittuun mitä oudoimmista syistä ja lopulta jäljellä olevat jäsenet äänestivät Hirsman ulos. Hirsma ei luovuttanut pyöriään BMC:lle, niinkuin piti ja riita vain kasvoi. Sitten Hirsma keksi perustaa Undertakersin uudestaan ja alkaa puuhata sekä Lauri Johanssonin kanssa, että lopulta Outlawsin kanssa. Eräänä päivänä BMC:n Blom ja Jensko sitten tappoivat Hirsman parkkipaikalla
Niin Hirsmahan kutsuttiin tuolloin juuri ennen vallasta syöksemistä ja pyörien viemistä Texasiin pääkallopaikalle "kokoukseen", sai siellä sitten kuokkaan oikeen huolella ja kenkää perseeseen ja, kun tuli takas, niin oli lukot kerholla sarjotettu uusiksi ja mopot pöllitty Loimaalta säilytyksestä.. , tämä oli kaikki siis todennäköisesti suunniteltu ja päätetty Suomen/ Ameerikan osaston välillä jo ennen Hirsman Texasiin lähtöä, saivat siten rauhassa viedä pyörät ja pistää osiksi, jotta ne ei koskaan löytyisi...

Yksi syy monien muiden syiden lisäksi Hirsman oikoseksi laittamisessa vois olla juuri noiden pyörien oikeusteitse veloittaminen BMC:ltä??, tai tuskin noita ikinä maksettu on..

Tuossa alla vielä hieman "faktaa", jotta ei tartte, niin kovasti arvailla..
2.11.2000

Bandidosten valtataistelun
kiemurat Loimaan käräjillä
TS

Helsinkiläisen Bandidos-moottoripyöräkerhon valtataistelun pärskeitä selviteltiin Loimaan käräjäoikeudessa, missä kerhon uusi presidentti sekä syrjäytetty presidentti apulaisensa kanssa vastasivat syytteisiin Loimaalla keväällä 1999 tehdyistä rikoksista.

Uusi presidentti sai syytteen törkeästä petoksesta tai vaihtoehtoisesti törkeästä kavalluksesta. Hän haki loimaalaisesta moottoripyöräliikkeestä kaksi syrjäytetyn presidentin puolison nimissä ollutta moottoripyörää maaliskuussa 1999. Pyöristä ei sen koommin tiedetä mitään, mutta toisen pyörän rekisterikilpi löytyi kerhon tiloista.

Syytteen mukaan uusi presidentti erehdytti moottoripyöräliikkeen omistajan antamaan korjattavaksi jätetyt pyörät hänelle. Mies oli aikaisemmin hoitanut kerholaisten pyöräasioita Loimaalla, joten hänen asiansa oikeellisuutta ei osattu epäillä.

Pyörien nouto tapahtui silloisen presidentin ollessa Amerikassa. Pyörät omistanutta naista, joka on ammatiltaan kameramies, koetettiin painostaa kirjoittamaan niistä sekä häneltä pakolla viedystä autosta luovutustodistukset, mistä hän kieltäytyi.

Eräs jengiläisistä myi auton väärin paperein, mistä hän on saanut tuomion.

Valta kerhossa vaihtui presidentin Amerikanmatkan aikana. Hänen kotiinsa tunkeuduttiin ainakin kahdesti ja puolisoa painostettiin. Kerhon presidentti ja osa jäsenistä vaihtui ja kerhotilan lukot vaihdettiin niin, ettei vanhalla presidentillä ollut sinne pääsyä. Vanha valta koki uuden vallan vihamieliseksi ja moottoripyörien viemisen olevan uuden vallan voimannäyttöä.

Eri mieltä
pyörien arvosta
Omistaja ja syyttäjä arvioivat moottoripyörät yhteensä 365 000 markan arvoisiksi. Vastaaja, nykyisin moottoripyöräkauppiaana toimiva entinen asentaja, katsoi niiden arvoksi enintään 220 000 markkaa.

Uusi presidentti sanoi hakeneena moottoripyörät niiden omistajan pyynnöstä. Omistaja kiisti koskaan tällaista pyytäneensä.

Vastaaja oli esitutkinnassa kiistänyt käyneensä Loimaalla pyörien katoamisen aikaan. Oikeudessa hän muutti kertomustaan. Kysyttäessä miksi hän oli kertonut esitutkinnassa virheellisesti, mies vastasi: "Sitä sun pitää miettiä itse". Hänen aikomuksensa oli kertoa asian todellinen laita oikeudessa, mutta tätäkään hän ei kertonut vielä esitutkinnassa.

Mies sanoi jättäneensä moottoripyörät naisen asunnon eteen pysäköintipaikalle lukittuun autoon.

Ex-presidentti ja hänen apulaisensa, molemmat muusikoita, vastasivat syytteisiin varkauden yrityksestä sekä ampuma-aserikoksesta. Ex-presidenttiä syytettiin myös teräaseen hallussapidosta yleisellä paikalla. Miehet tavattiin moottoripyöräliikkeestä, jonka varashälytin hälytti omistajan paikalle vapun jälkeisenä sunnuntaina 1999.

Ensimmäinen hälytys tuli viiden aikaan aamulla. Omistaja havaitsi silloin yhden ikkunan rikotun, mutta ei löytänyt ketään.

Toinen hälytys tuli yhdeksän aikaan aamulla, jolloin moottoripyöräkerholaiset löytyivät sisältä liikkeestä. Syyttäjän mukaan he olivat liikkeellä anastustarkoituksessa hakemassa hyvitystä ex-presidentin puolison menettämistä pyöristä.

Ex-presidentillä oli sormessa haava ja hänen verensä DNA vastasi rikotun ikkunan alla olleessa muovikassissa olleissa pyyhkeissä ollutta verta. Toisella miehistä oli jalassaan eriväriset sukat, joiden parit löytyivät samaisesta kassista.

Seuraavana päivänä moottoripyöräkorjaamosta löytyi kaksi asetta ja muutaman päivän päästä vielä toiset kaksi sekä patruunoita.

Miehet kiistivät tulleensa paikalle anastustarkoituksessa. He eivät myöskään tienneet mitään ampuma-aseista. Tarkoituksena oli neuvotella moottoripyöräliikkeen omistajan kanssa.

Yhteen löydettyyn aseeseen sopivan patruunan tyhjä hylsy löytyi kuitenkin Loimaan poliisiputkasta, missä ex-presidentti oli pidätettynä viettänyt yönsä.

Syyttäjä vaati kaikille vastaajille ehdotonta vankeutta. Uuden presidentin tuomion tulisi olla yli kahdeksan kuukautta.

Miesten aikaisemmat tuomiot, joista kaikki eivät vielä ole lainvoimaisia, saattavat lyhentää ja lieventää heidän mahdollisia uusia tuomioitaan. Mahdollista paljousalennusta tulisi soveltaa ainakin puolustuksen mukaan.
Jos alkaa pännii, niin anna bannii..
Shovel
Alibin satunnaislukija
Viestit: 63
Liittynyt: Ti Heinä 23, 2013 7:53 am

Re: Hells Angels MC (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Shovel »

Niin Hirsmahan kutsuttiin tuolloin juuri ennen vallasta syöksemistä ja pyörien viemistä Texasiin pääkallopaikalle "kokoukseen", sai siellä sitten kuokkaan oikeen huolella ja kenkää perseeseen ja, kun tuli takas, niin oli lukot kerholla sarjotettu uusiksi ja mopot pöllitty Loimaalta säilytyksestä.. , tämä oli kaikki siis todennäköisesti suunniteltu ja päätetty Suomen/ Ameerikan osaston välillä jo ennen Hirsman Texasiin lähtöä, saivat siten rauhassa viedä pyörät ja pistää osiksi, jotta ne ei koskaan löytyisi...
Eikun näinhän tää menikin. Muistin vain, että jotain hässäkkää fillareiden suhteen oli ja väitettiin, että ne oli rouva Hirsman nimissä. No, kiitos oikaisusta. Takaisin kasiykkösiin.
Äpärä
Hercule Poirotin viikset
Viestit: 103
Liittynyt: La Maalis 24, 2012 1:36 pm

Re: Hells Angels MC (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Äpärä »

Shovel kirjoitti:... - Heti perään kuitenkin MC Finlandin kahta mestaa yritettiin pommittaa. Toinen oli baari (klubitalo?) ja toinen varasto (pyörät?). Varaston pommitus meni kuitenkin hutiin....
Baari oli Helsingin Tapanilassa sijainnut Tyrsky jota eräs enkeli pyöritti. Sulkemisajan jälkeen tapahtuneessa pommituksessa loukkaantui baarissa työskennellyt nuori kundi jota sittemmin nähtiin usein Malmin yöelämässä.
Pumpuli
Lauri Hanhivaara
Viestit: 146
Liittynyt: To Joulu 02, 2010 1:17 pm

Re: Hells Angels MC (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Pumpuli »

CicaretteSmokingMan kirjoitti:Pystyihän Pagans MC ajamaan Hells Angelsit Chigacosta!
Pagansit tappoivat HA:n Philadelphian chapterin varapressan ja siitä jonkin aikaa myöhemmin enkelit lähtivät Philadelphiasta kokonaan pois.
Dulce et decorum est pro patria mori.

Ei ole epätoivoisia tilanteita, on vain epätoivoisia ihmisiä.
CicaretteSmokingMan
Alibin satunnaislukija
Viestit: 51
Liittynyt: Ke Elo 14, 2013 2:50 pm

Re: Hells Angels MC (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja CicaretteSmokingMan »

Sekoitin paikat keskenään. Katsoin aikanaan sen Gangland-dokkarin, Itärannikon tulisielut..jossa pagans mc:stä puhutaan. Luulen että jos Mongols MC mamupohjaisena saisi Pk-seudulla kunnon mamumiehityksen niin se kykenisi ajamaan Hells Angelsin pk-seudulta ulos. (suomessahan, Hki alueella ei tunnetusti ole MAMU-ja lainkaan, ei ollenkaan).. Tätähän ne suunnittelivat mutta Suomessa olevat mamut vaan eivät olleet kiinnostuneita ja ne jotka olivatkin, eivät olleet laadultaan&määrältään sitä luokkaa että olisivat voineet kampoihin laittaa..

Mongolsin päivät suomessa eivät ole vielä tulleet, mutta ne tulevat vielä..sanokaa minun sanoneen.. Se odottaa vielä aikaansa mutta vääjäämättä se päivä lähestyy että Mongols MC on suomen johtava mc-porukka..ei uskoisi nyt mutta näin tulee tapahtumaan..
peiteseppo
Remington Steele
Viestit: 236
Liittynyt: Ke Elo 21, 2013 8:32 am

Re: Hells Angels MC (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja peiteseppo »

Äpärä kirjoitti:
Shovel kirjoitti:... - Heti perään kuitenkin MC Finlandin kahta mestaa yritettiin pommittaa. Toinen oli baari (klubitalo?) ja toinen varasto (pyörät?). Varaston pommitus meni kuitenkin hutiin....
Baari oli Helsingin Tapanilassa sijainnut Tyrsky jota eräs enkeli pyöritti. Sulkemisajan jälkeen tapahtuneessa pommituksessa loukkaantui baarissa työskennellyt nuori kundi jota sittemmin nähtiin usein Malmin yöelämässä.
Muistelisin että kyseessä oli myrsky niminen baari. Kyseinen enkeli oli nipa. Nipa erosi enkeleistä ja pyöritti baaria aurinkorannikolla. Marokkolaiset antoivat nipalle puukosta jossakin kahakassa 2010 fuengirolassa. En muista kuoliko sairaalassa vai heti kättelyssä. Kantoi loppuun asti HA tatuointiaan out ja pv merkinnällä.
Ei ole voittajaa valuutalle.
ArcticEli
Harjunpää
Viestit: 298
Liittynyt: Pe Marras 09, 2007 4:18 pm

Re: Hells Angels MC (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja ArcticEli »

Miksi ihmeessä tämä kansa jollekin enkeleille hermostuis?
Suurin osa ei edes tiedä niistä, muuten kuin joskus Iltalehden otsikoissa on jotain joka ylittää uutiskynnyksen?
Tämä kansa ei ole hurjistunut suuremmistakaan raiskauksista, joita tehdää ihan jokaisen lompakollekin, energiaverojen nostoista, Eu:hun menosta, Kreikan ja muiden maiden tukipaketeista, autojen ylenpalttisesta verotuksesta, nyt kilometrimaksujen määräämisistä, ilman että mitään verotusta sanottaisiin poistettavan, paikantimien asentamisista autoihin, joita ei ainakaan valtio maksa?
Kansa sietää kaiken, niin kauan kuin niillä on vatsa täysi ja tvstä tulee urheilua ja big brotheria :lol: :lol:
Kyseiset nimerkit on yhden ihmisen hallinnoimia, tätä pashaa on saman ihmisen taholta ollut aikansa koko Suoli24 täys, nyt pääsi siirtymään tänne ja vaihtelevan ip kautta ei yllis pääse poistamaan, joten lisää samaa sontaa on aika paljon odotettavissa lisää.
Olis hauska tietää mistä moinen alemmuuskompleksi on alkunsa saanut?Eikö päässyt leikkiin isojen poikien kans, vai onko peräkammarin pojalla vaan niin paljon alemmuuskomplekseja.
Liekö mopoilustakaan mitään tietää tai tajuaa?
Kaikki tieto on hankittua eri foorumeilta, ei tosielämästä.
"People are more violently opposed to fur than leather
because it's easier to harass rich women
..... than motorcycle gangs." - Unknown
O-M
Alokas
Viestit: 9
Liittynyt: To Maalis 25, 2010 10:27 am

Re: Hells Angels MC (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja O-M »

peiteseppo kirjoitti:
Äpärä kirjoitti:
Shovel kirjoitti:... - Heti perään kuitenkin MC Finlandin kahta mestaa yritettiin pommittaa. Toinen oli baari (klubitalo?) ja toinen varasto (pyörät?). Varaston pommitus meni kuitenkin hutiin....
Baari oli Helsingin Tapanilassa sijainnut Tyrsky jota eräs enkeli pyöritti. Sulkemisajan jälkeen tapahtuneessa pommituksessa loukkaantui baarissa työskennellyt nuori kundi jota sittemmin nähtiin usein Malmin yöelämässä.
Muistelisin että kyseessä oli myrsky niminen baari. Kyseinen enkeli oli nipa. Nipa erosi enkeleistä ja pyöritti baaria aurinkorannikolla. Marokkolaiset antoivat nipalle puukosta jossakin kahakassa 2010 fuengirolassa. En muista kuoliko sairaalassa vai heti kättelyssä. Kantoi loppuun asti HA tatuointiaan out ja pv merkinnällä.
Vähän oikaisua tähän, Nipa oli tuolloin erään baarin ovella duunissa kun tuo puukotus tapahtui. Reikiä miehessä oli 6 kappaletta, kyljessä, kainalon alla ja niskassa. Vaikka vammat olivat vakavat ei mies tähän puukotukseen kuitenkaan kuollut, sairaalasta päästyään niskan vamma vaikeutti mihen liikkumista mutta jaloillaan oli. Nipan maallinen taivallus päättyi 2012 kesällä ja mun tietojeni mukaan mukavan miehen suuri sydän vain teki stopin eikä kuolemaan liittynyt mitään suurempaa draamaa.
Vastaa Viestiin