Nuori nainen vankina 4 vuotta Tampereella - pakotettiin synnyttämään neljä lasta

Tähän osioon onnettomuudet ja muu rikoksiin liittyvä keskustelu.
Dr Bergmeister
Adrian Monk
Viestit: 2803
Liittynyt: La Maalis 13, 2010 10:37 pm
Paikkakunta: Pohjanmaan rannikkoseutu

Re: Nuori nainen vankina 4 vuotta Tampereella

Viesti Kirjoittaja Dr Bergmeister »

Ihmiskaupasta tuomittu huijasi 11480 euroa - kertoi olevansa saarnamatkalla
Julkaistu 23.3. 20:04


Nuorta naista vankinaan pitänyt vältteli vankeustuomiota petoksesta, jossa eläkeläistä huijattiin uskonnolla.

Pirkanmaan käräjäoikeus tuomitsi viime viikolla törkeästä ihmiskaupasta 44-vuotiaan miehen ja hänen 22-vuotiaan tyttärensä, jotka olivat pitäneet nuorta naista neljä vuotta vallassaan.

Käräjäoikeuden tuomion perusteluista ilmenee, että 44-vuotiaalla oli kiinni jäädessään jo kontollaan aiempi vankeusrangaistus, jonka täytäntöönpanon hän oli onnistunut välttämään jo vuosia.

Rovaniemen hovioikeus tuomitsi 44-vuotiaan törkeästä petoksesta, jonka uhriksi joutui kainuulainen eläkeläismies heinäkuussa 2006. Eläkeläiseltä huijattiin 11 480 euroa uskonasioiden varjolla.

Petosjutussa 44-vuotiaan rikoskumppanina oli hänen tyttärensä äiti.

He ajoivat eräänä sunnuntaina uhrin syrjäisellä paikalla sijainneen talon pihaan ja menivät pyytämään vettä. Seurueessa oli heidän lisäkseen yksi vanhempi mies ja viisi lasta.

He esittelivät itsensä uhrille tekaistuilla nimillä ”Kirsti Lehtinen” ja ”Olavi Sandberg” ja kertoivat olevansa uskovaisia ihmisiä saarnamatkalla.


Näin uhri kertoi

Uhrin oikeudessa kertoman mukaan asiat etenivät sen jälkeen näin:

”Kirsti” ja ”Olavi” pyysivät saada laittaa ruokaa ja pyykätä, koska autossa oli pieniä lapsia. He soittivat mukanaan tuomaansa hengellistä musiikkia ja sanoivat olevansa menossa Kuhmoon seuroihin.

Uhri itse oli hyvin uskonnollinen ihminen. Olavi mainitsi käyneensä Raamattuopiston ja kulkevansa puhujana hengellisissä kokouksissa.

Kirsti makoili sohvalla ja kyseli, oliko eläkeläismiehellä metsää ja rahavaroja. Kävi ilmi, että on.

Olavi alkoi laulaa hengellisiä lauluja. Kirsti kertoi olevansa yksinhuoltaja, jonka mies oli kuollut onnettomuudessa ja jolle oli siksi jäänyt mittava asuntovelka.

Keskustelu uskonasioista jatkui aamutunneille saakka. Olavi kertoi muun muassa olleensa lähetystyössä ja Jeesuksen ilmestyneen hänelle.

Uhri vakuuttui siitä, että nämä ovat kunnon uskovaisia, joita hänen tulee auttaa. Hän päätti lainata Kirstille rahaa, jota lähdettiin hakemaan aamulla pankista.

Huijaus paljastui

Petos valkeni uhrille vasta hieman myöhemmin, kun ”Olavi” soitti hänelle uudelleen ja pyysi lisää rahaa.

Edellisistäkään rahoista ei oltu tehty mitään velkakirjaa tai muuta paperia. ”Olavi” ja ”Kirsti” olivat lisäksi vaatineet saada ne käteisenä, tilisiirto ei käynyt jostain syystä päinsä.

Uhri puhui epäilyistään ystävälleen, joka keskusteli asiasta edelleen uhrin veljen kanssa. Veli teki tutkintapyynnön poliisille.

44-vuotias kiisti syytteen oikeudessa, mutta käräjä- ja hovioikeus päätyivät langettavaan tuomioon. Ehdoton vankeusrangaistus oli yhä suorittamatta ihmiskaupparikoksen tekoaikaan vuosina 2010–2014.

IS ei julkaise tuomittujen nimiä uhrin ja hänen lastensa suojelemiseksi.

Rami Mäkinen
http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1 ... 49335.html
Gods made heavy metal.
Avatar
Rescuer
Perry Mason
Viestit: 3647
Liittynyt: Ti Heinä 08, 2008 8:15 pm

Re: Nuori nainen vankina 4 vuotta Tampereella

Viesti Kirjoittaja Rescuer »

rokka kirjoitti:
Mman kirjoitti:Naista neljä vuotta vankina pitäneet valittanevat tuomioistaan
...
Tottakai, eikun valittamaan vaan! Jospa se kakku vaikka tuosta putois. Suomessa, jos missä se olisi jopa mahdollista :evil:
Tuosta tuomioiden tippumisesta hovissa oli muistaakseni A-studiossa juttua oliko se vuosi sitten. Jos syyttäjä ei valita tuomiosta mutta tuomittu valittaa, ei hovi voi korottaa tuomiota vaan korkeintaan pitää sen samana. Eli tuomituilla ei ole mitään hävittävää valittaessaan hoviin...
Eli jos syyttäjä ei valita, niin täysin mahdollista että ainakin naisen kohdalla tuomio voisi alentua.
Mitä enemmän vihreitä hymiöitä, sitä heikommat argumentit.
Eräässä entisessä hallituspuolueessa oltiin erittäin kiinnostuneita uusista pilvipalveluista. Sitten joku kertoi heille, ettei pilvipalveluilla ole mitään tekemistä kannabiksen kanssa...
sine qua non

Re: Nuori nainen vankina 4 vuotta Tampereella

Viesti Kirjoittaja sine qua non »

http://www.aamulehti.fi/Kotimaa/1194969 ... miota.html
Ihmiskauppatuomio menee hoviin: Syyttäjä vaatii miehelle kuuden vuoden tuomiota

Kotimaa | 26.3.2015 | 09:44 | Päivitetty 09:45
Aamulehti

Syyttäjä Leena Koivuniemi kertoi Aamulehdelle torstaiaamuna, että hän aikoo valittaa Pirkanmaan käräjäoikeuden antamasta tuomiosta ihmiskauppatapauksessa.

- Kyllä minä aion ilmoittaa tyytymättömyyteni rangaistuksien osalta. Tuomiot ovat mielestäni vähän liian lievät, Koivuniemi toteaa.

Syyttäjän valitus tarkoitta, että juttu siirtyy hovioikeuteen.

- En ole tehnyt vielä valituskirjelmää, mutta kohtuullinen rangaistus miehelle olisi kuusi vuotta ehdotonta vankeutta ja hieman vähemmän naiselle.
Tuomiot ovat syyttäjän mielestä edelleen "vähän liian lievät". Miksi syyttäjän pitää esittää asia sievistellen? Eikö hän voi sanoa suoraan, että tuomiot olivat liian lievät? Toimittaja olisi myös voinut kysyä syyttäjältä, että minkälaisia syytteitä hän käräjäoikeuden istunnossa oikein ajoi, ajoiko ollenkaan esimerkiksi syytteitä pahoinpitelystä ja raiskauksesta. Joku tiedotusväline voisi julkistaa tuomiolauselmat, jotta nähtäisiin, mistä kaikesta tuomio on tullut (ja mistä ei).
Doctor Lecter
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 17207
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Nuori nainen vankina 4 vuotta Tampereella

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter »

Romaniyhteisö järkyttyi Pirkanmaan ihmiskauppa­tapauksesta
Romanijärjestöjen mukaan rikoksella ei ole mitään tekemistä kulttuurin kanssa


Romano Mission Tuula Blomerus, Jeppe Isberg ja Tuula Åkerlund ovat huolissaan siitä, että yksittäiset rikolliset teot pilaavat kaikkien romanien maineen.

Pirkanmaan poikkeuksellinen ihmiskauppatapaus on järkyttänyt myös romaniyhteisöä, ja romanijärjestöt tuomitsevat tapauksen. Järjestöjen mukaan teko ei liittynyt millään tavoin romanikulttuuriin.

"Todettakoon yksiselitteisesti, että tapaus täyttää varmasti rikoksen tunnusmerkit, mutta ei yhtään romanikulttuurin erityispiirrettä", järjestöjen kannanotossa todetaan.

Lastensuojelu- ja sosiaalityötä tekevän Romano Mission toiminnanjohtaja Tuula Åkerlund sanoo, että ihmiskaupasta tuomittu mies yrittää perustella rikollista toimintaansa romanikulttuurilla, vaikka teolla ei ole sen kanssa mitään tekemistä.

"Ei meillä ole mitään naisen ryöstöjä tai naiseksi ottamista. Parisuhde on kummankin osapuolen sopimus. Normaaleissa perheissä naisen asema on vahva", hän sanoo.

"Sanoudumme irti tällaisesta. Tällaisia romaneja tämä yhteiskunta ei kaipaa yhtään. Meidän romanien pitää mennä eteenpäin tässä yhteiskunnassa", sanoo yhdistyksen hallituksen jäsen, yrittäjä Jeppe Isberg.

Isberg itse pyrkii vaikuttamaan asioihin myös pyrkimällä eduskuntaan.

Åkerlundin mukaan romaneja huolettaa se, että rikolliset pilaavat kaikkien romanien maineen. Tasapainoiset romaniperheet eivät nouse otsikoihin.

Samalla lailla kuin osa valtaväestöstä myös osa romaneista on syrjäytynyt yhteiskunnasta. Osa on syrjäytynyt myös romaniyhteisöstä.

"Kyseessä ollut perhe on elänyt myös romaniyhteisön ulkopuolella. Jos yhteisössä olisi tiedetty asiasta, en usko, että tilanne olisi mennyt näin pitkälle", Åkerlund sanoo.

Åkerlundin mukaan joskus myös viranomaiset arastelevat puuttua romanien asioihin.

"Etenkin jos on aiempia huonoja kokemuksia romanien kanssa työskentelystä, voi tuntua vaikealta puuttua. Mutta joissain tapauksissa on ihan välinpitämättömyyttäkin", lisää Romano Mission projektityöntekijä Tuula Blomerus.

Romanijärjestöt pohtivatkin kannanotossaan, vaikuttiko uhrin romanitausta siihen, että tilanteeseen puututtiin niin myöhään.

Åkerlundin mielestä on tärkeää muistaa, että on myös paljon kunnollisia ja menestyviä romaneja. Mutta osalla on ongelmia, ja ongelmat myös kasaantuvat.

"Meillä on käynyt vuosien varrella samalla lailla kuin muussa yhteiskunnassa. Hyväosaiset seurustelevat keskenään, ja moniongelmaiset ovat joko yksin tai keskenään", Blomerus sanoo.

Åkerlundin mielestään romanit eivät saisi jämähtää syrjityn uhrin asemaan.

"Meidän pitää miettiä, miten voimme vaikuttaa omaan ryhmäämme ja saada siellä tervettä asennemuutosta aikaan. Vaikka rasismiakin on, Suomi on monella tapaa kuitenkin myös edelläkävijämaa vähemmistöjen suhteen. Suomen romaneilla on asiat paremmin kuin monissa muissa maissa", Åkerlund sanoo.

"Ja myös romaneilla on ennakkoluuloja valtaväestöä kohtaan. Se on molemminpuolinen juttu", Blomerus lisää.


Helsingin Sanomat
KOTIMAA 26.3.2015 6:59

Ei mitään tekemistä mustalaiskulttuurin kanssa? Eipä tietenkään, kuka mustalaisista nyt sellaista menisi tunnustamaan.

...yksittäiset rikolliset teot pilaavat kaikkien romanien maineen.

Toki jokainen mustalaisen tekemä rikos on yksittäistapaus, mutta kun niitä "yksittäistapauksia" ilmenee joka viikko ja aina samankaltaisia tekoja; alkkoholistien ja yksinäisten sekä vanhusten törkeää taloudellista hyväksikäyttöä ja pahoinpitelyitä. Vapaudenriistoja, viranomaisten harhauttamista vuodesta toiseen, kulttuurisavuverhon taakse vetäytymistä, kun pitäisi ottaa vastuuta. Pelottelua, uhkailua, häikäilemättömyyttä, röyhkeää käytöstä.

...mutta ei yhtään romanikulttuurin erityispiirrettä",

Useitakin; rikollinen elämäntyyli, sisäsiittoisuus, romaniavioliitto, taloudellisen hyödyn tavoittelu, suvun suojelu, verikoston pelko, uhkailu. Lisätään vielä Grönforsin ja tyttärensä tekemät huijaukset muualla Suomessa, niin ollaan päästy romanikulttuurin ytimeen; kantaväestön kusettaminen, työn vieroksuminen sekä eläminen omilla "kulttuurin" säännöillä, edut ja tuet kuitenkin maksimoiden, loppumaton rasismista vinkuminen, rasistinen suhtautuminen kantaväestöön, uhkailu, vittuilu...
- Tuo kaikki pitää hyväksyä koska kulttuuri.

"Meidän romanien pitää mennä eteenpäin tässä yhteiskunnassa"...

Niih, että onko vielä joitakin tukianomuksia jäänyt huomaamatta ja/tai ymmärtämättä lukutaidon puutteen vuoksi? Olisiko vielä jotakin asiaa, missä voisi entistä enemmän vetäytyä kulttuurin nimellä kulkevan savuverhon suojiin, ja sieltä käsin ruikuttaa että kantaväestö vittuilee aina vaan ja miksi muka invapaikoille ei saa pysäköidä kun siinä on kuitenkin tilaa ja siitä pääsee niin helposti kauppaan.

Åkerlundin mukaan romaneja huolettaa se, että rikolliset pilaavat kaikkien romanien maineen. Tasapainoiset romaniperheet eivät nouse otsikoihin.

99 pros pilaa 1 pros maineen, ja tasapainoinen perhe on tavallista, joten miksi jälkimmäisen pitäisi päästä otsikoihin. Ei kukaan lehtimies ole tehnyt minunkaan naapureista artikkelia lehteen, vaikka he ovat tavallisia ja tasapainoisia perheitä. Pitäisikö mustalaisia huomioida, ylistää, kutsua Linnan juhliin tms. jos he onnistuvat elämään tasapainoisesti? Jos ei 500 vuotta ole siihen riittänyt, että onnistuisi edes jossakin, niin se jos mikä kertoo sopeutumattomuudesta.

Åkerlundin mukaan joskus myös viranomaiset arastelevat puuttua romanien asioihin.
Tuo on varmasti totta. Viranomaiset eivät halua rasismisyytösten pelossa koskea pitkällä tikullakaan pyhään kulttuuriin, vaan asioita katsotaan sormien lävitse, ettei jouduta itse hankaluuksiin. Poliisi ei saa, eikä uskalla, suorittaa etnistä profilointia mustalaisten autoihin. Sosiaaliviranomaiset pelkäävät mustalaisia, hamerahan ilmiselvään epätasa-arvoon muiden kansalaisryhmien edessä ei puututa.

Isberg itse pyrkii vaikuttamaan asioihin myös pyrkimällä eduskuntaan.

JEPPE ISBERG, KESKUSTA, 361

Puolue: Suomen Keskusta
Vaalipiiri: Uusimaa
Ehdokasnumero: 361
Ikä: 48
Koulutustaso: Keskiaste
Lasten lukumäärä: 3

OMA ESITTELY
Olen 48-vuotias kuljetusalan yrittäjä Vantaalta, kolmen tyttären isä. Minut sijoitettiin lastenkotiin 3-kuukauden ikäisenä ja kasvoin aikuisuuteen lastenkodissa. Olen toiminut lastensuojeluyksiköiden hallituksen jäsenenä toistakymmentä vuotta.

http://www.vaalikone.fi/eduskunta2015/u ... okas/1035/

Kasvaminen lastenkodissa, erillään mustalaiskulttuurista, on ollut näemmä hyväksi.

Mutta jos lähdetään vaikka siitä, että nämä kolme "tuomitsijaa" ovat hyvällä asialla, niin tehkää enemmän tuon perseilykulttuurin lopettamiseksi.
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!
Doctor Lecter
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 17207
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Nuori nainen vankina 4 vuotta Tampereella

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter »

sine qua non kirjoitti:http://www.aamulehti.fi/Kotimaa/1194969 ... miota.html
Ihmiskauppatuomio menee hoviin: Syyttäjä vaatii miehelle kuuden vuoden tuomiota

Syyttäjä Leena Koivuniemi kertoi Aamulehdelle torstaiaamuna, että hän aikoo valittaa Pirkanmaan käräjäoikeuden antamasta tuomiosta ihmiskauppatapauksessa.

- Kyllä minä aion ilmoittaa tyytymättömyyteni rangaistuksien osalta. Tuomiot ovat mielestäni vähän liian lievät, Koivuniemi toteaa.

Syyttäjän valitus tarkoitta, että juttu siirtyy hovioikeuteen.

- En ole tehnyt vielä valituskirjelmää, mutta kohtuullinen rangaistus miehelle olisi kuusi vuotta ehdotonta vankeutta ja hieman vähemmän naiselle.
Tuomiot ovat syyttäjän mielestä edelleen "vähän liian lievät". Miksi syyttäjän pitää esittää asia sievistellen? Eikö hän voi sanoa suoraan, että tuomiot olivat liian lievät? Toimittaja olisi myös voinut kysyä syyttäjältä, että minkälaisia syytteitä hän käräjäoikeuden istunnossa oikein ajoi, ajoiko ollenkaan esimerkiksi syytteitä pahoinpitelystä ja raiskauksesta. Joku tiedotusväline voisi julkistaa tuomiolauselmat, jotta nähtäisiin, mistä kaikesta tuomio on tullut (ja mistä ei).
No tulihan se sieltä. Ja kuten nimimerkki kysyy, niin olisi enemmän kuin mielenkiintoista tietää mistä asioista syyttäjä syytteitä ajoi!

Toki Grönforsia odottaa Ruotsissa hotellitasoinen lepokoti ja terapointikeskus, jota vankilaksikin jossain kutsutaan. Ehkä hän siellä jaxuhalien avulla voimaantuu, jotta jaksaa taas vihata.

Voisiko joku kirjanoppinut kysyä julkisuudessa vielä kerran, miksi parin viikon kaappauksesta saa 9 vuotta, mutta neljän vuoden kaappauksesta vaaditaan vain kuutta vuotta?
a) mustalaisen kaappaminen ei ole niin törkeä rikos kuin kapitalistin tyttären
b) mustalaisen tekemä kaappaus ei ole vakava rikos kuin SDP:n entisen kunnallisvaaliehdokkaan tekemä kaappaus
c) mustalaisen mustalaiseen kohdistama kaappaus käsitellään silkkihansikkain, ettei kukaan joudu syytteeseen rasismista

Paras vaihtoehto on kuitenkin edelleen se, että sekä Grönfors että Lindberg päätyisivät kumpainekin itsemurhaan. Yhteiskunta olisi taas pikkuisen parempi paikka ja samalla säästyisi niukkoja varoja useampi miljoona euroa. Niillä miljoonilla mitä heihin kuluu, ei todellakaan saada aikaiseksi mitään hyvää.
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!
Avatar
Rescuer
Perry Mason
Viestit: 3647
Liittynyt: Ti Heinä 08, 2008 8:15 pm

Re: Nuori nainen vankina 4 vuotta Tampereella

Viesti Kirjoittaja Rescuer »

Muistaakseni Suomen rikoslaki ei tunne ulkomaalaisten tuomioiden yhdistämistä Suomessa annettuihin. Toivottavasti ei myöskään Ruotsin, jolloin teoriassa istuisi ensin toisen ja sitten toisen. Tosin valitettavasti taitaa istua tuomiot päällekkäin...
Mitä enemmän vihreitä hymiöitä, sitä heikommat argumentit.
Eräässä entisessä hallituspuolueessa oltiin erittäin kiinnostuneita uusista pilvipalveluista. Sitten joku kertoi heille, ettei pilvipalveluilla ole mitään tekemistä kannabiksen kanssa...
Utelo
Nikke Knakkertton
Viestit: 179
Liittynyt: To Loka 30, 2014 12:09 pm

Re: Nuori nainen vankina 4 vuotta Tampereella

Viesti Kirjoittaja Utelo »

Romanitutun kautta tuli linkki tällaiseen videoon: https://www.youtube.com/watch?v=K_s4g_zeoVs . Jos nämä ovat samoja Grönforseja, niin huhhuh.
Utelo
Nikke Knakkertton
Viestit: 179
Liittynyt: To Loka 30, 2014 12:09 pm

Re: Nuori nainen vankina 4 vuotta Tampereella

Viesti Kirjoittaja Utelo »

Jaa täällähän puhuttiin Grönforseista ennekin: http://www.murha.info/phpbb2/viewtopic.php?t=12762
Keino
Jack Taylor
Viestit: 18
Liittynyt: Ma Tammi 26, 2015 4:49 pm

Re: Nuori nainen vankina 4 vuotta Tampereella

Viesti Kirjoittaja Keino »

Doctor Lecter kirjoitti:Romaniyhteisö järkyttyi Pirkanmaan ihmiskauppa­tapauksesta
Romanijärjestöjen mukaan rikoksella ei ole mitään tekemistä kulttuurin kanssa


Romano Mission Tuula Blomerus, Jeppe Isberg ja Tuula Åkerlund ovat huolissaan siitä, että yksittäiset rikolliset teot pilaavat kaikkien romanien maineen.


Ovatkohan Esa ja Tuula sukua toisilleen?

https://fi.wikipedia.org/wiki/Esa_%C3%85kerlund

Entäs Mertsi Allan Isberg, (nykyinen Mike Soldier) ja Jeppe?
Koimies
Neuvoja-Jack
Viestit: 500
Liittynyt: La Syys 10, 2011 2:09 am

Re: Nuori nainen vankina 4 vuotta Tampereella

Viesti Kirjoittaja Koimies »

Utelo kirjoitti:Romanitutun kautta tuli linkki tällaiseen videoon: https://www.youtube.com/watch?v=K_s4g_zeoVs . Jos nämä ovat samoja Grönforseja, niin huhhuh.
En itse tiedä ovatko samaa sukua vai ei mutta katsoin videon, josta näin aikaisemmin jonkin pätkän televisiosta. Ensiksi, Ruotsi on videosta ja viranomaisten toiminnasta päätellen kykenemätön suojaamaan valtaväestöä vähemmistöön kuuluvien ainesten terroria vastaan. Toiseksi, videon perhe käyttäytyy niin raukkamaisesti, solvaavasti ja väkivaltaisesti, ettei sille löydy mitään järjellistä syytä eikä kai helpolla edes verrokkia. Kolmanneksi, pohjoismainen demokratia lähtee siitä idealistisesta oletuksesta, etteivät moraalittomat, mielenterveysongelmia potevat häiriköt ja/tai psykopaatit lähde joukolla rikkomaan "kirjoittamattomia lakeja" - eli sitä, että vaikka lakia ei pystytä eikä aina haluta valvoa täysin, herrasmiehet pidättäytyvät luomasta terroria ja helvettiä ympärilleen. Kun joku/jotkut rikkovat kirjoittamattomat lait kunnolla, kirjoitettu laki ei toimi, ja poliisit ja kunnanisät ovat pellejä, surkimuksia ja kädettömiä paikallaan. Jotkut somalit, jotkut muut maahanmuuttajat ja jotkut mustalaiset pitävät kirjoittamattomia herrasmiessääntöjä enemmän kuin pilkkanaan. He uskovat kokonaan tai osittain vain nyrkkiä, pamppua, pesäpallomailaa tai luotia. Tarkennan vielä, että tietty määrä kusipäitä löytyy myös näiden ryhmien ulkopuolelta.

Sitten nuoren naisen vankeustapaukseen ja rikoksen tuomioon erityisesti päätekijän osalta. Se oli suomalaiselta yhteiskunnalta taas "haista paska" -tuomio naista ja uhria kohtaan. Tuomioistuimemme ei kunnioita vanhuksia, lapsia eikä naisia, ei ainakaan tavallisia kansalaisia, kun heidän koskemattomuuttaan törkeällä tavalla loukataan. Annas olla jos joku politiikko, ja vielä mies, olisi kaapattu ja homot olisivat panneet sitä persuuksiin monta vuotta. Siinä olisi tuomio nuijittu otsasuonet pullollaan. :mrgreen:
Miehen allekirjoitus: Kasvoista kasvoihin.
rippe
Hercule Poirotin viikset
Viestit: 112
Liittynyt: Su Joulu 14, 2014 10:37 am

Re: Nuori nainen vankina 4 vuotta Tampereella

Viesti Kirjoittaja rippe »

Tämä ja toi Karpon ohjelmassa näytetty homma ovat niin ällöttäviä, että oksat pois! Mulle on tosin vielä vähän epäselvää, että ovatko nämä Grönforsit siis sukua keskenään? Tosin en ihmettelisi... Kuulostaa vähän siltä, että porukka tosiaan paneskelee ristiinrastiin ja sikinsokin ja sikiää aika holtittomasti :roll:

Kait noi tekijät tosiaan ovat mahdollisesti kehitysvammaisia ja sen päälle vielä mielenvikaisia, mutta hiljaiseksi tosiaan vetää. Miten kellään tosiaan voi olla pokkaa tehdä kaikki tuo ja sitten vielä kehdata valittaa tuomiosta?

Noista Haaparannan Grönforseista oli muuten Ylen Silminnäkijässäkin pari vuotta sitten. Mun nähdäkseni noi tyypit ovat lähinnä eläimiä. Toi käytös on jotain ihan sanoinkuvailemattoman jäätävää.
Tiina
Sherlock Holmes
Viestit: 7240
Liittynyt: Ti Touko 01, 2007 6:48 pm
Paikkakunta: Suomessa ollaan.

Re: Nuori nainen vankina 4 vuotta Tampereella

Viesti Kirjoittaja Tiina »

Ärrkele kirjoitti:Mikähän keskustelupalsta on ollut kyseessä, jolla naiset olivat "tavanneet"? Sinänsä kiinnostaa tuo koska tässähän sanotaan, että nimenomaan naiset ovat "tavanneet toisensa netin keskustelupalstoilla" ja mies on tullut kuvioihin vasta myöhemmin. Mahdollisesti seuranhakupalsta yms.?
Eiköhän tuolla suomi24:llä ollut 2010 vielä sellainen kuin cafe romano-chat.
Oma saitti manneille. Välillä kun oli tylsää kävin hauskuuttamassa siellä itseäni 5 minuutin verran.
En tiedä onko vielä hengissä. Mutta kielipoliisille olisi ollut siellä töitä. :mrgreen:
kakkosurpo
Sherlock John Holmes
Viestit: 8310
Liittynyt: Pe Joulu 24, 2010 11:53 pm
Paikkakunta: Jupiter

Re: Nuori nainen vankina 4 vuotta Tampereella

Viesti Kirjoittaja kakkosurpo »

Jos vakaviin ja törkeisiin rikoksiin syyllistyvät suljetaan kerran romaniyhteisön ulkopuolelle, niin ketäs sinne sitten jää???
Todellisuus on aivan toinen. Ei he ketään mustalaista ylenkatso tai sulje yhteisönsä ulkopuolelle vaikka olisi mitä tehnyt. Jos sattui olemaan niin paska säkä että jäi nalkkiin ja joutui linnaan niin jopa linnassa vieraillaan koko suvun voimin.
Saman sukuhaaran Grönforsit roudaa röökit ja taskuhilut vierailupäivinä näille syrjäytyneille isukille ja tyttärelle muitta mutkitta. Kyllä mustalainen mustalaisen löytää vaikka se olisi vankilaan laitettu. Saattaa Grönforsien matriarkka käydä vierailuhuoneessa heristämässä sormea, kun kiinni jäivät ja hyvät itse tehdyt lapsilisät lakkasi tulemasta.
Odota vain, sinäkin kuolet. Ajankohta on vielä hiukan auki, mutta kuolet kuitenkin. :mrgreen:
Chikatilo
Christopher Lorenzo
Viestit: 1518
Liittynyt: Ke Huhti 27, 2011 12:06 am

Re: Nuori nainen vankina 4 vuotta Tampereella

Viesti Kirjoittaja Chikatilo »

"Sanoudumme irti tällaisesta. Tällaisia romaneja tämä yhteiskunta ei kaipaa yhtään. Meidän romanien pitää mennä eteenpäin tässä yhteiskunnassa", sanoo yhdistyksen hallituksen jäsen, yrittäjä Jeppe Isberg.

"Tällaisia romaneja tämä yhteiskunta ei kaipaa yhtään." Isbergiltä vahvaa tekstiä. Voi, kun näkisimmekin enemmän niitä romaneja, joita yhteiskunta kaipaa!

Tämän suhteen ns. valtaväestö odottaa edelleen useimpien tummien omia, konkreettisia toimenpiteitä asiantilan muuttamiseksi. Suomessa on 10 000 mustalaista. Jos heistä 1000 tai 3000 alkaa sivistyneiksi "romaneiksi", sekään ei vielä kesää tee. Mutta on kuitenkin hienoa, jos muutamat romanit yrittävät pitää isoa laumaa mustalaisia edes jollain tavalla ruodussa. Tästä se lähtee - 500 vuotta onkin jo sudittu lähtökuopissa... Kaikki tuki heille, jotka oikeasti haluavat muutosta.
Kaikki sanomassa esitetty on mielikuvituksen tuotetta eikä sillä ole yhteyttä todellisiin tapahtumiin tai henkilöihin. Mahdolliset samankaltaisuudet ovat pelkkää sattumaa. Kirjoittaja on poliittisesti täysin korrekti.
COB
Alokas
Viestit: 6
Liittynyt: Ke Loka 21, 2009 10:52 pm

Re: Nuori nainen vankina 4 vuotta Tampereella

Viesti Kirjoittaja COB »

Ehkä hivenen ot, mutta pakko sanoa. Jos tämän ryhmän kanssa ollaan sudittu lähtökuopissa vitun kauan, niin mitenhän mahtaa olla muiden ryhmien kanssa? Veikkaanpa ettei homma muutu hullua hurskaammaksi.
Silent night, Bodom night
Vastaa Viestiin