Ruotsin tilanne: maahanmuuttopolitiikka, rikollisuus ja jengit

Tähän osioon onnettomuudet ja muu rikoksiin liittyvä keskustelu.
Avatar
On Anoi Kaa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11798
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: Ruotsin maahanmuuttopolitiikka, rikollisuus ja jengit

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa »

Tämä sopii hyvin jatkoksi edelliseen. Mitä juttelee ihmisten kanssa, niin tulee tunne, että autuaan tietämättömiä ovat nämä vastuullisen median paimentamat - Bä Bääh!
"Ruotsi on sodassa"

"Mikä on Ruotsin hallituksen arvio väkivaltaisesta ja epävakaasta tilanteesta?"
ULKOMAAT ke 17.07.2019 23:35

"Ruotsi on sodassa!"

Näin lyhyt ja ytimekäs, mutta paljon puhuva on asianajaja ja poliittinen analyytikko Judith Bergmanin 13. heinäkuuta päivätty Gatestone -instituutin artikkelin otsikko.

Se kertoo tämänhetkisestä kriittisestä tilanteesta, johon Ruotsi on joutunut alistuessaan kokonaan islamille. Ruotsista ei tarvitse enää etsiä rikollisuutta, sillä päivälehdet ovat ladattu täyteen juttuja aseellisista ryöstöistä, seksuaalisista hyökkäyksistä, raiskauksista, jengiampumisista, autojen tuhopoltoista ja räjähdyksistä.

Muslimimaahanmuuton aiheuttamat turvallisuusongelmat koskettavat jo ikävä kyllä jokaista ruotsalaista ja näitä Bergman jälleen kerran ottaa esiin artikkelissaan esimerkein ja raporttien avulla.

Ruotsissa on kärsitty ennätysmäärästä tappavia ampumavälikohtauksia vuonna 2018, yhteensä 306.

Kautta maan 45 ihmistä sai surmansa ja 135 loukkaantui, suurin osa kuolemantapauksista tapahtui etelä-alueella, jossa Malmö sijaitsee.

Oikea Media uutisoi syyskuussa 2017, että 90 prosenttia Ruotsin ammuskeluista on maahanmuuttajien tekemiä. Malmö oli jo tuolloin kolmesta suuresta kaupungista se, jossa tapahtuu kaikista eniten ampumisia suhteessa sen väkilukuun.

On turha väittää, etteikö Malmöön vast'ikään rakennetulla Ruotsin viranomaisten, Malmön kunnan ja valtamedian hiljaisesti hyväksymällä Pohjoismaiden suurimmalla megamoskeijalla olisi sormensa pelissä monikulttuurisuutta ihannoivan Malmön muuttumisessa rikolliseksi kriisipesäkkeeksi.

Maaliskuussa Ruotsin kansallinen rikostekninen keskus arvioi, että murhaksi tai murhayritykseksi luokiteltujen ampumisten määrä on vuodesta 2012 lähtien kasvanut lähes 100 prosenttia.

Keskus havaitsi myös, että ammuskeluissa käytetty suosituin ase on Kalashnikov rynnäkkökivääri.

"Se on yksi maailman valmistetuimmista aseista ja sitä käytetään monissa sodissa", kertoi keskuksen johtaja Mikael Högfors. "Kun niitä ei enää tarvita joissakin levottomuuspesäkkeissä, niin ne salakuljetetaan Ruotsiin."

Vuoden 2018 kuuden ensimmäisen kuukauden aikana poliisin mukaan lähes joka toinen ampuminen tapahtui "haavoittuvaisella alueella", joka tunnetaan myös nimellä "no-go" -alue.

Vuonna 2017 Ruotsin poliisiraportissa "Utsatta områden 2017" ("Haavoittuvaiset alueet 2017") paljastui, että Ruotsissa on 61 tällaista aluetta. Niihin kuuluu 200 rikollisverkostoa, jotka koostuvat arviolta 5 000 rikollisesta. Suurin osa näiden alueiden asukkaista on ei-länsimaisia ​​maahanmuuttajia ja heidän lapsia.

Myös Oikea Media on kertonut kaksi vuotta sitten tästä Ruotsin poliisin julkaisemasta raportista ja Ruotsin huolestuttavasta turvallisuustilanteesta. Vuonna 2017 näistä "no-go" -vyöhykkeistä jo 23:n arvioitiin olevan erityisen kriittisiä.

Poliisi kirjoitti vuoden 2017 raporttiin, että maailmanlaajuiset etniset konfliktit toistuvat haavoittuvilla alueilla:

"... [Ruotsin] oikeuslaitos ja muu [ruotsalainen] yhteiskunta eivät ymmärrä näitä konflikteja tai niillä ei ole vastauksia siihen, miten ne voidaan ratkaista. Poliisilla on siksi oltava parempi tietämys maailmasta ja ymmärtämys tapahtumista, jotta voidaan tulkita, mitä alueilla tapahtuu. Kotiin palaajien läsnäolo, terroristiryhmien kannattajat, kuten Islamilaisen valtion, al-Qaedan ja al-Shabaabin, sekä salafismiin painottuneiden moskeijoiden edustajat myötävaikuttavat osaltaan näiden ryhmien ja muiden heikossa asemassa olevien alueiden asukkaiden välisiin jännitteisiin. Kesästä 2014 lähtien, kun Syyriassa ja Irakissa julistettiin kalifaatti, lahkojen väliset ristiriitaisuudet ovat lisääntyneet erityisesti sunnien, shiiamuslimien, Levantin kristittyjen ja kurditaustaisten kansallismielisten välillä." (s. 13)

Poliisi julkaisi 3. kesäkuuta uuden luettelon, jossa kerrottiin aiemman 61:n sijasta olevan nyt 60 tällaista aluetta. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että tilanne olisi parantunut. Päinvastoin.

Vuonna 2019 ammuskelut ovat jatkuneet edelleen valtoimenaan.

Yli 300 000 asukkaan Malmössä kaupungin tilastojen mukaan kolmasosa on "syntynyt ulkomailla".

25-vuotias mies ammuttiin sosiaalitoimiston ulkopuolella 10. kesäkuuta ja samana päivänä Malmön päärautatieasemalla poliisi ampui miehen, joka sanoi, että hänellä oli pommi laukussaan ja jonka väitettiin käyttäytyvän uhkaavalla tavalla. Samana iltana kaksi miestä ammuttiin Malmön Lorensborgin alueella. Myöhemmin tuona iltana kaksi räjähdystä ravisteli kaupunkia.

Ammuskelujen lisääntyneen määrän takia kaupungin työntekijät kokevat nyt ilmeisesti niin epämiellyttäväksi työskennellä kaupungissa, että Malmön kunta on julkaissut ohjeet siitä, miten kunnan työntekijät voivat pysyä turvassa kaupungissa, kun he menevät töihinsä.

Otsikolla "Henkilökohtainen turvallisuus - vinkkejä ja neuvoja ei-toivottujen tilanteiden välttämiseksi" kunta neuvoo työntekijöitään "Suunnittele kulkureittisi - tunne alueesi ... yritä minimoida se aika, kun pysäköit pyöräsi/autosi, kunnes saavut [määränpäähän]".

Myös "Ennen kuin lähdet rakennuksesta, katso ensin ulos ja laadi arvio ympäristöstä välttyäksesi joutumasta ei-toivottuun tilanteeseen ... pysy poissa ihmisten luota, joita pidetään mahdollisesti uhkaavina tai vaarallisina, ja kasvata välimatkaa, jos lähellä ei ole muita ihmisiä".

Yksi ohjeistuksia saanut kaupungin työntekijä syytti kuntaa tekopyhyydestä:

"Kunnasta kerrotaan medialle, että kaikki on hyvin, vaikka niin ei ole. Sitten he lähettävät tällaista postia työntekijöilleen."

Kunnallishallinnon turvallisuusohjeet näyttävät soveltuvan pikemminkin sisällissotavyöhykkeelle, kuten Beirut kerran oli - eikä "kerran niin rauhalliseen" Malmön kaupunkiin.

Beirut tulee mieleen myös Ruotsin Linköpingin kaupungissa, jossa kesäkuun alussa räjähdys tuhosi koko asuinrakennuksen ja näytti siltä, ​​kuin se olisi pommitettu sodassa. Kuin ihmeen kaupalla kukaan ei kuollut räjähdyksessä, mutta 20 ihmistä loukkaantui. Poliisi epäilee, että tapaus liittyy jengien väliseen yhteenottoon. Muutama viikko myöhemmin kahta miestä ammuttiin Linköpingin alueella Skäggetorpissa - joka kuuluu poliisin luetteloimaan "haavoittuviin alueisiin" tai "no-go"-alueisiin.

Tämän jälkeen 30. kesäkuuta jengeihin liittyvissä selkkauksissa tapahtui kolme ampumista kolmessa eri lähiössä Tukholmassa. Kaksi ihmistä kuoli, joista toista oli ammuttu päähän. Yksi murhatuista miehistä, räppäri nimeltään Rozh Shamal, oli aiemmin tuomittu pahoinpitelystä, ryöstöstä ja huumausainerikoksista.

Tänä vuonna, yksistään Tukholmassa, 11 ihmistä on jo ammuttu kuoliaaksi - sama määrä kuin kaikkiaan vuonna 2018. Tänä vuonna yli kaksikymmentä ihmistä on kuollut luoteihin Ruotsissa.

"Tätä kehitystä on mahdoton hyväksyä", sanoo poliisin kansallisen toiminnallisen osaston (National operational department, Noa) johtaja Mats Löfving. "Monissa tapauksissa käytetään sotilaskäyttöön tarkoitettuja automaattiaseita. Näemme vähenemistä niiden määrässä, jotka ovat loukkaantuneet ampuma-aseisiin liittyvässä väkivallassa, mutta tappamisten määrä ei laske."

1. heinäkuuta rikospoliisipäällikkö Anders Thornberg totesi, että tilanne on "poikkeuksellisen vakava". Hän väitti kuitenkin, että poliisi ei ole menettänyt jengien hallintaa ja että tärkein tehtävä on pysäyttää nuorten rikollisten määrän kasvu.

"Jokaista nuorta miestä kohti, joka ammutaan, on 10-15 uutta valmiina", hän huomautti. Vain muutama päivä myöhemmin hän lisäsi, että ruotsalaisten tulee tottua ampumisiin lähitulevaisuudessa:

"Mielestämme tämä [ampuminen ja äärimmäinen väkivalta] saattaa jatkua viisi - kymmenen vuotta erityisen haavoittuvilla alueilla", Thornberg painotti.

Oppositiopuolue Maltillisen kokoomuksen johtaja Ulf Kristersson kutsui tilannetta "äärimmäiseksi maalle, joka ei ole sodassa".

Pommitetut rakennukset ja ampumiset eivät ole ainoa asia, joka turmelee Ruotsia. Lisäksi autoja sytytetään säännöllisesti tuleen. Pienessä ja viehättävässä Lundin yliopistokaupungissa Malmön läheisyydessä on viime aikoina kärsitty runsaasti autopaloista. Poliisi ei ole vielä tunnistanut epäiltyjä.

"Näemme autopalojen lisääntymisen juuri nyt, se on selvästi huolestuttavaa", sanoi Lundin paikallisen poliisialueen johtaja Patrik Isacsson. Hän huomautti, että autopalot lisääntyvät yleensä kesäkuukausina, mutta niiden määrä on myös lisääntynyt vuosien varrella.

"Emme tiedä vielä, keitä syylliset ovat, joten voin vain arvella, mutta tämäntyyppisen tuhopolton takana ovat yleensä nuoret. Se että tätä tapahtuu kesällä, voi johtua siitä, että nuoret ovat työttömiä ja heitä on ulkona paljon."

"Olen ehdottomasti sitä mieltä, että nämä ovat nuoria, jotka eivät ole löytäneet paikkaansa yhteiskunnassa, ja jotka tuntevat, että heitä ei hyväksytä", kommentoi puolestaan Malmön yliopiston sosiologi Ingela Kolfjord. Hän on sitä mieltä, että "ilmapiiri on koventunut" ja uskottelee, että näitä tekijöitä kohdellaan jatkuvasti "muina".

"Autopalot eivät ole vain heidän keinonsa osoittaa tyytymättömyyttä, vaan tapa osoittaa, että he ovat turhautuneita, epätoivoisia ja vihaisia."

Ruotsalainen kirjailija Björn Ranelid on täysin eri mieltä.

"Ruotsi on sodassa ja poliitikot ovat siitä vastuussa", hän kirjoitti Expressenissä 5. heinäkuuta.

"Viisi yötä putkeen autoja on laitettu tuleen Lundin yliopistokaupungissa. Tällaisia ​​hulluja tekoja on tapahtunut satoja kertoja eri paikoissa Ruotsissa viimeisten viidentoista vuoden aikana. Vuodesta 1955 vuoteen 1985 yhtä ainuttakaan autoa ei sytytetty palamaan Malmössä, Göteborgissa, Tukholmassa tai Lundissa... Kun Malmön yliopiston naissosiologi selittää rikokset seurauksena nuorten turhautumiselle ... hän puhuu puuta heinää ... Hän toistaa asioita, joita papukaija olisi voinut sanoa. Kukaan näistä rikollisista ei näe nälkää tai kärsi puhtaan veden puutteesta. Heillä on katto päänsä päällä ja heille on tarjottu vapaata koulunkäyntiä yhdeksän tai kaksitoista vuotta. He eivät asu ränsistyneissä taloissa.

Kaikilla näillä raivohulluilla on ollut korkeammat aineelliset standardit kodeissaan kuin useilla tuhansilla lapsilla ja nuorilla, jotka kasvoivat Ellstorpissa Malmössä, jossa minä asuin vanhempieni ja kahden sisarukseni kanssa 47 neliömetrin kokoisessa asunnossa, jossa oli kaksi pientä huonetta ja keittiö vuodesta 1949 vuoteen 1966."

Ranelid totesi:

"Sitä kutsutaan kotikasvatukseksi, ja tämä puuttuu tuhansilta tytöiltä ja pojilta ruotsalaisissa kodeissa nykyään. Kyse ei ole rahasta tai siitä, missä päin maailmaa on sattunut syntymään. Sillä ei ole mitään tekemistä politiikan tai ideologian kanssa. Kyse on etiikasta, moraalista ja ihmisten välisestä rinnakkaiselosta."

Yleistyneet autopalot entisessä idyllisessä Lundin kaupungissa on vain yksi ylitsepääsemätön ongelma.

Tammikuussa afganistanilainen niin sanottu "ilman huoltajaa tullut alaikäinen" Sadeq Nadir yritti murhata useita ihmisiä Lundin kaupungissa murskaamalla heidät varastetulla autolla.

Hän olikin yht'äkkiä oman lausuntonsa mukaan 20-vuotias ja tullut Ruotsiin ilman henkilöllisyystodistuksia "pakolaislapsena" marraskuussa 2015.

Vaikka hän väitti kääntyneensä kristityksi, hänen asunnostaan löydetty materiaali osoitti, että hän halusi lietsoa jihadia ja tulla marttyyriksi. Hän kertoi poliisille, että hänen aikomuksensa oli tappaa. Tapahtuma luokiteltiin alun perin terroristirikokseksi, mutta muutettiin sitten syytteeksi kymmenestä murhayrityksestä. Vaikka Sadeq oli myöntänyt, että hänen tarkoituksensa oli tappaa, Ruotsin käräjäoikeus ei antanut ratkaisua, että Sadeq voitaisiin tuomita joko terrorismista tai murhayrityksistä. Tuomioistuin perusteli, että syytetty ei ollut ajanut "tarpeeksi nopeasti" aiheuttaakseen konkreettista kuoleman vaaraa.

Samalla tavoin, vaikka Sadeqin todettiin kirjoittaneen tekstejä jihadista ja marttyyrikuolemasta ja väitti toimivan Allahin puolesta, tuomioistuin ei katsonut, että hän olisi toiminut uskonnollisten terroristien motiiveista käsin. Hänet tuomittiin vain vaaran aiheuttamisesta muille ja heidän uhkaamisesta.

Muslimimaahanmuuton aiheuttamat vitsaukset Ruotsissa ovat moninaiset. Ne eivät valitettavasti rajoitu ainoastaan jo osaksi päivittäistä elämää tulleisiin ampumistapauksiin, pommitettuihin rakennuksiin ja autojen tuhopolttoihin vain suurimmissa kaupungeissa. Muslimien hallitsemilla alueilla myös monissa pienemmissä kaupungeissa ja jopa joissakin maalaisyhteisöissä kaikenlainen ahdistelu, väkivaltaiset uhkaukset ja hyökkäykset ovat arkipäivää.

Poliisien ajoneuvot ja poliisiasemat ovat olleet maalitauluina, joskus jopa poliisien kotien yksityiselämä.

Ruotsalainen naispoliisi kuvasi, kuinka rikolliset ovat julkaisseet valokuvia hänestä, hänen miehestään ja hänen 2-vuotiaasta pojastaan, jotka he ovat uhanneet murhata. Hän kertoo samanlaisten tarinoiden Ruotsin poliiseista olevan yleisiä. Jotkut poliisit ovat alkaneet tarkistaa autojensa alla olevia mahdollisia pommeja ennen auton käynnistämistä.

Myös ikäihmisiä kiusataan ja heidän päälle hyökätään väkivaltaisesti.

Monilla rautatieasemilla, kirjastoissa ja sairaaloissa uhataan ja häiritään henkilökuntaa ja siitä on tullut päivittäistä rutiinia. Ongelmallisilla alueilla kaupat pakotetaan sulkemaan. Kivien heittäminen poliisi- tai pelastuspalveluhenkilöstöä kohti on nyt "normaalia". Käsikranaattien käyttäminen hyökkäyksissä Ruotsissa on verrattavissa Meksikon alueisiin, joissa huumekartellit toimivat.

Kuten asianajaja Judith Bergman kirjoitti kaksi vuotta sitten: Ruotsi alkaa olla kasvavassa määrin epäonnistunut valtiona. Hän tarkensi sitä hiljattain määrittelemällä sen Ruotsin "itsensä aiheuttamaksi sotkuksi". Jo olemassa olevien ongelmien lisäksi Ruotsilla näyttää näet olevan tarkoitus tuoda ulkomailta entistä enemmän hankaluuksia. Tällä Bergman viittaa 150:een mies- ja naispuoliseen Isis-jäseneen, joiden odotetaan palaavan Ruotsiin sekä 80 lapseen, jotka saapuvat vanhempiensa mukana.

Oikea Media on kirjoittanut useasti myös siitä, minkä kaikki kyllä jo tietävät: muslimimaahanmuuttajat edustavat enemmistöä raiskaustapauksissa.

Jokainen tutkimusraportti osoittaa maahanmuuttajien äärimmäistä ja törkeää yliedustusta seksuaalirikollisten joukossa ja paljastaa järkyttäviä lukuja Ruotsin seksuaalirikostilastojen radikaalista muutoksesta Lähi-idästä ja Afrikasta suuntautuneen maahanmuuton vuoksi.

Edelleen kuitenkin Ruotsin vasemmistolainen valtamedia jaksaa sitkeästi kohdistaa esimerkiksi äskettäin julkaistussa tutkimuksessa huomionsa "vähemmän vakavampien rikosten, kuten taskuvarkauksien ja kotiin tunkeutumisten" oletettuun vähenemiseen ja uutisoi "suunnanmuutoksesta Malmössä": poliisin ilmoittamien rikosten määrä laski viime vuonna voimakkaasti Malmössä.

Kyse on nimittäin Ruotsin rikoksentorjuntavirasto Brå:n paljastamista uusista luvuista, jotka osoittavat vuoden 2019 ensimmäisellä puoliskolla ilmoitettujen raiskausten ja seksuaalisten hyväksikäyttöjen määrän kasvaneen huomattavasti edellisvuoden vastaavaan ajanjaksoon verrattuna.

Raiskaukset Ruotsissa ovat keskimäärin lisääntyneet 14 prosenttia, joista lapsiin kohdistuneissa raiskauksissa kasvua on 6 % ja naisissa 20 %.

Se mihin huomio kiinnittyy erityisesti, on miehiin kohdistuneet raiskaukset. Niiden määrä on ​​noussut jopa 40 prosenttia verrattuna viime vuoden vastaavaan ajanjaksoon!

Äskettäin julkaistut luvut vahvistavat entisestään sitä tosiasiaa, että Ruotsista on tulossa maailman "raiskauspääkaupunki", aivan kuten entinen muslimi Shazia Hobbs toteaa Oikean Median artikkelissa "Euroopan on aika luopua islamilaisesta maahanmuutosta!"

Asianajaja ja poliittinen analyytikko Judith Bergman kysyykin:

"Mikä on Ruotsin hallituksen arvio väkivaltaisesta ja epävakaasta tilanteesta?"

Kesäkuun 6. päivänä Ruotsin kansallispäivänä pääministeri Stefan Löfven totesi -samalla tunnustaen - että Ruotsilla "on edelleen vakavia yhteiskunnallisia ongelmia", mutta kiirehti huomauttamaan, että "hyvin harvat asiat olivat paremmin Ruotsissa" aiemmin:

"Vaikka voimme muistella vanhoja aikoja idyllisinä punaisina ​​mökkeinä ja vihreinä niittyinä, hyvin harvat asiat olivat paremmin. Kansallispäivän juhlassa mielestäni meidän pitäisi juhlia juuri sitä, kuinka paljon olemme saavuttaneet maana. Olemme rakentaneet vahvan maan, jossa huolehdimme toisistamme ja missä yhteiskunta ottaa vastuun eikä ketään jätetä yksin."

Tyypillistä sisällötöntä kielenkäyttöä, sanahelinää, jota sosiaalidemokraatit pääministerit - niin Ruotsissa kuin Suomessakin - viljelevät.

Asianajaja Judith Bergmania ei Stefan Löfvenin tyhjät puheet vakuuta, vaan hän toteaa:

"Valitettavasti monet ruotsalaiset kokevat arvatenkin jäävänsä yksin ja unohdetuksi maassa, joka muistuttaa enenevässä määrin sotatannerta."
(Jutussa upotettuna paljon hyperlinkkejä, en kopsannut niitä tähän, vaan tsekatkaa originaali linkistä alla/OAK)

https://oikeamedia.com/o1-115006
Pojat on poikia, mutta partalapsien leikit alkavat mennä jo turhan pitkälle, kun suosikkileluksi mainitaan AK-47. Pitäiskö jonkun rakastaa nämä ehyiksi, voitaisiinko hakea nämä Suomeen, kun Ruotsi alkaa olla hengenvaarallinen paikka? Siis ne alueet mistä tulevat, kun ei heitä karkoteta Suomesta kotimaahankaan, jos ovat levottomalta alueelta, siis ei pyydetä muuttamaan rauhalliselle alueelle.
Ironiainjektio: Mitä enemmän injektiot, sitä enemmän infektoit (tuore tutkimus). Tästä syystä virustaudit ja syövät saavat usein vallan boostaamisen jälkeen. Olkaa viisaita ja pysähtykää hetkeksi.
Iivis
Perry Mason
Viestit: 3946
Liittynyt: Ti Kesä 23, 2015 11:50 am

Re: Ruotsin maahanmuuttopolitiikka, rikollisuus ja jengit

Viesti Kirjoittaja Iivis »

https://voiceofeurope.com/2019/07/libya ... ded-penis/
Libyan migrant convicted for masturbating on Swedish train, blames wounded penis
By KATARINA 18 July 2019

A 27-year-old asylum seeker from Libya claims that he was showing his wife his wounded penis via a video call in a train wagon in Sweden. But the court did not buy that story. Particularly not since he exposed his equipment to two more women – right in the heart of Stockholm.

Libyan citizen Faisal Muhammed Freer, asylum seeker in Sweden, was recently convicted by Södertörn District Court for having masturbated in front of a woman on a train wagon.

“He pulled his penis out and kept going for at least 15 minutes but when somebody entered the wagon, he immediately hid it “, the woman testifies.

Penis full of wounds
Muhammed Freer claims that he was having a video call with his wife, showing her his penis because it was full of wounds. He also said that he did everything he could to hide it when people were passing by.

The train stewardess, however, testified that the flasher must have been in direct eye contact with the woman because of their seat positions, and that it would be impossible for her not to see what he was doing. Faisal Muhammed Freer had also changed seats repeatedly before and another woman approached the stewardess about a masturbating man on the train.

“It wasn’t me”
Appareatly, the Libyan was not satisfied after the train trip. Two more women were also exposed to the Libyan’s manhood. He came running towards them with his pants down and manhood hanging out – right in the heart of Stockholm after a night club visit.

To identify him, they described his jacket. Muhammed Freer refused to admit that his jacket matches their description, since one woman said it was black and the other said it was grey, he insisted. But when the court saw an image of the perpetrator, taken by one of the witnesses, there was an open and shut case.

Fines of €500
Since the suspected spent 17 days in custody before verdict, the penalty is considered consumed and he gets away with approximately €500 in damages per plaintiff plus €80 to the state.

To be expelled from Sweden
Södertörn District Court does not comment on the fact that the Libyan is to be expelled from Sweden but still remains in the country. More than a year ago, Swedish Public Service produced a story about the poor Libyan, who cannot be sent off to Lybia as planned, since he does not have a passport.
Kyllä näillä jumalauta löytyy kaikenmaailman selityksiä :lol: Onneksi kaikki ei kuitenkaan mene läpi.
Silli
Axel Foley
Viestit: 2178
Liittynyt: La Elo 25, 2018 12:28 pm

Re: Ruotsin maahanmuuttopolitiikka, rikollisuus ja jengit

Viesti Kirjoittaja Silli »

Iivis kirjoitti:
To be expelled from Sweden
Södertörn District Court does not comment on the fact that the Libyan is to be expelled from Sweden but still remains in the country. More than a year ago, Swedish Public Service produced a story about the poor Libyan, who cannot be sent off to Lybia as planned, since he does not have a passport.
Kyllä näillä jumalauta löytyy kaikenmaailman selityksiä :lol: Onneksi kaikki ei kuitenkaan mene läpi.
No, on tuossa kyllä Ruotsin viranomaisillakin melkoiset selitykset :shock: Ei voi käännyttää, kun ei ole passia :shock: Milläköhän perusteella Libyan poika on turvapaikkaa edes mennyt Ruotsiin anelemaan? Ehkä hän oli kokenut kotimaassaan uhkaa poikkeavan seksuaalisen suuntautumisensa eli ekshibitionismin vuoksi?
Kauden kalasuositus: Jalostajan Saaristosilli & Sipulisilli
Avatar
NorthernDarkness
Jane Marple
Viestit: 1089
Liittynyt: To Maalis 17, 2011 4:48 pm
Paikkakunta: Holo-Kaustisen Kansanmusiikkifestivaalit.

Re: Ruotsin maahanmuuttopolitiikka, rikollisuus ja jengit

Viesti Kirjoittaja NorthernDarkness »

Silli kirjoitti:
Iivis kirjoitti:
To be expelled from Sweden
Södertörn District Court does not comment on the fact that the Libyan is to be expelled from Sweden but still remains in the country. More than a year ago, Swedish Public Service produced a story about the poor Libyan, who cannot be sent off to Lybia as planned, since he does not have a passport.
Kyllä näillä jumalauta löytyy kaikenmaailman selityksiä :lol: Onneksi kaikki ei kuitenkaan mene läpi.
No, on tuossa kyllä Ruotsin viranomaisillakin melkoiset selitykset :shock: Ei voi käännyttää, kun ei ole passia :shock: Milläköhän perusteella Libyan poika on turvapaikkaa edes mennyt Ruotsiin anelemaan? Ehkä hän oli kokenut kotimaassaan uhkaa poikkeavan seksuaalisen suuntautumisensa eli ekshibitionismin vuoksi?
Saa helposti turvapaikan ilman passia, mutta ei voi karkottaa koska ei ole passia. Kysymys kuuluukin, haluaakohan hän hommata passia?
Muistappa poika että kun nuorena varastat niin vanhana omistat.
Avatar
On Anoi Kaa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11798
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: Ruotsin maahanmuuttopolitiikka, rikollisuus ja jengit

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa »

Iivis kirjoitti:https://voiceofeurope.com/2019/07/libya ... ded-penis/
Libyan migrant convicted for masturbating on Swedish train, blames wounded penis
Kyllä näillä jumalauta löytyy kaikenmaailman selityksiä :lol: Onneksi kaikki ei kuitenkaan mene läpi.
Hähhäh, ny on ollu jäbällä kovat piipussa!! Vai wounded penis - olikos se niin rikki, ettei totellut omistajansa käskyjä?
Tukholman ongelma-alueet - PT-Media.jpg
Tukholman ongelma-alueet - PT-Media.jpg (167.69 KiB) Katsottu 2348 kertaa
Poliisin listaamat ongelma-alueet ovat Tuhkolmassa laajat. Esimerkisi Rinkeby-Tenstassa asuu yli 35 000 ihmistä. Mikä kaikkia lähiöitä yhdistää? Yritetään selvittää.
Tukholman väkimäärä vuoden 2018 lopussa oli 962 154 asukasta.


Tukholman ongelmalähiöissä, jotka ovat Husby, Rinkeby, Tensta, Solberga, Bredäng, Hagsätra, Rågsved, Hässelby, Vällingby, Vårberg ja Österberga, asuu yhteensä 126 946 asukasta. Ongelmalähiöissä asuu kaupungin väkimäärästä siten 13,19 % asukkaista.

Ongelma-aluella asuvista 126 946:sta asukkaasta ulkomailla syntyneitä TAI Ruotsissa syntyneitä, joiden molemmat vanhemmat ovat syntyneet ulkomailla, on yhteensä 89 037 henkeä. Eli kaikkien ongelma-alueiden ihmisistä ulkomaalaisia on 70,14 %.

Tukholman kaikkien ongelma-alueiden ihmisistä ulkomaalaisia on 70,14 %.


Useimmissa Tukholman ongelmalähiöissä maahantulijoiden osuus on enemmän kuin puolet. Eniten ulkomaalaisia on Rinkebyssä 91,26 %. Vähemmistönä ulkomaalaiset ovat vain Solbergassa, jossa heitä on 38,48 % ja Vällingbyssä 44,50 %. Kaikissa muissa lähiöissä ulkomaalaisten osuus oli reippaasti yli puolet.

Laskin vielä huvikseni aasialaisten ja afrikkalaisten osuuden näissä lähiöissä. Se on 64 213 henkeä. Aasialaisten ja afrikkalaisten osuus Tukholman ongelmalähiöissä on siten 50,58 %.

Näin ollen johtopäätös on hyvin yksinkertainen: mitä isommaksi jonkin lähiön ulkomaalaistaustaisuus nousee sitä varmemmin lähiö kipuaa kohti titteliä ”erittäin ongelmallinen alue”. Ja kun alueen tulijat tulevat tietystä suunnasta maailmaa on todennäköisempää, että lähiöstä tulee ongelmallinen kuin että ei ole.

Aasialaisten ja afrikkalaisten osuus Tukholman ongelmalähiöissä on siten 50,58 %.
Tilastot on haettu Tukholman kaupungin väestötilastoista.

Mikä tässä siis on enää epäselvää? Miksi tästä asiasta ei voi puhua sen oikeilla nimillä vaan asiaa pitää yrittää selittää ”huonolla kaupunkisuunnittelulla” tai ”sosioekonomialla”?

Tai ehkä kyseessä juuri onkin huono kaupunkisuunnittelu. Alhaala kuvissa Rinkeby-Tensta ilmakuvassa vuonna 1965 ja toisessa kuvassa 2015. Entisestä maalaismaisemasta ei ole mitään tunnistettavaa jäljellä.
Rinkeby-Tensta ilmakuvassa vuonna 1965.jpg
Rinkeby-Tensta ilmakuvassa vuonna 1965.jpg (32.38 KiB) Katsottu 2348 kertaa
Rinkeby-Tensta ilmakuvassa vuonna 2015.jpg
Rinkeby-Tensta ilmakuvassa vuonna 2015.jpg (54.55 KiB) Katsottu 2348 kertaa
https://pt-media.org/2019/07/24/keita-r ... -yhdistaa/
Ironiainjektio: Mitä enemmän injektiot, sitä enemmän infektoit (tuore tutkimus). Tästä syystä virustaudit ja syövät saavat usein vallan boostaamisen jälkeen. Olkaa viisaita ja pysähtykää hetkeksi.
Iivis
Perry Mason
Viestit: 3946
Liittynyt: Ti Kesä 23, 2015 11:50 am

Re: Ruotsin maahanmuuttopolitiikka, rikollisuus ja jengit

Viesti Kirjoittaja Iivis »

Göteborgissa sairaalasta loppuu veri puukotusten vuoksi
29.7.2019 17:03Petri Saarela


Göteborgissa tarvitaan lisää verenluovuttajia. Yhtenä syynä ovat kaupungissa tapahtuneet puukotukset.
Göteborgin Sahlgrenskan yliopistollisesta sairaalasta loppuu luovutusveri.

Viime viikonloppuna sairaalasta lähetettiin tekstiviestejä kaupungin asukkaille, jotta nämä luovuttaisivat verta hupenevien varastojen tilalle. Veripulan taustalla on puukotusaalto, kertoo SR.

– Siitä tulee veripalvelulle suunnaton kuorma, Stefan Jakobsson sairaalan veripalvelusta kommentoi.

Verta luovuttamaan saapunut mieshenkilö kertoo mielellään auttavansa veripulasta kärsivää sairaalaa.

– Sain tekstiviestin , että pitäisi saapua jos mahdollista. Teen tämän auttaakseni muita, mutta elimistössäni on niin paljon rautaa, että minun pitää joka tapauksessa luovuttaa säännöllisesti, hän kertoo.

Puukotuksissa kuolee Ruotsissa nykyään ennätysmäärä ihmisiä. Maassa kuolee puukotuksissa vuosittain saman verran ihmisiä kuin ammuskeluissa. Vuosien 2011 ja 2017 välisenä aikana kaikkiaan 267 ihmistä on menehtynyt puukotuksissa.

https://www.kansalainen.fi/goteborgissa ... en-vuoksi/
Silli
Axel Foley
Viestit: 2178
Liittynyt: La Elo 25, 2018 12:28 pm

Re: Ruotsin maahanmuuttopolitiikka, rikollisuus ja jengit

Viesti Kirjoittaja Silli »

Iivis kirjoitti:Puukotuksissa kuolee Ruotsissa nykyään ennätysmäärä ihmisiä. Maassa kuolee puukotuksissa vuosittain saman verran ihmisiä kuin ammuskeluissa. Vuosien 2011 ja 2017 välisenä aikana kaikkiaan 267 ihmistä on menehtynyt puukotuksissa.
Suosittelen näiden puukkojutuissa yliedustettuina olevien mamunuorukaisten vanhemmille samaa ideaa, mitä jo lontoolaiset somalivanhemmat käyttävät omien poikiensa suojeluun. He lähettävät poikiaan turvaan Somaliaan. Eli matkaliput kouraan, kapsäkki kainaloon ja hej då!
Kauden kalasuositus: Jalostajan Saaristosilli & Sipulisilli
Doctor Lecter
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 17094
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Ruotsin maahanmuuttopolitiikka, rikollisuus ja jengit

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter »

Ruotsissa katuammuskelu lisääntynyt räjähdysmäisesti – Tukholmalainen konkaripoliisi ilmiöstä: ”On tärkeää, ettei sen anneta jatkua Suomessa liian pitkään”

Iltalehden tavoittama Gunnar Appelgren on tehnyt 30-vuotisen uran Tukholman poliisissa.

Viime viikon tiistaina Helsingin Kampissa tapahtui ammuskelu. Kolmesta murhan yrityksestä ja ampuma-aserikoksesta epäillään 32-vuotiasta vantaalaista perheenisää, jolla on tausta Kosovossa. Hän on rakennusyrityksen toimitusjohtaja. Myös uhrit ovat lähtöisin Kosovosta.

Tapauksen tutkinnanjohtaja Jukka Larkion mukaan kyse on sellaisesta rikollisuudesta, joka on tyypillistä Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa, mutta joka on aivan uudenlaista Suomessa.

Iltalehti tavoitti 30 vuotta Tukholman poliisissa työskennelleen rikoskomisario Gunnar Appelgrenin kertomaan Ruotsin tilanteesta. Aftonbladetin mukaan hän on vastannut poliisin jengirikollisuuden vastaisesta toiminnasta Tukholmassa.

Suomessa poliisi ei ole kertonut, mikä Kampissa tapahtuneessa ammuskelussa nimenomaan on Suomen kannalta epätyypillistä. Tutkinnanjohtaja Jukka Larkio lausui kuitenkin medialle epäillyn vangitsemisoikeudenkäynnin yhteydessä perjantaina, että epätyypillisyys liittyy rikoksen taustoihin, ei tekotapaan.
– On uutta, että tällaiseen välienselvittelyyn käytetään voimakasta väkivaltaa, kuten ampuma-aseita. Tuo on tyypillistä Ruotsi-Norja-Tanska-akselilla, Larkio sanoi viime keskiviikkona.
– Ampuminen ei rikoksena ole poikkeuksellista. Meillä on ollut aiemminkin tapauksia, että on ammuskeltu esimerkiksi ravintolassa ja päiväsaikaan, Larkio sanoi myöhemmin epäillyn vangitsemisoikeudenkäynnin jälkeen.

Koska Larkio ei ole tarkentanut tämän enempää, miten Kampin tapaus muistuttaa Ruotsin, Norjan ja Tanskan rikollisuuteen, esitellään tässä jutussa yleisesti Ruotsin tilannetta. Tiedot perustuvat Gunnar Appelgrenin haastatteluun, ellei toisin kerrota.

Rajusti jengiampumisia
Ruotsissa jengiammuskelut ovat muodostuneet isoksi ongelmaksi. Tukholmassa on tänä vuonna kuollut ampumavälikohtauksissa jo saman verran ihmisiä kuin koko viime vuoden aikana yhteensä, kertoo Dagens Nyheter.

Aftonbladet julkaisi viime vuoden tammikuussa selvityksen, jossa oli mukana Malmössä, Göteborgissa ja Tukholmassa tapahtuneet jengiammuskelut viimeisen seitsemän vuoden ajalta. Ampumisia oli yli 1500, ja niissä kuoli 131 ihmistä.
– Ne ovat nuoria poikia, 20 vuoden hujakoilla, jotka ampuvat toisia 20-vuotiaita. Aika usein kyseessä on automaattiase, Appelgren sanoo Iltalehdelle.

Ammuskelut tapahtuvat tyypillisesti esikaupunkialueilla ja kyse on esimerkiksi huumeista tai keskinäisestä välienselvittelystä.

Kasvu alkoi Appelgrenin mukaan vuonna 2012 ja alkoi pian kasvaa kymmenellä ammuskelulla vuodessa.

Laittomat aseet Balkanilta
Laittomat aseet, joilla ihmisiä tapetaan, ovat usein peräisin Balkanilta. Siellä autoihin piilotetaan automaattiaseita ja ammuksia, käsikranaatteja ja huumeita ja ajetaan sitten Ruotsiin. Laiton tavara päätyy Tukholman, Göteborgin ja Malmön markkinoille.

Bosnialainen syyttäjä Goran Glamocanin kertoi Aftonbladetille vuosi sitten, että Ruotsi on Balkanin suurin vientimarkkina laittomille aseille.

Myös Kampin välikohtauksessa käytössä oli laiton ase, mutta sen alkuperästä ei ole vielä tietoa.

He, jotka aseita Ruotsissa käyttävät, eivät kuitenkaan Appelgrenin mukaan ole entisen Jugoslavian alueelta.

Epätyypillisen vanha ampuja
Kampin ammuskelussa 32-vuotias tekijä ampui iltapäivällä keskellä vilkasta kaupunkia autossa olevia ihmisiä. Tämä ei Appelgrenin mukaan ole Ruotsissa tyypillistä.
– Tällaista meillä ei ole juuri ollenkaan, Appelgren sanoo.

Epätyypillistä Kampin tapauksessa Ruotsiin verrattuna on nimenomaan tekijän ikä. Ampujat ovat Appelgrenin mukaan lähes poikkeuksetta parikymppisiä, ”nuoria poika”, ja he ampuvat toisia nuoria poikia.

– Toki sellaistakin on, että on vanhempi ihminen, jolla on jonkin sortin riitaa... Mutta se, minkä kanssa meillä on ongelma, on ”esikaupunkipoikien” kanssa, jotka ampuvat toisiaan huumeiden tai keskinäisten riitojen takia, Appelgren sanoo.

Ei ”mafiaa”
Vaikka Ruotsissa tapahtuneissa ammuskelutilastoissa on havaittavissa nopeaa kasvua, ei tämä voimakas väkivalta ole Appelgrenin mukaan järjestäytynyttä.
– Se on enemmän jengiväkivaltaa, tai esikaupunkijengiväkivaltaa, Appelgren sanoo.

Voidaanko näitä jengiampumisia sitten kustua vakavaksi rikollisuudeksi?
– Ehdottomasti. Se on erittäin vakavaa rikollisuutta.

Hyvin järjestäytyneet ryhmät eivät ylipäänsä ole Appelgrenin mukaan kaikista väkivaltaisimpia. Voimakas väkivallan käyttö on tyypillistä silloin, kun rikollinen ryhmittymä vasta järjestäytyy. Väkivallasta saa tuolloin pisteitä.
– Halutaan näyttää, että ollaan vaarallisia. Kyse on rikollisen ”tavaramerkin” rakentamisesta.

Kun kyseessä on mafiajärjestö tai moottoripyöräjengin tapaan toimiva järjestö, se välttää käyttämästä voimakasta väkivaltaa, jotta ei saa osakseen viranomaisten huomiota.
– Mitä enemmän organisoidutaan, sitä matalampaa on väkivallan taso.

Balkanilaisten rikollisjengien aika Ruotsissa on jo ohi.

–Meillä ei ole ongelmia, kuten joitain vuosia sitten, jugoslavialaisten rikollisten järjestöjen kanssa. Sellaista meillä ei Ruotsissa enää ole, Appelgren sanoo.

Vaikka Balkanilta tuleva aseiden ja huumeiden salakuljetusbisnes on Appelgrenin mukaan hyvin järjestäytynyttä, ei tässäkään ole kyse mafiatyylisestä organisaatiosta.

Nuoret pojat pitää nähdä
30 vuotta poliisina työskennellyt Appelgren sanoo, että liika keskittyminen vakavaan järjestäytyneeseen rikollisuuteen on osin johtanut tämän päivän ongelmiin.
– Olimme aika fokusoituneita vakavaan organisoituneeseen rikollisuuteen. Jugoslavialaisiin ja liigoihin, kuten Helvetin enkeleihin. Sekä poliisin että yhteiskunnan näkökulmasta. Emme nähneet näitä nuoria poikia, [...] jotka etsivät jotain arvoa elämäänsä. Se mikä Suomenkin kannalta lienee tärkeää, on ettei sen anneta jatkua liian pitkään.

Kuinka iso valta tällaisilla rikollisilla struktuureilla on Ruotsissa?
– Ei varsinaisesti valtaa. Mutta voimme sanoa, että tämä ampuma-aseväkivalta kaduilla ja toreilla vaikuttaa siellä asuvien ihmisten elämään ja meidän esikaupunkialueisiimme. Se aiheuttaa pelkoa, hiljaisuuden [kierteen] ja toivottomuutta yhteisössä.

Appelgrenin mukaan mallia on haettu Saksasta, missä jengiampumisten kanssa ei ole vastaavaa ongelmaa, vaikka esimerkiksi maahanmuuttoa on ollut yhtä paljon kuin Ruotsissa.
Iltalehti
30.7.2019 8:18
...tärkeää, on ettei sen anneta jatkua liian pitkään
Mutta siis jonkin aikaa saa ammuskella, pahoinpidellä, perseillä... Kunhan ei liian kauaa? Mutta heti ei saa pysäyttää, koska...? Niin, miksi ei saa?
Appelgrenin mukaan mallia on haettu Saksasta, missä jengiampumisten kanssa ei ole vastaavaa ongelmaa, vaikka esimerkiksi maahanmuuttoa on ollut yhtä paljon kuin Ruotsissa
Ammuskelu ei johdu maahanmuuton määrästä, vaan laadusta. Saksassa ollaan enempi keskitytty junan alle työntämisiin.

Huonosti suunnitellut ja rakennetut lähiöt sekä arjen rasismi.
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!
Iivis
Perry Mason
Viestit: 3946
Liittynyt: Ti Kesä 23, 2015 11:50 am

Re: Ruotsin maahanmuuttopolitiikka, rikollisuus ja jengit

Viesti Kirjoittaja Iivis »

Vaihteeksi joukkoraiskaus ruottinmaalla musiikkifestivaaleilla Piteåssa ainaisten puukotusten ampumisten välissä.
Sweden: 20-year-old woman attacked and raped by ten men on a street corner
By EMMA R. 31 July 2019

This past weekend ten men surrounded, held down and raped a woman on a street corner in Piteå, in northern Sweden.
The incident occurred at the music festival Piteå Dansar och Ler (Piteå Dances and Smiles), PDOL.
Late on Friday night, a woman in her 20s was standing on the corner of Uddmansgatan and Prästgårdsgatan in the festival area when a group of men approached her.
“It’s one of the men who has been active, the others have been watching”, says Chief Inspector Aron Backman.
The woman was surrounded by the gang, but eventually managed to escape and reported the incident to the police.
“She kicked and punched them and ran away”, says Aron Backman.
The police have a clear picture of what happened, but they don’t have the identities of the suspects and therefore ask for public support to arrest them.
According to Backman, the nine men who surrounded the woman may be suspected of accessory to rape after “promoting the crime”.
“We will continue to search for the perpetrators and hope to get tips and observations from the public”, he says.
“It’s a pretty unique situation where a girl stands with ten guys. Surely, someone must have noticed them.”
https://voiceofeurope.com/2019/07/swede ... et-corner/

Aiheesta ruotsiksi:
Tio män jagas för våldtäkt i Piteå
https://www.friatider.se/tio-m-n-jagas- ... -kt-i-pite
JammuSetä

Re: Ruotsin maahanmuuttopolitiikka, rikollisuus ja jengit

Viesti Kirjoittaja JammuSetä »

Piteåssa on iso vastaanottokeskus
Silli
Axel Foley
Viestit: 2178
Liittynyt: La Elo 25, 2018 12:28 pm

Re: Ruotsin maahanmuuttopolitiikka, rikollisuus ja jengit

Viesti Kirjoittaja Silli »

JammuSetä kirjoitti:Piteåssa on iso vastaanottokeskus
Melkoista vihapuhetta päästelee meitin JammuSetä. Eiköhän vaan asialla ole olleet Sven, Håkan, Gunnar, Magnus, Karl-Olof, Per, Kristian, Linus, Pontus & Erik.
Kauden kalasuositus: Jalostajan Saaristosilli & Sipulisilli
JammuSetä

Re: Ruotsin maahanmuuttopolitiikka, rikollisuus ja jengit

Viesti Kirjoittaja JammuSetä »

Olet oikeassa taisin ylireagoida rasistisessa ja äärioikeistolaisessa mielessäni :lol:
Iivis
Perry Mason
Viestit: 3946
Liittynyt: Ti Kesä 23, 2015 11:50 am

Re: Ruotsin maahanmuuttopolitiikka, rikollisuus ja jengit

Viesti Kirjoittaja Iivis »

Nyt täytyy kyllä todeta, että Silli veti lyhyemmän korren.
Uppdatering gällande misstänkt våldtäkt i Piteå
Polisen eftersöker iakttagelser i samband med en misstänkt våldtäkt i Piteå

Mellan klockan 23.00 och 23.55 befinner sig den målsägande, en kvinna i 20-årsåldern, i Piteå centrum vid korsningen Uddmansgatan/Prästgårdsgatan. Detta är under tiden som gatufestivalen Piteå dansar och ler pågår.

När hon står där kommer det fram tio män fram till henne och börjar prata med henne. Männen ska enligt uppgift vara mörkhåriga och mörkhyade. Efter en stund tar två av männen tag i hennes handleder och leder henne mot ett garage som finns på Prästgårdsgatan, de går då från Uddmansgatan efter Prästgårdsgatan och i riktning mot Lillbrogatan.

De övriga åtta männen är helt passiva, men följer ändå med. Inne i garaget utför en av männen en handling mot kvinnan som enligt lagen är att anse som våldtäkt. Kvinnan lyckas därefter ta sig därifrån.

Polisen i Piteå är intresserad av att komma i kontakt med personer som kan ha sett denna kvinna tillsammans med de tio männen eller har information som kan kopplas till händelsen. Ring 114 14 och lämna tips.

Kontaktperson för media:
Aron Backman, kommissarie, polisen i Piteå, 010-5684157

Nyhet från
Polisen

Publicerad 31 juli 2019 12:21
https://polisen.se/aktuellt/nyheter/201 ... t-i-pitea/
Avatar
On Anoi Kaa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11798
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: Ruotsin maahanmuuttopolitiikka, rikollisuus ja jengit

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa »

JammuSetä kirjoitti:Olet oikeassa taisin ylireagoida rasistisessa ja äärioikeistolaisessa mielessäni :lol:
Minuakin huolestuttaa, että muslimiangstini vaikuttaa jo jopa alunperinkin vaatimattomaan asemaani naisrintamalla, kun en edes muista milloin olisin viimeksi herännyt muslimeita palvovan valeburgereita nauttivan tonnikeijun vierestä. Ruotsista löytyisi varmaan joku oikea muslimi, joka saisi vihapuhuttua ajatuksemme oikeiksi? Aluksi voitaisiin toki kokeilla Oulun kivaimaamia, koska minua vähän pelottaa nuo kaiken maailman Per-Åket, enkä ole enää lapsi, kuten tuskin sinäkään, joten tuskin raiskaisivat meitä moskeijassa, vaikka piru siellä on kirkonmies Salmen mukaan ilmeisesti yhä irti vai onko juossut jo Ruåtsiin?

Piteåsta ja Ruåttin valtamediasta:
Poliisi etsii kymmentä mustaihoista Piteån raiskauksesta
02/08/2019
Piteå on salarikas.jpeg
Piteå on salarikas.jpeg (36.53 KiB) Katsottu 3127 kertaa
Sunnuntai-iltana tehtiin Norrbottenissa Piteån pikkukaupuangissa raiskaustapaus, joka on herättänyt uutisoinnin takia suurta huomiota. Nimittäin yksikään valtamedia ei ole suostunut kertomaan poliisin julkaisemia tuntomerkkejä epäillyistä tekijöistä.
Poliisi kertoo, että sunnuntai-iltana klo 23.00 – 23.55 oleskeli 20-vuotias nainen Piteån keskustassa, jossa oli menossa katufestivaali Piteå tansii ja nauraa. Nainen seisoi kadunkulmassa kun hänet ympäröi kymmenkunta miestä. Kohta nainen ohjattiin kovakouraisesti lähistöllä sijaitsevaan autotalliin, jossa ainakin yksi henkilö teki sellaisia tekoja, jotka Ruotsin lain mukaan ovat raiskausrikoksia.

Naisen onnistui kuitenkin paeta paikalta.

Piteån poliisi pyytää nyt yleisöltä apua ja kertoo etsivänsä kymmentä mustahiuksista ja mustaihoista miestä epäiltynä teosta.

Kohu nousi siitä, että niin harvoin kun Ruotsin poliisi kertoo tällaisia oleellisia tuntomerkkejä epäiltyjen löytämiseksi, jokainen valtamedia on kieltäytynyt julkaisemasta niitä. Esimerkiksi SVT kertoo, että poliisi etsii kymmentä miestä.

Nyt sopii kysyä mitä merkitystä tällaisella medialla on, joka jättää jutuista kaiken oleellisen pois? ”Poliisi etsii kymmentä tummaihoista miestä” on eri asia kuin ”Poliisi etsii kymmentä miestä”. Medialla voi olla jopa velvollisuus kertoa asioista sen mitä tietää, koska sillä saatettaisiin mahdollisesti estää seuraava raiskaus saamalla tekijät kiinni. Mutta media valitsee toisin. Se suojelee mieluummin tekijöitä kun tietää heidän taustaisuuden

https://pt-media.org/2019/08/02/poliisi ... kauksesta/
Median toiminta on meille jo kotimaastakin tuttua.
Ironiainjektio: Mitä enemmän injektiot, sitä enemmän infektoit (tuore tutkimus). Tästä syystä virustaudit ja syövät saavat usein vallan boostaamisen jälkeen. Olkaa viisaita ja pysähtykää hetkeksi.
Iivis
Perry Mason
Viestit: 3946
Liittynyt: Ti Kesä 23, 2015 11:50 am

Re: Ruotsin maahanmuuttopolitiikka, rikollisuus ja jengit

Viesti Kirjoittaja Iivis »

Kuva
Ei mulla muuta.
Vastaa Viestiin