Katiska-vyyhti: Janne "Nacci" Tranberg, Niko Ranta-aho, Sofia Belorf jne

Huumausainerikoksille oma ketju.
Samoin yleinen huumausainekeskustelu tänne.
Ghost hunting
Horatio Caine
Viestit: 6458
Liittynyt: Ke Elo 16, 2017 3:16 pm
Paikkakunta: aarniometsä

Re: Sofia Belorfin luxuselämälle takapakkia - rahanpesuepäil

Viesti Kirjoittaja Ghost hunting »

Mitäpä siitä, kikkakolmonen nyyhkyläppä tuotti tulosta ja ulkona putkasta, näin se homma meillä käy. :mrgreen: :mrgreen:
Carelin
Rico Tubbs
Viestit: 1255
Liittynyt: Su Elo 21, 2011 8:37 am

Re: Sofia Belorfin luxuselämälle takapakkia - rahanpesuepäil

Viesti Kirjoittaja Carelin »

Mitä tuollainen hepsankeikka muuten tekisi kuin jakaisi elämää somessa. Työ ei maistu ja opiskelussa tuskin pärjää.
jepulis82
Perry Mason
Viestit: 3918
Liittynyt: Ma Kesä 19, 2017 5:28 am

Re: Sofia Belorfin luxuselämälle takapakkia - rahanpesuepäil

Viesti Kirjoittaja jepulis82 »

Carelin kirjoitti:Mitä tuollainen hepsankeikka muuten tekisi kuin jakaisi elämää somessa. Työ ei maistu ja opiskelussa tuskin pärjää.
Netti on kyllä ollut oikein kultakaivo näille perseenkeikuttajille. Ennen piti oikeesti huorata ja stripata, nykyään saman voi tehdä turvallisesti netissä.
"Those who want respect, give respect."
Marokonsoturi
Javier Pena
Viestit: 1865
Liittynyt: La Helmi 03, 2018 3:38 pm

Re: Sofia Belorfin luxuselämälle takapakkia - rahanpesuepäil

Viesti Kirjoittaja Marokonsoturi »

Ghost hunting kirjoitti:Mitäpä siitä, kikkakolmonen nyyhkyläppä tuotti tulosta ja ulkona putkasta, näin se homma meillä käy. :mrgreen: :mrgreen:
Jep, on kyllä ihmeellistä, että se Perovuon läpinäkyvä puolustus meni läpi. Ehkä silmien räpsyttelyllä, silikoonirinnoilla ja perseen keikuttamisella tutkintavankeudessa saa alennuksia. Miten kotirouva voi pitää tuollaista miestä ja haluaa jatkaa suhteessa, tämä olisi mukava kuulla Perovuon suusta :lol:
Avatar
MissMallard
Axel Foley
Viestit: 2468
Liittynyt: Ke Syys 16, 2015 4:24 pm

Re: Sofia Belorfin luxuselämälle takapakkia - rahanpesuepäil

Viesti Kirjoittaja MissMallard »

Mitä mieltä olette tuosta autosta ja moottoripyörästä? Vaikka näitä on vaivihkaa tarkkailtu jo pitkään niin eiköhän kohdekin saata jollakin tasolla tiedostaa seurannan tai sitten ollaan ylipäätään kokoajan "valppaina" kaiken varalta, koska liikutaan harmaalla ja mustalla alueella eli kiinnijäämisen riski on koko ajan olemassa.
Joten ehtikö Ranta-aho piilottaa omaisuuttaan; Joko piilottaa tai myydä? Siirtää toisiin nimiin? Vai oliko tuo auto ja moottoripyörä ylipäätään hänen vai vain "lainassa" ja täten vaan feikki-ökyilyä? Noissa on kuitenkin varmaan aika paljon rahaa kiinni. Tietysti ne periaatteessa voisi olla vaikka rahoitusyhtiön mutta epäilen tässä tapauksessa että ei ole.
Avatar
Lassie
Jessica Fletcher
Viestit: 3045
Liittynyt: Ma Syys 14, 2015 10:10 pm

Re: Sofia Belorfin luxuselämälle takapakkia - rahanpesuepäil

Viesti Kirjoittaja Lassie »

Mikä on se, ettei hän pysty rauhoittumaan vaan ramppaa bilettämässä Helsingissä, sitten on jo raportoitu Tuurissa ja jossain välissä Pohjanmaalla.

Mietin että hänellä on chaanssit kääntää huono julkisuus jonkinlaiseksi markkinavetoisuudeksi. Shokkijulkisuus on auttanut esimerkiksi Miley Cyrusta tiellään megatähdeksi, hänen lävitseen ihmisyyteen asti näki Hemsworthin Chris, mutta nyt he ovat hakeneet eroa ja Miley on jo lääppimässä jotakuta naista uimaltaan äärellä. Kim Kardashian nousi kuuluisuuteen pornovideon kautta, huono julkisuus kääntyi bisnesimperiumiksi.

Amanda Harkimo on myös luonut brändin, jossa hän varmaan tietoisesti rakentaa tietynlaista meno (yms)- imagoa ja välillä tekee jotakin tarkoituksella kohahduttavaa. Että on ajan pinnalla. DJ:lle katu-uskottavuutta ja levikkiä.

Belorf voisi (en tiedä millä rahoilla) täten pystyttää esimerkiksi yökerhon, sanotaan vaikka Sellin/KaruSellin pk.seudulle ja sisustaa sen viileästi vankilatyyliin, sitten mainonta päälle ja taustalle soimaan https://www.youtube.com/watch?v=BUjUz_QEh48 . Yökerhon menestyksen myötä se voisi laajentua ketjuksi, underground-tyyppisen "Sellin" oheen nousisi "1-luokka"-paikka ja huikeaan suosioon myöhemmin raketoiva "Kunnon naisia"- mesta.

Jos Belorf miettii menevänsä Kardashianien jäljissä, meikkibisneksen saa unohtaa, tehtynä liikaa. DJ:eily ei luonnistune, mutta menoeläminen voisi laittaa paikat pyöritykseen.

Taikka sitten pyrkii ihan normaalisti töihin taikka opiskelemaan eikä lähde elämään luksuselämää, jos siihen ei ole varaa. Elikkä rauhoittuminen olisi SITTENKIN paikallaan.
☀︎☾✧☄︎☙○➣❊
Y-boksista: Vain 100% ystävät. Old school heart on. Ei paskaa, fake ass toimintaa, tietojenkalastamisia, piirien pyörintää, testaamisia, huvipuistokokemuksen hakemista tai vääriä motiiveja.
ktaina
Adrian Monk
Viestit: 2874
Liittynyt: To Helmi 05, 2015 10:52 am
Paikkakunta: Rannikolla tuulee

Re: Sofia Belorfin luxuselämälle takapakkia - rahanpesuepäil

Viesti Kirjoittaja ktaina »

Nuohan on selkeesti taas noita Seiskan kanssa sovittuja sessioita kaikki kuvat on vaan Seiskassa...
jepulis82
Perry Mason
Viestit: 3918
Liittynyt: Ma Kesä 19, 2017 5:28 am

Re: Sofia Belorfin luxuselämälle takapakkia - rahanpesuepäil

Viesti Kirjoittaja jepulis82 »

Ylipitkä lainaus poistettu. Asiayhteys ei ehkä selviä, mutta olkoot näin.
-NILS-


Belorf on henkilö joka elää julkisuudelle. Some ja klikkaukset, tykkäykset ja peukutukset ovat hänelle kaikki kaikessa. Ongelmia pään sisällä näillä kaikilla somehoroilla on.
"Those who want respect, give respect."
PoliisimestariSisu
Rico Tubbs
Viestit: 1227
Liittynyt: To Elo 14, 2014 6:41 pm

Re: Sofia Belorfin luxuselämälle takapakkia - rahanpesuepäil

Viesti Kirjoittaja PoliisimestariSisu »

Jokos Pelörfillä on uudet herutustilit somessa vai pyöritäänkö vain seiskalehden otsikoissa?
Avatar
Moderaattorit
Moderaattori
Viestit: 1492
Liittynyt: Ke Kesä 27, 2007 3:20 pm

Re: Sofia Belorfin luxuselämälle takapakkia - rahanpesuepäil

Viesti Kirjoittaja Moderaattorit »

Stefu ei liity tähän ja jos tämän Stefun kohtalo sekä tekemiset askarruttavat, niin hänestä voi tehdä oman ketjun ja katsotaan sitten onko siitä mihinkään. Ketjun keskushenkilön "laatupesä" arvuuttelut tullaan poistamaan. Kirjoitelkaa niitä jonnekin muualle. Keskustelun aihe on hänen sekä asuinkumppaninsa mahdolliset huumausaine- ja talousrikokset, poliisitutkinta ja syyte sekä oikeudenkäynti jos sellaiset tästä saadaan aikaiseksi.
-NILS-
Ne tietää, jotka tietää...
Olivia Benson
Poliisikoira Rex
Viestit: 272
Liittynyt: Ke Helmi 04, 2015 2:37 pm

Re: Sofia Belorfin luxuselämälle takapakkia - rahanpesuepäil

Viesti Kirjoittaja Olivia Benson »

Tulipa mieleeni että kun Perovuo ei näytä olevan niin yleinen sukunimi niin onkohan kuinka läheistä sukua kuoliaaksipuukottaja Roni Perovuolle (alias Rounald Raato)?

https://murha.info/phpbb2/viewtopic.php ... ld#p748066
"If you're looking for sympathy, look it up in the dictionary. It's somewhere between shit and syphilis." - Joe Kenda
Terävä
Poliisikoira Rex
Viestit: 278
Liittynyt: To Loka 11, 2018 8:47 pm
Paikkakunta: Bay City

Re: Sofia Belorfin luxuselämälle takapakkia - rahanpesuepäil

Viesti Kirjoittaja Terävä »

Hovimuusikko Ilkkakin on muistanut Sofia. :lol:

https://www.supla.fi/audio/3456172
Uskon, että Suomen malli on paras ja läheisin malli sille, miten Islam kehottaa ihmisiä elämään. Näin ollen koen, että Suomi on maailman islamilaisin valtio.
Abdirahim "Husu" Hussein
khl
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1382
Liittynyt: La Syys 19, 2015 5:30 pm

Re: Sofia Belorfin luxuselämälle takapakkia - rahanpesuepäil

Viesti Kirjoittaja khl »

Tämä nyt ei varsinaisesti liity tähän keissiin.
YK:n kidutusten vastainen komitea on vaatinut Suomelta että tutkinta vankien säilyttäminen poliisin tiloissa loppuu vuoteen 2025 mennessä.
Tutkintavankien olot ovat huonot ,ei riittävää ulkoilumahdollisuutta ja mielekästä tekemistä.
putsari
Ainesta Watsoniksi
Viestit: 4716
Liittynyt: Su Loka 22, 2017 8:04 pm

Re: Sofia Belorfin luxuselämälle takapakkia - rahanpesuepäil

Viesti Kirjoittaja putsari »

Kolumni: Nainen – pilkkaat Sofia Belórfia, koska hän paljastaa totuuden sinusta
Eilen klo 20:07

"Saihan se tarina onnellisen lopun. Viimein se tyhjäpää Sofia Belórf pidätettiin. Some repesi nauruun. Ilo oli isompi kuin tieto exän nyxän mikropeniksestä. Ja olihan hänen vihaamisensa oikein, koska hän julkaisi somessa kuvia luksuselämästään.
Toisin kuin me muut, joiden kaikkien Insta on täynnä vain sosiaalidemokraattista elämää finneineen, ahdistuskohtauksineen, kakkavaippoineen ja avioriitoineen."

Ja olihan se Belórfin synti hirveä. Hän eli luksuselämää. Ja vielä miehensä rahoilla. Tyhmähän sen on pakko olla, koska kukaan muu nainen ei ole kiinnostunut miehen rahoista. Siksi Teatterin VIP:issä ei juuri naisia näy, sillä kaikki ovat metsästämässä miestä Kallion Roskapankista.

Mutta hetkinen. Kuinka moni edes on kuullut Belórfin puhuvan?

Kerron nyt ikävän faktan. Fyysisesti kaunis nainen on todennäköisesti rumaa naista älykkäämpi. Haluamme ajatella, että jos nainen on kaunis, sen on oltava tyhmä. Mutta asia on juuri päinvastoin.

Itsekin olen kuullut, että oma naiseni, tuo lihaksi muuttunut Venus, on kanssani vain rahan ja julkisuuden takia. Valitettavasti hän on minua älykkäämpi, eikä millään suostu ottamaan vastaan lahjoja.

Todennäköisesti hän kavaltaa koko omaisuuteni ennen katoamistaan Caymansaarille. Mutta nautin vielä kun voin.

Ketkä Belórfia sitten pilkkasivat netissä? Totta kai miehet, jotka vihaavat naisia. Ne, jotka panevat valot sammutettuina ja laukeavat äitiään miettien. Ne "etnonationalistit", jotka ovat oman itsensä serkkuja ja todiste maailman pienimmästä geneettisestä pisuaarista. He, jotka eivät kasvotusten uskaltaisi edes katsoa Belórfia, vaan tuijottelisivat Pomarfinejään.

Mutta miehet nyt ovat syyntakeettomia aikuisvauvoja.

Mutta naiset pilkkasivat Belórfia miehiä enemmän. Arvostettu brittilehti The Guardian julkaisi muutama vuosi sitten laajan tutkimuksen. Ja kyllä! Naiset pilkkaavat kauniita naisia somessa yhtä paljon kuin miehet. Ja julmemmalla kielellä.

Miksi? Koska rumemmat naiset haluavat sillä tavoin nostaa omaa sosiaalista statustaan, eli parantaa omia mahdollisuuksia saada miehiä.

Missejä, pornotähtiä ja Playboy Bunny -tyttöjä haukkuvat siis somessa enemmän naiset. Samasta syystä nörttimiehet haukkuvat bodattuja ja urheilevia miehiä tyhmiksi. Siinä he ovat enemmän oikeassa, koska aika on nollasummapeliä ja esimerkiksi punttisalilla vietetty aika on poissa kirjan äärestä. Tai baarista.

Mutta pointtiin: Playboy-mallin ÄO on todennäköisesti rumaa tyttöä korkeampi. Kauniit naiset kuten Sofia Belórf ovat todennäköisesti fiksumpia kuin sinä. Tai minä.

Samasta syystä minä olen pilkannut, en netissä, mutta omassa kateellisessa päässäni jääkiekkoilijoita ja lihaksikkaita miehiä. Toki olen harhainen ja rakastan ulkonäköäni. Ja niin rakastaa naisenikin. Vasta muutama vuosi sitten löysin painonnoston. Tosin jokainen salilla käyty tunti on poissa kirjojen lukemisesta.

Miksi urheilujätkät ovat yhtä ihmeissään minulle, kun minulla on kaunis nainen. Koska he haluavat nostaa omaa lisääntymisstatustaan.

Eniten vihaamme, koska koemme evoluution perustotuuden, status ja raha kiinnostaa monia naisia, jotka eivät sitä myönnä. Naiset yrittävät salata sen kuin paskalla käymisen tai meikkaamattomuutensa.

Jos mies pettää, mikä kommentti on? Ruma. Jos pettää miestä, mikä kommentti on? Tyhmä bodari. Tai haasto fyysiseen tappeluun. Eli omien resurssien näyttäminen. Itse haastan yleensä molempiin, vaikka tiedän häviäväni jälkimmäisen.

Miehet ovat surullisia pätijöitä. Ei se ilmastonmuutos oikeasti Ville Niinistöä kiinnosta. Vaan statuksen ottaminen oman viiteryhmänsä naisissa. Eikä minua kiinnosta laatuviinit. Kunhan poseeraan.

Miksi poliisi sitten pidätti myös Belórfin? Sen takia, että poliisi sai huomiota viikkokaupalla lööppeihin. Poliisi tekee noita juttuja saadakseen lisäresursseja. Miksi ihmeessä miljonäärimies kertoisi naiselleen rahanpesusta? Ja kuka tässä on se uhri? Tuskin Jenni Haukiokaan seurustelisi Sauli Niinistön kanssa, jos olisi löytänyt Niinistön ruiskunvaihtopisteen jonosta. Sieltä Salli minut löysi.

Ja kuinka moni mies elää oikeasti Belórfin elämää? Eli makaa takamus homeessa sohvalla kuin kuningatarmuurahainen. Ja nainen pesee pyykit, hoitaa lapset ja siivoaa. Nämä oman elämänsä alfat pitäisi roudata heti vankilaan!

Belórf on todellinen feministi. Hän ottaa itse julkisen tilan. Samanlainen mies olisi "playeri". Nainen taas hyväksikäyttäjä. Juuri hänen kaltaisensa leventävät naisen roolia. Feminismi on julkisen tilan ottamista. Kiitos Belórf! Kiitos Martina Aitolehti. Te olette sankareitani.

TUOMAS ENBUSKE
https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/4c35 ... cea7c2ba47
Karvasvarvas kirjoitti: Ke Joulu 28, 2022 3:55 pm
Mc Mafia kirjoitti: Ke Joulu 28, 2022 8:43 am Ei, 4 000 000 000 x 0,022 = 88 000 000
Lasket 2,2 % todennäköisyydellä.
Avatar
CSI
Perry Mason
Viestit: 3938
Liittynyt: To Tammi 10, 2013 11:04 am

Re: Sofia Belorfin luxuselämälle takapakkia - rahanpesuepäil

Viesti Kirjoittaja CSI »

khl kirjoitti:Tämä nyt ei varsinaisesti liity tähän keissiin.
YK:n kidutusten vastainen komitea on vaatinut Suomelta että tutkinta vankien säilyttäminen poliisin tiloissa loppuu vuoteen 2025 mennessä.
Tutkintavankien olot ovat huonot ,ei riittävää ulkoilumahdollisuutta ja mielekästä tekemistä.
No jos otetaan samantien tuosta koppi ihan tässä (vaikkei kuulukkaan tänne), niin onko tuo asia jossain muualla (muussa maassa) muka toisin? Missä?

Jos ei ole, niin keskustelu kuivu siihen. Jos on, niin avataan vaikka oma säie asialle?
Pieni Liekki annelistisen rikostutkinnan perusteellisista menetelmistä:
"Minä en ole nähnyt tuomiota, mutta aiheeseen perinpohjaisesti perehtymällä..."
Vastaa Viestiin