Lehtien lööpit, jotka eivät ansaitse omaa ketjua (ketju 2)

Sana on vapaa jos netiketti on hallussa.

Valvoja: Moderaattorit

URSA
James Bond (David Niven)
Viestit: 11388
Liittynyt: Pe Loka 25, 2013 6:57 pm

Re: Lehtien lööpit, jotka eivät ansaitse omaa ketjua (ketju

Viesti Kirjoittaja URSA »

Kuvaisivatpa kaikki rikolliset näin esimerkillisesti videoita puuhistaan. Video linkin sivulla.

https://www.mtv.fi/uutiset/rikos/artikk ... en/6711780
Video: Humalaiset miehet räiskivät laittomilla Uzi-konepistooleilla öiseen metsään – asekauppias kuvasi kaiken

Rikos Julkaistu 29.12.2017 10:21

Humalaiset miehet räiskivät laittomilla Uzi-konepistooleilla öiseen metsään

Vaasan hovioikeus tuomitsi kaksi miestä ampuma-aserikoksista tapauksessa, jossa nämä olivat humalassa ampuneet porilaisella metsätiellä Uzi-konepistooleilla metsikköön. Sarjatulta ampuva konepistooli katsottiin oikeudessa erittäin vaaralliseksi ampuma-aseeksi.

Aseet olivat alun perin olleet deaktivoituja, mutta ne oli sittemmin palautettu toimintakuntoisiksi.

Todisteena oikeudessa katsottiin video, jonka oli kuvannut aseiden haltija, joka Satakunnan Kansan mukaan kävi laitonta kauppaa toimintakuntoisiksi korjaamillaan aseilla. Miehen sarjatuliasekaupasta on uutisoitu aiemminkin. Videolla miehet hämmästelevät aseiden tehoa, naureskelevat ja askartelevat aseiden kanssa saadakseen ne toimimaan.

Toinen syytetyistä kuvaili ampumapaikkaa turvalliseksi, sillä ampumakohteena ollut metsikkö oli nouseva rinne.

Miesten mukaan aseet oli otettu paikalla niiden omistajan kuljettaman auton tavaratilasta, minkä jälkeen aseiden omistaja oli itse ampunut aseilla, lipastanut ne uudelleen ja antanut miehille. Nämä ampuivat tämän jälkeen vierekkäin aseilla lippaalliset kohti metsikköä.

Uzilla tulittamisen lisäksi miesten tuomio piti sisällään sen, että nämä olivat hankkineet Suomeen useita deaktivoituja konepistooleja ja pistooleja, mutta eivät olleet esittäneet niitä lain vaatimalla tavalla poliisille.

Hovioikeus antoi tuomionsa 19. joulukuuta. Satakunnan käräjäoikeus tuomitsi viime tammikuussa miehistä toisen neljän kuukauden valvontarangaistukseen, toisen taas 58 tunnin yhdyskuntapalveluun. Hovioikeus ei muuttanut tältä osin tuomioita.
Doctor Lecter
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 17102
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Lehtien lööpit, jotka eivät ansaitse omaa ketjua (ketju

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter »

Suomalaisten älykkyysosamäärä on kääntynyt selvään laskuun, kertoo tuore tutkimus

Suomalaisten älykkyysosamäärä ei enää kasva, vaan se on laskenut 1990-luvun puolivälistä alkaen, väittää älykkyystutkija James R. Flynnin tuore tutkimus.

Tutkimuksesta on uutisoitu viime päivinä useissa eurooppalaisissa tiedotusvälineissä. Uutisten mukaan tutkimuksessa on todettu, että älykkyysosamäärä on kääntynyt selvään laskuun Suomessa, Norjassa ja Tanskassa.

Tutkimuksessa oletetaan, että sama ilmiö koskee myös Ruotsia, jota koskevat tilastot ovat puutteellisia.


Ts.fi
1.1.2018 20:19

Mistähän kummasta moinen voi johtua...? Johtuisiko se siitä, että 90-luvun puolivälissä näissä mainituissa maissa alkoi olla yhä laajemmin haittamaahanmuuttoa Lähi-idästä sekä Afrikasta?
- Eikö geenien vaihtaminen sekä yhdistäminen tuonutkaan niitä huikeita tuloksia, joista meille on kerrottu?

Koulu, koulutus ja yhteiskunta itsessään eivät voi olla syy, sillä meillähän on maailman parhaat viranomaiset.
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!
URSA
James Bond (David Niven)
Viestit: 11388
Liittynyt: Pe Loka 25, 2013 6:57 pm

Re: Lehtien lööpit, jotka eivät ansaitse omaa ketjua (ketju

Viesti Kirjoittaja URSA »

Varas olikin vain janoinen. Ei sentään vienyt pulloa pullonpalautusautomaattiin.

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000005515176.html
Yli miljoonan euron arvoinen varastettu votkapullo löytyi tyhjänä

Julkaistu: 6.1. 8:37

Tanska Kööpenhaminalaisbaarista viety arvokas RussoBaltique-votkapullo löytyi paikalliselta rakennustyömaalta.

Kööpenhaminan poliisi ilmoitti, että tiistaina varastettu 1,3 miljoonan dollarin eli noin 1,1 miljoonan euron arvoinen RussoBaltique-votkapullo on löytynyt paikalliselta rakennustyömaalta – ehjänä, mutta tyhjänä.

Asiasta uutisoi BBC.

Pullo on valmistettu kullasta ja hopeasta, ja sen korkki on koristeltu timanteilla. Pullo oli lainassa kööpenhaminalaisen baarin votkanäyttelyssä.

Votkapullovarkaus tallentui myös baarissa olleelle valvontakameralle. Nauhalla näkyy, kuinka kasvonsa peittänyt varas nappaa pullon näyttelyhyllyltä ja pakenee paikalta. Poliisi ei osaa sanoa, murtautuiko tekijä baariin vai oliko hänellä avain.

– En tiedä, mitä votkalle tapahtui, mutta pullo oli löydettäessä tyhjä, Kööpenhaminan poliisin edustaja Riad Tooba kertoi BBC:n mukaan uutistoimisto AFP:lle.

Pullon arvo ei laskenut


Baarinomistaja Brian Ingberg voi kuitenkin huokaista helpotuksesta, sillä hänen mukaansa pullo ei ole menettänyt arvoaan, vaikka sen sisältö onkin poissa.

– Votkajumala pelasti meidät, Ingberg kommentoi tanskalaislehti Ekstra Bladetille BBC:n mukaan.

Ingberg kertoi, että pullo on mahdollista täyttää uudelleen samalla votkalla, jota hänellä on yhä varastossa. Hän aikoo laittaa pullon uudelleen näytille.

Pullon valmistamiseen käytettiin kolme kiloa kultaa ja kolme kiloa hopeaa.

Ingberg lainasi pullon näyttelyyn latvialaiselta Dartz Motor Companylta puoli vuotta sitten. Venäläinen loistoautomerkki Russo-Baltique lanseerasi votkan satavuotisjuhliensa kunniaksi.

Pullo nähtiin yhdessä House of Cards -hittisarjan jaksossa, jossa Venäjän presidentti antoi sen lahjaksi Yhdysvaltain presidentille.
Tuleekohan krapulaiselle(?) varkaalle hämärä mielikuva uutisia nähdessään, että "hetkinen, enkös minä ryypännyt juuri tuollaisesta kimaltelevasta pullosta... " Mahtaa harmittaa, jos tajuaa jättäneensä jonnekin lojumaan pelkkänä romumetallinakin arvokkaan pullon. Lähes täydellinen rikos, mitä nyt (pullon tyhjenemisestä päätellen) kännissä hukkasi miljoonasaaliin.
aivoriihi
Axel Foley
Viestit: 2224
Liittynyt: Su Loka 04, 2015 8:16 am

Re: Lehtien lööpit, jotka eivät ansaitse omaa ketjua (ketju

Viesti Kirjoittaja aivoriihi »

Taa on kylla niin hupaisa "varkaus" etta panee ihmettelemaan :lol:

Latvialainen Dartz Motor Company lainaa miljoonan euron arvoisen kultaisen, hopeisen ja timanteilla koristellun (tayden) vodkapullon tanskalaisen baarin vodkanayttelyyn. Pullo asetetaan naytille avoinaiselle lasihyllylle kymmenien/satojen? vodkapullojen sekaan. Miljoonan euron kultaista vodkapulloa ei baarin omistajan Brian Ingbergin mukaan oltu vakuutettu :!: :?:

Kolme eri kameraa taltioi varkauden. Huppupainen ja huivitettu jaba skannailee taskulampun valossa lasisia pullorivistoja ja yee haa, sielta se kultainen pullo loytyi, vasemmasta perakulmasta. Nyt vaan flaska povitaskuun ja kiiruusti ulos.

Ei, piti viela kaantya kaytavassa/portaikossa, juosta takaisin kameran eteen (nyt huppu alhaalla ja huivi havinneena. Profiili nakyy ihan kivasti kameratallenteella.

Myohemmin miljoonan euron pullo loytyi tyhjana raksalta :mrgreen:

Taahan on parempaa kun ne kesat intiassa tai kotiin takaisin :lol: :lol:
"It is great to be a blonde. With low expectations it's very easy to surprise people."
Pamela Anderson
URSA
James Bond (David Niven)
Viestit: 11388
Liittynyt: Pe Loka 25, 2013 6:57 pm

Re: Lehtien lööpit, jotka eivät ansaitse omaa ketjua (ketju

Viesti Kirjoittaja URSA »

Vuoden isä? Vai oliko isä niin paniikissa, ettei tajunnut hälyttää apua etsimään lasta? Nuorisojoukko oli kerrankin oikeassa paikassa oikeaan aikaan, muuten otsikko olisi toinen.

https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000005520176.html
3-vuotias harhaili yksin pakkasessa taskulamppu kädessään Ylivieskassa – ampumaradalle mennyt isä kertoi jättäneensä lapset autoon

Poliisi löysi etsintöjen jälkeen miehen, jonka kyydissä lapsi oli ollut. Mies kertoi olleensa ampumaradalla ja jättäneensä lapset siksi ajaksi autoon.

Julkaistu: 11.1. 5:10

Ylivieskan Huhmarin hiihtokeskuksesta löytyi keskiviikkona puolenyön aikaan 3-vuotias lapsi yksin harhailemasta, kertoo poliisi tiedotteessa.

Paikalla oli pakkasta kahdeksan astetta. Lapsella oli päällään ulkovaatteet mutta ei hansikkaita. Hän oli ehtinyt kävellä pimeässä taskulampun kanssa noin kahden kilometrin matkan, ennen kuin sattumalta paikalle saapunut nuorisojoukko otti hänet auton kyytiin ja ilmoitti asiasta hätäkeskukseen.

Poliisin mukaan paikalle tilattu sairaankuljetus totesi lapsen voineen olosuhteisiin nähden hyvin.

Poliisi herätti neljän talon asukkaat lapsen huoltajia ja lähtöpaikkaa etsiessään.

Vasta noin puolitoista tuntia lapsen löytymisen jälkeen Huhmarin takaa ampumaradan vierestä löytyi auto, joka oli jumittunut lumeen, poliisi kertoo.

Auton luona seisoi mies toisen pienen lapsen kanssa. Löydetyn lapsen isäksi paljastunut mies kertoi olleensa radalla ampumassa lasten nukkuessa autossa. Kun mies oli palannut takaisin autolleen radalta, hän oli havainnut toisen lapsen kadonneen autosta. Samalla auto oli juuttunut syvälle hankeen.

Lapsi palautettiin isälleen Ylivieskan poliisiasemalla.

Sosiaaliviranomaiset tutkivat tapahtunutta.
Doctor Lecter
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 17102
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Lehtien lööpit, jotka eivät ansaitse omaa ketjua (ketju

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter »

Helsingin uuden piispan, Teemu Laajasalon, luottokortinkäyttö herättää keskustelua. Edellinen piispa, Irja Askola laittoi myös "Visan vinkumaan", mutta koska hän on nainen ja otti sillai niiku kivasti kantaa suomalaisia syyllistäen, niin jo vain asia vaiettiin.

Eipähän tuo minulle kuulu, mutta uutiskynnyksen ylitettyään siihen voi ottaa kantaa. Niin teki myös presidentti Sauli Niinistö:

Presidentti Niinistö piispan holtittomasta rahankäytöstä: "Hyvin valitettavaa"

Sauli Niinistö ei ole käyttänyt luottokorttejaan kertaakaan.

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö korostaa vastuullisuutta yhteisten varojen käytössä. Keskisuomalainen kysyi Niinistöltä lauantaina Jyväskylässä kommenttia Helsingin piispa Teemu Laajasaloon kohdistuneista väärinkäytösepäilyistä, jotka liittyvät hänen toimiinsa Kallion kirkkoherrana.
– Koskaan ei saisi haksahtua ajattelemaan niin, että yhteiset rahat ovat minun käytössäni, vaan päinvastoin, noudattaa niiden suhteen suurempaa huolellisuutta kuin omien rahojensa käytössä, valitsijayhdistyksen presidenttiehdokas Niinistö totesi.

Poliisi selvittää, pitäisikö Laajasalon taloussotkuista aloittaa esitutkinta. Helsingin hiippakuntavaltuuston puheenjohtaja Johanna Korhonen vaatii Laajasalolta selvitystä muun muassa viimetalvisesta Israelin-työmatkan matkustusmenoista sekä luottokorttimaksujen puuttuvista kuiteista.

Niinistö kertoi Keskisuomalaiselle, ettei ole koskaan käyttänyt yhteisöltä saamiaan luottokortteja.
– Laskin tässä yhtenä päivänä, että halussani on ollut viisi yhteisön myöntämää luottokorttia: Palloliitosta, kokoomuksesta, eduskunnasta, EIP:stä (Euroopan investointipankki) sekä nyt valtiolta. Koskaan en ole käyttänyt niitä, sillä muutenkin on pärjännyt.

Laajasalon taloussotkujen lisäksi "hyvin valitettavina tapauksina" Niinistö pitää Tullin pääjohtajan Antti Hartikaisen virkarikossyytettä sekä valtakunnansyyttäjä Matti Nissisen virkarikostuomiota.
– Näihin oikeusjärjestelmämme antaa ja on antanut vastauksensa, mikä on hyvä asia siinä mielessä, että kyetään siihen. Uskon, että tolkun ja suomalaisen lautamiesjärjen vaatimukset tyydyttyvät silloin, kun oikeuslaitos toimii ja asiat selvitetään, Niinistö sanoi.


Keskisuomalainen
13.01.2018 19:03

Seksuaalisesti poikkeavaksi julkisesti ilmoittautunut, ja potkut saanut entinen päätoimittaja Johanna Korhonen on hän, joka on aktiivisesti piispan kimpussa. Irja Askolan rahankäyttöön hänellä ei ole ollut huomautettavaa ja kun se oma ehdokas (nainen) ei päässyt Askolan seuraajaksi, niin jotain kiusaa se pitää keksiä. "Se mikä oli sallittua edeltäjällesi, ei ole sitä sinulle".

Mutta toisaalta; Niinistö jeesustelee julkisten ja yhteisten varojen käytöstä, mutta samalla "ei voi mitään" sille, että Suomelle tuli useamman miljardin vuosittaiset kulut ns turvapaikanhakijoiden vyörystä.
- Ehkä se velvoittaa ampumaan hyttystä tykillä. Mene ja tiedä.
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!
damfin
James Bond (David Niven)
Viestit: 10654
Liittynyt: Ke Elo 10, 2011 1:04 am

Re: Lehtien lööpit, jotka eivät ansaitse omaa ketjua (ketju

Viesti Kirjoittaja damfin »

Islantilaiset rassistit eivät päästäneet miestä lennolle koska väärän värinen, vai mikä muu olisi voinut olla syynä? :mrgreen:
Mies yritti livahtaa lennolle yllään 10 paitaa ja 8 housut – lentoyhtiö käännytti portilta

Tapaus sattui Islannissa Keflavikin lentoasemalla viime viikolla.

Englantilaisen lentomatkustajan kotimatka sai tylyn lopun, kun häntä ei huolittu Islannista lähteneelle British Airwaysin lennolle liian paksun vaatekerran takia viime keskiviikkona.

Brittimedioiden mukaan Ryan Carney Williamsilla oli yllään jopa kahdeksat housut ja kymmenen paitaa. Kerrospukeutumisella mies halusi välttyä maksamasta ylimääräisiä matkatavaramaksuja, sillä vaatteille ei ollut enää sijaa hänen matkalaukussaan.

Asiasta uutisoi muun muassa The Telegraph ja Mirror.

Medioiden mukaan Ryan kieltäytyi poistumasta lennon lähtöportilta henkilökunnan neuvoista huolimatta, jonka takia paikalle kutsuttiin vartijat.


Tapauksesta turhautunut Ryan avautui saamastaan kohtelusta kärkkäin sanakääntein sosiaalisessa mediassa. Twitterissä julkaisemallaan videolla hän esittelee persoonallista asukokonaisuuttaan ja toteaa olevansa pettynyt lentoyhtiön toimintaan.

Ryan Hawaii @RYAN_HAWAII

@British_Airways hi being held at Iceland Keflavik airport because I had no baggage put all the clothes on and they still won't let me on. Racial profiling? Or..... pic.twitter.com/NKgpe1cPFP


Toisessa pätkässä mies yrittää tivata lentokenttähenkilökunnalta, miksei häntä päästetä koneeseen.

– Voitteko selittää, miksi en pääse lennolle, Ryan inttää.

– Onko meidän kutsuttava poliisi paikalle, nainen vastaa ja kieltää matkustajaa tiukasti kuvaamasta heitä.

Kertomansa mukaan Ryan palasi lentoasemalle heti seuraavana päivänä, mutta tapahtuneen kiirittyä muiden lentoyhtiöiden korviin, häntä ei huolittu myöskään torstaina lähtevälle EasyJetin lennolle.

– Ja taas! Käännytettiin kahdelta lennolta kahtena päivän ilman pätevää syytä, matkustaja harmitteli Twitterissä.

The Telegraphin mukaan Ryan pääsi lopulta määränpäähänsä norjalaisen lentoyhtiön voimin.
https://www.is.fi/matkat/art-2000005529641.html

Nyt äkkiä Etelä-Afrikkalaiset mellakoimaan ja protestoimaan British Airwaysia vastaan, ei muuta kuin kyseisen rassistifirman toimitilat apinan raivolla päreiksi :lol:
Avatar
On Anoi Kaa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11798
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Siivoojamies heilui pörssifirmassa puukon kera

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa »

Mies heilui veitsen kanssa suomalaisen pörssiyrityksen tiloissa Helsingissä – poliisi haki pois
Julkaistu: 18.1. 21:10

Tapauksesta tehtiin rikosilmoitus laittomasta uhkauksesta.

Helsingin poliisi kertoo saaneensa keskiviikkona klo 11.09 hätäilmoituksen miehestä hississä veitsen kanssa.

Komisario Esa Pennanen Helsingin poliisista kertoo, että partio meni hälytyksen jälkeen paikalle Helsingin Ruoholahdessa sijaitsevan tietotekniikkayrityksen tiloihin ja tilanne saatiin rauhoitettua.

Poliisin mukaan tapauksesta selvittiin ilman loukkaantumisia. Poliisin mukaan mies toimitettiin tapauksen jälkeen sairaalaan tutkimuksiin.

Tapauksesta tehtiin rikosilmoitus laittomasta uhkauksesta. Poliisi ei kommentoi asiaan liittyviä yksityiskohtia, sillä kyseessä on tutkinnassa oleva asia.

Yrityksen viestintäjohtaja vahvistaa Ilta-Sanomille, että yhtiön päämajassa Helsingissä sattui keskiviikkona välikohtaus, jossa kukaan ei loukkaantunut.

Viestintäjohtajan mukaan tapauksessa ei ollut osallisena pörssiyrityksen työntekijöitä eikä asialla ole mitään tekemistä yhtiön liiketoiminnan kanssa. Osalliset olivat viestintäjohtajan mukaan ulkoisen yhtiön työntekijöitä.

Ilta-Sanomien saamien tietojen mukaan kyseessä oli ulkoiselle siivousyritykselle työskennellyt henkilö.

Anu Kerttula
IS


Onko syynä ollut:
- Huono palkkataso?
- Paska kohtelu, ei tervehditä, vältellään?
- Puukkomiehen kokema rasismi?
- Siivouspekujen keskinäiset erimielisyydet tärkeistä työhön liittyvistä asioista, esim. maton asemoinnista ja rukousajankohdista?
Ironiainjektio: Mitä enemmän injektiot, sitä enemmän infektoit (tuore tutkimus). Tästä syystä virustaudit ja syövät saavat usein vallan boostaamisen jälkeen. Olkaa viisaita ja pysähtykää hetkeksi.
sörsse
Rico Tubbs
Viestit: 1261
Liittynyt: Ma Tammi 16, 2017 1:30 am

Re: Siivoojamies heilui pörssifirmassa puukon kera

Viesti Kirjoittaja sörsse »

Liekkö hää ihan huuvellut Allua hisiin?
URSA
James Bond (David Niven)
Viestit: 11388
Liittynyt: Pe Loka 25, 2013 6:57 pm

Re: Siivoojamies heilui pörssifirmassa puukon kera

Viesti Kirjoittaja URSA »

Todennäköisyys että joku kantasuomalainen mies työskentelisi Helsingissä siivoojana on aika olematon. Eiköhän se ole taas joku insinööri, joka vaihtoi mopin veitseen. Onneksi siivooja ei saanut hissiä käyntiin ja/tai firman turvamiehet näkivät valvontakameroista ettei kädessä ole siivousvälinettä.
Jukka Siintonen
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1309
Liittynyt: Ti Tammi 26, 2016 6:36 pm

Re: Siivoojamies heilui pörssifirmassa puukon kera

Viesti Kirjoittaja Jukka Siintonen »

Todennäköisyys sille, että siivoilija oli lähi-itäläinen muslimi on lähes 100%, kun tiedotuksessa kerrotaan vain riehujan sukupuoli.
aumari
Vic Mackey
Viestit: 1995
Liittynyt: Ke Touko 22, 2013 1:46 pm

Re: Siivoojamies heilui pörssifirmassa puukon kera

Viesti Kirjoittaja aumari »

Jukka Siintonen kirjoitti:Todennäköisyys sille, että siivoilija oli lähi-itäläinen muslimi on lähes 100%, kun tiedotuksessa kerrotaan vain riehujan sukupuoli.
Olen nähnyt joitakin suomalaisia miesopiskelijoita siivoojina, muuten miessiivoojat ovat näyttäneet afrikkalaisilta.
Doctor Lecter
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 17102
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Lehtien lööpit, jotka eivät ansaitse omaa ketjua (ketju

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter »

Vuosikausia on hoettu "onhan meillä varaa".

Se on tarkoittanut lähinnä sitä, että olemme jotain mystistä ja ikuista velkaa kehitysmaille ja että meidän velvollisuus on pelastaa kaikki ja että meillä muka olisi siihen varaa.

Naurettava luulo ja taakaksi annettu sananparsi.

Mutta kävikin niin, että meillä ei sitten olekaan varaa - siis auttaa omia kansalaisiamme:

Tuhansia ihmisiä viikoittain auttava Hurstin ruoka-apu on vaarassa loppua: ”Kirstun pohja näkyy jo”

Kokonaan lahjoitusten varassa oleva Hurstinapu on suurissa vaikeuksissa. Rahaa riittää enää tammi-helmikuuksi.


Iltalehti
20.1.2018 klo 13.23

Tähän taas nämä:
leipajono.jpg
leipajono.jpg (254.81 KiB) Katsottu 3962 kertaa
leipaa_jonottamatta.jpg
leipaa_jonottamatta.jpg (11.44 KiB) Katsottu 3962 kertaa
Toinen tapaus kertoo sekin siitä, miten me palvomme maata muukalaisten edessä:

Maa vajoaa rivitalojen alta Pälkäneellä - kaatopaikalle rakennetut kodit romahdusvaarassa, asukkaat velkaloukussa

Iltalehti
21.1.2018 klo 09.09

Asukkaille on tarjolla kunnalta lämmintä kättä ja omakustanteinen vuokra siihen päälle. Lainan vakuutena olevat talot ovat korjauskelvottomia, joten niiden vakuusarvo on nolla.

Kunta ei voi auttaa. Eipä tietenkään.

Mutta! Jos kunnalle tarjottaisiin vaikkapa kuutta bussilastillista muukalaisia joistain "persläpimaista", niin kyllä olisi apua, majapaikkaa, ruokaa, vaatetta, terveydenhoitoa, hammashoitoa, verensokerin mittausta, traumaterapiaa, päivärahaa, koulutyttöä sun muuta tarjolla vaikka lopuksi ikää.
- Kulujahan sellaisesta ei tule, sillä valtio maksaa kulut = se kuuluisa elämänvalhe, missä ikään kuin todetaan, että on olemassa rahaa, mikä ei ole mistään muualta pois.

Kaikki tämä löytyisi nopeasti ja kunta ylpeilisi sillä, että voivat auttaa "hädässä olevia".

Mutta kun kyse on suomalaisista, oman kunnan asukkaista, niin apua ei löydy. Ei, elleivät he itse maksa!
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!
Jukka Siintonen
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1309
Liittynyt: Ti Tammi 26, 2016 6:36 pm

Re: Lehtien lööpit, jotka eivät ansaitse omaa ketjua (ketju

Viesti Kirjoittaja Jukka Siintonen »

olivat hankkineet Suomeen useita deaktivoituja konepistooleja ja pistooleja, mutta eivät olleet esittäneet niitä lain vaatimalla tavalla poliisille.
Siis mistä lähtien poliisille on pitänyt näyttää aseen muotoiset koristeet?
Avatar
PiikkiSika
Adrian Monk
Viestit: 2808
Liittynyt: To Tammi 14, 2016 11:52 pm

Re: Lehtien lööpit, jotka eivät ansaitse omaa ketjua (ketju

Viesti Kirjoittaja PiikkiSika »

Jukka Siintonen kirjoitti:
olivat hankkineet Suomeen useita deaktivoituja konepistooleja ja pistooleja, mutta eivät olleet esittäneet niitä lain vaatimalla tavalla poliisille.
Siis mistä lähtien poliisille on pitänyt näyttää aseen muotoiset koristeet?
maailmaan mahtuu aika sekalainen setti erilaisia "deaktivointeja", josta syystä ulkomailta tuodut koristeet täytyy tarkastaa - siis onko operaatio tehty oman lainsäädäntömme vaatimusten mukaisesti? jos esim deaktivointi tehty jossain vinku-intiassa - juottamalla tinaa piippuun tms. niin sehän nyt vaan ei käy... valitettavasti :mrgreen:
! ! ! Eläköön EU-direktiivit ja kansan syväkyykky ! ! !
Vastaa Viestiin