MV-lehti / Janitskin / esitutkinta / tuomio

Tähän osioon onnettomuudet ja muu rikoksiin liittyvä keskustelu.
Avatar
Luupää
Perry Mason
Viestit: 3851
Liittynyt: To Heinä 10, 2008 10:03 pm

Re: MV-lehti / Janitskin / esitutkinta

Viesti Kirjoittaja Luupää »

'
Luovutetaan Suomeen, ei luovutetakaan, luovutetaan sittenkin, eiku ei luovuteta...

https://www.mtv.fi/uutiset/rikos/artikk ... 19.12,2017

Andorralainen tuomioistuin päätti tänään, että MV-julkaisun perustajaa Ilja Janitskinia ei luovuteta Suomeen, kertovat Seiska ja Iltalehti. Janitskin on odottanut päätöstä ensin vangittuna ja myöhemmin kotiarestissa Andorran lilliputtivaltiossa elokuusta lähtien.

Lehden mukaan Andorran oikeuden mukaan Suomen luovutuspyyntö ei riittänyt Janitskinin luovuttamiseen.

Hänet on vangittu Suomessa jo viime syksynä poissaolevana muun muassa törkeästä kiihottamisesta kansanryhmää vastaan ja törkeästä kunnianloukkauksesta.

Janitskinia epäillään poliisin mukaan yhteensä kymmenistä rikoksista. Rikosepäilyt liittyvät hänen pyörittämäänsä MV-julkaisuun.

Päätös ei ole vielä lainvoimainen. Syyttäjällä on Iltalehden mukaan 15 päivää aikaa valittaa päätöksestä.

Voidaan ottaa edelleen kiinni, jos poistuu Andorrasta
Tutkinnanjohtaja Harri Saaristola kertoo olevansa lehtitietojen varassa, eikä vielä halua kertoa, mitä työkaluja suomalaisviranomaisilla voi vielä olla Janitskinin kiinniottamiseksi.

– Katsotaan jatkotoimenpiteitä sitten, kun päätös on lainvoimainen, Saaristola sanoo,

Hänen mukaansa Janitskinista annettu eurooppalainen pidätysmääräys on kuitenkin edelleen voimassa.

Pidätysmääräys ei ole lakannut olemasta. Jos Janitskin liikkuu maahan, jossa määräys on voimassa, hänet voidaan ottaa kiinni ja prosessi alkaisi siinä maassa alusta, Saaristola sanoo.

Espanjalainen tuomioistuin päätti jo kertaalleen luovuttaa Janitskinin Suomeen. Mies päästettiin vapaalle jalalle odottamaan luovutusta, minkä jälkeen hän katosi viranomaisten hyppysistä.
[/quote]
Kun linkität niin kopioi ainakin olennaiset, tapaukseen liittyvät osat tekstistä samalla ketjuun, koska monet linkit lakkaavat ajan mittaan toimimasta ja asia katoaa bittiavaruuteen.
Avatar
sikakoira
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 25883
Liittynyt: Ke Kesä 07, 2017 8:50 am

Re: MV-lehti / Janitskin / esitutkinta

Viesti Kirjoittaja sikakoira »

Tutkinnanjohtajaa mahtaa hieman harmittaa kun oikeus oli hieman erimieltä luovutuspyynnön perusteluista.Jokohan kohta järjestyy se video kuuleminen niin asia ehkä pääsisi etenemään vai ottaako luonnolle niin pahasti että se on pois suljettu mahdollisuus.Mitä tapahtui syyttömyysolettamalle projektin aikana.
https://fi.wikipedia.org/wiki/Syytt%C3%B6myysolettama
Esitutkintalain 4 luvun 2 § mukaan rikoksesta epäiltyä on kohdeltava esitutkinnassa syyttömänä.[1] Myös hyvään journalistiseen tapaan kuuluu syyttömyysolettama. Suomalaisten journalistin ohjeiden mukaan oikeudenkäynnin aikana ei pidä asiattomasti pyrkiä vaikuttamaan tuomioistuimen ratkaisuihin eikä ottaa ennakolta kantaa syyllisyyteen [2].
Homma foorumilta lainattua,niputtaa aika hyvin tämän vainon pääpiirteet
Faktantarkistus:

1. Ilja on suostunut useaan kertaan kuulusteluunsa videon, esim. Skypen välityksellä. Hän on ollut myös suostuvainen kuulusteluun Suomen viranomaisten toimesta esimerkiksi paikallisella poliisiasemalla, jossa hänen henkilöllisyytensä voidaan eittämättä varmistaa.

2. MV-lehteä kustantaa espanjalainen yritys. Jo siinä vaiheessa, kun palvelu ostettiin suomalaiselta yritykseltä, serverit olivat Ranskassa, nyt ne on hajautettu EU:n ulkopuolelle.

3. Espanjalainen yritys voi kerätä rahaa lukumaksuilla, mainostaa kasinoita, ym. Suomella ei ole mitään tekemistä ko. maassa toimivan julkaisun kanssa.

4. Ex-suonensisäisten huumeiden käyttäjä ja ystävilleen tarjoaja Jessikka Aro sai lainvoimaisen tuomion. Hän teki MV-lehteä vastaan kunnianloukkaustutkintapyynnön, koska katsoi tuomionsa julkaisun loukkaavan yksityisyyttään. MV-lehden julkaisema tuomio ei ollut salainen.

5. Ilja Janitskin otti kantaa Forssan väkivaltaisten maahantulijoiden hyökkäyksissä paikallisia nuoria kohtaan, että ottakaa koiria mukaan ja jos käyvät väkivaltaisiksi, päästäkää koirat irti. Tämä on sen "kansanmurhakohta".

6. Hanna Huumosen kaksi vuotta sitten aloittama MV-lehden mustamaalaus, johon Helsingin politisoitunut poliisi tarttui keväällä 2015 pyytäen ihmisiä tekemään ilmoituksia MV-lehdestä - poliisi lupasi auttaa tutkintapyyntöjen laatimisessa. Samaan aikaan Suomen journalistiliitto pyysi samaa. Tämä täyttää vainon tunnusmerkit.

7. Salassapitorikokset. Tämä on melkoinen Pandoran laatikko. MV-lehti julkaisi lehtensä päätoimittajaa vastaan Helsingin käräjäoikeudessa tehdyt syytökset, koska Ilja Janitskinilla ei ollut muuta keinoa puolustaa itseään, paitsi tehdä ne syytteet julkisiksi. Hän julkaisi vain itseään koskevat syytökset.

8. MV-lehti on tuonut esiin häntä syyttäneiden tahojen sidoksia, mikä tietenkään ei heille sovi. Mm. Jessikka Aro teki Janitskinista "törkeän kunnianloukkauksen" tutkintapyynnön, johon vastapallona tehtyä tutkintapyyntöä ei alettu tutkimaan. Sama on tapahtunut monien muidenkin keissiin liittyvien tapausten suhteen. Sama koskee Orpon vaimon bisneksestä esiin tuotua juttua. Nämä tahot suojelevat toisiaan.

9. Helsingin syöpäpoliisilaitos yhdessä oikeuslaitoksen kanssa on laatinut Janitskinista kuvan "kansanmurhaajana". Kukaan ei tiedä, miksi Andorran oikeuslaitos tänään vetosi "paljoon juttumäärään, minkä takia tämä keissi pitää myöhentää". Helsingin poliisi vetoaa "50 epäilyyn", joiden tehtailuissa he itse ovat olleet pääpiruina.

10. Ilja on aina ollut valmis kuulusteluun paikan päällä, puhelimitse, videoitse ja millä keinolla vaan, jotta hänen ei tarvitse omilla varoillaan matkustaa Suomeen - kuten kukaan järkevä ihminen ei tekisi, kun teknologia on valmiina. Suomen poliisi ei halua kuulustella Iljaa etänä. Ilja on ollut Andorran viranomaisten valvonnassa 4. elokuuta lähtien. Miksi etäkuulustelu ei onnistu? Miksi yksikään viranomainen ei vieraile Iljan luona???

MIKSI???
Tutkinnanjohtajan aikaisemmat selittelyt etäkuulustelusta
Tutkinnanjohtaja: etäkuulustelu ei käy päinsä
Tapauksen tutkinnanjohtaja Harri Saaristola Helsingin poliisista sanoi Lännen Medialle jo viime viikolla, ettei etäkuulustelu Janitskinin tapauksessa käy päinsä.

- Jossain toisessa maassa olevan etäkuulustelu videolla tai sähköpostilla on varsin poikkeuksellinen järjestely, ja tällaisia kuulemisia tehdään yleensä yksinkertaisissa tapauksissa.

- Ongelmaksi etäkuulusteluissa muodostuvat muun muassa oikeus tarkistaa kirjattu kuulustelukertomus ja oikeus käyttää kuulustelutilanteessa avustajaa. Lisäksi kuultavan henkilöllisyyden varmistaminen voi olla vaikeaa, Saaristola perusteli sitä, miksi poliisi haluaa Janitskinin Suomeen kuultavaksi.
Aika heppoisia perusteluita Saaristolan Harrilta :lol:
Maailma avautuu aivan toisella tavalla kuin jos yritätte rakentaa kuvaa maailmasta pelkän suomalaisen valtamedian varassa Se kuva on täysin virheellinen ja harhainen tarkoituksellisesti Se on mediapoolin ja hybridikeskuksen hybridisotaa teitä kohti
TaikaJim
Alibin satunnaislukija
Viestit: 65
Liittynyt: Ke Elo 29, 2012 4:55 pm

Re: MV-lehti / Janitskin / esitutkinta

Viesti Kirjoittaja TaikaJim »

https://mvlehti.net/2017/12/26/mv-lehde ... uusi-tulo/

Kukas haluaa jatkaa mv-julkaisua?
Näemmä Ilja siirtää kapulan seuraavalle.
Inanna
Rico Tubbs
Viestit: 1245
Liittynyt: Ma Heinä 24, 2017 5:38 pm

Ilja Janitskin sulki MV-lehden

Viesti Kirjoittaja Inanna »

http://www.iltalehti.fi/kotimaa/2017123 ... 2_u0.shtml

Itse lopetti, minkä aloitti. Tällä tavalla.
Doctor Lecter
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 17119
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: MV-lehti / Janitskin / esitutkinta

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter »

Ilja Janitskin sulki MV-lehden: ”Meni kuppi nurin - minun osaltani tämä oli tässä”

Kohujulkaisun perustaja sanoo pettyneensä ”isänmaallisten suomalaisten” keskinäiseen nahisteluun.

Kohuttu verkkojulkaisu MV-lehti on suljettu ainakin toistaiseksi. Julkaisun verkko-osoitteessa avautuva sivu kertoo englanniksi väliaikaisista korjaustöistä, mutta julkaisun perustajan Ilja Janitskinin mukaan sulkeminen oli harkittu päätös.
- Minun osaltani tämä on tässä, Janitskin kertoo puhelimitse Andorrasta.

Hän on edelleen kotiarestissa odottamassa valittaako syyttäjä Andorran oikeuslaitoksen tuoreesta päätöksestä olla luovuttamatta Janitskinia Suomeen vastaamaan täkäläisiin rikosepäilyihin.

Syyksi sivujen sulkemiseen Janitskin kertoo, että hän on pettynyt julkaisun keskenään kinasteleviin tukijoihin ja lukijoihin.
- Olen totaalisen kyllästynyt niin sanottujen isänmaallisten suomalaisten taisteluun keskenään. Itse olen yrittänyt parhaani mukaan yhdistää tätä porukkaa, mutta minuakin syytetään joidenkin osapuolien tukemisesta.

Janitskin ei halua osoittaa ketään yksittäistä tahoa sormella, mutta esimerkiksi tunnetuimmissa isänmaallisissa ryhmittymissä kuten Suomi ensin ja Rajat kiinni! on ollut paljon sisäisiä riitoja.
- Olen hirveän pettynyt, että isänmaalliset eivät pysty olemaan keskenään sovussa. En halua enää olla edistämässä sitä, että ihmiset nahistelevat keskenään, Janitskin perustelee.

Hän sanoo tehneensä periaatepäätöksen julkaisun sulkemisesta "jo jonkin aikaa sitten", mutta lopullinen päätös syntyi hänen mukaansa perjantaina.
- Kuppi meni nurin. Minun nimeni alla sitä ei enää julkaista, enkä enää edusta millään tavalla MV-lehteä.

Myynnissä miljoonalla

Aiemmin joulukuussa Janitskin harmitteli Facebook-päivityksessään, että rahat ovat loppu ja hänellä ei ole varaa maksaa palkkioita kaikille julkaisun tekijöille. Hän kuitenkin vakuuttaa, että lopullinen päätös sulkea MV-lehti oli ideologinen eikä taloudellinen.
- Mutta onhan se totta, että en ole linnassa ollessani pystynyt tekemään duuneja eikä rahaa ole tullut. Koko taakka on ollut yhden miehen selässä.

Suomessa useista MV-lehteen liittyvistä rikoksista epäilty Janitskin otettiin kiinni Andorrassa elokuun alussa ja vapautettiin vankilasta kotiarestiin 19. lokakuuta.

MV-lehti voi kuitenkin jatkaa toimintaansa, jos sille löytyy uudet vetäjät ja omistajat.
- Se pysyy suljettuna siihen saakka kunnes tulee uudet vastuulliset toimijat. Minä en sitä enää avaa.

Janitskin sanoo julkaisun myyntihinnan olevan noin miljoonan euron luokkaa.
- Aikaisemmin hinta oli korkeampi, mutta nyt kävijämäärät ovat laskeneet, kun olen ollut linnassa ja lehden julkaisuun ei ole pystytty panostamaan kunnolla.

Jatkossa Janitskin aikoo omien sanojensa mukaan keskittyä ainoastaan puhelinmarkkinointibisnekseensä - ja jättää kaikenlaisen "politikoinnin".
- Ei kannata stressata ja lyödä päätä seinään.


Iltalehti
30.12.2017 klo 17.36

Jotain tälläistä ounastelinkin kun ko. julkaisusta alkoi olla puhti poissa. Uutisia tuli harvakseltaan.

Mutta mitä tulee näiden isänmaallisten riitelyihin, niin olen samaa mieltä. Jostain syystä he eivät tule toimeen edes keskenään - saatikka eri mieltä olevien kanssa.

Kirjoitin jo pari vuotta sitten, (en löytänyt viestiä), että näiden kanssa ei tule mitään valmista koska he riitelevät siitä kuka saa olla porukan pomo, erimielisyydet lähes joka asiassa ja monelta löytyy lopuksi jokin rikostuomio, joka taas on haitaksi jatkossa ja vie pohjaa asialta mitä ajavat.
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!
pedoauer

Re: MV-lehti / Janitskin / esitutkinta

Viesti Kirjoittaja pedoauer »

Doctor Lecter kirjoitti:
Kirjoitin jo pari vuotta sitten, (en löytänyt viestiä), että näiden kanssa ei tule mitään valmista koska he riitelevät siitä kuka saa olla porukan pomo, erimielisyydet lähes joka asiassa ja monelta löytyy lopuksi jokin rikostuomio, joka taas on haitaksi jatkossa ja vie pohjaa asialta mitä ajavat.
itse ikävä kyllä tunnen liikaa näitä ihmisiä, mitkä itseään isänmaallisiksi kutsuvat.
Olen usein todennut, että tämä muukalaisviha on opittua käytöstä.
Nämä samaiset henkilöt usein ovat lapsuudessaan/nuoruudessaan oppinut inhoamaan erilaisia ihmisiä,eli oppinut purkamaan pahaa oloaan erilaisuuteen, mikä tulee esiin juuri näin, että ei tulla toimeen oikeen kenenkään kanssa.
Näin se meni 90-luvun kieppeillä
- inhotaan ulkomaalaisia, jos näitä ei ole paikalla--> inhotaan ulkopaikkakuntalaisia ---> inhotaan hoppareita, punkkareita ---> inhotaan muista kaupunginosista tulevia---> ja yleisesti inhotaan siis kaikkia muita, joka usein myös johtuu tyytymättömyydestä omaan itseensä.
Toki mukaan mahtuu muutama ihan järjellisesti ajatteleva yksilö.
Nämä eivät välttämättä ketään erityisesti vihaa, vaan ovat eksyneet väärään paikkaan.

Kritiikki maahanmuuttoa ja kotouttamista kohtaan on jopa suotavaa, mutta ilja ja iljan kaverit nyt vaan toteuttavat opittuja käytösmallejaan ilman todellista tarkoitusta.
Tämänkin huomaa helposti mv-lehden uutisista, joissa vihataan kaikkea erilaista.
damfin
James Bond (David Niven)
Viestit: 10738
Liittynyt: Ke Elo 10, 2011 1:04 am

Re: Ilja Janitskin sulki MV-lehden

Viesti Kirjoittaja damfin »

Oliko lukijoiden ja tukijoiden joukkoon päässyt pesiytymään porukkaa jonka mielestä isänmaallisuus tarkoittaa myös venäjältä ja venäjän propagandalta puolustautumista, vai mikä sai Janitskinin kupin menemään nurin? :lol:
damfin
James Bond (David Niven)
Viestit: 10738
Liittynyt: Ke Elo 10, 2011 1:04 am

Re: MV-lehti / Janitskin / esitutkinta

Viesti Kirjoittaja damfin »

Näin vuoden päättyessä tuli hieman paha mieli ja huoli siitä kuinka muutamat palstalaiset mahtavat päästä yli tästä kriisistä, onko esimerkiksi 'sikakoiralla' tukiverkkoa joka tarjoaa kriisiapua ja tukea tässä tilanteessa jossa hänen elämältään on viety pohja pois ja kaikki mihin hän on uskonut ja luottanut on lakannut olemasta.
Täällä on varmasti monia muita samassa tilanteessa, eli olisiko syytä perustaa jokin järjestö tukemaan näitä mv-orpoja? Että tällainen järkyttävä katastrofi pitikin sattua juuri uuden vuoden kynnyksellä.

Entä sitten murha.info ja sen tulevaisuus, tuleeko palstan ylläpito toipumaan tästä menetyksestä, se on kuitenkin varmaan raskasta heillekkin kun samanmielinen kollega laittaa pillit pussiin ja luovuttaa. Mihin me kaikki joudummekaan jos vielä tämäkin lopettaa, suomi24:lle vai ylilaudallekko? :roll:
Avatar
PiikkiSika
Adrian Monk
Viestit: 2808
Liittynyt: To Tammi 14, 2016 11:52 pm

Re: MV-lehti / Janitskin / esitutkinta

Viesti Kirjoittaja PiikkiSika »

damfin kirjoitti:Näin vuoden päättyessä tuli hieman paha mieli ja huoli siitä kuinka muutamat palstalaiset mahtavat päästä yli tästä kriisistä, onko esimerkiksi 'sikakoiralla' tukiverkkoa joka tarjoaa kriisiapua ja tukea tässä tilanteessa jossa hänen elämältään on viety pohja pois ja kaikki mihin hän on uskonut ja luottanut on lakannut olemasta.
Täällä on varmasti monia muita samassa tilanteessa, eli olisiko syytä perustaa jokin järjestö tukemaan näitä mv-orpoja? Että tällainen järkyttävä katastrofi pitikin sattua juuri uuden vuoden kynnyksellä.

Entä sitten murha.info ja sen tulevaisuus, tuleeko palstan ylläpito toipumaan tästä menetyksestä, se on kuitenkin varmaan raskasta heillekkin kun samanmielinen kollega laittaa pillit pussiin ja luovuttaa. Mihin me kaikki joudummekaan jos vielä tämäkin lopettaa, suomi24:lle vai ylilaudallekko? :roll:
valvottuani surun murtamana läpi yön ja kelaillen tätä katastrofia - olen tullut tulokseen, että ainoa järkeenkäypä vaihtoehto on ajaa itelle kunnon keesi - maalata nahkarotsiin vasemmisto ja antifa merkkejä, laittaa takin taskuun minigrippusseja ja iso tuubi bostikkia, ja ruveta hengaamaan trendikkäästi kallion puistikoissa ja räkälöiden lähistöllä. Tätä surumarssia kun jaksais tehdä pari vuotta ja samalla ansaitsisi katu-uskottavuutta antifa-älymystön silmissä..?

Toisaalta kun asiaa tarkemmin miettii, niin ohuen ohuena tsäänssinä - kakkosvaihtoehtona on tukan pois ajaminen, pilottirotsin hankinta, niskaleijona tatuoinnin ottaminen (kaverin kännissä tekemä tietysti) muutto keravalle, jossa vihaisena kiljulaskuissa seiniä potkimaan :mrgreen:
! ! ! Eläköön EU-direktiivit ja kansan syväkyykky ! ! !
annaanna

Re: MV-lehti / Janitskin / esitutkinta

Viesti Kirjoittaja annaanna »

Jokainen tekee surutyötä tavallaa 8) !
(Iljakin),
ja rakentaa uutta identiteettiään ja maailmankuvaa ilman Vitun suomaa pönkitystä.
damfin kirjoitti:Näin vuoden päättyessä tuli hieman paha mieli ja huoli siitä kuinka muutamat palstalaiset mahtavat päästä yli tästä kriisistä, onko esimerkiksi 'sikakoiralla' tukiverkkoa joka tarjoaa kriisiapua ja tukea tässä tilanteessa jossa hänen elämältään on viety pohja pois ja kaikki mihin hän on uskonut ja luottanut on lakannut olemasta.
Täällä on varmasti monia muita samassa tilanteessa, eli olisiko syytä perustaa jokin järjestö tukemaan näitä mv-orpoja? Että tällainen järkyttävä katastrofi pitikin sattua juuri uuden vuoden kynnyksellä.

Entä sitten murha.info ja sen tulevaisuus, tuleeko palstan ylläpito toipumaan tästä menetyksestä, se on kuitenkin varmaan raskasta heillekkin kun samanmielinen kollega laittaa pillit pussiin ja luovuttaa. Mihin me kaikki joudummekaan jos vielä tämäkin lopettaa, suomi24:lle vai ylilaudallekko? :roll:
Jaan nämä huolesi ja kiitän edellisellä sivulla olleesta pienoistutkielmasta pedoaueria.
Pedoauer:
Kritiikki maahanmuuttoa ja kotouttamista kohtaan on jopa suotavaa, mutta ilja ja iljan kaverit nyt vaan toteuttavat opittuja käytösmallejaan ilman todellista tarkoitusta.
Tämänkin huomaa helposti mv-lehden uutisista, joissa vihataan kaikkea erilaista.
Mannerheimin nimellä on se Mannerheimin Lastensuojeluliitto, olisiko syytä seurata esimerkkiä melkein presidenttiehdokkaaksi yltäneen kanssa. JanitskininHenkisetOrvot-liitto.
Haamu ja Kauhu ainakin henkistä tukea tarvinnevat.

Eikö se loppukin toimituskunta sieltä tänne Minfoon majoitu sananvapautta nauttimaan. Osa suomalaisesta naispuolisesta toimittajakunnasta on vielä ahdistelematta.
Viimeksi muokannut annaanna, Su Joulu 31, 2017 2:00 pm. Yhteensä muokattu 3 kertaa.
annaanna

Re: MV-lehti / Janitskin / esitutkinta

Viesti Kirjoittaja annaanna »

Ps. Toimituskunta varmaan kiittelee, jos nykyinen tilanne jää pysyväksi, eikä kukaan koskaan pääse tuotoksiaan lukemaan.
:D . Jäävät sisällöt legendoiksi ja koko MVkin aikaa myöten.

Hyvä päätös kaatopaikka sulkea!
Avatar
Marokon Kauhu
Perry Mason
Viestit: 3736
Liittynyt: Ma Maalis 26, 2007 9:06 pm
Paikkakunta: Rio Grande

Re: MV-lehti / Janitskin / esitutkinta

Viesti Kirjoittaja Marokon Kauhu »

annaanna kirjoitti:Jokainen tekee surutyötä tavallaan!,
ja rakentaa uutta identiteettiään ja maailmankuvaa ilman Vitun suomaa pönkitystä.
Tasapainoisempaa vuotta 2018 annamannallekin.

MV jatkajia on jo vaikka kuinka: Veikkaan että MV:lle ei ihan heti löydy ostajaa, koska rahallinen tuloslaskelma on epätasapainossa.
Sen verran tiedän nykyisestä kuviosta, että osalle toimittajista on maksettu kk-palkkaa.
Ei liene kovin kestävää, koska tulot on vähän mitä on.

Mutta MV-tyyliselle medialle, joka tuo ne asiat esiin mitä "vastuullinen media" ei tuo, sille on kyllä tilausta vaikka kuinka.
- Kilo kokaiinia, kolme yhden hinnalla
- Kilo kokaiinia, en oo joutumassa linnaan
- Sösssön sössön
- Äbälä wäbälä
Milan Jaff - jolle annettiin näin ensi alkuun 10 vuotta linnaa
annaanna

Re: MV-lehti / Janitskin / esitutkinta

Viesti Kirjoittaja annaanna »

Kiitos toivotuksesta!
Balanssissa edetään jatkossakin. Don't worry, be happy 2018!

Toivottavasti kykenet tulevaisuudessa kuplassasi pysymään noitten oljenkorsiesi avulla. Suljet silmäsi, sanot taikasanat "tikko tokko, tulen pieneksi kuin mikko" ja toivot, että Suojeluskunnat herätetään henkiin ja oodinit täyttävät kadut ja sitä rataa.

MV ei muuten kyllä tuota toivettasi koskaan toteuttanut, joka kyllä ihan tavoittelemisen arvoinen päämäärä olisi, mutta nythän emme enää voi asiasta ja Vitun sisällöstä koskaan kiistellä, koska todistusaineisto puoleen tai toiseen on tuhottu.
ReissuLasse
Jessica Fletcher
Viestit: 3218
Liittynyt: To Touko 07, 2015 6:47 pm

Re: Ilja Janitskin sulki MV-lehden

Viesti Kirjoittaja ReissuLasse »

Kunhan ei nyt mitkään tulppaannin kasvattajat ja muut ulkomaalaiset ala tekemään omia virityksiään.
Pizzaman
Sofia Karppi
Viestit: 433
Liittynyt: Ke Heinä 06, 2016 8:49 am

Re: MV-lehti / Janitskin / esitutkinta

Viesti Kirjoittaja Pizzaman »

Tiedottikohan Tiina Keskimäki vain rahasta eikä aatteen palosta, kun ei häneltäkään näy missään kommenttia? Jäiköhän häneltä palkkoja saamatta? Entä Iljan tiuhaan vaihtuneilta juristeilta?
Vastaa Viestiin