Kaksi kuollut kirveen iskuihin Oulun Tuirassa

Suomessa tapahtuneet henkirikokset.
pystykorvat
Lauri Hanhivaara
Viestit: 138
Liittynyt: To Marras 21, 2013 6:41 pm

Re: Kaksi kuollut kirveen iskuihin Oulun Tuirassa

Viesti Kirjoittaja pystykorvat »

Eilisessä Kalevassa oli sitten uhrien kuolinilmoitukset. Työntekijän ilmoituksia kaksikin., omaisten ja Tuisku Pubin, Toinen uhri näytti sitten olevan "Nikke" pitkäaikainen tuttu töistä ja yläkerran naapurinanikin siinä lähistöllä asunut. Kuolinpäivä oli sama ja syntymävuosi täsmäsi.
Eipä sitä olis aikanaan Ouluun nuorena miehenä töihin muuttaneena uskonut että Oulussakin voi joutua neekerin kirveellä murhaamaksi. :twisted:

Doctor Lecter
James Bond (Pierce Brosnan)
Viestit: 13988
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Kaksi kuollut kirveen iskuihin Oulun Tuirassa

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter »

pystykorvat kirjoitti:Eipä sitä olis aikanaan Ouluun nuorena miehenä töihin muuttaneena uskonut että Oulussakin voi joutua neekerin kirveellä murhaamaksi. :twisted:
Koko kirvesselkkaus on kuitenkin pieni hinta siitä, että Oulussakin voi nähdä kaduilla erivärisiä ihmisiä ja tutustua eri kulttuureihin.
- Opetelkaa uimaan, sanoi entinenkin vv-ministerui Arja Alho (sd)
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!

pystykorvat
Lauri Hanhivaara
Viestit: 138
Liittynyt: To Marras 21, 2013 6:41 pm

Re: Kaksi kuollut kirveen iskuihin Oulun Tuirassa

Viesti Kirjoittaja pystykorvat »

Vaan eipä näy hiihtoladuilla. Likipitäen 900 kilometriä on perinteistä jo takana eikä ole päivettynyttä porukkaa näkynyt.

Hans-Peter Haulikko
Hetty Wainthropp
Viestit: 484
Liittynyt: Ke Syys 15, 2010 3:03 am
Paikkakunta: Holjakoski

Re: Kaksi kuollut kirveen iskuihin Oulun Tuirassa

Viesti Kirjoittaja Hans-Peter Haulikko »

Tällainen tuli vastaan yle areenassa:

http://areena.yle.fi/tv/2493673

Siinä 2 minuutin kohdalla alkaa Tuisku Pubin osuus, melko kylmäävää katsoa, kun ohjelmaa tehty marraskuussa ja kahden kuukauden päästä kävi sitten tämä järkyttävä somalipaskiaisen teko...
"näin mä ajattelen, mä oon maalaispoika"

Pyssyntie
Lauri Hanhivaara
Viestit: 135
Liittynyt: Su Marras 24, 2013 8:11 pm

Re: Kaksi kuollut kirveen iskuihin Oulun Tuirassa

Viesti Kirjoittaja Pyssyntie »

Siis ihan kauheeta että on erinäköisiä ihmisiä, koskaan en ole kuullut suomalaisen murhaavan ketään. Kauhea mitä tapoja ne tuo tullessaan nuo erilaiset ja uhkaavat meitä reppanarasisteja pelkällä olemassaolollaan. Kaikki ongelmat selittyy erilaisuudella, erilaisuus on poistettava ja kaikille leijonapaidat pakollisiksi.

Rappa
Neuvoja-Jack
Viestit: 543
Liittynyt: La Elo 20, 2011 2:48 pm

Re: Kaksi kuollut kirveen iskuihin Oulun Tuirassa

Viesti Kirjoittaja Rappa »

Erilaisuushan vaan rikastuttaa kulttuuria. Tämäkin somppu tuli iloisena rikastuttamaan Suomen kulttuuria, kunnes rasistit suomalaiset ajoivat tälläseen tekoon. Se on vain ja ainoastaan suomalaisten vika jos maahanmuuttajat sortuu rikoksiin, ne on kuitenkin lämminhenkisempiä ihmisiä ja muuten väkivallattomia kun suomalaiset. Näinhän saamme usein ulkomaan uutisistakin lukea. Aina parempi mitä kaukaisemmasta kolkasta tänne ihmisiä löytää. Meidän suomalaisten pitää sopeutua, ei mamujen..

Rappa
Neuvoja-Jack
Viestit: 543
Liittynyt: La Elo 20, 2011 2:48 pm

Re: Kaksi kuollut kirveen iskuihin Oulun Tuirassa

Viesti Kirjoittaja Rappa »

Olisihan se typerää vaatia maassa maan tavalla -olemista. Sitähän kuitenkin vaaditaan jo lähes jokaisessa muussa maassa. Suomen olisi hyvä tehdä omaperäisempää, maassa kuin maassa kotimaan tavoilla..

Doctor Lecter
James Bond (Pierce Brosnan)
Viestit: 13988
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Kaksi kuollut kirveen iskuihin Oulun Tuirassa

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter »

Oulun kirvessurmien motiivi ei selvinnyt

Oulun kirvessurmien motiivi jäi epäselväksi. Keskusrikospoliisi on saanut jutun esitutkinnan valmiiksi, eikä mitään ratkaisevaa uutta tietoa teon syystä tullut sen aikana esiin.

Poliisi ei saanut selville mitään syytä tammikuiselle kaksoissurmalle.

Vuonna 1979 syntynyt mies löi tammikuussa oululaisessa pubissa kirveellä baarityöntekijää, joka kuoli iskuihin. Poistuessaan pubista mies surmasi asiakkaan baarin ulkopuolella.

Surmien jälkeen mies lähti kotiinsa Oulun Myllyojalle. Hän löi kiinniottotilanteessa poliisia kirveellä kypärään, jolloin poliisi käytti virka-asetta. Mies kuoli saamiinsa vammoihin.

Syyttäjä totesi poliisin toimineen ohjeistuksen mukaisesti.

Koska mies on kuollut, ei juttu etene syyteharkintaan.

Iltalehti
Perjantai 8.5.2015 klo 13.01

Yllättävää! Olin ns satavarma, että syy on tekijän joskus jossain kokema rasismi tai syrjintä. Tutkinta pitää aloittaa uudestaan ja siirtää entisen Vähemmistövaltuutetun toimistolle, jolloin se olisi varmasti puolueetonta.
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!

URSA
Horatio Caine
Viestit: 6098
Liittynyt: Pe Loka 25, 2013 6:57 pm

Re: Kaksi kuollut kirveen iskuihin Oulun Tuirassa

Viesti Kirjoittaja URSA »

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000922192.html

Julkaistu: 8.5. 13:12
Oulun kirvessurmista uutta tietoa – poliisi: Kaikki viittaa harhaisuuteen

Keskusrikospoliisi on saanut valmiiksi esitutkinnan Oulun Tuiran tammikuisista kirvessurmista.
Poliisin mukaan esitutkinnassa kertynyt näyttö viittaa surmaajan vainoharhaisuuteen.

Vuonna 1979 syntynyt mies surmasi kirveellä ensin tuiralaisen ravintolan työntekijän. Poistuessaan paikalta hän surmasi ravintolan ulkopuolella satunnaisen vastaantulijan.

Kun poliisi etsi miestä tämän asunnosta, hän hyökkäsi myös poliisimiehen kimppuun kirveen kanssa. Poliisi joutui ampumaan miestä ja tämä sai surmansa.
Surmatyöt tehtiin ravintolassa ja sen ulkopuolella.

Poliisin mukaan täyttä varmuutta kuolleen tekijän motiiveista ei ole mahdollista saada. Mies ei ollut hoidossa, joten potilasasiakirjojakaan ei ole.

– Useissa kuulusteluissa on kuitenkin tullut esille, että hänen käyttäytymisessään on ollut vainoharhaisia piirteitä, rikoskomisario Ari-Pekka Kouva sanoo.

Mies oli muun muassa joulun aikoihin käynyt poliisin luona kyselemässä, että millä oikeudella hänen asuntoaan kuvataan. Hän oli myös erakoitunut ja viihtyi omissa oloissaan.

Hyökkäys ravintolan työntekijän kimppuun saattoi taustoittua sillä, että mies mielsi saaneensa kyseiseen baariin porttikiellon. Kouva painottaa, että kyse oli nimenomaan miehen omasta kokemuksesta.

– Täyttä faktaa ei ole mahdollista saada, mutta kaikki viittaa harhaisuuteen, Kouva sanoo.

Kouvan mukaan mitään radikalismiin tai poliittiseen motiiviin viittaavaa ei ole tullut esitutkinnassa esiin. Tällainen epäily nostettiin julkisuudessa keskusteluun heti surmien jälkeen surmaajan somalitaustan takia.

Videolla ISTV:n Rikos-tv kertoo, kuinka järkyttävät tapahtumat etenivät ja miten dramaattisesti ne lopulta päättyivät.
Kuinkahan tarkka tutkimus oli, kun surmaaja on kuollut. Tuskin poliisit ovat viitsineet tutkia jokaista kirjastojen asiakaskäytössä ollutta tietokonetta. Mielenterveysongelmainen on kuitenkin voinut saada idean kirveen hankkimiseen radikalismista.

Linkki vaihdettu
-NILS-

kakkosurpo
Sherlock Holmes
Viestit: 7432
Liittynyt: Pe Joulu 24, 2010 11:53 pm
Paikkakunta: Jupiter

Re: Kaksi kuollut kirveen iskuihin Oulun Tuirassa

Viesti Kirjoittaja kakkosurpo »

Osa1, Jos tämä mätäpaise oli radikalisoitunut niin hyvinkin saattanut luulla että hänen asuntoaan on valvottu, koska sehän olisi ollut ihan jopa todennäköistä jos tieto radikalisoitumisesta olisi mennyt poliisien korviin. Eli tuo ei osoita millään etteikö olisi radiaklisoitunut ja sieltä voisi löytyä motiivi.

Osa 2, Ketä on kuulusteltu? Ketkä on sanonut että mätäpise ei käynyt kaikilla pytyillä?
Toiset mamut tietenkin. Mahdollisesti samoista radikalisoituneista piireistä. Todella luotettavaa jälleen. Miksi mätäpaise oli eristäytyneenä? Saadakseen riittävän raivon sitä yhteiskuntaa kohti mihin ei kuulunut. Emme koskaan saa tietää mitä tämä mätäpaise olisi tehnyt jos olisi ollut toisenlaiset välineet käytössä kuin kirves.

Mutta jotta ei jäisi mitään epäilyttävää niin hys hys, unohtakaa koko juttu. Poliisi on tutkinut ja löytänyt oikeanlaisen lopputuloksen asialle.
Vituiksi meni, mutta ei haittaa.

sine qua non

Re: Kaksi kuollut kirveen iskuihin Oulun Tuirassa

Viesti Kirjoittaja sine qua non »

Kiinnostaisi kyllä tietää, että onko poliisi saanut selville, mistä ja milloin psykodude hommasi tappovälineen. Se antaisi vähän osviitaa, että kuinka pitkään oli murhatöistä jo haaveillut. Miehellä tuskin oli kirveelle mitään luonnollista käyttöä, ei varmaan ole saunapuita tehnyt taikka mökkitontilta puita kaatanut. Jos on marketista tai rautakaupasta kirveen ostanut, niin luulisi, että asia olisi muistunut myyjän mieleen viimeistään silloin, kun uutisoitiin mustan miehen tappaneen kaksi ihmistä Fiskarsilla (en usko, että mustat miehet ostaa edes joka viikko kirveitä Oulussa). Jos taas ei ostopaikkaa ole löytynyt, niin mistä työkalu on saatu. Muilta sompuilta? Mamuttajaystäviltä? Jos kirves on saatu joltakin ystävältä, niin ilmeisesti murhaaja on osannut ainakin esittää tervepäistä, tuskin muuten olisi kukaan uskaltanut antaa kirvestä lainaan. :roll:

Toinen asia, joka kiinnostaisi, on miehen nimi ja naama. Kahden ihmisen murhaaja ja poliisin murhaamista yrittänyt. Ja jo edesmennyt, joten mitään yksityisyyden suojaamisia ei tarvitse miettiä. Lapsia ei ole uutisoitu miehellä olleen, ja joku suomalainen (taikka somalialainen) ex-vaimo ei ole mikään syy pimittää miehen henkilöllisyyttä. En usko, että missään muualla maailmassa tämmöistä sensuuria ja jopa kuolleiden rikollisten suojelua on olemassa kuin Suomessa.

tunppi
Alibin satunnaislukija
Viestit: 56
Liittynyt: Ma Tammi 13, 2014 3:11 pm

Re: Kaksi kuollut kirveen iskuihin Oulun Tuirassa

Viesti Kirjoittaja tunppi »

sine qua non kirjoitti:Kiinnostaisi kyllä tietää, että onko poliisi saanut selville, mistä ja milloin psykodude hommasi tappovälineen. Se antaisi vähän osviitaa, että kuinka pitkään oli murhatöistä jo haaveillut. Miehellä tuskin oli kirveelle mitään luonnollista käyttöä, ei varmaan ole saunapuita tehnyt taikka mökkitontilta puita kaatanut. Jos on marketista tai rautakaupasta kirveen ostanut, niin luulisi, että asia olisi muistunut myyjän mieleen viimeistään silloin, kun uutisoitiin mustan miehen tappaneen kaksi ihmistä Fiskarsilla (en usko, että mustat miehet ostaa edes joka viikko kirveitä Oulussa). Jos taas ei ostopaikkaa ole löytynyt, niin mistä työkalu on saatu. Muilta sompuilta? Mamuttajaystäviltä? Jos kirves on saatu joltakin ystävältä, niin ilmeisesti murhaaja on osannut ainakin esittää tervepäistä, tuskin muuten olisi kukaan uskaltanut antaa kirvestä lainaan. :roll:

Toinen asia, joka kiinnostaisi, on miehen nimi ja naama. Kahden ihmisen murhaaja ja poliisin murhaamista yrittänyt. Ja jo edesmennyt, joten mitään yksityisyyden suojaamisia ei tarvitse miettiä. Lapsia ei ole uutisoitu miehellä olleen, ja joku suomalainen (taikka somalialainen) ex-vaimo ei ole mikään syy pimittää miehen henkilöllisyyttä. En usko, että missään muualla maailmassa tämmöistä sensuuria ja jopa kuolleiden rikollisten suojelua on olemassa kuin Suomessa.
Oulussa rautakaupassa työskentelevältä tuttavalta kuulin, että on kyllä yritetty kartoittaa. Eli poliisit on käyny katsomassa kameroita ja tekovälineen kaltaisia kirveitä on inventoitu, koska onhan se voitu myös varastaa. Sitä en tiedä, julkistaako poliisi kirveen hankintapaikkaa vaikka sen saisi selvillekin..

URSA
Horatio Caine
Viestit: 6098
Liittynyt: Pe Loka 25, 2013 6:57 pm

Re: Kaksi kuollut kirveen iskuihin Oulun Tuirassa

Viesti Kirjoittaja URSA »

"Syytetyllä oli mukanaan reppu, joka jäi pubiin. Myöhemmin poliisi löysi repusta kirveen ostokuitin. Kirves oli ostettu jo marraskuun alussa."

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000923916.html
Oulun kirvessurmat: Kaaos pubissa alkoi yhtäkkiä ja päättyi minuuteissa – näin tapahtumat etenivät

Tammikuussa Oulussa sijaitsevassa Tuisku Pubissa kuoli kaksi miestä. Heidät surmattiin kirveellä.

Julkaistu: 11.5. 21:56

Kirvessurmat Tammikuun tragedian esitutkinta on valmistunut. Surmat Oulun Tuirassa sijaitsevassa Tuisku Pubissa tehtiin silmänräpäyksessä.
Tuiran kaupunginosassa Oulussa sijaitsevassa paikallispubissa tammikuun 14. päivänä tapahtuneiden kirvessurmien esitutkinta on valmistunut. Alkuillan välikohtauksessa kuoli kaksi ihmistä, vuonna 1969 syntynyt baarin miestyöntekijä ja vuonna 1940 syntynyt mies, joka oli tapahtuma-aikaan asiakkaana. Molemmat uhreista olivat perheettömiä.

Somalialaistaustainen surmaaja yritti vahingoittaa kirveellään myös kolmatta pubissa ollutta miestä, joten tutkinnassa oli kahden murhan lisäksi myös murhan yritys ja vahingonteko.

Syytetty, vuonna 1970 syntynyt mies, kuoli myöhemmin samana päivänä kiinnioton yhteydessä poliisin ampumiin luoteihin kotonaan Oulun Myllyojalla. Tämän vuoksi esitutkinnan on suorittanut keskusrikospoliisi.

Pubin tapahtumat olivat ohi muutamassa minuutissa. Kaikki asiakkaat olivat tulleet pubiin vasta hieman ennen verityön alkamista, kaksi heistä ei ollut edes huomannut surmaajan saapumista paikalle.

Seuraavaksi IS kertoo, miten surmaillan tapahtumat etenivät. Teksti on sisällöltään varsin yksityiskohtaista.

Näin surmaillan tapahtumat etenivät

Oulun Tuira, Tuisku Pub. Kello noin 17.40: Valtatiellä sijaitsevassa Tuisku Pubissa oli hieman ennen tapahtumien alkamista kuusi henkilöä. Baarityöntekijä oli myyntitiskin ääressä salin puolella pubin tietokoneella selkä saliin päin. Muut viisi olivat asiakkaita. Ulko-ovesta katsottuna vasemmalla istui kaksi pienen pöytäryhmän ääressä kaksi miestä, oikealla puolella istui yksinäinen rouva ja aivan salin perällä kaksi miestä pelasi keskenään biljardia.

Syytetty saapui pubiin. Hän jätti pyöränsä ulos ja tervehti kahta biljardia pelaavaa somalimiestä. Syytetyllä oli mukanaan reppu, joka jäi pubiin. Myöhemmin poliisi löysi repusta kirveen ostokuitin. Kirves oli ostettu jo marraskuun alussa.

Syytetty jätti hanskansa biljardipöydän vieressä olevalle pöydälle ja lähti kohti myyntitiskiä.

Tiskillä hän löi varoittamatta kädessään olleella kirveellä baarin työntekijää takaraivoon ja kaulan alueelle. Toinen biljardia pelanneista miehistä kehotti häntä huutaen lopettamaan.

Miehet juoksivat vessaan karkuun ja soittivat poliisille kello 17.46. Vessassa he kuulivat kirveen lyöntien ääniä.

Samaan aikaan ravintolasalissa toinen vasemmalla istuneista miehistä kertoi syytettyä lopettamaan kirveellä lyömisen. Syytetty kääntyi välittömästi aikomuksenaan lyödä huutajaa kirveellä. Mies otti suojakseen pubin tuolin ja perääntyi sen suojissa. Yksi isku osui perääntyjää vasemman käden kyynärvarteen. Mies pääsi pakenemaan pubista ja kehotti seurassaan ollutta, pöytään jäänyttä 1940 syntynyttä miestä pakenemaan myös. Perääntyjä juoksi ulos päästyään lähellä olleeseen kotiinsa saakka.

Pubissa televisiota seurannut nainen huomasi tapahtumat vasta, kun baarimikko makasi hänen vieressään lattialla. Baarimikon vieressä seisoi tummaihoinen mies kädessään puolen metrin mittainen kirves.

– Tajusin, että hän oli varmaan lyönyt kirveellä baarimikkoa ja minä lähdin nopeasti juoksemaan pakoon pubista, nainen kertoi.

Nainen juoksi naapuriliikehuoneistossa olevaan kahvilaan, jossa kertoi tapahtuneesta.

– Kahvilan henkilökunta huomasi takissani verijälkiä ja siinä vaiheessa huomasin itsekin, että uhrin verta oli roiskunut päälleni. Takissani oli pieniä veripisaroita.

Kahvilasta soitettiin hätäkeskukseen kello 17.50.

Samaan aikaan hätäkeskukseen tuli toinen puhelu, jonka mukaan pubin edustalla makasi verinen mies. Soittajan mukaan mies vaikutti elottomalta.

Vessassa piileskelleet miehet poistuivat äänien hiljettyä vessasta noin kahden kolmen minuutin kuluttua. Silloin baari oli tyhjä lukuun ottamatta lattialla liikkumatta makaavaa työntekijää.

Poliisit saapuivat Tuisku Pubiin, jossa kaksi ihmistä oli saanut surmansa.

Poliisit saapuvat paikalle: Pian paikalle saapunut poliisipartio havaitsi päähän vakavasti vammautuneen, vuonna 1940 syntyneen miehen baarin edustalla. Toinen uhri, vuonna 1969 syntynyt baarityöntekijä, löytyi sisältä makaamasta lattialla. Hänet todettiin heti kuolleeksi. Pihalta löytynyt mies kuoli ensiavusta huolimatta.

Poliisipartiot lähtivät tavoittelemaan epäiltyä sivullisten neuvojen mukaan idän suunnasta. Kaupunkilaisia varoitettiin alueella liikkuvasta vaarallisesta miehestä.

Surmien aikaan vessassa piileskellyt somalimies soittaa poliisille. Hän oli sama mies, joka soitti myös ensimmäisen hätäpuhelun pubin vessasta. Hän tiesi tekijän kutsumanimeltä ja tiesi tämän asuvan Myllyojalla. Poliisi kartoituksen perusteella löytyi kaksi kolme tekijäehdokasta, joista vahvimpana tekijäehdokkaana oli Tiilitiellä asuva somalimies.

Poliisi meni epäillyn asuntoon Myllyojan kaupunginosassa.

Oulun Myllyoja kello 19.22: Epäillyn asunnon luona, saatuaan oven auki, toimintaryhmän poliisimies käskytti tyhjältä näyttävässä pimeässä asunnossa mahdollisesti olevaa henkilöä tulemaan esiin kädet näkyvillä. Esitutkinnan mukaan käskytyksessä kävi ilmi, että käskyn antaja on poliisi ja että poliisi on varautunut käyttämään tilanteessa asetta.

Epäilty oli väijyksissä ulko-oven vieressä, seinää vasten painautuneena. Hän käännähti paikaltaan, heitti vasaran toimintaryhmän ylitse rappukäytävään ja hyökkäsi kirves lyöntiasentoon nostettuna noin metrin päässä itsestään ensimmäisenä olevaa toimintaryhmän poliisia kohden ja löi tätä kirveellä kypärän suojaamaan päähän. Kirveen lyönnin päähänsä saanut poliisi ampui hyökkääjää ylävartaloon. Samalla epäilty nosti kirveensä uuteen iskuun, jolloin poliisimies ampui tilanteessa toisen laukauksen, senkin ylävartaloon. Laukauksen seurauksena epäilty tuupertui asuntonsa eteiseen. Hänet kuoli vammoihinsa.

Tieto siitä, että poliisi oli käyttänyt asetta, ja että yksi poliisi oli loukkaantunut lievästi tuli johtokeskukseen kello 22.10.

Poliisilla oli syytä epäillä, että syytetyn asuinhuoneisto oli ansoitettu räjähteillä. Tämän vuoksi lähiasunnot evakuoitiin ja pommiryhmän tarkasti asunnon. Kun selvisi, että ansoituksia ei ole, asukkaat saivat palata koteihinsa.

Surmaajalla oli huonot välit muihin

Todistajina haastatellut somaliyhteisön jäsenet ovat kertoneet, että monilla heistä oli huonot välit syytettyyn.

– Hänellä oli tapana tulla meidän somaleiden luo aina yksin ja sanoa jotain pahaa – ikään kuin haukkua ihmisiä. Olen joskus sanonut hänelle vastaan, mutta olen lopettanut sen, koska olen huomannut, että hän ei ole mieleltään terve, yksi kuulustelluista kertoi.

Joulupyhien aikaan syytetty somalimies oli käynyt poliisin yleisöpäivystyksessä kysymässä, että onko asunnon omistajalla, isännöitsijällä tai poliisilla oikeus asentaa kameroita hänen asuntoonsa.

Esitutkinta-aineisto on osittain salainen. Asianomistajien kuulusteluiden lisäksi se sisältää hieman yli kahdenkymmenen todistajan kuulustelut.


Tarkalla lukemisella tapahtumien kuvauksesta löytyy kiinnostavia kulttuurieroja.

Linkki vaihdettu
-NILS-

Pyssyntie
Lauri Hanhivaara
Viestit: 135
Liittynyt: Su Marras 24, 2013 8:11 pm

Re: Kaksi kuollut kirveen iskuihin Oulun Tuirassa

Viesti Kirjoittaja Pyssyntie »

Viihdyttävää lukea näitä viimeisimpien viestien marinoita tutkinnan lopputuloksesta. Pettymys näyttää olevan kova, kun jutussa ei loppujen lopuksi paljastunut mitään, minkä avulla pääsisi oikeuttamaan omaa mamuvihaa ja meuhkaamaan maan tyhjentämistä värillisistä.

Tapaus oli kokonaisuudessaan täydellinen suomalainen kilahdusmurha.

P.S. Uskaltaako kirvestä myydä leijonapaidalle?

EnkelienLapsi
Scooby-Doo
Viestit: 22
Liittynyt: Ma Loka 27, 2014 9:25 pm

Re: Kaksi kuollut kirveen iskuihin Oulun Tuirassa

Viesti Kirjoittaja EnkelienLapsi »

Pyssyntie kirjoitti:Tapaus oli kokonaisuudessaan täydellinen suomalainen kilahdusmurha.
Vaikka kerta kaikkiaan kauhea tapaus ja suorastaan entisillä kotikulmilla, niin yhdyn kyllä tähän Pyssyntien ylläolevaan kommenttiin täysin. Miten hyvin pitää kotouttamisessa onnistua, että maahanmuuttajakin pystyy tähän? :roll:
Elämässä se on yleensä pikemmin "sekä... että" kuin "joko... tai"

Vastaa Viestiin