Hells Angels MC (ketju 2)

Sana on vapaa, jos uskaltaa...
putsari
Ainesta Watsoniksi
Viestit: 4716
Liittynyt: Su Loka 22, 2017 8:04 pm

Re: Hells Angels MC (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja putsari »

Ja kesän tullen vuohineuvokset ajelee vanhoilla volvon romuilla liivit päällä. Noinhan se on ollut jo vuosia Tanskassa ja Ruotsissa Banditoksella. Noissa maissa on pakolaisina tulleita vuohineuvoksia useissa paikoissa ollut kauan aikaa jo pressoina.
Karvasvarvas kirjoitti: Ke Joulu 28, 2022 3:55 pm
Mc Mafia kirjoitti: Ke Joulu 28, 2022 8:43 am Ei, 4 000 000 000 x 0,022 = 88 000 000
Lasket 2,2 % todennäköisyydellä.
Sniffaaja
Martin Riggs
Viestit: 608
Liittynyt: Ti Touko 26, 2015 6:59 am

Re: Hells Angels MC (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Sniffaaja »

Nöykkiöön pitää rakentaa erillinen rukoushuone ja baaritiski poistaa. Perinteiset talli-huorat puetaan burkhiin ja ylä-taloon perustetaan moskeija :D
http://www.osuva.com/ - joukko- ja perhesurmaajien treenipaikka vuodesta 2000. Parhaimmat aseet ja kouluttajat.
Corleone18
Jack Taylor
Viestit: 17
Liittynyt: La Tammi 20, 2018 12:36 pm

Re: Hells Angels MC (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Corleone18 »

Tässä jo vanhempaa juttua yhdestä ruotsin jäsenestä, rupee herralla oleen ikää jo kiitettävästi noihin porukoihin. Harmi vaan teksti on ruotsiksi. http://www.frontface.se/08nr/02sid/02a.htm
Äitylit-Oulu
Poliisikoira Rex
Viestit: 287
Liittynyt: Ti Tammi 02, 2018 6:36 am

Re: Hells Angels MC (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Äitylit-Oulu »

Lempinimi "Nöykkiön kalifi" alkaa saada aivan uuden merkityksen, joka kuvaa hyvin tehtävän kuvaa :)
Avatar
PiikkiSika
Adrian Monk
Viestit: 2808
Liittynyt: To Tammi 14, 2016 11:52 pm

Re: Hells Angels MC (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja PiikkiSika »

Törmäsin kaupassa linkkariin. Livenä vitriinissä ja hieman avattuna näytti aikas lailla eräältä erittäin varjellulta logolta. Nyt netistä katsottuna näkee toki selkeitä erojakin, mutta minkäs sitä ensireaktiolle ja selkeälle mielleyhtymälleen voi?
https://www.albainox.com/index.php?idio ... magen=1713 Ihan ..tun hitaat sivut.
! ! ! Eläköön EU-direktiivit ja kansan syväkyykky ! ! !
Jokier
Susikoski
Viestit: 31
Liittynyt: Ke Marras 05, 2008 8:46 pm

Re: Hells Angels MC (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Jokier »

PiikkiSika kirjoitti:Törmäsin kaupassa linkkariin. Livenä vitriinissä ja hieman avattuna näytti aikas lailla eräältä erittäin varjellulta logolta. Nyt netistä katsottuna näkee toki selkeitä erojakin, mutta minkäs sitä ensireaktiolle ja selkeälle mielleyhtymälleen voi?
https://www.albainox.com/index.php?idio ... magen=1713 Ihan ..tun hitaat sivut.
Onhan esim Wish:llä ihan oikealla logolla varustettuja paitoja ja sormuksia myynnissä. Epäilen ettei ole kyllä kerhon virallinen kauppa sekään. :D
-se moottorisaha blondi mihin se hävis?
-siltä loppu bensa.
parasetamoli
Lauri Hanhivaara
Viestit: 121
Liittynyt: To Heinä 10, 2008 5:59 pm

Re: Hells Angels MC (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja parasetamoli »

Mies ampui rynnäkkökiväärillä kerhotilaa kohti – ase edelleen kadoksissa
Etelä-Karjalassa on tapahtunut kolme vakavaa väkivallantekoa, jotka saattavat liittyä toisiinsa.

Kaakkois-Suomen poliisi tutkii parhaillaan Lappeenrannassa ja Imatralla sattuneita poikkeuksellisia väkivaltatapauksia.

Perjantai-iltana 4. toukokuuta Imatralla oli pahoinpidelty mies. Maassa maannutta vuonna 1989 syntynyttä miestä olivat useat henkilöt lyöneet ja potkineet. Iskut ovat poliisin mukaan osuneet päähän, minkä takia asiaa tutkitaan törkeänä pahoinpitelynä.

Rikoskomisario Marko Heinosen mukaan teosta on vangittu kaksi Lappeenrantalaista miestä. Heistä toinen on syntynyt vuonna 1989 ja 1991.

Poliisi olettaa, että nämä vuonna 1989 ja 1991 syntyneet sekä heidän lisäkseen 1961 syntynyt mies olisivat maaliskuussa yrittäneet suistaa Kuutostiellä Lappeenrannan ja Taavetin välisellä tieosuudella joutsenolaisen miehen auton tieltä. He olivat ajaneet autollaan joutsenolaisen miehen kuljettaman auton etupuolelle, kääntyneet ympäri ja törmänneet auton keulaan niin, että auto kärsi pahoja vaurioita.

Ajoneuvon pakkopysäytyksen jälkeen miehet pahoinpitelivät joutsenolaista miestä pesäpallomailoilla. Heidät otettiin tapahtumapaikalta kiinni, ja heidät vangittiin 13.3.2018.

Poliisi epäilee miehiä tapon yrityksestä ja törkeästä pahoinpitelystä.

Rynnäkkökiväärillä kerhotilaan
Samana iltana kun Imatralla toukokuussa pahoinpideltiin mies, sattui Lappeenrannassa ammuskelutapaus. Karhuvuoren ja Myllymäen välisellä teollisuusalueella ammuttiin poliisin mukaan voimakkaalla aseella noin kymmenen laukausta kello 22–24 välisenä aikana.

Poliisin tutkimuksissa on selvinnyt, että ammunta on tapahtunut ohi ajaneesta henkilöautosta kerhotilaa kohti. Ampumisessa on mahdollisesti käytetty rynnäkkökivääriä. Laukaukset ovat menneet rakennuksen seinistä läpi ja päätyneet huoneisiin sisälle.

– Kun sellaisella aseella lähtee ampumaan jotain kerhotilaa kohti, niin oletuksena on, että tarkoitus on ollut surmata sisällä olleet henkilöt, kertoo rikoskomisario Marko Heinonen.

Poliisi ei ole löytänyt ammuntaan käytettyä rynnäkkökivääriä. Poliisi on perjantaina 18.5.2018 ottanut kiinni kolme miestä. Heistä kaksi asuu Etelä-Karjalassa ja yksi Pohjois-Kymenlaaksossa. Heidät on vangittu epäiltynä murhan yrityksestä ja törkeästä ampuma-aserikoksesta.

Imatralla sattuneella pahoinpitelyllä ja Lappeenrannassa olleella ammuntatapauksella saattaa poliisin mukaan olla yhteys.

– Se on asia, jota poliisi selvittää. Siltähän se vaikuttaa, että kun nämä ovat niin ajallisesti lähekkäin sattuneet, että niillä voi olla yhteys toisiinsa, kertoo rikoskomisario Marko Heinonen Kaakkois-Suomen poliisilaitokselta.

Alueella sijaitsee paikallisen Helvetin enkeleiden MC Carelian kerhotila, mutta poliisi ei ota kantaa liittykö asia kyseiseen moottoripyöräkerhoon.
Outlaws taas uhittelemassa?
FXR
Lauri Hanhivaara
Viestit: 136
Liittynyt: Ma Kesä 18, 2012 9:56 pm

Re: Hells Angels MC (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja FXR »

https://www.mtv.fi/uutiset/rikos/artikk ... gs.3=ig4cI
"Kouvula Finland" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: penaalin terävimmät kynät taas vauhdissa :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
JackSparrow
Hetty Wainthropp
Viestit: 479
Liittynyt: Ma Tammi 23, 2012 11:47 am
Paikkakunta: Pori

Re: Hells Angels MC (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja JackSparrow »

Tuossa Maikkarin juttu:

"Poliisi tutkii moottoripyöräkerhoon kytkeytynyttä rikoskokonaisuutta – kerhotilaa tulitettiin rynnäkkökiväärillä vain tunteja pahoinpitelyn jälkeen

Kolme henkilöä on vangittu liittyen 4. toukokuuta tapahtuneeseen ampumavälikohtaukseen, jossa Lappeenrannassa sijaitsevaa kerhohuonetta uskotaan tulitetun rynnäkkökiväärillä ohi ajaneesta autosta. Tapausta tutkitaan muun muassa murhan yrityksenä.


Tulitus tapahtui Karhuvuoren ja Myllymäen välisellä teollisuusalueella, jossa sijaitsee MTV Uutisten tietojen mukaan Hells Angels MC Carelian kerhohuone. Laukauksia oli ammuttu yhteensä 11, ja osa laukauksista olisi mennyt läpi rakennuksen seinistä, päätyen sisälle huoneisiin.

Poliisi otti kolme miestä kiinni tapahtuneeseen liittyen viime perjantaina, ja heidän vangittiin eilen. Miehistä kaksi on ollut aiemmin poliisin kanssa tekemissä.

Poliisi ei ole löytänyt teossa käytettyä asetta.

"Ollut hengenlähtö lähellä"



Tapausta tutkiva rikoskomisario Marko Heinonen ei vahvista, minkä ryhmän kerhohuoneeseen tulitus kohdistui.

– Viranomaisena en voi ottaa kantaa, onko vai eikö, hän toteaa kysymykseen tiloja hallinnoivasta kerhosta.

Kerhotiloissa oli kuitenkin tämänhetkisen tiedon mukaan paikalla ihmisiä tulituksen aikana.

– Varmasti ihmiseen osuessa olisi ollut hengenlähtö lähellä, hän toteaa.

Poliisi pyysi aiemmin tietoja tapaukseen liittyvästä tummasta autosta. Heinosen mukaan auto on yksilöity, ja se kuuluu eräälle tapauksessa osalliselle.

Liivikerhon presidentti epäiltynä teosta vain tunteja ennen ampumista


Tapaukseen mahdollisesti kytkeytyy samana iltana kello yhdeksän aikaan Imatralla tapahtuneeseen törkeään pahoinpitelyyn.

Ensontie 33 kohdalla tapahtuneessa pahoinpitelyssä useampi henkilö pahoinpiteli nyrkiniskuin ja potkuin maassa maannutta henkilöä. Tapauksen johdosta vangittiin MTV Uutisten tietojen mukaan edellä mainitun Hells Angels MC Carelian presidentti ja toinen kerhon jäsen.

Ampumavälikohtaus tapahtui vain muutamia tunteja tämän tapahtuman jälkeen.

Pahoinpitelivät kolaroidun auton kuljettajan mailoin

Kyseinen pahoinpitely kytkeytyy kolmanteen, jo maaliskuussa tapahtuneeseen väkivaltarikokseen. Toinen vangituista miehistä näet oli näet edellisenä päivänä vapautettu tutkintavankeudesta liittyen maaliskuun 10. päivä Valtatie 6:lla Lappeenrannan ja Taavetin välillä tapahtuneesta tapon yrityksestä.

Miehen epäillään yhdessä toisen henkilön kanssa yrittäneen suistaa joutsenolaismiehen ohjastaman henkilöauton pois tieltä. Jossain vaiheessa he pääsivät tämän auton etupuolelle, käänsivät auton ympäri ja törmäsivät auton keulaan aiheuttaen pahoja vauriota. Tämän jälkeen miehen nousivat autosta ja pahoinpitelivät joutsenolaista miestä pesäpallomailoin.

"Poliisilla on oma käsityksenä"


Poliisi selvittää nyt, mikä tapausten yhteys on toisiinsa, jos niillä sellaista on.

Heinonen kertoo, että poliisi ei kommentoi epäiltyjen mahdollisia kytköksiä erilaisiin moottoripyöräkerhoihin ja muihin yhteenliittymiin.

– Esitutkinnassa selvitetään, mikä on teon motiivi. Poliisilla on oma käsityksensä.

– Esitutkinnassa saadaan vahvistusta ja konkretiaa, jos moottoripyöräkerhojen välillä on jännitteitä. Tässä vaiheessa ei voi ottaa kantaa tai vahvistaa, missä näistä tapauksista on kyse, hän toteaa.Mediassa olleita tietoja eri moottoripyöräkerhojen välisistä jännitteistä Heinonen ei vahvista."

https://www.mtv.fi/uutiset/rikos/artikk ... gs.SR9DeH4
Syntyminen on vain kuoleman odotusta
Muppe
Rico Tubbs
Viestit: 1230
Liittynyt: Ma Elo 24, 2015 9:35 pm

Re: Hells Angels MC (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Muppe »

Ei jumalauta,telekuuntelulla kiinni ja jotkut ei osaa edes kirjoittaa,uskon että taulua on suunnitellu useampi ihminen ja tekemässäkin on ollut sakkia niin ei saatana onnistu ja näitten kans on aina sama homma .
poliisi kuuntelee puhelimia ja aina jäädään siksi kiinni koska mopopojat puhee kaiken puhelimessa aina ja suoraan, ja hauskinta siinä on että ne miettii tutkintavankeudessakin että miten voi jäädä kiinni jos kaikki käyttää vaan omaa puhelinta,oikeaa liittymää Telialta..ne ihan vannoo käräjillä ettei puhelinta ole kukaan muu koskaan käyttänyt,ei ole ollut mitenkään mahdollista. :D

Helvetin enkeleiden lahja juhliin: Taulu vai huumepaketti?
Rikos Julkaistu 26.02.2014 12:43


Etelä-Karjalan käräjäoikeudessa puidaan tänään moottoripyöräkerhon vuosijuhliin liittyvää lahjaa.

Syyttäjän mukaan Helvetin enkeleiden lappeenrantalainen alaosasto MC Carelia vei naapurikaupungissa sijaitsevan moottoripyöräkerhon yksivuotisjuhliin lahjaksi huumeita, puolustuksen mukaan lahjana oli brodeerattu kangastaulu. Neljää MC Carelian jäsentä syytetään huumausainerikoksesta viime maaliskuisten tapahtumien takia.

Syyttäjän telekuuntelutietoihin perustaman näkemyksen mukaan naapurikaupungissa jo valmiiksi ollut kerhon puheenjohtaja oli käskenyt ryhmän hangaround-jäsentä tuomaan juhliin huumepaketin. Syyttäjän mukaan hangaround-jäsen ja toinen jäsen piilottivat huumeet, 12 grammaa amfetamiinia, 5 grammaa hasista ja 2 grammaa marihuanaa, jäsenen kenkään. Huumeet löytyivät pohjallisen alta, kun poliisi pysäytti syytettyjen auton matkalla juhliin.
Huumeista narahtanut, kerhosta myöhemmin erotettu vastaaja sanoi tänään oikeudessa, että hän oli ainoa, joka huumeista tiesi, eikä kerholla ollut mitään tekemistä asian kanssa. Vastaajan mukaan kaikki huumeet olivat hänen omaa käyttöään varten.

Muut vastaajat kiistävät syytteen täysin. He sanoivat oikeudessa, että juhliin ei viety huumeita, vaan lahjaksi oli tarkoitus viedä brodeerattu kangastaulu, jonka noutamiseen kaikki syyttäjän todisteena olevat puhelut liittyivät
Poliisin mukaan taulu ei kuitenkaan ollut autossa sen pysäyttämishetkellä. Puolustuksen mukaan lahjaa ei voitu viedä juhliin, koska jäsenet huomasivat taulussa olleen kirjoitusvirheen vasta viime hetkillä. Taulu toimitettiin naapurikaupungin kerholle myöhemmin.

Etelä-Karjalan käräjäoikeus käsittelee tällä viikolla useita MC Careliaan kytkettyjä syytteitä. Tuomiot jutuista annetaan samanaikaisesti myöhemmin.


Taulu kuitenki toimitettiin,varmaan ihan helvetin ylpeitä tuota teoksesta,eiku seinälle ja joka jätkä ottaa selfien sen kans eikä kukaan lukutaitoinen uskalla asiasta sanoa mitään ku käyvät porukalla päälle.
Kuva
Lopetti tietojen kirjoittelun kokonaan foorumille 13.3.2019.
Jäseninä suuri määrä idiootteja joilla ei ole foorumille mitään järkevää kirjoitettavaa tai tietoa asioista vaan ovat paikalla vain todistamassa ja vannomassa omaa tyhmyyttään.
Muppe
Rico Tubbs
Viestit: 1230
Liittynyt: Ma Elo 24, 2015 9:35 pm

Re: Hells Angels MC (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Muppe »

En tajua miten tuollaisen kirjotusvirheen voi taulun lopputulokseen saada aikaan.Eihän tuo voi olla tosi?
Ja nämä jätkätkö tekee tautuointejaki? :shock:
Lopetti tietojen kirjoittelun kokonaan foorumille 13.3.2019.
Jäseninä suuri määrä idiootteja joilla ei ole foorumille mitään järkevää kirjoitettavaa tai tietoa asioista vaan ovat paikalla vain todistamassa ja vannomassa omaa tyhmyyttään.
gixxer
Alibin satunnaislukija
Viestit: 56
Liittynyt: To Syys 04, 2014 12:48 am

Re: Hells Angels MC (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja gixxer »

Muppe kirjoitti:Ei jumalauta,telekuuntelulla kiinni ja jotkut ei osaa edes kirjoittaa,uskon että taulua on suunnitellu useampi ihminen ja tekemässäkin on ollut sakkia niin ei saatana onnistu ja näitten kans on aina sama homma .
poliisi kuuntelee puhelimia ja aina jäädään siksi kiinni koska mopopojat puhee kaiken puhelimessa aina ja suoraan, ja hauskinta siinä on että ne miettii tutkintavankeudessakin että miten voi jäädä kiinni jos kaikki käyttää vaan omaa puhelinta,oikeaa liittymää Telialta..ne ihan vannoo käräjillä ettei puhelinta ole kukaan muu koskaan käyttänyt,ei ole ollut mitenkään mahdollista. :D

Helvetin enkeleiden lahja juhliin: Taulu vai huumepaketti?
Rikos Julkaistu 26.02.2014 12:43


Etelä-Karjalan käräjäoikeudessa puidaan tänään moottoripyöräkerhon vuosijuhliin liittyvää lahjaa.

Syyttäjän mukaan Helvetin enkeleiden lappeenrantalainen alaosasto MC Carelia vei naapurikaupungissa sijaitsevan moottoripyöräkerhon yksivuotisjuhliin lahjaksi huumeita, puolustuksen mukaan lahjana oli brodeerattu kangastaulu. Neljää MC Carelian jäsentä syytetään huumausainerikoksesta viime maaliskuisten tapahtumien takia.

Syyttäjän telekuuntelutietoihin perustaman näkemyksen mukaan naapurikaupungissa jo valmiiksi ollut kerhon puheenjohtaja oli käskenyt ryhmän hangaround-jäsentä tuomaan juhliin huumepaketin. Syyttäjän mukaan hangaround-jäsen ja toinen jäsen piilottivat huumeet, 12 grammaa amfetamiinia, 5 grammaa hasista ja 2 grammaa marihuanaa, jäsenen kenkään. Huumeet löytyivät pohjallisen alta, kun poliisi pysäytti syytettyjen auton matkalla juhliin.
Huumeista narahtanut, kerhosta myöhemmin erotettu vastaaja sanoi tänään oikeudessa, että hän oli ainoa, joka huumeista tiesi, eikä kerholla ollut mitään tekemistä asian kanssa. Vastaajan mukaan kaikki huumeet olivat hänen omaa käyttöään varten.

Muut vastaajat kiistävät syytteen täysin. He sanoivat oikeudessa, että juhliin ei viety huumeita, vaan lahjaksi oli tarkoitus viedä brodeerattu kangastaulu, jonka noutamiseen kaikki syyttäjän todisteena olevat puhelut liittyivät
Poliisin mukaan taulu ei kuitenkaan ollut autossa sen pysäyttämishetkellä. Puolustuksen mukaan lahjaa ei voitu viedä juhliin, koska jäsenet huomasivat taulussa olleen kirjoitusvirheen vasta viime hetkillä. Taulu toimitettiin naapurikaupungin kerholle myöhemmin.

Etelä-Karjalan käräjäoikeus käsittelee tällä viikolla useita MC Careliaan kytkettyjä syytteitä. Tuomiot jutuista annetaan samanaikaisesti myöhemmin.


Taulu kuitenki toimitettiin,varmaan ihan helvetin ylpeitä tuota teoksesta,eiku seinälle ja joka jätkä ottaa selfien sen kans eikä kukaan lukutaitoinen uskalla asiasta sanoa mitään ku käyvät porukalla päälle.
Kuva



"mopopojat puhee kaiken" "ylpeitä tuota teoksesta" Koomista. Ei käyny mieles et vika voi olla brodeeraajan?
Muppe
Rico Tubbs
Viestit: 1230
Liittynyt: Ma Elo 24, 2015 9:35 pm

Re: Hells Angels MC (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Muppe »

gixxer kirjoitti:"mopopojat puhee kaiken" "ylpeitä tuota teoksesta" Koomista. Ei käyny mieles et vika voi olla brodeeraajan?
Terve wannabe nahkaliivi!
Ainahan nää jää kiinni telekuuntelulla.Ovat niin laiskoja.Ja keksivät semmosia salasanoja ku pilvi on tupakka ja piri nopee,marihuana on vihreä ja diapami hidas jne..
On niitä pöydäkirjoa kuule linnoissa kiertäny joissa nämä on ollu osallisina.Ymmärrän kyllä miksi ne itse ei niitä levittele vaan pitää visusti piilossa kun niistä näkee että näitten kans ei pidä tehdä mitään rikollista,ne vasikoi,puhuu puhelimissa ja keksii niin tyhmiä peitejuttuja että lapsiki tajuaa ne heti. Siten pyörittelevät silmiä että "miten voi jäähä kiinni ku mulla oli viikon ollu samat nahkahousutki jalassa enkä käyny edes suihkussa kolmeen viikkoon"
Ja kun taulu tulee brodeeraamosta niin sitä ei tarkisteta ennen maksua vaan vasta h-hetkellä? Just niin tyhmää touhua kuin idiooteilta voi odottaa.
Ja mieti,noi jumalauta anto sen taulun vielä lahjaksi vaikka itse tiesivät tuon naurettavuuden.
Lopetti tietojen kirjoittelun kokonaan foorumille 13.3.2019.
Jäseninä suuri määrä idiootteja joilla ei ole foorumille mitään järkevää kirjoitettavaa tai tietoa asioista vaan ovat paikalla vain todistamassa ja vannomassa omaa tyhmyyttään.
Avatar
PiikkiSika
Adrian Monk
Viestit: 2808
Liittynyt: To Tammi 14, 2016 11:52 pm

Re: Hells Angels MC (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja PiikkiSika »

Muppe kirjoitti:
.....Ja mieti,noi jumalauta anto sen taulun vielä lahjaksi vaikka itse tiesivät tuon naurettavuuden.
Eikös ne jättäny sen antamati ku huomasivat kirjotusvirheen?
Puolustuksen mukaan lahjaa ei voitu viedä juhliin, koska jäsenet huomasivat taulussa olleen kirjoitusvirheen vasta viime hetkillä. Taulu toimitettiin naapurikaupungin kerholle myöhemmin.
Naurettavaa valeuutisointia :D
! ! ! Eläköön EU-direktiivit ja kansan syväkyykky ! ! !
gixxer
Alibin satunnaislukija
Viestit: 56
Liittynyt: To Syys 04, 2014 12:48 am

Re: Hells Angels MC (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja gixxer »

Muppe kirjoitti:
gixxer kirjoitti:"mopopojat puhee kaiken" "ylpeitä tuota teoksesta" Koomista. Ei käyny mieles et vika voi olla brodeeraajan?
Terve wannabe nahkaliivi!
Ainahan nää jää kiinni telekuuntelulla.Ovat niin laiskoja.Ja keksivät semmosia salasanoja ku pilvi on tupakka ja piri nopee,marihuana on vihreä ja diapami hidas jne..
On niitä pöydäkirjoa kuule linnoissa kiertäny joissa nämä on ollu osallisina.Ymmärrän kyllä miksi ne itse ei niitä levittele vaan pitää visusti piilossa kun niistä näkee että näitten kans ei pidä tehdä mitään rikollista,ne vasikoi,puhuu puhelimissa ja keksii niin tyhmiä peitejuttuja että lapsiki tajuaa ne heti. Siten pyörittelevät silmiä että "miten voi jäähä kiinni ku mulla oli viikon ollu samat nahkahousutki jalassa enkä käyny edes suihkussa kolmeen viikkoon"
Ja kun taulu tulee brodeeraamosta niin sitä ei tarkisteta ennen maksua vaan vasta h-hetkellä? Just niin tyhmää touhua kuin idiooteilta voi odottaa.
Ja mieti,noi jumalauta anto sen taulun vielä lahjaksi vaikka itse tiesivät tuon naurettavuuden.

Oonko vääräs, huutelet tääl et oot istunu puolet sun elämästä, miten ne ne on kaikki tietävän mestarin saanu kiinni? Aika muppe saa olla et uskoo mediaa ja poliisii täs vaihees, noin muotoiltua kirjotusta, mut toisaalt et ymmärtäny yksinkertasimpiakaa kirjotuksia tost jutust.
Vastaa Viestiin