Timo Punkkinen: Pahamaineisen rikollisen paluu

Tähän osioon onnettomuudet ja muu rikoksiin liittyvä keskustelu.
DDR
Scooby-Doo
Viestit: 28
Liittynyt: La Loka 12, 2013 2:44 pm

Timo Punkkinen: Pahamaineisen rikollisen paluu

Viesti Kirjoittaja DDR »

Tunnettua vankikarkuri-henkirikollista epäillään nyt törkeästä raiskauksesta.

Vankikarkurin perään hälytetyt poliisit säästyivät luotisateelta konepistooliin tulleen häiriön vuoksi huhtikuussa 1996.

45-vuotias mies esitettiin vangittavaksi sunnuntaina Helsingin poliisitalolla pidetyssä salaisessa pakkokeinoistunnossa, joten teon yksityiskohdista ei toistaiseksi ole tietoa. Iltalehden tietojen mukaan kyseessä ei kuitenkaan olisi mikään niin sanottu puskaraiskaus, vaan tekijä ja uhri tunsivat toisensa entuudestaan.

Useissa pahamaineisissa liivijengeissä vaikuttanut mies tuli tunnetuksi 1990-luvulla muun muassa aseellisista ryöstöistä ja väkivaltaisista vankilapaoista.

Mies oli istumassa 14 vuoden vankeustuomiota, kun hän pakeni Helsingin keskusvankilasta Sörkasta muurin yli kiipeämällä huhtikuussa 1996.

Karkuria oli odottamassa konepistoolilla aseistettu lomavanki, joka avasi tulen päin perään lähteneitä vartijoita. Miehet ehtivät juosta pakoautolle, mutta poliisien tulo keskeytti heidän aikeensa. Apuri yritti vielä tulittaa poliiseja, mutta epäonnistui aseeseen tulleen toimintahäiriön vuoksi.

Kaksi vuotta aiemmin mies pakeni Konnunsuon vankilasta. Pakonsa aluksi hän ryösti pankin konttorin Valkealassa ja pian myös Jaalassa. Jälkimmäisen ryöstön yhteydessä yksi luoti osui kuolettavasti naisvirkailijaan.

Miestä pidettiin aikanaan erittäin vaarallisena. Hän vapautui raskaista rikoksista saamastaan pitkästä vankeustuomiosta vuonna 2005. Vapautumisensa jälkeen hänen ei tiedetä syyllistyneen vakaviin rikoksiin, joskin hän on joutunut useita kertoja uudelleen vankilaan lähinnä sakkojutuista.

Kuka on hän?

Otsikkoon lisätty henkilön nimi
-NILS-

Yfx

Re: Pahamaineisen rikollisen paluu

Viesti Kirjoittaja Yfx »

Mielestäni hän on Timo Punkkinen.

Doctor Lecter
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 17032
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Pahamaineisen rikollisen paluu

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter »

Kyllä. Kyseinen henkilö on Timo Punkkinen.

Pankkiryöstö-osastolle kirjoitin aikoinaan (5/08):
Doctor Lecter kirjoitti:Se toinen pankkiryöstö missä tehtiin surma tapahtui Jaalassa 1.6.-94. Uhri oli 32-vuotias pankkitoimihenkilö. Surmaaja oli Konnunsuon vankilasta karannut Timo Kalervo Punkkinen, 24. Häntä yritettiin vapauttaa Sörkän vankilasta 26.4.1996.
Minfon etusivulle keväällä 2015:
1.6.1994. Pankkivirkailijan surma, Jaala. 32-vuotias pankkivirkailija surmattiin ampumalla ryöstön yhteydessä. Tekijä, 24-vuotias Timo Punkkinen, tuomittiin yhteensä 17 vuodeksi vankeuteen, kun siihen yhdistettiin muita rötöksiään. Motiivina rahantarve.
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!

Muppe
Rico Tubbs
Viestit: 1230
Liittynyt: Ma Elo 24, 2015 9:35 pm

Re: Pahamaineisen rikollisen paluu

Viesti Kirjoittaja Muppe »

Tästä Punkkisesta ei vissiin ole vanhaakaan kuvaa misään? Nimiki on kyllä semmonen että hyi helvetti.. Monet vanhat konnat mm. Kolivaara Jari alkaa vanhoilla päivillä raiskaajiksi kun ensin ovat niitä hakanneet ja ivanneet linnassa..sitten nussitaan itselle väksin 3-5 vuoden tuomio
Lopetti tietojen kirjoittelun kokonaan foorumille 13.3.2019.
Jäseninä suuri määrä idiootteja joilla ei ole foorumille mitään järkevää kirjoitettavaa tai tietoa asioista vaan ovat paikalla vain todistamassa ja vannomassa omaa tyhmyyttään.

Kikki Hiiri
Martin Riggs
Viestit: 606
Liittynyt: Ma Tammi 28, 2013 8:54 pm

Re: Pahamaineisen rikollisen paluu

Viesti Kirjoittaja Kikki Hiiri »

Muppe kirjoitti:Tästä Punkkisesta ei vissiin ole vanhaakaan kuvaa misään? Nimiki on kyllä semmonen että hyi helvetti.. Monet vanhat konnat mm. Kolivaara Jari alkaa vanhoilla päivillä raiskaajiksi kun ensin ovat niitä hakanneet ja ivanneet linnassa..sitten nussitaan itselle väksin 3-5 vuoden tuomio
Tuskin on ekaa kertaa asialla, mutta vanha maine haihtunut sen verran ettei kukaan enää pelkää ilmoittaa kytille. Viimeisenä yrityksenä koitetaan uhota et eksä tiiä kuka mä oon jne.
Everything in the world is either a potato or not a potato

Avatar
On Anoi Kaa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11798
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: Pahamaineisen rikollisen paluu

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa »

Perinteiseen liivijengeiltä opittuun tyyliin on kansalainen Punkkinen Timo Kalervo näemmä myös yrityksen perustanut, A-Transgate kuljetusputiikin. Yrittäjänä sanan varsinaisessa merkityksessä hän tuskin kuitenkaan on ollut? Yritteliäs kylläkin, yleishaitallisella tavalla. Laskuakin jäänyt jostain syystä maksamatta, unohtanut varmaan vahingossa muiden kiireiden johdosta. Tänä kesänä ainakin yksi maksamaton 3.5 tonttua päässyt protestilistalle.
http://www.taloussanomat.fi/yritykset/p ... ti-361998/
A-Transgate Oy Ab, Helsinki
Talousalue Uudenmaan talousalue
Osoite Hernesaarenkatu, 00150 Helsinki
Häiriöpäivämäärä 18.08.2015
Velkoja Lähitapiola Keskinäinen Vakuutusyhtiö
Saatavan määrä 3378 €
Ironiainjektio: Mitä enemmän injektiot, sitä enemmän infektoit (tuore tutkimus). Tästä syystä virustaudit ja syövät saavat usein vallan boostaamisen jälkeen. Olkaa viisaita ja pysähtykää hetkeksi.

Muppe
Rico Tubbs
Viestit: 1230
Liittynyt: Ma Elo 24, 2015 9:35 pm

Re: Pahamaineisen rikollisen paluu

Viesti Kirjoittaja Muppe »

Yllä oleva perustettu jo 33 vuotta sitten eli Timon ollessa noin 11-12 vuotias...

Yritys- ja yhteisötietojärjestelmä:
Y-tunnus tullut voimaan 18.08.1982 YTJ
Kaupparekisteri:
Rekisterissä 01.07.1982 PRH
Ennakkoperintärekisteri:
Rekisterissä 15.12.2000 06.05.2004 YTJ
Rekisterissä 14.02.2006 31.07.2006 YTJ
Ennakkoperintärekisterin tarkistuspäivä Ei rekisteröintiä
Arvonlisäverovelvollisuusrekisteri:
Liiketoiminnasta 15.12.2000 30.12.2004 YTJ
Liiketoiminnasta 16.02.2006 30.06.2007 YTJ

Edellinen nimitieto Lähde: YTJ
Nimi Tyyppi Alkanut Päättynyt
Länsivideo Oy Päätoiminimi 01.07.1982 26.09.2000
http://www.kauppalehti.fi/yritykset/yri ... b/04840146
Lopetti tietojen kirjoittelun kokonaan foorumille 13.3.2019.
Jäseninä suuri määrä idiootteja joilla ei ole foorumille mitään järkevää kirjoitettavaa tai tietoa asioista vaan ovat paikalla vain todistamassa ja vannomassa omaa tyhmyyttään.

Permit_Denied
Harjunpää
Viestit: 305
Liittynyt: Ma Kesä 01, 2015 8:56 pm

Re: Pahamaineisen rikollisen paluu

Viesti Kirjoittaja Permit_Denied »

Revolving door, Suomen oikeuslaitos.

Avatar
poikani
Telkkaridekkareiden asiantuntija
Viestit: 9987
Liittynyt: Ti Heinä 05, 2011 8:50 pm
Paikkakunta: ?? ???????

Re: Pahamaineisen rikollisen paluu

Viesti Kirjoittaja poikani »

Ja aina kuulee sitä, kuinka naistenhakkaajat ja raiskarit ovat vankilassa vain lapsiinsekaantujien yläpuolella. Kummasti asia ei olekaan näin, kun väkisinmakaaja onkin "kova jätkä".
????? ?? ??????.

Doctor Lecter
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 17032
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Pahamaineisen rikollisen paluu

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter »

Muppe kirjoitti:Tästä Punkkisesta ei vissiin ole vanhaakaan kuvaa misään?
Alibissa 12/03 ss.18-21 on artikkeli "Missä uskallamme istua oikeutta...". Kyseessä on yksittäistapaus, jossa Punkkinen puukotti Rogues Gallerys - nimisen yhdistyksen ylintä toimihenkilöä, algerialaissyntyistä Jake Benguerrahia. Episodi liittyi Punkkisen haluun erota ko. yhdistyksestä. Kuin sattumuksen kautta Benguerrah siirrettiin Hämeenlinnan vankilaan, jossa Punkkinen jo toimi ns matkasellin putsarina. Tilanne eskaloitui nopeasti.

Terä-aseen pisto suoritettiin aamupuuron jaon yhteydessä uhrin sellissä ja tämän vielä loikoillessa vuoteella.

Punkkisen ja mainitun yhdistyksen välit tulehtuivat, kun jäsen Punkkinen antoi aikoinaan haastattelun Alibi-lehdelle.
Liitteet
Kuva Alibi 12/2003
Kuva Alibi 12/2003
Punkkinen.jpg (46.67 KiB) Katsottu 36349 kertaa
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!

Alice
Neuvoja-Jack
Viestit: 563
Liittynyt: To Heinä 09, 2015 6:01 pm

Timo Punkkinen - tällä kertaa raiskaus ja pahoinpitelyä

Viesti Kirjoittaja Alice »

Helsingin käräjäoikeudessa on annettu tuomio törkeästä raiskauksesta ja pahoinpitelystä. Mies oli raiskannut naisen ja pahoinpidellyt hänet Helsingissä viime vuoden marraskuussa.

Tapahtumat alkoivat, kun nainen oli tullut käyttämään päihteitä miehen asunnolle. Naisella oli alkoholiongelma, minkä lisäksi sekä mies että nainen käyttivät amfetamiinia. Heillä ei ollut keskenään seksisuhdetta, mutta asianomistaja kertoi oikeudessa "jotain sähellystä" olleen.

Ennen raiskausta mies pahoinpiteli naista. Mies poltti tupakansytyttimellä naisen ihokarvoja leuan alueelta, kuristi naista useita kertoja, sekä riuhtoi, retuutti ja löi naista kasvoihin.

Kuristamisen jälkeen mies kaatoi naisen sängylle, repi hänen sukkahousunsa ja avasi hänen alusasunsa. Kun nainen vastusteli tekoa, mies mursi vastarinnan uhkaamalla hänen henkeään.

Raiskauksen jälkeen mies kielsi naista poistumasta asunnosta ja kuristi naista jälleen kaksin käsin. Naisen onnistui paeta asunnosta, mutta mies seurasi häntä kadulle. Kun mies yritti raahata naista takaisin asunnolleen, ulkopuolinen henkilö puuttui tekoon ja vei naisen autolla turvaan.

Yli kolme vuotta vankeutta

Timo Kalervo Punkkinen tuomittiin törkeästä raiskauksesta ja pahoinpitelystä kolmen vuoden ja neljän kuukauden vankeuteen. Lisäksi hän joutuu maksamaan naiselle yhteensä 9300 euroa henkisestä kärsimyksestä sekä kivusta, särystä ja muusta tilapäisestä haitasta. Lisäksi miehen on maksettava 340 euroa naisen psykoterapiamaksuista ja 500 euroa rikotusta matkapuhelimesta.

Mies määrättiin pidätettäväksi edelleen vangittuna. Hän kiisti syytteet pahoinpitelystä ja törkeästä raiskauksesta.

Syyttäjä perustelee teon törkeyttä sillä, että raiskaus on tehty erityisen raa'alla tavalla ja sen aikana on uhattu tappamisella.

Syyttäjä on ottanut huomioon myös naisen ja miehen huomattavan fyysisen kokoeron sekä väkivallan jatkumisen myös tahdonvastaisen yhdynnän jälkeen.

Tuomitun nimi lisätty juttuun maanantaina kello 7.23.
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016012 ... 0_uu.shtml

Ei ole tälläkään palstalla ensikertalainen.
Ainakin tuossa jotain entistä puuhaa:
http://murha.info/phpbb2/viewtopic.php? ... en#p721113

Annie W
Harjunpää
Viestit: 320
Liittynyt: Pe Loka 12, 2007 5:58 pm

Re: Pahamaineisen rikollisen paluu

Viesti Kirjoittaja Annie W »

Ja uutta tuomiota pukkasi:

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-2 ... 05193.html

Pääkaupunkiseudulla toiminut amfetamiinin myyntirinki sai vankeustuomioita Helsingin käräjäoikeudessa tiistaina.
Yksi miehistä tuomittiin lisäksi yrityksestä räjäyttää Hakaniemessä sijaitseva Maailman rauha -patsas.

Käräjäoikeuden mukaan tuomitut pitivät hallussaan ja levittivät yhteensä noin kuusi kiloa amfetamiinia ja pienempiä määriä muita huumeita. Amfetamiinia tuotiin ainakin Virosta.

Peter Grigolov, 25, sai viisi ja puoli vuotta, Pavel Agamov, 41, viisi vuotta, Teuvo Juhani Orava, 63, viisi vuotta ja Oliver Venne Valter Vinnikainen, 21, kaksi vuotta vankeutta törkeistä huumausainerikoksista. Timo Kalervo Punkkinen, 46, sai kaksi vuotta ja kahdeksan kuukautta törkeästä huumausainerikoksesta ja törkeän vahingonteon yrityksestä.

Lisäksi neljä muuta sai lyhyempiä vankeustuomioita ja sakkoja.
Misery is almost always the result of thinking.

Avatar
On Anoi Kaa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11798
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: Pahamaineisen rikollisen paluu

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa »

^Amfetamiinituomio ei yllätä, punkki majaili nimittäin tuolla Suomenlahden eteläpuolella pitkän tuomionsa jälkeen, kertoo ainakin kaverini "Sasha" samasta maasta.

On kyllä tyhmä paska tuokin tai sitten se vapaus on yliarvostettu asia hänen mielessään, kukaan ei arvosta, etenkään kunnioita, mutta linnassa asiat on ihan toisin. Pitääköhän punkin liskoilla, raukka raiskari kun on?
Ironiainjektio: Mitä enemmän injektiot, sitä enemmän infektoit (tuore tutkimus). Tästä syystä virustaudit ja syövät saavat usein vallan boostaamisen jälkeen. Olkaa viisaita ja pysähtykää hetkeksi.

Pablo Diablo
Alokas
Viestit: 6
Liittynyt: Pe Heinä 01, 2016 8:53 pm

Re: Pahamaineisen rikollisen paluu

Viesti Kirjoittaja Pablo Diablo »

Tyhmä paska tosiaan, lisäksi vasikka. Puhui kavereilleen tuomiot tässä keississä. Punkkinen ja tuo raiskaamansa nainen lauloivat paljon, pikkuisen totta, suuren osan paskaa. Käsittääkseni aineita ei oltu saatu takavarikoitua yhtään, ainoat todisteet televalvonnasta ja näiden kahden sekopään puheet. Voipi tulla tukalat oltavat talossa.

Nainen ei tainnut saada tuomiota, mutta tuolla elämäntyylillä ei montaa vuotta ole muutenkaan jäljellä. Surullinen esimerkki pirihuorasta.

Avatar
Ulrike
Hetty Wainthropp
Viestit: 480
Liittynyt: Ti Kesä 03, 2014 9:34 pm

Re: Pahamaineisen rikollisen paluu

Viesti Kirjoittaja Ulrike »

Yksi miehistä tuomittiin lisäksi yrityksestä räjäyttää Hakaniemessä sijaitseva Maailman rauha -patsas.
Mikähän tässä oli taustalla?

Vastaa Viestiin