Petri Salosen surma Tampereen Tesomalla 2014

Suomessa tapahtuneet henkirikokset.
Avatar
Scarlett
Sofia Karppi
Viestit: 421
Liittynyt: La Joulu 13, 2008 10:42 pm

Re: Petri Salosen surma Tampereen Tesomalla 2014

Viesti Kirjoittaja Scarlett »

Jos Petri on poikennut jossain menomatkalla. Tosiaan vajaat 600 metriä ja aikaa 26 minuuttia. Siinä on paljon kerrostaloja, joissa osassa asuu aika "persoonallistakin" porukkaa. Lompsii, käy jonkun ovella, juttelee tovin ja sitten jatkaa reissuaan Siwaan ja oluelle. Tuolla poikkeamispaikan asukilla ei välttämättä ole mitään tekemistä kuoleman kanssa, muttei halua ilmoittaa tietojaan, koska visiitti ei välttämättä kestänyt päivänvaloa. Paluumatka onkin sitten ihmetyksen aihe. Miten saa tuommoisen ajan kulumaan siihen matkaan, koska tuskin missään poikkesi kumpaankaan suuntaan tai mitään diilaustreffejä oli missään?

Me takerrutaan koko ajan siihen, että Petri kuoli noin 23:30 eli hupparipoikien aikataululla. Entäs, jos se olikin jo kuollut 23 pintaan eli käveli suoraan Olkkoselta rivakasti murhapaikalleen? Hupparipojat vaan sattuivat olemaan samoilla mailla, mutta eivät kävelleet juuri siitä ohi. Tuskin kaikki kolme olisivat onnistuneet siitä lompsimaan huomaamatta ruumista tai sitten huomasivat, mutteivat hälyttäneet apua vaan juoksivat karkuun. Eivät kehtaa tunnustaa asiaa, koska pitäisihän siitä soittaa johonkin, eikä leikkiä kauhuleffaa juosten karkuun. Ruumishan sinällään ei näkynyt kovin hyvin. Kuten aiemmin kirjoitin niin kuulin erään ihmisen kävelleen ruumiin ohi ennen postinkantajaa ja ei huomannut sitä. Pakkanen, katse tiukasti jaloissa, huppu päässä rajoittamassa näkökenttää. Hämmentävästi oli kävellyt aamuyöllä töihin siitä huomaamatta mitään. Ymmärtääkseni kyseinen henkilö on poliisille tuon kertonut.
örkki
Sabrina Duncan
Viestit: 358
Liittynyt: Su Touko 30, 2010 10:59 am

Re: Petri Salosen surma Tampereen Tesomalla 2014

Viesti Kirjoittaja örkki »

Onhan mahdollista, että Petri on reino tossut jalassaan kaatunut ja siksi on viipynyt kauan matkallaan. Tossut on hirveän liukkaat.
Ja vähäinen vaatetus paljain päin ulos lähtö kovalla pakkasella selittyy sillä, että jos on tarkoitus mennä vain lähimmälle kioskille tupakan ostoon. Ei kauemmaksi.
Avatar
taotao
Frank Drebin
Viestit: 386
Liittynyt: To Maalis 24, 2016 12:59 pm

Re: Petri Salosen surma Tampereen Tesomalla 2014

Viesti Kirjoittaja taotao »

Kyllä tuokin tuntuu oudolta, jos tiellä makaa mies, kävelee siitä vierestä ja ei huomaa sitä. No, ehkä kaikki eivät niin tarkkaile ympäristöä.

Niin, jos tarkoitus oli vaan ostaa tupakkaa, niin miksi ei ostanut sitä läheltä. No, ehkä kaljahammasta kolotti ja siinä ulos päästyään päättikin lähteä oluelle. Onhan niitä paljonkin ihmisiä, joilla on pakko saada se pari olutta illassa, vaikka seuraavana päivänä olisikin työpäivä.

Miksi Olkkoseen saakka? Jos se oli kantapaikka, niin toki sitä sinne menee.

Tai sitten oli todellinen syy mennä juuri sinne ja poiketa vaikka matkalla jossain hakemassa jotain myymistä varten. Ehkä lisätienestille oli tarvetta? Joku kirjoitti normi perheenisästä, niin mikä nyt sitten se normi on? Näpistys, velkoja, ei luottotietoja, ei asunut perheen kanssa, jne.

Toisaalta nopealta ja suunnittelemattomalta tilanteen kärjistymiseltä vaikuttaa, kun tuppi lensi pakomatkalla ja veitsi hätäisesti piilotettuna.
Rikollinentutkija
Armas Tammelin
Viestit: 77
Liittynyt: Ke Tammi 04, 2017 9:33 pm

Re: Petri Salosen surma Tampereen Tesomalla 2014

Viesti Kirjoittaja Rikollinentutkija »

SherlockRohde heitti mielestäni ihan hyvän jutun mahdollisista ulkomaalaisista surmaajista.
En tiedä minkälainen mamukanta tessulla on, asuuko siellä maahanmuuttajia?
Itäblokkilaisia, arabeja? Niitä aikakin pk-seudulla pyörii paljon ja mukaan mahtuu hyvin rikollista porukkaa (kunnollisiakin on)
Itäblokin maista olevat konnat on enemmän sellaisia matalan profiilin taktiikka rikollisia kun taas arabit näkyvän röyhkeitä (tyhmiä rikollisia)
Voi hyvinkin olla mahdollista että tessulla asuvan mamuperheen luoksen on tullut sukulaisia/tuttuja (poikakolmikko) ulkomailta.
Uudenvuoden juhla/joulukausihan on varsin yleistä vierailuaikaa varsinikin venäläisille, ainut vaan että venäläiset juhlii uuttavuotta myöhemmin tammikuussa eli suurinosa venälisistä tulee vasta silloin tänne (myös alennusmyyntien perässä).
Virolaisiahan on rantautunut joka puolelle suomea ja moni virolainenhan käy suomessa pyörimässä vain pieniä pätkiä duunin takia, kämppä ja kirjat kuitenkin pysyy virossa.
Arabeja on kyllä jokapuolella niin laillisesti kuin laittomasti.
Rikoksia on helppo toteuttaa riskittömästi varsinkin ihmisen joka ei ole antanut minkäänlaista tietoa suomen viranomaisille (tultu väärillä papereilla sisään jne.).
Riskittömään sarjaan kuuluu myös juuri nämä lailliset vierailijat/ohikulkumatkalaiset, suurin riski on jäädä kiinni verekseltään tapahtuman lähi aikoina, eipä oikein muuten ellei ole kova töpeksimään.
Kuolemannaakka
James Bond (David Niven)
Viestit: 10920
Liittynyt: Ma Touko 31, 2010 10:43 pm

Re: Petri Salosen surma Tampereen Tesomalla 2014

Viesti Kirjoittaja Kuolemannaakka »

Scarlett kirjoitti:Me takerrutaan koko ajan siihen, että Petri kuoli noin 23:30 eli hupparipoikien aikataululla. Entäs, jos se olikin jo kuollut 23 pintaan eli käveli suoraan Olkkoselta rivakasti murhapaikalleen? Hupparipojat vaan sattuivat olemaan samoilla mailla, mutta eivät kävelleet juuri siitä ohi. Tuskin kaikki kolme olisivat onnistuneet siitä lompsimaan huomaamatta ruumista tai sitten huomasivat, mutteivat hälyttäneet apua vaan juoksivat karkuun. Eivät kehtaa tunnustaa asiaa, koska pitäisihän siitä soittaa johonkin, eikä leikkiä kauhuleffaa juosten karkuun. Ruumishan sinällään ei näkynyt kovin hyvin. Kuten aiemmin kirjoitin niin kuulin erään ihmisen kävelleen ruumiin ohi ennen postinkantajaa ja ei huomannut sitä. Pakkanen, katse tiukasti jaloissa, huppu päässä rajoittamassa näkökenttää. Hämmentävästi oli kävellyt aamuyöllä töihin siitä huomaamatta mitään. Ymmärtääkseni kyseinen henkilö on poliisille tuon kertonut.
Kyllä tietysti periaatteessa on mahdollista, ettei pojilla ole asiaan osuutta, mutta... kyllä se aika epätodennäköiseltä tuntuu. Murha-ase on just sopiva ja jos on kolme poikaa hukassa, eivätkä ilmoittaudu, vaikka poliisi testailee puoli Tamperetta ja heitä etsitään kissojen ja koirien kanssa... Siis jos heidän ainoa "rikos" olisi se, että jättivät pakkasessa makaavan ja juoksivat karkuun. Tottakai vähän voisi olla jotain pelkoa että "ne syyttää meitä kumminkin", tai jos ovat itsekin jossain pahanteossa olleet, mutta... enpä usko.

Ja sitä paitsi näitä juoksijoita ja poikia on kuitenkin murhan jälkeen nähty, jopa siellä Käräjätörmällä. Tuskin ne nämä "viattomat"kaan pojat olisivat olleet. Vai lähtisivätkö vain juoksemaan henki kurkussa kotiin, eikä kukaan sanoisi kotona, että oli muuten murhattu mies tossa matkalla...

Vaikka uhrin vammat eivät päälle kovin hyvin näykään, niin kyllä nyt jokainen tietää, että henki on mennyt, jos toinen naamallaan pakkasessa pyörätiellä makaa. Ja voiko kolmen jätkän porukka olla niin sokeita, että maleksivat uhrista (joka oli kaiketi ihan tuore tuolloin, eikä missään lumen peitossa) ohi häntä huomaamatta? Ei kai...


Näiden "kesäpoikien" syyttömyyttä on poliisi ilmeisesti julistanut, ja ehkä heillä sitten alibit on, mutta jos alibi on vain DNA:n sopimattomuus, niin kyllä poliisin asemassa vielä pohtisin sitäkin, että onko dna-näyte varmasti murhaajan, eikä vaikka veitsen edellisen omistajan tai krp:n oman tutkijan? Tottakai on käytännössä mahdotonta, että joku veitseä kuljetteleva kovis tarkoituksella varoisi jättämästä siihen sormenjälkiä, mutta JOS veitsi olisi vaikka netistä käytettynä ostettu, niin tottakai siinä olisi edellisen omistajan dna. Tämä omistaja voi asua vaikka Rovaniemellä tai ulkomailla, ja jos poliisi nyt takertuisi pelkästään tuohon dna:han, niin ei varmasti löydy surmaajaa Tampereelta.

Mua on sekin ihmetyttänyt, että nämä talvipojat näyttävät olevan ilman käsineitä. Se kuulemma on ihan yleistä, ja ok, sovitaan, että on, mutta sitten kun vielä on joku iso puukko tuppeineen ja paljain käsin sitä 20 asteen pakkasessa käsittelet, niin luulisi kangistavan.

Luulisi siis, että surmaajalla olisi jonkinlaiset käsineet ollut, ja näin ollen dna ei ehkä olisikaan hänen, vaan jonkun joka aikaisemmin on veistä käsitellyt. Ihmeellisellä tuurilla se voisikin olla joku, joka ei ole paikalla ollut lainkaan.
Lataa ilmainen 340-sivuinen nettikirja Ulvilan surmasta alla olevasta linkistä! Paras ja alkuperäinen! Salasana on "ulvila".
www.shorturl.at/agoNS


”En mää oo vääryyttä vastaan, mutten oikeuttakaan pualla” – Lavialainen sananparsi
MaAl
Hetty Wainthropp
Viestit: 456
Liittynyt: Pe Syys 18, 2015 12:34 pm

Re: Petri Salosen surma Tampereen Tesomalla 2014

Viesti Kirjoittaja MaAl »

Ketjun alkupäässä oli jh90 nimimerkin pistämä kuva(sivulla 3) tuosta löytö/surmapaikasta. Ihmettelen suuresti, jos kuvan kohdassa kävelee uhrin ohi huomaamatta uhria. Kaippa sekin on mahdollista, silti ihmettelen.
Liukastumiseen Sauleilla: En usko, että kaatuminen olisi vienyt noin paljon aikaa(perinteinen liukastuminen). Normaalisti ihminen jos liukastuu, hän nousee välittömästi ylös, mikäli ei satu lyömään esim.päätään. Päähän kohdistuneen iskun jälkeen voi ihminen käyttäytyä hyvinkin sekavasti ja voisi jopa lähteä harhailemaan johonkin, mikä voisi selittää uhrin hitaan kävelyn/etenemisen. Tälläinen vaihtoehto vaan spekuna kun on mietitty uhrin hidasta kävelyä.

Muokattu/lisätty: Totesihan tutkinnanjohtaja Karoliina Kestinkin tapauksessa (skootterityttö) , että päähän kohdistuneen iskun jälkeen voi henkilö käyttäytyä oudosti/epäloogisesti.
Sionnach
Armas Tammelin
Viestit: 88
Liittynyt: La Loka 26, 2013 2:24 pm
Paikkakunta: Helsinki

Re: Petri Salosen surma Tampereen Tesomalla 2014

Viesti Kirjoittaja Sionnach »

Paljonkos matkaa menee mennen tullen, jos välillä pysähtyen selaa Facen uudet viestit tms? Tiedä sitten miten aktiivinen uhri oli sillä saralla ja paljonko kavereita, mutta itse ainakin pysähdyn paikalleen lukemaan viestit. Varsinkin jos on rööki toisessa kädessä. Ja muutenkin.

Ja toisaalta itse olen ihminen, joka kaipaa hiljaisuutta ja rauhaa, joten jos joulu on ollut kovinkin äänekäs ja hektinen, en yhtään ihmettele, että "vähän" viivyttelee matkalla. Minä ainakin tekisin niin, jos saisi palasen rauhaa ja hiljaisuutta. Olkoonkin vaikka kuinka rakkaita ihmisiä ympärillä, niin se oma rauha monesti pistää hakeutumaan ihan yksin jonnekin.
""Niin... minähän en juuri tästä nimenomaisesta asiasta tiedä yhtään mitään... enkä juuri muistakaan. Mutta senverran mun tarvii sanoa, että: ...""
SherlockRohde
Armas Tammelin
Viestit: 78
Liittynyt: Ma Syys 14, 2015 3:56 pm

Re: Petri Salosen surma Tampereen Tesomalla 2014

Viesti Kirjoittaja SherlockRohde »

"My pleasure is your pain
How long 'til you go insane
I'll stab you in the back
Don't you know I'm a maniac"

Lost Societyn kappaleesta "Kill (Those Who Oppose Me)". Keikka päättyi pari tuntia ennen surmaa Pakkahuoneella.
mobiililaiteukkeli
Neuvoja-Jack
Viestit: 567
Liittynyt: Ma Tammi 05, 2015 3:05 am
Paikkakunta: Tampere

Re: Petri Salosen surma Tampereen Tesomalla 2014

Viesti Kirjoittaja mobiililaiteukkeli »

Voisiko olla että se henkilö, joka on kertonut kävelleensä ohi mutta ei ole nähnyt mitään, ei vain ole ollut täysin kartalla mistä ruumis on löytynyt? Luullut että on ollut oman matkansa varrella, joka on kulkenut vaikka siellä Tohlopin puoleisella kevyenliikenteenväylällä. Ei kyllä nimittäin mitenkään voi olla mahdollista ettei olisi nähnyt, vaikka olisi kulkenut nenä kiinni älyluurissa kuten moni nykyään.

Eikös joku alkupäässä kertonut kävelleensä kokeeksi tuon matkan? Kauanko hänellä meni? En löydä viestiä puhelimella :(
Oon ihan tavallinen suomalainen mies. Mä käytän harmaita housuja ja tykkään katsella kun kala syö ja syntyy renkaita.
NiskaLenkki
Nikke Knakkertton
Viestit: 188
Liittynyt: To Loka 01, 2009 1:50 pm

Re: Petri Salosen surma Tampereen Tesomalla 2014

Viesti Kirjoittaja NiskaLenkki »

En muista onko tätä minkä verran spekuloitu, että pitkään matkan kestoon voisi olla syynä pilven polttelu. Ei siis mitään sovittuja huumejuttuja. Jos Petri olisi ollut sen tyylinen henkilö, joka rentoutui polttelemalla silloin tällöin ja pari tuoppia päälle. Kotona oli kuitenkin sisko ja lapsi / lapsia. Tämä selittäisi hitaamman matkan teon ja myös sen miksi tuntemattomat nuoret olisivat saattaneet kiinnostua Petristä.
Koppakuoriainen
Remington Steele
Viestit: 208
Liittynyt: La Elo 01, 2015 2:41 am

Re: Petri Salosen surma Tampereen Tesomalla 2014

Viesti Kirjoittaja Koppakuoriainen »

NiskaLenkki kirjoitti:En muista onko tätä minkä verran spekuloitu, että pitkään matkan kestoon voisi olla syynä pilven polttelu. Ei siis mitään sovittuja huumejuttuja. Jos Petri olisi ollut sen tyylinen henkilö, joka rentoutui polttelemalla silloin tällöin ja pari tuoppia päälle. Kotona oli kuitenkin sisko ja lapsi / lapsia. Tämä selittäisi hitaamman matkan teon ja myös sen miksi tuntemattomat nuoret olisivat saattaneet kiinnostua Petristä.
Tässä tapauksessa pitäisin erikoisena sitä, ettei poliisi olisi kertonut uhrin huumausaineiden käytöstä illan aikana. Merkkejä olisi ollut sekä elimistössä että vaatetuksessa. Mahdollinen motiivi olisi tarjolla ja löydetyn aineen perusteella oltaisi voitu suunnata tutkimuksia tiettyyn suuntaan sekö kartoittamaan uhrin kontakteja. Nyt on kuitenkin päädytty tekemään satunnaisia DNA-testejä ilman sen tarkempaa tietoa epäiltyjen profiilista.
MURHA.INFO - Suomen johtava rikosaiheinen avohoitoportaali
NiskaLenkki
Nikke Knakkertton
Viestit: 188
Liittynyt: To Loka 01, 2009 1:50 pm

Re: Petri Salosen surma Tampereen Tesomalla 2014

Viesti Kirjoittaja NiskaLenkki »

Koppakuoriainen kirjoitti:
NiskaLenkki kirjoitti:En muista onko tätä minkä verran spekuloitu, että pitkään matkan kestoon voisi olla syynä pilven polttelu. Ei siis mitään sovittuja huumejuttuja. Jos Petri olisi ollut sen tyylinen henkilö, joka rentoutui polttelemalla silloin tällöin ja pari tuoppia päälle. Kotona oli kuitenkin sisko ja lapsi / lapsia. Tämä selittäisi hitaamman matkan teon ja myös sen miksi tuntemattomat nuoret olisivat saattaneet kiinnostua Petristä.
Tässä tapauksessa pitäisin erikoisena sitä, ettei poliisi olisi kertonut uhrin huumausaineiden käytöstä illan aikana. Merkkejä olisi ollut sekä elimistössä että vaatetuksessa. Mahdollinen motiivi olisi tarjolla ja löydetyn aineen perusteella oltaisi voitu suunnata tutkimuksia tiettyyn suuntaan sekö kartoittamaan uhrin kontakteja. Nyt on kuitenkin päädytty tekemään satunnaisia DNA-testejä ilman sen tarkempaa tietoa epäiltyjen profiilista.
En tiedä kertoisivatko vai eivät. Normaalistihan poliisi ei kuitenkaan kerro ihmisten yksityiselämästä mitään, mikä ei ole välttämätöntä. Varmasti he ovat hyvinkin tarkkaan selvittäneet Petrin kontakteja ja lähipiiriä. Poliisilla voi olla hyvinkin tiedossa keneltä Petri osti, jos osti. Eihän sen ole tarvinnut tapahtua samana iltana. Helposti siinä käy niin, jos tiedotetaan, että uhri on jotakin käyttänyt, niin "suuri yleisö" kuittaa tapahtuneen joksikin alamaailman välien selvittelyksi. Kuitenkin on ihan mahdollista sekin, että Petri oli ihan random uhri.
japittaja
Hetty Wainthropp
Viestit: 496
Liittynyt: Ke Elo 10, 2011 12:10 pm

Re: Petri Salosen surma Tampereen Tesomalla 2014

Viesti Kirjoittaja japittaja »

kosmo kirjoitti:
...

Seuraa kosmon oma speku:

TAPAHTUMAKUVAUS-ehdotus
(pahoittelen kaunokirjallista sävyä, mutta tilanne maalautuu mieleen tietyllä tavalla ja tulee sieltä näytölle samalla paatoksella - en ole rikostutkija, joten en yritä olla mitenkään ammatillinen)

Kello on tulossa puoli kaksitoista 28.12.2014.

Pete seisoskelee polttamassa tupakkaa penkin luona. Käy kusella tai zoomailee kännykkäkameralla ympäristöään, mutta ei ota kuvaa kuitenkaan. Jotain mietiskelee, räplää kännykkää.

...
Kosmolta erinomainen kirjoitus ja kooste tapahtuneesta (jota hieman lyhentelin), mutta kysyisin Kosmolta oheisesta klipatusta spekusta : miksiköhän Pete seisoskelee tupakalla -20 asteen pakkasessa, kusten ja reinot jalassa zoomaillen kamerallaan ? Peten odottama elokuvakin on kohta alkamassa, joten tuntuu aika oudolta olla tupakalla ja seisoskella ikään kuin vain odotellen jotakin ja vain noin puolen kilsan päässä kodista. Tästä odottelustahan oli runsaasti tepastelujälkiä penkin lähistöllä.

Jotain Petri odotti tuolla paikalla, jotain oli sovittu ja jonkun kanssa ? Tunsiko hän ennalta henkilöt/henkilön, joiden/jonka piti tulla tuolle paikalle tiettyyn aikaan ?
carapalo
Harjunpää
Viestit: 297
Liittynyt: Ma Helmi 17, 2014 11:21 pm

Re: Petri Salosen surma Tampereen Tesomalla 2014

Viesti Kirjoittaja carapalo »

japittaja kirjoitti:
kosmo kirjoitti:
...

Seuraa kosmon oma speku:

TAPAHTUMAKUVAUS-ehdotus
(pahoittelen kaunokirjallista sävyä, mutta tilanne maalautuu mieleen tietyllä tavalla ja tulee sieltä näytölle samalla paatoksella - en ole rikostutkija, joten en yritä olla mitenkään ammatillinen)

Kello on tulossa puoli kaksitoista 28.12.2014.

Pete seisoskelee polttamassa tupakkaa penkin luona. Käy kusella tai zoomailee kännykkäkameralla ympäristöään, mutta ei ota kuvaa kuitenkaan. Jotain mietiskelee, räplää kännykkää.

...
Kosmolta erinomainen kirjoitus ja kooste tapahtuneesta (jota hieman lyhentelin), mutta kysyisin Kosmolta oheisesta klipatusta spekusta : miksiköhän Pete seisoskelee tupakalla -20 asteen pakkasessa, kusten ja reinot jalassa zoomaillen kamerallaan ? Peten odottama elokuvakin on kohta alkamassa, joten tuntuu aika oudolta olla tupakalla ja seisoskella ikään kuin vain odotellen jotakin ja vain noin puolen kilsan päässä kodista. Tästä odottelustahan oli runsaasti tepastelujälkiä penkin lähistöllä.

Jotain Petri odotti tuolla paikalla, jotain oli sovittu ja jonkun kanssa ? Tunsiko hän ennalta henkilöt/henkilön, joiden/jonka piti tulla tuolle paikalle tiettyyn aikaan ?
Jos Petrillä on ollut sovittu tapaaminen(mihin en usko),niin kyllä se olis saatu selville keneen on oltu yhteydessä.Ainakin mahdollinen prepeid liittymä numero.Poliisi on käynyt läpi kaikki puhelin tiedot ja varmasti myös tietokone on kollattu läpi.Eikä mitään ratkaisevaa ole saatu selville.Jos treffit olis ollut niin siinä olis murhan kannalta avainhenkilö.Enkä usko Petrin poikenneen keneenkään luona meno/tai tulomatkalla.Vaikka käynti olis liittynyt hämäriin bisneksiin niin eihän se olis tullut mitenkään ilmi.Poikkeamisen olis tietysti vaan jätetty kertomatta.
titti12
Nikke Knakkertton
Viestit: 162
Liittynyt: To Touko 16, 2013 3:09 am

Re: Petri Salosen surma Tampereen Tesomalla 2014

Viesti Kirjoittaja titti12 »

En nyt muista, oliko jo mainittu, mutta itselle tuli mieleen, että ehkä kolmikko ohitti Peten vähän ennen penkkiä, siis niin, että Pete käveli hitaasti, pojat nopeasti ja ohitus oli ns. luonnollinen. Siinä ohittaessaan pojat puhuvat keskenään jotain uhkaavaa tyyliin "tolle spedelle pitäs antaa opetus" tms. ja Pete kuulee tämän. Sitten hän huomaa poikien pysähtyneen edessään esim. 30 metrin päähän penkistä, jolloin Peteä alkaa pelottaa kulkea autiolla väylällä heidän ohitseen. Hän päättää pysähtyä penkin luokse ikäänkuin luonnollisesti polttamaan tms. ja toivoo, että pojat jatkavat pian matkaa. Jossain vaiheessa Pete ei voi enää viivytellä vaan hänen on pakko jatkaa ja toivoa parasta, mikä oli tällä kertaa kohtalokas virhe.

Itselleni on nimittäin käynyt jotain täntapaista teininä, eli kuulen ohikulkevan porukan puhuvan jotain uhkaavaa minusta, ja kohta huomaankin porukan pysähtyneen vähän matkan päähän ikään kuin odottamaan. Silloin toimin oikeasti niin, että livahdin tien varrella olleen metsikön läpi erään talon takapihalle, soitin ovikelloa ja pyysin lainaamaan puhelinta, jotta voin soittaa jonkun hakemaan. Niin selvisin tilanteesta, mutta voin yhä muistaa sen pelon, ja toisaalta nolouden, kun ei ole ihan varma, onko asia tosiaan niin vakava. Eli tarve esittää normaalia niin pitkään kuin mahdollista.
Vastaa Viestiin