Rotevat metallihampaat ryöstelevät Helsingissä

Tähän osioon onnettomuudet ja muu rikoksiin liittyvä keskustelu.
Avatar
poikani
Telkkaridekkareiden asiantuntija
Viestit: 9987
Liittynyt: Ti Heinä 05, 2011 8:50 pm
Paikkakunta: ?? ???????

Rotevat metallihampaat ryöstelevät Helsingissä

Viesti Kirjoittaja poikani »

Ilta-Sanomat kirjoitti:Helsingin poliisi: Varokaa metallihampaisia varkaita! ”He ovat harvinaisen röyhkeitä”

Julkaistu: 29.3. 11:50

Varkaat ovat rotevia, heillä on kulta- tai metallihampaat.

Helsingin poliisi varoittaa eri puolilla kaupunkia liikkuvista röyhkeistä myymälävarkaista. Heidän taktiikkanaan on, että liikkeeseen tulee kaksi miestä. Toinen kiinnittää myyjän huomion niin, että toinen voi näpistellä rahoja ja tavaroita.

– Parturikampaamon takahuoneesta on varastettu puhelimia, jonkin myymälän kassasta on viety rahaa, rikoskomisario Pekka Seppälä luettelee tapauksia.

Yhdessä Pihlajamäen ravintolassa varkaat yrittivät ensin ostaa 10 eurolla syötävää. Varkaat maksoivat tuotteen sadalla eurolla. Kun myyjä meni takahuoneesta hakemaan vaihtorahaa, varkaat yrittivät viedä lihalaatikon.

– Varkaat menivät suoraan tiskin taakse tutkimaan ravintolan jääkaappia niin, että myyjä jäi oven ja seinän väliin. He ovat harvinaisen röyhkeitä, Seppälä kertoo.

Miehet ovat liikkuneet eri kaupunginosissa. Rikosilmoituksia on tehty Oulunkylästä, Vallilasta, Alppilasta, Pihlajamäestä, Kaivopuistosta, Kannelmäestä.

Seppälä kertoo, että jossakin kauppakeskuksessa myymälävarkaat ovat käyneet järjestelmällisesti pikkuliikkeitä läpi. Houkuttelevia kohteita ovat liikkeet, joissa myyjä on yksin. Myyjä voi tuntea olonsa turvattomaksi miesten tultua.

– Miehet ovat isoja, rotevia, 180–185 senttiä pitkiä, tummatukkaisia. Heidän tunnusmerkkinsä on, että heillä on suussaan kulta- ja metallihampaita.

Miehet eivät puhu suomea.

Mahdolliset vihjetiedot voi ilmoittaa Helsingin poliisille sähköpostitse osoitteeseen analyysi.helsinki(at)poliisi.fi tai puhelimitse numeroon 0295 417 931.

Heidi Vaalisto
https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005622718.html

Kultakin muuten on metalli.

Laitoin otsikkoon tarkoituksella ryöstelyn, enkä varastelua, koska selvää väkivallalla uhkaamistahan tässä on ilmassa. Toivottavasti ylläpito jättää tällä kertaa otsikkoni neitseelliseksi.
????? ?? ??????.
Chikatilo
Christopher Lorenzo
Viestit: 1517
Liittynyt: Ke Huhti 27, 2011 12:06 am

Re: Rotevat metallihampaat ryöstelevät Helsingissä

Viesti Kirjoittaja Chikatilo »

Olisiko kyseessä tämä herra ystävineen? SPECTRE:n hommiahan tämän täytyy olla, kukapa muu kulkisi metallihampaat suussa?
Liitteet
Roteva metallihammas
Roteva metallihammas
jaws.JPG (56.43 KiB) Katsottu 6614 kertaa
Kaikki sanomassa esitetty on mielikuvituksen tuotetta eikä sillä ole yhteyttä todellisiin tapahtumiin tai henkilöihin. Mahdolliset samankaltaisuudet ovat pelkkää sattumaa. Kirjoittaja on poliittisesti täysin korrekti.
gravedigger
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1314
Liittynyt: La Marras 17, 2007 8:50 pm
Paikkakunta: Rairairailaamassa

Re: Rotevat metallihampaat ryöstelevät Helsingissä

Viesti Kirjoittaja gravedigger »

Siinä on nälkä yllättänyt isot ja rotevat rosvot, että oikeen lihalaatikkoa hamuttiin. Paljohan sitä proteiiniä kuluu kun ympäri kyliä rötöstellään menemään kultahampaat kiiluen.
Mä oon Matti, sä oot vaan Mervi
maksuton nainen
Lauri Hanhivaara
Viestit: 129
Liittynyt: Ma Huhti 04, 2016 12:07 pm
Paikkakunta: uusimaa

Re: Rotevat metallihampaat ryöstelevät Helsingissä

Viesti Kirjoittaja maksuton nainen »

Ei kovin pahoja ryöstelijöitä sitten kuitenkaan, kun satasta on tarjonneet maksuksi. Mitenköhän iso lihalodju on ollut, satasella saa jo jonkin verran sitä lihaakin.. Olkoonkin että menivät ominpäin jääkaapille penkomaan. Outo ryöstö, olikohan se raha väärennetty? Sitten tossa olisi jotain "järkeä"
Avatar
Kissankello
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1401
Liittynyt: To Loka 23, 2014 8:46 pm

Re: Rotevat metallihampaat ryöstelevät Helsingissä

Viesti Kirjoittaja Kissankello »

Liittyykö tähän metallihampaisuuteen joku kiertoilmaus, vai vain sattumalta osuneet metallihampaat samaan varasliigaan? Eivät puhu suomea, mitähän kieltä ovat puhuneet? Jotain varmastikin ovat puhuneet, jos metallihampaat on suussa ylipäätään nähty...
"Before you embark on a journey of revenge, dig two graves."
- Confucius (Chinese philosopher & reformer, 551 BC - 479 BC)
Vastaa Viestiin