Raasepori 6/17: Mies surmasi ex-tyttöystävänsä ja itsensä

Suomessa tapahtuneet henkirikokset.
Paa
Jane Marple
Viestit: 1009
Liittynyt: Ti Huhti 09, 2013 8:19 pm

Re: Raasepori 6/17: Mies surmasi tyttöystävänsä ja itsensä

Viesti Kirjoittaja Paa »

nyan kirjoitti:
Turmionenkeli kirjoitti:Harmi ku en ymmärrä ku sieltä täältä joitain juttuja :roll:
Tuossa siteeratussa päivityksessä isä sanoo, että poliisin julkinen raportti on paljon lempeämpi kuin oikea raportti, josta käy ilmi, kuinka raaka ja suunnitelmallinen teko oli. Isän aiemmassa päivytyksessä tämä sanoi myös, että paikallinen poliisi olisi sanonut, ettei hän koskaan ole nähnyt yhtä rajua jälkeä rikospaikalla.
No tuo on aika suhteellista että millaisia rikospaikkoja paikallispoliisi on nähnyt. Jos kurkku on viilletty auki, niin verta on ainakin ollut paljon.
Niin kuin kasvot kuvastuvat vedessä, niin ihmisen sydän toisessa ihmisessä. (Snl.27:19)
Doctor Lecter
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 17119
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Raasepori 6/17: Mies surmasi ex-tyttöystävänsä ja itsens

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter »

Väkevä rakkaus muuttui mustasukkaisuudeksi ja päättyi äärimmäiseen väkivaltaan – Raaseporin henkirikoksen esitutkinta paljastaa väkivallan kierteen

Asiantuntijoiden mukaan parisuhdeväkivaltaan pitäisi puuttua jo nuorten ensimmäisissä seurustelusuhteissa.

KALLE, 20, löhöili kotona sohvalla ja katsoi isänsä kanssa televisiosta komediaa. Elokuvan jälkeen hän katosi omaan huoneeseensa. Tämän jälkeen kotoa lähtiessään hän huikkasi menevänsä käymään entisen tyttöystävänsä luona.

Entinen tyttöystävä, 20-vuotias Karolina odotti Kallea, koska tämä oli luvannut ottaa naisen koiran hoitoon Italian-matkan ajaksi. Karolina oli lähdössä matkalle uuden poikaystävänsä ja tämän perheen kanssa.

Kukaan ei tiennyt, että Kallella oli mukanaan ilmastointiteippiä, metsästysveitsi ja kaksi metsästysasetta.

Raaseporissa tapahtunut henkirikos tuli julkisuuteen viime vuoden kesäkuussa, kun poliisi etsi Kallea ja pyysi yleisöltä havaintoja hänestä ja hänen käytössään olleesta autosta. Karolina oli tuolloin jo löydetty murhattuna kotoaan.

Kallea ja Karolinaa oli alettu etsiä sen jälkeen, kun Kallen vanhemmat olivat ilmoittaneet hätäkeskukseen saaneensa pojaltaan itsetuhoisen viestin.

TAPAUKSEN esitutkintamateriaali tuli julki kesäkuun puolivälissä. Se kertoo lohduttomia yksityiskohtia siitä, miten menestyneen urheilijanuorukaisen elämä alkoi mennä sivuraiteille, kun urheilu-ura päättyi loukkaantumiseen.

Esitutkintamateriaali kertoo kuitenkin myös toisenlaisen tarinan siitä, miten parisuhdeväkivalta hiipi Kallen ja Karolinan suhteeseen.

Mekanismi on tuttu valitettavan monille.

Usein suhteessa on voimakkaita rakkauden tunteita mutta myös mustasukkaisuutta. Hiljalleen mustasukkaisuus johtaa voimakkaaseen kontrollointiin ja lievään väkivaltaan.

Ajan kuluessa väkivalta usein pahenee, mutta suhteessa tulee myös seesteisiä ja hyviä jaksoja, kunnes tilanne kiristyy ja väkivalta alkaa uudelleen.

Onneksi harvoin tilanne johtaa yhtä äärimmäiseen väkivaltaan kuin Raaseporissa kesällä 2017. Mutta silti jos suomalainen nainen tapetaan tai murhataan, tekijä on yleensä nykyinen tai entinen puoliso tai seurustelukumppani.

Viime vuonna tällaisia henkirikoksia paljastui tämän hetkisten tietojen mukaan noin 15. Edellisvuonna tapauksia oli 12.

KALLE ja Karolina tapasivat toisensa ensi kertaa lukion ensimmäisellä luokalla ja ihastuivat toisiinsa välittömästi. Lukion toisella luokalla pariskunta muutti yhteen Kallen kotipaikkakunnalle Raaseporiin.

Aluksi suhde oli ruusuinen. Useat todistajat kertoivat poliisikuulusteluissa, että Kalle ja Karolina olivat onnellisia ja rakastuneita. Voimakastahtoinen pariskunta otti välillä myös yhteen, mutta riitojen jälkeen kaikki vaikutti taas olevan hyvin.

Tilanne kääntyi kuitenkin huonompaan, kun Kalle loukkaantui ja joutui hylkäämään haaveet urheilu-urasta. Hän oli eksyksissä itsensä kanssa ja alkoi polttaa pilveä. Karolina koki, että Kallesta tuli kylmä ja välinpitämätön, Karolinan ystävä kertoi kuulusteluissa.

Kuulusteluista voi päätellä, että Kallen perhe ja ystävät pitivät Kallea energisenä ja positiivisena ihmisenä. Heistä kukaan ei olisi voinut uskoa, että tämä tekisi koskaan pahaa kenellekään.

Jotain baarikahakoita oli ollut, mutta niitä ei pidetty vakavina. Joskus hermot saattoivat palaa konsolipelejä pelatessa tai urheilukentällä. Pariskunnan riitoja kuvailtiin hyvin äänekkäiksi, mutta huuto oli ollut molemminpuoleista.

Karolinan vanhemmat olivat havainneet joitain varoitusmerkkejä. Isä oli ihmetellyt Kallen kontrolloivaa käytöstä, kun Kalle oli soittanut isälle keskellä yötä tarkastaakseen Karolinan olinpaikan.

Äidin kanssa oli ollut keskustelua siitä, että Kalle on arvaamaton, mutta Karolina kiisti, että Kalle olisi koskaan lyönyt.

Kaikkein synkein kuva suhteesta oli joillain Karolinan läheisillä ystävillä. He kertoivat kuulusteluissa, että Karolina oli kertonut Kallen ottaneen hänestä kiinni riitojen yhteydessä. Erään riidan jälkeen Karolina oli valitellut kipeää kättään.

He kertoivat myös mustasukkaisesta ja kontrolloivasta käytöksestä. Karolina oli kertonut, että humalassa Kalle oli ilkeä.

Ystävät kertoivat kuulusteluissa myös uhkauksista, joita Kalle oli esittänyt, jos joku toinen mies oli osoittanut kiinnostusta Karolinaa kohtaan.

Kukaan ei kuitenkaan osannut arvata, että tilanne kääntyisi vielä peruuttamattomalla tavalla huonompaan.

KAIKKEA väkivaltaa ei voida estää. Asiantuntijat kuitenkin kehottavat, että lieväänkin väkivaltaan pitäisi puuttua ja reagoida jo nuorten ensimmäisissä seurustelusuhteissa.

Vielä tuolloin olisi mahdollista pysäyttää väkivallan kierre, joka saattaa muutoin pahentua ja jatkua tulevissakin suhteissa.

Apua voi hakea esimerkiksi Nollalinja-puhelinpalvelusta. Apua ja neuvoa voivat urien ohella pyytää myös väkivaltaan syyllistyneet sekä vanhemmat, ystävät ja ammattilaiset.

Nollalinjan yksiköjohtaja Päivi Sinkkonen kertoo, että puhelinpalveluun tulee välillä yhteydenottoja myös nuorilta pareilta, jotka ovat yhdessä pelästyneet sitä, että jokin tilanne suhteessa on johtanut väkivaltaan.

Nollalinjassa puheluihin vastaavat ammattilaiset, ja yhteyttä voi ottaa nimeään kertomatta. Ammattilaiset osaavat ohjata myös muun avun piiriin, jos soittaja sitä haluaa.

Nollalinja perustettiin viime vuoden alussa, ja sinne on tullut jo yli 10 000 soittoa. Se kertoo karulla tavalla siitä, kuinka monia lähisuhdeväkivalta koskettaa.

Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin (Hus) psykiatrian linjajohtaja Jan-Henry Stenberg kertoo, että myös mustasukkaisuuteen on saatavissa apua ja tukea, vaikkei tilanne olisi vielä kärjistynyt kontrollointiin tai väkivaltaan.

Mielenterveystalo.fi-sivustolle on juuri avattu mustasukkaisuuteen keskittyvä omahoito-ohjelma, jota voi käyttää anonyymisti. Ohjelman avulla saa tietoa siitä, mitä mustasukkaisuus on, miten sitä työstetään ja miten sen kanssa voi pärjätä.

”Mustasukkaisuus liittyy turvattomuuden tunteisiin. Se saa usein voimaa siitä, että pariskunnan näkemykset läheisyyden ja tilan tarpeesta eivät kohtaa. Vakavissa muodoissa mustasukkaisuuteen liittyy pakko-oireiden ja paranoian piirteitä”, Stenberg kertoo.

Stenbergin mukaan myös vakavaa mustasukkaisuutta voi hoitaa ammattilaisen avulla, jos molemmat osapuolet ovat motivoituneita osallistumaan pariterapiaan.

”Mutta jos mustasukkaisuuteen liittyy väkivaltaa, yleensä aina oikea väline puuttua tilanteeseen on ero. Kaikilla viriää parisuhteissa hankalia ajatuksia ja tunteita, mutta käyttäytymisen pitäisi olla aina selkeästi väkivallatonta. Se on ihan selvä”, Stenberg sanoo ja lisää, että Mielenterveystalo-sivustolta löytyy omahoito-ohjelma myös erotilanteiden varalle.

KALLEN ja Karolinan suhde päättyi eroon kesällä 2016. Karolinan ystävän mukaan Kalle petti ja halusi alkaa tapailla myös muita naisia.

Eron jälkeen Kalle vaati, että Karolinan pitää muuttaa pois Raaseporista. Karolina muuttikin riitojen jälkeen takaisin omalle kotipaikkakunnalleen, mutta kaksikko jatkoi yhteydenpitoa.

Eron jälkeen Kallen mustasukkaisuus ja kontrolloiva käytös lisääntyivät. Samaan aikaan Karolina toivoi suhteelle jatkoa.

Karolina ei viihtynytkään kotipaikkakunnallaan pitkään, vaan halusi muuttaa takaisin Raaseporiin. Ystävät kertoivat poliisikuulusteluissa, että Karolinan toiveena oli, että suhde Kallen kanssa voisi jatkua.

Vappuna 2017 Karolina kuitenkin päivitti sosiaaliseen mediaan, että hän on alkanut seurustella toisen miehen kanssa.

Uutinen aiheutti ristiriitoja Karolinan ja Kallen välillä. Poliisi löysi Karolinan puhelimesta viestin, jossa Karolina toivoi, että Kalle olisi samanlainen kuin ennen kuin kuuli uudesta suhteesta. Hän myös kertoi välittävänsä Kallesta yli kaiken.

Kalle vastasi, ettei mikään ollut kuin ennen eikä hän tiennyt, miten selviäisi. Ystävälleen Kalle oli kertonut olevansa vihainen Karolinan uudesta suhteesta, koska rakasti tätä edelleen.

TOUKOKUUN aikana Karolina muutti takaisin Raaseporiin. Kalle ei sitä ymmärtänyt ja piti sitä piruiluna itseään kohtaan, Kallen ystävä kertoi kuulusteluissa. Kalle ei osannut päästää Karolinasta irti ja mennä eteenpäin omassa elämässään.

Eräälle ystävälleen hän oli sanonut jo aiemmin, että hänen ja Karolinan välillä olisi hyvä olla etäisyyttä.

Karolina taas kertoi ystävälleen rakastavansa Kallea edelleen, muttei hän pystynyt enää olemaan yhdessä tämän kanssa.

Yhtenä iltana Kalle ilmestyi itkien Karolinan luo ja kertoi, ettei pysty elämään ilman Karolinaa ja tahtovansa hänet takaisin. Hän myös uhkasi itsemurhalla, jos Karolina ei suostuisi.

Karolina oli kuitenkin jo päättänyt panostaa uuteen suhteeseensa.

Kesäkuun puolivälissä entinen pariskunta tapasi taas. Poliisin esitutkintamateriaalista selviää, että Kalle oli vetänyt Karolinaa hiuksista ja töninyt häntä.

Väkivaltaisen tilanteen jälkeen Kalle oli avautunut kaverilleen siitä, miksi Karolina oli tullut Raaseporiin häiritsemään hänen elämäänsä. Kalle oli mustasukkainen siitäkin, että eräs hänen kaverinsa vaikutti olevan parempi kaveri Karolinan kuin hänen kanssaan.

Päivää myöhemmin Kalle suuttui Karolinalle tämän suunnitelmista lähteä Italiaan uuden poikaystävänsä kanssa, mutta suostui kuitenkin hoitamaan Karolinan koiraa matkan ajan. Kallen ystävien mukaan matka oli ollut Kallelle kova paikka.

SEKÄ Nollalinjan Sinkkonen että Husin Stenberg kertovat, että ero kontrolloivasta ja väkivaltaisesta suhteesta on vaaran paikka, jossa pitäisi pyrkiä toimimaan johdonmukaisesti.

”Jos ero tulee tämäntyyppisten ongelmien vuoksi, päätöksessä olisi hyvä pysyä”, Stenberg sanoo. Muuten tulee opettaneeksi toiselle, että kaltoin kohtelun voi saada anteeksi ja että sitä kannattaa jatkaa.

”Jos jostain syystä omat tunteet ovat niin voimakkaita, että eropäätöksessä ei voi pitäytyä, kannattaa hakea ammattiapua ja käydä vaikka yhdessä kumppanin kanssa psykologin vastaanotolla. Jotkut ihmiset pystyvät muuttumaan, mutta harvoin ilman apua”, Stenberg lisää.

Nollalinjan Päivi Sinkkonen kertoo, että Nollalinjassa voidaan laatia tarvittaessa turvallisuussuunnitelma eron varalle. Tärkeää on, ettei eron aikaan tapaa kumppaniaan yksin.

”Paras keino on, että lähiympäristö tietää, mistä on kysymys, ettei salaa tilannetta muilta ja yritä yksin selviytyä. Se voi olla raskasta ja myös vaarallista”, Sinkkonen kertoo.

ESITUTKINNASSA ei selvinnyt, milloin Kalle päätti, ettei Karolina saa lähteä matkalle. Se kuitenkin selvisi, että hän oli suunnitellut henkirikoksen jo siinä vaiheessa, kun hän lähti kotoaan.

Karolina odotti innokkaasti matkaa laukku pakattuna ja luuli, että Kalle oli tulossa noutamaan koiraa hoitoon.

Esitutkinnan mukaan Kallen teko täytti kaikki murhan tunnusmerkit. Se oli suunnitelmallinen, raaka ja julma sekä myös kokonaisuudessaan törkeä. Uhri oli sidottu ja tekoon sisältyi seksuaalista väkivaltaa.

Teon jälkeen Kalle lähetti viimeisen viestin vanhemmilleen ja joillekin ystävilleen ja heitti puhelimensa pois. Hän ajoi entuudestaan tutulle metsästysmajalle ja päätti oman elämänsä.

Jäljelle jäi molempien nuorten omaisten ja läheisten epäusko ja suru.

Kallen ja Karolinan nimet on muutettu omaisten suojelemiseksi.

Fakta
Näistä paikoista voit hakea apua:
*Nollalinja on puhelinpalvelu lähisuhdeväkivaltaa kohtaaville. Ammattilaiset vastaavat puheluihin vuoden jokaisena päivänä, ympäri vuorokauden. Numeroon voi soittaa anonyymisti ja se on maksuton. Numero on 080 005 005 ja nettisivu http://www.nollalinja.fi.
*Naisten linja on tarkoitettu kaikenikäisille väkivaltaa kokeneille tai väkivallasta huolestuneille naisille. Palvelu on maksuton ja siihen voi soittaa ma–pe 16–20 sekä la–su 12–16. Numero on 0800 02400 ja nettisivu http://www.naistenlinja.fi.
*Nettiturvakoti neuvoo avun hakemisessa muun muassa chat-palvelussa. Chat-palvelussa vastaavat ammattilaiset. Palvelun aukioloajat löytyvät osoitteesta nettiturvakoti.fi.
*Mielenterveystalo-palvelussa on omahoito-ohjelmia muun muassa parisuhteen ongelmiin ja erotilanteisiin. Maanantaina sivustolla avataan Väestöliiton tekemä mustasukkaisuuteen keskittyvä omahoito-ohjelma. http://www.mielenterveystalo.fi
*Miessakit-yhdistys auttaa väkivallasta huolestuneita, siihen syyllistyneitä ja sitä kokeneita miehiä. Tukea saa myös erotilanteisiin. https://www.miessakit.fi/fi/toimintamuodot
*Väkivaltatilanteissa apua voi hakea myös poliisilta ja terveyskeskuksista.


Helsingin Sanomat
2.7. 2:00
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!
URSA
James Bond (David Niven)
Viestit: 11415
Liittynyt: Pe Loka 25, 2013 6:57 pm

Re: Raasepori 6/17: Mies surmasi tyttöystävänsä ja itsensä

Viesti Kirjoittaja URSA »

Paa kirjoitti:
nyan kirjoitti:
Turmionenkeli kirjoitti:Harmi ku en ymmärrä ku sieltä täältä joitain juttuja :roll:
Tuossa siteeratussa päivityksessä isä sanoo, että poliisin julkinen raportti on paljon lempeämpi kuin oikea raportti, josta käy ilmi, kuinka raaka ja suunnitelmallinen teko oli. Isän aiemmassa päivytyksessä tämä sanoi myös, että paikallinen poliisi olisi sanonut, ettei hän koskaan ole nähnyt yhtä rajua jälkeä rikospaikalla.
No tuo on aika suhteellista että millaisia rikospaikkoja paikallispoliisi on nähnyt. Jos kurkku on viilletty auki, niin verta on ainakin ollut paljon.
Olisiko murhaaja irrottanut sitomansa nuoren naisen raiskaamisen jälkeen ja asetellut ruumiin sängylle? En usko, joten voitte kuvitella mikä näky poliiseja on odottanut veren lisäksi. Poliisit on kohdanneet omaan sänkyynsä sidotun, raiskatun ja murhatun nuoren naisen ruumiin.

Hesarin juttu on muuten hyvä ja tarpeellinen, mutta ihmetyttää kun heti otsikon alussa kirjoitetaan "väkevästä rakkaudesta", joka vain muuttui mustasukkaisuudeksi. Nuorukaisen käsitys rakkaudesta on todennäköisesti ollut suhteen alusta lähtien lähempänä omistamista.
Jokienvalloittaja
Agentti Scully
Viestit: 664
Liittynyt: Ti Tammi 19, 2016 4:33 pm

Re: Raasepori 6/17: Mies surmasi ex-tyttöystävänsä ja itsens

Viesti Kirjoittaja Jokienvalloittaja »

Nainen siis ui Kallen lähipiiriin, alkoi hengaamaan Kallen ystävien kanssa ja ehkä otti sieltä itselleen uuden miehenkin, ja tyyppi sekosi kun tuntui että nöyryytetään omien ystävien jne. silmien edessä.

Aika pinnallisessa ajatusmaailmassa tuossa mennään mutta ei valtaosalta tuon ikäisistä voi paljoa enempää odottaakaan..

Yllättävän raaka teko, mahtoikohan Kalle vedellä jotain mielialanappeja? Ne kun tuppaa syömään kaikkia fiiliksiä pois niin siitä voi tunnetusti seurata sekin ettei esim. itsemurhakaan tunnu enää ajatuksena niin kamalalta, jos edes yhtään miltään, ja niinpä moni menee ja vetääkin itsensä kiikkuun, ns. "kohonnut itsemurhariski". Tuo se oikea kaava on. Kerroppa heti jos on itsemurha-ajatuksia, koska sillon on kohonnut riski myöskin tehdä se, ei että ne napit niitä ajatuksia aiheuttaisi, ei ne mitään meedio-ajatuksenohjailupillereitä kuitenkaan ole.

Pakollinen edit: Ei siis todellakaan tarkoitus ymmärtää tuollaista tekoa. Niitä syitä tyypin sekoamiselle vaan pyörittelin.
Avatar
Tackleberry
Adrian Monk
Viestit: 2734
Liittynyt: La Touko 02, 2015 1:53 am

Re: Raasepori 6/17: Mies surmasi ex-tyttöystävänsä ja itsens

Viesti Kirjoittaja Tackleberry »

Jokienvalloittaja kirjoitti:Nainen siis ui Kallen lähipiiriin, alkoi hengaamaan Kallen ystävien kanssa ja ehkä otti sieltä itselleen uuden miehenkin, ja tyyppi sekosi kun tuntui että nöyryytetään omien ystävien jne. silmien edessä.

Aika pinnallisessa ajatusmaailmassa tuossa mennään mutta ei valtaosalta tuon ikäisistä voi paljoa enempää odottaakaan..

Yllättävän raaka teko, mahtoikohan Kalle vedellä jotain mielialanappeja? Ne kun tuppaa syömään kaikkia fiiliksiä pois niin siitä voi tunnetusti seurata sekin ettei esim. itsemurhakaan tunnu enää ajatuksena niin kamalalta, jos edes yhtään miltään, ja niinpä moni menee ja vetääkin itsensä kiikkuun, ns. "kohonnut itsemurhariski". Tuo se oikea kaava on. Kerroppa heti jos on itsemurha-ajatuksia, koska sillon on kohonnut riski myöskin tehdä se, ei että ne napit niitä ajatuksia aiheuttaisi, ei ne mitään meedio-ajatuksenohjailupillereitä kuitenkaan ole.

Pakollinen edit: Ei siis todellakaan tarkoitus ymmärtää tuollaista tekoa. Niitä syitä tyypin sekoamiselle vaan pyörittelin.
Voiko valtaosalta odottaa enempää? Kyllä voi.
Avatar
dazu
Ainesta Watsoniksi
Viestit: 4667
Liittynyt: Pe Elo 19, 2011 4:28 pm
Paikkakunta: Tampereen puukotushoodit

Re: Raasepori 6/17: Mies surmasi ex-tyttöystävänsä ja itsens

Viesti Kirjoittaja dazu »

"Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin (Hus) psykiatrian linjajohtaja Jan-Henry Stenberg kertoo, että myös mustasukkaisuuteen on saatavissa apua ja tukea, vaikkei tilanne olisi vielä kärjistynyt kontrollointiin tai väkivaltaan.

Mielenterveystalo.fi-sivustolle on juuri avattu mustasukkaisuuteen keskittyvä omahoito-ohjelma, jota voi käyttää anonyymisti. Ohjelman avulla saa tietoa siitä, mitä mustasukkaisuus on, miten sitä työstetään ja miten sen kanssa voi pärjätä.

”Mustasukkaisuus liittyy turvattomuuden tunteisiin. Se saa usein voimaa siitä, että pariskunnan näkemykset läheisyyden ja tilan tarpeesta eivät kohtaa. Vakavissa muodoissa mustasukkaisuuteen liittyy pakko-oireiden ja paranoian piirteitä”, Stenberg kertoo.

Stenbergin mukaan myös vakavaa mustasukkaisuutta voi hoitaa ammattilaisen avulla, jos molemmat osapuolet ovat motivoituneita osallistumaan pariterapiaan.

”Mutta jos mustasukkaisuuteen liittyy väkivaltaa, yleensä aina oikea väline puuttua tilanteeseen on ero. Kaikilla viriää parisuhteissa hankalia ajatuksia ja tunteita, mutta käyttäytymisen pitäisi olla aina selkeästi väkivallatonta. Se on ihan selvä”, Stenberg sanoo ja lisää, että Mielenterveystalo-sivustolta löytyy omahoito-ohjelma myös erotilanteiden varalle."


Jos luette ajatuksella Doctor Lecterin postaaman artikkelin, niin huomaatte, että tämä tähän nostamani mielenterveysasioita koskeva katkelma artikkelista on ristiriidassa tätä rikosta ja sen taustoja käsittelevän muun artikkelin sisällön kanssa.
Tässä rikostapauksessahan pettävä mies oli mustasukkainen. Aika usein se onkin niin, että vakava mustasukkaisuus pohjaa projektioon, eli se, joka pettää, on mustasukkainen ja kontrolloiva. Tämän tyyppisessä tilanteessa mikään hoito ei tilanteeseen auta.

Toisaalta taas on olemassa myös tervettä mustasukkaisuutta. Jokainen tulee jossain olosuhteissa mustasukkaiseksi, eikä kyse ole tällöin siitä, että mustasukkainen henkilö olisi jollain tavalla sairas. Ilmeisesti myös tämän tapauksen uhri oli ollut mustasukkainen, koska hän oli jättänyt tekijän pettämisen vuoksi.
Kun tämän linjajohtaja Stenbergin juttuja lukee, niin tulee käsitys, että uhri olisi täytynyt laittaa kunnon neuroleptikuurille, koska ei antanut Kallen pettää häntä.
Suomen on ottanut otteeseensa USAsta ja Venäjältä johdettu alt-right oikeisto ja USAsta johdettu vihervasemmisto, jotka toteuttavat USAn ja Venäjän sisäpolitiikkaa Suomessa ja ovat näin tehneet Suomesta ks. maiden jatkeen ja vieneet Suomelta itsenäisyyden
Turmionenkeli
Susikoski
Viestit: 39
Liittynyt: Su Kesä 17, 2018 4:57 pm

Re: Raasepori 6/17: Mies surmasi ex-tyttöystävänsä ja itsens

Viesti Kirjoittaja Turmionenkeli »

No kylläpäs oli monimutkaisen kuuloinen keissi :shock:
Vastaa Viestiin