Maailmanlaajuinen eliitin pedofiilirengas? #Pizzagate #Epstein

Tänne keskustelut seksuaalirikoksista. Muista että henkirikoksille on oma palstansa.
Avatar
John Kimble
Michael Knight
Viestit: 4124
Liittynyt: La Helmi 03, 2018 5:19 pm

Re: Maailmanlaajuinen eliitin pedofiilirengas? #Pizzagate

Viesti Kirjoittaja John Kimble »

damfin kirjoitti:Olisiko Clintonilla rahkeet riittäneet Acostan erottamiseen, vai olisiko asialla sittenkin ollut joku muu merkittävässä asemassa oleva...
Acostaa ei erotettu vaan hän erosi itse. (taas yksi valhe sinulta)
Radiopuhelin kirjoitti:
Ma Heinä 30, 2012 2:01 pm
Ulkomaalaisia ei tuomita heppoisimmilla perusteilla kuin suomalaisia. Korostuminen raiskaustilastoissa johtuu vain siitä että maahanmuuttajat yksinkertaisesti raiskaavat enemmän.

damfin
James Bond (David Niven)
Viestit: 10561
Liittynyt: Ke Elo 10, 2011 1:04 am

Re: Maailmanlaajuinen eliitin pedofiilirengas? #Pizzagate

Viesti Kirjoittaja damfin »

Väittäisin että Acostan ero tapahtui yhtä paljon omasta tahdosta kuin Epsteinin itsemurhakin.
Toivottavaa olisi että tuo Epsteinin itsemurha ei lopettaisi tutkimuksia vaan Acostan tuella vuonna 2008 salattu aineisto avattaisiin ja tutkittaisiin täydellisesti uudelleen, koska tuomioistuin on päättänyt että syyttäjät rikkoivat aikoinaan lakia salatessaan aineiston.
Eli vaikka Epstein onkin kuollut, olisi silti tärkeää selvittää miksi ja keiden kaikkien painostuksesta tai lahjonnalla Acosta syyttäjänä ollessaan salasi aineiston ja järjesti sopimuksen jolla Epsteinille annettiin tuo lähes naurettava tuomio rikoksista joista olisi ollut mahdollista antaa kymmenien vuosien vankilatuomio.

Hesarissa joitain artikkeleita aiheesta, tässä yksi mielenkiintoinen:
Miljonäärin julkinen salaisuus
Upporikas pankkiiri Jeffrey Epstein kutsui 2000-luvun alussa alaikäisiä tyttöjä kartanoonsa antamaan ”hierontoja”, mutta selvisi tyrmistyttäneen kevyellä rangaistuksella. Nyt noin kolmekymppiset uhrit hakevat itselleen jälleen oikeutta.
Alma Onali HS
Julkaistu: 10.7. 2:00 , Päivitetty: 10.7. 9:40

ALAIKÄISTEN seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja seksikaupasta maanantaina syytteen saaneen yhdysvaltalaisen miljonäärin Jeffrey Epsteinin tarina on verrattavissa #metoo-liikkeen laukaisseeseen, seksuaalirikoksista syytetyn elokuvatuottaja Harvey Weinsteinin tapaukseen.

Kummassakin on kyse rikkaasta miehestä, jolla on erittäin vaikutusvaltaisia ystäviä. Kummankin taipumukset olivat laajalti hänet tunteneiden tiedossa, ja niihin tehtiin julkisia viittauksia. Kumpikin sai rahan ja vallan avulla jatkaa toimiaan.

Epsteinin ystäviin ovat lukeutuneet Yhdysvaltain entinen presidentti Bill Clinton, nykyinen presidentti Donald Trump, Britannian prinssi Andrew sekä Victoria’s Secret -muotitalon omistaja Les Wexner.

Monet Epsteinin ystävistä tosin ottivat etäisyyttä Epsteiniin vuoden 2008 jälkeen, kun hän joutui ensimmäistä kertaa oikeuteen syytettynä seksuaalirikoksista. Nuorin uhreista oli 14-vuotias.

Epstein selvisi silloin syyteneuvottelulla ja 13 kuukauden rangaistuksella. Kevyt tuomio herätti laajaa tyrmistystä.

UHRIT olivat vuosia hiljaa, kunnes sanomalehti Miami Heraldin toimittaja Julie K. Brown otti asiakseen saada heidän äänensä kuuluviin.

Viime vuonna Miami Herald jäljitti kymmeniä Epsteinin mahdollisia uhreja, tarkasteli uudestaan tapaukseen liittyviä asiakirjoja ja haastatteli tapauksen kanssa työskennelleitä viranomaisia.

Viime vuoden loppupuolella julkaistuissa artikkeleissa Epsteinin uhrit kertoivat olevansa syvästi pettyneitä syyttäjien toimintaan.

”En usko, että kenellekään on kerrottu totuutta Jeffrey Epsteinin teoista”, nykyisin 30-vuotias Michelle Licata sanoi Miami Heraldille.

”Hän pilasi elämäni ja monien muiden tyttöjen elämän. Ihmisten täytyy saada tietää, mitä hän teki ja miksi häntä ei silloin syytetty, jotta tällaista ei koskaan tapahdu uudestaan.”

Uhrien mukaan on pitkälti Miami Heraldin ansiota, että heidän asiansa on otettu uudelleen käsittelyyn.

SYYTTÄJÄN mukaan Epstein käytti hyväkseen nuoria naisia kartanoissaan Manhattanilla, New Yorkissa ja Palm Beachilla Floridassa vuosina 2002–2005, kertoo uutistoimisto Reuters.

Syyttäjän mukaan Epstein maksoi satoja dollareita nuorille tytöille, joiden piti antaa hänelle ”hierontoja” samalla kun Epstein masturboi. Hän myös kosketteli tyttöjä, ja jotkut tytöistä ovat kertoneet raiskauksista tai niiden yrityksistä.

Syyttäjän mukaan Epstein maksoi joillekin tytöille uusien tyttöjen värväämisestä ja hänen työntekijänsä tiesivät verkostosta. Heidän tehtävänsä oli kutsua tyttöjä talolle ja varmistaa, että Epsteinilla oli aina halutessaan seuraa.


Hyväksikäytettyjen lukumäärä ei ole selvillä, mutta liittovaltion poliisin FBI:n mukaan kyse on kymmenistä tytöistä sekä Floridassa että New Yorkissa. Miami Heraldin toimittaja taas jäljitti ainakin 60 Epsteinin mahdollista uhria.

Monella tytöllä oli vaikea perhetausta. Raha ja arvokkaat lahjat houkuttelivat palaamaan Epsteinin luo. Erään mukaan Epstein valikoi uhreikseen tarkoituksella tyttöjä, jotka ovat yhteiskunnan silmissä pohjasakkaa.

JEFFREY EPSTEIN, 66, on tunnettu investointipankkiiri, joka hankki omaisuutensa Yhdysvalloissa 1980-luvulla. Matemaattisesti lahjakas konsultti sai rikkaita asiakkaita ja eteni nopeasti urallaan.

Hän omistaa yhden Manhattanin suurimmista yksityisasunnoista ja saaren Karibianmerellä.

Hänen nimissään on säätiö, joka rahoittaa Harvardin yliopiston matemaattisen biologian ohjelmaa.

Epstein on luonut itsestään kuvaa erakkona, joka ei koske alkoholiin tai huumeisiin. Hän on vältellyt julkisuutta ja haastatteluja. Se on ruokkinut huhuja ja tarinoita.

Yksi huhu on kuitenkin toistunut useammassa yhteydessä: Epstein pitää nuorista tytöistä, ja heitä hänen ympärillään riittää.

Vuonna 2002 New York Magazine teki Epsteinista artikkelin. Siinä eräs Wall Streetillä työskennellyt ihminen vertasi Epsteinia Scott F. Fitzgeraldin Kultahattu-romaanin outoon ja upporikkaaseen päähenkilöön.

”Hän on mysteerinen, gatsbymainen hahmo. Hän haluaa ihmisten ajattelevan, että hän on hyvin rikas, ja luo ympärilleen välinpitämättömyyden ilmapiiriä. Koko homma on todella outo.”

Epstein on keräillyt lähipiiriinsä hallitsijoita, tieteilijöitä ja miljardöörejä. Epstein muun muassa matkusti ympäri Afrikkaa Bill Clintonin ja tämän ystävien, koomikko Chris Tuckerin ja näyttelijä Kevin Spaceyn, kanssa. Spaceya syytetään alaikäisten poikien hyväksikäytöstä.

”Sijoitan ihmisiin, oli kyse politiikasta tai tieteestä. Sitä minä teen”, Epstein on sanonut New York Magazinen mukaan.

Lehti haastatteli myös Epsteinin ystävää Donald Trumpia, silloista kiinteistösijoittajaa.

”Olen tuntenut Jeffin 15 vuotta. Mahtava kaveri. Hänen seurassaan on hauska olla”, Trump sanoi.

”Kerrotaan, että hän pitää kauniista naisista yhtä paljon kuin minä, ja monet heistä ovat nuoremmasta päästä.”

Kuva
Kiinteistömoguli Donald Trump, hänen tuleva vaimonsa Melanie Knauss, pankkiiri Jeffrey Epstein ja brittiläinen seurapiirijulkkis Ghislaine Maxwell poseerasivat yhdessä Mar-a-Lago-kerholla Floridan Palm Beachilla vuonna 2000. (KUVA: DAVIDOFF STUDIOS)

EPSTEININ toiminta alkoi paljastua viranomaisille vuonna 2005, kun erään uhrin vanhemmat ottivat poliisiin yhteyttä.

Vuonna 2008 Floridan syyttäjänvirasto oli valmistellut Epsteinia vastaan 53-sivuisen kanteen seksuaalirikoksista. Todisteita oli tarpeeksi passittamaan Epstein kymmeniksi vuosiksi vankilaan.

Oikeudenkäynnin sijaan uhrien edustaja eli syyttäjä Alexander Acosta sopi Epsteinin asianajajien kanssa syyteneuvottelusta.

Acosta on nykyään presidentti Trumpin hallinnon työministeri.

Miami Heraldin mukaan syyttäjä antoi Epsteinille ”elämänsä diilin”.

Epstein tunnusti seksikauppasyytteen ja sai 13 kuukautta vankeutta, jonka aikana hän kuitenkin sai poistua vankilasta kuutena päivänä viikossa tekemään töitä. Sopimus myös takasi hänelle ja ”muille mahdollisille rikoskumppaneille” koskemattomuuden kaikkia muita syytteitä vastaan.

Epsteinin uhrit ovat yrittäneet vuosien ajan turhaan nostaa häntä vastaan siviilikanteita tai valittaa asiasta poliisille. Sopimuksessa luvattu koskemattomuus on estänyt tapauksen tutkimisen.

Syyttäjät eivät kertoneet uhreille neuvottelevansa sopimuksesta Epsteinin kanssa. Uhrit saivat tietää siitä vasta, kun tuomari hyväksyi sen. Silloin oli jo liian myöhäistä yrittää vaikuttaa asiaan.

Tämän vuoden helmikuussa yhdysvaltalainen tuomioistuin päätti, että syyttäjät rikkoivat lakia salatessaan sopimuksen uhreilta.

NEW YORKIN eteläisen alueen liittovaltionsyyttäjä Geoffrey Berman kehotti maanantaina kaikkia Epsteinin mahdollisia uhreja astumaan esiin.

”He ansaitsevat päivänsä oikeudessa, ja puolustamme heitä ylpeinä tämän syytteen myötä”, Berman sanoi uutistoimisto AFP:n mukaan.

Syyttäjänvirasto saikin pidätysuutisten jälkeen useita yhteydenottoja naisilta, jotka kertovat joutuneensa Epsteinin uhreiksi.

Berman ei suostunut sanomaan, miksi syytteet nostetaan vasta nyt, vaikka epäilyt ovat olleet tiedossa jo vuosikymmenen ajan. Hän kuitenkin sanoi, että ”erinomaiset tutkivat journalistit” ovat auttaneet tietojen keräämisessä. Tämä viittaa selvästi Miami Heraldin juttusarjaan.

Epsteinia voi odottaa jopa 45 vuoden vankeustuomio. Hän on kiistänyt syytteet. Hänen asianajajansa Reid Weingarten sanoo The New York Timesille, että syytteet Epsteinia vastaan on jo sovitettu vuonna 2008, ja että uudessa syytteessä kaivellaan ”muinaisia asioita”.

Syyttäjät vaativat, että Epstein pidetään tutkintavankeudessa. Syyttäjien mukaan on syytä olettaa, että muutoin hän pyrkisi todistajien, uhrien ja uhrien läheisten painostamiseen ja uhkailuun.

LAUANTAINA FBI murtautui Epsteinin seitsemänkerroksiseen kotiin Manhattanilla ja löysi satoja valokuvia alastomista tai puolialastomista naisista, joista osa näytti hyvin nuorilta. Epsteinin kassakaapista löytyi cd-levyjä, joihin oli kirjoitettu esimerkiksi ”tyttöjen alastonkuvia”.

Talosta löytyi myös lappuja ja viestejä, joissa oli uhrien nimiä ja yhteystietoja.

Epsteinin taloon tiivistyy hänen maineensa omituisena ja salaperäisenä hahmona.

Siellä vierailleet ihmiset kertovat The New York Timesille, että kattokruunusta roikkui luonnollisen kokoinen naista esittävä nukke.

Yhtä seinää koristi valtava vankila-aiheinen muraali. Piikkilankojen ja vankitornien keskelle oli maalattu Epstein.

”Teetin maalauksen, koska on mahdollista, että joudun taas tuohon tilanteeseen”, Epstein sanoi eräälle vieraalle kolme kuukautta sitten.
https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000006168576.html

Avatar
John Kimble
Michael Knight
Viestit: 4124
Liittynyt: La Helmi 03, 2018 5:19 pm

Re: Maailmanlaajuinen eliitin pedofiilirengas? #Pizzagate

Viesti Kirjoittaja John Kimble »

Bill Clintonin ja prinssi Andrewin toimet Epsteinin kanssa pitäisi selvittää perinpohjin. Ei voi olla sattumaa, että Clinton lentää 26 kertaa "Lolita Express" koneella ja prinssi Andrew on videolla Epsteinin talossa vilkuttelemassa alaikäisille tytöille jotka lähtevät sieltä. Jonka lisäksi heitä kumpaakin syytetään raiskauksista ja hyväksikäytöistä.
Radiopuhelin kirjoitti:
Ma Heinä 30, 2012 2:01 pm
Ulkomaalaisia ei tuomita heppoisimmilla perusteilla kuin suomalaisia. Korostuminen raiskaustilastoissa johtuu vain siitä että maahanmuuttajat yksinkertaisesti raiskaavat enemmän.

Avatar
John Kimble
Michael Knight
Viestit: 4124
Liittynyt: La Helmi 03, 2018 5:19 pm

Re: Maailmanlaajuinen eliitin pedofiilirengas? #Pizzagate

Viesti Kirjoittaja John Kimble »

https://www.dailymail.co.uk/news/articl ... ed-17.html
Virginia Roberts describes 'having sex with Prince Andrew aged 17 in bathroom of Ghislaine Maxwell's London townhouse after he gave her vodka at a nightclub' in her first TV interview along with five other Epstein accusers
Kuva
'He was an abuser, he was a participant.

'The first time in London, I was so young. Ghislaine woke me up in the morning and said, "you're gonna meet a prince today."

'I didn't know at that point that I was going to be trafficked to a prince,' she said.
Radiopuhelin kirjoitti:
Ma Heinä 30, 2012 2:01 pm
Ulkomaalaisia ei tuomita heppoisimmilla perusteilla kuin suomalaisia. Korostuminen raiskaustilastoissa johtuu vain siitä että maahanmuuttajat yksinkertaisesti raiskaavat enemmän.

Avatar
Tackleberry
Adrian Monk
Viestit: 2733
Liittynyt: La Touko 02, 2015 1:53 am

Re: Maailmanlaajuinen eliitin pedofiilirengas? #Pizzagate

Viesti Kirjoittaja Tackleberry »

John Kimble kirjoitti:
Pe Syys 20, 2019 2:25 am
Bill Clintonin ja prinssi Andrewin toimet Epsteinin kanssa pitäisi selvittää perinpohjin.
Älä unohda Trumpia. Sehän voittaa Andrew'n 6-0 näissä kisoissa.
Sexual misconduct allegations have been made against Trump by at least 22 women. Trump has denied the allegations, saying that he has been the victim of media bias, conspiracies, and a political smear campaign.[7][8][9][10] In October 2016, Trump publicly vowed to sue all of the women who have made allegations of sexual assault (e.g. non-consensual kissing or groping) or sexual harassment against him, as well as The New York Times for publishing the allegations,[11][12] but he has yet to follow through with any legal action.[13][14]
Sverdlov kirjoitti:Katsoin juuri Trumpin puheen.Sangen viileästi suhtautui voittoon kaiken sen paskan jälkeen mitä on niskaan kaadettu.Nyt sitten tälläkin areenalla hiljenee
sikakoira kirjoitti:..ei jää epäselväksi tuleeko Trump viemään rökäle voiton jälleen kerran. Kyllä tulee ja helposti

Avatar
ABC
Michael Knight
Viestit: 4320
Liittynyt: To Touko 31, 2007 2:23 am

Re: Maailmanlaajuinen eliitin pedofiilirengas? #Pizzagate

Viesti Kirjoittaja ABC »

Hah. Trumpia ovat monet kannattaneet siksi, että Clintonien klaanin toiminta haiskahti korruptoituneelta ja heidän väitetään sekaantuneen jopa hyvin vakaviin rikoksiin. Nyt siis kuitenkin Trump on mitä ilmeisimmin samaa sakkia, ei mikään ulkopuolinen suuri pelastaja. Kenethän tämäkin yllätti...
Every ship must sail a world.

Avatar
sikakoira
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 25883
Liittynyt: Ke Kesä 07, 2017 8:50 am

Re: Maailmanlaajuinen eliitin pedofiilirengas? #Pizzagate

Viesti Kirjoittaja sikakoira »

Nyt siis kuitenkin Trump on mitä ilmeisimmin samaa sakkia, ei mikään ulkopuolinen suuri pelastaja. Kenethän tämäkin yllätti...
No tämä nyt ei ketään yllättänyt että Trump tunsi Epsteinin.Lähinnä yllätti että jotkut yrittävät tarkkaan tutkitun asian vielä epätoivoisesti kääntää Trumpia vastaan kun päivääkin selvempi asia on mistä syyllisiä kannattaisi hakea :lol:
Maailma avautuu aivan toisella tavalla kuin jos yritätte rakentaa kuvaa maailmasta pelkän suomalaisen valtamedian varassa Se kuva on täysin virheellinen ja harhainen tarkoituksellisesti Se on mediapoolin ja hybridikeskuksen hybridisotaa teitä kohti

inka
Jane Marple
Viestit: 1030
Liittynyt: To Maalis 10, 2011 5:54 pm
Paikkakunta: Santa Catarina

Re: Maailmanlaajuinen eliitin pedofiilirengas? #Pizzagate

Viesti Kirjoittaja inka »

Täysi pellehän tuo Trump on.
En ole vieläkään ymmärtänyt miten Yhdysvaltalaiset sen vielä presidentiksi halusivat. Kyllähän se oli jo ennen vaaleja tiedossa mikä idiootti-egoisti p***a se on. :roll:
Pää kiinni painajainen -Klamydia-

Avatar
Tackleberry
Adrian Monk
Viestit: 2733
Liittynyt: La Touko 02, 2015 1:53 am

Re: Maailmanlaajuinen eliitin pedofiilirengas? #Pizzagate

Viesti Kirjoittaja Tackleberry »

inka kirjoitti:
Ma Syys 23, 2019 5:45 am
Täysi pellehän tuo Trump on.
En ole vieläkään ymmärtänyt miten Yhdysvaltalaiset sen vielä presidentiksi halusivat. Kyllähän se oli jo ennen vaaleja tiedossa mikä idiootti-egoisti p***a se on. :roll:
Sen verran pitää jenkkejä puolustaa, että Trump sai kuitenkin vähemmän ääniä kuin Clinton. Mutta sehän johtui vain siitä, että miljoonat laittomat matut äänestivät Hillarya. :lol:

Mutta republikaanit ovat kyllä myyneet sielunsa TrumPutinin alttarilla ja tulevat maksamaan siitä vielä kovan hinnan.
Sverdlov kirjoitti:Katsoin juuri Trumpin puheen.Sangen viileästi suhtautui voittoon kaiken sen paskan jälkeen mitä on niskaan kaadettu.Nyt sitten tälläkin areenalla hiljenee
sikakoira kirjoitti:..ei jää epäselväksi tuleeko Trump viemään rökäle voiton jälleen kerran. Kyllä tulee ja helposti

inka
Jane Marple
Viestit: 1030
Liittynyt: To Maalis 10, 2011 5:54 pm
Paikkakunta: Santa Catarina

Re: Maailmanlaajuinen eliitin pedofiilirengas? #Pizzagate

Viesti Kirjoittaja inka »

Tackleberry kirjoitti:
Ma Syys 23, 2019 9:41 am
inka kirjoitti:
Ma Syys 23, 2019 5:45 am
Täysi pellehän tuo Trump on.
En ole vieläkään ymmärtänyt miten Yhdysvaltalaiset sen vielä presidentiksi halusivat. Kyllähän se oli jo ennen vaaleja tiedossa mikä idiootti-egoisti p***a se on. :roll:
Sen verran pitää jenkkejä puolustaa, että Trump sai kuitenkin vähemmän ääniä kuin Clinton. Mutta sehän johtui vain siitä, että miljoonat laittomat matut äänestivät Hillarya. :lol:

Mutta republikaanit ovat kyllä myyneet sielunsa TrumPutinin alttarilla ja tulevat maksamaan siitä vielä kovan hinnan.
Tuo on niin totta! Rahaahan se osaa tahkota todella näppärästi... itselleen...
Pää kiinni painajainen -Klamydia-

Iivis
Perry Mason
Viestit: 3946
Liittynyt: Ti Kesä 23, 2015 11:50 am

Re: Maailmanlaajuinen eliitin pedofiilirengas? #Pizzagate

Viesti Kirjoittaja Iivis »

Seksuaalirikoksista syytetyn Epsteinin Pariisin-asunto tutkittiin
Tänään klo 13:36

Poliisit tutkivat myös Karin Models -mallitoimiston Pariisissa.
Epsteinin Pariisin-asunto sijaitsi kuuluisalla Fochin puistokadulla 16. kaupunginosassa.

Elokuussa vankisellissään New Yorkin Manhattanilla itsemurhan tehneen Jeffrey Epsteinin Pariisin-asunto on tutkittu. Asiasta kertoi Pariisin syyttäjänvirasto.

Seksuaalirikoksista syytetyllä amerikkalaisella Jeffrey Epsteinilla oli asunto Pariisin 16. hienostokaupunginosassa.

Poliisit tutkivat samalla myös Epsteinin liittolaisen Jean-Luc Brunelin perustaman mallitoimiston Karin Models. Kateissa olevaa Brunelia epäillään raiskauksesta ja alaikäisten tyttöjen parituksesta.

Epäiltyjen raiskausten kerrotaan tapahtuneen 1970–1980-luvulla, ja ne liittyvät elokuussa itsemurhan tehneeseen, useista seksuaalirikoksista syytettyyn monimiljonääriin Jeffrey Epsteiniin.

Ranskan poliisi tutkii Jeffrey Epsteinin mahdollisesti Ranskassa tekemiä seksirikoksia. Tähän mennessä tutkinnassa on löytynyt ainakin kolme Epsteinin uhria.

Epstein on itsemurhan tehdessään 66-vuotias.

KATRIINA MÄKELÄ

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/dfd ... 7d18e95acf

Avatar
John Kimble
Michael Knight
Viestit: 4124
Liittynyt: La Helmi 03, 2018 5:19 pm

Re: Maailmanlaajuinen eliitin pedofiilirengas? #Pizzagate

Viesti Kirjoittaja John Kimble »

inka kirjoitti:
Ma Syys 23, 2019 5:45 am
En ole vieläkään ymmärtänyt miten Yhdysvaltalaiset sen vielä presidentiksi halusivat. Kyllähän se oli jo ennen vaaleja tiedossa mikä idiootti-egoisti p***a se on. :roll:
Puheidesi perusteella kuulut vähemmistöön. Ehkä et tule koskaan ymmärtämäänkään.

PS. taannoin Trump oli itse asiassa demokraatti ja erittäin suosittu heidän ja jopa median keskuudessa. Kunnes ryhtyi republikaanien ehdokkaaksi. Inkalle ja muille takkulaisille on kuitenkin kerrottu mitä Trumpista pitää ajatella CNN/Sanoman toimesta. :mrgreen:
Radiopuhelin kirjoitti:
Ma Heinä 30, 2012 2:01 pm
Ulkomaalaisia ei tuomita heppoisimmilla perusteilla kuin suomalaisia. Korostuminen raiskaustilastoissa johtuu vain siitä että maahanmuuttajat yksinkertaisesti raiskaavat enemmän.

inka
Jane Marple
Viestit: 1030
Liittynyt: To Maalis 10, 2011 5:54 pm
Paikkakunta: Santa Catarina

Re: Maailmanlaajuinen eliitin pedofiilirengas? #Pizzagate

Viesti Kirjoittaja inka »

John Kimble kirjoitti:
Ke Syys 25, 2019 3:59 am
inka kirjoitti:
Ma Syys 23, 2019 5:45 am
En ole vieläkään ymmärtänyt miten Yhdysvaltalaiset sen vielä presidentiksi halusivat. Kyllähän se oli jo ennen vaaleja tiedossa mikä idiootti-egoisti p***a se on. :roll:
Puheidesi perusteella kuulut vähemmistöön. Ehkä et tule koskaan ymmärtämäänkään.

PS. taannoin Trump oli itse asiassa demokraatti ja erittäin suosittu heidän ja jopa median keskuudessa. Kunnes ryhtyi republikaanien ehdokkaaksi. Inkalle ja muille takkulaisille on kuitenkin kerrottu mitä Trumpista pitää ajatella CNN/Sanoman toimesta. :mrgreen:
Sinä se vaan jaksat joka ketjussa arvostella muita kirjoittajia :lol:
Kaipa sillakin sonnalla saa ainakin ns. kirjoituksia kerättyä.
Mutta en varmaankaan tulekaan koskaan ymmärtämään, vaatii vissiin tuollaiset sinun omaavat jokseenkin vinksahtaneet piuhat vintille :mrgreen:
Pää kiinni painajainen -Klamydia-

Avatar
John Kimble
Michael Knight
Viestit: 4124
Liittynyt: La Helmi 03, 2018 5:19 pm

Re: Maailmanlaajuinen eliitin pedofiilirengas? #Pizzagate

Viesti Kirjoittaja John Kimble »

Nyt kannattaisi Inka lukaista mitä sinä itse ja muut viiteryhmääsi kuuluvat täällä kirjoittelette ennen kuin väität muita "kirjoittajien arvostelijoiksi." Tuo sinun viimeisin kirjoituksesikin on pelkkää lautamiestekstiä.
Radiopuhelin kirjoitti:
Ma Heinä 30, 2012 2:01 pm
Ulkomaalaisia ei tuomita heppoisimmilla perusteilla kuin suomalaisia. Korostuminen raiskaustilastoissa johtuu vain siitä että maahanmuuttajat yksinkertaisesti raiskaavat enemmän.

cyklon
Theo Kojak
Viestit: 1126
Liittynyt: Ti Heinä 07, 2009 9:41 am

Re: Maailmanlaajuinen eliitin pedofiilirengas? #Pizzagate

Viesti Kirjoittaja cyklon »

Tästä ketjusta on näköjään tullut pääasiassa nokittelu/kettuiluketju.
Se ja se poliitikko on kökkö, ei kun se ja se poliitikko on kökkö -ketju.
Ylläpito, valoja nyt päälle.

Vastaa Viestiin