Naisopettaja käytti teinipoikia seksuaalisesti hyväkseen

Tänne keskustelut seksuaalirikoksista. Muista että henkirikoksille on oma palstansa.
Avatar
Tackleberry
Adrian Monk
Viestit: 2733
Liittynyt: La Touko 02, 2015 1:53 am

Re: Naisopettajaa epäillään teinien hyväksikäytöstä

Viesti Kirjoittaja Tackleberry »

Ärrkele kirjoitti:
Muppe kirjoitti:MInusta jos on opettajan asemassa vokottelemassa 12 vuotiaita niin tuo 3.8 vuotta vois tulla jo siitä hyvästä että edes moisessa ammatissa tuollaista ajattelee.Jos tää olis ollu mies opettaja niin kukaan ei sanois taatusti tuomiota kovaksi.
Jos 45 vuotias Pena nussii ja nuolee sekä lähentelee koulussa 12 vuotiasta tyttöä ja mieluusti useampaaki niin 3.8 vuotta olis JÄRKYTTÄVÄN kova tuomioko? olisitte vaatimassa 10 vuotta.
Okei, laitetaan tämä vertauksen vuoksi.

Hovioikeus tuomitsi vuonna 1961 syntyneen opettaja Jari Markku Kalliokosken 7 kuukauden ehdolliseen vankeuteen 11-12 vuotiaan lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Tätä ennen käräjäoikeus oli tuominnut opettajan törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Korkein oikeus kumosi tuomion!

http://mvlehti.net/2016/08/26/hovioikeu ... ikaytosta/ (Tuolla sivulla on oikeuden pöytäkirjat kuvakaappauksina joita en viitsi tänne linkata, joten turha alkaa lähdettä epäilemään.)
Korkein oikeus antoi eilen asiassa ennakkopäätöksen. Sen mukaan Kalliokosken nuoreen oppilaaseensa kohdistamia tekoja ei voi pitää seksuaalisesti olennaisina!
Eli näin miehiä ja miesopettajia tuomitaan... Tai siis ei tuomita vaan vapautetaan. Tässä valossa on kyseenalaistettava jompi kumpi tuomio koska linja ei ole yhtään samanlainen. Ilmeisesti eri laki miehille ja naisille kuin muslimimaissa konsanaan.
Luetko sä trolli edes näitä linkkejäs?

Linja ei ole samanlainen ihmiselle, joka
a) silittää ja lähettää tekstiviestejä lapselle
versus
b) on yhdynnässä lapsen kanssa.

Stop the press! Ärrkele eduskuntaan! :mrgreen:
Sverdlov kirjoitti:Katsoin juuri Trumpin puheen.Sangen viileästi suhtautui voittoon kaiken sen paskan jälkeen mitä on niskaan kaadettu.Nyt sitten tälläkin areenalla hiljenee
sikakoira kirjoitti:..ei jää epäselväksi tuleeko Trump viemään rökäle voiton jälleen kerran. Kyllä tulee ja helposti

Anter00
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 96
Liittynyt: Ma Joulu 05, 2011 4:37 pm

Re: Naisopettajaa epäillään teinien hyväksikäytöstä

Viesti Kirjoittaja Anter00 »

Onpa sairasta porukkaa, eli nainen voi käyttää hyväksi teinipoikia sillä pojat varmasti nauttivat siitä, mutta auta armias jos sukupuolet ovatkin toisin päin, eli mies harrastaa seksiä teinityttöjen kanssa, niin sitten pitää heti hirttää munista. Kertooko tämä henkilön arvomaailmasta jossa naiset ovat henkisesti alempiarvoisia kuin miehet vai peräti siitä että uskoo miesten olevan hyperseksuaalisia jo pikkupojista saakka mutta naiset eivät koskaan ole kiinnostuneita tai edes nauti seksistä? Yhtä sairas pitää olla kuin tuo pedariakka.

Lisäksi joillakin on täällä sellaisia ajatuksia, että eihän siinä sitten mitään jos uhrit olivat poikia varmasti nauttivat siitä! Mutta voi helvetti jos uhrit olisivatkin olleet tyttöjä, sehän olisi hirveää!!

Tiikerinlilja
Nikke Knakkertton
Viestit: 192
Liittynyt: La Huhti 11, 2015 12:39 pm

Re: Naisopettaja käytti teinipoikia seksuaalisesti hyväkseen

Viesti Kirjoittaja Tiikerinlilja »

Seksiöitä opettajan kotona - poikia hyväksikäyttänyt naisopettaja 5 vuodeksi vankilaan

Helsingin hovioikeus on korottanut 13-15 -vuotiaita oppilaitaan hyväksikäyttäneen musiikinopettajan vankeusrangaistusta.

- Vantaalla musiikinopettajana toiminut nainen on tuomittu 5 vuodeksi vankeuteen kahden oppilaansa törkeästä seksuaalisesta hyväksikäytöstä.
- Opettaja tuomittiin maksamaan uhreilleen yhteensä 39 000 euron kärsimys- ja haittakorvaukset.
- Oikeuden mukaan opettaja oli onnistunut luomaan suhteen uhreihinsa asemaansa hyväksikäyttäen.
- Hovioikeus ei pitänyt käräjäoikeuden tuomiota riittävänä.

Vantaan käräjäoikeus oli tuominnut musiikinopettajana toimineen naisen 3 vuoden ja 8 kuukauden vankeusrangaistukseen. Hovi kovensi tuomion viideksi vuodeksi vankeutta.

Myös toiselle oppilaalle maksettavaksi tuomitut korvaukset hovi nosti 29 000 euroksi.

Omia oppilaita

Tuomitun opettajan katsottiin syyllistyneen kahteen törkeään lapsen seksuaaliseen hyväksikäyttöön, kahteen seksuaaliseen hyväksikäyttöön sekä törkeään virka-aseman väärinkäyttämiseen. Hänet myös tuomittiin menettämään virkansa.

Hovioikeuden julkisen selosteen mukaan hyväksikäytön uhriksi joutui kaksi, tekoaikaan 12-15-vuotiasta poikaa. Kumpikin oli opettajan oppilaana.

Yhteisiä öitä

Ensimmäisessa hyväksikäytössä opettaja sai luotua luottamuksellisen suhteen 13-vuotiaaseen poikaan. Kanssakäyminen sisälsi alussa seksuaalissävytteisiä viestejä. Suhde kehittyi kuitenkin fyysiseksi ja sisälsi myöhemmin kummankin osapuolen käsin tyydytystä, oraaliseksiä ja myös kaksikymmentä yhdyntää.

Suhde jatkui noin vuoden ajan. Opettaja tapasi poikaa kouluajan ulkopuolella, ja he viettivät myös yhdessä öitä.

Toinen suhde alkoi vastaavalla tavalla. Uhrina oli 12-vuotias oppilas. Kesällä 2015 poika asui viikon opettajan luona. Pian hän alkoi viettää joka toisen viikonlopun tämän luona.

"Vahingoitti uhreja"

Käräjäoikeus katsoi, että opettaja oli taivutellut oppilaansa seksuaalisiin tekoihin asemaansa hyväksikäyttäen. Teot olivat oikeuden mukaan omiaan vahingoittamaan uhrien kehitystä.

Rikokset tulivat ilmi, kun toinen pojista kertoi suhteesta viranomaiselle.

Iltalehti ei kerro tuomitun nimeä rikoksen uhrien suojelemiseksi.

RISTO KUNNAS

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2017030 ... 8_uu.shtml

edit. Linkki unohtui.

Aizerbaidzan
Angus MacGyver
Viestit: 6651
Liittynyt: Su Touko 13, 2007 12:22 pm

Re: Naisopettaja käytti teinipoikia seksuaalisesti hyväkseen

Viesti Kirjoittaja Aizerbaidzan »

Iltalehden pidempi uutinen aiheesta, otin jotain toistoa pois. Alleviivaukset minun:
Iltalehti kirjoitti:http://www.iltalehti.fi/uutiset/2017030 ... 4_uu.shtml

Näin naisopettaja houkutteli esiteinit törkeiden hyväksikäyttöjen uhreiksi

Keskiviikko 8.3.2017 klo 17.24 (päivitetty klo 17.57)

Hovioikeuden pöytäkirjat paljastavat, kuinka vantaalaiskoulun naislehtori rakensi seksisuhteen kahteen varhaisteini-iässä olleeseen oppilaaseensa.

Alussa viattoman oloisia teksti- ja some-viestejä. Pian kuitenkin yhä vihjailevampia - ja lopulta selkeän seksuaalissävytteisiä yhteydenottoja.

Kiihkeitä seksiakteja autossa, saunassa, opettajan kotona ja kesäisellä musiikkileirillä.

Keskiviikkona julki tulleen salaisen oikeudenkäyntiaineiston perusteista paljastuu, kuinka neljääkymmentä lähestyvä naislehtori rakensi tietoisen seksisuhteen kahteen esiteini-iässä olevaan oppilaaseensa.

Seksikuvia oppilaalle

Ensimmäiseksi uhriksi valikoitui syksyllä 2010 vantaalaiskoulun 6. luokalla aloittanut 13-vuotias poika.

Peruskoulussa musiikinopetuksesta vastannut lehtori oli perustanut ryhmän, joka vastasi muun muassa musiikkiesitysten teknisestä onnistumisesta. Ryhmällä oli omat Facebook-sivut ja WhatsApp-ryhmä, johon sekä opettaja että 13-vuotias kuuluivat.

Yksityinen viestittely oppilaan kanssa alkoi ensin viattomasti. Runsaan vuoden kuluttua se oli kuitenkin edennyt hyvin suorasukaiseen seksuaalissävytteiseen suuntaan. Viestejä saattoi olla jopa satoja yhden päivän aikana. Opettaja lähetti pojalle myös itsestään ottamia seksikuvia.

Viestit johtivat aluksi suutelemiseen ja hyväilyihin, mistä oli enää lyhyt askel esileikkiin. Kevään 2012 aikana opettaja ja oppilas olivat jo edenneet seksisuhteeseen, jossa he tyydyttivät toisiaan usein ja eri tavoin.


Kiihkeä musiikkileiri

Kesäloman aikana järjestettiin Pohjois-Suomessa musiikkileiri, jonka yhdeksi opettajaksi lehtori oli ilmoittautunut. Poika meni opettajan luo yöksi jo yhteistä leirimatkaa edeltävänä iltana. Pöytäkirjoista ilmenee, ettei kumpikaan juuri ehtinyt sinä yönä nukkua.

Vajaa kaksi viikkoa kestäneen leirin aikana opettaja ja poika viettivät illat yhdessä tv:tä katselleen. Poika kertoi myöhemmin, että joka ilta tilanne eteni seksiin. Paluumatkalla opettaja pysäytti parkkipaikalle, jotta saisi taas harrastaa seksiä oppilaansa kanssa.


Leirin jälkeen poika kävi vielä opettajan luona samoissa asioissa. Syksyn tullen heidän yhteydenpitonsa kuitenkin harveni.

Seuraavan kesän musiikkileiri palautti tilanteen taas entiselleen.

Poika yöpyi opettajan luona ennen matkaa. Vajaan 600 kilometrin mittaiseen reissuun meni tällä kertaa kaksi yötä. Joka yö oli täynnä monin tarvoin harrastettua seksiä.

Koki hylätyksi

Pojan tallentamista viesteistä käy ilmi, että opettaja pelkäsi suhteen paljastumista. Hän viestitti oppilaalleen, että joutuisi vankilaan, jos suhde paljastuisi.

Koulun alkaessa syksyllä 2013 opettajan ja oppilaan suhde oli kuitenkin jo hiipunut. Poika koki, että hän oli menettänyt erityisasemansa opettajan silmissä ja hänen suosimisensa oli päättynyt. Lopulta poika suutuksissaan laittoi opettajalle viestin, jossa kehotti tätä ostamaan hänelle tietokoneen. Muussa tapauksessa hän kertoisi suhteesta.

Opettaja osti pojan pyytämän laitteen.

Opettajan läheinen kanssakäyminen joidenkin oppilaiden kanssa oli kantautunut myös koulun johdon korviin. Rehtori oli kolme eri kertaa ottanut asian puheeksi opettajan kanssa ja kehottanut tätä pitämään enemmän etäisyyttä oppilaisiinsa.

Pelkäsi vankilaa

Varoitukset kaikuivat kuitenkin kuuroille korville. Vain puolitoista vuotta edellisen suhteen päättymisestä opettaja rakensi uuden täysin samoin kuvioin. Suhde 12-vuotiaaseen oppilaaseen alkoi viesteistä, jotka etenivät suutelemiseen ja kesällä 2015 järjestetylle yhteiselle musiikkileirille.

Leirin jälkeen poika jäi viikoksi opettajan luo asumaan.


Pöytäkirjoista on pääteltävissä, että suhde uuteen poikaan jatkui vähintään yhtä kiihkeänä kuin edelliseen oppilaaseen.

Opettajan lähettämistä viesteistä ilmenee, että hän tiesi tekevänsä väärin. Hän mainitsi oppilaalle myös vankilan uhkasta. Poika kuitenkin oli ilmeisen rakastunut opettajaansa. Hän vannoi, ettei tulisi koskaan kertomaan heidän suhteestaan.

Poika pysyi valassaan. Myöhemmin kuulusteluissa samoin kuin myös oikeudessa hän pysyi vaitonaisena myöntäen vain sen, mitä opettaja oli kertonut.

Paljastui lopulta

Uusi suhde olisi voinut jatkua pitkäänkin, ellei se olisi päättynyt paljastumiseen. Poliisi otti opettajan kiinni toukokuussa 2016.

Epäilyt olivat tulleet poliisin tietoon, kun itsensä hylätyksi kokenut poika oli hakenut ammattiapua opettajasuhteesta ja sen päättymisestä aiheutuneisiin vakaviin psyykkisiin oireisiinsa.

- -

Ensimmäinen uhreista oli parin vuoden kuluttua hyväksikäytön päättymisestä havahtunut tilanteeseen. Hän oli ahdistunut ja oireili vakavasti. Poika hakeutui nuorten neuvontakeskukseen, mistä hänet ohjattiin mielenterveyspalveluun. Hyväksikäyttö tuli ilmi keskusteluissa ammattilaisten kanssa, jotka tekivät asiasta rikosilmoituksen keväällä 2016.

- -

RISTO KUNNAS
[email protected]

Permit_Denied
Harjunpää
Viestit: 305
Liittynyt: Ma Kesä 01, 2015 8:56 pm

Re: Naisopettaja käytti teinipoikia seksuaalisesti hyväkseen

Viesti Kirjoittaja Permit_Denied »

What a crime..

Anter00
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 96
Liittynyt: Ma Joulu 05, 2011 4:37 pm

Re: Naisopettaja käytti teinipoikia seksuaalisesti hyväkseen

Viesti Kirjoittaja Anter00 »

Lautamiestekstiä sekä omien mieltymysten fantasiointia. Ne olivat tässä yhteydessä niin pahasti ristiriidassa, että teksti siirretty romukoppaan ja kirjoittajan pyrkimykset viety punnittavaksi teholle.
-NILS-

Avatar
Tuomion Pasuuna
Jessica Fletcher
Viestit: 3484
Liittynyt: Ma Heinä 18, 2011 10:43 am

Re: Naisopettaja käytti teinipoikia seksuaalisesti hyväkseen

Viesti Kirjoittaja Tuomion Pasuuna »

On kyllä käsittämätöntä. Jos keski-ikäinen mies käy panemassa 12-v tyttöä, niin jokainen käsittää, että kyseessä on vakava rikos. Mutta keski-ikäisen naisen yhdyntää 12v. poikaan vähätellään ja jopa naureskellaan.

Ja kyllä, on hyvin tavallista, että murrosikäisillä pojilla on seksifantasioita hyvän näköisistä naisopettajista. Minullakin oli. Se ei tarkoita, että näiden toteuttaminen olisi lapsen edun mukaista.

ketsku
Christopher Lorenzo
Viestit: 1503
Liittynyt: Ke Maalis 12, 2008 11:59 pm

Re: Naisopettaja käytti teinipoikia seksuaalisesti hyväkseen

Viesti Kirjoittaja ketsku »

Mun tuttava (mies) on menettänyt poikuutensa aikanaan 14-vuotiaana 50v naisen kanssa. Kuulemma ihan omasta tahdostaan. Oli kuulemma tällä akalla seksitön avioliitto ja oli halukas nuorelle pojalle opettamaan kivoja juttuja. Mies sanoo, että ei kokenut silloin eikä jälkeenpäinkään, että kyseessä olisi ollut minkäänlainen hyväksikäyttö mutta onhan tuo sitä jos lakia katsotaan.

Anter00
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 96
Liittynyt: Ma Joulu 05, 2011 4:37 pm

Re: Naisopettaja käytti teinipoikia seksuaalisesti hyväkseen

Viesti Kirjoittaja Anter00 »

Tuomion Pasuuna kirjoitti:On kyllä käsittämätöntä. Jos keski-ikäinen mies käy panemassa 12-v tyttöä, niin jokainen käsittää, että kyseessä on vakava rikos. Mutta keski-ikäisen naisen yhdyntää 12v. poikaan vähätellään ja jopa naureskellaan.

Ja kyllä, on hyvin tavallista, että murrosikäisillä pojilla on seksifantasioita hyvän näköisistä naisopettajista. Minullakin oli. Se ei tarkoita, että näiden toteuttaminen olisi lapsen edun mukaista.
Täysin minun ajatuksiani. Tässä oli vasta uutinen kyseisestä tapauksesta, että hyväksikäytetyt pojat (tai murhalaisittain "hyväksikäytetyt") ymmärsivät vasta parin vuoden kuluttua mitä oli tapahtunut, kärsivät henkisestä traumasta ja joutuvat käymään psykiatrin luona. Kyllä itselläkin oli jopa 10-vuotiaana seksuaalifantasioita jostain opettajasta tai jopa yhdestä perhetutun mature naisesta, ei se sitä meinaa et olis ok sit harrastaa seksiä (käyttää hyväksi) sen vuoksi, tuskinpa jälkikäteen ajattelisin asiaa lämmöllä. Samalla tavalla noilla teinitytöillä on 13-vuotiaina vaikka mitä seksuaalisia haluja, suurimmaksi osin naisilla toi seksuaalipuoli tosin liittyy läheisyyteen, mutta kyllä ihan puhtaat halutkin löytyvät. Ei se silti meinaa sitä et aikuisen miehen on ok käydä sit vähän tarjoamassa sille läheisyyttä ja seksiä.

Kuvastuu tässä jotenkin sellainen ajatusmaailma, että jotkut ajattelevat luonnostaan että naiset ovat joka tavalla heikkoja ja uhreja, mutta miehet taas vahvoja, ei koskaan uhreja. Siksi myös naureskellaan kun vankilassa joku miesvanki tulee raiskatuksi, onko samanlaista naurua jos naisvanki tulee raiskatuksi vankilassa? AIka sairas ajatusmaailma. Kyllä se pojan hyväksikäyttö on yhtä sairasta kuin pikkutytön. Kyllähän nykytutkimusten mukaan lapset on jo 9-vuotiana jonkin verren seksuaalisia tai herää mielenkiinto siihen, pelkästään sairas ihminen lähtee tämän takia houkuttelemaan lasta seksiin.

Vastenmielistä lukea kun tässäkin tapauksessa sekä tällä foorumilla, että uutisten kommentiosioissa puhutaan "uhreista", vitut ne mitään uhreja ollut saivat ylpeilyn aihetta. Just just. No ei voi mitään jos maailmankuva on vääristynyt noin pahasti.

Anter00
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 96
Liittynyt: Ma Joulu 05, 2011 4:37 pm

Re: Naisopettaja käytti teinipoikia seksuaalisesti hyväkseen

Viesti Kirjoittaja Anter00 »

ketsku kirjoitti:Mun tuttava (mies) on menettänyt poikuutensa aikanaan 14-vuotiaana 50v naisen kanssa. Kuulemma ihan omasta tahdostaan. Oli kuulemma tällä akalla seksitön avioliitto ja oli halukas nuorelle pojalle opettamaan kivoja juttuja. Mies sanoo, että ei kokenut silloin eikä jälkeenpäinkään, että kyseessä olisi ollut minkäänlainen hyväksikäyttö mutta onhan tuo sitä jos lakia katsotaan.
Voit olla aika varma, että samanlaisia tapauksia löytyy myös jos sukupuolet käännetään toisin päin. Muutamat yksittäistapaukset eivät muuta sitä, että suurimmalle osalle tuo olisi traumatisoivaa.

aga
Adrian Monk
Viestit: 2752
Liittynyt: Pe Elo 01, 2008 11:21 am

Re: Naisopettaja käytti teinipoikia seksuaalisesti hyväkseen

Viesti Kirjoittaja aga »

...ja mistähän sinä sen tiedät?

Anter00
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 96
Liittynyt: Ma Joulu 05, 2011 4:37 pm

Re: Naisopettaja käytti teinipoikia seksuaalisesti hyväkseen

Viesti Kirjoittaja Anter00 »

aga kirjoitti:...ja mistähän sinä sen tiedät?
Niin no voithan sä laittaa lähdettä että (esi)teinien kanssa sekstaaminen ei aiheuttaisi mitään vaurioita teinin kehitykselle, aikalailla päinvastasia tutkimuksia tullut vastaan.

aga
Adrian Monk
Viestit: 2752
Liittynyt: Pe Elo 01, 2008 11:21 am

Re: Naisopettaja käytti teinipoikia seksuaalisesti hyväkseen

Viesti Kirjoittaja aga »

Sinähän sen väitteen noista teineistä esitit, en minä. Joten kerroppa toki. Monille varmasti hyvä ja seksuaalisuutta avaava kokemus harrastaa hieman vanhemman henkilön kanssa seksiä ja olla oppilaana ilman molempien hapuilua. Monet ovat varmasti kiitollisia ja tyytyväisiä tuollaisista kokemuksista, varsinkin miespuoliset.

ReissuLasse
Jessica Fletcher
Viestit: 3218
Liittynyt: To Touko 07, 2015 6:47 pm

Re: Naisopettaja käytti teinipoikia seksuaalisesti hyväkseen

Viesti Kirjoittaja ReissuLasse »

aga kirjoitti:Sinähän sen väitteen noista teineistä esitit, en minä. Joten kerroppa toki. Monille varmasti hyvä ja seksuaalisuutta avaava kokemus harrastaa hieman vanhemman henkilön kanssa seksiä ja olla oppilaana ilman molempien hapuilua. Monet ovat varmasti kiitollisia ja tyytyväisiä tuollaisista kokemuksista, varsinkin miespuoliset.
Se mitä tässä jutussa on esitetty ei ole ollut urheille pelkästään hyväksi. Tekojen oikeutukseen ei riitä se että teki nannaa molemmille ja olivat tyytyväisiä temppujen jälkeen. Pojille on kuitenkin ollut myös tunteita opettajaa kohtaan ja niihin liittyvät pettymykset ja arvet voivat kantaa pitkällekin ihmissuhteisiin. Laki ei tosin ota erityisesti kantaa henkiseen puoleen vaan enemmänkin fyysiseen.
Ja jos kerran poikalasten hyväksikäyttö on ok, ihan noin niinku koulutusmielessä niin eikös sen tasa-arvon nimeen pitäisi olla myös tytöillekin?

Ärrkele
Adrian Monk
Viestit: 2593
Liittynyt: To Helmi 05, 2015 6:12 am

Re: Naisopettaja käytti teinipoikia seksuaalisesti hyväkseen

Viesti Kirjoittaja Ärrkele »

Anter00 kirjoitti:Kuvastuu tässä jotenkin sellainen ajatusmaailma, että jotkut ajattelevat luonnostaan että naiset ovat joka tavalla heikkoja ja uhreja, mutta miehet taas vahvoja, ei koskaan uhreja. Siksi myös naureskellaan kun vankilassa joku miesvanki tulee raiskatuksi, onko samanlaista naurua jos naisvanki tulee raiskatuksi vankilassa?
Miehet nyt vain ovat peruslähtökohdiltaan fyysisesti vahvempia kuin naiset. Toki poikkeuksiakin löytyy.

Tuossa sinun vankilaraiskausesimerkissäsi lienee kyse siitä, että miesvangin raiskaajat ovat aina toisia miehiä, kun taas naisvangin raiskaajat ovat MYÖS miehiä. Kyse on siis miesten vallankäytöstä vankiloissa. Tämä epäkohta saattaisi ehkä korjaantua jos naisvankilan kaikki työntekijät olisivat naisia; eli miehiä ei sallittaisi sisälle naisvankilaan ollenkaan. Mutta tästä eivät tietyt tahot tulisi pitämään.
PaxCow kirjoitti:Vaikka miten yritän, en kuule allahu akbaria.
Chefile kirjoitti:Minulla on kuule munaa lyödä pelkästään sillä munalla sinut taju kankaalle, sinä mielisairas hinaaja.
Seppo Räty: ”Suomalainen keihäänheitto on mennyt polvien nosteluksi”

Vastaa Viestiin