Että tällaista palautetta MIKKO82:lta!!!

Keskustelut ylläpidosta ja tuomioistuimesta. Myös käyttäjien keskinäiset nokittelut tänne.

Valvojat: Moderaattorit, Kilomies, Kyöpeli

Siru83
Adrian Monk
Viestit: 2724
Liittynyt: Su Heinä 12, 2009 9:18 pm

Re: Että tällaista palautetta MIKKO82:lta!!!

Viesti Kirjoittaja Siru83 »

matlockb kirjoitti:Mikko82 joutui pois palstalta muistaakseni siitä syystä että vaihtoi sähköpostiosoitetta/salasanaa eikä tunnusta enää uudelleen aktivoitu.
Harmi sinänsä. Hän oli aktiivinen siinä aika alussa, kun tänne tulin ja vaikutti ihan fiksulta oman sukupolvensa edustajalta. Vaikka siis olinkin eri mieltä hänen kanssaan esim. Bodomista, niin oli kuitenkin hyvä ja fiksu keskustelija.
MissHolmes
Ben Matlock
Viestit: 8828
Liittynyt: Ti Syys 11, 2007 2:19 pm
Paikkakunta: Etelä-Suomi

Re: Että tällaista palautetta MIKKO82:lta!!!

Viesti Kirjoittaja MissHolmes »

Joko sekoitat nimimerkkejä tai ...tai.. tai...

Mikko oli oman elämänsä vanki. Ihminen, jolla oli äärimmäisen jäykät ja ahdasmieliset näkemykset, eikä yhtään avoimuutta avartaa maailmaansa pehmeämmillä ja positiivisemmilla näkemyksillä. Suorastaan pelottava kännykkäangstaaja.
Nuotio & Äreät Tiput
daemons1982
Remington Steele
Viestit: 208
Liittynyt: To Syys 20, 2012 7:05 pm

Re: Että tällaista palautetta MIKKO82:lta!!!

Viesti Kirjoittaja daemons1982 »

Se olisi taas "come back" niin monen vuoden jälkeen. :lol: Lähdetään siitä liikkeelle etten riitele enää kenenkään kanssa vaan koitan oppia keskustelemaan jalon taitoni mukaan. Nimimerkit Vodka ja matclock ovat oikeassa. Haluan että "Mikko82" -tunnukseni poistetaan palstalta, joka on edelleenkin "aktiivinen", mutta siinä todellakin tapahtui se mitä "matclock" kertoi että vaihdoin vain salasanani ja järjestelmä ei hyväksynyt salasanaani ja muutti sen ties miksi, jota en tiedä. Kirjoitin asiasta Suomi24:n palstalle, josta matclock sen huomasi. Oli pakko kirjautua toisella nimimerkillä ja toivon että ylläpitokin NYT hyväksyy sen johtuen siitä etten ole kyennyt aikoihin kirjautumaan Minfoon entisellä nimimerkilläni. Aletaan nyt porukalla tutkimaan rikoksia ja katoamisia vai mitä ajattelette ja että kaikki rikokset tulisi selvittää.

Avaan siis uuden lehden elämässäni, vaikken hyväksy vastaisuudessakaan lapsille asetta (edes valvottuna) käteen ja se on minulle siis sellainen asia, josta minun ei tule tinkiä vaikka nimimerkki "jenni82" siitä tinkisikin. Se, miten totesin n. 3-4 vuotta asian "jenni82":lle niin siinä havaitsin vain eräitä ongelmia johon halusin puuttua ehkä hieman väärin ymmärtämättä että vastapuoleisen henkilön tulisi julkaista yksityisviestejä keskustelupalstalle!! Allekirjoitan kuitenkin väittämäni jossakin määrin edelleenkin kun lapsilla on varmasti olemassa muitakin järjellisempiä harrastuksia kuin aseet? Se on mittarini, että henkilö on suoraselkäinen mielipiteissään!! Enkä voi edelleenkään hyväksyä kännykkää alaikäisille. Tabletit on liian typerää opetusmielessä tai se vanhempien ja opettajien välinen kasvokkain asettelu jonkun ihmeen Winhan -sähköisen palvelimen kautta!! Peuskoulun käynti on muuttumaksi pelin pidoksi! Mutta nämä asiat tiedostetaan varmasti minussa, joten niistä ei jutella vaan niihin on olemassa yksärit jos joku haluaa niistä keskustella!!

Mikko82 on menneisyyttä. Daemons on tullut hätiin. :)
Siru83
Adrian Monk
Viestit: 2724
Liittynyt: Su Heinä 12, 2009 9:18 pm

Re: Että tällaista palautetta MIKKO82:lta!!!

Viesti Kirjoittaja Siru83 »

Hyvä Mikko, että palasit takaisin ja tsemppiä sinulle. Ehkä pystyt vähän omalta osaltasi nostamaan foorumin tasoa.
daemons1982
Remington Steele
Viestit: 208
Liittynyt: To Syys 20, 2012 7:05 pm

Re: Että tällaista palautetta MIKKO82:lta!!!

Viesti Kirjoittaja daemons1982 »

Siru83 kirjoitti:Hyvä Mikko, että palasit takaisin ja tsemppiä sinulle. Ehkä pystyt vähän omalta osaltasi nostamaan foorumin tasoa.
Kiitos tuesta, koitan nyt parhaani olla "riitelemättä" kenenkään kanssa (ja se sopii varmasti Ylläpidollekin?). Toki kaikki ei ole minusta kiinni vaan olisi hyväksi että tänne päätyisi keskustelijoita yhä enemmän ja ilmapiiriä tulisi kohentaa. Näillä sanoin...! :)
Siru83 kirjoitti:Vaikka siis olinkin eri mieltä hänen kanssaan esim. Bodomista, niin oli kuitenkin hyvä ja fiksu keskustelija.
Asiat riitelee, eivätkä ihmiset! :)
Vastaa Viestiin