Natalie Christopherin katoaminen Kreikan Ikariassa 5.8.2019

Selvinneet tapaukset ja tuntemattomat löydetyt.
jepulis82
Perry Mason
Viestit: 3915
Liittynyt: Ma Kesä 19, 2017 5:28 am

Re: Toinenkin naistutkija katosi Kreikassa kesken juoksulenk

Viesti Kirjoittaja jepulis82 »

URSA kirjoitti:Oletan nenäverenvuodon olleen runsasta, kun verta oli tyynyssä ja tuskin se on nenän limakalvon kuivuudesta johtunut. Lähinnä olettaisi seuraavana päivänä ainakin aamupäivän ajan katsovan, jatkuuko vuoto, ennen kuin lähtee jonnekin korkeille kukkuloille lenkkeilemään eikun kiipeilemään. Nyt ruumiista tuskin enää erottaa, mitä nenälle oli oikeasti tapahtunut.

On ihan perusteltua olettaa astrofyysikon kykenevän tunnistamaan tavista paremmin riskit kuten mahdollisesti irtonaisen suuren kiven ja osaavan varoa sitä, jos on yhtään kiipeillyt aikaisemmin. Ja uhrihan on ilmeisesti kiipeillyt paljon.

Nämä on nyt vaan tällaisia yksityiskohtia, mutta kokonaisuutena tapaus on outo. Sikäläiset poliisit ovat todella ystävällisiä, kun puhuvat tässä vaiheessa onnettomuudesta. Kenties poliisit antavat miesystävän luulla päässeensä epäilyistä, että hän lipsauttaisi jotakin ratkaisevaa tietoa.
Voi hellanlettas sentään. Onnettomuuksia sattuu kaikille. Ihan kaikille. Oli sitten kirjaviisas tai ei. Niin vaan kokeneetkin kiipeilijät kuolevat vuosittain.

Ihan yhtä hyvin voisi sitten järkeillä että eihän nyt astrofyysikko ole voinut olla murhan uhri, kun kerran oli oikein astrofyysikko.

Ulos nyt lenkille tai jotain, tämä nyt menee jo hulluksi. Itse tulin just salilta. Tiedätkö että olen kokenut salilla kävijä. Ekan kerran olin vuonna 1997 salilla. Minullekin voi tosin käydä salilla onnettomuus, vaikka olen kokenut. :roll: :roll: :roll:
Viimeksi muokannut jepulis82, Pe Elo 09, 2019 11:34 am. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
"Those who want respect, give respect."

Avatar
On Anoi Kaa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11798
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: Toinenkin naistutkija katosi Kreikassa kesken juoksulenk

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa »

Juu, en tiedä näistä astrofyysikoista, mutta ihan maanpäällisiä fyysikkoja olen joutunut katselemaan ja ovat kyllä niin kaukana jossain, etten usko heidän kiinnittävän huomiota paljon muualle kuin yhtälöihin, elektroneihin, kvantteihin ja hilavitkuttimiin tietysti.
Ironiainjektio: Mitä enemmän injektiot, sitä enemmän infektoit (tuore tutkimus). Tästä syystä virustaudit ja syövät saavat usein vallan boostaamisen jälkeen. Olkaa viisaita ja pysähtykää hetkeksi.

tötterö
Rico Tubbs
Viestit: 1209
Liittynyt: Pe Elo 30, 2013 9:11 am

Re: Toinenkin naistutkija katosi Kreikassa kesken juoksulenk

Viesti Kirjoittaja tötterö »

Jos miehen on soitettava kuilun partaalta naisen luurista miehen hotelliin jättämään luuriin niin sehän onnistuu.
Mies laittaa automaattivastaajan vaan päälle ja näin ollen tukiasema tiedoihin jää että puheluun vastattu (myös puhelun pituus)?
Sitä enne pudottaa naisen vaan rotkoon jolleivat sitten ole yhdessä lenkkeileet ja kesken lenkin mies tajunnut et nyt tuuppaan tuon tonne. Silloin miehen on pitänyt jättää luuri etukäteen hotellille ja kytkeä automaattinen vastaus päälle eli murha.

Avatar
Lassie
Jessica Fletcher
Viestit: 3045
Liittynyt: Ma Syys 14, 2015 10:10 pm

Re: Toinenkin naistutkija katosi Kreikassa kesken juoksulenk

Viesti Kirjoittaja Lassie »

Täytyy laittaa eri postaukseen päivitys/uutisointi, nyt kirjoitan muuten vain sen pohjalta, mitä olen tapauksesta lukenut ja miettinyt juttuja.

Tapaus vaikutti alkuvaiheessa epäilyttävältä, veritahrat hotellihuoneessa laittoivat viisarin menemään enemmän henkirikossuuntaan päin. Pidin itsekin verijuttua hyvin epäilyttävänä, aikalaista sattumaa tapahtuneeseen nähden, että juuri katoamista edeltävästi olisi käynyt nenäverenvuoto. Mutta joskus onnettomia sattumia käy, ja, kun tapauksesta alkoi tulla enemmän tietoa, ruumis löytyi kallioisen alueen rotkosta jne, alkoi tapaus vaikuttaa onnettomuudelta.

Varmaan on tutkijoillakin ollut erilaisia hahmotelmia ja suuntia tutkinnassaan, kunnes tapaus on alkanut vähitellen selkiintymään - niin se menee, JA, tapaus on yhä loppusilausta vailla elikkä ei 100%sen selvää perusteellisemmman ruumiinavausraportin ollessa kesken (alustava ruumiinsyyntutkinta on tehty ja sen perusteella kyse putoamisesta johtuvasta onnettomuudesta , perusteellisempi on meneillään/siirretty Ateenaan. )

Tuosta lenkkeilemisen elämisentavasta:

Jotkut ovat ihmetelleet, miksi nainen ei ilmoittanut miesystävälle lenkille lähtemisestä.( Hän lähti juoksemaan klo 8 aikaan, miehen kerrotaan heränneen n. 9.30 ja soittaneen naiselle muistuttaakseen, että heidän pitää lähteä samana iltapäivänä sieltä. Klo 12 aikaan mies hälyytti viranomaiset, kun nainen ei ollut palannut. )

Pointtiini: hän on harrastanut aktiivisesti lenkkeilemistä ja silloin kun jokin asia on "normaalia" elämisentapaa, siitä ei enää välttämättä ilmota joka kerralla, kun tiedetään aiemmista aamuista että hän on jälleen lenkillä - vaan ja etenkin jos toinen on vielä nukkumassa, ei haluta herättää toista samalla - se ei ole mukavaa.
Juokseminen on myös lajina sellainen, joka kiehtoo juurikin vapautensa tähden - ei ole klo 17.45 keskiviikkoisin ryhmäliikuntaa tietyn rytmin mukaan, vaan vapauden filosofia tuottaa joillekin osan nauttimista ja tarkat tilitykset ja kaaviot (elikkä aikojen laittaminen allakaan ja suhtautuminen kuin klo 17.45 keskiviikon ohjattuun liikuntaan) eivät siihen pakolla soljukaan. Luonnon äärellä juokseminen voi olla syvää kokemusmaailmaa, siis ylipäätään paljon enemmän kuin urheilemista.
Riippuu minkä tyyppinen juoksemisen harrastaja on, suorituskeskeiset voivat olla erikseen, filosofistyyppiset erikseen, limittäisyyttäkin voi olla.

:arrow: Pohjustan tällä vapauden filosofialla ymmärrettävyyttä keissiin tietyiltä osin, ja siinä on sijansa hänet tunteneen mainitsemalla luonnonlapsityylillä, jolla Natalien kerrottiin suhtautuneen juoksemiseen, hänen kirjoitettiin kiljahdelleen ilosta hypellessään luonnon poluilla, hän ihasteli kukkasta maassa ja välillä taivasta. Tuota vasten kuitenkin on niinkin, että ekstreemillä alueella kuten kallioreiteillä juokseminen on riskikästä ekstreemiharrastamista. Huikeampi kokeminen yleensä yhdistetään ekstreemilajeihin, tässä tapauksessa yhdistyy vielä luonnon kanssa ihanaa - oleminen. Joko 1) hän ei nähnyt niinkään vaaroja ja riskejä - taikka jos hän yleensä näki riskit niin juuri nyt hän ei niitä nähnyt : elämä on sellaista taikka 2) hän näki riskikkyyden kallioreitillä juoksemisessa mutta se riskaabelius ikäänkuin kuului ekstreemikokemiseen ja hän oli aiemminkin selvinnyt riskeistä (ehkä hän ei ollut koskaan fyysisesti loukkaantunut lenkkeillessään, silloin kynnys voi madaltua luonnon ekstreemimpien reittien taivaltamiseen) ja näin siitä oli tullut "tuttuus" suhtautumisessa kesyttömättömään luontomaailmaan siinä missä tarve olisi ollut villieläinten tyyppiseen suhtautumiseen ja olemiseen luontomaailman kanssa.

Mutta! Mitä vain voi todellisuudessa käydä, siten 4 seinän sisälläkin voi paikka räjähtää, töissä, kaupassa käydä terrorismia taikka auto ajaa tienylittäjät kumoon : summa summarum, nyt tapauksen nainen menehtyi siinä, mita hän rakasti: juoksemisessa.

Hän vaikuttaisi olleen tämäntyyppinen vapaamielinen (tms), vaikka hän oli astrofyysikko ja fyysikoilta usein odotetaan ehkä erityyppistä olemista. Uutisissa on arvioitu hänen joko nousseen tai laskeutuneen kallioista rinnettä pitkin ja siinä ehkä tarttuneen tukea hakien kiven/kalliojärkäleeseen, joka antoikin periksi ja näin hän putosi alas rotkoon ja kuolema tuli uutisten mukaan heti. Hänelle on kirjoitettu kaunis teksti joltain tutultaan, tekstin lopussa hänen toivotaan nyt juoksentelevan kuunsäteiden kanssa taivaalla.

Kuva
☀︎☾✧☄︎☙○➣❊
Y-boksista: Vain 100% ystävät. Old school heart on. Ei paskaa, fake ass toimintaa, tietojenkalastamisia, piirien pyörintää, testaamisia, huvipuistokokemuksen hakemista tai vääriä motiiveja.

jepulis82
Perry Mason
Viestit: 3915
Liittynyt: Ma Kesä 19, 2017 5:28 am

Re: Toinenkin naistutkija katosi Kreikassa kesken juoksulenk

Viesti Kirjoittaja jepulis82 »

tötterö kirjoitti:Jos miehen on soitettava kuilun partaalta naisen luurista miehen hotelliin jättämään luuriin niin sehän onnistuu.
Mies laittaa automaattivastaajan vaan päälle ja näin ollen tukiasema tiedoihin jää että puheluun vastattu (myös puhelun pituus)?
Sitä enne pudottaa naisen vaan rotkoon jolleivat sitten ole yhdessä lenkkeileet ja kesken lenkin mies tajunnut et nyt tuuppaan tuon tonne. Silloin miehen on pitänyt jättää luuri etukäteen hotellille ja kytkeä automaattinen vastaus päälle eli murha.
Onhan tämä tietysti se todennäköisin skenaario, koska eihän fyysikko voi joutua onnettomuuteen.

Kannattaa jättää ne dekkarit vähemmälle ja mennä vaikka ihan ulos ihmisten ilmoille.
"Those who want respect, give respect."

URSA
James Bond (David Niven)
Viestit: 11301
Liittynyt: Pe Loka 25, 2013 6:57 pm

Re: Toinenkin naistutkija katosi Kreikassa kesken juoksulenk

Viesti Kirjoittaja URSA »

Tutkimukset on vielä kesken, mm. varsinainen ruumiinavaus tehdään vasta tänään Ateenassa.
Karakoukis added that the corpse will be transferred to Athens on Friday for an autopsy and laboratory tests.
Uutisen mukaan rotko olisikin ollut vain 3 metriä syvä, mutta ruumis oli hankala huomata ja etsijät olivat kulkeneet monta kertaa vierestä ennen ruumiin löytämistä. Eli ei mitenkään mahdoton paikka yrittää kätkeä ruumis tai lavastaa onnettomuus.
Wednesday afternoon, Greek police confirmed that the Christopher’s was found under a rock in a 3-meter deep ravine.
Journalist Sotiris Politis from Ikaria told Open TV, that the area where Christopher was found was not a climbing route. The young woman had reached the area on foot. “At this area, rocks are loose and there is no way that they could withstand the weight of a body,” Politis said.

According to ANT1 TV, police continues the investigation in the area as well as in the hotel and digs deeper in the relationship of the couple, even though police tends to the same result as the coroner.
https://www.keeptalkinggreece.com/2019/ ... r-autopsy/

Olen korostanut tuota uhrin ammattia, koska hänen ei pitäisi olla ollut mikään tyhjäpää. Lähtisikö Oxfordista valmistunut astrofyysikko kiipeämään irtokiviä täynnä olevalla alueella? Ja vaikka olisi kuinka normaalia lähteä heti aamusta lenkille ilmoittamatta siitä puolisolle, eikö ole yhtä tavallista jättää vaikka lappu pöydälle, jossa kertoo minne meni? Mutta sattuipa somasti, että puolison soittaessa Christina kertoi juuri kiipeävänsä kivelle ja lupasi olla varovainen...

Tämän linkin uutisessa kerrotaan ruumiin olleen niin tohjona, että poikaystävän piti tunnistaa ruumis kengistä. https://www.dailymail.co.uk/news/articl ... SHOES.html

En löydä uudelleen sitä uutista, mutta jonkun kreikkalaismedian mukaan hotellin siivooja oli kertonut huomanneensa huoneessa käydessään, että pariskunnan toiselle osapuolelle oli tehty vuode sohvalle. Eli riita on ollut vakava ja todennäköisesti uhri on halunnut erota.

jepulis82
Perry Mason
Viestit: 3915
Liittynyt: Ma Kesä 19, 2017 5:28 am

Re: Toinenkin naistutkija katosi Kreikassa kesken juoksulenk

Viesti Kirjoittaja jepulis82 »

Astrofyysikko tosin voi olla täysi tyhjäpää ihan normaaleissa askareissa. Ei se kirjojen lukeminen tee kenestäkään parempaa kiipeilijää.

No joo, kattellaan.
"Those who want respect, give respect."

Avatar
Lassie
Jessica Fletcher
Viestit: 3045
Liittynyt: Ma Syys 14, 2015 10:10 pm

Re: Toinenkin naistutkija katosi Kreikassa kesken juoksulenk

Viesti Kirjoittaja Lassie »

Ihan varteenotettavia seikkoja ns. henkirikosteorian kannalta, URSA.

Lapun jättäminen olisi ollut asiaa, kun mietin tilannetta pidempään, tekisin varmaan itsekin niin, vaikka kyse olisi normaalista elämisentavasta. Ja etenkin tekisin niin, jos oltaisiin jossain ulkomailla/muualla.

Hahmotellaan, miten henkirikosteoria olisi tapahtunut, vaikka vaan hahmottelemisen tähden:

oletetaan että pariskunnalla on ollut illalla/yöllä riitaa ja mies olisi lyönyt naista hotellihuoneessa veritahrat tyynylle jättäen, vuode on täten sijattu jommalle kummalle erikseen nukuttavaksi sohvalle. Aamuvarhain nainen lähtee ilmoittamatta menemisistään juoksulenkille, hän on takuulla suuttunut miehelle ja mielessä pyörii eroaminen. Mies herää hotellilla ja soittaa perään, aluksi kysyy missä päin on, sitten nainen vihaisena sanoo suhteen olevan ohitse ja että mies saa poistua huoneesta ennen kuin hän palaa sinne, ei halua koskaan nähdä hakkaajaa eikä kuulla tästä mitään, luuri kiinni. Välihuomautus: lenkille lähteminen pahoinpitelyn jälkeen epätodennäköistä. Mies ei tähän tyydy vaan päättää suuttuneena lähteä konfrontoimaan naista tämän lenkillä, ja näin mies ajaa (oliko heillä auto matkassa) kallioreitille ja siellä he riitelevät uudestaan ja mies työntää naisen alas kalliolta, ehkä pudottaa vielä kivenmurikan päähän ja pari muuta mörikkää kropan runnomiseksi ja pahoinpitelyn jälkiä samentamaan, sitten mies lähtee takaisin hotellille ja soittaa viranomaisiin.

Versiot joissa 1) nainen ei olisi koskaan lähtenyt lenkille vaan hänet olisi tapettu hotellihuoneessa ja 2) nainen olisi palannut lenkiltä ja sitten tapettu hotelilla , eivät käy, koska miehen olisi ollut hyvin vaikeaa saada naisen ruumin siirrettyä vaivihkaa hotellsta ulos ja kallioalueelle.

Miehestä on nyt ollut lehdissä valokuvaa, hän näyttää niissä sympaattiselta - kuvan perusteella ei uskoisi väkivallan tekijäksi ja vielä naista kohtaan. Näyttää jopa herkältä miekkoselta, runopoikatyyppinen, mutta voihan sellaisenkin syyllistyä rikollisuuteen.

(Olen edelleen kallistunut onnettomuusteorian suuntaan, mutta tapahtuma ei ole 100%sesti varmaa ja tutkintahan on yhä päällä jne. )
☀︎☾✧☄︎☙○➣❊
Y-boksista: Vain 100% ystävät. Old school heart on. Ei paskaa, fake ass toimintaa, tietojenkalastamisia, piirien pyörintää, testaamisia, huvipuistokokemuksen hakemista tai vääriä motiiveja.

khl
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1382
Liittynyt: La Syys 19, 2015 5:30 pm

Re: Toinenkin naistutkija katosi Kreikassa kesken juoksulenk

Viesti Kirjoittaja khl »

Kreikassa surmansa saaneen astrofyysikko Natalien kuolinsyy varmistui – näin traagiset tapahtumat etenivät: Kiipesi kallionseinämää, kun lohkare sai naisen putoamaan.


Maanantaina kadonneen britannialaisen astrofyysikon Natalie Christopherin, 35, ruumis löytyi keskiviikkona noin 20-metrisestä rotkosta, joka sijaitsee 1,5 kilometrin päästä Christopherin ja hänen poikaystävänsä hotellilta.

Poliisi uskoo, että hän oli yrittänyt kiivetä kallionseinämää, kun kivilohkare oli irronnut aiheuttaen Christopherin putoamisen. Hänen ruumiinsa löytyi murjoutuneena suuren kivenlohkareen alta.

Saarelle matkustaneen kuolinsyyntutkija Nikos Karakoukisen mukaan ruumiin löytöalueen todisteet ”vastaavat korkealta putoamista”, kertoo AP. Kuolinsyyntutkija kertoi toimittajille, että nainen sai päävamman ja kuoli välittömästi. Naisen ruumis kuljetetaan ruumishuoneelle Ateenaan.

Näin tapahtumat etenivät.
Kyproksella asuva Christopher oli lomamatkalla Ikarian saarella kyproslaisen poikaystävänsä kanssa. Pariskunnan oli tarkoitus lähteä saarelta maanantaina.

Poikaystävä kertoi viranomaisille, että hän oli herännyt maanantaiaamuna ja huomannut Christopherin olevan poissa.

Poikaystävä tavoitti matkapuhelimellaan Christopherin, joka kertoi lähteneensä lenkkeilemään. Pelastustyöntekijöiden mukaan Christopher oli puhelun aikana kertonut aikeistaan kiivetä kalliota.

Tämän jälkeen naisesta ei enää kuultu mitään.
https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/kre ... #gs.uq1qfd

sikakyösti
Sofia Karppi
Viestit: 437
Liittynyt: Ma Syys 21, 2015 2:06 pm

Re: Toinenkin naistutkija katosi Kreikassa kesken juoksulenk

Viesti Kirjoittaja sikakyösti »

Minua häiritsee eniten tässä se, että aikuisen naisihmisen kumppania tituleerataan poikaystäväksi.

Avatar
Tuomion Pasuuna
Jessica Fletcher
Viestit: 3484
Liittynyt: Ma Heinä 18, 2011 10:43 am

Re: Toinenkin naistutkija katosi Kreikassa kesken juoksulenk

Viesti Kirjoittaja Tuomion Pasuuna »

Jos se kivenlohkareen irtoamispaikka löytyy jyrkänteestä, niin melko vaikea kuvitella, miten henkirikos olisi voitu toteuttaa.

Avatar
Fire
Rico Tubbs
Viestit: 1207
Liittynyt: Ti Maalis 19, 2019 10:20 pm

Re: Toinenkin naistutkija katosi Kreikassa kesken juoksulenk

Viesti Kirjoittaja Fire »

Hyvin näyttää tämä mies selviävän murhasta. Kaikki todisteet perustuu hänen kertomaansa ja poliisin/tutkijoiden uskomuksiin. En luottaisi Kreikan viranomaisiin näissä tutkimusasioissa ollenkaan.

tötterö
Rico Tubbs
Viestit: 1209
Liittynyt: Pe Elo 30, 2013 9:11 am

Re: Toinenkin naistutkija katosi Kreikassa kesken juoksulenk

Viesti Kirjoittaja tötterö »

Tuomion Pasuuna kirjoitti:Jos se kivenlohkareen irtoamispaikka löytyy jyrkänteestä, niin melko vaikea kuvitella, miten henkirikos olisi voitu toteuttaa.
Ajatella.
Eihän sitä naista voi mitenkään horjuttaa alas ja työntää kiveä perässä?
Ihan kamalan vaikeaa ja mielikuvituksen tuotetta.
Ihmiset kouluttautuu ja tulevat viisaammiksi, mutta maalaisäly on katoava luonnonvara.
No onneksi vielä jotkut joutuvat tyytymään sen oppeihin kun tuo koulukirjallisuus ei jää päähän.

Avatar
Fire
Rico Tubbs
Viestit: 1207
Liittynyt: Ti Maalis 19, 2019 10:20 pm

Re: Toinenkin naistutkija katosi Kreikassa kesken juoksulenk

Viesti Kirjoittaja Fire »

Police have told The Sun Online that blood stains found on Natalie's bed sheets have been sent to a laboratory for DNA testing.

According to reports, the scientist's boyfriend said the blotches were the result of a nose bleed.

This comes as a hotel chamber maid allegedly told police she had heard the couple arguing and had seen a sheet on the sofa in their room suggesting they had slept apart.

"I heard a lot of shouting the night before " she told Sigmalive.
Tappelun ääniä kuulunut ja erillään nukuttu, mutta "nenäverenvuotoa" se vain oli. Mahtoiko johtua "tappelusta" tämä nenäverenvuoto jossa mies on lyönyt niin lujaa että nenä on alkanut vuotamaan verta. Seuraavana päivänä sitten nainen löytyy rotkosta kuolleena.

Tästä miehestä ei näytä olevan minkaanlaista tietoa uutisissa. Onko hän britti vai joku eksoottisempi kansalainen.

Avatar
Tuomion Pasuuna
Jessica Fletcher
Viestit: 3484
Liittynyt: Ma Heinä 18, 2011 10:43 am

Re: Toinenkin naistutkija katosi Kreikassa kesken juoksulenk

Viesti Kirjoittaja Tuomion Pasuuna »

tötterö kirjoitti:
Tuomion Pasuuna kirjoitti:Jos se kivenlohkareen irtoamispaikka löytyy jyrkänteestä, niin melko vaikea kuvitella, miten henkirikos olisi voitu toteuttaa.
Ajatella.
Eihän sitä naista voi mitenkään horjuttaa alas ja työntää kiveä perässä?
Ihan kamalan vaikeaa ja mielikuvituksen tuotetta.
Ihmiset kouluttautuu ja tulevat viisaammiksi, mutta maalaisäly on katoava luonnonvara.
No onneksi vielä jotkut joutuvat tyytymään sen oppeihin kun tuo koulukirjallisuus ei jää päähän.
Jos se kiven irtoamispaikka on keskellä jyrkännettä, niin tämä voi olla fyysisesti aika haastava suoritus, ellei ole batman.

Vastaa Viestiin