Kahta poliisia ammuttiin Porvoossa 25.8.2019

Tähän osioon onnettomuudet ja muu rikoksiin liittyvä keskustelu.
Iivis
Perry Mason
Viestit: 3946
Liittynyt: Ti Kesä 23, 2015 11:50 am

Re: Kahta poliisia ammuttu Porvoossa 25.8.2019

Viesti Kirjoittaja Iivis »

MTV Porvoon poliisiampujien jalanjäljillä Tukholmassa: Epäiltyihin kytkeytyvä unelias lähiö on täysi vastakohta veljesten synkälle teolle

Kesäisen vehreä maisema hiljaisella tukholmalaisella kadulla tuntuu olevan täydellinen vastakohta Porvoon viime viikonlopun synkkiin tapahtumiin, jossa kahta poliisia ammuttiin.

Tälle rauhalliselle alueelle ampumisesta epäillyt 25- ja 30-vuotiaat veljekset kuitenkin kytkeytyvät.

Kadulla sijaitsevassa kerrostalossa asuu veljesten isä vaimoineen. Veljeksistä vanhempi on niin ikään kirjoilla kyseisessä osoitteessa. Itse asunto on kuitenkin vain noin 50 neliön kokoinen, joten on epävarmaa, asuuko poliisiampujaksi epälty todellakin kyseisessä asunnossa.

MTV Uutisten tietojen mukaan myös vanhemman veljen yritys on rekisteröity samaan osoitteeseen. Yrityksen toimialaksi on merkitty kattopeltien asennus.

Nuoremman veljen virallinen osoite löytyy noin 700 metrin päästä. Rakennus on kuitenkin kirkko, joten tässäkin tapauksessa miehen asuminen kyseisessä kiinteistössä on vähintäänkin epäselvää.

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/mtv ... le/7526638
Avatar
Sissi
Frank Drebin
Viestit: 397
Liittynyt: Ti Tammi 05, 2010 12:08 pm

Re: Kahta poliisia ammuttu Porvoossa 25.8.2019

Viesti Kirjoittaja Sissi »

phonyjoker kirjoitti:Mielenkiintonen seikka tuo, että pukeutuivat samalla tavalla. Ehkä silläkin haluttiin huomiota, koska kyllähän se useimpien ihmisten huomion kiinnittää, jos aikuiset laittaa samanlaista päälle, eikä kysymys ole työvaatteista tai teemabileistä. Mistään kaksosista tässä ei kuitenkaan ollut kyse ja 10 vuoden ikäerokin vaikuttaa tapahtumiin sen verran, että vaikeaa nähdä tämän nousevan poikien lapsuudestakaan, sillä tuskin vanhemmat ovat käskeneet lapsukaisiaan samoissa vaatteissa kulkea, kun toinen on joka tapauksessa niin paljon isompi.

Nousee mieleen vielä sekin, että onkohan tuo nuorempi veli kuinka pahasti isomman "tossun alla" eli tekee kaiken mitä isompi käskee esim. pukee samanlaiset vaatteet päällensä, ampuu poliisia jne. Eli kyseessä voisi olla toisen veljen vallankäyttö nuorempaansa kohtaan tai "aivopesu" tyyppinen tilanne.
Kuinka niin mätsäävät kuteet? Eipä ole ihan normikatukuvassa muuta kuin harmaata tai mustaa. Harvemmin kirjaviin pukeutuneita ihmisiä näkee katukuvassa muutoin kuin lähiöiden vanhemman väen karberoobissa tai niillä jotka ovat hankkineet kostyyminsa pelastusarmeijan rekistä. (ei millään pahalla, pelastusarmeija tekee hyvää työtä) Yhteinäisen tuosta veljesten olemukseksesta tekee lähinnä luotiliivit (miksi tämä on jäänyt niin vähälle huomiolle.) ja se samis-asento samaan suuntaan. Oletan, että ne "läpyt" "ME TEHTIIN SE; ME ONNISTUTTIIN"-juttu pitää paikkansa? Ihan saatanab satavarma että mikään sekoilukeppostelu ei ollut kyseessä. Jos olisin tutkiva journalisti niin.... mutta kun en ole. :|
Mitä mielentilatutkimuksessa tapahtuu: https://www.youtube.com/watch?v=hg_C6Oyy1c0
BettyB00p
Alokas
Viestit: 3
Liittynyt: Ti Touko 12, 2015 9:20 pm

Re: Kahta poliisia ammuttu Porvoossa 25.8.2019

Viesti Kirjoittaja BettyB00p »

Ylialudallahan on toki jo blurraamattomat kuvat ampujista. Komeita kun mitkä.

No siis, sitä lähdin kirjoittamaan, että noinkohan suunniteltu murhaaminen jäi kesken kun poliisit olivatkin vanhastaan tuttuja näille veljeksille. Vanhin veli ja nuorempi poliisi ovat hyvin lähellä toisiaan iässä (oliko siis veli 30 ja poliisi 35). Porvoo ei ole mikään valtava kaupunki ja saman ikäluokan edustajat voivat hyvinkin tuntea tosiaan. Vaikkei ylimpiä ystäviä oltaiskaan oltu niin ehkä tunnetaan toisen sukulaisia ym. Partion saavuttua paikalle veljekset ryhtyvät tappamaan, ja toinen tajuaakin että pyssy on vaikka hyvän kaverin broidin ohimolla. Käy hetken mielessä, että mitäs tässä tehdään, millä aikaa toinen poliisi pääsee livahtamaan ja murhat jäävät yrityksiksi.
Chefile
Christopher Lorenzo
Viestit: 1500
Liittynyt: Su Marras 23, 2014 11:30 pm

Re: Kahta poliisia ammuttu Porvoossa 25.8.2019

Viesti Kirjoittaja Chefile »

Itsekin veikkaan että tämä oli impulsiivinen, sekavissaan tehty rötös. Jätkät painanut pitkää päivää raksalla, liekö koittaneet skarpata Suomessa ja lopulta retkahtaneet tuttuihin päihteisiin? Liivit päällä-meininki showta kaikki, piripäissään vaan tullut mieleen äly&väläykselle tommottii. Toivottavasti tätä casea kohdellaan oikeudessa mahd. avoimesti.

Tai sitten olivat tosiaan isommissa ongelmissa ja halusivat suomalaiseen vankilaan turvaan.
”Yeah man.. I mean the days were slow but the years went fast, you know?”
Avatar
Jasonnn
Christopher Lorenzo
Viestit: 1590
Liittynyt: To Elo 01, 2019 9:17 pm

Re: Kahta poliisia ammuttu Porvoossa 25.8.2019

Viesti Kirjoittaja Jasonnn »

Mietityttää että mikä oli tielle heitetyn keittiöveitsen tarkoitus ? Olisiko sitä ollut tarkoitus käyttää aiemmin ?
Hippie Supremacist
Remington Steele
Viestit: 246
Liittynyt: Ti Tammi 19, 2016 12:38 pm

Re: Kahta poliisia ammuttu Porvoossa 25.8.2019

Viesti Kirjoittaja Hippie Supremacist »

BettyB00p kirjoitti:Ylialudallahan on toki jo blurraamattomat kuvat ampujista. Komeita kun mitkä.
Niin, ovathan ne tässäkin ketjussa olleet jo monen monta kertaa, etkä suinkaan ole ainoa naaras jonka pimppi kostuu heidän ulkonäöstään. Tätäkin asiaa on ketjussa käsitelty ihan usean viestin voimin.
Avatar
On Anoi Kaa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11798
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: Kahta poliisia ammuttu Porvoossa 25.8.2019

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa »

- Jos tarkoitus oli olla raksahommissa, niin ei kamojen määrä ihan poikkeuksellinen ole tollaisille hieman hintahtaville sveduille, jotka tykkäsivät pukeutua nätisti samoin, eikä välttämättä edes tienneet mitä siellä töissä tehdään. Jättäisin silminnäkijähavainnot omaan arvoonsa, kuten yleensä, niin ristiriitaisia ne ovat (jonkun mielestä pelottavia ganstoja, toisen mielestä enkeleitä), siitä olen tosin varma, että syntyivät samassa sotisovassa.
- Puukon tarkoitus oli olla osana "pytt i panna" -ruokalajin valmistuksessa, mutta hokasivat ettei enää tartte tehä safkaa - siksi myös läpyttely.
Ironiainjektio: Mitä enemmän injektiot, sitä enemmän infektoit (tuore tutkimus). Tästä syystä virustaudit ja syövät saavat usein vallan boostaamisen jälkeen. Olkaa viisaita ja pysähtykää hetkeksi.
Avatar
Lassie
Jessica Fletcher
Viestit: 3045
Liittynyt: Ma Syys 14, 2015 10:10 pm

Re: Kahta poliisia ammuttu Porvoossa 25.8.2019

Viesti Kirjoittaja Lassie »

Edelleen huomautan että jonkin asian ilmenemisen voi sanoa ilman että siihen liittyy kiimaantumisia. Ei voida sanoa kolmioita neliöiksi, mutta pinta on kuitenkin vain pintaa. Siis havainnointia ja toteamisia, joillain siihen voi liittyä seksuaalista halukkuutta joillain ei. Tuskinpa ketjussa tekijöitä kauniiksi yms todenneet miehetkään ovat kiimoissaan moista asianlaitaa todenneet. Toisaalta jos joku/jotkut naiset olisivat täällä sanoneet haluavansa painaa veljeksiä kuin tallattomia Singer-koneita, niin samaa sarjaa vaan kuin Belorf-ketjussa.

HS:n juttu on pitkä, mutta aika kiinnostava - postaanko sen kokonaan kuvineen tänne. Otin siitä otteita aiempaan koostepostaukseen, siihen artikkelin postaaminen olisi ollut liian pitkää.

Saaris, niinpä.
Sissi kirjoitti:En ole jokaista viestiä lukenut joten tämä saattaa olla vain vanhan toistoa mutta jos suunnitelmana olisi viedä arvolasti (huumeita, rahaa, mitävaan) rajan yli niin mikäpä sen parempaa kuin harhautusoperaatio. Näyttämölle kaksi pikkukonnaa, syrjäinen teollisuusalue ja soitto häkeen. Saaliina ei paljon mitään, ase tai kaksi ja luotiliivit, ammuskelua niin että saadaan valtakunnallinen huomio mutta ei kuitenkaan vainajia. Takakontissa vielä se arvolasti joka sitten nopeasti siirrettiin toiseen autoon kun aikaa oli. Taas mennään, nyt lähdetään sieltä porvoosta kohti Tamperetta ja samoihin aikoihin tulee hälytys, että lentokentällä on pommiuhka. Kätevää! Kaikki resurssit on nyt konnien takaa-ajossa ja lentokentän tyhjentämisessä. Sillä välin toisaalla siirtyy arvolasti ruotsin puolelle jonkun toisen raja-aseman kautta tuosta vaan koska kaikki kyttää nyt näitä ampujia. ..
Tuossa olisi nyt ilmikäyneeseen matkalaukkujen siirtämiseen mahdollista reittiä.

Ylipäätään koko tämä homma on edelleen hahmottelemisen tasalla, ei tule selvää ei. Uutisten päivittyessä saapuu kirkkaus kehiin. :)
☀︎☾✧☄︎☙○➣❊
Y-boksista: Vain 100% ystävät. Old school heart on. Ei paskaa, fake ass toimintaa, tietojenkalastamisia, piirien pyörintää, testaamisia, huvipuistokokemuksen hakemista tai vääriä motiiveja.
venttiseiska
Jack Taylor
Viestit: 16
Liittynyt: To Kesä 27, 2019 5:43 pm

Re: Kahta poliisia ammuttu Porvoossa 25.8.2019

Viesti Kirjoittaja venttiseiska »

Hippie Supremacist kirjoitti:
phonyjoker kirjoitti:Mistään kaksosista tässä ei kuitenkaan ollut kyse ja 10 vuoden ikäerokin
Mistä sinä nyt tämän revit? Toinen on syntynyt 1989 ja toinen 1994. Minun erittäin heikolla matematiikallani tuossa on viiden vuoden ikäero?
Yhdessä Ylen jutussa sanottiin vanhemman syntymävuodeksi 1984, mutta se oli korjattu myöhemmin.

https://yle.fi/uutiset/3-10940006
Avatar
jukuripää
Christopher Lorenzo
Viestit: 1618
Liittynyt: Pe Loka 05, 2012 6:30 am
Paikkakunta: Nyhtänköljä

Re: Kahta poliisia ammuttu Porvoossa 25.8.2019

Viesti Kirjoittaja jukuripää »

Tätä juttua pohditaan paljon naapurimaassakin keskustelupalstalla: https://www.flashback.org/t3069823p41
Kaikki eiliset ovat menetettyjä päiviä.
URSA
James Bond (David Niven)
Viestit: 11388
Liittynyt: Pe Loka 25, 2013 6:57 pm

Re: Kahta poliisia ammuttu Porvoossa 25.8.2019

Viesti Kirjoittaja URSA »

Hippie Supremacist kirjoitti:
BettyB00p kirjoitti:Ylialudallahan on toki jo blurraamattomat kuvat ampujista. Komeita kun mitkä.
Niin, ovathan ne tässäkin ketjussa olleet jo monen monta kertaa, etkä suinkaan ole ainoa naaras jonka pimppi kostuu heidän ulkonäöstään. Tätäkin asiaa on ketjussa käsitelty ihan usean viestin voimin.
Mutta olisiko sveduveljekset hankkiutuneet noin innokkaasti pitkäksi aikaa vankilaan, jos niillä olisi käynyt kesän aikana flaksi edes yhden kerran? Siis naisten suhteen. Miehiä kyllä riittää vankilassakin. Luulen etteivät naiset olleet kiinnostuneita veljeksistä ennen pidätystä, koska niissä oli/on jotakin vialla.
Chikatilo
Christopher Lorenzo
Viestit: 1517
Liittynyt: Ke Huhti 27, 2011 12:06 am

Re: Kahta poliisia ammuttu Porvoossa 25.8.2019

Viesti Kirjoittaja Chikatilo »

URSA kirjoitti:
Hippie Supremacist kirjoitti:
BettyB00p kirjoitti:Ylialudallahan on toki jo blurraamattomat kuvat ampujista. Komeita kun mitkä.
Niin, ovathan ne tässäkin ketjussa olleet jo monen monta kertaa, etkä suinkaan ole ainoa naaras jonka pimppi kostuu heidän ulkonäöstään. Tätäkin asiaa on ketjussa käsitelty ihan usean viestin voimin.
Mutta olisiko sveduveljekset hankkiutuneet noin innokkaasti pitkäksi aikaa vankilaan, jos niillä olisi käynyt kesän aikana flaksi edes yhden kerran? Siis naisten suhteen. Miehiä kyllä riittää vankilassakin. Luulen etteivät naiset olleet kiinnostuneita veljeksistä ennen pidätystä, koska niissä oli/on jotakin vialla.
Vankila-aika tuskin muodostuu kovin pitkäksi. Veikkaan vähemmällä pääsevän komistuksen keräävän miehimysten kiihkeitä katseita Södermalmilla jo kesällä 2021. Molemmat poliisit jäivät henkiin, eikä kysymyksessä todellakaan ole mikään ylinopeuden kaltainen yhteiskunnan rakenteita ravisteleva rikos, vaikka mediahuomio olikin kova.
Kaikki sanomassa esitetty on mielikuvituksen tuotetta eikä sillä ole yhteyttä todellisiin tapahtumiin tai henkilöihin. Mahdolliset samankaltaisuudet ovat pelkkää sattumaa. Kirjoittaja on poliittisesti täysin korrekti.
Avatar
Sissi
Frank Drebin
Viestit: 397
Liittynyt: Ti Tammi 05, 2010 12:08 pm

Re: Kahta poliisia ammuttu Porvoossa 25.8.2019

Viesti Kirjoittaja Sissi »

Lassie kirjoitti:Ylipäätään koko tämä homma on edelleen hahmottelemisen tasalla, ei tule selvää ei. Uutisten päivittyessä saapuu kirkkaus kehiin. :)
Vielä yksi juttu: kuinka todennäköistä on, että polliiseja ammutaan pum pum pum ja samaan aikaan tulee häly että lentokentällä on pommiuhka, eikä näillä kahdella tapahtumalla olisi mitään tekemistä toistensa kanssa? Occami se taas partaveitsellään sivaltelee.

Ylipitkää lainausta lyhennetty.
-NILS-
Mitä mielentilatutkimuksessa tapahtuu: https://www.youtube.com/watch?v=hg_C6Oyy1c0
Avatar
Lassie
Jessica Fletcher
Viestit: 3045
Liittynyt: Ma Syys 14, 2015 10:10 pm

Re: Kahta poliisia ammuttu Porvoossa 25.8.2019

Viesti Kirjoittaja Lassie »

^ Vaikea arvioida.
On Anoi Kaa kirjoitti:.. Jättäisin silminnäkijähavainnot omaan arvoonsa, kuten yleensä, niin ristiriitaisia ne ovat (jonkun mielestä pelottavia ganstoja, toisen mielestä enkeleitä), siitä olen tosin varma, että syntyivät samassa sotisovassa. ..
Niin, perää tuossa. "Ennen tätä olivat kunnollisia" sanoi HS:n haastattatelma porvoolaismies, mutta sehän ei ollut niin. Ketjussakin ollut selvityksiä rikollisuudesta, tosin ei mistään mittavasta. Mutta käsittääkseni poliisi edelleen (tai ainakin eilen) vielä uutisten mukaan selvittelevät tekijöiden mahdollisia yhteyksiä järj. rikollisuuteen, ei ole selvänä vielä kokonaisuus.

Tötterö.... nyt levy on taas päällä, nyt anna raikkaan ilman tulla ja pyyhkiä kehäajatukset syksyntuuliin.
☀︎☾✧☄︎☙○➣❊
Y-boksista: Vain 100% ystävät. Old school heart on. Ei paskaa, fake ass toimintaa, tietojenkalastamisia, piirien pyörintää, testaamisia, huvipuistokokemuksen hakemista tai vääriä motiiveja.
Avatar
Rescuer
Perry Mason
Viestit: 3647
Liittynyt: Ti Heinä 08, 2008 8:15 pm

Re: Kahta poliisia ammuttu Porvoossa 25.8.2019

Viesti Kirjoittaja Rescuer »

Sissi kirjoitti: Vielä yksi juttu: kuinka todennäköistä on, että polliiseja ammutaan pum pum pum ja samaan aikaan tulee häly että lentokentällä on pommiuhka, eikä näillä kahdella tapahtumalla olisi mitään tekemistä toistensa kanssa? Occami se taas partaveitsellään sivaltelee.
Erittäin todennäköistä. Jo aiemmin varoiteltu kohonneesta terrorismin uhasta, poliiseja ammutaan ja lentoasemalta löytyy "epäilyttävä" kassi => työntekijä painaa paniikkinappia...
Mitään pommiuhkaustahan ei ikinä tehty, vaan henkilökuntaan kuuluva löysi hylätyksi luulemansa kassin ja teki hälytyksen...
Mitä enemmän vihreitä hymiöitä, sitä heikommat argumentit.
Eräässä entisessä hallituspuolueessa oltiin erittäin kiinnostuneita uusista pilvipalveluista. Sitten joku kertoi heille, ettei pilvipalveluilla ole mitään tekemistä kannabiksen kanssa...
Vastaa Viestiin