54-v nainen murhattiin Porissa - Irakilaismiehelle elinkautinen

Suomessa tapahtuneet henkirikokset.
Doctor Lecter
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 17033
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: 54-v nainen murhattiin Porissa - Irakilaismies epäiltynä

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter »

Edelleen Iltalehdestä:
klo 11:56: Nyt on vuorossa lounastauko. Istunto jatkuu kello 13, jolloin on tarkoitus kuulla syytettyä todistelutarkoituksessa. Iltapäivällä kuullaan myös yhtä todistajaa. Liveseuranta jatkuu tässä noin tunnin kuluttua.

klo 11:54: Syytetty otettiin kiinni lähes välittömästi henkirikoksen jälkeen, ja hän on ollut yhtäjaksoisesti vangittuna syyskuusta 2018 saakka. Syyttäjä vaatii hänelle elinkautista vankeusrangaistusta, mikä on standardirangaistus murhasta.

klo 11:40: Syyttäjän ja puolustuksen versiot Porin Itäpuiston tapahtumista eroavat toisistaan kuin yö ja päivä. Riidatonta asiassa ei ole mikään muu kuin se, että syytetty tunnustaa olleensa naisen asunnolla ainakin välittömästi ennen henkirikoksen tapahtumista. Koska mistään muusta ei ole yhteisymmärrystä, oikeuden lopullinen päätös jäänee suuresti poliisin rikosteknisten tutkimusten varaan. Oikeuslääkäri ja rikoskemisti tulevat myöhemmin antamaan todistuksensa oikeudessa.

Syyttäjä on lisäksi kutsunut todistajiksi useita uhrin ja syytetyn tuttavia, joiden on tarkoitus kertoa oikeudessa näiden parisuhteen tilasta ja siinä mahdollisesti esiintyneestä väkivallasta, sekä syytetyn kokemasta väiteystä mustasukkaisuudesta. Näitä todistajia on tarkoitus kuulla myöhemmin tällä sekä seuraavalla viikolla.
Kuten mm. Iiviksen tarkennuksesta huomataan (klo10:19), niin syytetyllä - Alaa Albu-Salihilla - oli vakaa aikomus saattaa teosta vastuuseen maanmiehensä, tai joku muu vastaanottokeskuksen asukas. Yritti vierittää syytä musulmaanien päälle? Oliko hän mahdollisesti joutunut musujen kiusaamaksi käännyttyään kristinuskoon ja päätti kostaa?

Tai siis emmehän vielä tiedä onko nyt syytteessä oleva tehnyt teon.
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!

Frankie
Sofia Karppi
Viestit: 402
Liittynyt: Ke Touko 09, 2012 5:45 pm

Re: 54-v nainen murhattiin Porissa - Irakilaismies epäiltynä

Viesti Kirjoittaja Frankie »

Alaa Albu-Salihilla oli tätä mummoa ennen nuorehko tyttöystävä, jolla pieni lapsi. Yhdessä kuvassa Alaa on lapsen kanssa samassa kuvassa ja "kieli pitkällä" :evil:

Iltalehden jutusta silmiin pomppasi lause: "Hän ei pidä enää yhteyttä perheeseensä tai "klaaniinsa".
Eli voimme tästä päätellä kulttuurierovaisuudet ovat totta klaanien osalta, joka aina haluttu kieltää.

Avatar
NorthernDarkness
Jane Marple
Viestit: 1089
Liittynyt: To Maalis 17, 2011 4:48 pm
Paikkakunta: Holo-Kaustisen Kansanmusiikkifestivaalit.

Re: 54-v nainen murhattiin Porissa - Irakilaismies epäiltynä

Viesti Kirjoittaja NorthernDarkness »

Alaa ajatteli että kun kääntyy kristityksi niin saa jäädä maahan ja pystyy hämäämään kaikkia Suomalaisia että islami on taakse jäänyttä elämää.Harmi Alaalle että tämä pään irroittaminen kyllä nyt paljasti mitä hän oikeasti edustaa ja on...siis jos sitä ei joku arvannut vielä näiden jeesustelijoiden lisäksi.
Muistappa poika että kun nuorena varastat niin vanhana omistat.

Averell
Harjunpää
Viestit: 302
Liittynyt: Ti Marras 29, 2016 6:02 am

Re: 54-v nainen murhattiin Porissa - Irakilaismies epäiltynä

Viesti Kirjoittaja Averell »

Hyvin on kaveri kotoutunut ja ennen kaikkea porilaistunut koska oikeudenkäynnissäkin miehellä on yllään patasydänpaita!
Perus porilainen harras uskovainen..
Oleskelulupa, tarkoittaako se lupaa oleskella ilman velvollisuuksia?

rahima
Hetty Wainthropp
Viestit: 473
Liittynyt: Ti Marras 08, 2011 7:37 pm

Re: 54-v nainen murhattiin Porissa - Irakilaismies epäiltynä

Viesti Kirjoittaja rahima »

Alaa Albu-Salih tänään olemukseltaan rehvakkaana, lakki päässä asteli oikeussaliin.Oli kasvattanut jihadistiparran, ehkä piiloutuakseen kuten yksi valelääketieteenopiskelija. Oli tyytymätön poliisitutkintaan, koska oli esittänyt 40 asiaa, jota olisi pitänyt tutkia, mutta vain 6 asiaa oli tutkittu.Oli nähnyt uhrin asunnolla surmailtana arabialaisen miehen. Oliko nimennyt, kuka mies oli? Ehkä joku vokkin asukas, kun uhrin auto oli ajettu vastaanottokeskuksen eteen. Luultavasti kaikilta vokkin asukkailta otettu DNA.
Mielestäni tämä kristinuskoon kääntymishömppä pitäisi lopettaa. Jokainen saa uskoa tai olla uskomatta, koski tämä mitä uskontoa tahansa. Taqiyyaastahan on kysymys tälläkin kaverilla.Jos valtiovalta jättäisi uskon asiat henkilökohtaisiksi asioiksi niin oltaisiin paljon terveemmällä pohjalla. Nyt yritetään kristinuskoon kääntymällä saada turvapaikkaa. Mielestäni kukaan ei voi kertoa, ei pappi eikä kukaan muukaan, onko jonkun usko "todellista". Jokainen uskoo tai on uskomatta omalla tavallaan.
Mielenkiinnolla seuraan oikeudenkäyntiä, jota Iltalehti on hyvin selostanut.

Doctor Lecter
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 17033
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: 54-v nainen murhattiin Porissa - Irakilaismies epäiltynä

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter »

Käänsin aikataulun kronologisesti oikein päin:
klo 13:14: Pääkäsittely jatkuu, hieman aiemmin ilmoitetusta aikataulusta myöhässä. Tarkoituksena on pian kuulla ensimmäistä todistajaa, Lounais-Suomen poliisin teknistä tutkijaa. Ennen ensimmäisen todistajan kuulemista käydään kuitenkin vielä läpi loput kirjalliset todisteet.

klo 13:35: Syyttäjä viittaa nyt esitutkintamateriaalissa oleviin Whatsapp-viesteihin, joita syytetty ja uhri lähettelivät toisilleen. Hän viittaa aikaisempiin viesteihin, joissa oli paljon hellittelysanoja, mutta sanoo, että loppua kohden viestien sävy näyttää kylmenneen ja parisuhteen loppumisen katkeruus paistaa läpi. ”Tässä käy selkeästi ilmi se, että asianosaisten välit ovat viilentyneet. Lämpö ja läheisyys tuntuu viilenneen henkirikosta edeltäneinä aikoina. Tämä ehkä osoittaa sitä, että tässä kohdin on tullut enemmältikin puhetta seurustelusuhteen jatkosta. Ärtymys on pikku hiljaa ruvennut heräämään. Tässä näkyy se, että välit ovat kärjistyneet melko lailla,” syyttäjä sanoo.

Puolustus sen sijaan tuo toisen näkökulman, eli useita molemmin puolin lähetettyjä ”rakastan sinua” ja ”olen ikuisesti sinun” -viestejä, höystettynä sydänhymiöillä. Näitäkin viestejä on lähetetty vielä syyskuun puolella.

Noin vuorokausi ennen henkirikosta mies kirjoitti naiselle muun muassa: ”Sinä olet aivan sekaisin”. Viestittely kärjistyi jonkinlaiseen riitatilanteeseen, jonka aikana mies kirjoitti myös: ”En ole onnellinen sinä näet huomenna kuka minä oikeasti olen”. Syyttäjä kiinnitti erityisesti huomiota tähän virkkeeseen.

klo 13:58: Nyt on puolustuksen vuoro esittää kirjallisia todisteita esitutkintamateriaalista. Puolustusasianajaja käy läpi valokuvat syytetyn kiinniottohetkellä olleista vaatteista, ja huomauttaa, että missään niistä ei havaittu verta. Käydään myös läpi kuvia autosta löytyneestä jalanjäljestä, joka ei puolustuksen mukaan kuulu syytetylle.

klo 14:01: Käsittelyssä on nyt vuorossa 10 minuutin mittainen tauko.

klo 14:34: Istunto jatkuu, taas jonkin verran ilmoitetusta aikataulusta jäljessä. Puolustus jatkaa esitutkinamateriaalin kirjallisten todisteiden läpikäymistä. Poliisi on pitkän esitutkinnan aikana saattanut kokoon valtavan pöytäkirjan, jossa on liitteineen yhteensä 724 sivua. Materiaalissa on kuulustelupöytäkirjoja, valokuvia rikospaikalta, asunnosta ja autosta, KRP:n rikosteknisen laboratorion dna- ja sormenjälkitutkimusten tuloksia, syytetyn ja uhrin välisiä Whatsapp-viestejä, ja paljon muuta.

klo 14:48: Seuraavaksi on vuorossa ensimmäisen henkilötodistajan kuuleminen. Hän on tekninen tutkija Lounais-Suomen poliisista, vanhempi rikoskonstaapeli Jussi Lehikoinen. Lehikoinen oli päävastuussa tapauksen teknisestä tutkimuksesta. Haastehakemuksen mukaan hänen on tarkoitus kertoa tapahtumapaikalta saatujen näytteiden dna- ja veritutkimuksista, saatujen jälkien jättäjien henkilöllisyydestä sekä syytetyn sormien jättämistä jäljistä uhrin vuoteella olleissa papereissa.

klo 15:02: Syyttäjä kysyy Lehikoiselta, ovatko valokuvissa näkyvät, asunnon ovimatossa ja muualla olevat mustat jalanjäljet mahdollisesti syytetyn jalanjälkiä. Lehikoisen mukaan ei, vaan kyse on todennäköisesti palomiesten nokisista jalanjäljistä. ”Itselle tuli sellainen kuva, että kun siinä vieressä oli ilmeisesti uhrin reppu tyhjänä, tuli sellainen olo, että repun sisältöä on kaadettu uhrin päälle, ja seksivälineitä oli myös heitetty päälle. Tuli ajatus, että oliko tulipaloa yritetty kiihdyttää niillä, laitettu lisää palokuormaa,” Lehikoinen pohtii.

klo 15:07: Syytetyllä oli aamulla päällään ainoastaan Porin Ässien t-paita. Nyt hän on lisäksi vetänyt päälleen Teljän seurakunnan mustan hupparin. Syytetty oli kristityksi kääntymisensä jälkeen huomattavan aktiivinen seurakunnan jäsen. Hän oli myös ehdolla viime lokakuun seurakuntavaaleissa, koska seurakunta ei voinut enää siinä vaiheessa pidätyksestä huolimatta poistaa häntä vaalilistalta.

klo 15:36: Tekninen tutkija Lehikoinen vastaa syyttäjän yksityiskohtaisiin kysymyksiin verijäljistä, joista suurimman osan tekijä oli pessyt pois makuuhuoneen lattialta ja kylpyhuoneesta surman jälkeen. Kemiallisilla käsittelyillä poliisi sai kuitenkin näkyville mittavia verijälkiä, joiden todettiin sopivan uhrin dna-tunnisteeseen. Esitutkinamateriaalissa on useita kuvia kemikaalin paljastamista verijäljistä asunnon parkettilattiassa sekä kylpyhuoneen lavuaarissa ja sen alla olevassa ämpärissä.

klo 15:55: Teknisen tutkijan todistelu jatkuu edelleen, mutta ennen sitä vuorossa on nyt 15 minuutin tauko.

klo 16:21: Tässä vaiheessa päivää on selvinnyt, että syytetyn todistelua ei aikataulun puitteissa ehditäkään kuulla tänään. Syytetyn kuuleminen siirtyy siis toiseen käsittelypäivään, joka on tämän viikon perjantai. Silloin kuullaan myös muita syyttäjän nimeämiä todistajia. Istunnon liveseuranta on näin ollen tältä päivältä päättynyt. Kiitos seuraamisesta!
Nää parisuhteet on sillai niiku vaikeit juttui; sydänhymiöviestejä = turhanpäiväistä ja teennäistä rakkauden osoittamista, jolla halutaan valehdella sekä itselle, että sille toiselle osapuolelle suhteen oikea tila sekä mielistellään toista osapuolta. MOT.
Puolustusasianajaja käy läpi valokuvat syytetyn kiinniottohetkellä olleista vaatteista, ja huomauttaa, että missään niistä ei havaittu verta. Käydään myös läpi kuvia autosta löytyneestä jalanjäljestä, joka ei puolustuksen mukaan kuulu syytetylle.
Oliko ehtinyt vaihtaa vaatteet ja hävittää ne yllään olleet? Entä jalanjälki; ulvilamaisia piirteitä asiassa. Vaan oliko asunnossa sittenkin joku toinen - ja syytetty tietää kuka? Ja tämä toinen kulki samalla autolla teon jälkeen. Vai kävikö syytetty hakemassa vok:sta jonkun mukaan saadakseen tämän jalan- ja sormenjälkiä autoon?
...mies kirjoitti myös: ”En ole onnellinen sinä näet huomenna kuka minä oikeasti olen”.
Eikö edes pako sodan ja vainon keskeltä saanut miestä onnelliseksi? Onko kotouttaminen epäonnistunut, onko naisen mahdollinen ylihuolehtiva asenne, (suhtautui kuin pikkulapseen tai halusi käyttää "saamaansa" arabimiestä ns. näyttelyesineenä ja esimerkkinä suvaitsevaisuudestaan kanssaihmisille), saanut miehen kimpaantumaan ja mikä on "kuka minä oikeasti olen"-virkkeen sanoma? Oliko hänen tarkoitus kertoa oikea nimensä, motiivinsa saapua Suomeen, vaiko sanoa, ettei ole oikeasti kristinuskossa? Tai vaan sanoa, että sä vitutat mua?
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!

Ihraponnari
Frank Drebin
Viestit: 399
Liittynyt: Pe Syys 21, 2007 8:09 pm

Re: 54-v nainen murhattiin Porissa - Irakilaismies epäiltynä

Viesti Kirjoittaja Ihraponnari »

ev.lut kirkko yritttää kovasti peitelä asiaa.ei enää löydy ehokaslistaa eikä tuloksii.
Alaa Salih oli tää turvvaa hakenu iraki.saa ny sit turvan kiven sisält

Iivis
Perry Mason
Viestit: 3946
Liittynyt: Ti Kesä 23, 2015 11:50 am

Re: 54-v nainen murhattiin Porissa - Irakilaismies epäiltynä

Viesti Kirjoittaja Iivis »

...mies kirjoitti myös: ”En ole onnellinen sinä näet huomenna kuka minä oikeasti olen”.
Ehkä mies on jollain tavalla alistunut naiselle ja meinaa, että huomenna hän näyttää olevansa leijona ja naisen olevan lampaan. Hänen silmille ei hypitä.

Iivis
Perry Mason
Viestit: 3946
Liittynyt: Ti Kesä 23, 2015 11:50 am

Re: 54-v nainen murhattiin Porissa - Irakilaismies epäiltynä

Viesti Kirjoittaja Iivis »

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/8ddc ... e7bd45f2cb

Porin raa’asta murhasta syytetty muutti kertomustaan jatkuvasti – ”Valehtelit kuulusteluissa toistuvasti. Mikä järki siinä on jos olet syytön?”
Tänään klo 21:04

Epäilty kertoi asunnossa olleesta toisesta miehestä vasta lähes kaksi kuukautta surmayön jälkeen.

Porin Itäpuistossa viime vuoden syyskuussa tapahtuneesta murhasta syytetty 29-vuotias mies kertoi poliisikuulusteluissa surmayöstä ilmeisen epäjohdonmukaisesti.

Poliisi kuulusteli pääepäiltyä esitutkinnan aikana yhdeksän kertaa. Miehen vastauksista eri kuulustelukerroilla saa syyttäjän mukaan sen käsityksen, että hän on muuttanut kertomusta sitä mukaa, kun poliisi on esittänyt hänelle uusia tietoja tapauksesta.

– [Epäilty] on kuulusteluissa muuttanut kertomustaan tapahtumien kulusta, myös esitutkintapöytäkirjan yhteenvedossa lukee.

Maanantaina alkaneessa oikeuskäsittelyssä puolustus ilmaisi kannakseen, että syytetty ei muuttanut kertomustaan, vaan täydensi sitä.

Ensimmäisessä ja toisessa kuulustelussa epäilty kertoi poistuneensa naisen luota kello 19 jälkeen ja menneensä suoraan kotiin.

Kolmannessa kuulustelussa, kultuaan poliisin saaneen käyttöönsä televalvontatietoja, mies kertoikin jääneensä puistoon ja lähteneensä kotiin vasta sen jälkeen kun oli sammuttanut puhelimensa.

Neljännessä kuulustelussa hän kertoikin puistossa oltuaan menneensä vielä takaisin naisen asunnolle hakemaan kännykkäänsä ja lippistään.

– Se on totta, että eri kuulusteluissa olen kertonut, että olen lähtenyt seitsemän jälkeen. Se on johtunut siitä, että olen järkyttynyt, kun minulle on puhuttu murhasta ja tulipalosta, epäilty selitti.

Abas ilmestyy
Vasta kuudennessa kuulustelussa, noin seitsemän viikkoa tapahtuman jälkeen, epäilty kertoi, että palatessaan asunnolle siellä oli ollut toinen, Abas-niminen mies, joka oli käynyt naisen kimppuun ja pahoinpidellyt tätä.

Epäilty oli kertomuksensa mukaan pelastanut naisen pahoinpitelyltä ja mies oli sammunut. Tämän jälkeen hän oli hoitanut uhrin haavoja ja lähtenyt sitten asunnolta tietämättä, mitä sen jälkeen tapahtui.

Miehelle näytettiin seuraavassa kuulustelussa kuvat kaikista Porin vastaanottokeskuksen asukkaista, joiden nimi on Abas tai vastaava, mutta hän ei tunnistanut heistä yhtäkään.

Kuulustelija ihmetteli, miksi mies, jota epäiltiin naisen murhasta, ei kertonut aiemmin tietämästään Abas-nimisestä miehestä, joka oli pahoinpidellyt naista ja oli jäänyt tämän kanssa samaan asuntoon surmayönä.

– Sen sijaan, että olisit kuulusteluissa heti kertonut poliisille Abasista, valehtelit kuulusteluissa toistuvasti [uhrin] asunnolta poistumisesta. Mikä järki siinä on, jos olet syytön? kuulustelija kysyi.

Epäillyllä ei kuulustelupöytäkirjojen mukaan ollut antaa poliisille suoraa vastausta. Hän vetosi muun muassa muistamattomuuteensa ja siihen, että uhri oli vannottanut häntä olemaan soittamatta poliisille.

Tracker
Theo Kojak
Viestit: 1192
Liittynyt: Ke Helmi 04, 2015 9:13 am

Re: 54-v nainen murhattiin Porissa - Irakilaismies epäiltynä

Viesti Kirjoittaja Tracker »

Pataässä. Kuoleman symboli.

Kuva

mr58
Remington Steele
Viestit: 232
Liittynyt: Ke Syys 09, 2015 8:14 pm

Re: 54-v nainen murhattiin Porissa - Irakilaismies epäiltynä

Viesti Kirjoittaja mr58 »

Tämä kristinuskoon kääntyminen/kääntäminen, sitä ei pitäisi tehdä ja realistiset ihmiset eivät sitä myöskään suosittele. Kävimme viime syksynä tähän aiheeseen liittyen keskustelun jolloin asia tuli ilmi. Perustelut sille että jotkut ev.lut, helluntailaiset tai vapaakirkon työntekijät näin suosittelelevat on hyvinkin perusteltu. Islamistit ovat erittäin tarkkoja siitä että ei käännytä toiseen uskoon. Heillä on omissa maakunnissa/kaupungeissa alueillaan vakoilijoita tai ilmiantajia jotka raportoivat ylöspäin ns vääräuskoisista. Tämä joukko yltää jopa näihin pakomaihin. He tulevat muiden mukana turvapaikanhakijoina mutta heidän tehtävänsä on ilmiantaa kääntyneet tai liian paljon eri seurakuntien toiminnassa olevat maanmiehensä. Tämä ulottuu myös kotimaassa oleviin perheen ja suvun jäseniin. Joissain seurakunnissa on sanottu suoraan että tervetuloa toimintaan mutta älkää kääntykö meidän uskoon. Monilla paikkakunnilla nämä maahantulleet käyvät salaa osallistumassa toimintaan ja jumalanpalveluksiin. Pelko näistä ilmiantajista on suuri mutta silti jotkut kääntyvät, osa juuri siksi että turvaisivat sillä olonsa. Meille kerrottiin että kääntyminen kristinuskoon ei vaikuta millään tavalla myönteiseen lausuntoon turvapaikasta mutta näköjään sitä härskisti käytetään esimerkiksi näissä oikeusjutuissa. Toinen asia on tietysti se, että auttajat, vaikka tietävät tilanteet eivät sitä halua tunnustaa. Siitä heräsi meillä keskustelu että onko se eettisesti tai moraalisesti oikein. Tiedetään mitä se pahimmassa tapauksessa aiheuttaa mutta silti saatetaan ihmiset vaaraan. Vähän sama asia kun kuoleman tuomioissa. Uhrin omaiset suu vaahdossa odottavat tuomion täytäntöön panoa ja juhlivat sen jälkeen kun se on täytetty. Ovatko he yhtään parempia ihmisiä noin käyttäytyessään. Vaikeita asioita.

Avatar
NorthernDarkness
Jane Marple
Viestit: 1089
Liittynyt: To Maalis 17, 2011 4:48 pm
Paikkakunta: Holo-Kaustisen Kansanmusiikkifestivaalit.

Re: 54-v nainen murhattiin Porissa - Irakilaismies epäiltynä

Viesti Kirjoittaja NorthernDarkness »

On kyllä sen verran villejä tarinoita että ei taida olla epäilystäkään siitä minkälainen tuomio tästä napsahtaa.Olettamus on se että siellä ei ole nuoria vihreitä tuomareita siis.
Muistappa poika että kun nuorena varastat niin vanhana omistat.

Doctor Lecter
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 17033
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: 54-v nainen murhattiin Porissa - Irakilaismies epäiltynä

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter »

Porin raaka murha: Naapureiden hyytävä kohtaaminen epäillyn ja uhrin kanssa juuri ennen veritekoa - ”Katsoin miestä silmiin, hän ei sanonut mitään”

*Useat naisen tunteneet kertoivat poliisille, kuinka vaikea naisen suhde epäiltyyn oli. Nainen ei esimerkiksi päässyt kollegansa kanssa ulos kahville.
*Satakunnan käräjäoikeudessa luettiin eilen poikkeuksellinen murhasyyte. Vuonna 2015 Suomeen tullutta Irakin kansalaista syytetään raa’asta murhasta.


29-vuotiaan miehen epäillään murhanneen viime syyskuussa porilaisen naisen, jonka kanssa hän oli seurustellut. Uhri oli juuri täyttänyt 54 vuotta. Tapauksen esitutkintamateriaali on yli 700 sivua pitkä.

Naisen naapurit kertoivat poliisikuulusteluissa hyytävästä kohtaamisesta uhrin ja epäillyn tekijän kanssa juuri ennen tekoa. Uhrin naapurissa asunut pariskunta kohtasi epäillyn ja uhrin rappukäytävässä murhailtana. Naapurimies kertoi, että molemmat osapuolet yleensä tervehtivät.
– Tästä kohtaamisesta jäi mieleen, että mies ja nainen eivät moikanneet meitä ollenkaan. Yleensä he moikkaavat, mies kertoi.

Myös miehen kihlattu kertoi poliisikuulusteluissa saman.
– Olimme rappukäytävässä noin kello 16.30. Nainen käveli ensin ja mies perässä. Tervehdin heitä ja se kiinnitti huomion, että he eivät tervehtineet minua, nainen kertoi.
– Katsoin miestä silmiin ja sanoin moi. Mies katsoi lyhyesti minua, mutta ei vastannut mitään.

Naapurissa asunut nainen oli ihmetellyt puolisolleen, kuinka erikoinen tilanne oli. Tämän jälkeen pari ei enää uhria ja epäiltyä nähnyt.
– Kahdestaan he olivat ja poistuivat, mies kertoi.

Uhri kuoli seuraavana yönä.

Ei tavannut ystäviään
Useat naisen tunteneet kertoivat poliisikuulusteluista naisen ja 29-vuotiaan hankalasta suhteesta.

Yksi naisen työkavereista kertoi, kuinka hänellä oli luottamuksellinen suhde työtoveriinsa ja he juttelivat henkilökohtaisistakin ”naisten asioista”. Tästä huolimatta naiset eivät juuri koskaan tavanneet työpaikan ulkopuolella, vaikka hän oli usein yrittänyt pyytää kollegaansa esimerkiksi kahville.
– Hän torjui ehdotukset, eikä tullut, johtuen hänen poikaystävästään, työkaveri kertoi poliisille.

Naisen mukaan uhri oli soittanut elokuussa ja pyytänyt apua muuttoon. Myöhemmin nainen soitti ja kertoi, että ei tarvitsekaan muuttoapua, sillä hän on sopinut poikaystävänsä kanssa.

Kesäloman jälkeen uhri oli vaikuttanut etäiseltä ja väsyneeltä. Kollega oli kysynyt, mikä on hätänä.
– Hän kertoi, että he riitelivät useasti. Hänestä huomasi töissä, että hän oli poissaoleva ja hiljainen. Tämä oli selvä muutos aikaisempaan, kollega kertoi.

"Minä lähden”
Syyskuussa, vain pari viikkoa ennen murhaa, uhri lähestyi taas työkaveriaan ja pyysi apua muuttoon.
– Hän kertoi riidelleensä poikaystävän kanssa ja poikaystävä oli heittänyt kaikki tavarat tulos.

Kollega ajoi asunnolle. Uhri odotti pihalla, grillauspaikan vieressä. Pihalla oli uhrin tavaroita, muun muassa nojatuoli ja laatikoita. Nainen riiteli pihalla kovaäänisesti poikaystävänsä kanssa.
– (Uhrin nimi) huusi lähtevänsä. Poikaystävä kielsi lähtemästä ja kertoi rakastavansa häntä.

Uhri oli vastannut huutamalla:
– Nyt loppuu, minä lähden. Sinä olet sairas!

Nainen nousi kollegansa autoon ja poikaystävä otti ovesta kiinni. Mies pyysi kollegaa kertomaan naiselle, että rakastaa tätä. Mies irrotti kahvasta vasta, kun tuleva uhri löi tätä avokämmenellä kasvoihin.

Myöhemmin uhri kertoi kollegalleen, että hän aikoo taas yrittää miehen kanssa.

Mies muutti naisen luokse Itäpuistoon, missä 54-vuotias sai lopulta surmansa.
Iltalehti
11.6.2019 11:13

Epätoivoista tarttumista toiseen ihmiseen. Kovista riidoista huolimatta. Mistä lie nämä riidat sitten tulleet?
Katsoin miestä silmiin ja sanoin moi. Mies katsoi lyhyesti minua, mutta ei vastannut mitään.
Mitä koraani sanoo naisen tervehtimisestä?
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!

Avatar
Villeri
Adrian Monk
Viestit: 2998
Liittynyt: Ke Joulu 26, 2018 8:40 am

Re: 54-v nainen murhattiin Porissa - Irakilaismies epäiltynä

Viesti Kirjoittaja Villeri »

Doctor Lecter kirjoitti: Tästä huolimatta naiset eivät juuri koskaan tavanneet työpaikan ulkopuolella, vaikka hän oli usein yrittänyt pyytää kollegaansa esimerkiksi kahville.
– Hän torjui ehdotukset, eikä tullut, johtuen hänen poikaystävästään, työkaveri kertoi poliisille.

– (Uhrin nimi) huusi lähtevänsä. Poikaystävä kielsi lähtemästä ja kertoi rakastavansa häntä.
Uhri oli vastannut huutamalla:
– Nyt loppuu, minä lähden. Sinä olet sairas!
Voihan sitä sairaudeksikin kutsua, mutta itse kutsuisin tilannetta normaaliksi lähi-itäläiseksi näkemykseksi sukupuolirooleista. Jos naiset saavat keskenään hillua kaupungilla kahvittelemassa, on kyseessä jo lähi-itäläisittäin ultraliberaali toiminta. Kun on saatu juuri mitä on haluttu, niin ei valiteta vaan nautitaan!

Inanna
Rico Tubbs
Viestit: 1242
Liittynyt: Ma Heinä 24, 2017 5:38 pm

Re: 54-v nainen murhattiin Porissa - Irakilaismies epäiltynä

Viesti Kirjoittaja Inanna »

https://alueviesti.fi/2018/03/21/nuoret ... et-oppiin/

Onhan tästä idänihmeestä osattu positiivisia juttuja tehdä !

Milloin aletaan suomalaisista hetkeksi työllistyneistä kirjoittamaan samanlaisia lehtijuttuja ? Sehän se on uutisoinnin arvoista jos pakolainen kantaa pahvilaatikkoa.

Vastaa Viestiin