Tuore Miss Helsinki pahoinpideltiin missifinaalin jälkeen

Tähän osioon onnettomuudet ja muu rikoksiin liittyvä keskustelu.
jayroot
Remington Steele
Viestit: 234
Liittynyt: Pe Huhti 08, 2016 8:01 pm

Re: Tuore Miss Helsinki pahoinpideltiin missifinaalin jälkee

Viesti Kirjoittaja jayroot »

Sassy kirjoitti:Missin pitäs olla jonkinlainen esikuva nuorille naisen alulle. Hemmetin hieno esikuva kun ei todista pahoinpitelijäänsä vastaan. Hyvät naiset, olkaa hiljaa ja jääkää sinne nyrkin ja hellan väliin?
Näimpä. Todella typerää toimintaa miss Ruokolalta. Mutta kai se on pelko ko. kullanmurua kohtaan mikä ajaa tähän. Ei voi sitten kuin jossitella ensi kerralla kun tämä ihana mies suuttuu, jos/kun käykin huonommin. Todella surullista että jotkut naiset nykypäivänäkin vielä alentuvat tällaisten miesten nyrkkeilysäkeiksi.
Avatar
Pumpuliunelma
Nikke Knakkertton
Viestit: 187
Liittynyt: Pe Tammi 29, 2016 9:42 pm

Re: Tuore Miss Helsinki pahoinpideltiin missifinaalin jälkee

Viesti Kirjoittaja Pumpuliunelma »

Ärrkele kirjoitti:
Raimond kirjoitti:

Keskiviikko 18.5.2016 klo 14.10

Mies on Miss Helsingin poikaystävä, joka kuuluu Seiskan mukaan Cannonballin moottoripyöräjengiin. Seiskan mukaan pariskunta on palannut takaisin yhteen pahoinpitelyn jälkeen.


Jessica Ruokola ei itse saapunut oikeuteen eikä hän halua tulla kuultavaksi asiassa. Ruokola ei itse edes tehnyt tapauksesta rikosilmoitusta, vaan poliisi aloitti oma-aloitteisesti tutkinnan.

Hän ei vaadi mitään rangaistusta tai korvausta asiassa. Hän on myös kieltänyt käyttämästä hänen lääkärinlausuntoa todisteena oikeudessa.

Ruokola on vedonnut parisuhdestatukseensa eikä hän ole halunnut tulla kuulluksi edes tapauksen esitutkinnassa.
Tuo missi saa sanoa goodbye uratoiveilleen ja menestykselleen missivuotena. En usko, että yksikään yritys tai brändi haluaa käyttää keulakuvanaan nuorta naista, joka yksityiselämässään suosii ja suojelee tuollaista järjetöntä väkivaltaa harjoittavaa, rikollisjengiin kuuluvaa poikaystävää. Saati, että laittaisi häntä vastuuseen teoistaan.

Aikuinen ihminenhän tämä Ruokola on ja tekee omat päätöksensä ja valintansa. Hänen valinta oli suojella rikollista ja unohtaa omat haaveet ja uran luominen.

Pitää vain toivoa, että säilyy pahemmilta vammoilta tulevaisuudessaan tehdessään tuollaisia elämänvalintoja.
Vaeltava Aave
Aloitteleva Besserwisser
Viestit: 14
Liittynyt: To Joulu 27, 2007 5:52 pm

Re: Tuore Miss Helsinki pahoinpideltiin missifinaalin jälkee

Viesti Kirjoittaja Vaeltava Aave »

Tämän keissin ansiosta naisia kunnioittaville ja naisten tahtoon mukautuville, mutta siitä huolimatta ilman seksiä jääville ns. herrasmiehille luulisi jo valkenevan millaista miestä naiset oikeasti himoitsevat lieveilmiöistä piittaamatta.
WalkingDisaster
Javier Pena
Viestit: 1786
Liittynyt: Pe Huhti 19, 2013 8:43 pm

Re: Tuore Miss Helsinki pahoinpideltiin missifinaalin jälkee

Viesti Kirjoittaja WalkingDisaster »

Ärrkele kirjoitti: Mies oli siis tatuoita ja kalju, mustiin vaatteisiin pukeutunut? Kyllä varmasti meni jakeluun kun kolmeen kertaan saman lauseen toistaa. IL:n journalismin taso on huikea.
Ei sitä kolmesti toistettu. Viestin tuojan pitäisi vaan osata joko lisätä myös kuvat teksteineen mukaan, taikka jättää ne kuvatekstit kopioimatta uutiseen. Journalismia on turha syyttää, ellei itse osaa editoida kopioimiaan uutisia.
Avatar
Knuspriger Totschlag
Armas Tammelin
Viestit: 79
Liittynyt: Ke Maalis 23, 2016 12:25 am
Paikkakunta: Freistaat Bayern

Re: Tuore Miss Helsinki pahoinpideltiin missifinaalin jälkee

Viesti Kirjoittaja Knuspriger Totschlag »

Armaanin ohjelma antoi niin hyvän kuvan näistä prosentti-ihmisistä. Kunnian Miehiä jne. Ja nyt sitten. Toivottavasti halpa Naisen pahoinpitelijä saa monoa Naisia hakkaamattomien Miesten motskarijengistä. :?
Minä en ole mikkään enkä vähän päästä sekkään (sananlasku Kärsämäeltä).
Avatar
Lassie
Jessica Fletcher
Viestit: 3045
Liittynyt: Ma Syys 14, 2015 10:10 pm

Re: Tuore Miss Helsinki pahoinpideltiin missifinaalin jälkee

Viesti Kirjoittaja Lassie »

Vaeltava Aave kirjoitti:Tämän keissin ansiosta naisia kunnioittaville ja naisten tahtoon mukautuville, mutta siitä huolimatta ilman seksiä jääville ns. herrasmiehille luulisi jo valkenevan millaista miestä naiset oikeasti himoitsevat lieveilmiöistä piittaamatta.
Yleisempää lienee se, että kunnon miehiä rakastetaan. Nyt ei siis kannata vetää propagandistisia johtopäätöksiä hetsiltään. Jos ei toinen koe samalla lailla kiinnostusta, niin ei voi mitään, verkkoja vesille vaan. ( Mikäli et itse koe kiinnostusta johonkuhun naiseen, joka sinua mielisi, et silloin varmaan päättele haluavasi hirveämpää partneria. Kiinnostuksen syyt ovat moninaiset.) Toisaalta on muutakin todellisuutta, jos ei tähtää Free Love Freewayn tielle.
☀︎☾✧☄︎☙○➣❊
Y-boksista: Vain 100% ystävät. Old school heart on. Ei paskaa, fake ass toimintaa, tietojenkalastamisia, piirien pyörintää, testaamisia, huvipuistokokemuksen hakemista tai vääriä motiiveja.
Jukka Siintonen
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1309
Liittynyt: Ti Tammi 26, 2016 6:36 pm

Re: Tuore Miss Helsinki pahoinpideltiin missifinaalin jälkee

Viesti Kirjoittaja Jukka Siintonen »

Knuspriger Totschlag kirjoitti:Armaanin ohjelma antoi niin hyvän kuvan näistä prosentti-ihmisistä. Kunnian Miehiä jne. Ja nyt sitten. Toivottavasti halpa Naisen pahoinpitelijä saa monoa Naisia hakkaamattomien Miesten motskarijengistä. :?
Arman onkin tagiya-kone idästä.
Spekultantti
Theo Kojak
Viestit: 1166
Liittynyt: Pe Elo 26, 2011 4:32 pm

Re: Tuore Miss Helsinki pahoinpideltiin missifinaalin jälkee

Viesti Kirjoittaja Spekultantti »

Mitä naisesta kuvia netistä löytyy, niin ahdistus ja kauhistus paistavat silmistä jo viime talven Miss Helsinki-kisoissa. Haastatteluissa itkee. Mutta ei kai kukaan voi auttaa, jos ei oikeasti sitä apua hae, vaan toistelee heiveröisesti, että on vain kerran hakattu, eikä hyväksy väkivaltaa, mutta antaa uuden mahdollisuuden pahoinpitelijälleen.
Jukka Siintonen
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1309
Liittynyt: Ti Tammi 26, 2016 6:36 pm

Re: Tuore Miss Helsinki pahoinpideltiin missifinaalin jälkee

Viesti Kirjoittaja Jukka Siintonen »

Spekultantti kirjoitti:Mitä naisesta kuvia netistä löytyy, niin ahdistus ja kauhistus paistavat silmistä jo viime talven Miss Helsinki-kisoissa. Haastatteluissa itkee. Mutta ei kai kukaan voi auttaa, jos ei oikeasti sitä apua hae, vaan toistelee heiveröisesti, että on vain kerran hakattu, eikä hyväksy väkivaltaa, mutta antaa uuden mahdollisuuden pahoinpitelijälleen.
Ei hyväksy väkivaltaa <----> on avoliitossa väkivaltaisen mopopojan kanssa :roll:
elli72
Vic Mackey
Viestit: 1913
Liittynyt: Ti Elo 02, 2011 12:46 pm
Paikkakunta: Itä-Uusimaa

Re: Tuore Miss Helsinki pahoinpideltiin missifinaalin jälkee

Viesti Kirjoittaja elli72 »

Onhan se paljon mielenkiintoisempaa rakastaa tuollaista rajua mopopoikaa. Koskaan ei tiedä mitä saa, ja millä kertaa lähtee kenties henki. Kyllä se on ihan omaa tyhmyyttä jos tuollaiseen suhteeseen jää. Osaa se mies varmaan olla ihanakin, silloin kun ei lyö.
Avatar
Lassie
Jessica Fletcher
Viestit: 3045
Liittynyt: Ma Syys 14, 2015 10:10 pm

Re: Tuore Miss Helsinki pahoinpideltiin missifinaalin jälkee

Viesti Kirjoittaja Lassie »

Ruokola vaikuttaa olevan kieltämisvaiheessa. Toteamiensa pohjalta: eihän hänelle nyt sattunut aiheutumaan peruuttamatonta vahinkoa, ei sentään jatkuvasti elä semmoista helvettiä, että kertalaaki tämä vaan ja rakkaudesta kyse niin kaikki kestetään. Jos huhut pitävät kutinsa ja aiemminkin mies kohdellut väkivalloin seurustelukumppaneitaan, ei tässä jää epäselväksi mikä on todennäköistä. Lisäksi, jo kertaluontoisena tapahtumana tuollainen kimppuunkäynti kertoo omaa kieltään, tulee todennäköisesti toistumaan.

Pahoitellaan, on suvantoaikaa, pahoinpidellään, itketään, vannotaan taas rakkauteen ja jatketaan, tämä kaava sitten x 100 jos kestetään kaikki "rakkauden" takia ellei terveys ja henki lähde vähitellen menemään. Kun on huonot tunnelmat, halutaan päästä parempiin: mies on katuvaa, nainen jaaraa rakkaudesta ja anteeksiannosta jotta saa hyvän olon itselleen eikä kaikesta tulisi vaikeampaa, sitten kauhulla kohti tulevaa - ollaan luotu taustaksi, kenties tiedostamattomasti haettaessa parempaa tunnelmaa, romanttinen "maailma vastaan me" -rakkaustarina.

Pohdin seuraavaksi asioita Ruokolan mientinnöt perustana. "Pohjimmiltaan ei ole niin ja näin", haaveellinen ajatus johon tuudittautua mutta se on sama mitä on pohjimmiltaan, teoissa asiat katsotaan. Hänen tulisi osoittaa että on sitoutunut kohtaamaan ongelmat ja muuttamaan, ennaltaehkäisemään asioita. Että on tosissaan, menee väkivallan ennaltaehkäisyterapiaan, on sitoutunut muuttumaan.
On paskanjauhantaa ruusupuskan kanssa pahoitella ja itkeä - se on lyhtkestoista ponnistusta päästä takaisin suhteeseen, lisäksi tulee huomanneeksi kuinka helpolla sai naisen antamaan anteeksi ja vieläpä piilottelemaan puolestaan asioita. Silläkään ei väliä että "aitoa" itkentää, kyse on pitkällisemmästä prosessista omaksua uusia ajattelu/reaktioasioita ja pitäytyä riskikäyttäytymiseen osallisista jutuista esim. aineista erossa - eivät liene suitsaitpikaisesti järkkääntyviä asioita - näin ollen tarvittaisiin ulkopuolista ammattiapua ja omaa pitkällisempää sitoutumista.

Jos tarkastellaan yhteenpaluun turvallisempia mahiksia, niin nehän ovat epätodennäköiset - liian nopeasti ja väärin viestinnöin (säälitään, ei vaadita ilmeisesti pitkällisempää sitoutumista jne) palattu yhteen ja mitä luultavimmin ilman ulkopuolista jelppinkiä, mies ei siis ole saanut mitään uusia työkaluja asioiden käsittelyyn ja ongelmien ennaltaehkäisemiseen. Koetan sanoa amatööripohdinnalla, että jos Ruokola haluaa rakentaa tämän miehen kanssa jotain pysyvämpää, niin menisivät terapiaan ja työstämään asioita.
Nämä pointit siltä kantilta, miten parantaisivat epätoivoivon alhosta rakkauden nimiin vedettyjä mahdollisuuksia turvalliseen yhteiselämään. (:!: tosipohjainen elokuva aiheen ääreltä, joka heidän molempien saattaisi olla hedelmällistä katsoa, - tarvitaan siis työtä asioiden eteen. https://www.youtube.com/watch?v=7wT4ZaTOoN8 )

Selvennykseksi, ettei tule vääriä käsityksiä: ei ole kyse riskialttiin yhteenpalaamisen kannattamisesta vaan asian tarkastelusta yhteenpaluun perspektiivistä.

Alla muutama uutisteksti, josta ilmenee lähdetaustaa pohdinnalle.
Nämä todisteet oikeus kielsi Miss Helsingin pahoinpitelykäräjillä

Käräjäoikeudessa kielletyt WhatsApp-viestit ja todistajien kertomukset tulevat ilmi poliisin esitutkinta-aineistosta.
Helsingin käräjäoikeudessa koettiin keskiviikkona dramaattisia hetkiä, kun siellä käsiteltiin tuoreeseen Miss Helsinkiin Jessica Ruokolaan kohdistettua pahoinpitelyä.

Heti käsittelyn alussa käräjäoikeus kielsi syyttäjää hyödyntämästä eräitä keskeisiä todisteita. Perusteluna oli se, että Ruokola käytti vaitiolo-oikeuttaan, koska syytetty on hänen läheisensä.

Käräjäoikeus lavensi vaitiolo-oikeutta niin, ettei syyttäjä saanut kysyä todistajiltakaan mitään siitä, mitä Ruokola oli heille kertonut. Oikeus kielsi syyttäjältä myös Ruokolan ystävälleen lähettämien WhatsApp-viestien käyttämisen todisteina.

Yllä olevalla ISTV:n videolla kihlakunnansyyttäjä Perttu Könönen kertoo, mitä mieltä hän on käräjäoikeuden määräämästä hyödyntämiskiellosta.

Ruokola käytti vaitiolo-oikeuttaan, koska syytetty on hänen läheisensä.
Ruokola käytti vaitiolo-oikeuttaan, koska syytetty on hänen läheisensä.

Ruokolan todistajiksi kutsutut ystävät saivat kertoa oikeudessa ainoastaan siitä, mitä olivat itse havainneet tai päätelleet esimerkiksi Ruokolan vammoista ja mielentilasta sekä asunnon kunnosta.

Syyttäjä aikoo valittaa hyödyntämiskiellosta hovioikeuteen.

Oikeudessa todisti kolme Ruokolan ystävää. Hyödyntämiskiellon takia heidän kertomuksensa jäivät varsin niukoiksi.

Poliisin esitutkinta-aineistossa ystävien kuulustelut kuitenkin löytyvät, samoin Ruokolan WhatsApp-viestit. Tässä otteita viesteistä ja todistajien kertomuksista poliisille:

Todistaja A, 27-vuotias myyntisihteeri

Nainen kertoi poliisille juhlineensa Jessica Ruokolan kanssa Miss Helsinki -titteliä ravintola Teatterissa ja asunnollaan. He joivat yön aikana ehkä kuusi lasillista viiniä, koska ei ollut tarkoitus olla hirveässä humalassa.

Aamulla Ruokola lähti taksilla kotiinsa.

Seuraavana päivänä yhteinen ystävä laittoi viestin, että Ruokolan luona oli ollut ”show” päällä ja että Ruokolalla on musta silmä. Myyntisihteeri lähti Ruokolan asunnolle.

– Jessica vilkaisi vessasta ja hän oli kauhean näköinen. Hänen toinen silmänsä oli menossa mustaksi ja sama puoli kasvoista oli turvoksissa.

Asunnossa oli myös tavaroita rikki ja siellä oli irtonaisia hiuksia.

– Jessica kertoi, että hänen tultua silloin aamulla kotiin oli hän suuttunut jostain ja mennyt nukkuvalle (miesystävälle) antamaan palautetta ja siitä tämä oli hermostunut ja käynyt päälle ja muuta. Jessica ei enää silloin niin paljon kerrannut tapahtumia, koska oli niin rikki ja vielä shokissa, eikä siksi saanut sen ihmeempää sanottua.

Myyntisihteeri sanoi, ettei ollut koskaan aiemmin kuullut puheita, että miesystävä olisi ”läppäissyt” Ruokolaa tai muuta.

Todistaja B, 28-vuotias kauneudenhoitoalan yrittäjä

Naisen mukaan Ruokola oli tapahtuman jälkeen selvästi sokissa eikä ottanut katsekontaktia.

– Hän kertasi meille useaan kertaan, että häntä oli vedetty tukasta, astuttu maihinnousukengällä kaulan päälle, retuutettu ylävartalosta tai tukasta niin että pää osui johonkin, raahattu hiuksista hissiin, lyöty ainakin kerran nyrkillä sivusta silmään ja räitty päälle.

Todistaja osallistui asunnon siivoamiseen.

– Imuroin myös asunnossa olleita hiustuppoja, joita oli muistaakseni ehkä kolme kappaletta.

Todistaja C, 25-vuotias kosmetologi

Nainen tapasi Ruokolan myöhemmin illalla, kun tämä oli lähtenyt kotoaan erään ystävän luokse. Hän alkoi itkeä nähdessään Ruokolan, koska järkyttyi tämän hakatusta ulkonäöstä.

– Jessica istui lattialla ja sohvalla, välillä näpräsi kännykkäänsä, sitten hän saattoi vain yhtäkkiä purskahtaa itkuun. Hän saattoi hermostua todella helposti, ettei uskaltanut oikein sanoa mitään. Kysyin pelottaako häntä ja Jessica sanoi, ettei pelota.

Kun nainen ehdotti rikosilmoitusta, Ruokola hermostui ja poistui vessaan.

– Ollessani siellä Jessica ei kertonut kuka oli hänet pahoinpidellyt, mutta myöhemmin kuulin muilta kavereilta, että (miesystävä) olisi ollut pahoinpitelijä.

WhatsApp-viestit

Poliisi otti esitutkinnassa talteen todistaja A:n puhelimesta joukon viestejä, jotka Jessica Ruokola oli tälle lähettänyt 3. ja 4. helmikuuta eli vajaa kuukausi pahoinpitelyn jälkeen. Todistaja A:n vastausviestejä ei ole mukana aineistossa.

3.2. klo 15.57: ”Pahoinpitely se on”

3.2. klo 15.57: ”Muttakun se ei ole törkeä”

3.2. klo 16.06: ”Eikä sun tarviikkaan. Mut ei se aiheuttanut mulle mitään pysyvää/vakavaa vammaa”

3.2. klo 16.07: ”Miten helvetissä ne hakee sille törkeää”

Tekoa tutkittiin tuolloin epäiltynä törkeänä pahoinpitelynä.

3.2. klo 17.40: ”Ja varsinkin. Kun mä tiedän että se yksi ei ole pohjimmiltaan tollainen. Tää on ihan kamalaa mitä on tapahtunut.. Mutta mä tiedän että se kantaa tätä loppuelämänsä mukanaan. Mä en elä kostosta tai kaunasta vaan anteeksiannosta. Mä en halua tätä sille että saa tuomion sellaisesta mitä se ei ole tehnyt; en mä halua sellaista kenellekään.”

Viestittely jatkui vielä seuraavana päivänä, jolloin Ruokola muun muassa kirjoitti, että ”mä en tee sitä (miesystävälle)”.

Lääkärintodistus ratkaisi tuomion

Helsingin käräjäoikeus tuomitsi Ruokolan pahoinpidelleen miehen viiden kuukauden ehdolliseen vankeuteen.

Miehen syyllisyydestä ei käräjäoikeuden mukaan jäänyt varteenotettavaa epäilystä, vaikka valtaosa syyttäjän todistelusta määrättiin hyödyntämiskieltoon. Pahoinpitely ei kuitenkaan ollut käräjäoikeuden mukaan törkeä, vaan perusmuotoinen pahoinpitelyrikos.

Keskeiseksi todisteeksi oikeudessa jäi lääkärintodistus. Kaksi päivää pahoinpitelyn jälkeen Ruokola oli mennyt ystävän saattamana lääkäriin. Lääkäri kirjasi ylös hänen vammansa ja tapahtumien kulun.

Ruokola oli kertonut lääkärille joutuneensa pahoinpidellyksi kotonaan, mutta ei nimennyt tekijää.

Miesystävä itse kytki kuitenkin kytki itsensä tapahtumapaikkaan kertomuksellaan. Hän itse myönsi puolustuksessaan olleensa asunnolla, mutta väitti, ettei pahoinpitelyä olisi tapahtunut.

– Hän ei ole väittänyt, että asunnossa oli jotain muita henkilöitä, käräjätuomari Maritta Pakarinen huomautti.

Ruokolan vammat olivat oikeuden mukaan sen laatuiset, etteivät ne voineet syntyä syytetyn kertomalla tavoin lattialla kieriskelemällä ja kaatuilemalla.
Rami Mäkinen
http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-2 ... 82008.html

IS: Jessica Ruokola antoi pahoinpitelyn anteeksi avopuolisolleen: "Kaikki eivät ymmärrä ratkaisuani"

Miss Helsinki Jessica Ruokolan miesystävä tuomittiin viideksi kuukaudeksi ehdolliseen vankeuteen kumppaninsa pahoinpitelystä, kerrotaan Ilta-Sanomissa.
Jessica Ruokola, 25, avaa ensimmäisen kerran julkisuudessa sydäntään pahoinpitelystä ja parisuhteen nykyisestä tilasta Ilta-Sanomille. Ruokola joutui miesystävänsä pahoinpitelemäksi kotonaan tammikuussa. Hän ei tehnyt rikosilmoitusta, mutta poliisi alkoi tutkia tapausta sen saaman mediahuomion vuoksi.

- En puhunut tutkinnassa mitään, koska tämä asia on valmiiksi jo raskas. Lisäksi kaiken puiminen vielä julkisesti toi paniikin, kaikki tuntui aivan liian raskaalta. En siis ole sen takia jättänyt kertomatta, että hiljaisesti hyväksyisin sen mitä tapahtui, sellaista ei saa ikinä käydä, Ruokola kertoo.
Ruokola ja hänen miesystävänsä olivat olleet yhdessä reilu kolme vuotta ja asuneet koko ajan avoparina, ennen kuin pahoinpitely tapahtui. Ruokolan mukaan parisuhteessa oli ollut ongelmia ja he olivat harkitsemassa eroamista. Sitten tilanne kärjistyi.
- Sain (pahoinpitelyssä) ruhjeita, mustelmia ja hiuksiani lähti irti. Mikään ei murtunut. Henkinen sokki, kaiken tapahtuneen ymmärtäminen vei ainakin kaksi viikkoa.

Ruokolan miesystävälle luettiin syyte törkeästä pahoinpitelystä Helsingin käräjäoikeudessa eilen keskiviikkona. Hänet tuomittiin ehdolliseen vankeuteen viideksi kuukaudeksi tavallisesta pahoinpitelystä.
Yhteenpaluu
Nyt pariskunta on palannut takaisin yhteen. Ruokola kertoo antaneensa anteeksi miesystävälleen. Hän painottaa silti, ettei väkivaltaa saa hyväksyä parisuhteessa. Ruokola ja miesystävä rakastavat toisiaan ja ovat siksi päättäneet jatkaa yhteistä matkaansa.
- Hän on osoittanut sellaista katumusta ja ongelmansa kohtaamista, että olen antanut hänelle uuden mahdollisuuden. Tiedän, että kaikki ihmiset eivät ratkaisuani varmasti ymmärrä, en itsekään ulkopuolisena varmasti ymmärtäisi. Mutta syy on puhtaasti rakkaus.
http://www.radionova.fi/uutiset/viihde/ ... inen+nosto
☀︎☾✧☄︎☙○➣❊
Y-boksista: Vain 100% ystävät. Old school heart on. Ei paskaa, fake ass toimintaa, tietojenkalastamisia, piirien pyörintää, testaamisia, huvipuistokokemuksen hakemista tai vääriä motiiveja.
elli72
Vic Mackey
Viestit: 1913
Liittynyt: Ti Elo 02, 2011 12:46 pm
Paikkakunta: Itä-Uusimaa

Re: Tuore Miss Helsinki pahoinpideltiin missifinaalin jälkee

Viesti Kirjoittaja elli72 »

Harvinaisen tyhmä akka, ihan oikeasti ei tuollaista roolimallia saisi antaa nuorille naisille. Mitään ei murtunut, joten eipä se sitten kovin paha juttu ollutkaan. Kunnon roolimalli tulisi todella ulos tämän asian kanssa, kertoisi mitä on tapahtunut ja jättäisi tuollaisen kusipäähakkaajan. Mutta näköjään "rakkaus" sallii jopa pahoinpitelyn. Kunhan vaan välillä kuulee toiselta osapuolelta, että rakastetaan niin ei haittaa vaikka tulee turpaan ja kunnolla.

Jos on noin rajusti pahoinpidellyt niin tuskin oli ensimmäinen 3 vuoden aikana. Ja vaikka olisikin ollut ensimmäinen niin ei tuollaista pidä antaa anteeksi. Seuraavalla kerralla kenties saadaan lukea, että tuore miss Helsinki on kuollut tai saanut vakavan aivovamman tms.
Permit_Denied
Harjunpää
Viestit: 305
Liittynyt: Ma Kesä 01, 2015 8:56 pm

Re: Tuore Miss Helsinki pahoinpideltiin missifinaalin jälkee

Viesti Kirjoittaja Permit_Denied »

Erinomainen roolimalli todellakin. Ensinnäkin julkisuudessa kertoo, miten ei kannata asian viemistä eteenpäin, sillä siitä ei olisi kenellekään mitään hyötyä, sitten kieltäytyy todistamasta oikeudessa ja vielä kirsikkana päällä antaa tälle pellelle anteeksi - julkisesti. Siinä opetus pikkutytöille, antakaa pahoinpitelijöillenne anteeksi, sillä ne nyrkiniskut ovat vain rakkaudenosoituksia. Roskaväkeä kumpanenkin.
rahima
Hetty Wainthropp
Viestit: 478
Liittynyt: Ti Marras 08, 2011 7:37 pm

Re: Tuore Miss Helsinki pahoinpideltiin missifinaalin jälkee

Viesti Kirjoittaja rahima »

Millaisetkohan taustat tällä Miss Helsingillä on? Se, että valitsee poikaystäväkseen rikollisjengin naistenhakkaajan, kertoo tämän naisen omasta lapsuudesta. Me valitsemme sen "tutun ja turvallisen", vaikka olisi millainen peto tahansa kyseessä, jos olemme sellaiseen jo lapsena tottuneet. Kamalat seurapiirit, joissa viihdytään. Normaali suht turvallisen lapsuuden viettänyt ihminen, vaikka olisi kuinka nuori tahansa, kiertää kaukaa tällaiset piirit.Nämä huume-rikollis-ja muut vastaavat piirit ovat niitä, joiden kanssa ei kannata olla hyvissä eikä huonoissa väleissä. Sitä tämä Miss Helsinki ei ymmärrä. Tollaisissa porukoissa menee helposti henki. Missä tämän nuoren naisen vanhemmat ovat? Ihanko on yksin maailmassa rikollisten armoilla ilman todella turvallisia ihmissuhteita.
Syskon S
Jane Marple
Viestit: 1099
Liittynyt: Pe Touko 08, 2015 9:45 pm

Re: Tuore Miss Helsinki pahoinpideltiin missifinaalin jälkee

Viesti Kirjoittaja Syskon S »

Lassie kirjoitti:Kun pahoinpitely tapahtunut sisätiloissa, niin mistä Cannonball-naishakkaaja on löytänyt koiran ulostetta, jota sitten myös käyttänyt pahoinpitelyyn. Ruokolan instagramin perusteella hänellä on pienikokoinen koira. Spekulaationa: olisiko koira kakannut sisälle ja mies tästä menettänyt hermonsa, käyttänyt pahoinpitelyyn sitten tuota ulostettakin. Jos näin on, niin alleviivaa vaan miehen vaarallisuutta, matalaa kynnystä hermojen menettämiseen ja räjähtämistä inhottaviin mittoihin.
Ehkä se asia, mistä Jessica alkoi antamaan palautetta nukkuvalle miehelleen, oli koiran iltalenkityksen jättäminen väliin ja koirankakat lattialla? Toisaalta koira on saattanut hädissään kakata lattialle pahoinpitelyn ollessa menossa.

Jessica valitsee tässä varmaan miehen ja uran välillä. Vaikka hän jätti rikosilmoituksen tekemättä, missin ura olisi voinut vielä olla mahdollinen, mutta yhteenpaluu pahoinpitelijän kanssa luultavasti katkaisee sen. Ainakin minulle tulee niin negatiiviset fiilikset pelkästään hänen kuvansa näkemisestä, että hänen osallistumisensa johonkin tapahtumaan tai mainoskampanjaan, että eipä olisi halua osallistua sellaiseen tai ostaa tuotetta.
Vastaa Viestiin