18v. Ville Syrjäkari surmattu, Kotka 17.11.2013

Suomessa tapahtuneet henkirikokset.
pjpj
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 97
Liittynyt: Ma Huhti 13, 2009 10:54 am

Re: 18-vuotias mies katosi Kotkassa 17.11.2013

Viesti Kirjoittaja pjpj »

Villen puhelin meressä alue Kaarniemi Ristiniemi Luovi..Paikoissa laiturit joista voi viskata mobiran pitkälle mereen..Ruumis sensijaan voidaan kuljettaa Esim.Lähistöllä sijaitseviin,Metsäkylään,jossa tosiaan metsää riittää..juurikorpi, vanha viipurintie maasto..Ja tuskin molotovin poika yksinään olis pystyny miehen mittaista kaveria listimään...

dour
Sofia Karppi
Viestit: 404
Liittynyt: Ke Loka 29, 2008 9:24 pm

Re: 18-vuotias mies katosi Kotkassa 17.11.2013

Viesti Kirjoittaja dour »

Ei tommonen nuori "normi" jantteri pysty kauaa olla puhumatta/valehdella, jos tietää, tai on tehnyt jotakin asiaan liittyen. Koppihoidossa kovempikin kundi tunnustaa muutamassa viikossa asioita, joihin ei ole edes syyllistynyt.....pitää vaan osata kuulustella oikein niin saa haluamiaan vastauksia :shock:

Viisikko
Alokas
Viestit: 8
Liittynyt: Ke Marras 20, 2013 8:18 pm

Re: 18-vuotias mies katosi Kotkassa 17.11.2013

Viesti Kirjoittaja Viisikko »

saippuakauppias kirjoitti:Miten joku vangittu voi käyttäytyä normaalisti joka kuulusteluissa jos tietää asiasta enemmän kuin mitä sanoo ?
Eikö ole mitään valheenpaljastuskonetta johon tollanen tulisi heti pukata & näin kopitus jatkuis tai päättyis ?
Tietämättä tämänkään tapauksen todellista laitaa, olen ihmetellyt aina ihan samaa. Miksi ei jotain asiaa saada "kiskottua" pidätetyltä ulos ja paperille (siis mikäli on asiaan osallinen)? Olen tullut siihen tulokseen, että näissä täytyy olla kyse muotoseikoista, että selville saadut asiat pätevät laissa/oikeudessa. Tälläselle tavalliselle pulliaiselle tulee mieleen, että kaikkea pidätetystä/pidätetyltä nähtyä ja kuultua voidaan käyttää hyväksi, mutta eihän se niin mene. Varmaan tosi kökköä tutkijoillekin, jotka näkevät johonkin tapaukseen selkeästi syyllisen edessään, mutta se, miten asia saadaan läjään niin, että se pätee ja sen perusteella voidaan yrittää tuomita niin, huh! Tämä vaan tällasta maallikon pohdintaa...

TinTin
Remington Steele
Viestit: 212
Liittynyt: Ma Kesä 23, 2008 2:31 pm

Re: 18-vuotias mies katosi Kotkassa 17.11.2013

Viesti Kirjoittaja TinTin »

Voihan olla että tämä D.T on epävirallisesti tunnustanut olevansa vastuussa Villen katoamisesta mutta poliisi ei tiedota medialle asiasta jotta tutkimukset eivät vaarannu. Luulen että kyllä kielenkannat alkavat irtoamaan kun aikaa kuluu ja ruumiskin löytyy. Ja omaiset pääsevät hautamaan rauhassa läheisensä.

Viisikko
Alokas
Viestit: 8
Liittynyt: Ke Marras 20, 2013 8:18 pm

Re: 18-vuotias mies katosi Kotkassa 17.11.2013

Viesti Kirjoittaja Viisikko »

TinTin kirjoitti:Voihan olla että tämä D.T on epävirallisesti tunnustanut olevansa vastuussa Villen katoamisesta mutta poliisi ei tiedota medialle asiasta jotta tutkimukset eivät vaarannu. Luulen että kyllä kielenkannat alkavat irtoamaan kun aikaa kuluu ja ruumiskin löytyy. Ja omaiset pääsevät hautamaan rauhassa läheisensä.
Kyllä. Toivotaan asian selviämistä nopeasti omaisten vuoksi. Vanhempiahan tässä on kovasti viime aikoina miettinyt, sinne toivotaan paljon jaksamista <3

saippuakauppias
Remington Steele
Viestit: 237
Liittynyt: La Loka 03, 2009 7:10 pm

Re: 18-vuotias mies katosi Kotkassa 17.11.2013

Viesti Kirjoittaja saippuakauppias »

Niin ja kun D.T. ei puhu mitään eikä paljasta niin suosta on vaikea kaivaa sekä myöhemmin osoittaa että juuri hän on teon tehnyt.

Tässäkin tapauksessa käy Auerit ?

Näyttö on, mut todistusaineisto jää uupumaan..

Hyvä mäihä noilla käy..

kakkosurpo
Sherlock Holmes
Viestit: 7432
Liittynyt: Pe Joulu 24, 2010 11:53 pm
Paikkakunta: Jupiter

Re: 18-vuotias mies katosi Kotkassa 17.11.2013

Viesti Kirjoittaja kakkosurpo »

Kukas se päiväuniaan homo hommista tähän ketjuun lykkää???
Unelmoi muualla. Kuten joku jo kertoikin niin ihmis-suhdedraama koskee naispuoleista henkilöä.
Ja toisekseen haluaisin nähdä kännykän joka merenpohjasta lähettää singnaalia.
Vituiksi meni, mutta ei haittaa.

Crishelle
Neuvoja-Jack
Viestit: 571
Liittynyt: Su Tammi 10, 2010 7:29 pm

Re: 18-vuotias mies katosi Kotkassa 17.11.2013

Viesti Kirjoittaja Crishelle »

Onko se naisenlainaus oikeasti niin paha asia että normaalit ihmiset alkaa lahdata toisiaan? Eikö siinä ennemminkin haukuta nainen huoraksi ja katkaista kaveriin välit lopuksi ikäänsä? Mä olen sitä mieltä että tuossa on paljon isompikin asia taustalla. Toki jotkut päästään seonneet voi nirhata toisiaan väärän katseen takia mut musta tuntuu et nyt ei ole kyse siitä.
"You say stick to the highway. I say we should take my shortcut.
Why don't we just flip a coin?"

WalkingDisaster
Christopher Lorenzo
Viestit: 1680
Liittynyt: Pe Huhti 19, 2013 8:43 pm

Re: 18-vuotias mies katosi Kotkassa 17.11.2013

Viesti Kirjoittaja WalkingDisaster »

Atlanta kirjoitti: Siis, olivatko pojat rakastavaisia? Riita, suhteen katkeaminen, loukkaantuminen voi tuntua maailmanlopulta.
No ei nyt pidä totuutena ottaa kaikkia heittoja, mitä tänne nakataan. Jestas sentään!

Milla
Aloitteleva Besserwisser
Viestit: 10
Liittynyt: Pe Marras 22, 2013 10:29 am
Paikkakunta: Kotka

Re: 18-vuotias mies katosi Kotkassa 17.11.2013

Viesti Kirjoittaja Milla »

gravedigger kirjoitti:Lainaus IS:n keskustelupalstalta, nimerkiltä ex kotkalainen
Kaarniemi ei kyllä ole mikään pohjoisen sysikorpi, vaan asutusta on ihan kilometrin säteellä joka suunnassa. Ihan pienen kävelymatkan päässä on tuolla apu, jos sitä tarvitsee, että melko tyhmää vetää fiilikisä siitä, kuin kaveri olisi hylännyt toisen keskelle siperiaa.
Jaa-a, poliisisetä Junkkarin mukaan alueella on sekä ryteikköistä metsää, suota kuin teitäkin. Asutus on lähinnä kesämökkejä.


Olipa nyt kumpi tahansa, niin ei kai tuonne jää päiviksi haahuilemaan nälkäisenä, niin ettei kenelläkään miehestä näköhavaintoja.
Ihan pakko vielä kommentoida tätä, vaikka monet ovatkin jo tainneet aluetta kuvailla.

Kaarniemi ei todellakaan ole mikään siperiaan verrattava sysikorpi, syrjäseutu jumalan selän takana. Mutta se on kyllä aikamoinen "pussinperä", niinkuin joku kirjoitti. Kyllä, siellä on varmaan kesämökkejä, mutta myös ympärivuotista asutusta. Joskin harvempaa asutusta. Voisi ehkä sanoa, että alue on pieni maaseutupläntti, juuri sellaista perinteistä suomalaista maisemaa, että menee tie, jonka varrella on taloja, peltoja, halleja... jne. Kaarniementie lähtee tiheämmän asutuksen vierestä - ja kivenheiton päästä 24h ABC:lta - ja päättyy toisessa päässä merenrantaan.

Kaarniementie on jonkin matkaa asfaltoitu, mutta suurimmilta osin hiekkatie. Märällä kelillä sielläkin saa varmasti auton kuraiseksi. (Iltiksen kuvaa kaverin autoista jos ajattelee.) Siellä on katuvalot. Kaarniementieltä haarautuu Selkätie, jolta haarautuu myöhemmin mm. Luovintie ja Höyterintie. Tätä kautta on kulku mm. Höyterin leirikeskukseen. Kokonaisuudessaan tietä on siis useampi kilometri.

Nämä tiet on myös kuvattu Googlemapsiin (streetwiew), jos jotakuta kiinnostaa katsastaa maisemaa tarkemmin.

Sitten on se alue, joka jää näiden teiden ja Otsolan asutusalueen väliin ja näiden teiden ja meren väliin. Siellä on sitä poliisisedän mainitsemaa ryteikköistä metsää ja suota. Ja kartan mukaan jonkinnäköinen lampikin.

Itse en ole tuolla koskaan tieltä (tai Luovin pururadalta) poikennut.

JOS pojat oikeasti edes tuollapäin olivat, olivatko he todellisuudessa Kaarniemessä ja Kaarniementiellä, vai syrjemmässä, pienemmällä tiellä? Jos Ville olisikin noussut autosta esimerkiksi Selkätien ja Höyterintien risteyskohdan lähellä, voisi metsän poikki oikaiseminen tulla mieleen. Linnuntietä matka olisi lyhyt, mutta lyhyelläkin matkalla voi sattua onnettomuus pimeässä metsässä. Jos siis Ville todella olisi omatoimisesti lähtenyt autosta riidan päätteeksi.

Tuli mieleen sekin, että näissä nykyajan älypuhelimissa karttoineen ja gps:sineen voi piillä vaara liiankin uhkarohkeaan liikkumiseen navitoiminnon varassa.

Atlanta
Adrian Monk
Viestit: 2563
Liittynyt: Ma Joulu 17, 2012 1:46 pm
Paikkakunta: Helsinki

Re: 18-vuotias mies katosi Kotkassa 17.11.2013

Viesti Kirjoittaja Atlanta »

Minä heitin ajatuksen, että pojat olivat ns. pari. Ei se ollut mitään päiväunihaaveilua. Naiset harvemmin unelmoivat homoista.
Joten en lähde muualle haaveilemaan, vaan jatkan täällä.
Mutta kun kaikki asiat ovat mahdollisia. Kukaan taas ei tiedä tarkkaan mitä on tapahtunut. Juoruja ja huhuja liikkuu aina. Uskon, että poikien kavereitakin on kuultu.

Ja kuten jo kirjoitin, alan epäillä uhä varmemmin itsaria. Oli syy sitten mikä tahansa. Mies-tai naisuhteet. Tai vaan yleinen ketutus, masennus.

Ja onnettomuuskin on mahdollinen.

Kun luettaisiin koko viesti, eikä tartuta vain yhteen lauseeseen. Kaikki on arvailua, spekua. Selviää, jos selviää.
"Kaiken viisauden alku on tosiasioitten tunnustaminen". J.K.Paasikivi.

poepporoo
Jane Marple
Viestit: 1051
Liittynyt: Su Touko 05, 2013 10:22 am

Re: 18-vuotias mies katosi Kotkassa 17.11.2013

Viesti Kirjoittaja poepporoo »

Aivan, kyllä sitä saa arvailla, mitä haluaa. Yhtä lailla on arvailtu, että kyseessä olisi riita naisesta. Tuskin sen enempää faktaa.
How do you hold a moonbeam in your hand?

-The Sound Of Music - Maria (The Nuns)-

Crishelle
Neuvoja-Jack
Viestit: 571
Liittynyt: Su Tammi 10, 2010 7:29 pm

Re: 18-vuotias mies katosi Kotkassa 17.11.2013

Viesti Kirjoittaja Crishelle »

Kaikki on mahdollista ja siksihän sitä spekuloidaan kun ei oikeasti tiedetä. Samaa mieltä ei kyllä ole pakko olla. Turha täällä on ketään kieltää arvuuttelemasta mitään kuitenkaan.

Mä en omalta osaltani ole samaa mieltä homohommista mutta toisaalta, miksei voisi olla vaikka niin että toinen heistä on homo ja toinen uhannut paljastaa sen. Ei homoseksuaalisuudessa ole mitään vikaa mutta joillekin se voi olla todella arka asia. Asenteet kun voi vielä joillain olla, mitä on.
"You say stick to the highway. I say we should take my shortcut.
Why don't we just flip a coin?"

Atlanta
Adrian Monk
Viestit: 2563
Liittynyt: Ma Joulu 17, 2012 1:46 pm
Paikkakunta: Helsinki

Re: 18-vuotias mies katosi Kotkassa 17.11.2013

Viesti Kirjoittaja Atlanta »

Niinpä. Vielä on paljon ennakkoluuloja, nuorillakin ihmisillä. Ihmettelen koko juttua,koska kuulemma pojat olivat ystävyksiä;samanlaiset autotkin.
Ei nyt kuulu asiaan, mutta noitten poikien pitää olla suht varakkaita, kun bemareilla ajelevat. Kuten olen kerran jo kirjoittanut, niin en tiedä autoista mitään, mutta sen tiedän, että BMW on kallis ja hieno auto. No, ei kuulu katoamiseen tämä asia.

Jos hyvät ystävykset riitelevät noin, että kaveri jää kyydistä, eikä toinen palaa takaisn hakemaan, niin kyse on todella jostain hyvin vakavasta asiasta. JOS siis asia on mennyt näin. Ja vaikkei olisikaan, niin silti riidassa oli kyse jostain isommasta jutusta. Tuo kaverihan näki Villen viimeisenä.
"Kaiken viisauden alku on tosiasioitten tunnustaminen". J.K.Paasikivi.

NeitiEtsivä
Poliisikoira Rex
Viestit: 281
Liittynyt: Su Joulu 23, 2007 10:25 pm
Paikkakunta: Eagle

Re: 18-vuotias mies katosi Kotkassa 17.11.2013

Viesti Kirjoittaja NeitiEtsivä »

Pakko takertua noihin autoihin. Joo kyllä BMW varmaan kallis auto on, mutta noita 300-sarjalaisia vanhoja Bemuja saa kyllä ihan tonnilla parilla. Ei tarvi mikään rikas olla. Kyllä ihan Mäkkärin palkoillakin voi ostaa tommosen.

Vastaa Viestiin