Saudinainen hylkäsi islamin - sai Kanadasta turvapaikan

Sana on vapaa jos netiketti on hallussa.

Valvojat: Raid, Moderaattorit

sörsse
Tarkastaja Clouseau
Viestit: 678
Liittynyt: Ma Tammi 16, 2017 1:30 am

Re: Saudinainen hylkäsi islamin ja sai Kanadasta turvapaikan

Viesti Kirjoittaja sörsse » Su Tammi 13, 2019 11:02 pm

Gagarin kirjoitti:....
Joo, olisi vaarallista tulla tänne.

Muuten, kuinka monta naista nämä Suomessa asuvat ovat jo ehtineet "happokäsitellä" ja "murhata"? Varmaankin useita kymmeniä, mutta asia on jotenkin lipsahtanut silmieni ohi. Voit varmaankin tarkentaa tietoni ajan tasalle"?
Vitustako sen tietää, kun jo pelkkä tieto niiden suomalaisten tyttölasten joukkonussimisestakin oli niin helvetin lujan takana,,, hyssytelty vaan ja kuljetettu päiväkerhoissa tutustuttamassa tyttölapsiin.
Toivon mukaan se mätäpaise nyt ainakin saadaan puhkaistua tappiin saakka ja syyllisille kunnon tuomiot, eikä mitään vitun "erittäin ankaraa ehdonalaista 3v" .

Avatar
poikani
Sherlock Holmes
Viestit: 3473
Liittynyt: Ti Heinä 05, 2011 8:50 pm
Paikkakunta: ?? ???????

Re: Saudinainen hylkäsi islamin ja sai Kanadasta turvapaikan

Viesti Kirjoittaja poikani » Ma Tammi 14, 2019 1:47 am

Moderaattori kirjoitti:Otsikko muutettu selkeämmäksi ja kertomaan sen mitä oikeasti tapahtui
Jeps, jeps. Tuo pakkoavioliittohan tai perheen antama, varteenotettava uhkaus tappamisesta eivät olleet mitenkään olennaisia tietoja otsikossa. On kai sillä nyt saatana vähän väliä, että onko paon pääasiallisena syynä julkiateismi vai oman perheen suututtaminen.

Ei ole muuten vieläkään tullut mitään vahvistusta siitä, että tämä saudinainen olisi seksuaalivähemmistöön kuuluva. Ei sillä muuten ole väliä, mutta siinä olisi yksi lisäsyy pakoon. Ehkäpä väitteen kirjoittanut minfolainen sekoitti tapauksen johonkin toiseen.
????? ?? ??????.

Avatar
poikani
Sherlock Holmes
Viestit: 3473
Liittynyt: Ti Heinä 05, 2011 8:50 pm
Paikkakunta: ?? ???????

Re: Saudinainen hylkäsi islamin ja sai Kanadasta turvapaikan

Viesti Kirjoittaja poikani » Ma Tammi 14, 2019 5:22 pm

Saudien ja kanukkien välit viilenevät ja viilenevät. Nyt se lämpimämpi öljyvaltio on ottanut aseekseen seksuaalirikollisen, jota on auttanut pakenemaan Kanadan viranomaisilta.

Laitoin uutisen tähän ketjuun, koska se on ensinnäkin aika selvää jatkumoa tälle loikanneen saudinaisen tarinalle, mutta myös koska saudinaisen tapaus otetaan tässä artikkelissa esillekin.
Iltalehti kirjoitti:Saudimiestä syytetään seksuaalirikoksista Kanadassa – ei ilmestynyt oikeuteen: Epäillään paenneen maasta lähetystön avulla

Tänään klo 14:26

Saudi-Arabian ja Kanadan välit ovat ennestään kehnot.

Kanadan viranomaiset etsivät seksuaalirikoksista syytettyä 28-vuotiasta Mohammed Zuraibi al-Zoabia. Hän ei ilmestynyt oikeuteen Kanadan Sydneyn kaupungissa. Asiasta uutisoi Chronicle Herald. Kyseessä on Nova Scotian provinssin suurin lehti.

Mies on lehden mukaan syyllistynyt seksuaaliseen väkivaltaan, pahoinpitelyihin, vapaudenriistoon, laittomiin uhkauksiin, häirintään sekä ajoneuvorikoksiin.

Viranomaiset pelkäävät, että al-Zoabi on poistunut maasta. Tilanteesta tekee erikoisen se, että miehen passi on Cape Bretonin paikallispoliisin hallussa.

– Sen pitäisi olla mahdotonta, ellei Saudi-Arabia ole antanut hänelle saudiarabialaisia matkustusasiakirjoja, halifaxilainen maahanmuuttoasianajaja Lee Cohen sanoo lehdelle.

Lehden mukaan miehestä maksettiin maanantaina noin 27 000 euron takuusumma käteisellä. Lehden mukaan summan maksoi Saudi-Arabian suurlähetystö. Mies itse antoi vuoden 2008 Nissan Altima -autonsa, jonka arvo on noin 3500 euroa.

Saudi-Arabina lähetystö ei vastannut lehden kommenttipyyntöön. Sen sijaan al-Zoabi itse vastasi. Hän kieltäytyi kertomasta, onko enää Kanadassa vai ei. Hän sanoi, ettei aio palata oikeuteen, koska pitää oikeudenkäyntiä ja etsintäkuulutusta ”epäreiluna”.

– Kaikki ovat minua vastaan, koska olen ulkomaalainen opiskelija. Siitäkin huolimatta, että olemme pumpanneet niin paljon sille kanadalaiselle saarelle, hän sanoi käyttäen ulkomaalaistaustastaan halventavaa sanaa, jota lehti ei ole julkaissut.

Eräs al-Zoabin tuntenut nainen kuvailee miestä lehdelle ”törkeäksi, vastenmieliseksi ihmiseksi, joka kuvitteli olevansa naisten ja sääntöjen yläpuolella”. Miehellä on yhä maksamattomia sakkoja 49 000 euron edestä.

Lukuisia kiistakapuloita

Kanadan ja Saudi-Arabian välit ovat olleet viileät jo ennen al-Zoabin katoamista. Saudi-Arabia karkotti Kanadan suurlähettilään Riadista, kun Kanada oli arvostellut äänekkäästi saudiarabialaisten naismielenosoittajien pidätyksiä.

Kanada on vaatinut Saudi-Arabialta vastauksia toimittaja Jamal Khashoggin kuolemaan liittyen. Khashoggi tapettiin Saudi-Arabian suurlähetystössä Turkin Istanbulissa. Kanadan pääministeri Justin Trudeau on kertonut painostaneensa henkilökohtaisesti kruununprinssi Mohammed bin Salmania asian vuoksi.

Khashoggin murhaoikeudenkäynti on meneillään. Kruununprinssiä ei kuitenkaan syytetä mistään, vaikka länsi epäilee hänen liittyvän suoraan toimittajan murhaan.

Tuorein tapaus maiden välillä on turvapaikan myöntäminen sauditeinille. Kanada myönsi turvapaikan Rahaf Mohammed al-Qununille, joka pakeni perhettään ja pakkoavioliitota Thaimaahan.

– Kanada on ollut kannassaan yksiselitteinen: me puolustamme ihmisoikeuksia ja naisten oikeuksia kaikkialla maailmassa. Kun YK pyysi, että myöntäisimme al-Qununille turvapaikan, Trudeau kommentoi turvapaikkapäätöstä.

ANTTI HALONEN
https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/3e6 ... 81d1103eed
????? ?? ??????.

Silli
Hercule Poirot
Viestit: 2190
Liittynyt: La Elo 25, 2018 12:28 pm

Re: Saudinainen hylkäsi islamin ja sai Kanadasta turvapaikan

Viesti Kirjoittaja Silli » Ma Tammi 14, 2019 8:26 pm

Vaikka unohdettaisiin perheen kunnia ja mahdollisesti suunnitteilla ollut pakkoavioliitto, niin pelkästään islamista luopuminen on todella jännä asia. Sehän on monissa muslimimaissa rikos, josta voidaan tuomita kuolemaan. Jopa sellaisissa ns. edistyksellisinäkin pidetyissä maissa kuin Egypti, tällainen laki on olemassa. Muistelen jopa Turkissa kyseisen lain olevan edelleen voimassa, mutta en muista pitääkö se paikkaansa. Nuo maat ovat kommentoineet, ettei ketään enää nykyään tuomita kuolemaan islamista luopumisen vuoksi, mutta silti nuo maat ovat olleet haluttomia muuttamaan kyseistä lakia. Samaan asiaan liittyy muslimimaihin haluttomuus liittyä YK:n ihmisoikeussopimukseen - siihen kun sisältyy oikeus uskonnonvapauteen. On päivän selvää, että noissa maissa on miljoonia ihmisiä, jotka haluaisivat päästä eroon islam-uskonnostaan. Erittäin monet heistä taitavat olla naisia...
Kauden kalasuositus: Jalostajan Saaristosilli & Sipulisilli

Syskon S
Matlock
Viestit: 818
Liittynyt: Pe Touko 08, 2015 9:45 pm

Re: Saudinainen hylkäsi islamin ja sai Kanadasta turvapaikan

Viesti Kirjoittaja Syskon S » Ti Tammi 15, 2019 12:05 am

En kyllä ihmettele, että naiset haluavat eroon islamista, koska naiset ovat sen uskonnon oppien mukaisesti pahasti miesten määräysvallan alla. Mikäli olen oikein ymmärtänyt, jos musliminainen haluaa eron miehestään, parin lapset jäävät automaattisesti miehelle tai miehen suvulle. Siinä on nainen aikamoisessa ansassa. Lapsettomien naisten on paljon helpompi lähteä pois avioliitosta tai koko maasta.

Saammekohan pian suuren nuorten musliminaisten pakolaisvyöryn eurooppaan, mitähän siitä seuraisi? Vain sellaiset naiset pääsisivät lähtemään, joilla on ainakin jonkun verran rahaa käytettävissään.

Al-Qununista minulla tulee mieleen se, että mitäs jos hän onkin ihan hirveä pissis :lol: Sellainen olisi ihan mahdollista. Saudihoveissa on palvelijat, kokit ja siivoojat ja prinsessat saavat varmaan lähes kaiken, mitä haluavat (vaitsi vapautta). Kanadassa ihmiset joutuvat yleensä pesemään itse omat pyykkinsä, laittamaan tiskinsä ja pesemään vessanpönttönsä. Ruokakin on paljon paljon vaatimattomampaa, mihin prinsessa on tottunut, ellei sitten joku rikas rahoita siinä määrin hänen elämäänsä Kanadassa, että pystyy jatkamaan luksuslinjalla.

Seksuaaliseen suuntautumiseen; Al-Qunun on pukeutunut kaikissa näkemissäni kuvissa poikamaisesti. Tuolla tavalla ei varmaankaan ole nainen voinut saudeissa pukeutua. Useimmat naiset haluavat näyttää naisellisilta ja aivan erityisesti, jos ovat median valokeilassa. Minä uskon, että Al-Qunun on lesbo tai sitten hän tuolla vaatetuksellaan kapinoi aikaisempaa elämäänsä vastaan. Uskon, että isäpappa kihisee raivosta joka kerta, kun hän näkee Al-Qunun kuvia. Jos kuvissa olisi naisellisen naisen tapaan pukeutunut karannut morsio, se olisi enemmän kunniaksi isälle, kuin tuollainen poikamainen verskatyyppi.
Viimeksi muokannut Syskon S, Ti Tammi 15, 2019 12:27 am. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Minä en hämmästy mistään

Silli
Hercule Poirot
Viestit: 2190
Liittynyt: La Elo 25, 2018 12:28 pm

Re: Saudinainen hylkäsi islamin ja sai Kanadasta turvapaikan

Viesti Kirjoittaja Silli » Ti Tammi 15, 2019 12:13 am

Syskon S kirjoitti:En kyllä ihmettele, että naiset haluavat eroon islamista, koska naiset ovat niin miesten määräysvallan alla. Mikäli olen oikein ymmärtänyt, jos musliminainen haluaa eron miehestään, parin lapset jäävät automaattisesti miehelle tai miehen suvulle. Siinä on nainen aikamoisessa ansassa. Lapsettomien naisten on paljon helpompi lähteä pois avioliitosta tai koko maasta.
Niin on. Tosin sharian mukaan on olemassa ihan tietyt ikärajat huoltajuusasioissa. Taisi olla niin, että 3-vuotiaat ja sitä vanhemmat pojat kuuluvat automaattisesti isälle samoin tytöt tietyn iän (olikohan 7v.) täytettyään. Nuoremmat kuuluvat äidille, mutta en tiedä, mitä sitten tapahtuu, kun lapset kasvavat. Eli jos pariskunta eroaa pojan ollessa 1-vuotias, niin jääkö hän ensin äidin luokse ja 3-vuotiaana sitten siirtyy isälleen, jos isää kiinnostaa nämä oikeutensa. Nämä muistaakseni kerrotaan ihan selkeästi koraanissakin, joten sikäli taitavat olla ns. kiveen hakattuna sääntöjä.
Kauden kalasuositus: Jalostajan Saaristosilli & Sipulisilli

Avatar
PoliisimestariSisu
Wallander
Viestit: 1023
Liittynyt: To Elo 14, 2014 6:41 pm

Re: Saudinainen hylkäsi islamin ja sai Kanadasta turvapaikan

Viesti Kirjoittaja PoliisimestariSisu » Ke Tammi 16, 2019 12:12 pm

Tällaisille kyllä voi myöntääkin turvapaikkoja.

Avatar
Lassie
C.S.I. -tasolla
Viestit: 2706
Liittynyt: Ma Syys 14, 2015 10:10 pm

Re: Saudinainen hylkäsi islamin - sai Kanadasta turvapaikan

Viesti Kirjoittaja Lassie » To Tammi 17, 2019 5:57 pm

Päivitystä.

Kanadasta turvapaikan saanut saudinainen postaa nettiin kuulumisiaan ja kuviaan, nyt hän on ensimmäistä kertaa syönyt pekonia aamiaiseksi ja juonut Starbucksin kahvia jalat paljastettuina.

(Pekonin syöntiä ei hyväksytä islamissa, mutta hän on jättänyt islamin. )

Hän on jättänyt taakseen myös perinteisen saudivaatetyylin, nyt hänellä oli yllään polvimittainen mekko.

Rahaf Mohammed saa 24-tuntisen/ympärivuorokautisen vartioinnin hänen saatua tappouhkauksia ja viranomaiset toivovat voivansa sijoittaa hänet perheeseen, jotta hän ei olisi koskaan yksin.
Saudi teen granted asylum in Canada makes the most of her new life - eating BACON for breakfast and grabbing a Starbucks coffee with her legs exposed

Rahaf Mohammed, 18, fled her family in Saudi Arabia fearing they would kill her
She arrived in Canada this weekend after two weeks in limbo in Thailand
Teen has been posting on social media about trying bacon for the first time
She has also renounced traditional Saudi dresscode and wore knee-length dress
She will get 24-hour security after receiving death threats and authorities wish to place her with a family so she's never alone
....
https://www.dailymail.co.uk/news/articl ... bucks.html

Hienoa että on päässyt vapautumaan. Mutta, miksi ihmeessä hän ei pidä nyt turvallisuussyistä matalampaa profiilia tekemisistään. Pekoninsyönnistä valokuvien julkistaminen vaikuttaa turhalta ja tlanteeseen nähden liialliselta provokaatiolta. Lisäksi joku olisi voinut vinkata, että nyt ei pekoninsyönti ole in lännessä vaan veganismi.

Nettijulkisuus pois ja turvallisuus ensiksi, jottei vapaus jää lyhyeksi.
☀︎☾✧☄︎☙○➣❊

ReissuLasse
Hercule Poirot
Viestit: 2156
Liittynyt: To Touko 07, 2015 6:47 pm

Re: Saudinainen hylkäsi islamin - sai Kanadasta turvapaikan

Viesti Kirjoittaja ReissuLasse » To Tammi 17, 2019 6:15 pm

Vaikka siinä riskinsä onkin niin musta on vaan hyvä että kasvattaa barbaarien v-käyrää ja näyttää keskisormea. Mitä enemmän näitä tulee sitä heikommiksi nuo keskiaikaiset sankarit muuttuvat.
Ja edelleen voitaisiin antaa porttikielto kaikkiin länsimaihin miehille jotka ovat lähtöisin tai joilla verenperintöä tietyiltä suunnilta, mitään vahinkoa tästä ei olisi.

Avatar
PiikkiSika
Charlien Enkeli
Viestit: 1876
Liittynyt: To Tammi 14, 2016 11:52 pm

Re: Saudinainen hylkäsi islamin - sai Kanadasta turvapaikan

Viesti Kirjoittaja PiikkiSika » To Tammi 17, 2019 6:31 pm

ReissuLasse kirjoitti:Vaikka siinä riskinsä onkin niin musta on vaan hyvä että kasvattaa barbaarien v-käyrää ja näyttää keskisormea. Mitä enemmän näitä tulee sitä heikommiksi nuo keskiaikaiset sankarit muuttuvat.
Ja edelleen voitaisiin antaa porttikielto kaikkiin länsimaihin miehille jotka ovat lähtöisin tai joilla verenperintöä tietyiltä suunnilta, mitään vahinkoa tästä ei olisi.
^ täysin oikeassa.
Kannattais ihan oikeesti keskittyä ”pelastamaan” muslimimaista pelkästään näitä alle 25 naisia, jotka haluavat luopua uskonnostaan!

Kelatkaa mitä tapahtuisi kun Eurooppaan otettais vuosittain 500k naista ja jätettäisiin ne iphonea räpläävät, ruoan mausta valittavat potentiaaliset lapsiinsekaantuja karvalapsi, henkilöllisyydestään tietämättömät ostareilla notkuvat taivaanrannanmaalarit sotimaan sinne synnyinmaihinsa niitä sotia, jotka heidän isänsä ovat idioottimaisuuttaan aloittaneet!

Naiset welcome ! !
It is better to live ten years as a lion than one day as a lamb

Avatar
Lassie
C.S.I. -tasolla
Viestit: 2706
Liittynyt: Ma Syys 14, 2015 10:10 pm

Re: Saudinainen hylkäsi islamin - sai Kanadasta turvapaikan

Viesti Kirjoittaja Lassie » To Tammi 17, 2019 6:57 pm

Se vaan harmijuttu tuossa julkiseen valokeilaan jäännissä, että ei ole turvallisuutensa kannalta suositeltavaa JA lisää myös Kanadan kustannuksia, mitä pidempään ja tiukempaan hänelle joudutaan järjestämään ympärivuorokautista vartiointia.

Nyt uusinta päivitystä uudesta pakoonhaluajasta Saudi-Arabiasta, aiheena olevaan tapaukseen kautta rantain (Kanadaan pääässeen tapaus voi insiroida muitakin jne) liittyvää:

Saudinainen pyytää apuja Twitterissä sen jälkeen kun hän hyppäsi huoneestaan naapurin uima-altaaseen paetakseen häntä kaltoin/pahoinpidellyttä perhettä.

Kuva
Escaping: Nojoud al-Mandeel posted this video of her neighbour's pool on Twitter, claiming she had jumped into it to escape her abusive father. The text in Arabic reads: ''I don’t wanna go back home so there won’t be a violation of privacy'

Hänet on sittemmin sijoitettu perheväkivallan uhreille tarkoitettuun paikkaan, mutta hän on ilmoittanut Twitteriin ettei pidä siitä, miten paikka rajoittaa hänen menemisiään. Syyttäjät ovat alkaneet tutkia perheväkivaltasyytöksiä saudiarabialaisten uutissivujen mukaan.
Saudi woman turns to Twitter to beg for help after fleeing abusive family by jumping from her bedroom into a swimming pool, days after governor's daughter is granted asylum in Canada
//
... Ms Al-Mandeel appears to have turned to social media this Monday, when she set up a Twitter account. She has not revealed her face, nor her exact whereabouts in Saudi Arabia, and has only made her pleas for help on Twitter in Arabic.

She posted an audio clip in which she alleges her father had beaten and burnt her 'over something trivial'.

'Don't tell me to report to police,' she said, explaining that in a previous attempt, police just had her father sign a pledge saying he would not beat her again. ...

After her story gained some traction online, she was promised attention by a protection hotline in Saudi Arabia for domestic abuse victims. Prosecutors also reportedly began looking into her allegations of abuse, according to Saudi news sites.

She was placed in a domestic abuse shelter, but on Tuesday complained on Twitter about the shelter's restrictions over her movements.

While their circumstances are different, the claims of abuse by Ms al-Mandeel and Ms Mohammed mirror those of other Saudi runaways who have used social media to publicize their escapes.
https://www.dailymail.co.uk/news/articl ... ntrol.html
☀︎☾✧☄︎☙○➣❊

Avatar
poikani
Sherlock Holmes
Viestit: 3473
Liittynyt: Ti Heinä 05, 2011 8:50 pm
Paikkakunta: ?? ???????

Re: Saudinainen hylkäsi islamin - sai Kanadasta turvapaikan

Viesti Kirjoittaja poikani » To Tammi 17, 2019 8:36 pm

ReissuLasse kirjoitti:Vaikka siinä riskinsä onkin niin musta on vaan hyvä että kasvattaa barbaarien v-käyrää ja näyttää keskisormea.
Samoilla linjoilla.

Ketjun saudinainen on jo ennen pekoneita ja länsimaisia mekkoja ollut niin suuressa hengenvaarassa, että yhtä hyvin voi sitten nostaa panoksia, vaikka kirjoittaisi kirjan Saatanalliset säkeet 2 - pommipäinen profeetta. Selkänsä taakse saa pälyillä joka tapauksessa.
????? ?? ??????.

Avatar
Lassie
C.S.I. -tasolla
Viestit: 2706
Liittynyt: Ma Syys 14, 2015 10:10 pm

Re: Saudinainen hylkäsi islamin - sai Kanadasta turvapaikan

Viesti Kirjoittaja Lassie » To Tammi 17, 2019 8:55 pm

No nyt hän todellakin hankkii enemmän riskikertoimia, todellakin.....

Voihan se olla, että hän on sen tyyppinen luonteeltaan. Huomiona vaan sanon, että esimerkiksi pakomatkallaan vastoin auttajiensa ohjeistuksia hän ei vaihtanut konetta toiseen kuten suunnitelma oli, vaan jäi riskikertoimia kasvattamaan hillumaan Thaimaaseen, joka sitten vei thaimaalaisvirkailijoiden toiminnan kautta ns. mottitilanteeseen ja vaaransi koko suunnitelman.

Mutta se on hänen vapautensa. Hänen vapautensa on tehdä valintoja. Cheers sille.
☀︎☾✧☄︎☙○➣❊

Silli
Hercule Poirot
Viestit: 2190
Liittynyt: La Elo 25, 2018 12:28 pm

Re: Saudinainen hylkäsi islamin - sai Kanadasta turvapaikan

Viesti Kirjoittaja Silli » To Tammi 17, 2019 9:00 pm

poikani kirjoitti:
ReissuLasse kirjoitti:Vaikka siinä riskinsä onkin niin musta on vaan hyvä että kasvattaa barbaarien v-käyrää ja näyttää keskisormea.
Samoilla linjoilla.

Ketjun saudinainen on jo ennen pekoneita ja länsimaisia mekkoja ollut niin suuressa hengenvaarassa, että yhtä hyvin voi sitten nostaa panoksia, vaikka kirjoittaisi kirjan Saatanalliset säkeet 2 - pommipäinen profeetta. Selkänsä taakse saa pälyillä joka tapauksessa.
Näinhän se on. Lisäksi maahanmuuttajana hän joutuu uudessa kotimaassaan myös maahanmuuttokriittisten kohteeksi. Eli miksei sitten ryhtyisi oikein viimeisen päälle länsimaalaiseksi, jolloin voisi osoittaa olevansa todellakin turvapaikkansa ansainnut ja näin ollen voisi saada myös kollektiivista tukea, huomiota & suojelusta itselleen. Vaikka äkkiseltään tulee mieleen, että matalan profiilin vetäminen olisi turvallisempi vaihtoehto, niin se ei ole ihan totta. Nimittäin naamaa on hankala vaihtaa ja nämä kyllä tunnistetaan vainoajaverkostonsa toimesta. Ja se verkosto ulottuu ihan kaikkialle. Siksi tämä suuri mediahuomio lieneekin täysin suunniteltua ja hänen neuvonantajiensa suosittelemaa. Lisäksi kyseinen porukka varmaan pyrkiikin samaan tilanteesta mahdollisimman suuren mediahuomion, jotta sillä olisi vaikutusta. Tässähän pyritään vaikuttamaan myös länsimaisten ihmisten asenteisiin & tietoisuuteen kuten myös muslimeihin ympäri maailman. Tätä naista voi verrata Malala Yousafzaihin ja Nadia Muradiin.
Kauden kalasuositus: Jalostajan Saaristosilli & Sipulisilli

Avatar
Lassie
C.S.I. -tasolla
Viestit: 2706
Liittynyt: Ma Syys 14, 2015 10:10 pm

Re: Saudinainen hylkäsi islamin - sai Kanadasta turvapaikan

Viesti Kirjoittaja Lassie » To Tammi 17, 2019 9:09 pm

Ideologian kautta tarkasteltuna asia on noin, sen sijaan juuri aikuisikään ehtineen 18-vuotiaan nuoren turvallisuuden kautta tarkasteltuna asia ei ole noin. Riiippuu mistä ja miten katsotaan. Jos on hänen ystävänä, silloin ajattelisi hänen parhaakseen. Jos kyseessä olisi lapsenne, vanhempi neuvoisi pitämään low key-tyyliä ja asettumaan, turvallisuusasiat kuntoon, rauhassa. Ulkonäköä on mahdollista muuttaa paljonkin jne. Jos hänen hyvinvointinsa ei kiinnosta niin paljoa kuin ideologia, silloin vastataan eri lailla.
☀︎☾✧☄︎☙○➣❊

Vastaa Viestiin