7v lapsen ruumis löydetty roskiksesta, Wien

Ulkomailla tapahtuneet selvitetyt tai vielä selvittämättömät henkirikokset

Valvojat: Raid, Moderaattorit

Lamosalali
Aloitteleva besserwisser
Viestit: 56
Liittynyt: Su Kesä 05, 2016 11:46 am

7v lapsen ruumis löydetty roskiksesta, Wien

Viesti Kirjoittaja Lamosalali » La Touko 12, 2018 3:45 pm

7-vuotias wieniläistyttö ilmoitettiin eilen illalla klo 23.30 kadonneeksi. Lasta etsittiin yötä myöten ja myös koirien avulla, kunnes tänään aamulla klo 8.30 ruumis löytyi roska-astian tyhjennyksen yhteydessä.

Tyttö nähtiin viimeksi perjantaina iltapäivällä klo 15 talon sisäpihalla leikkipaikalla. Hän asui vanhempiensa kanssa samalla kadulla kuin mistä ruumis löytyi. Ruumis oli laitettu jätesäkkiin.

Kuolinsyytä tutkitaan, poliisi epäilee että tyttö murhattiin.

http://wien.orf.at/news/stories/2912341/

J.Maybrick
Columbo
Viestit: 2346
Liittynyt: Ma Tammi 21, 2013 1:09 pm

Re: 7v lapsen ruumis löydetty roskiksesta, Wien

Viesti Kirjoittaja J.Maybrick » Su Touko 13, 2018 7:37 pm

Mädchen getötet: Ermittlungen auf Hochtouren

Die Ermittlungen nach dem Tod eine Mädchens in Döbling laufen weiter auf Hochtouren. Die Siebenjährige ist am Samstag tot in einem Mistkübel gefunden worden. Getötet wurde sie mit einem Stich in den Hals, ergab die Obduktion.

Über die Mordwaffe konnte die Polizeisprecherin Irina Steirer vorerst keine Auskunft geben. Die Obduktion ergab keine Hinweise auf sexuelle Übergriffe, so Steirer. Die Ermittlungen würden jedoch weiterhin auf Hochtouren laufen, so würden Zeugen sowie die aus Tschetschenien stammenden Angehörigen der Siebenjährigen einvernommen.
Ruumiinavaus paljasti kuolinsyyksi piston kaulaan. Murha-aseesta ei annettu vielä mitään tietoja, mutta ruumiinavauksen perusteella ei ole ilmennyt merkkejä seksuaalisesta pahoinpitelystä. Uhrin perhe tshetsheenitaustainen.
Mikä piilee lumessa, tulee julki suvessa, ja sama toisella kotimaisella Vad som göms i snö kommer upp i tö

Lamosalali
Aloitteleva besserwisser
Viestit: 56
Liittynyt: Su Kesä 05, 2016 11:46 am

Re: 7v lapsen ruumis löydetty roskiksesta, Wien

Viesti Kirjoittaja Lamosalali » Su Touko 13, 2018 9:21 pm

Lisäinfoa edelliseen:

Seksuaalisesta hyväksikäytöstä ei löytynyt merkkejä. Talon asukkaat epäilevät tekijän asuvan naapurustossa, sillä vieras ei heidän mukaansa olisi pystynyt laittamaan ruumista sisäpihan roskikseen, koska kyseinen roskis on lukittu.

Lamosalali
Aloitteleva besserwisser
Viestit: 56
Liittynyt: Su Kesä 05, 2016 11:46 am

Re: 7v lapsen ruumis löydetty roskiksesta, Wien

Viesti Kirjoittaja Lamosalali » Ti Touko 15, 2018 9:18 pm

Tekijä on pidätetty. Kuten epäiltiin, kyseessä oli naapuri.

Tiistain vastaisena yönä 16-vuotias Robert K. pidätettiin epäiltynä Hadishin murhasta. Robert K. kertoo joutuneensa perjantaina silmittömän vihan valtaan, ja lapsi oli "väärässä paikassa väärään aikaan." Hän ei kadu tekoaan eikä osoita juurikaan sympatiaa.

Poliisi kuulusteli naapurustoa ja käytti myös koiria, jotka haistoivatkin jäljen tekijän asunnolta. Asunnon edustalta oli pyyhitty pois verijälkiä. Myös asunnon sisältä löytyi verta. Ensin tekijä väitti viillelleensä itseään koulussa ja verijälkien johtuvan siitä, mutta verta oli niin paljon, ettei kertomusta pidetty uskottavana. Tekijä oli vienyt uhrin kylpyhuoneeseen ja puukottanut tämän siellä keittiöveitsellä niin brutaalisti, että uhrin pää oli melkein irronnut.

Tekijä ei voinut jättää uhria asuntoon, sillä hän tunsi uhrin ennestään ja he olivat usein vierailleet toistensa luona. Tekijä asuu vanhempiensa kanssa ja perheet tuntevat toisensa.

Puukotuksen jälkeen tekijä laittoi ruumiin jätesäkkiin ja vei roskikseen. Lopuksi hän yritti siivota asunnosta jälkiä, siinä kuitenkaan onnistumatta.

Poliisi kuvailee tekijää sydämettömäksi ja kylmäksi ihmiseksi, joka ei osoita minkäänlaisia tunteita. Tekijä sanoi, että häntä säälittää äiti mutta ei itse uhri. Epäselväksi jäi, tarkoittiko hän omaa äitiään vai uhrin äitiä. Tekijän äiti murtui teon selvittyä täysin ja hänet vietiin hoitoon. Myös tekijän isän kerrotaan olevan shokissa.

Vastaa Viestiin