Milla Aronen, 21, Somero - katosi 8.6.2019, ex-miesystävä tunnusti surman, hovi tuomitsi murhasta

Suomessa tapahtuneet henkirikokset.
khl
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1382
Liittynyt: La Syys 19, 2015 5:30 pm

Re: Milla Aronen, 21v, Somero 8.6.2019

Viesti Kirjoittaja khl »

No tiedä onko hirvee hätä kun isäkään ei ole päivittänyt katoamisilmoitusta esim.edelleen kateissa??

Ryder
Olivia Benson
Viestit: 726
Liittynyt: To Marras 23, 2017 1:59 pm

Re: Milla Aronen, 21v, Somero 8.6.2019

Viesti Kirjoittaja Ryder »

khl kirjoitti:No tiedä onko hirvee hätä kun isäkään ei ole päivittänyt katoamisilmoitusta esim.edelleen kateissa??
Eikö tämä Karkkilan nainen ilmoittanut Millan isälle,että tytättärensä mahdollisesti ollut hänen ovensa takana aikaisin aamulla. Luulisi,että isä olis lähtenyt viivana tytärtään hakemaan. Miksi tämä nainen ei soittanut hätäkeskukseen,jos on tuntematon nuori nainen aikaisin aamulla oven takana sekaisin kuin seinäkello,eikä edes tiedä millä paikkakunnalla on.Mutta toisaalta,miten olisivat poliisitkaan enää löytäneet,jos tämä nainenkaan ei enää tätä tyttöä löytänyt ja poliisien tulo paikalle olisi kestänyt.Varmaan Millalla aikaisempaa karkailuhistoriaa ja jotakin kapinahenkeä/uppiniskaisuutta.21v:la teiniajoista vasta 6vuotta.Mutta edelleen elää kysymys millä Milla kulki Somerolta Karkkilaan?Ja miten päätyi juuri tuonne Pöytäkiventielle?

ktaina
Adrian Monk
Viestit: 2874
Liittynyt: To Helmi 05, 2015 10:52 am
Paikkakunta: Rannikolla tuulee

Re: Milla Aronen, 21v, Somero 8.6.2019

Viesti Kirjoittaja ktaina »

Tää on todennäköisesti karkaillut ennenkin ja usein nyt vaan isä sitten päätti laittaa ilmoituksen...joo eikä sitä edes kiinnosta päivittää tuota Facebookin katoamisilmoitusta.

damfin
James Bond (David Niven)
Viestit: 10561
Liittynyt: Ke Elo 10, 2011 1:04 am

Re: Milla Aronen, 21v, Somero 8.6.2019

Viesti Kirjoittaja damfin »

Niin onhan se outoa että ilmoitukseen ei ole päivitetty mitään tietoa karkkilan pöytäkiventien havainnosta, eikä tainnut kommenteissakaan karkkilasta mitään olla, ei kerrota että kaivattaisiin lisää havaintoja karkkilan suunnasta vaan edelleen pidetään viimeisenä havaintona someroa.

Toki voisihan siitä senkin johtopäätöksen vetää että Millan isä on keskustellut tämän karkkilan naisen kanssa ja tuntomerkeistä on tultu siihen päätelmään että karkkilan havainto ei ollut Milla, mutta eihän nyt sentään sellaista johtopäätöstä kannata edes harkita ettei spekulointi mene liian tylsäksi. :roll:

Doctor Lecter
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 17026
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Milla Aronen, 21v, Somero 8.6.2019

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter »

Veli vei Millan, 21, kotiin kesäkuisena lauantai-iltana, sen jälkeen naista ei ole nähty – poliisi pyytää havaintoja

21-vuotias Milla Aronen katosi kesäkuun alussa.
Poliisi kaipaa havaintoja kesäkuun alkupuolella kadonneen Milla Arosen liikkeistä. POLIISI
Poliisi kaipaa havaintoja kesäkuun alkupuolella kadonneen Milla Arosen liikkeistä. POLIISI
Aronen_Milla.jpg (85.71 KiB) Katsottu 9655 kertaa
Poliisi etsii kesäkuun alkupuolella kadonnutta 21-vuotiasta Milla Arosta.

Nuorempi konstaapeli Saara Puotsaari Salon poliisista kertoo, että viimeinen havainto Arosesta on tehty lauantaina 8. kesäkuuta noin yhdentoista ja kahdentoista välillä illalla, kun Arosen veli oli vienyt tämän kotiin Peipontielle. Tuolloin nainen on mennyt kotiinsa, mutta sen jälkeen häntä ei ole nähty eikä häneen ole saatu yhteyttä.

Arosen puhelin on mennyt pois päältä seuraavana aamuna noin kello 8. Sen jälkeen puhelin ei ole ollut päällä. Myöskään Arosen tiliä ei ole käytetty kyseisenä viikonloppuna enää sunnuntaina eikä sen jälkeen.
– Hänen oli sunnuntaina 9.6. tarkoitus palata takaisin Säkylään varusmiespalvelukseen, mutta ei ole palannut, Puotsaari sanoo.

Naisella on oma auto, mutta auto on hänen kotinsa pihalla. Nainen on siis poistunut kotoaan joko jalkaisin tai jonkun kyydissä. Lähtiessään naisella on ollut mukanaan vain puhelin, pankkikortti ja kodin avaimet.
– Tähän mennessä emme ole saaneet mitään viitteitä siitä, että hän olisi kadonnut vapaaehtoisesti, Puotsaari kertoo.
Poliisin mukaan ei ole viitteitä siitä, että Milla olisi kadonnut vapaaehtoisesti. POLIISI
Poliisin mukaan ei ole viitteitä siitä, että Milla olisi kadonnut vapaaehtoisesti. POLIISI
Aronen_Milla_kuva.jpg (25.9 KiB) Katsottu 9651 kertaa
Tähän mennessä poliisi ei ole saanut kadonneesta yhtään varteenotettavaa vihjettä. Poliisi on saanut muutaman vihjeen vihjepostin kautta, mutta niistä mikään ei ole auttanut kadonneen etsinnässä.
– Muutamia valvontakameran tallenteita olemme katsoneet, mutta niissä ei ole ollut kyseinen henkilö. Lisäksi olemme saaneet joitakin vihjeitä, joiden mukaan nainen olisi nähty jonkin ajoneuvon kyydissä, mutta ajoneuvosta ei ole osattu sanoa enempää tietoja, joten vihjeistä ei ole ollut apua.

Aronen on poliisin mukaan hoikka ja noin 165 senttiä pitkä. Hänellä on mustat pitkät hiukset ja tatuointeja molemmissa käsivarsissa. Katoamishetkellä hänellä oli mahdollisesti päällään musta toppi, musta huppari, mustat housut ja mustat kengät, joissa on myös pinkkiä väriä.

Poliisi pyytää ilmoittamaan mahdolliset havainnot kadonneesta numeroon 02 954 17237 tai sähköpostiin [email protected].

Porin prikaati ei kommentoi asiaa poliisitutkinnan ollessa kesken.
Iltalehti
26.6.2019 7:18

Salon Seudun Sanomat
24.6.2019 12:30
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!

ktaina
Adrian Monk
Viestit: 2874
Liittynyt: To Helmi 05, 2015 10:52 am
Paikkakunta: Rannikolla tuulee

Re: Milla Aronen, 21v, Somero 8.6.2019

Viesti Kirjoittaja ktaina »

Kyllähän viranomaiset voisi näitä vähän nopeammin ilmoitella että päivälehdetkin nopeammin julkaisi kun kaikki ei taas muista mitään kun aikaa menee...ja kun ei ole viitteitä omaehtoiseen katoamiseen.. toki viranomaiset ei sitä heti tiedä mutta eipähän tarvitse alkaa käyttää paljon resursseja kun uskovat aluksi siihen?

Avatar
MissMallard
Axel Foley
Viestit: 2468
Liittynyt: Ke Syys 16, 2015 4:24 pm

Re: Milla Aronen, 21v, Somero 8.6.2019

Viesti Kirjoittaja MissMallard »

Onkohan se Karkkilan havainto nyt faktaa vai ei ole? Tai ehkä siitä ei ole varmuutta.

Jollei kyse ole vapaaehtoisesta katoamisesta niin pitääkö tämä tulkita että joku olisi napannut Millan johonkin esim. pakottamalla tai jollakin "houkuttimella"? Mikä olisi motiivi tällaiselle? Voisi kuvitella että silloin tekijä löytyisi lähipiiristä. Jollei löydy niin seuraava syyni kohdistuisi mahdollisiin ex-kumppaneihin tai ystäviin tms. Siitä seuraava pykälä on sitten mahdolliset armeijaan liittyvät asiat. Tuskin vieraanvallan edustajakaan olisi Millaa kaapannut vaikka sellainenkin juolahti mieleen. Mutta onko hänellä sellaista tärkeää sotilaallista tietoutta josta joku voisi hyötyä jollakin tapaa.
Sitten joku etäältä Millaa ehkä jo pidempään seurannut "ihastunut" henkilö tai muu stalkkeri.

Mitä tulee Millaan ulkoisesti niin vaikka hänellä on persoonallinen ulkonäkö niin jonkinverran näkee nykyään mustia ja pitkiä hiuksia naisilla, koska se on osittain muotia ja osittain esim. tyyli raskaamman musiikin kuuntelijoilla, joten vaikeahan on varmasti sanoa että onko joku autossa istuva henkilö Milla vai ei. Tässä nuo tatuoinnit auttaisivat "tunnistamisessa" jos ovat näkyvillä.

Tämä kaikki spekua eikä ole tarkoitus osoitella ketään millään sormella kunhan vain yleisellä tasolla mietiskelen tällaista. Pahoittelut jo etukäteen.

Tampereen Tyttö
Alibin Kestotilaaja
Viestit: 5172
Liittynyt: Su Huhti 01, 2007 8:18 pm

Re: Milla Aronen, 21v, Somero 8.6.2019

Viesti Kirjoittaja Tampereen Tyttö »

Onhan voinut sopia esim jotkut kaupat kun pankkikortti mukana. Luulisi jättävän pois jos itselleen jotain aikoo.
-Takuulla, sano Tampereenlikka!

URSA
James Bond (David Niven)
Viestit: 11301
Liittynyt: Pe Loka 25, 2013 6:57 pm

Re: Milla Aronen, 21v, Somero 8.6.2019

Viesti Kirjoittaja URSA »

Kadonnut kesken varusmiespalveluksen viikonloppuloman aikana. Onkohan kuitenkin viihtynyt intissä? Ja kuinka suurena epäonnistumisena hän olisi pitänyt palveluksen keskeyttämistä?

Avatar
MissMallard
Axel Foley
Viestit: 2468
Liittynyt: Ke Syys 16, 2015 4:24 pm

Re: Milla Aronen, 21v, Somero 8.6.2019

Viesti Kirjoittaja MissMallard »

Palvelusajan perusteella tuntuisi että olisi lopettanut jo aiemmin jos palvelus tökkii. Tosin eihän sitä koskaan tiedä että millä tasolla on motivaatio että jos se on vähän niin ja näin. Lisäksi jos ympäristön odotukset esim. estää keskeyttämisen eikä halua tuottaa pettymystä itselleen eikä esim.läheisille. Ainahan voi ilmetä asioita joissa motivaatio nousee tai laskee esim. armeijan käymisen suhteen. Voi ilmetä myös terveydellisiä huolia jne.

Taksilla on myös voinut lähteä kotoa ja tietysti jalan tai pyörällä tms. Taksin tilaaminen näkyisi lienee puhelutiedoissa ja kaippa kuski ottaisi yhteyttä poliisiin jos kyytiä olisi tarjonnut koska pieni paikkakunta ja asia varmaan tiedossa siellä. Tietysti myös busseja varmaan Somerolla menee jollakin tasolla jonnekin suuntaan mutta missä lienee pysäkkejä sitten ja tuskin se liikenne siellä mitään älyttömän vilkasta on ainakaan iltaisin. Tämä vain jos ajatellaan muuta kuin henkilöauto- tai moottoripyöräkyytiä jostakin jonnekin.

Jotenkin tuntuu että on lähtenyt piipahtamaan jossakin. Iltalenkki ehkä poissuljettu koska harva kai lompakkoa kantaa mukana esim. lenkillä, tosin ei sekään poissuljettua ole varmaan. Jos jalassa on ollut collarit tai vastaavat niin tuskin nyt mihinkään viihteelle on ollut menossa. Tosin pikkupaikkakunnalla ei kai ole niin mitään ihmeellisiä "pukeutumiskoodeja" esim. baareihin. Onko lähtenyt hakemaan jotakin grilliruokaa tai vastaavaa? Tosin miksi puhelin olisi mennyt kiinni? Se viittaa vapaaehtoiseen sammuttamiseen, tai esim. puhelin sammuu jos se joutuu esim. veteen tms. Tietysti jos akku on ollut valmiiksi vähissä niin eihän se viikko tolkulla kestä vaikkei sitä käytettäisikään puhumiseen tms.

ktaina
Adrian Monk
Viestit: 2874
Liittynyt: To Helmi 05, 2015 10:52 am
Paikkakunta: Rannikolla tuulee

Re: Milla Aronen, 21v, Somero 8.6.2019

Viesti Kirjoittaja ktaina »

Tuo Karkkilan havainnon kirjoittajahan sanoi "ehkä"faktaahan se ei ole ollut?

damfin
James Bond (David Niven)
Viestit: 10561
Liittynyt: Ke Elo 10, 2011 1:04 am

Re: Milla Aronen, 21v, Somero 8.6.2019

Viesti Kirjoittaja damfin »

Kyllä minä ainakin uskon että poliisi olisi viimeistään tässä vaiheessa kertonut siitä Karkkilan havainnosta ellei sitä olisi vahvistettu vääräksi, kun edelleen tuossa viimeisessäkin uutisoinnissa kerrotaan viimeiseksi havainnoksi kotiosoitetta.
Lompakon mukanaolostahan ei puhuta mitään, vaan pankkikortin, ja olen nähnyt monen nuoren naisen nykyisin käyttävän sellaista kännykkäkoteloa jossa on samassa kotelossa se pankkikortti, eli se on voinut olla mukana ihan siksi että kun se kännykkä on otettu mukaan niin samalla on mukaan tullut myös se pankkikortti.
Viimeinen havainto silloin kun Milla on mennyt kotiinsa on siis ollut suunnilleen puolen yön aikoihin, ja kännykkä on sammunut kello 8 aamulla, eikä ole ainakaan kerrottu että kännykällä olisi soiteltu mihinkään siinä välissä eikä näköhavaintojakaan ole joten veikkaisin että asunnolta on lähdetty kävellen joskus aamuyön tunteina.
Toki yksi mahdollisuus olisi että on kävelty siihen läheisen Helsingintien varteen liftaamaan, mutta luulisi että siitäkin olisi jokin näköhavainto, eli pidän itse edelleen todennäköisimpänä vaihtoehtona että on kävelty jonnekin lähistöllä olevan vesistön rannoille, tai sitten johonkin metsään, jossa se puhelin on sitten jonkin kohtalokkaan asian seurauksena sammunut.

Kyllähän nuo Millan kirjoitukset ja kuvat viittaavat jo pitkään jatkuneeseen ailahtelevaan masennukseen, muukin kuin se musta tukka ja tatuoinnit.

Avatar
MissMallard
Axel Foley
Viestit: 2468
Liittynyt: Ke Syys 16, 2015 4:24 pm

Re: Milla Aronen, 21v, Somero 8.6.2019

Viesti Kirjoittaja MissMallard »

Hyvä pointti tuo Damfin että voi olla pankkikortti sellaisessa pikkukotelossa tms. Toisaalta se herättää kysymyksen että jos on mennyt vaikka "veden ääreen" niin miksi se kortti olisi mukana sitten? Tosin älypuhelimia pidetään usein suojakuorissa. Naisilla varsinkin voi olla kauniit puhelimen suojakuoret ja siinä kuoressahan on usein paikka jollekin kortille tai pieni sivutasku tms. Joten voi olla että kortti kulkikin jotenkin noin mukana sitten. Onko rahapussit edes enää "muodikkaita" nuorilla henkilöillä? Tosin lähes kaikilla lienee jonkinlainen lompakko mutta useinhan sitä on hieman hankala kuljettaa jollei nainen pidä mukana tai käytä käsilaukkua tai reppua tms.

Joten jos hänellä oli vain kortti mukana esim. pikkukotelossa tai puhelimen suojakuorissa niin sitten iltainen/yöllinen lenkkeilykin tähän sopisi jollakin tapaa. Liftaaminen taitaa olla nykyisin enää ääriharvinaista. Tosin vaikea sanoa maaseudulla sitten että olisiko yleisempää kun bussiyhteydet jne harvemmassa jne. Ja hyvä pointti tuo liftauskin kuitenkin, vaikka nykyisin sitä harvemmin enää näkee ylipäätään.

Avatar
Motiivi
Scooby-Doo
Viestit: 20
Liittynyt: Su Marras 18, 2018 8:52 pm

Re: Milla Aronen, 21v, Somero 8.6.2019

Viesti Kirjoittaja Motiivi »

Itse armeijan käyneenä tulee mieleen että Milla on voinut olla kuskin tehtävissä kun omisti yhdistelmäajoneuvokuljettajan paperit ja tätä kautta (halusi?) laajentaa osaamistaan suorittamalla lisää erilaisia kortteja.

Omalla palveluspaikkakunnalla oli kuljetuskeskus (lienee kaikissa?) jossa kuskit sitten viettivät päivät yhdessä ja kaikki eivät aina olleet niin hyvää pataa keskenään.

Armeijassa esiintyy yhä aika paljon syrjintää, seksuaalista ahdistelua ja kiusaamista, ja usein kohdistuu naisiin koska ovat vähemmistöä siellä. Olisiko Milla voinut kokea näitä? Instagramin ja joittenkin kirjotusten perusteella siellä niin vaikutti aika-ajoin masentuneelta sekä ahdistuneelta. Mm. parin kuvan kuvatekstit: ''I'm just a kid and life is a nightmare.'' Ja ''Pyydän sua tinderis kahville, mutta tarvitsen vielä vahvikkeen. Voidaan tehä mitä vaan mut älä soita perään.'' :roll:
Kuolema kuittaa univelat.

janita
Jane Marple
Viestit: 1003
Liittynyt: Ke Touko 13, 2009 5:58 pm

Re: Milla Aronen, 21v, Somero 8.6.2019

Viesti Kirjoittaja janita »

Kuulin että tämän Millan ex-poikaystävää myös etsitään.

Vastaa Viestiin