Poliisin uudella vihapuheryhmällä jo kymmeniä tutkimuksia

Tähän osioon onnettomuudet ja muu rikoksiin liittyvä keskustelu.
ReissuLasse
Jessica Fletcher
Viestit: 3218
Liittynyt: To Touko 07, 2015 6:47 pm

Re: Poliisin uudella vihapuheryhmällä jo kymmeniä tutkimuksi

Viesti Kirjoittaja ReissuLasse »

Kun ei saa puhua asiaa niin sitten pitää puhua turhaa lapsellista lätinää ilman sisältöä?
Kyllä esim. Kelan perseilystä on puhuttu monilla foorumeilla ja ihan kansalaisten omilla äänilläkin. Virkamiesten ja viranomaisten virheet tulevat nykyään nopeammin ja laajemmin julki.

TuskaistaTietoa
Axel Foley
Viestit: 2312
Liittynyt: Ke Touko 20, 2015 9:34 pm

Re: Poliisin uudella vihapuheryhmällä jo kymmeniä tutkimuksi

Viesti Kirjoittaja TuskaistaTietoa »

ReissuLasse kirjoitti:Kun ei saa puhua asiaa niin sitten pitää puhua turhaa lapsellista lätinää ilman sisältöä?
Kyllä esim. Kelan perseilystä on puhuttu monilla foorumeilla ja ihan kansalaisten omilla äänilläkin. Virkamiesten ja viranomaisten virheet tulevat nykyään nopeammin ja laajemmin julki.
Ja tuotahan sitä nimenomaan ollaan poliisinkin voimalla yrittämässä hiljentää. Sitä vaan ei voi sanoa täysin suoraan, vaan pitää kiertää jollain viranomaistyötä häiritään jutusteluilla.

Se lapsellinen lätinä sinällään on turhaa, mutta tietenkin ymmärrettävää maassa, jossa kansalaisia ei kuunnella.

Avatar
On Anoi Kaa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11798
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: Poliisin uudella vihapuheryhmällä jo kymmeniä tutkimuksi

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa »

Nyt olisi tarjolla motivoiva työ ja kilpailukykyinen palkka uudessa vipu-ryhmässä Hki:n poliisin vakavan rikollisuuden tutkintayksikössä. Poliiseja on joskus haukuttu hiaman hitaanlaisiksi, mutta täytyy olla jo melko saatanan idiootti, joka noilla ehdoin lähtee työkseen kyttäämään nettihaukkuja?

Toki tuleehan tuossa "kaupan päälle" se vallan tunne, kun poliisimonitoorista saa väijyä ja käyntikortissa lukee, että Vakavat rikokset/Vihapuheryhmä/Vihapuhekonsultti tms komissaario. Kelpaa sitä kylillä sitten jaella ja kertoa juttuja, kun tehtiin taas rynnäkkö yhden pahamaineisen vihapuhujan luukkuun. Kannettiin se sitten sieltä pois, vaikka äiti itki, että pojan pitäisi päästä huomenna kouluun ja se autokoulu on sitten illalla.
Vakavat vihapuheet1.png
Vakavat vihapuheet1.png (141.32 KiB) Katsottu 4839 kertaa
Vakavat vihapuheet2.png
Vakavat vihapuheet2.png (105.8 KiB) Katsottu 4839 kertaa
Vakavat vihapuheet3.png
Vakavat vihapuheet3.png (90.36 KiB) Katsottu 4839 kertaa
Lähde: https://haku.valtiolle.fi/External/OJCu ... 7&LocId=17
Ironiainjektio: Mitä enemmän injektiot, sitä enemmän infektoit (tuore tutkimus). Tästä syystä virustaudit ja syövät saavat usein vallan boostaamisen jälkeen. Olkaa viisaita ja pysähtykää hetkeksi.

Sniffaaja
Martin Riggs
Viestit: 608
Liittynyt: Ti Touko 26, 2015 6:59 am

Re: Poliisin uudella vihapuheryhmällä jo kymmeniä tutkimuksi

Viesti Kirjoittaja Sniffaaja »

Minulla on tämän vihapuheryhmän ja muiden kyttien varalta vasara eteisessä ja bahcon oranssin värinen raksapuukko vyöllä. Pari kiloa metallia kun kpsahtaa lyönnin voimalla otsaan tai muutama centti terästä työntyy kaulavaltimon halkaisten, loppuu se vihapuhujien vainoaminen välittömästi. Oikeudessa sitten voi paukuttaa hubba bubba purukumia ja haukkua tuomaria homoksi. Vankila kun on kadunmiehelle toinen ja usein ainoa koti. Kytän tappajalle tarjotaan aina röökiä ja ilmaisia vetoja.
http://www.osuva.com/ - joukko- ja perhesurmaajien treenipaikka vuodesta 2000. Parhaimmat aseet ja kouluttajat.

Ärrkele
Adrian Monk
Viestit: 2593
Liittynyt: To Helmi 05, 2015 6:12 am

Re: Poliisin uudella vihapuheryhmällä jo kymmeniä tutkimuksi

Viesti Kirjoittaja Ärrkele »

Perussuomalaisten kansanedustaja Juho Eerola on jättänyt kirjallisen kysymyksen eduskunnan puhemiehelle, jossa kysytään poliisin vihapuheryhmän kielitaitojen perään. Miten onnistuu vihapuhepoliisilta esim. arabiaksi ja somaliaksi Suomessa kirjoitettujen ja puhuttujen vihapuheiden tunnistus?

https://www.eduskunta.fi/FI/vaski/Kysym ... +2017.aspx
Kirjallinen kysymys KK 200 2017 vp

Juho Eerola ps

Kirjallinen kysymys monikulttuurisen vihapuheen seurannasta ja torjunnasta

Eduskunnan puhemiehelle

Euroopan neuvoston neuvoa-antava komitea on kehottanut Suomea panemaan vihapuheen kuriin. Hallitus oli kuitenkin jo ennen tätä ryhtynyt tuumasta toimeen ja antanut määrärahan 50 poliisin kouluttamiseen viharikollisuuden torjumiseksi. Vihapuheesta puhuttaessa on ymmärrettävä, ettei se suinkaan rajoitu ainoastaan kansalliskieliimme vaan on monikulttuurinen vihailmiö.

Tanskassa ollaan tässäkin suhteessa paljon pidemmällä. Tanskassa radikalisoituneet ulkomaalaiset saarnaajat on laitettu mustalle listalle ja heiltä on evätty pääsy maahan vähintään kahdeksi vuodeksi. Tanskan Maahanmuuttoministeriö on todennut, että lista on selkeä signaali siitä, etteivät demokratian ja ihmisoikeuksien horjuttamista yrittävät fanaattiset uskonnolliset saarnaajat ole tervetulleita Tanskaan. Kielto perustuu salaa kuvattuun dokumenttiin, jossa kerrottiin tanskalaismoskeijoissa toimivista radikaaleista saarnaajista. Tanskassa sananvapautta vastaan on tehty jopa kuolemaan johtaneita iskuja. Suomen pitää valmistautua siihen, että ilmiö eskaloituu myös omassa kotimaassamme, jos keskitymme pelkästään paikallisiin tekijöihin.

Suomessa ongelmaa on lähestytty lähinnä siitä näkökulmasta, että ongelma olisi kotoperäinen. Tanskan esimerkki kuitenkin osoittaa, että vihapuhe ja radikalismi ovat ennen kaikkea maailmanlaajuisia ja tekijät ja tekotavat monikulttuurisia.

Vuonna 2013 muslimisaarnaaja Anjem Chourdary sanoi, että Ison-Britannian pääministeri David Cameronin pitäisi kuolla. Pari päivää tämän jälkeen hän matkusti Suomeen, kehotti kuulijoitaan kapinaan ja ennusti, että islamin lippu liehuu vielä jonain päivänä Suomen eduskuntatalon salossa. Tiedot perustuivat The Sun -lehden tietolähteisiin, eikä tässäkään tilaisuudessa lietsottu viha tapahtunut kotimaisilla kielillä.

Poliisilla pitäisi olla riittävä määrä esimerkiksi somaliaa ja arabiaa osaavia henkilöitä palveluksessaan, jotta ilmiötä voitaisiin torjua ennen kuin se johtaa todellisiin tekoihin, kuten Tanskassa ja Ruotsissa on jo tapahtunut. Radikaalisaarnaajat ja muut ääriryhmät pääsevät pälkähästä, jos vihapuheen torjunta rajoitetaan vain kotimaisiin kieliin ja kotimaisiin tekijöihin.
Edellä olevan perusteella ja eduskunnan työjärjestyksen 27 §:ään viitaten esitän asianomaisen ministerin vastattavaksi seuraavan kysymyksen:

Onko poliisilla riittävästi somaliaa ja arabiaa osaavaa henkilöstöä monikulttuuristen vihapuheilmiöiden ehkäisemiseksi ja

onko viharikollisuuden torjunnassa painotettu tilanteen kansainvälistä kehittymistä?


Helsingissä 12.5.2017
Juho Eerola ps
PaxCow kirjoitti:Vaikka miten yritän, en kuule allahu akbaria.
Chefile kirjoitti:Minulla on kuule munaa lyödä pelkästään sillä munalla sinut taju kankaalle, sinä mielisairas hinaaja.
Seppo Räty: ”Suomalainen keihäänheitto on mennyt polvien nosteluksi”

Gurney
Axel Foley
Viestit: 2494
Liittynyt: Ti Huhti 02, 2013 9:37 am

Re: Poliisin uudella vihapuheryhmällä jo kymmeniä tutkimuksi

Viesti Kirjoittaja Gurney »

Näinhän se menee Suomessa. Jos bussikuski ei huomaa pysäkillä seisovaa mustaa poikaa, se on rasismia ja joka lehti kirjoittaa siitä ja presssa antaa polkupyörän kun suvakkiäiti huoraa mediassa.

Kun somali uhkailee puhelimessa "jos sinä tulla Matinkylään mine katkaista sinu kurkku ja työntää kieli perseesee" niin tämä ei ole rasismia ja kukaan ei puutu asiaan.
Jos tosiasiat näyttävät olevan keskenään ristiriidassa, se tarkoittaa sitä, että joku niistä ei ole tosiasia

Avatar
devil_doll
Javier Pena
Viestit: 1881
Liittynyt: Su Huhti 04, 2010 5:22 am
Paikkakunta: From Hell

Re: Poliisin uudella vihapuheryhmällä jo kymmeniä tutkimuksi

Viesti Kirjoittaja devil_doll »

Suomen uusi Stasi. Mielipidepoliisi joka vahtii julkisen keskustelun ideologista oikeellisuutta.

Murharyhmä, huumeryhmä jne. perustuvat lakiin: murha ja huumeet on laissa kielletty.

Mutta Suomen laki ei tunne rikosta nimeltä vihapuhe.

Joten kyseessä on selkeästi mielipidepoliisi, jonka toiminta ei (edes) perustu lakiin.

Hävettäisi kyllä olla tuommoisessa hommassa.
Sika naiseksi

There's nothing in my dreams, just some ugly memories. Kiss me like the ocean breeze.

holmesin haamu
Sherlock Holmes
Viestit: 7396
Liittynyt: Pe Huhti 19, 2013 2:44 pm

Re: Poliisin uudella vihapuheryhmällä jo kymmeniä tutkimuksi

Viesti Kirjoittaja holmesin haamu »

Sniffaaja kirjoitti:Minulla on tämän vihapuheryhmän ja muiden kyttien varalta vasara eteisessä ja bahcon oranssin värinen raksapuukko vyöllä. Pari kiloa metallia kun kpsahtaa lyönnin voimalla otsaan tai muutama centti terästä työntyy kaulavaltimon halkaisten, loppuu se vihapuhujien vainoaminen välittömästi. Oikeudessa sitten voi paukuttaa hubba bubba purukumia ja haukkua tuomaria homoksi. Vankila kun on kadunmiehelle toinen ja usein ainoa koti. Kytän tappajalle tarjotaan aina röökiä ja ilmaisia vetoja.
Saapi nähdä milloin olet tuomiolla. :mrgreen:

Riukiu
Jack Bauer
Viestit: 938
Liittynyt: Ke Touko 27, 2015 6:55 am

Re: Poliisin uudella vihapuheryhmällä jo kymmeniä tutkimuksi

Viesti Kirjoittaja Riukiu »

Ärrkele kirjoitti:Perussuomalaisten kansanedustaja Juho Eerola on jättänyt kirjallisen kysymyksen eduskunnan puhemiehelle, jossa kysytään poliisin vihapuheryhmän kielitaitojen perään. Miten onnistuu vihapuhepoliisilta esim. arabiaksi ja somaliaksi Suomessa kirjoitettujen ja puhuttujen vihapuheiden tunnistus?
Persut siis kannattivat nykyistä sananvapauslakia sen verukkeella, että halusivat muka myös mamujen "vihapuheet" kuriin. Hehän olivat vaatimassa tiukennuksia sananvapausasioihin jo ennen vuoden 2011 vaaleja. Nyt taas profiloidutaan muka suomalaisten asialla.

https://www.perussuomalaiset.fi//wp-con ... a_2011.pdf

"13.3 Viharikoslainsäädäntö uudistettava
Eräät viimeaikaiset ilmiöt osoittavat, että lainsäädäntöämme on kehitettävä ns. viharikoksissa ja
uskonrauharikoksissa, mukaan lukien nettikirjoittelussa esiintyvät pahimmat harhaisuudet. Tällöin on tarkoin pidettävä huolta syyte- ja tuomiokäytännön tasapuolisuudesta niin, että sama vaatimustaso koskee kaikkia ryhmiä, esimerkiksi mitä tulee uskontoihin/uskonnottomuuteen ja etnisiin enemmistö- ja vähemmistöryhmiin."

Ja kyllä vihapuheen käsite kelpaa poliisin ryhmälle nimeksi, vaikka käsitettä ei olisi laissa määritelty. Kuitenkin tarkoitetaan kiihottamista ihmisryhmää vastaan. Lakihan antaa mahdollisuuden viranomaisille vapaasti harkita, mikä esitys on vihamotiivein harjoitettua kiihottamista kansanryhmää vastaan, josta voidaan langettaa rangaistus. Ei merkitse mitään, onko kyseessä faktan esittäminen eli onko esitys totta. Jos katsotaan, että joku esitys voi aiheuttaa uhkaa jollekin ryhmälle ja jos joku närkästyy jostain esityksestä, voidaan tuomio myöntää. Siten mikä tahansa voi olla kiihottamista ja siis vakiintuneen termin mukaan rangaistavaa vihapuhetta eli siis "viharikos".

PS-puolueen toivomuksesta tämä vihapuhe voidaan ulottaa koskemaan siis mitä hyvänsä.

Ärrkele
Adrian Monk
Viestit: 2593
Liittynyt: To Helmi 05, 2015 6:12 am

Re: Poliisin uudella vihapuheryhmällä jo kymmeniä tutkimuksi

Viesti Kirjoittaja Ärrkele »

Valtakunnansyyttäjän kanta esim. uskonrauhan rikkomiseen on, että se tulisi saada poistettua laista kokonaan. Vai miten voi järjellisesti perustella oikeustoimia henkilöä vastaan joka solvaa mielikuvitusolentoa?
PaxCow kirjoitti:Vaikka miten yritän, en kuule allahu akbaria.
Chefile kirjoitti:Minulla on kuule munaa lyödä pelkästään sillä munalla sinut taju kankaalle, sinä mielisairas hinaaja.
Seppo Räty: ”Suomalainen keihäänheitto on mennyt polvien nosteluksi”

Avatar
Taakibörsta
Harjunpää
Viestit: 309
Liittynyt: To Touko 11, 2017 3:21 pm

Re: Poliisin uudella vihapuheryhmällä jo kymmeniä tutkimuksi

Viesti Kirjoittaja Taakibörsta »

devil_doll kirjoitti:Suomen uusi Stasi. Mielipidepoliisi joka vahtii julkisen keskustelun ideologista oikeellisuutta.

Murharyhmä, huumeryhmä jne. perustuvat lakiin: murha ja huumeet on laissa kielletty.

Mutta Suomen laki ei tunne rikosta nimeltä vihapuhe.

Joten kyseessä on selkeästi mielipidepoliisi, jonka toiminta ei (edes) perustu lakiin.

Hävettäisi kyllä olla tuommoisessa hommassa.
Itse asiassa ns. "vihapuhe" tarkoittaa kiihoittamista kansanryhmää vastaan joka taas on kirjattu lakiin ja josta monet on saanut kuulustelu pyyntöjä poliisiille ja sakkoja. Monasti törmää samaan juttuun että "vihapuhetta ei ole kirjattu lakiin" Kyllä se on, mutta eri nimellä.

Riukiu
Jack Bauer
Viestit: 938
Liittynyt: Ke Touko 27, 2015 6:55 am

Re: Poliisin uudella vihapuheryhmällä jo kymmeniä tutkimuksi

Viesti Kirjoittaja Riukiu »

Nimenomaan. Vihapuhe on vieläpä kansainvälisesti tunnettu termi aiheesta rangaistava/lainvastainen kiihotus kansanryhmää vastaan tai toisaalta tosin kaikenlainen "paheksuttava" tähän kategoriaan kuuluva tai ympätty esitys. Joskus jokainen vallanpotäjien kannalta ikävä toisinajattelu. Joka tapauksessa nämä lait ja käsitteet tulevat USA:sta globaalin eliitin huipulta. Tätä eliittiähän Perussuomalainen puoluekin palvelee, vaikka väittää olevansa jokin kansallismielinen tai konservatiivinen puolue. Kansan petjkuttamispuolueelta näyttää vahvasti.

TuskaistaTietoa
Axel Foley
Viestit: 2312
Liittynyt: Ke Touko 20, 2015 9:34 pm

Re: Poliisin uudella vihapuheryhmällä jo kymmeniä tutkimuksi

Viesti Kirjoittaja TuskaistaTietoa »

Riukiu kirjoitti:Nimenomaan. Vihapuhe on vieläpä kansainvälisesti tunnettu termi aiheesta rangaistava/lainvastainen kiihotus kansanryhmää vastaan tai toisaalta tosin kaikenlainen "paheksuttava" tähän kategoriaan kuuluva tai ympätty esitys. Joskus jokainen vallanpotäjien kannalta ikävä toisinajattelu. Joka tapauksessa nämä lait ja käsitteet tulevat USA:sta globaalin eliitin huipulta. Tätä eliittiähän Perussuomalainen puoluekin palvelee, vaikka väittää olevansa jokin kansallismielinen tai konservatiivinen puolue. Kansan petjkuttamispuolueelta näyttää vahvasti.
Näin se on. Ja tuo eliitti ei ole vapaa käytännössä mistään rikollisesta toiminnasta, jota maa päällään kantaa. Heidän kaikki aivopierutuksensa tulee näin ottaa vain solvauksena ihmisiä vastaan.

Soros kumppaneineen on tehnyt pitkää tiliä mm. verisillä vallankumouksilla, kurssimanipulaatioilla ym. veivauksilla. Gatesin Bill joka nyt yrittää hämätä suurena hyväntekijänä, kun neuvonantajat kuiskuttelevat korvaan, että niin kannattaa julkisuuskuvan takia tekee sen vain siksi, että ihmiset eivät olisi hajuilla tuon ihmisiltä salatiedon kerääjistä vuosikymmeniä suurimpana olleen Microsoftin halvoista veivailuista.

Ainoa mitä yrityksissä yleisesti ajatellaan on miten tehdä maksimitulokset. Joka on aivan ok, mutta ei kansan pidä mennä noiden myyntimiesten retkuun enää.

Vihapuhepoliiseille pitäisi laittaa nilkkapanta ja päähän 24/7 webbikamera. Näin ihmiset voisivat reaaliajassa arvostella poliisien pilkkuvirheitä, ja suurempia rötöksiä. Kun kerran vihapuhetta tutkiskellaan, niin eihän sen tutkijoilla voi tilanne olla niin, että voi tulla itseltä sitä vihapuhetta. Ja kyllä kansalla pitää olla oikeus tietenkin tietää. Varmaan kestitsevät tuotakin laumaa jossain viiden tähden hotelleissa voidellen, kuten on tapana kestitä muita vaikutusvaltaisia yhteiskunnan jäseniä. Että saavat sitten hyvät vihapuhesyytteet leijana ilmoille.

ReissuLasse
Jessica Fletcher
Viestit: 3218
Liittynyt: To Touko 07, 2015 6:47 pm

Re: Poliisin uudella vihapuheryhmällä jo kymmeniä tutkimuksi

Viesti Kirjoittaja ReissuLasse »

Eliitti on eliittiä ja tekee mitä haluaa niin pitkään kun kansa on niin velttoa ja saamatonta ettei saa johtajiaan vaihdettua. Kansoilla ja koko maailmalla on sellaiset johtajat mitä se ansaitsee. Jollei omat rahkeet riitä niin joku ne hommat hoitaa ja pitää samalla tietenkin huolen että tuossa asemassa pysyy.

Gurney
Axel Foley
Viestit: 2494
Liittynyt: Ti Huhti 02, 2013 9:37 am

Re: Poliisin uudella vihapuheryhmällä jo kymmeniä tutkimuksi

Viesti Kirjoittaja Gurney »

Nyt kun netissä on oikea kansanliike rasistisen vihapuhe RASMUS ryhmän sulkemiseksi niin kävin katsomassa ko. vihapuheryhmää. Ja mitä v***tua, siellähän on vain vähän yli 1000 jäsentä. Naurettavaa ja säälittävää, eivätkö ihan oikeesti ole saaneet haalittua kuin muutaman jäsenen! Ja mukana vain VOK henkilöstö, SRP tanttoja, Ylen toimittajia ja muutama muu hörhö kuten esim. Aikamiespoika uuninpankkoilija.

Tämä jäsenmäärä kyllä kertoo kaiken. Suvakeilla todella ahtaat paikat, hei teitä on vain muutama! Samaahan kertoo IL tutkimus, jonka mukaan noin 80% suomalaisista ei kannata nykyistä pakolaispolitiikkaa ja noin 85% haluaa laittomat matut pois.

On siinä suvakilla paha pala purtavana. Vain 1000 jäsentä :)
Jos tosiasiat näyttävät olevan keskenään ristiriidassa, se tarkoittaa sitä, että joku niistä ei ole tosiasia

Vastaa Viestiin