Saksan poliisi- ja oikeuslaitos vakavien uhkien edessä 2017

Tänne keskustelut politiikasta siihen liittyvästä korruptiosta yms.

Valvojat: Raid, Moderaattorit

Avatar
On Anoi Kaa
James Bond
Viestit: 7165
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Saksan poliisi- ja oikeuslaitos vakavien uhkien edessä 2017

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa » Ma Kesä 19, 2017 9:04 pm

Seuraavan jutun lähteinä on käytetty varsin maltillisina pidettyjä mediataloja(tarkasta itse, jos et usko):

Saksan poliisi voimaton Lähi-idän taustaisten islamistirikollisjengien kanssa: "Viidakon laki"
Tuomioistuimet antavat tuomioita, jotka perustuvat virheelliseen monikulttuurisuuden ymmärtämiseen ja rasistiksi leimautumisen pelkoon
19.06.2017 17:54

Kuva

Lähi-idän rikollisjärjestöt ovat vakiinnuttaneet asemansa eri puolilla Saksaa, jossa ne harjoittavat gansterimaisia ryöstöjä, kiristystä, rahanpesua, paritusta ja laitonta ihmis-, ase- ja huumekauppaa, kertoo Gatestone Institute.

Rikollisjärjestöt ovat suurten libanonilaisten, turkkilaisten, syyrialaisten ynnä muiden Lähi-idän taustaisten klaanien vetämiä ja toimivat näennäisen vapaasti ja ilman pelkoa rangaistuksista, koska saksalaiset tuomarit ja syyttäjät eivät voi tai halua pysäyttää heitä.

Klaaneista on osa siirtynyt Saksaan Libanonin vuosien 1975-1990 sisällissodan aikana ja kasvaneet lukumäärältään tuhansiksi jäseniksi ja hallitsevat nyt suurina joukkoina Saksan kaupungeissa alueilla, joista on tosi asiassa tullut laeista piittaamattomia ja joihin menemistä Saksan poliisi yhä enenevässä määrin pelkää.

Asiantuntijat arvioivat, että jopa noin 9000 ihmistä esimerkiksi Berliinissä on klaanien jäseniä.

Focus -lehden haastattelussa libanonilais-saksalainen politiikan tutkija ja Saksassa olevien Lähi-idän klaanien johtava asiantuntija Ralph Ghadban selittää perusteellisesti, että hän on seurannut tätä kehitystä jo vuosia.

"Klaanit tuntuvat olevan nyt niin vahvoja, että ne hyökkäävät valtion viranomaisten ja poliisien päälle. Ne halveksivat oikeuslaitosta."

Ghadbanin mielestä valtion olisi tuhottava klaanin rakenteet. Vahvoja ja hyvin koulutettuja poliiseja pitäisi kunnioittaa kadulla.

"On huono ja nolo esimerkki, jos klaanin jäsenet voivat vakavasti vahingoittaa 24 poliisia ilman pelkoa todellisista seurauksista. Asianajajat ja tuomarit on myös koulutettava."

Tuomioistuimet antavat Ghadbanin mukaan voimattomia tuomioita, jotka perustuvat virheelliseen monikulttuurisuuden ymmärtämiseen ja rasistiksi leimautumisen pelkoon.

Klaanit ovat sidoksissa islamistisiin ryhmittymiin ja oikeuttavat väkivaltaan "vääräuskoisia" vastaan.

Klaanit torjuvat Saksan valtion auktoriteetin ja sen sijaan ajavat rinnakkaista oikeusjärjestelmää, jossa mahdolliset erimielisyydet ratkaistaan välimiehen, niin sanotun "sovittelijan" välityksellä. Bild -lehti on paljastanut, miten klaanit käyttävät käteismaksuja ja väkivallan uhkaa vaikuttaakseen todistajiin aina kun Saksan poliisi tai syyttäjät sekaantuvat asiaan.

Klaanit etsivät nyt nuoria ja fyysisesti vahvoja miehiä pakolaissuojaleireiltä liittymään heidän riveihinsä. Valtionsyyttäjä Sjors Kamstra selittää siirtolaisten olevan "tervetulleita tulokkaita klaaneihin, koska he ovat uusia eivätkä ole poliisin tiedossa".

"Pakolaiset tulevat tänne rahattomina. Heille näytetään, miten halpaa rahaa voidaan saada hyvin nopeasti. Köyhyyden takia tämä houkuttelee heitä. Monet heistä eivät osaa saksaa ja ovat luonnostaan ​​haavoittuvia ja alttiita, kun heitä puhutellaan heidän omalla äidinkielellään."

Gatestone Instituutin artikkelissa on useita esimerkkejä, joissa kerrotaan klaanien ylivallasta ja uhmakkuudesta. "Poliisi on voitettu ja asiat ratkaistaan heidän omilla ehdoillaan." Rikollisryhmittymät väittävät vallanneensa jopa yksittäiset kadut itselleen ja tehneensä omat säännöt, joihin poliisilla ei ole enää mitään sanottavaa vaan heidän on vain peräännyttävä.

Esimerkiksi Naumburgissa, Saksi-Anhaltin osavaltion eteläosan kaupungissa Saksassa poliisi oli takavarikoinut 21-vuotiaan Syyrian klaanin jäsenen Ahmed A:n ajokortin ja lähes välittömästi muiden klaanien jäsenten joukko oli piirittänyt poliisin. Poliisin oli vetäydyttävä. Sitten väkijoukko oli marssinut poliisiasemalle ja jatkanut siellä mellakoimista ja rosvoiluaan.

Ahmed A on sarjarikollinen, jonka turvapaikkahakemus on hylätty, mutta hän on edelleen Saksassa. Hän sanoi poliiseille:

"Pidättäkää minut. Minulla ei ole mitään menetettävää. Aion ampua luodin jokaisen poliisin päähän. Teen elämästänne helvettiä. Silloin minusta tulee vain poliisin tappaja."

Hän myös varoitti poliisia, joka takavarikoi hänen ajokorttinsa:

"Tuhoan hänen elämänsä. Tiedän tarkalleen, missä hän asuu." Sitten hän selitti, mitä hän tekisi poliisin vaimolle ja tyttärelle.

Ahmed A:n annettiin kävellä vapaasti. Poliisi sanoi vain, että sillä ei ole riittäviä perusteita pidätykseen.

Naumburgin poliisi on puolustautunut henkilöstön puutteella, mutta alueen parlamentaarikko Daniel Sturm huomautti olevan kysymys paljon isommasta ongelmasta: "Puhumme vastarinnasta, joka kohdistuu osavaltion vaikutusvaltaan."

Saksi-Anhaltin osavaltion sisäministeri Holger Stahlknecht sanoi näyttävän siltä, että Syyrian klaani on perustanut "rinnakkaisen yhteiskunnan" Naumburgiin.

Bremenissä poliisien taistelu rajua maahanmuuttajanuorten katurikollisuutta vastaan on helisemässä rajallisten henkilöstöresurssien takia.

Saksan poliisin unionin (DPolG) johtaja Rainer Wendt arvosteli kaupungin viranomaisia ratkaisujen puutteesta.

"Bremen on antautunut äärimmäisen vaarallisille klaaneille. Osavaltion laillinen yksinoikeus fyysiseen voimankäyttöön on menetetty ja näyttää tulevan viidakon laki. Turvallisuudesta ei ole enää tietoakaan."

Tytti Salenius
OIKEAMEDIA


Hyvä, että joku uskaltaa vielä kirjoittaa niistä ei-niin-kivoista-asioista. Itse asiassa juttu on kooste muualla tästä jo kerrotusta faktasta, josta ylen ja muun "faktantuotannon" kautta ei saa edes vihiä. Tämän vuoksi olisi hyvä seurata myös näitä vaihtoehtomedioita, lähteitähän voi kielitaidotonkin käydä läpi vaikka googlekääntäjän kanssa.
Korona on ohjannut itseäni aiempaa vahvemmin luomuruokaan ja kotimaisuuteen. Seurauksena suolistoni on aivan rautaisessa kunnossa, vaikka bakteerikanta oli hyvä jo aiemminkin.

Berlin
Mestarietsivä Pedersen
Viestit: 918
Liittynyt: To Joulu 31, 2015 2:06 pm

Re: Saksan poliisi- ja oikeuslaitos vakavien uhkien edessä 2

Viesti Kirjoittaja Berlin » Ti Kesä 20, 2017 12:17 am

Huomatkaa, yllättäen suvakit "eivät huomaa" tätäkään keskustelua! Viime aikoina on ollut aika monta keskustelua, jota uuninpankonpoika ei ole "huomannut"
Annaanna: Mistä valtiosta mies oli kotoisin? Afrikasta?

DonaldTrump
Alokas
Viestit: 7
Liittynyt: To Kesä 15, 2017 5:38 am

Re: Saksan poliisi- ja oikeuslaitos vakavien uhkien edessä 2

Viesti Kirjoittaja DonaldTrump » Ti Kesä 20, 2017 12:30 am

On Anoi Kaa kirjoitti:Seuraavan jutun lähteinä on käytetty varsin maltillisina pidettyjä mediataloja :mrgreen: (tarkasta itse, jos et usko):

[.
Oikea media :mrgreen:
"Oikea Media on tammikuussa 2017 perustettu suomalainen konservatiiviseksi itseään luonnehtiva verkossa toimiva vastamedia.[1] Päätoimittajan mukaan ”Oikea Media on vaihtoehto valtamedialle”.[2] Oikea media ei sitoudu journalistin ohjeisiin,[3] mutta noudattaa päätoimittajansa mukaan perinteisiä journalistisia arvoja.[4]

Kritiikki
Markkinointi ja Mainonta lehden toimittaja Maija Tamminen kritisoi verkkolehden aloitettua, että "Oikea Media on konseptina vaarallinen ja ovela: Julkaisu haluaa tehdä pesäeron MV-lehden kaltaisiin valemedioihin vaikka vaihtoehtomediaksi itseään nimittääkin. Se horjuttaa luottamusta mediaan uskottavalla ulkoasullaan ja vihjauksillaan perinteisiin journalistisiin arvoihin sitoutumisesta."[4] Ylioppilaslehti arvosteli Oikean Median valitsemaa linjaa olla sitoutumatta journalistin ohjeisiin. [3]
https://fi.wikipedia.org/wiki/Oikea_Media_(verkkolehti)https://fi.gatestoneinstitute.org/about :mrgreen:

Jokuroti
Matlock
Viestit: 769
Liittynyt: To Huhti 03, 2014 8:01 pm

Re: Saksan poliisi- ja oikeuslaitos vakavien uhkien edessä 2

Viesti Kirjoittaja Jokuroti » Ti Kesä 20, 2017 12:42 am

Jospa edes yhden kerran onnistuisitte linkittämään jonkun jutun joka olisi ihan oikeiden journalistien tekemä :D Mutta tottakai, maltillisten medioiden jutuista on koottu täysin liioittelematon ja objektiivinen artikkeli. Hiukan väsähtänyt Oulun propaganda koneisto näinä päivinä.

Avatar
Officer Crabtree
Sammakkoprofessori
Viestit: 472
Liittynyt: Ke Syys 18, 2013 4:15 pm
Paikkakunta: Far, far away

Re: Saksan poliisi- ja oikeuslaitos vakavien uhkien edessä 2

Viesti Kirjoittaja Officer Crabtree » Ti Kesä 20, 2017 5:10 pm

Onhan tämä taatusti ihan oikean toimittelijan kynänjälkeä. Näkeehän sen otsikon virheettömästä suomen kielestäkin. :mrgreen:
Dixi.

Quidquid latine dictum sit, altum videtur.

Avatar
On Anoi Kaa
James Bond
Viestit: 7165
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: Saksan poliisi- ja oikeuslaitos vakavien uhkien edessä 2

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa » Ke Heinä 12, 2017 6:59 pm

Voi kuinka helppoa se onkaan lyödä pientä ja nuorta, kaikki te kiusaajat tiedätte sen. Todisteena näin aluksi vaikkapa se, että ette puutu jutun sisältöön eli siihen valtavaan ongelmaan mihin Saksa(ja Eurooppa pl muutama maa) onkaan päänsä tunkenut, vaan haukutaan sanansaattaja.

Täältä voi lukea vastineen tuohon marmai-trollin vyönallelyöntiin heti julkaisun alkumetreillä:

Miten lakeja, makkaraa ja journalismia tehdään
Markkinointi ja Mainonta
Kotimaa ke 01.02.2017 12:50

Kuva
kuva: marmai.fi

“Se joka tietää miten lakeja ja makkaraa tehdään, ei koskaan nuku hyvin.”

Näin väitetään Saksan rautakanslerin Otto von Bismarckin sanoneen, ja samaa ehkä voi sanoa journalismista.

Toimittaja Maija Tamminen osasi kertoa Markkinointi ja Mainonta -lehden uutiskommentissa, että me olemme sittenkin väärä media.

Silläkin uhalla, että lukijat saattavat menettää yöunensa, kerron tässä, miten tuo juttu syntyi.

Tamminen haastatteli minua hetken puhelimessa tilanteessa, jossa en voinut puhua kunnolla (olin kirjastossa). Pyysin häntä lähettämään kysymykset sähköpostitse. Puhelinkeskustelu ei sisältänyt mitään olennaista, mitä ei ollut sähköpostivastauksissani.

Julkaisen tässä vastaukseni, koska ne ehkä kertovat lukijoille paremmin Oikeasta Mediasta kuin toimittaja Tammisen oma mielipide.

- Miksi Suomeen tarvitaan Oikean Median kaltainen julkaisija?

Vaihtoehtomedian kysyntä perustuu kahteen toisiinsa kytkeytyvään asiaan. Valtamedia on ensinnäkin menettänyt laajojen kansalaispiirien luottamuksen. Valtamedia aloitti totuudenjälkeisen ajan. Vaihtoehtomedioille ei ollut kysyntää silloin, kun valtamedian uutisiin saattoi luottaa, vaikkei niiden arvomaailmaa jakanutkaan.

Toisekseen valtamedia on valinnut puolensa. Silloinkin kun sen jutut ovat hyvin kirjoitettuja ja kaikki faktat ovat kunnossa, on näkökulma usein arvoliberaali. Vähintään puolet suomalaisista ei katso maailmaa tästä näkökulmasta, ja he kokevat valtamedian autoritäärisenä luennoitsijana, joka kertoo miten tulee ajatella ja elää. Tästä yhtiökumppanini, kirjailija Joonas Konstig kirjoitti aivan tavattoman osuvan kuvauksen blogiinsa jo pari vuotta sitten.

- Miten Oikea Media eroaa muista suomalaisista vaihtoehtomedioista kuten MV-lehdestä?

MV?! (menikö nuo merkit nyt oikein päin) on omalla esimerkillään osoittanut, että vaihtoehtoisien näkökulmien ja valtamedian pimentoon jättämien aiheiden uutisten kysyntä on valtavan suuri. Se on vaihtoehtomedian Seiska: alatyylinen, ulkoasultaan räikeä, kirjalliselta ilmaisultaan ammattitaidoton ja usein täysin lähdekritiikitön huhupörssi. Silti se aina silloin tällöin onnistuu paljastamaan jonkun asian, jonka valtamedia on jättänyt kertomatta tai kertonut valheellisesti.

Me olemme siinä toisessa päässä vaihtoehtomedioiden jatkumoa, oman genremme Suomen Kuvalehti. Pyrimme asialliseen tyyliin, hillityn konservatiiviseen ulkoasuun, huoliteltuun kieleen ja faktojen tarkistamiseen sekä lähdekritiikkiin.

Me nojaamme kulttuurisesti juutalais-kristilliseen arvopohjaan ja valtiofilosofisesti klassisen liberalismin ihanteisiin. Me näemme Israelin lähi-idän ainoana demokratiana ja Putinin Venäjän autoritäärisenä valtiona, joka on Suomen suurimpia uhkakuvia. Tuskin mikään media on näissä kysymyksissä yhtä kaukana antisemitistiseksi luonnehditusta Magneettimediasta tai ruplarahoitteiseksi epäillystä MV:stä kuin me.

MV näyttäisi nyt olevan lähellä Suomi Ensin -liikettä. Kansalainen.fi, joka on sisällöltään varsin laadukas vaihtoehtomedia, saanee lukijansa Muutoksen ja perussuomalaisten piiristä. Me pyrimme puhuttelemaan koko puoluekenttää demareista oikealle. Keskustan ja Kokoomuksen äänestäjissä ja kenttäväessä on paljon konservatiiveja, jotka napisevat hiljaa itsekseen, kun heidän puolueitaan hallitsee liberaali vähemmistö.

Tässä muutama kysymys, joihin kaipaisin vastausta M&M:n juttua varten.

- Miksi olette valinneet Oikean Median nimeksi juuri Oikean Median?

Se on sanaleikki: yhtäältä valemedioita riittää niin valtavirta- kuin vaihtoehtopuolellakin, me olemme se oikea media joka tarkistaa faktansa ja suhtautuu kriittisesti lähteisiinsä. Toisaalta olemme avoimesti oikeistolainen tai konservatiivinen media maassa, jossa lehdistö on talouskysymyksissä kallellaan vasemmalle ja arvokysymyksissä liberalismiin.

- Mihin pyritte jutuillanne?

Ensinnä on sanottavat, että laatujournalismi ei ”pyri” mihinkään. Kyllä yksittäisen jutun tehtävä on kliseisesti sanottuna vain antaa lukijalle tietoja, jotta hän voi muodostaa oman mielipiteensä

Jos kysymyksesi tarkoittaa laajempaa poliittista agendaa, niin toki meillä on maailmaan ja Suomeen näkökulma. Sen voi kiteyttää niin, että Suomen talouden kehitys ei pitkällä aikavälillä voi olla kestävää, ellei pystytä yhdistämään kokoomuslaista talouspolitiikkaa ja perussuomalaista maahanmuuttopolitiikkaa. Sipilän hallitus näytti lähtevän toteuttamaan tällaista kompromissia, mutta se on epäonnistunut molemmissa. Talouden liberalisointi meni vatuloinniksi ja hallitsemattomalle maahanmuuttovyörylle ei kyetty syksyllä 2015 tekemään mitään.

- Kenestä voi tulla Oikean Median sisällöntuottaja?

Nykypäivän nuorilla journalisteilla ei ole juuri mitään substanssiosaamista. Vanhan ajan erikoistoimittajat, joista vuosien varrella kasvoi oman alansa asiantuntijoita, alkavat olla eläkkeellä.

Annan mieluummin palstatilaa hyvin kirjoittaville asiantuntijoille eri aloilta kuin päätoimisille toimittajille.

- Mitä käytännössä tarkoittatte sanoessanne, että valtamedia haluaa vaientaa osan suomalaisista?

Ei se toki vaienna muuten kuin tällä jatkuvalla vihapuhediskurssilla. Poliisihallitus, syyttäjälaitos ja tuomioistuimet hoitavat sen vaientamisen.

Tarkoitin että valtamedia ei anna konservatiiviselle enemmistölle suomalaisia omaa ääntä. Tavallisen suomalaisen näkökulma maailmaan ei välity valtamedian kirjoituksista. Kun se pääkaupunkiseudun ulkopuolinen suomalainen kysyy, miksi avioliitto pitää uudelleenmääritellä tai epäilee että pakolaiset toisivat tullessaan turvallisuusuhkia, valtamedia ei mene näiden omien lukijoidensa kysymysten kanssa haastamaan päätöksentekijöitä, kuten normaaliin journalismiin kuuluu. Sen sijaan se ihmettelee yhdessä päätöksentekijöiden ja muiden mielipiteenmuodostuksen eliittiryhmien kanssa, miksi se impivaaralainen kansa ei ymmärrä, mikä sille on parasta, vaikka ihan selvästi se on heille ylhäältä päin kerrottu.

Lopputulos siitä, että toimittajat kääntävät selkänsä lukijoilleen on se että lukijat kääntävät selkänsä medialle, ja levikit laskevat.

- Miksi ette enää luota JSN:ään?

Minusta se on aina vaikuttanut enemmän tai vähemmän lottoarvontakoneelta. JSN:n taso heijastaa median tasoa.

Muutamat caset ovat vieneet viime vuosina vähänkin luottamukseni. Yksi niistä oli Helena Erosen hihamerkkitapaus ja toinen omani (SK, Valkee). Eivät vain ratkaisut vaan varsinkin niiden perustelut olivat aivan ulkoavaruudesta.

Mainittakoon vielä journalistin ohjeista yksi asia.

1992 johdannossa luki:

"Hyvän journalistisen tavan perustana on kansalaisten oikeus saada oikeita ja olennaisia tietoja, joiden avulla he voivat muodostaa totuudenmukaisen kuvan maailmasta ja yhteiskunnasta."

Nyt siinä lukee:

"Sananvapaus on demokraattisen yhteiskunnan perusta. Hyvä journalistinen tapa perustuu jokaisen oikeuteen vastaanottaa tietoja ja mielipiteitä."

Oikeista ja olennaisista tiedoista on siis siirrytty pelkkiin tietoihin, ja niiden rinnalle tulivat vielä mielipiteet.

Lukiessa Hesarista epäolennaisia ja usein vääriä tietoja ja 25-vuotiaiden hipsterien tusinamielipiteitä käy mielessä, että he ovat todella sisäistäneet nämä uudet ohjeet.

Tässä suhteessa me olemme sitoutuneita noihin klassisiin journalistisiin arvoihin ennemmin kuin nykyisiin.
Marko Hamilo ke 01.02. 12:50

https://beta.oikeamedia.com/o1-3100
Jokuroti kirjoitti:Jospa edes yhden kerran onnistuisitte linkittämään jonkun jutun joka olisi ihan oikeiden journalistien tekemä :D Mutta tottakai, maltillisten medioiden jutuista on koottu täysin liioittelematon ja objektiivinen artikkeli. Hiukan väsähtänyt Oulun propaganda koneisto näinä päivinä.
Minua ei tarvitse teititellä, mutta väitätkö tuon uuden julkaisun faktoissa olevan pahojakin virheitä? Jos niin, korjannet, koska joku roti se on oltava minunkin kirjoituksissa.
Officer Crabtree kirjoitti:Onhan tämä taatusti ihan oikean toimittelijan kynänjälkeä. Näkeehän sen otsikon virheettömästä suomen kielestäkin. :mrgreen:
Voi kuinka älykästä tekstiä, älykkäiintä kirjoittamistasi on varmaankin tuo jostain kopioimasi allekirjoitus, koska kuvittelet "latinankielentaitosi" jotenkin nostattavan arvovaltaasi. Olet väärässä, saat enemmän arvostusta poistamalla tuon tekstin ja kirjoittamalla jotain järkevää - edes silloin tällöin. No mut joo, oikeinkirjoitusta miettiessäsi, mietitkö hetkeäkään miksi marmai iski uuteen julkaisuun sen oltua julkinen käsittääkseni vasta muutaman päivän, tuskinpa ainakaan markkinoiden uusjaon takia hyökkäsivät ja luotettavuutta lokaan vetivät? Jos et miettinyt, niin mieti nyt ja vastaa jotenkin silleen oikeinkirjoitettuna eikä latinaksi.

Tuon yhden trollin juttuihin en viitsi vastata, mutta tässä on mielenkiintoinen näkökanta tilanteeseen, missä uudet julkaisut ovat, vaikka kuinka hyvin työnsä tekisivät vs toisen ajatusmaailman julkaisut:
https://www.kansalainen.fi/media-ala-uu ... ika-media/

On syytä alleviivata, että Oikea Media kertoo julkisesti olevan israelmyönteisiä, itse en näe uskontoja kuin hullujen sekoiluna, enkä siksi allekirjoita, mutta arvostan suuresti rehellisyyttä. Ns valtamedia ei todellakaan kerro kenen joukoissa seisovat(tai pikemminkin makaavat). Paitsi yle tietysti kertoo niille, jotka sen yle-lain ovat nähneet(mikä sekin piti muuttua, sano eräs soini).
Korona on ohjannut itseäni aiempaa vahvemmin luomuruokaan ja kotimaisuuteen. Seurauksena suolistoni on aivan rautaisessa kunnossa, vaikka bakteerikanta oli hyvä jo aiemminkin.

Vastaa Viestiin