Tapettu kissa aidassa

Tähän osioon onnettomuudet ja muu rikoksiin liittyvä keskustelu.
killingfields
Nikke Knakkertton
Viestit: 183
Liittynyt: Su Heinä 24, 2016 9:49 pm

Re: Tapettu kissa aidassa

Viesti Kirjoittaja killingfields »

päiväntimo kirjoitti:ruoaksi teurastettavien eläinten lihoja ei yleensä mureuteta aitaa vasten hakkaamalla vielä kun eläin on hengissä, on siinä vähän eroa. semmoset jäisi hyvin nopeasti ihmisiltä ostamatta ja paistamatta.
Meneppä katsomaan esim.sikojen teurastusta. Luuletko että siat nauttivat kun näkevät lajitovereitaan kidutettavan ja lahdattavan silmien edessä? Teuraseläimetkin tainnutetaan ensin, aivan samoin kuin tuo kissa, kun se on voimalla lyöty aitaa vasten.

DemlaMinfo
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1460
Liittynyt: To Syys 24, 2015 5:20 pm

Re: Tapettu kissa aidassa

Viesti Kirjoittaja DemlaMinfo »

Kissaa ei saa lopettaa kuristamalla, mutta toisaalta idiootti on voinut antaa kissansa terrorisoida naapurustoa vuosikausia ja jollakin on mennyt malja yli lopulta kissan omistajan perseilyyn. Kaikki tämähän on vaan spekua. Tiedetään vain, että kissan omistaja on ollut täydellinen idiootti ja antanut kissansa riekkua vapaana muualla kuin omalla pihallaan.
Mielenterveys on tärkeä osa ihmisen hyvinvointia. Omasta mielenterveydestään voi pitää huolta ja omia voimavarojaan vahvistaa. Psykologin kanssa keskustelu voi auttaa pääsemään eroon harhaluuloista ja kuuloharhoista.

URSA
James Bond (David Niven)
Viestit: 11301
Liittynyt: Pe Loka 25, 2013 6:57 pm

Re: Tapettu kissa aidassa

Viesti Kirjoittaja URSA »

Tuon kissan omistaja kertoi jossakin uutisessa kyselleensä naapureilta, haittaako kissojen irrallaan pitäminen. Jos se on jotakuta haitannut, olisi sanonut sen suoraan. Vaikka laittanut lapun postiluukusta, jos ei olisi muuten uskaltanut.

DemlaMinfo
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1460
Liittynyt: To Syys 24, 2015 5:20 pm

Re: Tapettu kissa aidassa

Viesti Kirjoittaja DemlaMinfo »

URSA kirjoitti:Tuon kissan omistaja kertoi jossakin uutisessa kyselleensä naapureilta, haittaako kissojen irrallaan pitäminen. Jos se on jotakuta haitannut, olisi sanonut sen suoraan. Vaikka laittanut lapun postiluukusta, jos ei olisi muuten uskaltanut.
Koska kyseessä on idiootti niin ei varmasti kaikilta, eikä se olisi mahdollistakaan, kun kissan reviiri voi olla varsin iso.
Mielenterveys on tärkeä osa ihmisen hyvinvointia. Omasta mielenterveydestään voi pitää huolta ja omia voimavarojaan vahvistaa. Psykologin kanssa keskustelu voi auttaa pääsemään eroon harhaluuloista ja kuuloharhoista.

aivoriihi
Axel Foley
Viestit: 2206
Liittynyt: Su Loka 04, 2015 8:16 am

Re: Tapettu kissa aidassa

Viesti Kirjoittaja aivoriihi »

Eikohan se idiootti tassa tapauksessa ole se kissan tappaja.

Muutenkin, alkaa keskustelu (taas kerran) hakeutua harhapoluille. So sad :cry:
"It is great to be a blonde. With low expectations it's very easy to surprise people."
Pamela Anderson

jaskajokunen
Jane Marple
Viestit: 1053
Liittynyt: To Touko 15, 2014 4:20 pm

Re: Tapettu kissa aidassa

Viesti Kirjoittaja jaskajokunen »

Täältä nurkilta irtokissat jotka nurkkiin kuseksivat vain katoavat.
Se on myöhäistä siinä vaiheessa vasta herätä murehtimaan kissaansa kun sitä ei enää näy.
Siitä pitää huolehtia niin että ne ei kuseksi toisten pihoissa.ei tarvii parkua jälkeen päin eri nettipalstoilla että missä on meidän miuku ja mauku on ? Huoli on kova...

tattooed fucker
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1436
Liittynyt: Pe Elo 13, 2010 1:48 pm

Re: Tapettu kissa aidassa

Viesti Kirjoittaja tattooed fucker »

Mitäpäs nyt vittua..Ensimmäinen reaktioni oli kun tätä ketjua lukasin,jotta on se ihminen vaan se pahin ja paskin peto,tälläkin kertaa.itsellä ollut pari kissaa,maalais kissoja ja kylillä käyviä.Joka kerta tulee mieleen,että palaakohan takaisin,tottakai jos välität eläimestä.Pohjoisessa ovat kuin viimeistä päivää,pari kertaa karhu tolkutellut vastaan ja jatkanut matkaansa.Ei sitä kiinnosta.Täällä on paljon eläin asioista tolkuillaan olevaa ja osa vähän vähemmän.Tällä hetkellä pidän huolta 2 kpl oravan pentuja ja muutamaa kanaa.Oravat juoksentelee vieläkin tässä ohessa ja luovutan/annan paikalliseen eläin hoitolaan.kanat menee munina pannulle koipineen reisineen Onhan se ikävänlaista ja ehkäpä vittumaista(haulikko kouraan)jos ja kun se kissa kävelee ohitte :roll: Asiasta ytimeen,kuka saa kiksejä hakata eläimen aitaan.Empä löydä sanoja.Sirua niskavillan alle.Pitää se jo jonkunlainen dilemma tuossa vaiheessa olla.Jos joku pelkää salmonellaa,hiv:tä,aidsia ja samalla ruttoa,kannattaa pysyä sisällä.Sama homma eläin,kuin eläin.ugh olen puhunut.
I am not a man I am a fucking beast-Torture Killer-

päiväntimo
Scooby-Doo
Viestit: 26
Liittynyt: Ma Kesä 06, 2016 11:45 am

Re: Tapettu kissa aidassa

Viesti Kirjoittaja päiväntimo »

joo pakko myöntää, että itselläkin menee tämä aihe typeräksi öyhötykseksi.
pari kissaa kotona ja melkein aina on ollutkin, pystyy samaistumaan.

vähän vielä vaivaa se, että ollaanko nyt pelkästään sen varassa, mitä järkyttyneet omistajat uskoo tapahtuneen. ei kai hekään voi muuta kun veikkailla, jos ei kerran silminnäkijöitä ole.
ja poliisi tuskin mitään ruumiinavauksia teettää kissoille tarkan kuolinsyyn selvittämiseksi tms.
että oliko se sairas rituaaliteurastus vai näyttikö se vaan siltä.

-M-
Alibin satunnaislukija
Viestit: 63
Liittynyt: To Huhti 19, 2007 2:33 pm

Re: Tapettu kissa aidassa

Viesti Kirjoittaja -M- »

Minulle voi laittaa yv:nä kissan tappajan nimen.

Avatar
Virdon
Sherlock John Holmes
Viestit: 8116
Liittynyt: To Maalis 05, 2009 1:03 am
Paikkakunta: Minas Tirith

Re: Tapettu kissa aidassa

Viesti Kirjoittaja Virdon »

Ai täällä nyt aihe käsittelee jo lihansyöntiäkin puolesta/vastaan ja kalastaminenkin otetaan esille. :lol: Ja kaikki alkoi kissasta aidassa...

Jokainen on vastuussa siitä miten kutakin luontokappaletta kohtelee olipa kyseessä kissat tai kalat, mutta on turhaa vetää tähänkin mukaan normaalisti ravintoketjuun kuuluvia asioita.
Onnellisuutta on se ettei vituta ihan joka päivä.

Pula-aho
Martin Riggs
Viestit: 620
Liittynyt: Ti Kesä 23, 2015 1:58 pm

Re: Tapettu kissa aidassa

Viesti Kirjoittaja Pula-aho »

aivoriihi kirjoitti:Eikohan se idiootti tassa tapauksessa ole se kissan tappaja.

Muutenkin, alkaa keskustelu (taas kerran) hakeutua harhapoluille. So sad :cry:
Kyllä ne molemmat on idiootteja. Tappaja vielä sairas idiootti, jonka mielenterveyttä olisi syytä tarkistella. Toinen typerys, joka kuvittelee, että kaikki pitävät kissoista ja se on hauskaa, kun ne teurastavat lintuja, tai kuseksivat pihoihin. Jälkimmäisellä ei tulisi olla eläimiä, kun ei niistä osaa huolehtia.

Avatar
AutumnForever
Martin Beck
Viestit: 755
Liittynyt: Su Touko 09, 2010 5:14 pm
Paikkakunta: Pohjois-Pohjanmaa

Re: Tapettu kissa aidassa

Viesti Kirjoittaja AutumnForever »

DemlaMinfo kirjoitti:
Tietysti kissaihmiset ovat sitämieltä, että heidän kissansa pitäisi saada kuseksia ja paskoa pitkin poikin pitäjiä ja antaa tappaa ulkoruokinnassa olevat linnut.
Höpöhöpö. Älä yleistä. Itse olen kissaihminen, mutta en hyväksy kissojen vapaata ulkoilua. Paitsi ehkä jossain maalla kaukana kaikesta. Oma kissa on sisäkissa.

Tässä tapauksessa on kaksi syyllistä. Pääsyyllinen on hän joka on kissan tappanut (toisaalta on voinut olla porukkakin). Sairasta kiduttaa eläinparkaa. Mutta syyllinen on myös hän (tai koko perhe) joka antaa kissan ulkoilla ilman valvontaa. Ei ole mikään peruste se että alueella liikkuu paljon kissoja. Omistaja ottaa tietoisen riskin kun päästää kissan ulos. Se ei välttämättä enää palaa kotiin, tai voi tulla pahasti loukkaantuneena.

Äidilläni on 17-vuotias kissa joka on koko ikänsä ulkoillut vapaana. Ensin valvottuna, mutta se ei koskaan lähtenyt pihapiiristä. Eikä ole lähtenyt vielä tänäkään päivänä. Mutta silti tiedostamme että jotain voi sattua.
On päiviä, joina ei huomaa, että
vuoret ovat yhä pystyssä.
On tunteja joina kaikki on pelkkää mustien
rantojen roskaa.
Hetkiä joina ei tunne ketään.

Halkokauppias
Lauri Hanhivaara
Viestit: 124
Liittynyt: Pe Joulu 14, 2012 12:35 am

Re: Tapettu kissa aidassa

Viesti Kirjoittaja Halkokauppias »

Nämä kissansa ulkoiluttajat on kyllä kummallista sakkia, otetaan tietoinen riski että lemmikki jää auton alle, ketun/supikoiran syömäksi ja sitten kun joku teurastaa härikköeläimen omasta pihastaan niin alkaa someitkeminen.
En hyväksy hengiltä hakkaamista edes kissan ollessa kysymyksessä, siisti niskalaukaus ja roskiin.

Muutama vuosi sitten vietettiin perheen kanssa muutama kuukausi etelän lämmössä keskellä talvea, Suomessa tuli lunta oikein kunnolla ihan eteläisessäkin Suomessa.
Naapurin rouva oli käynyt laittamassa meidän halkoliitelin raollaan olleen oven kiinni myrskyssä hyvää tarkoittaen ja pönkännyt sen oikein kunnolla ettei tuuli heitä auki.
2 kuukautta myöhemmin kun tultiin kotiin ja sauna/takkapuita lähdin kantamaan halkoliiteristä löytyi "Mirri" ja "Missu" kuivuneina sieltä liiteristä.
Ei kovin mukava loppu eläinparoille, naapurin rouva potenut tuosta syyllisyyttä mutta kyllä ne oikeat syylliset oli kummankin kissan omistaneet henkilöt.

Tiina
Sherlock Holmes
Viestit: 7241
Liittynyt: Ti Touko 01, 2007 6:48 pm
Paikkakunta: Suomessa ollaan.

Re: Tapettu kissa aidassa

Viesti Kirjoittaja Tiina »

Halkokauppias kirjoitti:Nämä kissansa ulkoiluttajat on kyllä kummallista sakkia, otetaan tietoinen riski että lemmikki jää auton alle, ketun/supikoiran syötäväksi

Niin tarkoitatko, että auton alle jäännin jälkeen vai? Elävistä kissoista ketut ei ainakaan välitä.
Karkuun pötkivät.

Clivia
Aloitteleva Besserwisser
Viestit: 11
Liittynyt: Ti Elo 09, 2011 12:22 pm

Re: Tapettu kissa aidassa

Viesti Kirjoittaja Clivia »

Ihan typerää verrata lemmikkiä tuotanto- tai villieläimeen, joita ei tietenkään myöskään kuulu rääkätä. Itselle lemmikkini ovat perheenjäseniä ja akvaariokaloja lukuunottamatta ulkoilleet aina valjaissa.

Vastaa Viestiin