Ulkomaalainen nylkyttäjä iski koulun pihalla

Tähän osioon onnettomuudet ja muu rikoksiin liittyvä keskustelu.
Iivis
Perry Mason
Viestit: 3946
Liittynyt: Ti Kesä 23, 2015 11:50 am

Ulkomaalainen nylkyttäjä iski koulun pihalla

Viesti Kirjoittaja Iivis »

Nylkyttäjä iski koulun pihalla – jäi kiinni, koska henkilöpaperit jäivät paikalle sivullisten yrittäessä kiinniottoa
Tänään klo 21:08

Koulun pihalla nuorta naista seksuaalisesti ahdistellut mies pääsi säntäämään karkuun. Paikalle jääneestä repusta löytyi kuitenkin miehen kuvallinen henkilökortti.

Välikohtaus sattui Tampereella Kalevan lukion pihalla, jonne 19-vuotias nuori nainen oli tullut ravintolaillan jälkeen yhdessä siskonsa ja kahden nuorukaisen kanssa. Oli helmikuu ja kello noin viisi aamulla.

Kun nainen jäi hetkeksi kahden siskonsa kanssa, tuntematon mies tuli heidän juttusilleen. Samassa mies otti naisen halausotteeseen niin, ettei tämä päässyt irti.

Mies ryhtyi suutelemaan naista poskelle, minkä jälkeen hän yritti suudella tätä suulle ja kädelle. Samalla mies alkoi nylkyttää itseään naisen takapuolta vasten.

Säntäsi karkuun
Naisen onnistui estää enemmät suutelut kääntämällä päänsä pois. Nylkytystä hän ei kuitenkaan saanut estettyä, sillä mies piti häntä entistä tiukemmin otteessaan. Kun lähellä olleet nuorukaiset näkivät tilanteen ja riensivät paikalle, ahdistelija säntäsi karkuun.

Nelikko lähti miehen perään. Nuorukaiset tavoittivat tämän Tammelakeskuksen luona. He ottivat miehen kiinni ja yrittivät pitää tätä aloillaan. Mies riuhtoi kuitenkin itsensä irti ja juoksi jälleen karkuun.

Nylkyttäjältä jäi kuitenkin paikalle reppu, jonka sisältä löytyi kuvallinen henkilökortti ja muita hänelle kuuluneita henkilökohtaisia tavaroita. Nelikko tunnisti nylkyttäjän tämän papereista.

Kun poliisi otti seksuaalisesta ahdistelusta epäillyn miehen kuulusteluihin, tämä kiisti edes käyneensä tekopaikkana olleen koulun luona.

Mies väitti, että hänen reppunsa oli varastettu kyseisenä yönä ja piti mahdollisena, että ahdistelija olisi ollut repun vienyt henkilö. Hän ei kuitenkaan enää halunnut tulla kuulluksi oikeudessa.

Tapahtumat koulun pihalla olivat tallentuneet etäämmällä olleeseen valvontakameraan. Tallenteelta ei kuitenkaan pystynyt tunnistamaan nylkyttäjän kasvoja. Tästä huolimatta oikeus katsoi, ettei järkevää epäilyä jäänyt miehen syyllisyydestä - varsinkin, kun uhriksi joutunut nainen ja kiinniottoon osallistunut nuorukainen eivät olleet olleet humalassa.

Pelkoa ja ahdistusta
Pirkanmaan käräjäoikeus tuomitsi 34-vuotiaan miehen 70 päiväsakon rangaistukseen seksuaalisesta ahdistelusta. Sakon suuruus tuomitun tuloilla on 420 euroa.

Ahdistelun uhriksi joutuneelle naiselle nylkyttäjä tuomittiin maksamaan 1000 euron korvaus. Uhri kertoi teosta aiheutuneen hänelle muun muassa ahdistusta ja unettomuutta. Hän oli myös alkanut kokea ulkomaalaisten miesten läsnäolon ahdistavana.

Nylkyttäjä valitti tuomiostaan hovioikeuteen vaatien syytteen hylkäämistä. Tuoreessa päätöksessään Turun hovioikeus ei kuitenkaan myöntänyt asialle jatkokäsittelylupaa.

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/80f7 ... 0d77033e67
phonyjoker
Sabrina Duncan
Viestit: 354
Liittynyt: Pe Joulu 14, 2018 9:21 pm

Re: Ulkomaalainen nylkyttäjä iski koulun pihalla

Viesti Kirjoittaja phonyjoker »

"Hän oli myös alkanut kokea ulkomaalaisten miesten läsnäolon ahdistavana." Ai kyseessä ei ollutkaan suomalainen. Olisihan tämänkin voinut artikkelissa selvemmin mainita. Todella oksettava tapaus ja koulun pihalla voisi olettaa liikkuvan vähän nuorempia tyttöjä. Tai luulen, että niin tuo ahdistelija kuvitteli. Onneksi sattui olemaan isompi porukka paikalla. Ties mitä olisi tapahtunut muuten.
Avatar
CSI
Perry Mason
Viestit: 3938
Liittynyt: To Tammi 10, 2013 11:04 am

Re: Ulkomaalainen nylkyttäjä iski koulun pihalla

Viesti Kirjoittaja CSI »

phonyjoker kirjoitti:"Hän oli myös alkanut kokea ulkomaalaisten miesten läsnäolon ahdistavana." Ai kyseessä ei ollutkaan suomalainen. Olisihan tämänkin voinut artikkelissa selvemmin mainita.

Luulenpa ettei tarvinnut. Eiköhän jokainen suomalainen arvannut jo teonkuvauksesta, ettei tuollainen jupiva koira ainakaan kotomaista valmistetta ole.
Pieni Liekki annelistisen rikostutkinnan perusteellisista menetelmistä:
"Minä en ole nähnyt tuomiota, mutta aiheeseen perinpohjaisesti perehtymällä..."
Iivis
Perry Mason
Viestit: 3946
Liittynyt: Ti Kesä 23, 2015 11:50 am

Re: Ulkomaalainen nylkyttäjä iski koulun pihalla

Viesti Kirjoittaja Iivis »

Hyvä, kun edes rivien väliin saatu ujutettua, kun eihän noin pienestä rikoksesta voida kertoa tekijästä yhtikäs mitään. IL:llä on ollut nyt kerrassaan omituisia uutisia, kun Kankaanpään tapauksessa luki geelitukka :D , mutta hyvä niin.
Vastaa Viestiin