Inga Gehricke, 5, Saksa

Spekulointia kadonneista henkilöistä.
ktaina
Adrian Monk
Viestit: 2874
Liittynyt: To Helmi 05, 2015 10:52 am
Paikkakunta: Rannikolla tuulee

Re: Inga Gehricke, 5, Saksa

Viesti Kirjoittaja ktaina »

Kartalta vertasin Ingan katoamisaluetta ja tämän löytyneen tytön niin olisi 4h tunnin ajomatka.

squeaky
Susikoski
Viestit: 34
Liittynyt: Pe Touko 12, 2017 7:35 pm

Re: Inga Gehricke, 5, Saksa

Viesti Kirjoittaja squeaky »

Eikö kellään oo mitään uutta tietoa tytöstä?

Avatar
On Anoi Kaa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11798
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: Inga Gehricke, 5, Saksa

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa »

On yhä hukassa, keväällä 2017 olivat tutkijat palaveeranneet vakuuttaen perheelle, etteivät ole heittäneet pyyhettä kehään ja ei kannata menettää vielä toivoa. Poliisin edustaja vaikutti pitävän yhä kaikki vaihtoehdot avoimena. Eivät sitä suoraan sano, mutta ehkäpä "paras" skenaario kuitenkin on, että olisi jonkun seksiorjana kuten Natascha Kampusch.

Tämän tapaus on hyvin erikoinen verrattuna lapsien katoamisiin yleensä, tyttö katoaa minuuteissa mitään jälkiä jättämättä, näin tuumaa 30-vuotisen uran tehnyt rikospoliisi. Poliisi ei ole tainnut niitä jälkiä ainakaan vahvistaa, koska tutkinta kesken. Sen sijaan on kerrottu, että haravoitu tuhatlukuisin joukoin, mutta tyttöä ei vaan löydy.

Saksassa lapsia katoaa ja löytyy jatkuvasti, osa jää kuitenkin löytymättä. Yleensä varsin järjestelmällinen kansa ei ole kuitenkaan pitänyt luotettavaa lukua kadonneista lapsistaan, outoa?
https://mobil.stern.de/panorama/stern-c ... 27172.html
https://mobil.stern.de/panorama/weltges ... 96188.html
Ironiainjektio: Mitä enemmän injektiot, sitä enemmän infektoit (tuore tutkimus). Tästä syystä virustaudit ja syövät saavat usein vallan boostaamisen jälkeen. Olkaa viisaita ja pysähtykää hetkeksi.

Avatar
jukuripää
Christopher Lorenzo
Viestit: 1598
Liittynyt: Pe Loka 05, 2012 6:30 am
Paikkakunta: Nyhtänköljä

Re: Inga Gehricke, 5, Saksa

Viesti Kirjoittaja jukuripää »

Onko kukaan löytänyt saksankielisistä kanavista mitään tietoa, onko Inga löytynyt, tai muuten selvinnyt katoamiseen liittyviä asioita?
Kaikki eiliset ovat menetettyjä päiviä.

khl
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1382
Liittynyt: La Syys 19, 2015 5:30 pm

Re: Inga Gehricke, 5, Saksa

Viesti Kirjoittaja khl »

jukuripää kirjoitti:Onko kukaan löytänyt saksankielisistä kanavista mitään tietoa, onko Inga löytynyt, tai muuten selvinnyt katoamiseen liittyviä asioita?
Viimeisin juttu huhtikuulta,kateissa on.

https://www.az-online.de/altmark/stenda ... 17225.html

Jarmomurha
Sabrina Duncan
Viestit: 357
Liittynyt: Ke Maalis 04, 2020 9:42 pm

Re: Inga Gehricke, 5, Saksa

Viesti Kirjoittaja Jarmomurha »

Ingasta ei ilmeisesti ole lisätietoja, mutta mitenkäs tuo kadonnut poika, löytyikö hän koskaan?

Jarmomurha
Sabrina Duncan
Viestit: 357
Liittynyt: Ke Maalis 04, 2020 9:42 pm

Re: Inga Gehricke, 5, Saksa

Viesti Kirjoittaja Jarmomurha »

Vastaan itse itselleni, eli kadonneen Eliaksen ruumis löytyi. Surman on tunnustanut Silvio S. niminen mieshlö, joka tunnusti surmanneensa Eliaksen lisäksi myös 4 -vuotiaan Mohamedin, joka katosi Berliinistä.

Avatar
jukuripää
Christopher Lorenzo
Viestit: 1598
Liittynyt: Pe Loka 05, 2012 6:30 am
Paikkakunta: Nyhtänköljä

Re: Inga Gehricke, 5, Saksa

Viesti Kirjoittaja jukuripää »

Ingan kohtalo on kyllä erikoinen. Kadonnut niin, ettei mitään jälkiä ole jäänyt. Voisiko vanhemmilla olla kuitenkin asian kanssa tekemistä. Lapsen omat sisarukset eivät olisi kyenneet Ingaa täydellisesti piilottamaan, vaikka olisivat tälle jotain vaikka vahingossa tehneet aiheuttaen kuoleman.
Millainen lapsi Inga mahtoi olla? Oliko hän niitä, jotka touhuamisellaan saivat aina vanhempien hermot kireälle? Tai jatkuvasti autettava ja huollettava?

Vai olisiko sellainen mystinen ulkopuolinen tosiaan voinut olla sissimässä lähihoodeilla, että olisi tytön napannut kainaloonsa ja vienyt mennessään? Vai onko tämä niitä kummallisia tapauksia, joissa henkilö löytyy keski-ikäisenä jonkin muun tutkinnan perusteella ja on elänyt toisessa perheessä heidän lapsenaan?
Kaikki eiliset ovat menetettyjä päiviä.

hipsulainen
Axel Foley
Viestit: 2370
Liittynyt: Pe Elo 24, 2007 2:29 pm
Paikkakunta: Lahti

Re: Inga Gehricke, 5, Saksa

Viesti Kirjoittaja hipsulainen »

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/f46 ... 36882c3d57

Madeleinen murhasta epäiltyä miestä tutkitaan myös pienen saksalaistytön katoamisesta – poliisi julkaisi epäillyn kuvan

Eilen klo 20:40

Epäilty Christian B. istuu jo vankilassa 72-vuotiaan naisen raiskaamisesta.

Kuva
43-vuotiasta saksalaista Christian B:tä epäillään Madeleinen murhasta. Britanniassa tapausta tutkitaan edelleen kadonneena henkilönä, koska ruumista ei ole löytynyt. [aop]

– Hän on seksuaalinen saalistaja, kuvaa Braunschweigin yleinen syyttäjä Hans Christian Wolters Madeleine McCannin murhasta epäiltyä 43-vuotiasta Christian B:tä.

Christian B. on tuomittu useista pikkutyttöihin kohdistuneista seksuaalirikoksista, mutta parhaillaan hän istuu seitsemän vuoden tuomiota 72-vuotiaan amerikkalaisen turistin raiskauksesta.

Perjantaina saksalaismedia raportoi, että Christian B:tä tutkitaan myös epäiltynä viisivuotiaan saksalaistytön katoamiseen. Inga-niminen tyttö katosi perhejuhlista toukokuussa 2015, eikä häntä ole koskaan löydetty.

Ratkaiseva vihje 2017

Tällä viikolla selvisi, että Madeleinen katoamisen tutkinta sai uuden käänteen jo vuonna 2017.

Christian B. oli silloin ystävänsä kanssa baarissa Saksassa ja televisiosta tuli ohjelmaa Madeleinen katoamisesta, josta oli silloin kulunut 10 vuotta. Christian B. kertoi ystävälleen olevansa vastuussa tytön katoamisesta.

Hän oli myös näyttänyt videon, jonka oli kuvannut 72-vuotiaan amerikkalaisnaisen raiskauksesta. Raiskaus oli tapahtunut jo vuonna 2005 Portugalissa.
Ystävä kertoi Saksan poliisille tapahtumista baarissa.

Saksan poliisi puolestaan kertoi uudesta vihjeestä Portugalin virkaveljilleen, jotka aloittivat tutkimukset uudelleen. Christian B. oli asunut vuosien 1996 ja 2007 välillä suuren osan ajastaan Portugalissa ja poliisi puhutti ihmisiä, jotka olivat tunteneet Christian B:n tuona aikana.

Kuva
Tässä melko syrjäisessä talossa Christian B. asui tyttöystävänsä kanssa Algarvessa. Talon omistaa brittipariskunta. [metropolitan police]

Kuva
Vuokratalo sisältä. Tyttöystävä palasi jossain vaiheessa Saksaan. [metropolitan police]

Pitkä puhelu ennen Madeleinen katoamista

Christian B. asui Portugalissa aluksi tyttöystävänsä kanssa vuokratussa talossa. Mies teki töitäkin, muun muassa ravintoloissa, mutta hän myös myi huumeita ja teki hotellimurtoja ja muita rikoksia.

Jossain vaiheessa tyttöystävä lähti ja Christian B. muutti asuntoautoon.

Poliisi on julkaissut kuvan autosta ja kertonut myös muita yksityiskohtia miehen vaiheista. Epäilty oli alueella silloin kun Madeleine katosi. Hän oli saanut puhelinsoiton klo 19.32, joka päättyi 20.02. Madeleinen arvellaan kadonneen samana iltana klo 21.10 ja 22 välisenä aikana.

Christian B:llä oli käytössään myös Jaguar, jonka hän siirsi toisen henkilön nimiin Madeleinen katoamista seuraavana päivänä.

Kuva
Christian B:n aikoinaan omistama Jaguar on viety Saksaan rikosteknisiin tutkimuksiin. Toistaiseksi mitään Madeleineen liittyvää ei ole löytynyt. [zumawire/MVPhotos]

Yleisöltä tullut vihjeitä runsaasti

Tiedossa ei ole, miksi poliisi pyytää yleisön apua vasta nyt, kolme vuotta sen jälkeen, kun vahva epäily murhaajasta tuli poliisin tietoon.

On mahdollista, että poliisin omat tutkimukset eivät ole johtaneet niin vahvojen todisteiden löytämiseen, että Christian B. saataisiin tuomittua. Niin kutsuttu savuava ase puuttuu.

McCannin perheen edustaja kertoo BBC:lle, että Madeleinen isä Gerry ja äiti Kate McCann ”yrittävät elää niin normaalisti kuin mahdollista” ja he odottavat uusia tietoja poliisilta.

Tutkimuksissa on mukana myös Britannian poliisi. He kertovat saaneensa jo 270 uutta yhteydenottoa, joka soittoja tai sähköposteja, joita parhaillaan tarkastetaan.

Kuva
Tässä vankilassa Christian B. istuu seitsemän vuoden tuomiota 72-vuotiaan naisen raiskauksesta. [zumawire/MVPhotos]

PEKKA NUMMINEN
[email protected]
Olet sietämätön tyyppi ja mielipiteesi ovat vääriä
Älä soita tänne enää koskaan - Ultra Bra

hipsulainen
Axel Foley
Viestit: 2370
Liittynyt: Pe Elo 24, 2007 2:29 pm
Paikkakunta: Lahti

Re: Inga Gehricke, 5, Saksa

Viesti Kirjoittaja hipsulainen »

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006532309.html

Madeleinen murhasta epäilty Christian B. yhdistetty viisi vuotta sitten kadonneen saksalaiseen Ingaan – tutkinta avattu uudestaan

Kuva
Inga katosi viisi vuotta sitten perheen päiväretkellä.
Kuva: Saksi-Anhaltin poliisi


Julkaistu: 14:00

Christian B. vieraili päivittäin villiintyneellä tontilla 90 kilometrin päässä Ingan katoamispaikasta.

Saksassa toukokuussa 2015 kadonneen Ingan, tuolloin 5, tutkinta on jälleen avattu. Magdeburger Volkstimme -lehti kertoo, että perhe epäilee Madeleine McCannin murhasta epäillyn Christian B:n olevan tytön katoamisen takana.

Inga katosi toukokuun 2. päivän iltana Stendalissa Saksi-Anhaltin osavaltiossa Itä-Saksassa kookkaan metsän vieressä. Perhe oli yhteisellä päiväretkellä. Tytön uskottiin menneen etsimään polttopuita nuotiota varten. Metsää haravoitiin pitkään, mutta tuloksitta.

Saksi-Anhaltin osavaltio lupasi tytön löytymiseen johtavasta vihjeestä 25 000 euron löytöpalkkion, mutta se ei johtanut toivottuun tulokseen.

TÄLLÄ VIIKOLLA Saksan keskusrikospoliisi on kertonut epäilevänsä aiemmin muun muassa lasten hyväksikäytöstä tuomittua Christian B.:tä Madeleinen murhasta. Mies istuu paraikaa Pohjois-Saksan Kiehlissä vankilatuomioita eläkeläisnaisen törkeästä raiskauksesta Portugalissa.

43-vuotiaalla Christian B.:llä on pitkä rikoshistoria, ja hän on asunut täysi-ikäisenä pitkiä jaksoja sekä Portugalissa että Saksassa, jossa hän vietti jaksoja myös vankiloissa.

Saksan media on yhdistänyt Madeleinen ja Ingan tapaukset toisiinsa, mutta vahvoja todisteita ei ole esitetty julkisuuteen.

– Me tutkimme, onko uusia johtolankoja tullut esiin liittyen yhteyteen Braunschweigin murhaepäilyyn, Stendalin syyttäjä totesi perjantaina tutkinnan avaamisesta.


Kuva
Inga katosi viisi vuotta sitten perheen päiväretkellä.
Kuva: Saksi-Anhaltin poliisi


INGAN ÄIDIN lakimies vaati uutta tutkintaa. Lakimiehen mukaan Christian B.:llä ei ole alibia Ingan katoamispäivälle.

Volkstimmen tietojen mukaan Christian B. oli lähistöllä päivää ennen kuin Inga katosi. Christian B. joutui tuolloin parkkipaikalla pieneen onnettomuuteen.

Christian B. omistaa hylätyn talon Neuwegerslebenissä 90 kilometrin päässä Ingan katoamispaikalta. RTL kertoo, että silminnäkijöiden mukaan Christian B. vieraili talollaan päivittäin 6. toukokuuta 2015 saakka ja ajoi joka päivä Braunschweigin ja Börten väliä.

Poliisi löysi paikalta USB-tikun, jossa on lapsipornoa, kun Christian B:tä tutkittiin lasten hyväksikäyttötapauksista 2016.

Kaisla Kuuskoski
Olet sietämätön tyyppi ja mielipiteesi ovat vääriä
Älä soita tänne enää koskaan - Ultra Bra

Vastaa Viestiin