SDP:n kansanedustajan Hussein Al-Taeen terrorikirjoitukset ja disinformaatiot

Tänne keskustelut politiikasta siihen liittyvästä korruptiosta yms.

Valvoja: Moderaattorit

putsari
Ainesta Watsoniksi
Viestit: 4716
Liittynyt: Su Loka 22, 2017 8:04 pm

Re: SDP:n kansanedustajan Hussein Al-Taeen terrorikirjoituks

Viesti Kirjoittaja putsari »

Koko perhe elää valtion rahoilla, sillä rahoitus heidän palkkoihinsa tulee suurimmalta osin suomalaisilta veronmaksajilta.Siihen päälle sitten lapsilisät ym.
Karvasvarvas kirjoitti: Ke Joulu 28, 2022 3:55 pm
Mc Mafia kirjoitti: Ke Joulu 28, 2022 8:43 am Ei, 4 000 000 000 x 0,022 = 88 000 000
Lasket 2,2 % todennäköisyydellä.
Silli
Axel Foley
Viestit: 2178
Liittynyt: La Elo 25, 2018 12:28 pm

Re: SDP:n kansanedustajan Hussein Al-Taeen terrorikirjoituks

Viesti Kirjoittaja Silli »

putsari kirjoitti:Koko perhe elää valtion rahoilla, sillä rahoitus heidän palkkoihinsa tulee suurimmalta osin suomalaisilta veronmaksajilta.Siihen päälle sitten lapsilisät ym.
Juu. Suomen valtio eli veronmaksajat maksavat CMI:n toiminnasta 55%. Myös EU rahoittaa CMI:tä neljällä prosentilla ja me suomalaisethan myös rahoitamme EU:ta verorahoillamme. Edelleen CMI saa rahoitusta mm. suomalaisilta säätiöiltä, jotka voisivat (minun mielestäni) käyttää varojaan johonkin Suomen ja suomalaisten kannalta hyödyllisempäänkin toimintaan. Näitä säätiöitä ovat mm. Eva Ahlströmin säätiö, Hartwall August Ludvig Stiftelse, Jane ja Aatos Erkko säätiö, Jenny ja Antti Wihurin rahasto, Louise ja Göran Ehrnrooth säätiö, Svenska Kulturfonden, Tiina ja Antti Herlinin säätiö sekä Teollisuuden ja Työnantajain Keskusliiton (TT) -säätiö. Vain muutamat CMI:tä rahoittavista säätiöistä ovat ulkomaisia tai kansainvälisiä. Niinikään yrityskumppaneista leijonanosa on suomalaisomisteisia. Muut valtiot kuin Suomi rahoittavat CMI:tä 14 prosentin verran. Nämä maat ovat Australia, Belgia, Iso-Britannia, Irlanti, Itävalta, Ruotsi ja Sveitsi.

Mutta siis minusta putsari on kyllä erittäin pitkälle oikeassa siinä, että koko Al-Taeen perhe tuntuu elävän suomalaisten veronmaksajien kustannuksella. Kuitenkin minusta vielä karseampi ajatus on, jos CMI ajaa joidenkin salattujen tahojen etuja. Sekin on toki oksettavaa, että me maksamme sen - ja valitettavasti myös mainehaitan, jos jotain ikävää CMI:n touhuista vielä paljastuu...
Kauden kalasuositus: Jalostajan Saaristosilli & Sipulisilli
putsari
Ainesta Watsoniksi
Viestit: 4716
Liittynyt: Su Loka 22, 2017 8:04 pm

Re: SDP:n kansanedustajan Hussein Al-Taeen terrorikirjoituks

Viesti Kirjoittaja putsari »

Halloota, kuuleeko SDP,Kokoomus, Vihreät, Vasemmistoliitto ja Rasmus?
Maahanmuuttaja voi olla susi toiselle maahanmuuttajalle
1.5.2019 00:23 Eva Tawasoli Homofobia Maahanmuuttaja Solidaarisuus


Viime aikainen Al-Taeen kirjoituksista noussut some-kohu on ollut ikävä ja hämmästyttävä. Kohussa hämmästyttävää on ollut se, että Husseinilla oli näin absurdi ja radikaali ajatusmaailma varsin kypsällä iällä, mistä hän on kuitenkin sanojensa mukaan onnistunut irtautumaan. Olen al-Taeen kanssa keskustellut pari kertaa, mutta häntä en muuten tunne. ”Rauhan Taen” mielipidekirjoituksiin olen kuitenkin tutustunut. Kirjoitusten osalta hänen arvonsa vastaa myös minun arvomaailmaani. Pidän erittäin tärkeänä sitä, että Al-Taee on ottanut kantaa nuorten radikalisoitumiseen ja vaatinut pitkäjänteistä ja vakaata budjetointia radikalisoitumisen ennaltaehkäisevään työhön.

Vaikka al-Taeen loukkaavat lausunnot ovatkin ikäviä, ne antavat mahdollisuuden keskustella myös rasismin vaietummasta puolesta, jossa rasismiin syyllistyy maahanmuuttaja. Pahimmillaan pakolainen on pakolaiselle susi. Myös maahanmuuttajayhteisöissä tarvitaan pitkäjänteistä ja vakaata rasismin vastaista työtä.

Kun rasismista puhutaan, on todella tärkeätä, ettei keskustelu rajoitu kantaväestön harjoittamaan rasismiin maahanmuuttajia kohtaan. Maahanmuuttajat ovat heterogeeninen ryhmä. Tulee pitää mielessä, että useista kymmenistä maista tänne tulleita ihmisiä yhdistää monesti ainoastaan maahanmuuttajuus, pakolaisuus tai turvapaikanhakijuus - yhteiskunnallinen status.

Maahanmuuttajat ovat rasistisia aivan samoista syistä kuin kantasuomalainen on rasisti joitakin maahanmuuttajia kohtaan. Syitä voidaan hakea esimerkiksi siitä, että lähtömaiden tasa-arvo ei ole samalla linjalla kuin tasa-arvo Suomessa. Lisäksi lukutaidottomuus, huono-osaisuus, juurettomuus ym. voivat olla juurisyitä ihmisten rasistisiin asenteisiin. Esimerkiksi minun kotimaassani Afganistanissa rasismista ei puhuta samalla tavalla kuin Suomessa puhutaan. Siellä mm. rotuvihan sekä shiijojen ja sunnien vastakkainasettelu onkin kärjistynyt jopa joukkoteloituksiin.

Muslimitkaan eivät ole homogeeninen ryhmä. Itse asiassa muslimi voi ihan hyvin olla rasisti toiselle muslimille. Esimerkiksi niissä muslimiyhteisöissä, joissa on heimokulttuurin vahva jalanjälki, ei suvaita ”vääränlaisia ihmisiä”, vaikka kyseessä olisikin muslimi. Heimokulttuurin normisto ja kulttuurilliset koodit ovat monimutkaisia ja syvälle juurtuneita käyttäytymistä määrittäviä tekijöitä.

Rasismi, jota joissakin maahanmuuttajayhteisöissä harjoitetaan muistuttaa radikalismissaan jopa etnonationalismia. Lisäksi esimerkiksi homoviha tai rasismi tummaihoisia kohtaan on huomattavasti karkeampaa maahanmuuttajien keskuudessa, kuin valtaväestön keskuudessa. Työssäni vastaanottokeskuksessa olen todistanut, kuinka afrikkalaistaustaisiin työntekijöihin kohdistuu erittäin rasistisia ja vihamielisiä solvauksia heidän etnisyytensä vuoksi. Samoin shiia- ja sunnitaustaisten turvapaikanhakijoiden välillä on väkivaltaisuuteen eskaloituvia kiistoja.


Rasismi määrittää vahvasti myös maahanmuuttajan henkilökohtaista elinpiiriä. Homoseksuaalisuutta halveksutaan ja homoseksuaalisuus on kaappiin jäävä tabu, sillä paljastunut tieto häpeälliseksi katsotusta seksuaalisesta suuntautumisesta voi olla hengenvaarallinen. Väärän seurustelukumppanin valinnasta on pahoinpidelty sairaalakuntoon ja kumppani on hyväksytty vasta, kun kumppanin lähtömaa ja etnisyys on ollut lähipiirin hyväksymä.

Mielestäni on virhe ajatella, että korjausliikkeitä on tehtävä vain ja ainoastaan valtaväestön keskuudessa, kun puhutaan rasismista, seksuaalivähemmistöjen oikeuksista ja solidaarisuudesta. Tästä al-Taeen julkisuuteen paljastuneet julkaisut ovat erinomainen esimerkki.
http://evatawasoli.puheenvuoro.uusisuom ... uuttajalle
Karvasvarvas kirjoitti: Ke Joulu 28, 2022 3:55 pm
Mc Mafia kirjoitti: Ke Joulu 28, 2022 8:43 am Ei, 4 000 000 000 x 0,022 = 88 000 000
Lasket 2,2 % todennäköisyydellä.
putsari
Ainesta Watsoniksi
Viestit: 4716
Liittynyt: Su Loka 22, 2017 8:04 pm

Re: SDP:n kansanedustajan Hussein Al-Taeen terrorikirjoituks

Viesti Kirjoittaja putsari »

Leena Verkkosaari-Jatta
22 tuntia
Al-Taeen kohtelu mediassa ja someryhmissä on poistanut viimeisetkin suomut silmiltäni. Jos olin vähääkään kuvitellut, että maahanmuuttaneita tai maahanmuuttajataustaisia ( mitä ikinä tuo käsitehirviö merkitseekään) olisi täällä Suomessa, tasa-arvoisessa ja monin tavoin kehittyneessä maassa, ollut valmiutta kohdella samoilla säännöillä, arvioida heidän toimiaan samoin mittarein ja samoin standardein kuin kantasuomalaisia - en kuvittele niin enää.

Medialla oli oikeus tivata saamiensa vinkkien pohjalta Al-Taeen vanhojen somekirjoitusten perään, se on selvä. Silti on käsittämätöntä kuinka esim. Iltalehti julistaa Al-Taeen paljastuneen rasistiksi. Ikäänkuin hän olisi sitä vieläkin. Mutta ihmeellisin asia on se, että kenestäkään suomalaisesta kansanedustajasta, joita toinen toisiaan törkyturpaisempia rasisteja istuu esim persujen joukossa runsaslukuisesti, ei ole vastaavalla sanamuodoilla kirjoitettu. Ei ole ainakaan omaan silmääni osunut.

Se leima, joka toiselle lävähtää lyhyen harkinnan jälkeen, sitä ei toiselle lyödä runsaan todistusaineiston ja pitkän harkinnan jälkeenkään. Surkea media paljastaa näin piilorasisminsa.

Mutta muslimi on helppo leimata pahaksi, epäilyttäväksi ja muuttumaan kykenemättömäksi. Ellei hän ihan islamisti vielä olisikaan, niin potentiaalisti jatkossa ainakin. Suomalaiset suunpieksijät saavat rauhassa ilman konfrontaatiota ylittää kaikki asiallisuuden rajat.

Ja entä ihmiset tässä ryhmässä? Suuri pettymys. Ehdotan ryhmän uudeksi nimeksi: ” Valtakunnallinen piilorasismin vastainen ryhmä.” Siinä sitä työsarkaa vasta onkin.

Hyvää kansainvälistä työväen juhlapäivää!

Kuva

Äiti ja tytär löysivät miehet Gambiasta
https://www.kainuunsanomat.fi/kainuun-s ... gambiasta/
Karvasvarvas kirjoitti: Ke Joulu 28, 2022 3:55 pm
Mc Mafia kirjoitti: Ke Joulu 28, 2022 8:43 am Ei, 4 000 000 000 x 0,022 = 88 000 000
Lasket 2,2 % todennäköisyydellä.
rahima
Hetty Wainthropp
Viestit: 475
Liittynyt: Ti Marras 08, 2011 7:37 pm

Re: SDP:n kansanedustajan Hussein Al-Taeen terrorikirjoituks

Viesti Kirjoittaja rahima »

Tämä Al-Taee ei ymmärrä äidin ja lapsen välistä suhdetta lainkaan. Hän itse on lähettänyt vanhimman lapsensa äidin Irakiin ja katkaissut äiti lapsi suhteen. En tietenkään tiedä, saako tämä vanhin lapsi tavata äitiään vai ei. Tuosta ISIS äitien ja lasten asiasta olen sitä mieltä, että nämä äiti-lapsi suhteet ovat tärkeitä. On lapselle parempi olla siellä Lähi-idässä äitien luona ellei voida tuoda Suomeen Suomen kansalaista äitiä lapsineen. Suomessa sodan aikana vietiin Ruotsiin lapsia ilman äitejä. Se oli virhe, monet lapset traumatisoituivat vakavasti juuri tämän varhaisen kiintymyssuhteen katkaisun vuoksi.Tätä asiaa on paljon tutkittu.
Olen tavannut mm. murhatuomion saaneita ja muista rikoksista tuomittuja, jotka ovat tulleet uskoon. He ovat korostaneet uskoon tulon merkitystä muuttumiselleen. Ovat jopa sanoneet, että eivät enää tee rikoksia uskon tulon vuoksi, muuten jatkaisivat edelleen rikollista toimintaansa. Toisin sanoen puuttuu omatunto, joka on uskonnosta tai uskoontulosta riippumaton. Tästä Al-Taeesta tulee tuntuma päälle liimatusta vihervasemmistolaisuudesta tai kulttuurimarxismista. Vähän niinkuin uskonnosta, josta on henkilökohtaista hyötyä.
Avatar
NorthernDarkness
Jane Marple
Viestit: 1090
Liittynyt: To Maalis 17, 2011 4:48 pm
Paikkakunta: Holo-Kaustisen Kansanmusiikkifestivaalit.

Re: SDP:n kansanedustajan Hussein Al-Taeen terrorikirjoituks

Viesti Kirjoittaja NorthernDarkness »

Medialla oli oikeus tivata saamiensa vinkkien pohjalta Al-Taeen vanhojen somekirjoitusten perään, se on selvä. Silti on käsittämätöntä kuinka esim. Iltalehti julistaa Al-Taeen paljastuneen rasistiksi. Ikäänkuin hän olisi sitä vieläkin.
Perus sinisilmäistä settiä sieltä Leenalta.Al-Taee kuitenkin noin 30+ vuotiaana kirjoitellut näitä tekstejä niin ei siellä mielipiteet ole kyllä muuttuneet mihinkään.Leena on sata varmasti niitä jotka pitävät Halla-Ahoa paholaisesta seuraavana ja rasistina,riippumatta siitä vaikka Jussi löisi faktaa pöytään kokoajan.Vai onkohan hän ottanu Eva Biaudetin pelikirjasta sen että jos tietyt tilastot näyttävät mamut huonossa valossa niin ne tilastot ovat itsessään rasistisia.
Muistappa poika että kun nuorena varastat niin vanhana omistat.
Avatar
Marokon Kauhu
Perry Mason
Viestit: 3727
Liittynyt: Ma Maalis 26, 2007 9:06 pm
Paikkakunta: Rio Grande

Re: SDP:n kansanedustajan Hussein Al-Taeen terrorikirjoituks

Viesti Kirjoittaja Marokon Kauhu »

putsari kirjoitti:Koko perhe elää valtion rahoilla, sillä rahoitus heidän palkkoihinsa tulee suurimmalta osin suomalaisilta veronmaksajilta.Siihen päälle sitten lapsilisät ym.
Sama homma Nazimalla ja perheellä (Afganistanista)

Muutenkin melko mielenkiintoiseksi menee.
Saska Saarikoski kommentoi Al-Taeeta
Saska Saarikoski kommentoi Al-Taeeta
Saska-ja-Taee.png (25.07 KiB) Katsottu 1931 kertaa
Lisäksi huhut kertovat, että Seiska-lehti olisi paljastamassa jotain isoa.
Voi olla jostain muustakin poliitikosta, mutta Al-Taatelin kaikkia luurankoja ei ole vielä kaapista ulos saatu.
Ainakin ex - vaimolla voisi olla jotain "kivaa" kerrottavaa, ja kuulemma meetoo porukoilla myös.
- Kilo kokaiinia, kolme yhden hinnalla
- Kilo kokaiinia, en oo joutumassa linnaan
- Sösssön sössön
- Äbälä wäbälä
Milan Jaff - jolle annettiin näin ensi alkuun 10 vuotta linnaa
Iivis
Perry Mason
Viestit: 3946
Liittynyt: Ti Kesä 23, 2015 11:50 am

Re: SDP:n kansanedustajan Hussein Al-Taeen terrorikirjoituks

Viesti Kirjoittaja Iivis »

https://www.is.fi/politiikka/art-2000006090716.html

Suora lähetys kello 15.20: Demarit puivat jo toistamiseen Hussein al-Taeen tapausta

Julkaistu: 2.5. 9:59 , Päivitetty: 2.5. 10:00

Sdp:n kansanedustaja Hussein al-Taee valehteli toistuvasti vähemmistöjä parjaavista kirjoituksistaan. Sdp ei ole nähnyt kurinpidollisia toimia tarpeellisiksi.
SDP:N eduskuntaryhmä pui tänään torstaina toistamiseen Hussein al-Taeen tapausta.

Ryhmä ehti jo viime viikolla antaa al-Taeelle synninpäästön hänen pahoiteltuaan vanhoja kirjoituksiaan. Tuolloin al-Taee ei ollut vielä myöntänyt omikseen kaikkia julkisuuteen nousseita viestejä, joissa käytti jyrkkää kieltä vähemmistöistä.

– Hän ei ensimmäisessä kuulemisessa kyennyt olemaan täysin rehellinen, ja nyt on perusteltua käydä tämä keskustelu vielä kerran uudestaan, kansanedustaja Tytti Tuppurainen sanoo.

TUPPURAISEN mukaan vaalikauden alussa on paikallaan kirkastaa koko ryhmälle arvot, joilla sosiaalidemokratiaa tehdään.

– Ne arvot on tasa-arvo, yhdenvertaisuus ja yhteisvastuu. Torjumme selkeästi kaikenlaisen syrjinnän ja rasismin, sovinismin, homofobian ja antisemitismin. Myös sellaisen antisemitismin, joka pukeutuu antisionismin kaapuun.

Tuppurainen on puheenjohtajana Demarinaisissa, joka palkitsi vain runsas kuukausi sitten al-Taeen vuoden Risto Rohkea -tunnustuksella. Palkinto myönnetään tasa-arvoasioissa ansioituneelle miehelle.

– Olen hyvin pettynyt tähän tilanteeseen ja siihen, että al-Taee ei ole aiemmin kyennyt rehellisesti kertomaan näistä asioista. Toisaalta annan myös tunnustusta sille, että hän on perusteellisesti pyytänyt anteeksi. Omaan vakaumukseeni kuuluu myös antaa anteeksi.

Tuppuraisen mukaan al-Taeen täytyy nyt päästä osoittamaan, että todella on muuttunut mies.

– Hänellä on nyt näytön paikka.

AL-TAEE myönsi lopulta maanantaina kaikki vähemmistöjä parjaavat kirjoitukset omikseen.

– Olen pitänyt salaisuutta itselläni jo jonkin aikaa. Se on kasvanut, tämä mörkö, minun sisälläni, al-Taee sanoi tiedotustilaisuudessa.

– Mitä pidempään pidin sitä salaisuutta, sen vaikeammaksi se minun sisälläni kasvoi.

Sdp:n puheenjohtaja Antti Rinne katsoi, että al-Taee oli valehdellut asiasta myös puolueelle.

– Mekin ollaan tultu vähän huijatuiksi tässä asiassa, Rinne sanoi tiedotustilaisuudessa tiistaina.

RYHMÄSSÄ ei kuitenkaan nähdä tarvetta kurinpidollisille toimille.

Eduskuntaryhmä voi kurinpitotoimena antaa edustajalle huomautuksen tai varoituksen tai erottaa hänet ryhmästä joko määräajaksi tai kokonaan. Niitä on aiemmin langetettu myös kansanedustajien lausuntojen ja kirjoitusten vuoksi.

Esimerkiksi perussuomalaisten Teuvo Hakkarainen sai ryhmältään huomautuksen kirjoitettuaan Facebookissa, että ”Kaikki muslimit eivät ole terroristeja, mutta kaikki terroristit ovat muslimeja”. Varoituksen hän sai sanottuaan, että homot, lesbot ja somalit pitäisi laittaa Ahvenanmaalle asumaan keskenään.

Jussi Halla-aho taas erotettiin perussuomalaisten ryhmästä kahdeksi viikoksi hänen kirjoitettuaan Facebookissa, että Kreikkaan tarvittaisiin sotilasjuntta, joka voisi panna lakkoilijat ja mellakoijat kuriin panssarivaunuilla.

AL-TAEE ei ollut vielä mukana Sdp:ssä kirjoittaessaan kyseiset viestit, eikä niistä valehtelun katsota antavan aihetta toimenpiteille. Torstaina keskustelun aiheena lienevät pikemminkin ryhmän pelisäännöt tästä eteenpäin, Sirpa Paatero arvioi.

Merja Mäkitalo-Ropposen mielestä al-Taeen aiemmille esiintuloille voi vain viitata kintaalla.

– Toisaalta ajattelen, että jos ihminen vilpittömästi pyytää anteeksi, katuu aiempia tekojaan ja on todella muuttanut ajattelutapaansa, silloin pitää anteeksi antaa ja uskoa siihen, että ihminen ovi muuttua ja kehittyä.

Kimmo Kiljunen ei epäile, etteivätkö al-Taeen ajatukset todella olisi muuttuneet.

– Ne arvot joita hän on tuonut esille esimerkiksi yhteisissä vaalitilaisuuksissa ovat samoja arvoja, jotka minäkin jaan, Kiljunen sanoo.

– Meillä kaikilla on oikeus ja mahdollisuus kasvaa ihmisenä niin kauan kuin on elämää. Tämä tila pitäisi antaa kaikille.
Avatar
Villeri
Jessica Fletcher
Viestit: 3031
Liittynyt: Ke Joulu 26, 2018 8:40 am

Re: SDP:n kansanedustajan Hussein Al-Taeen terrorikirjoituks

Viesti Kirjoittaja Villeri »

Vaikka demareilta menisi suurimman puolueen titteli jakoon persujen kanssa, niin hulluja ovat, jos eivät erota al-valeTaeeta ryhmästään. Imagotappio on jo nyt valtava, kansainvälisestikin erittäin kiusallinen ja riskiä lisäpaljastuksista pitäisin suurena.

Demareille tietysti suotavinta olisi, että ValheenTae eroaisi itse eduskunnasta jolloin demarit saisivat jonkun todennäköisesti vähemmällä ihmisvihalla varustetun yksilön tilalle. Kohtuullista tietysti olisi, että al-Taee menettäisi valheillaan saamansa asiat eli kansanedustajan paikan nyt ainakin.

Jatta-rouva näkyi olevan poikkeuksellisen sekaisin jopa etnopalvojaksi, joka ei yksinkertaisesti pysty näkemään ei-kantisten toiminnassa mitään ongelmia. Käänteinen rasismi on kiva kaveri!
Gurney
Adrian Monk
Viestit: 2506
Liittynyt: Ti Huhti 02, 2013 9:37 am

Re: SDP:n kansanedustajan Hussein Al-Taeen terrorikirjoituks

Viesti Kirjoittaja Gurney »

Käsittämätöntä, että dematit vieläkin raahavat moista painolastia mukanaan, vaikka joka päivä uusia julkistuksia. Aivan suunnaton imagohaitta, mutta demarit eivät välitä, koska muslimi. Vaikkakin muslimirasisti.

Tämä on sitä demarien arvopohjaa.

Jotain suurta on vielä tulossa ilmi veikkaan. Samoin jotain metoo asiaan liittyvää.
Jos tosiasiat näyttävät olevan keskenään ristiriidassa, se tarkoittaa sitä, että joku niistä ei ole tosiasia
Iivis
Perry Mason
Viestit: 3946
Liittynyt: Ti Kesä 23, 2015 11:50 am

Re: SDP:n kansanedustajan Hussein Al-Taeen terrorikirjoituks

Viesti Kirjoittaja Iivis »

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/c ... 0fa92446bf

Valtakunnansyyttäjänvirasto: Kansanedustaja Hussein al-Taeen tapaus on siirretty poliisille

Valtakunnansyyttäjänvirasto pyytää poliisia selvittämään, onko SDP:n kansanedustajan Hussein al-Taeen Facebook-kirjoituksista syytä aloittaa esitutkinta.

Iltalehden tietojen mukaan valtakunnansyyttäjänvirastoa on pyydetty selvittämään, onko SDP:n kansanedustaja Hussein al-Taee syyllistynyt rikokseen julkaistessaan Facebookissa muun muassa homoja, juutalaisia, somaleita ja sunneja panettelevia ja solvaavia kirjoituksia.

Valtionsyyttäjä Anu Mantila vahvistaa tiedon Iltalehdelle.

– Valtakunnansyyttäjänvirasto on siirtänyt poliisin harkittavaksi, tuleeko asiassa toimittaa esitutkinta, Mantila sanoo.
Marokonsoturi
Javier Pena
Viestit: 1865
Liittynyt: La Helmi 03, 2018 3:38 pm

Re: SDP:n kansanedustajan Hussein Al-Taeen terrorikirjoituks

Viesti Kirjoittaja Marokonsoturi »

AL-TAEE ei ollut vielä mukana Sdp:ssä kirjoittaessaan kyseiset viestit, eikä niistä valehtelun katsota antavan aihetta toimenpiteille.
Tämän vuoksi kansalaisilla alkaa olla huono olla, valehtelusta ei seuraa mitään, vaikka valehtelemalla johdetaan maata ja edustetaan kansaa.
Avatar
NorthernDarkness
Jane Marple
Viestit: 1090
Liittynyt: To Maalis 17, 2011 4:48 pm
Paikkakunta: Holo-Kaustisen Kansanmusiikkifestivaalit.

Re: SDP:n kansanedustajan Hussein Al-Taeen terrorikirjoituks

Viesti Kirjoittaja NorthernDarkness »

Tuo on kyllä ihan totta että eipä olisi valittu eduskuntaan jos olisi tullut ilmi nämä viestit ennen äänestystä joten asian voisi tulkita myös siten että hänet on valittu sinne ehkä väärin perustein ja jos sitä vasten peilaa niin silloin tämän pitäisi ehkä jotain toimenpiteitä kuitenkin aiheuttaa.
Muistappa poika että kun nuorena varastat niin vanhana omistat.
ReissuLasse
Jessica Fletcher
Viestit: 3218
Liittynyt: To Touko 07, 2015 6:47 pm

Re: SDP:n kansanedustajan Hussein Al-Taeen terrorikirjoituks

Viesti Kirjoittaja ReissuLasse »

NorthernDarkness kirjoitti:Tuo on kyllä ihan totta että eipä olisi valittu eduskuntaan jos olisi tullut ilmi nämä viestit ennen äänestystä joten asian voisi tulkita myös siten että hänet on valittu sinne ehkä väärin perustein ja jos sitä vasten peilaa niin silloin tämän pitäisi ehkä jotain toimenpiteitä kuitenkin aiheuttaa.
Sama myös kääntäen, voihan olla että joku on äänestänyt juurikin hänen kirjoituksien vuoksi. No kaikki hänelle annetut äänet voitaisiin joka tapauksessa mitätöidä ja katsoa sitten koko tulos uudestaan.
Papa Legba
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1309
Liittynyt: Ke Elo 22, 2018 8:43 pm

Re: SDP:n kansanedustajan Hussein Al-Taeen terrorikirjoituks

Viesti Kirjoittaja Papa Legba »

Al-Taeella on oikeus kirjoittaa mielipiteitään mutta joutuu myös vastaamaan niistä kuten muutkin. Nuo kiistanalaiset kirjoitukset ovat olleet valtamedian, Supon ja SDP:nkin tiedossa viimeistään syksyllä 2018. Mitään ei silloin tehty eli odoteltiinko vaalien yli vai mikä oli vaikuttamassa?
Tyyppi on Iranin agentti mitä ilmeisimmin ja sikälikin SDP:n lemmikki.
Vastaa Viestiin