Somalit ryöstivät nuoret törkeästi Suomenlinnassa

Tähän osioon onnettomuudet ja muu rikoksiin liittyvä keskustelu.
Gurney
Axel Foley
Viestit: 2494
Liittynyt: Ti Huhti 02, 2013 9:37 am

Somalit ryöstivät nuoret törkeästi Suomenlinnassa

Viesti Kirjoittaja Gurney »

Taas somalit kunnostautuneet, eikö näitä idiootteja saa kukaan kuriin ?

Poliisi etsii viiden miehen joukkoa, joita epäillään varkauksista ja ryöstöstä.
Suomenlinnassa Pirunkirkon juhlasalissa järjestettiin viime sunnuntaina yksityistilaisuus, johon osallistui iso joukko helsinkiläisnuoria.

Juhlinta kuitenkin keskeytyi mitä ikävimmällä tavalla, kun juhlapaikalle saapui iltayhdentoista aikaan joukko ulkopuolisia henkilöitä, joiden epäillään varastaneen omaisuutta usealta eri henkilöltä.

Pitkäkyntiset saivat saaliikseen muun muassa lompakoita, älypuhelimia, laukun, kannettavan tietokoneen ja untuvatakin.

Helsingin poliisille on tehty keskiviikkoon mennessä seitsemän rikosilmoitusta sunnuntain tapahtumiin liittyen. Kuudessa tapauksessa tutkitaan varkautta ja yhdessä tapauksessa ryöstöä.

– Ryöstön yhteydessä käytettiin lievää väkivaltaa, kun uhrilta otettiin estelyistä huolimatta hänen lompakkonsa ja takki, kertoo rikoskomisario Petri Juvonen Helsingin poliisilaitokselta.

Epäiltyjä tekijöitä on asianomistajien ja silminnäkijöiden kertoman perusteella yhteensä viisi ja he kaikki ovat miehiä.

Silminnäkijöiden mukaan neljä miehistä on ulkonäön perusteella somalitaustaisia. Yhdellä heistä oli tekohetkellä valkeajuuriset rastat.

Viidennellä epäillyllä voi nuorten kuvailujen mukaan olla taustaa Lähi-idässä. Miehen kaulassa roikkui suuri kullanvärinen koru, jossa oli timantinnäköisiä kiviä.

Helsingin poliisi pyytää havaintoja tapahtumien kulusta ja tekijöiden henkilöllisyydestä. Vihjeet voi ilmoittaa puhelimitse numeroon 0295 474 372.

Asiasta tiedotti Helsingin poliisi.


https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005413644.html
Jos tosiasiat näyttävät olevan keskenään ristiriidassa, se tarkoittaa sitä, että joku niistä ei ole tosiasia

Avatar
AutumnForever
Martin Beck
Viestit: 755
Liittynyt: Su Touko 09, 2010 5:14 pm
Paikkakunta: Pohjois-Pohjanmaa

Re: Somalit ryöstivät nuoret törkeästi Suomenlinnassa

Viesti Kirjoittaja AutumnForever »

Joo, taas kerran yksittäistapaus! :evil: Kyllä pistää vihaksi. Ja turha kenenkään tulla vänkäämään että kyllä ne suomalaisetkin!
On päiviä, joina ei huomaa, että
vuoret ovat yhä pystyssä.
On tunteja joina kaikki on pelkkää mustien
rantojen roskaa.
Hetkiä joina ei tunne ketään.

Green
Susikoski
Viestit: 48
Liittynyt: Pe Kesä 06, 2014 12:49 pm

Re: Somalit ryöstivät nuoret törkeästi Suomenlinnassa

Viesti Kirjoittaja Green »

Joo, kyllä tässä on nyt viimeistään tarve tuomita ihan kaikki maahanmuuttajat tän takia. Kaikki vaan samaan laariin. Ja suomalaisista ei nyt sit puhuta mitään. Mamut on kaikki rikollisia. Edes Suomenlinna ei ole pyhä.

cyklon
Theo Kojak
Viestit: 1126
Liittynyt: Ti Heinä 07, 2009 9:41 am

Re: Somalit ryöstivät nuoret törkeästi Suomenlinnassa

Viesti Kirjoittaja cyklon »

Ovat sitten onnistuneet pääsemään lautalla takaisin Kauppatorille, ennen kuin poliisi saanut tekijät kiinni. Hidasta toimintaa joko juhlijoilta tahi poliisilta.
Mistä varkaat tiesivät mennä paikalle?
Inside job vai onko somessa "kavereille" levinnyt sana juhlista?
Entäs videokuva ja valvontatallenne?
Ihmisillä on nykyään älypuhelin kasvanut käteen kiinni, joten luulisi että useampi juhlija olisi kuvannut varkaita.
Suomenlinnaan mentäessä tallentuu usealle valvontatallenteelle.

Berlin
Jack Bauer
Viestit: 936
Liittynyt: To Joulu 31, 2015 2:06 pm

Re: Somalit ryöstivät nuoret törkeästi Suomenlinnassa

Viesti Kirjoittaja Berlin »

Hesarissa oli nyt, että vieraat ovat kuvanneet nämä sompanssien toimet eli kuvissa ovat. Lisäksi poliisi epäilee, että joku paikalla ollut on vuotanut jutun, koska paikka on niin syrjäinen, ettei sinne vahingossa joudu. Huomattavaa on, että Hesarikin kertoi, että ovat sompansseja ( laiha pulkannaru, pieni pää, suu auki koko ajan).

Ja Greenille tiedoksi, että esim. iRakki raiskaa 40 kertaa suomalaista useammin, somali ryöstää varmaan vielä useammin, pitääkin laskea suhdeluku näistä. Sompansseille on luonteenomaista ryöstää ja hakkaa itseään heikompia porukalla.
Annaanna: Mistä valtiosta mies oli kotoisin? Afrikasta?

sinnerman
Agentti Scully
Viestit: 650
Liittynyt: La Loka 22, 2016 10:00 am

Re: Somalit ryöstivät nuoret törkeästi Suomenlinnassa

Viesti Kirjoittaja sinnerman »

Green kirjoitti:Joo, kyllä tässä on nyt viimeistään tarve tuomita ihan kaikki maahanmuuttajat tän takia. Kaikki vaan samaan laariin. Ja suomalaisista ei nyt sit puhuta mitään. Mamut on kaikki rikollisia. Edes Suomenlinna ei ole pyhä.
Ei kannata kaikkia tuomita.Sehän vois olla ihan hirviää rasismiin verrattavaa toimintaa.Pudotetaan suosiolla tässä kohden esim,thaikut ja vaikkapa Iigorit pois,ne ei ilmeisesti liity tähän tapaukseen mitenkään.

Gurney
Axel Foley
Viestit: 2494
Liittynyt: Ti Huhti 02, 2013 9:37 am

Re: Somalit ryöstivät nuoret törkeästi Suomenlinnassa

Viesti Kirjoittaja Gurney »

Vain somali on niin tyhmä, että menee ryöstämään tilaisuuden, jossa kymmeniä nuoria puhelin kuvausasennossa.. ja saari, josta ei pääse pois kun lautalla.

Taitaa pitää paikkansa, että somalin äo keskimäärin 70
Jos tosiasiat näyttävät olevan keskenään ristiriidassa, se tarkoittaa sitä, että joku niistä ei ole tosiasia

URSA
James Bond (David Niven)
Viestit: 11301
Liittynyt: Pe Loka 25, 2013 6:57 pm

Re: Somalit ryöstivät nuoret törkeästi Suomenlinnassa

Viesti Kirjoittaja URSA »

Jos juhlijoiden joukossa on ollut yksi juhliin kutsuttu somali (kiintiösomali osoittamassa joukon suvaitsevaisuutta), niin siitähän sana juhlista on lähtenyt kiertämään.
Miehen kaulassa roikkui suuri kullanvärinen koru, jossa oli timantinnäköisiä kiviä.
:D Ghetto-bling blingiä.

päiväntimo
Scooby-Doo
Viestit: 26
Liittynyt: Ma Kesä 06, 2016 11:45 am

Re: Somalit ryöstivät nuoret törkeästi Suomenlinnassa

Viesti Kirjoittaja päiväntimo »

tässä on hauska sivuseikka uutisointia ajatellen. tekijät saattaa olla somalian lisäksi myös muualta itäisestä afrikasta; eritreasta, etelä-sudanista tai vastaavasta maasta, missä ollaan suht samannäköisiä kun somaliassa. toki lehdet vaan "välittää tietoa" ja sieltä juhlivilta nuoriltahan tämä on lähtöisin, että somaleilta näyttivät.

somaleilla olis oiva paikka tehdä kerrankin ihan aiheesta pientä valitusta jonnekin viralliselle taholle, jopa siinäkin tapauksessa että tekijät paljastuvat somalitaustaisiksi loppupeleissä, sen verran hyvin leimattu yksi ryhmä ennakkoon tämän uutisoinnissa ennakkoluulojen perusteella.
eivät toki osaa sitä valitusta tehdä, jos vanhat merkit paikkansa pitää, enkä tiedä löytyykö tästä maasta enää tahoa, joka haluaa neuvoa heitä näissä asioissa. itse en ainakaan neuvoisi vaikka maksettaisiin.

se tietty kumoaisi suurinpiirtein kaiken ylläolevasta, että siellä on varmaa tietoa tästä somalitaustasta, mutta kun uutisoinnistakin voi päätellä ettei ole; "näyttivät somaleilta"

tuomioksi ehdotan ruotsinristeilyä pätkällä kakkosnelosta, tammikuussa

Avatar
Kyläseppä
Harjunpää
Viestit: 343
Liittynyt: Pe Maalis 28, 2014 6:09 am
Paikkakunta: Seppä Ilmarisen paja

Re: Somalit ryöstivät nuoret törkeästi Suomenlinnassa

Viesti Kirjoittaja Kyläseppä »

Paskamedia kunnostautunut kun oikein etninen tausta tuodaan julki. Eikö noita viittä neekeriä olisi voitu pistää Suomenlinnasta uimalla ruotsia kohden? Maailma ei jäisi kaipamaan vaikka kalat söisivätkin. Samanlaisia paskoja tulee lisää ja lisää.

Rubiskreebeli
Jack Bauer
Viestit: 966
Liittynyt: Ti Marras 25, 2014 5:53 pm

Re: Somalit ryöstivät nuoret törkeästi Suomenlinnassa

Viesti Kirjoittaja Rubiskreebeli »

Käsitinkö nyt oikein, että viisi ulkopuolista on tullut juhliin ja ryöstänyt ainakin yhden ihmisen ja varastaneet enemmänkin tavaraa? Montako juhlijaa mahtoi olla? "Iso joukko" lienee enemmän kuin viisi ja jos he ovat suomalaisia niin naispuolisetkin painavat varmaan 20kg enemmän kuin ryöstäjät. Kyllä tuossa olisi ollut mahdollista tehdä enemmänkin kuin ottaa videoita jos ryöstäjillä ei ollut aseita.

No, ehkä varastelu on tapahtunut kaikessa rauhassa ja viimeinen varkaus on suunnitelmista poiketen muuttunut ryöstöksi. Sitten on otettu jalat alle. Mitenhän tuo yksi lähi-itäläinen on pysynyt mukana tuossa afrikan kansallislajissa, pitkänmatkan juoksussa?

Avatar
PiikkiSika
Adrian Monk
Viestit: 2808
Liittynyt: To Tammi 14, 2016 11:52 pm

Re: Somalit ryöstivät nuoret törkeästi Suomenlinnassa

Viesti Kirjoittaja PiikkiSika »

Rubiskreebeli kirjoitti: No, ehkä varastelu on tapahtunut kaikessa rauhassa ja viimeinen varkaus on suunnitelmista poiketen muuttunut ryöstöksi. Sitten on otettu jalat alle. Mitenhän tuo yksi lähi-itäläinen on pysynyt mukana tuossa afrikan kansallislajissa, pitkänmatkan juoksussa?
...eiköhän totuus ole kuitenkin se, että juhlissa olleista ihmisista suurin osa on trendikkäästi suvakki - näin ollen vain yksi ryöstö, (jossa siis uhri ei suvakki). Eikä siinä tietysti myöskään pahemmin karkuun tarvitse juosta, jos 99% pitää sua poloisena uhrina...
Bend over
! ! ! Eläköön EU-direktiivit ja kansan syväkyykky ! ! !

Ärrkele
Adrian Monk
Viestit: 2593
Liittynyt: To Helmi 05, 2015 6:12 am

Re: Somalit ryöstivät nuoret törkeästi Suomenlinnassa

Viesti Kirjoittaja Ärrkele »

päiväntimo kirjoitti:somaleilla olis oiva paikka tehdä kerrankin ihan aiheesta pientä valitusta jonnekin viralliselle taholle, jopa siinäkin tapauksessa että tekijät paljastuvat somalitaustaisiksi loppupeleissä, sen verran hyvin leimattu yksi ryhmä ennakkoon tämän uutisoinnissa ennakkoluulojen perusteella.
Ja paskan marjat. Tuommoisesta mitään valitusta voi tehdä. Somaleilla on selvästi vaaleampi iho moniin muihin afrikkalaisiin verrattuna. Ja sanoisin, että ulkonäkökin on erilainen. Ja eiköhän Suomessa suurin osa ole somaleita afrikkalaisista tilastojen mukaan.
PaxCow kirjoitti:Vaikka miten yritän, en kuule allahu akbaria.
Chefile kirjoitti:Minulla on kuule munaa lyödä pelkästään sillä munalla sinut taju kankaalle, sinä mielisairas hinaaja.
Seppo Räty: ”Suomalainen keihäänheitto on mennyt polvien nosteluksi”

damfin
James Bond (David Niven)
Viestit: 10561
Liittynyt: Ke Elo 10, 2011 1:04 am

Re: Somalit ryöstivät nuoret törkeästi Suomenlinnassa

Viesti Kirjoittaja damfin »

cyklon kirjoitti:Ovat sitten onnistuneet pääsemään lautalla takaisin Kauppatorille, ennen kuin poliisi saanut tekijät kiinni. Hidasta toimintaa joko juhlijoilta tahi poliisilta.
No jos siellä lautalla on ollut 5 valkonaamaista kantasuomalaista, ja 5 tummahipiäistä somalin näköistä, niin eihän poliisi ole voinut ottaa ketään kiinni kun pelkän ihonvärin mukaan tehty pidätys olisi johtanut jumalattomaan älämölöön rasismista. :mrgreen:

örkki
Sabrina Duncan
Viestit: 357
Liittynyt: Su Touko 30, 2010 10:59 am

Re: Somalit ryöstivät nuoret törkeästi Suomenlinnassa

Viesti Kirjoittaja örkki »

Somaleista on tullut suomessa tosi röyhkeitä. Ne ei tahdo maksaa linja-auto kyytejään. Somalit on useissa tappeluissa olleet mukana. Ovat rötöstelleet ym.
Somaleista suomessa on pieni prosentti, jotka ovat työelämässä. Eikä niitä taida edes työt kiinnostaa.
Somalit ovat tulleet suomeen jo 90-luvulla ja niitä on paljon jäänyt suomeen. Somalia on nykyisin rauhallinen maa, miksi ne ovat saaneet jäädä suomeen.

Vastaa Viestiin