Puskaraiskaus Jämsässä 11.8.2019

Tänne keskustelut seksuaalirikoksista. Muista että henkirikoksille on oma palstansa.
sine qua non

Puskaraiskaus Jämsässä 11.8.2019

Viesti Kirjoittaja sine qua non »

Punaisella autolla liikkunut tummahiuksinen ja "ulkomaalaistaustainen" pakkorakastaja iski Jämsässä viime viikonloppuna. Poliisi kaipaa havaintoja tapahtuneesta.

Keskisuomalainen uutisoi seuraavasti:

https://www.ksml.fi/kotimaa/Jyv%C3%A4sk ... 6#comments
Jyväskyläläisnaisen epäillään tulleen raiskatuksi Jämsässä viikonloppuna – poliisi kaipaa havaintoja

12.08.2019 10:22

Heli Kiukkonen


Sisä-Suomen poliisi kertoo tutkivansa epäiltyä raiskausrikosta, joka tapahtui lauantain ja sunnuntain välisenä yönä Jämsässä. Tapaus sattui Koskentiellä kevyen liikenteen väylän vieressä olevissa pusikoissa.

Vuonna 1993 syntynyt jyväskyläläisnainen käveli ravintolaillan jälkeen yksin Jämsästä kohti Jämsänkoskea yöllä kello kahden jälkeen, kun hänen taakseen Koskentielle pysähtyi henkilöauto.

Autosta oli noussut ulkomaalaistaustainen mies, joka oli raiskannut tämän läheisessä pusikossa. Mies oli puhunut englantia.

Poliisilla ei ole tiedossa epäiltyä tekijää. Tuntomerkeiksi poliisi kertoo tummat hiukset ja ulkomaalaistaustaisuuden. Auto, jolla tekijä oli liikkeellä, on punainen porrasperäinen henkilöauto. Uhrin mukaan autossa oli myös toinen mies, joka oli odotellut auton ulkopuolella teon aikana.

Poliisi pyytää havaintoja Koskentien tapahtumista lauantain ja sunnuntain väliseltä yöltä.

Pienimmätkin vihjeet voi ilmoittaa suoraan Jämsän poliisille numeroon 0295 414 741 tai vihjenumeroon 0295 414 811 tai laittaa sähköisesti osoitteeseen [email protected].

Marokonsoturi
Javier Pena
Viestit: 1865
Liittynyt: La Helmi 03, 2018 3:38 pm

Re: Puskaraiskaus Jämsässä 11.8.2019

Viesti Kirjoittaja Marokonsoturi »

Mistähän poliisilla taas tuulee, kun tuntomerkit on muutakin kuin sininen pipo ja tumma takki. Nyt on mainittu jo ulkomaalaistausta sekä auto, jolla raiskarit liikkuvat.

Iivis
Perry Mason
Viestit: 3946
Liittynyt: Ti Kesä 23, 2015 11:50 am

Re: Puskaraiskaus Jämsässä 11.8.2019

Viesti Kirjoittaja Iivis »

Poliisi tutkii epäiltyä raiskausta – Autolla paikalle tulleen miehen epäillään raiskanneen naisen pusikossa Koskentien varrella – Poliisi kaipaa havaintoja
12.8.2019 10.17 – PÄIVITETTY 11.33

Kuva
Poliisin arvion mukaan epäilty raiskaus tapahtui muutama sata metriä Paunun kiertoliittymästä Jämsänkosken suuntaan. SALLAMARI LAHTIVUORI

Poliisilla on tutkittavana epäilty raiskausrikos lauantain ja sunnuntain väliseltä yöltä 10.–11. elokuuta Jämsässä. Tapahtumapaikka on ollut Jämsässä Koskentiellä kevyen liikenteen väylän vieressä olevissa pusikoissa.

Poliisin mukaan todennäköinen tapahtumapaikka sijaitsee muutama sata metriä Paunun kiertoliittymästä Jämsänkosken suuntaan.

Uhri, vuonna 1993 syntynyt jyväskyläläisnainen, kertoo kävelleensä ravintolaillan jälkeen yksin Jämsästä kohti Jämsänkoskea. Hieman kahden jälkeen yöllä, hänen taakseen oli Koskentiellä pysähtynyt henkilöauto. Autosta oli noussut ulkomaalaistaustainen mies, joka oli raiskannut tämän läheisessä pusikossa. Mies oli puhunut englantia.

Poliisi pyytää havaintoja
Poliisilla ei ole tiedossa epäiltyä tekijää. Uhrin mukaan miehellä on tummat hiukset, ja hän on ulkomaalaistaustainen. Auto, jolla tekijä oli liikkeellä, on punainen porrasperäinen henkilöauto. Uhrin mukaan autossa oli myös toinen mies, joka oli odotellut auton ulkopuolella teon aikana.

Poliisi pyytää havaintoja Koskentien tapahtumista lauantain ja sunnuntain väliseltä yöltä.

Pienimmätkin vihjeet voi ilmoittaa suoraan Jämsän poliisille numeroon 0295 414 741 tai vihjenumeroon 0295 414 811 tai laittaa sähköisesti osoitteeseen [email protected].

EDIT: 12.8. klo 10.31: Juttua muokattu, lisätty todennäköinen tapahtumapaikka. Otsikkoa muutettu.

EDIt: 12.8. klo 11.33: Vaihdettu pääkuva.
https://www.jamsanseutu.fi/a/75f5d13e-0 ... 7780247616

Seksihätä iskenyt taas.
Kaksi ulkkarin tekemää raiskausta Jämsässä lyhyen ajan sisällä :evil:

Doctor Lecter
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 17026
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Puskaraiskaus Jämsässä 11.8.2019

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter »

Poliisi on jatkanut epäillyn raiskausrikoksen tutkintaa: ”Kaikki vihjeet tapaukseen liittyen ovat tärkeitä, näitkö punaista autoa?”

Poliisi on jatkanut lauantain ja sunnuntain välisenä yönä Jämsässä Koskentiellä tapahtuneen epäillyn raiskausrikoksen tutkintaa.

Rikoskomisario Veli-Pekka Välisaari kertoo, että poliisi on saanut yhden vihjeen tapauksen tiimoilta.
– Vihje ei kuitenkaan johtanut epäillyn tekijän jäljille.
...
Jämsän Seutu
13.8.2019 14.09 – PÄIVITETTY 14.8.2019 09.30

Vai tapahtuiko sittenkään yhtään mitään...?
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!

Angie
Remington Steele
Viestit: 207
Liittynyt: To Elo 25, 2016 9:41 pm

Re: Puskaraiskaus Jämsässä 11.8.2019

Viesti Kirjoittaja Angie »

Eihän siellä mitään muuta ollut kuin äkkiä iskenyt seksihätä. Pitää ymmärtää raukkaparkoja.
Likeavirgin kirjoitti: Milan on nuori, komea ja osaa puhua hyvin. Ei ole pillusta puutetta hänellä. Moni suomalainen nuori toki kokee alemmuudentunnetta ja kateutta.

mr58
Remington Steele
Viestit: 232
Liittynyt: Ke Syys 09, 2015 8:14 pm

Re: Puskaraiskaus Jämsässä 11.8.2019

Viesti Kirjoittaja mr58 »

Paikallislehti ei nyt uskalla julkaista mitään. Se on Alma median talutusnuorassa ja lupa pitää kaikkeen kysyä ylhäältä. Kyllähän nuo Auvilan miehet huom! Miehet kun ei suhteessa väkimäärään naisia katukuvassa paljon näy, ovat häirinneet ja ahdistelleet nuoria tyttöjä jo alusta asti kun tänne tulivat. On joukossa ihan mukavaakin väkeä jotka morjestavat ja tulevat jopa juttusille. No sitten on se toinen ääripää. En uskalla liian tunnistamisen vuoksi sanoa tarkemmin, mutta muutama päivä sitten ",turvapaikanhakija" hakkasi keskustassa kehitysvammaisen. Silminnäkijä oli hyvin läheinen ihminen ja poliisit etsivät karkulaisia pitkin kyliä. Kun yläaste siirrettiin väliaikaisesti Auvilan entisiin maatalousoppilaitoksen tiloihin ja niihin asuntoloihin sitten ahdettiin parisataa pakolaista niin onhan se selvää että yläaste kun on siinä vieressä ja tytöt kasvamassa lapsuuden kuorista ulos niin kaikkea sattuu.
Itselläni ei ole kantaa asioihin ja koitan olla neutraali suhtautumisessani. Väki on vaihtunut aika tiheään tahtiin ja katukuvassa näkee ihan outoja tyyppejä. Oulun tapahtumien jälkeen he ovat hyvin varovasti liikkuneet julkisilla paikoilla, koska Jämsäläinen junttius aiheuttaa konflikteja herkästi. Autosta nyrkkien heristelyä on ollut alusta lähtien ja on varmaan menty pidemmällekin, mutta ei niistä täällä kirjoitella. Paikallislehti on täynnä mainoksia ja naapurin Pirkon puutarhan puskien kunnostusta. Mulla on työuraa hyvin vähän jäljellä ja vakavassa harkinnassa se että muutan sen jälkeen pois täältä.

Iivis
Perry Mason
Viestit: 3946
Liittynyt: Ti Kesä 23, 2015 11:50 am

Re: Puskaraiskaus Jämsässä 11.8.2019

Viesti Kirjoittaja Iivis »

Luulisi, että kehitysvammaisen pahoinpitely nousisi valtakunnan uutisiin, kun ei mielestäni ole kovin yleistä, mutta ehkä suojaväri varjelee asian julkituloa.

Vastaa Viestiin