Poliisi löysi viiden lapsen ruumiit komerosta Oulussa 2014

Suomessa tapahtuneet henkirikokset.

Valvojat: Raid, Moderaattorit

Avatar
On Anoi Kaa
Fitz ratkaisee
Viestit: 6257
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: Poliisi löysi viiden lapsen ruumiit komerosta Oulussa 20

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa » Ti Tammi 24, 2017 10:37 pm

Kai tällekin horopäälle on jo "perhepanija" löytynyt, niin pääsee tiineeksi jo vankeusaikana, tosin tuolla se jemmaillu astioihin on vaikeampaa, voiko vauvoista muuten tehdä kiljua, jos sokerit jostain sekaan? Sopisi tälle raakalaiselle oikein hyvin. Kannattanee pitää pamppujen mielessä, elleivät sitten halua sitten ite samalle kupille, vaikka ihan omista siemenistä.

KKO ei ole vielä hiiskunut, mutta tarpeellista tapauksen läpikäynti olisi joka tapauksessa. Aika niukasti kuvia tästä murhaajasta ollut liikkeellä, en ole ketjua läpikäynyt, mut osaisiko joku jeesata(en oo yhtään nähnyt, pitkä ja maalaislanteet, oon kuullu, ei ruma kuitenkaan). Voisi löytyä tarinaa, koska väkisinkin on ollut töissä paikoissa missä tuttavat käyneet.
...

Avatar
On Anoi Kaa
Fitz ratkaisee
Viestit: 6257
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: Poliisi löysi viiden lapsen ruumiit komerosta Oulussa 20

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa » Ti Helmi 28, 2017 1:58 am

Outoa sattumaa yhtymäkohtineen ja erittäin hirvittävä tarina tuhansien km päästä, satuin törmäämään tähän kuunnellessani 'true crime' -podcastia. Itse kuunnelma tässä, älä lue juttua alla, jos haluat kuunnella miksi tapahtuma samankaltainen Oulun tapauksen kanssa!
Englanninkielinen podcast -kuunnelma löytyy tästä(itse kuuntelen näitä android-laitteella käyttäen stitcher-sov.):
http://swordandscale.com/sword-and-scale-episode-23/
- Älä kuuntele tuota noin tunnin juttua, jos otat lapsiin kohdistuvat hirviöteot hyvin raskaasti. Kauheita äitejä, useita tapauksia.
- Oulun tapausta muistuttava juttu eli Megan Huntsmanin vauvoista kertova osa taisi olla tuon loppupuolella, en oikeasti halunnut kuunnella enää sekuntiakaan, niin hirveitä ovat. Ja todellakin, uuden sanan opin tässä eli filicide
. En halua törmätä siihen enää ikinä

_________________________________________________________________________________
UTAHIN VAUVAMURHAT
Vuoden 2014 alkupuolella Utahin osavaltiossa naisen autotallista löytyy pikkuvauvan ruumis, vauvan löytää lapsen oletettu isä joka ei ollut ikinä ennen ollut tietoinen lapsen olemassaolosta(kuten ei myöh. muidenkaan, mikä selvisi miehelle vasta myöhemmin, miestä ei syytetty kuolemista).
Tappaja oli kohottanut hetkellisesti katsettaan, piti sen yleensä kohti maata:
Tappaja oli kohottanut hetkellisesti katsettaan, piti sen yleensä kohti maata:
Utahin versio vauvojen tappajavarastoijasta - Megan Huntsman.jpg (39.23 KiB) Katsottu 13057 kertaa
Järkyttynyt mies ilmoitti asiasta poliisille ja kun ottivat yhteyttä, nainen kertoi jemmanneensa kokonaisuudessaan 8-9 omaa lastaan(ei muistanut ihan tarkkaan :shock: ), hän oli heittänyt lukeman lonkalta, muuten oli vaikuttanut "täysin normaalille" kuulusteluissa.
Omien vauvojen tappaja - Megan Huntsman.jpg
Omien vauvojen tappaja - Megan Huntsman.jpg (52.11 KiB) Katsottu 13057 kertaa
Etsintäluvan saatuaan poliisi löysi sieltä sun täältä naisen autotallista 7 pitkään kuolleena ollutta vauvaa, joista yksi oli naisen mukaan syntynyt kuolleena. Loput kuusi pikkuvauvaa nainen, Megan Huntsman, oli tappanut kuristamalla tai tukehduttamalla, laittanut muovipussiin ja sitten yksittäin pieneen laatikkoon.

Laatikkoja, joiden pympärillä oli yleensä joku vaate, oli ripoteltu "jemmoihin" ympäri autotallia. Syyksi nainen kertoi olleensa peloissaan menosta joko lääkäriin tai myöh. sitten poliisin pakeille, tämä seko ei ollut kuitenkaan osannut perustella pelkojaan sen kummemmin(itselleni asiaa selittää hieman se, että nainen ollut metamfetamiininarkki murhien aikaan).
Naista syytettiin 6 x murhasta(1st degree). En jaksanut katsella tuomiota. Nainen suoritti sarjamurhansa arvion mukaan vuosien 1996-2006 aikana, melkein 10v ehtii siis kulua, että mies saa tietää olleensa joskus isä. Moninkinkertainen...
- Isän ja muiden naisen tuntevien rooli taas herättää kysymyksiä, kukaan ei nähnyt, kuullut tai tiennyt ja mies halusi saattaa tämän hirvittävän hirviönarkin aina uudestaan paksuksi(tietämättään raskaaksi asti, kuten virallinen tieto on).
LÄHDE:Nydailynews

Samasta aiheesta eri sanoin tarinaa eli "Megan Huntsmanin autotallissa":
http://swordandscale.com/inside-the-gar ... -huntsman/
...

inner circle
Neuvoja-Jack
Viestit: 297
Liittynyt: Su Joulu 28, 2014 5:13 pm

Re: Poliisi löysi viiden lapsen ruumiit komerosta Oulussa 20

Viesti Kirjoittaja inner circle » Ma Kesä 12, 2017 4:31 pm

Ei vieläkään valituslupapäätöstä KKO:sta. Varmaankin jo melkein vuosi kulunut hakemusten saapumisesta. Mitenköhän pitkään päätöstä voidaan pantata?

Kopiokissa
Alokas
Viestit: 4
Liittynyt: Ti Tammi 20, 2015 10:52 pm

Re: Poliisi löysi viiden lapsen ruumiit komerosta Oulussa 20

Viesti Kirjoittaja Kopiokissa » Ti Loka 17, 2017 12:30 pm

https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000005411899.html
Oululaisnainen tappoi viisi synnyttämäänsä vauvaa ja säilytti ruumiit – 13 vuoden vankeustuomio jää pysyväksi, korkein oikeus ei myöntänyt valituslupaa

Oululaisnainen tappoi viisi synnyttämäänsä vauvaa.

Lasse Kerkelä HS

Julkaistu: 17.10. 9:19 , Päivitetty: 17.10. 9:30

KORKEIN oikeus hylkäsi tiistaina Oulun vauvakuolemia koskevat valitusluvat. Siten Rovaniemen hovioikeuden langettama 13 vuoden vankeusrangaistus viidestä taposta jää pysyväksi.

Oululaisnainen synnytti vuosina 2005–2013 viisi lasta yksin asunnossaan, jätti heidät ilman hoivaa ja sulki heidät astioihin, minkä seurauksena lapset kuolivat.

Hän säilytti ruumiita kulloisenkin asuntonsa kellarivarastossa tekojen ilmituloon saakka. Poliisi löysi ruumiit kesällä 2014.

Nainen oli salannut yhtä lukuun ottamatta kaikki raskautensa.

OULUN käräjäoikeus tuomitsi vuonna 1979 syntyneen Kaisa Emilia Vornanen-Karadumanin syytteen mukaisesti viidestä murhasta ja viidestä hautarauhan rikkomisesta elinkautiseen vankeuteen kesäkuussa 2015.

Tuomio lieveni Rovaniemen hovioikeudessa kesäkuussa 2016. Se tuomitsi syytetyn viidestä taposta ja hylkäsi syytteet hautarauhan rikkomisista.

Sekä syytetty että syyttäjä hakivat valituslupaa tuomioon korkeimmalta oikeudelta.

Avatar
On Anoi Kaa
Fitz ratkaisee
Viestit: 6257
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: Poliisi löysi viiden lapsen ruumiit komerosta Oulussa 20

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa » Ti Loka 17, 2017 6:39 pm

Hyvä, ettei oikeuden kuninkaat päässeet pähkäilemään lieventäviä haaroja(lienee sopiva termi tähän) tässä asiassa. En ihan koko ketjua ole lukenut, mutta aikanani kaipasin kuvaa, koska olen samoissa kuppiloissa vieraillut ja kiinnosti tietää kuka niistä vauvakädellä juomat sotki.

En saanut mobiililla kuvaa Kaisa Emiliasta tänne talteen, mutta alla olevan linkin takaa tuo löytyy yhden siittomiehen kanssa oikein hehkeänä punaposkena hääkuvassa, onhan siemen jo kylvetty itämään?

https://m.imgur.com/ukUGTuB
Kaisa Emilia Vornanen-Karaduman yhden "en huomannut raskautta" kanssa.
...

siesta
Parranpäristäjä
Viestit: 95
Liittynyt: Ke Kesä 18, 2014 7:00 am

Re: Poliisi löysi viiden lapsen ruumiit komerosta Oulussa 20

Viesti Kirjoittaja siesta » To Heinä 25, 2019 6:16 pm

hannu hanhi kirjoitti:ICD-10:

F61.0 Sekamuotoiset persoonallisuushäiriöt: Häiriö, jossa on monia F60-ryhmän piirteitä, mutta ei hallitsevaa oirekokonaisuutta, jonka perusteella diagnoosi voitaisiin määrittää tarkemmin.

Eli sekamuotoinen persoonallisuushäiriö on ihan virallinen diagnoosi. Mistähän devil_doll taas sen lestadiolaisuuden sai tähän vedettyä? Pohjoisessa on paljon asioita, joita ei voi selittää lestadiolaisuudella. Tästäkään tapauksesta on hyvin vaikea vetää yhteyksiä mihinkään uskonnollisuuteen. Tuomittu nainen ei ollut lestadiolainen (ravintolatyöntekijä ei käytännössä koskaan ole lestadiolainen) eikä lestadiolaisilla ole tietääkseni mafiaa mielentilatutkimusten teossa.
Kiistän tuon väitteen lestasta ravintolatyöntekijänä. en tosin tästä tuomitusta, mutta tiedän yhden lestadiolaisen joka työskentelee tai työskenteli ravintolassa.. pienehkössä kaupungissa suomessa.
If you take a life do you know what you'll give?

DDR
Alokas
Viestit: 13
Liittynyt: La Loka 12, 2013 2:44 pm

Re: Poliisi löysi viiden lapsen ruumiit komerosta Oulussa 20

Viesti Kirjoittaja DDR » Pe Elo 09, 2019 2:34 pm

Noniin, reilu viisi vuotta on lusittu nyt "13 vuoden" tuomiosta. Alkaa neidillä, vai rouvako lienee nykyisin, siviili häämöttämään. Mahtaakohan Ouluun palata? Lomat on kyllä Oulussa lorvinut. Jossain avotalossa lusinee...

jepulis82
Wallander
Viestit: 1044
Liittynyt: Ma Kesä 19, 2017 5:28 am

Re: Poliisi löysi viiden lapsen ruumiit komerosta Oulussa 20

Viesti Kirjoittaja jepulis82 » Su Elo 11, 2019 9:37 am

DDR kirjoitti:Noniin, reilu viisi vuotta on lusittu nyt "13 vuoden" tuomiosta. Alkaa neidillä, vai rouvako lienee nykyisin, siviili häämöttämään. Mahtaakohan Ouluun palata? Lomat on kyllä Oulussa lorvinut. Jossain avotalossa lusinee...
On varmaan parantunut ja yhteiskuntakelvollinen yksilö piakkoin. Ei tällaiset ikinä parane, mutta kun vankilassa tai hoidossa pitäminen on niin kallista. Katsellaan mitä tulevaisuus tuo, lisää kuolleita lapsia vai kenties aikuisia.
"Those who want respect, give respect."

Vastaa Viestiin