18v. Ville Syrjäkari surmattu, Kotka 17.11.2013

Suomessa tapahtuneet henkirikokset.
Siru83
Adrian Monk
Viestit: 2724
Liittynyt: Su Heinä 12, 2009 9:18 pm

Re: 18v. Ville Syrjäkari surmattu, Kotka 17.11.2013

Viesti Kirjoittaja Siru83 »

Tekijä näyttää homolta ja uhri löytyy syrjäiseltä paikalta osittain riisuttuna.

Tekijän kuvassa myös homppelimainen kommentti vaalealta pojalta, joka kutsuu häntä nimellä "dims".

Jotakin tässä vaan on. Uhri viety syrjäiseen paikkaan, jossa tekijä saisi olla kahdestaan hänen kanssaan. Surmattu ja osittain riisuttu.

Tuskin tämä on oikeasti mustasukkaisuusmurha, paitsi jos tekijä on ollut mustasukkainen Villestä nähtyään tämän naisen kanssa. Toki tekijä saattaa käyttää tuota motiivina, mutta tuskin se on pohjimmainen motiivi näin kylmästi, suunnitellusti ja harkitusti toteutetulle teolle. Ei tämä ole mikään raivon vallassa tehty tappo vaan tekijä on tiennyt, mitä on tehnyt, kun on tuonne lähtenyt.

JulleXT
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 97
Liittynyt: Pe Elo 12, 2011 8:58 pm

Re: 18v. Ville Syrjäkari surmattu, Kotka 17.11.2013

Viesti Kirjoittaja JulleXT »

Siru83 kirjoitti:Tekijä näyttää homolta ja uhri löytyy syrjäiseltä .
Meinaatko että tekijä on ajatellut että nyt vietetään intiimi hetki luonnossa mutta Ville onkin ollut että wtf en mä oo homo ja sitten tämä tekijä ei ole nähnyt muuta vaihtoehtoa salaisuuden pitämiseen kuin tappaa Ville ja heittää metsään? .

Mielestäni alkaa olla jo aika kaukaa haettua . .

Siru83
Adrian Monk
Viestit: 2724
Liittynyt: Su Heinä 12, 2009 9:18 pm

Re: 18v. Ville Syrjäkari surmattu, Kotka 17.11.2013

Viesti Kirjoittaja Siru83 »

Syrjäkarilla oli päällä katoamishetkellä musta pusakkamallinen toppatakki, vaaleat/harmaat housut ja jalassa siniset kengät.
Päällä ollut toppatakki ja oletettavasti sen alla paita ja löytyy yläruumis paljaana ja kätkettynä syrjäseudulta.

Kuka mustasukkaisuusmurhaaja muka toimii noin harkitusti ja kylmästi, että vie uhrin syrjäseudulle, tappaa siellä kylmän rauhallisesti, riisuu ruumiin ja piilottaa sen?

Vielä kun huomioi hänen homomaisen ulkomuotonsa, niin on aika epätodennäköistä, että mustasukkaisuus naisesta on pohjimmainen motiivi.

Tekijähän sen oikean motiivin tietää eikä sitä välttämättä tule kertomaan.

Tekijän blondi poju kaveri tekijälle: "Mahtava kuva dims"

Blondi pojun kaveri toisaalla: "Komee poika."

Blondi poju: "Noh samat sanat".

Toinen blondi pojun kaveri: "Hint...."

Blondi poju: "Sinä myös *sydän*."

Onko yksikään noista oikea hetero? Näyttää tytöt olleen sivuroolissa tuolla poikaporukalla.

Apazzi
Scooby-Doo
Viestit: 27
Liittynyt: Pe Tammi 07, 2011 3:20 pm

Re: 18v. Ville Syrjäkari surmattu, Kotka 17.11.2013

Viesti Kirjoittaja Apazzi »

Mä en kyllä kertakaikkiaan tajua miten ihmiset noita fb-profiileja oikein tulkitsee. Niitä varmaan tulkitaan just siten kun asioiden haluttaisiinkin olevan. Nyt onkin tekijä homo, kun joku äijä oli kommentoinut jotain johonkin kuvaan, niin varmastikin sen pitää tarkoittaa jotakin. Jos tämän perusteella ihminen luokitellaan homoksi, niin varmaan 90% fb:n 13-20 vuotiaista miehistä on homoja. Tutkikaapas sitten huviksenne tämän edellämainitun ikäluokan sällien kuvia, niin aivan varmasti jossakin kuvassa on joku toinen sälli kommentoimassa, et oot komee <3 tai jotain muuta vastaavaa. Ja joku hakee sääliä jollakin kuvalla eli sen pitää sitten olla se tyttöystävä. No sekään ei pidä paikkaansa. Ottaa jo aivoon tää amatöörimainen keskustelu.

Apazzi
Scooby-Doo
Viestit: 27
Liittynyt: Pe Tammi 07, 2011 3:20 pm

Re: 18v. Ville Syrjäkari surmattu, Kotka 17.11.2013

Viesti Kirjoittaja Apazzi »

Poistankin tämän tekstin, koska tuosta välistä onkin näköjään hävinnyt kommentti.

Sherlock Holmes Jr
Alibin satunnaislukija
Viestit: 68
Liittynyt: Ma Elo 22, 2011 11:40 pm

Re: 18v. Ville Syrjäkari surmattu, Kotka 17.11.2013

Viesti Kirjoittaja Sherlock Holmes Jr »

Siru83 kirjoitti:Päällä ollut toppatakki ja oletettavasti sen alla paita ja löytyy yläruumis paljaana ja kätkettynä syrjäseudulta.
Ei kannata ottaa kirjaimellisesti kaikkea väärän huhun levittämistä, mitä tällekin palstalle kirjoitellaan. Yläruumiin paljaana olosta ei ole mitään faktaa. Ennemminkin se taisi osa muutenkin päätöntä spekulaatiota.
Siru83 kirjoitti:Kuka mustasukkaisuusmurhaaja muka toimii noin harkitusti ja kylmästi, että vie uhrin syrjäseudulle, tappaa siellä kylmän rauhallisesti, riisuu ruumiin ja piilottaa sen?
Jos kyse olisi harkitusta murhasta, niin kyllä kai tekijä olisi hieman paremmin sen suunnitellut. Kyllä tässä jonkinlaisesta mustasukkaisuusrikoksesta on kyse.

Lumipallo1234
Alibin satunnaislukija
Viestit: 56
Liittynyt: La Marras 23, 2013 10:53 pm

Re: 18v. Ville Syrjäkari surmattu, Kotka 17.11.2013

Viesti Kirjoittaja Lumipallo1234 »

Eihän liity ku D, V ja J tähän tapaukseen.

V ja E ovat aina olleet ku veli ja sisko.

Ja löytäjä on kertonut että on ollut yläkroppa paljaana.

Ja noi homo hommat voi kyl unohtaa, alkaa menee jo naurettavaks. :D

Johnny Hardcore
Susikoski
Viestit: 45
Liittynyt: To Marras 22, 2012 11:34 am

Re: 18v. Ville Syrjäkari surmattu, Kotka 17.11.2013

Viesti Kirjoittaja Johnny Hardcore »

Johan lähti Sirulla mielikuvitus laukkaamaan. Todella monen heteromiehen kuvista löytyy vastaavanlaisia kommentteja, kyse on puhtaasta naljailusta. Paidan puuttuminen/repeytyminenkään ei yllätä - jos vähänkään on mennyt painiksi niin siinä on hetkessä paita ja miksei housutkin riekaleina. Etsi vaikka ensi viikonloppuna paikallinen grillijono ja tee empiirinen tutkimus.

gravedigger
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1314
Liittynyt: La Marras 17, 2007 8:50 pm
Paikkakunta: Rairairailaamassa

Re: 18v. Ville Syrjäkari surmattu, Kotka 17.11.2013

Viesti Kirjoittaja gravedigger »

Siru83 kirjoitti: Päällä ollut toppatakki ja oletettavasti sen alla paita ja löytyy yläruumis paljaana ja kätkettynä syrjäseudulta.

Kuka mustasukkaisuusmurhaaja muka toimii noin harkitusti ja kylmästi, että vie uhrin syrjäseudulle, tappaa siellä kylmän rauhallisesti, riisuu ruumiin ja piilottaa sen?
Kuka tapettava antaa itsensä tappaa kylmän rauhallisesti, ilman vastarintaa?

Eiköhän se takki lähde mieheltä tapellessa useammin kuin henki ja ilman homostelun häivääkään.

Edit. Pikalisänä kompit Johnnylle, samat ajatukset, samaan aikaan.
Mä oon Matti, sä oot vaan Mervi

Sooni
Armas Tammelin
Viestit: 72
Liittynyt: Ke Heinä 07, 2010 5:41 pm

Re: 18v. Ville Syrjäkari surmattu, Kotka 17.11.2013

Viesti Kirjoittaja Sooni »

Kettu K. kirjoitti:Olihan tossa osa Sooni asiaa...

Mutta. -> Noin eivät toimi kaikki ihmiset. On ihmisiä jotka loukkaantuu erittäin syvällisesti jos heitä on kohdeltu kaltoin. Oma tarinasi oli tavallaan hieno, mutta näkisin että aika moni toimisi toisin, ja en nyt tarkoita tässä tapauksessa tapahtunutta lahtausta. Kyllä tälläiset asiat pitää selvittää, edelleen perinpohjaisesti jotta ei jää mitään jäljelle.

Viestisi on ristiriidassa jotenkin. Sulle on ok, mitä sulle tapahtui...? Samaan aikaan olet paasaamassa miten naiset ovat saaneet ylilyöntiaseman. Eli silti toi tapaus jätti muistoja, toivottavasti ei arpia. Jos veikkaisin niin tapahtuma liittyi siihen että se ei ollut ns. tuntematon, vaan sun määrittelemä paras ystävä. Mun määrityksen mukaan paras ystävä ei tee noin todellakaan. Olet erehtynyt pahasti, toki ihminen ei tunteilleen mitään voi. Silti.

Summa summarum. Ihmisiä on erilaisia ja toiset on hieman kehittymättömiä käsittelemään vihan tunteita. Geenit ja perimä määrittää tuon. Siitä joutuvat maksamaan "kaikki" valitettavasti. Tämäkin täysin turha nuoren miehen kuolema osoitti sen.
Itseasiassa toi ristiriita oli lievä provo vaan omasta sisäisestä sovinismista. :twisted: Itse olen parisuhteissa enemmän laskelmoiva, kuin sellanen että annan tunteen viedä. Käytännössä ihan kaikessa. Johtanee varmaan sitten siihen, että tuossakin suhteessa kävi kuten kävi... Meri on kaloja täynnä eikä todellakaan yksi epäonnistunut suhde ole hyvä syy nirhata ketään. :shock: Arvelinkin, että joku salapoliisi yrittää profiloida itseäni kahelta yöllä kun puoli unessa kirjotan tänne jotakin :lol:

Joku toinen
Harjunpää
Viestit: 348
Liittynyt: La Tammi 28, 2012 11:22 pm

Re: 18v. Ville Syrjäkari surmattu, Kotka 17.11.2013

Viesti Kirjoittaja Joku toinen »

Katsohan siru sitä kirjainta mikä s-kirjaimen vasemmalla puolella on.
Vertaan sanaa dims epäillyn tekijän nimeen vaihtaen viimeisen kirjaimen siihen vasemman puoleiseen kirjaimeen ja edelleen vertaat saamaasi sanaa tekijän nimeen.
Raksuttaako?
Muutenkin epäillyn mainitseminen homoksi on aika kaukaa haettu pelkän ulkonäön ja parin kommentin perusteella. Samalla tavalla voisin sinun kommenttien perusteella mainita sinut lepakkona ja transuna. Ok?
Muutenkin nuorisomuoti ja ulkonäköilmiöt omasta mielestäni ovat sitä luokkaa että 70% miehistä näyttää hintahtavilta. Siltikään en leimaa jokaista justinbiebermäistä kaveria homoksi pelkän kuvan ja parin kommentin perusteella.
Tällä epäillyllä ei kuula ole kestänyt sitä että kaveri höylää exää ja kovistelu mennyt käsikähmäksi jossa uhri päässyt hengestään. Siitä pikaiset johtopäätökset että ruumis saatava piiloon ja auton kanssa ruumis dumppaus-/ hautauspaikalle.
Jos tekijällä on mukana ollut puukko tms. niin aika harkittuna tekona menee (vaikka ei kyllä toimi oikeudessa perusteluna), jos ei niin surmana menee.

Ja Siru voisi katsella ihan vaikka kartasta kuinka syrjäisellä paikalla Otsonlantien ja Sinikellontien väliin jäävä metsäalue on. Lähestulkoon omakotitalon takapihalla.

Atlanta
Adrian Monk
Viestit: 2565
Liittynyt: Ma Joulu 17, 2012 1:46 pm
Paikkakunta: Helsinki

Re: 18v. Ville Syrjäkari surmattu, Kotka 17.11.2013

Viesti Kirjoittaja Atlanta »

Oli noitten nuorukaisten seksuaalinen suuntautuminen mikä tahansa, niin sivullisten on siihen turha puuttua. He olivat täysi-ikäisiä. En tiedä, minkä näköinen epäilty on(en puhu tekijästä, koska sitä ei vielä ole todistettu)enkä tiedä, minkä näköisiä nuo tytöt ovat. Uhrin kuvan olen nähnyt ja hän oli söötti poika.

Ei tässä jutussa kovin kummallista eikä outoa ole. Siis, jos epäilty on mustasukkaisuuksissaan surmannut Villen. On näitä sattunut, tällä palstallakin keskusteltu vastaavista jutuista. On tapettu ex-vaimo tai ex-tyttöystävä, kun tämä on alkanut seurustella jonkun toisen kanssa. Ne teot ovat olleet aikuisten, jopa ikäihmisten tekemiä. Tässä oli kyseessä kaksi murrosikänsä loppupuolta elävää teinipoikaa, ei suinkaan aikuisia, vaikka täysi-ikäisiä lain mukaan olivatkin.
Nuo tuonikäiset teinipojat ovat käveleviä testostereonipommeja. Halut ja uteliaisuus kovia.
Kun vielä mukaan tulee mustasukkaisuus, niin pelkkä turpaanveto kaverille ei riitä.

Kun ajattelin niin, että tuo epäillyn ex on lopettanut seurustelun epäillyn kanssa. Ehkä Villen takia, ehkä muista syistä. Se ei ole kelvannut epäillylle. Siis, että hänet on jätetty. Ja kun sitten on nähnyt tytön Villen kanssa, niin sehän antaa motiivin.

Kaikille ei käy, että saa pakit. Vaikka onhan tuo ollut maailmansivu käytäntönä, että jos ihastutaan toiseen, tehdään välit selväksi edellisen kanssa. Voidaan muistakin syistä tehdä bänks.
En tiedä, että tyttöystäviä olisi kierrätetty. Se on jo halpaa telkkarin saippuaoopperaa. Kauniit ja rohkeat, esim.

Ja jos Villellä ei ollut paitaa eikä takkia, niin ei todista homoudesta mitään. Totta helvetissä vaatteet voi lähteä pööltä, jos tapellaan. Ja kai hän on itseään puolustanut. Ei kukaan sormi suussa tappamistaan odota.
"Kaiken viisauden alku on tosiasioitten tunnustaminen". J.K.Paasikivi.

poepporoo
Theo Kojak
Viestit: 1121
Liittynyt: Su Touko 05, 2013 10:22 am

Re: 18v. Ville Syrjäkari surmattu, Kotka 17.11.2013

Viesti Kirjoittaja poepporoo »

Eihän ole myöskään tiedossa , miten paljon tappelua on itse surmaamista edeltänyt? Onko jälkiä epäillyssä tai autossaan? Voihan sekin olla mahdollista, että pojat ovat alun alkaen lähteneet yksissä tuumin selvittämään asiaa? Tyyliin kumpi on vahvempi ja mahdollisesti saisi tytön itselleen? Ehkä teräaseen mukaan tulo (jos pitää paikkansa) on tullut yllätyksenä toiselle osapuolelle?

Ehkä s***ipartnereita kierrätetään ennemminkin, kuin "seurustelukumppaneita"..
How do you hold a moonbeam in your hand?

-The Sound Of Music - Maria (The Nuns)-

NeitiEtsivä
Poliisikoira Rex
Viestit: 280
Liittynyt: Su Joulu 23, 2007 10:25 pm
Paikkakunta: Eagle

Re: 18v. Ville Syrjäkari surmattu, Kotka 17.11.2013

Viesti Kirjoittaja NeitiEtsivä »

Joo kyllä ne vaatteet hyvinkin voi lähteä päältä tapellessa. Ihan omakohtaista kokemustakin on kun kävi tyyppi käsiksi niin sain itseni rimpuiltua takista irti ja takki jäi sille tielle ja pääsin karkuun. Tiedä miten olis käynyt jos ei olis onnistunut.

Milla
Aloitteleva Besserwisser
Viestit: 10
Liittynyt: Pe Marras 22, 2013 10:29 am
Paikkakunta: Kotka

Re: 18v. Ville Syrjäkari surmattu, Kotka 17.11.2013

Viesti Kirjoittaja Milla »

Siru83 kirjoitti: ...syrjäiseltä paikalta...

Uhri viety syrjäiseen paikkaan...
Joku toinen kirjoitti:
Ja Siru voisi katsella ihan vaikka kartasta kuinka syrjäisellä paikalla Otsonlantien ja Sinikellontien väliin jäävä metsäalue on. Lähestulkoon omakotitalon takapihalla.
Kyseessä siis tosiaan omakotilähiö, nimeltään Mäntykangas, ei syrjäseutu. Ja vielä melko lähellä uhrin kotia.

Löytöpaikan vieressä sijaitsee myös moottoritie (E18) ja moottoritien toisella puolella 24h-ABC. Liikennettä on siis lähistöllä ympäri vuorokauden.

Ilmeisesti aiemmat kuvaukset Kaarniemen maastosta (viereinen kylä/kaupunginosa) saavat virheellisesti ajattelemaan syrjäistä paikkaa. Media lisäsi draamaa kertomalla, että "kadonnut jätettiin keskelle metsää".

Vastaa Viestiin