17-vuotias tyttö poltettiin elävältä, Kokemäki 30.1.2015

Suomessa tapahtuneet henkirikokset.
Hellapoliisi
Olivia Benson
Viestit: 704
Liittynyt: Pe Huhti 23, 2010 6:24 pm

Re: Pori Lenkille lähtenyt teinityttö ei palannut kotiin

Viesti Kirjoittaja Hellapoliisi »

KoivuniemenHerra kirjoitti:
Tracker kirjoitti:Elinkautinen ja maastakarkoitus.
Mutta mihin karkoitetaan, kun alkuperämaat eivät suostu ottamaan näitä Suomesta karkoitettavia rikollisia? Sehän se ongelma on, näiden rikollisten kanssa Suomi on naimisissa loppuun saakka, siitä päivästä lähtien kun ne tänne otetaan. Ei ole maata johon voitaisiin karkoittaa.
Tiedän, ettei saisi ajatella kostonhimoisesti mutta sijoittaisin tämän kuvotuksen alkuunsa säästöjen nimissä vaikkapa Breivikin juttukaveriksi jollekin autiolle saarelle. Pakkohan on jostain löytyä sellainenkin paikka jonne näitä voi sijoittaa.
Hys hys!
WalkingDisaster
Javier Pena
Viestit: 1785
Liittynyt: Pe Huhti 19, 2013 8:43 pm

Re: Pori Lenkille lähtenyt teinityttö ei palannut kotiin

Viesti Kirjoittaja WalkingDisaster »

17-vuotiaan tytön murhasta syytetyn viestit julki – ”Me emme jää kiinni”

Julkaistu: 23.6. 10:28
Syyttäjä Kalle Kulmala pyrki tiistain oikeusistunnon alussa osoittamaan, että 17-vuotiaan teinitytön surmasta syytetyn 25-vuotiaan miehen viestit sitovat hänet tiukasti uhrin kuolemaan.
Syytetty otti poliisitutkinnan mukaan yhteyttä tuttuihinsa ja pyysi selvittämään ex-tyttöystävänsä osoitteen. Hän painotti, että tiedot pitää hakea äitinsä kännykällä ja sen jälkeen poistaa tiedot puhelimesta.

– Ottakaa äitini kännykkä ja selvittäkää osoite 02-palvelun kautta. Ottakaa ne salaa ja pyyhkikää tiedot, syytetty viesti.

– Me emme joudu vaaraan, olkaa rauhassa. Me emme jää kiinni.

Syyttäjän mukaan viestintä ennen surmaa kertoo hänen tulevista aikeistaan. Tarkoituksena oli syyttäjän mukaan toimia siten, ettei hänen liikkeitään pystyttäisi jäljittämään.

– Niin kuin sanoin niin kenenkään muun ei pitäisi kuulla meidän ääntä...

Puolustuksen mukaan salaamiselle on peruste.

– Hän pyrki salaamaan matkansa, koska oli menossa Poriin tappamaan itsensä, puolustusasianajaja Rauli Virtanen totesi.
http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1 ... 53598.html
Hellapoliisi
Olivia Benson
Viestit: 704
Liittynyt: Pe Huhti 23, 2010 6:24 pm

Re: Pori Lenkille lähtenyt teinityttö ei palannut kotiin

Viesti Kirjoittaja Hellapoliisi »

IsoD kirjoitti:
Pikkufisu kirjoitti:Olisiko ollut sikiö asennossa kun löytyi?
Mun ymmärtääkseni sikiöasento on suht normaali asento tulipaloon elävänä joutuneelle ihmiselle. Joku voi korjata jos olen väärässä.

On tuo kyllä melkoisen sekopää kaveri. Pelottavinta näissä on se, että kun nää muutaman kerran kumartaa kirkolle päin, niin teko on hyvitetty ja ei tartte enään omantunnontuskia kantaa jos sellaisia on ollutkaan.
Kyllä tämä tyyppi saa vielä jonkun "rakastamaan ehjäksi" :evil: . Sieltä vankilasta käsin on moni muukin harrastanut kirjeenvaihtoa ja eiköhän tämäkin sen makuun pääse.
Hys hys!
poepporoo
Theo Kojak
Viestit: 1121
Liittynyt: Su Touko 05, 2013 10:22 am

Re: Pori Lenkille lähtenyt teinityttö ei palannut kotiin

Viesti Kirjoittaja poepporoo »

cyklon kirjoitti:Sidottu mahdollisesti pöytään. Kun tuohon lisää vielä sen bensaa sisuskaluissa, niin mun pääni antaa yhtälön; todellakin pakkojuotettu bensaa. Toivottavasti uhri on ollut tajuton.
Varmaankin näin. Raivoissaan juottanut ja kaadellut bensaa istumaan sidotun tytön päälle. Luultavammin jäänyt vielä katselemaan paloa ja ihastelemaan kättensä työtä. Sairas paskiainen!
How do you hold a moonbeam in your hand?

-The Sound Of Music - Maria (The Nuns)-
WalkingDisaster
Javier Pena
Viestit: 1785
Liittynyt: Pe Huhti 19, 2013 8:43 pm

Re: Pori Lenkille lähtenyt teinityttö ei palannut kotiin

Viesti Kirjoittaja WalkingDisaster »

Valvontanauhat paljastavat: Syytetty shoppaili ennen surmaa
Rikos Julkaistu 23.06.2015 11:00

Satakunnan käräjäoikeudessa käytiin tänään läpi syytetyn toimintaa lenkkeilijätytön surmapäivänä.

Uhrin omaisten asianajaja Veronica Daleniuksen mukaan syytetyn 25-vuotiaan miehen käytös ei osoittanut surmapäivänä viitteitä puolustuksen väitteestä miehen itsetuhoisuudesta.

Dalenius osoitti muun muassa Prisman videonauhatallenteelta, kuinka syytetty mies asioi Porin Mikkolan Prismassa. Videolla mies kiertelee miesten vaatteiden -osastolla ja hän sovitti vaatteita. Hän osti kaupasta itselleen uudet farkut.

- Haluan tuoda esille sen, että mikäli on itsetuhoinen ja ostanut välineet itsemurhaa varten, ei liene normaalia, että on valinnut uudet vaatteet ja toimii tällä tavalla, Dalenius toteaa.

Videotallenteilta näkyy myös, kuinka mies käy kahteen otteeseen pikaruokaravintolassa.

- Puolustus on esittänyt syytetyn masennuksen ja syömättömyyden, näiden nauhojen perusteella näyttää kuitenkin siltä, että vastaajalla olisi säännölliset ruoka-ajat, omaisten asianajaja sanoo.

Syytetyn puolustuksen mukaan pikaruokaravintolassa ruokailusta ei voi vetää johtopäätöksiä siihen, oliko syytetty masentunut.

- Hän ei myöskään vaikuta videolla vihaiselta tai siltä, että olisi menossa tappamaan, puolustuksen asianajaja Rauli Virtanen sanoo.
http://www.mtv.fi/uutiset/rikos/artikke ... aa/5196720
Tähtisade
Neuvoja-Jack
Viestit: 510
Liittynyt: To Heinä 24, 2008 5:37 pm

Re: Pori Lenkille lähtenyt teinityttö ei palannut kotiin

Viesti Kirjoittaja Tähtisade »

IL kirjoitti: Lenkkeilijätytön murhasta syytetty hymyili valvontakamerassa
Tiistai 23.6.2015 klo 10.48

Omaisten asianajajan mielestä 17-vuotiaan tytön kuolemaa edeltävät valvontakameratallenteet syytetystä eivät tue puolustuksen väitettä tämän itsetuhoisuudesta.

Omaisten asianajaja Veronica Dalenius esitteli Porin käräjäoikeudessa valvontakameratallenteita, joissa näkyivät murhasta syytetyn päivän toimet ennen uhrin tapaamista.

Mies näkyy muun muassa köysi- ja taskulamppuostoksilla porilaisessa tavaratalossa.

- Hän hymyilee päälle ja kiittää kun poistuu, Dalenius havainnoi kassan tapahtumia.

Huoltoasemalla mies vierailee useaan otteeseen yrittäen tankata bensiiniä kanisteriin. Yhdellä kertaa hän näyttää kysyvän neuvoa eräältä toiselta mieheltä.

- Epäilty, joka väittää olevansa itsetuhoinen, eikä ole syönyt tai nukkunut pitkään aikaan, pystyy vieraankin henkilön kanssa olemaan näin hyvin toiminnassa, Dalenius huomautti.

Miehen syvän masennuksen, unettomuuden ja ruokahaluttomuuden puolesta ovat todistaneet niin hän itse kuin hänen perheenjäsenensä. Kuitenkin heti seuraavassa Daleniuksen näyttämässä valvontakamerassa mies tekee tilauksen hampurilaisravintolan tiskillä.

Lounaansa jälkeen syytetty palaa huoltoasemalle ja onnistuu tankkaamaan bensiiniä kanisteriin.

Seuraavaksi hän menee tavarataloon vaateostoksille. Valvontakameran kuvissa mies näkyy valitsemassa ja sovittamassa erilaisia farkkuja, joista yhdet hän lopulta ostaa.

Uhrin kodin läheisyydessä sijaitseva valvontakamera on tallentanut syytetyn miehen auton liikkeitä jo ennen miehen ja tytön tapaamista myöhemmin samana iltana.

Iltakuuden jälkeen mies kävi uudelleen hampurilaisravintolassa syömässä.

- Kun on esitetty tämä masennus ja syömättömyys, niin ihan normaalit, erittäin säännölliset ruoka-ajat on vastaajalla mielestäni ollut, Dalenius tulkitsi.

Toinen käynti hampurilaisravintolassa on kuvattu alle tunti ennen sitä, kun syytetty tapasi uhrin.

Puolustusasianajaja Rauli Virtanen huomautti, että syytetyn huono henkinen tila ilmeni tallenteissa muun muassa vaikeuksissa käyttää bensa-automaattia, mutta yleistasolla kuvista ei voi päätellä itsemurha-aikeiden olemassaoloa tai puuttumista.

- On totta, että hän on hyvin iloisen ja normaalin oloinen, mutta en lähtisi vetämään kauhean pitkiä johtopäätöksiä henkilön ulkonäön ja masennuksen välillä. Toisaalta tämä iloinen ulkonäkö ei kerro myöskään, että hän olisi ollut vihainen, kiukkuinen ja menossa tappamaan.

HILKKA KARVONEN
Nälässä riutuminen, unettomuus ja yksin puhuminen/hourailu eivät taida nekään olla ihan faktaa. Täysin vastuuntunnotonta myös syytetyn äidin todistaminen jne.

Nämä tapahtumat ja kyseenalaiset WhatsApp-viestit eivät voisi enää suorempaan huutaa sitä asiaa, että tyttö oli tarkoitus surmata. Toki voi olla, että suunnitelmana oli yhä anella vaimoksi ja tappaa sitten kieltäytymisen jälkeen. Tai sitten kyseessä oli jo alun perinkin kosto, ja polvistumiset yms. olivat pelkkää teatteria. Olisihan hän ehtinyt yhä uusiakin morsiamia vikitellä, ja FB:ssä näytti ainakin olleen haku päällä.

Tyttö kun ei ole viestin viestiä kenellekään kaverilleen ehtinyt laittaa, niin todennäköisesti siihen ei ole ollut edes mahdollisuutta. Automatkalla olisi hyvinkin ehtinyt/voinut kännykkää käyttää.

Karmivaa ajatella, jos uhri olisi köytetty kiinni polttohetkellä. No, johonkin sitä köyttäkin tarvittiin. Ei voi kuin toivoa, että tyttö olisi todella ollut tajuton palon syttyessä.

Mitenhän syytetty on vastannut taskulamppuun - perusteellista varustautumista itsemurhaan... :roll:
Viimeksi muokannut Tähtisade, Ti Kesä 23, 2015 11:46 am. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Tähtisade
Neuvoja-Jack
Viestit: 510
Liittynyt: To Heinä 24, 2008 5:37 pm

Re: Pori Lenkille lähtenyt teinityttö ei palannut kotiin

Viesti Kirjoittaja Tähtisade »

IS kirjoitti:Lenkkeilijätytön surma: Mitä tapahtui uhrin kännykälle?

Julkaistu: 23.6. 10:45

Pori Kokemäeltä palaneesta talosta kuolleena löytynyt 17-vuotias tyttö kantoi äitinsä mukaan aina kännykkää mukanaan.

Se oli hänellä matkassa myös silloin, kun tyttö lähti viimeisen kerran kotoaan tammikuun lopussa 2015.

Tytön kuolemaa tutkinutta poliisia kuultiin tiistaina oikeudessa todistajana. Hän kertoi ryhmän etsineen matkapuhelinta monista paikoista.

– Sitä yritettiin seuloa heti sieltä palojätteen seasta, mutta ei löytynyt. Voi olla, että se on palanut niin pieneksi, ettei sitä pysty edes tunnistamaan, poliisi totesi.

Kännykkä sammui tai sammutettiin reilu tunti sen jälkeen, kun tyttö lähti kotoaan. Hän kohtasi ex-miesystävänsä lenkkipolulla noin klo 19. Miehen epäillään murhanneen tytön polttamalla tämän syrjäisessä rakennuksessa. Mies on kiistänyt henkirikoksen.

– Puhelinta haettiin myös niiltä paikoilta, joissa he liikkuivat illan aikana. Koiriakin oli apuna, mutta puhelinta ei löytynyt. Viimeisen kerran sitä haettiin vielä nyt keväällä.

Poliisi kertoi tavanneensa murhasta epäillyn 25-vuotian pian pidätyksen jälkeen. Miehellä oli erilaisia vammoja. Hän kertoi, että hänet oli pahoinpidelty edellisellä viikolla.

– Palovammat hän kertoi saaneensa sytyttäessään grilliä.

Sittemmin syytetty on kertonut, että valehteli noissa asioissa. Hän perusteli sanomisiaan sillä, että pelkäsi poliisin alkavan kiduttaa häntä.

Tomi Auremaa, Pori
http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1 ... 27631.html

Tytön puhelimen kohtalo on myös mietityttänyt. Epäilen vahvasti, että se on otettu pois uhrin hallusta välittömästi. Jos kaikki olisi ollut "ok", olisi tyttö varmasti voinut matkan aikana laittaa esim. ystävälleen viestiä, jossa kertoo olevansa syytetyn kanssa - ihan normaalia toimintaa. Ja vaikka lähtökohtaisesti vapaaehtoisesti olisikin mennyt syytetyn autoon, olisi varmasti käyttänyt puhelinta siinä vaiheessa, kun olisi aistinut tilanteen uhkaavuuden.
kaljaloota
Theo Kojak
Viestit: 1158
Liittynyt: To Syys 13, 2012 5:34 pm
Paikkakunta: si lähikauppa

Re: Pori Lenkille lähtenyt teinityttö ei palannut kotiin

Viesti Kirjoittaja kaljaloota »

Kuinka moni tiesi suunnitelmista? "Me emme jää kiinni" siis me? Kaveri siis tiesi enemmänkin ja sisko? Eikä kukaan estänyt. keskustelutkin piti salata äidin puhelimen kautta, kas kun poliisikin oli tässä viisaampi kun kaveri haki puhelimet ja toimet hoidettiin preapaidliittymillä, Aarnio tapaus.
Jep, ja aika moni itsetuhoinen tuulettelee iloisena ostoksia turvakamerassa. :mrgreen:
Viimeksi muokannut kaljaloota, Ti Kesä 23, 2015 12:15 pm. Yhteensä muokattu 2 kertaa.
poepporoo
Theo Kojak
Viestit: 1121
Liittynyt: Su Touko 05, 2013 10:22 am

Re: Pori Lenkille lähtenyt teinityttö ei palannut kotiin

Viesti Kirjoittaja poepporoo »

Tähtisade kirjoitti: Mitenhän syytetty on vastannut taskulamppuun - perusteellista varustautumista itsemurhaan... :roll:
Hyvä kysymys. Ja mitenköhän syytetty on selittänyt maton/peiton mukana olon??

Oliko kangas mukana vain uhrin siirtelyä varten? Eikö jossakin uutisoitu, että uhri olisi kääritty johonkin kankaaseen? Istuuko oikein ranteista ja nilkoista kahlitsemisen kanssa yksiin?

edit.kangas asia.
Viimeksi muokannut poepporoo, Ti Kesä 23, 2015 12:19 pm. Yhteensä muokattu 2 kertaa.
How do you hold a moonbeam in your hand?

-The Sound Of Music - Maria (The Nuns)-
Porin

Re: Pori Lenkille lähtenyt teinityttö ei palannut kotiin

Viesti Kirjoittaja Porin »

Kylläpä paljastuu aivan helvetin sairaita ja oksettavia piirteitä tästä tapauksesta.
llewellyn
Sofia Karppi
Viestit: 426
Liittynyt: Ma Elo 04, 2008 2:13 pm

Re: Pori Lenkille lähtenyt teinityttö ei palannut kotiin

Viesti Kirjoittaja llewellyn »

Harvinaisen vastenmielinen ja irvokas strategia puolustukselta. Tälläinen amerikkalaistyylinen uhrin absurdi syyllistäminen omaan kuolemaansa ei kuulu suomalaiseen oikeussaliin. Toivottavasti tästä ei nyt tule mitään maan tapaa jatkossa. Karua omaisille.
Avatar
Rescuer
Perry Mason
Viestit: 3646
Liittynyt: Ti Heinä 08, 2008 8:15 pm

Re: Pori Lenkille lähtenyt teinityttö ei palannut kotiin

Viesti Kirjoittaja Rescuer »

IsoD kirjoitti:
Pikkufisu kirjoitti:Olisiko ollut sikiö asennossa kun löytyi?
Mun ymmärtääkseni sikiöasento on suht normaali asento tulipaloon elävänä joutuneelle ihmiselle. Joku voi korjata jos olen väärässä.
Ei varsinaisesti sikiöasennossa, vaan normaalisti paloruumis on ns. nyrkkeilijäasennossa. Eli kädet ja jalat koukistuneina polvi- ja kyynärnivelistä.

Eli todennäköisesti polvi-/kyynärnivelet ovat olleet suorana...
Mitä enemmän vihreitä hymiöitä, sitä heikommat argumentit.
Eräässä entisessä hallituspuolueessa oltiin erittäin kiinnostuneita uusista pilvipalveluista. Sitten joku kertoi heille, ettei pilvipalveluilla ole mitään tekemistä kannabiksen kanssa...
sine qua non

Re: Pori Lenkille lähtenyt teinityttö ei palannut kotiin

Viesti Kirjoittaja sine qua non »

poepporoo kirjoitti: Oliko kangas mukana vain uhrin siirtelyä varten? Eikö jossakin uutisoitu, että uhri olisi löytynyt "mattoon käärittynä"? Istuuko oikein ranteista ja nilkoista kahlitsemisen kanssa yksiin?
En ole hoksannut, että olisi kirjoitettu löytyneen mattoon/peittoon käärittynä. Ehkä peitto oli vain tytön siirtelyä/piilottelua varten? Jalkojen ja käsien sitominen kiinni johonkin, jos on ollut peittoon käärittynä, ei tosiaan oikein istu kuvioon. Kuljetettu peittokäärössä latoon ja sitten otettu peitosta pois ja sidottu raajoista kiinni johonkin? Luulisi, että tyttö on ollut tässä kohdassa jos ei aivan tajuton, niin ainakin melkein - miten mies olisi muuten saanut hänet sidottua. Seuraavassa mainitaan peiton käyttö (Iltalehdestä):
Kullaalla mies ja tyttö alkoivat riidellä, ja riita yltyi väkivaltaiseksi. Molemmille aiheutui vammoja, joista tyttö kärsi huomattavasti vakavammat. Syyttäjän mukaan epäilty löi ja kuristi tyttöä niin, että tämä meni toimintakyvyttömäksi, kääri uhri peiton sisään ja lähti ajamaan kohti Kokemäkeä.
Ja ilmeisesti peitosta ei olisi jäänyt paljoa jäljelle, vaikka se olisi ollut palopaikalla, kun kerran siitä pöydästä/tuolista, johon tyttö oli oikeuslääkärin päättelyn mukaan sidottu ranteista ja nilkoista, ei ollut jäljellä käytännössä mitään (paitsi tytön selästä löytynyt laudankappale - kaiketi se on jäänyt jäljelle siitä esineestä, johon tyttö on ollut sidottuna). Satakunnan Kansasta:
Vainajan selästä löydettiin laudankappale, syyttäjän todistajan oikeudessa kuultu rikosylikonstaapeli kertoi.
Uhrin ystävä kertoo Satakunnan Kansassa uhrin ja miehen väleistä:
Paras ystävä: Rakkaus oli yksipuolista
Harri Aalto

Opiskelijatytön opiskelijatoveri ja paras ystävä kertoi oikeudessa, että 25-vuotiaan miehen ja 17-vuotiaan tytön suhteessa rakkaus oli hyvin yksipuoleista.

– Hän ei rakastanut miestä, vaan halusi erota tästä. Itse asiassa hän kysyi minulta neuvoa, kuinka voisi sanoa miehelle, että halusi erota tästä. Neuvoin, että parempi sanoa ihan suoraan vaan, nuori nainen kertoi oikeudessa.

Jo ennen eroilmoitusta opiskelijatyttö oli parhaan kaverinsa mukaan muuttunut selvästi. Aiemmin avoimesta ja hyvin sosiaalisesta tytöstä tuli arka ja pelokas. Todistajan mukaan muutos näkyi myös koulussa.

– Mutta itsetuhoinen hän ei ollut.

Todistajan mukaan 25-vuotias mies suhtautui seurusteluun hyvin vakavasti ja halusi muun muassa perustaa perheen. Pari ei todistajan mukaan ollut kihloissa.

– Hän puolestaan ei ollut perustamassa perhettä. Hän hankki ehkäisypillerit siinä vaiheessa, kun mies alkoi puhua lapsien hankkimisesta.

Todistajan mukaan mies otti tiedon erosta ”todella huonosti”.
Tuommoinen ihmisjäte tiedä mitään rakkaudesta, se on omistamista ja hyväksikäyttämistä, mistä on ollut kyse. Häiriintyneen machon pirtaan ei ole sopinut, että hänet jätetään. Azimin kotikulttuurissa sellainen on varmasti aika harvinainen ellei suorastaan mahdoton yhtälö, että nainen jättää miehen saati että katselee jo uuttakin miestä itselleen, joten kostotoimet ovat olleet Azimin sairaasta näkövinkkelistä katsottuna luultavasti aivan sopivasti mitoitettuja.

Edit. Perhanasti kirotusvihreitä - muutama edes pois.
Viimeksi muokannut sine qua non, Ti Kesä 23, 2015 1:32 pm. Yhteensä muokattu 2 kertaa.
Zara
Sabrina Duncan
Viestit: 354
Liittynyt: Ma Elo 08, 2011 11:15 pm

Re: Pori Lenkille lähtenyt teinityttö ei palannut kotiin

Viesti Kirjoittaja Zara »

llewellyn kirjoitti:Harvinaisen vastenmielinen ja irvokas strategia puolustukselta. Tälläinen amerikkalaistyylinen uhrin absurdi syyllistäminen omaan kuolemaansa ei kuulu suomalaiseen oikeussaliin. Toivottavasti tästä ei nyt tule mitään maan tapaa jatkossa. Karua omaisille.
En kyllä minäkään ihan heti muista vastaavaa puolustuksen strategiaa, jossa yritetään kääntää noin että uhri ihan itse omasta halusta tappoi noin itsensä. Järkyttynyt olen, jos menee puolustuksen perustelut läpi oikeudessa.
" Toto, I've got a feeling, we're not in Kansas anymore.."
poepporoo
Theo Kojak
Viestit: 1121
Liittynyt: Su Touko 05, 2013 10:22 am

Re: Pori Lenkille lähtenyt teinityttö ei palannut kotiin

Viesti Kirjoittaja poepporoo »

sine qua non kirjoitti:
poepporoo kirjoitti: Oliko kangas mukana vain uhrin siirtelyä varten? Eikö jossakin uutisoitu, että uhri olisi löytynyt "mattoon käärittynä"? Istuuko oikein ranteista ja nilkoista kahlitsemisen kanssa yksiin?
En ole hoksannut, että olisi kirjoitettu löytyneen mattoon/peittoon käärittynä. Ehkä peitto oli vain tytön siirtelyä/piilottelua varten? Jalkojen ja käsien sitominen kiinni johonkin, jos on ollut peittoon käärittynä, ei tosiaan oikein istu kuvioon. Kuljetettu peittokäärössä latoon ja sitten otettu peitosta pois ja sidottu raajoista kiinni johonkin? Luulisi, että tyttö on ollut jos ei aivan tajuton niin ainakin melkein tässä kohdassa, miten mies olisi muuten saanut hänet sidottua. (Seuraavassa mainitaan peiton käyttö (Iltalehdestä):
Kullaalla mies ja tyttö alkoivat riidellä, ja riita yltyi väkivaltaiseksi. Molemmille aiheutui vammoja, joista tyttö kärsi huomattavasti vakavammat. Syyttäjän mukaan epäilty löi ja kuristi tyttöä niin, että tämä meni toimintakyvyttömäksi, kääri uhri peiton sisään ja lähti ajamaan kohti Kokemäkeä.
Ja ilmeisesti peitosta ei olisi jäänyt paljoa jäljelle, vaikka se olisi ollut palopaikalla, kun kerran siitä pöydästä/tuolista, johon tyttö oli oikeuslääkärin päättelyn mukaan sidottu ranteista ja nilkoista ei ollut jäljellä käytännössä mitään (paitsi tytön selästä löytynyt laudankappale - kaiketi se on jäänyt jäljelle siitä esineestä, johon tyttö on ollut sidottuna). Satakunnan Kansasta:
Vainajan selästä löydettiin laudankappale, syyttäjän todistajan oikeudessa kuultu rikosylikonstaapeli kertoi
.
.
Varmasti näin. Kuulostaa loogiselta. Korjasin "järjen käyttöäni". Ja tekijänhän mielestä tyttö ei ole missään vaiheessa tietenkään ollut kankaan sisälle käärittynä. Miten muutoin tyttö olisi voinut juosta peräänsä latoon..yeah right.
How do you hold a moonbeam in your hand?

-The Sound Of Music - Maria (The Nuns)-
Vastaa Viestiin