Maisa Torppa henkilönä ja epäilyt perättömien lastensuojeluilmoitusten tehtailuista

Sana on vapaa jos netiketti on hallussa.

Valvoja: Moderaattorit

Avatar
PiikkiSika
Adrian Monk
Viestit: 2808
Liittynyt: To Tammi 14, 2016 11:52 pm

Re: Kuka vittu on Maisa Torppa?

Viesti Kirjoittaja PiikkiSika »

On Anoi Kaa kirjoitti:
La Marras 09, 2019 8:09 pm
Mun on tosi vaikeaa kuvitella Latvalaa pettämässä yhtään ketään ja teki hyvin surulliseksi hänen puolestaan....
Todella - Latvalassa aika paljon samaa ”lessu spedeä” ku siinä tikunheittäjä pitkämeässä - omalla tavallaan lähes karmivia viboja aiheuttavat molemmat!
! ! ! Eläköön EU-direktiivit ja kansan syväkyykky ! ! !

Avatar
On Anoi Kaa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11798
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: Kuka vittu on Maisa Torppa?

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa »

PiikkiSika kirjoitti:
Su Marras 10, 2019 7:52 pm
Latvalassa aika paljon samaa ”lessu spedeä”
Itselläni ollut mahdollisuus tutustua lestoihin melko pitkältä ajalta ja läheltä ja todellakin, sekä tämä että P-aho tuovat sen porukan mieleen! Jotenkin vaikeaa nähdä heitä äijänä parisuhteessa, vaikka se nainen siinä mukamas onkin! Samaan kategoriaan, ja se on varmaan oikeasti aktiivinen lesta, kuuluu myös Turun seudun kiusaamiskohussa julkisuuteen tullut kiusattu yli 50v talokauppakyttä, oli siis Ylen MOT:ssa?!

Joskopa tämä latvis jättäisi liian nopeat naisetkin ajamatta, niin ei syntyisi jatkossa yhtä paljon sylttyä kuin rallipoluilla? En kuitenkaan usko, että olisi tästä mitään oppinut, vaan kainalossa on pian uusi tyrkky, kunhan haavat on nuoltu tai parhaimmassa tapauksessa uusi (tai tämä ex) tyrkky ilmoittautuu nuolemaan haavat.
Naisen aloitteesta toimivia moderneja heikkoja miehiä näin näppituntumalta. Raamattu mukana ihan varmasti ainakin sponssin kustantamassa älypuhelimessa.

Aikanaan Mika Häkkinen ja Kimi Räikkönen samanlaisia vamppien uhreja, ja Jani Sievinen, vaikka näistä ei lessut mieleen juuri tulekaan. Outoa jengiä, vaikka Räikköstä täytyy ehdottomasti jääräpäisyydestä arvostaakin - onkohan ketään muuta suomalaisammattilaista yritetty saada johonkin muottiin yhtä kovaa ja kauan siinä onnistumatta? Mutta ura ei kun jatkuu ja muutokset ovat tulleet varmasti puhtaasti sisältä ja perheen ansiosta, kun saatu maksettua vamppi jonnekin vittuun ratsastelemaan. Sehän näissä on tympeää, että köyhtyy rikaskin mies, jos antaa näiden tulla jatkuvasti iholle.
Ironiainjektio: Mitä enemmän injektiot, sitä enemmän infektoit (tuore tutkimus). Tästä syystä virustaudit ja syövät saavat usein vallan boostaamisen jälkeen. Olkaa viisaita ja pysähtykää hetkeksi.

PoliisimestariSisu
Rico Tubbs
Viestit: 1226
Liittynyt: To Elo 14, 2014 6:41 pm

Re: Kuka vittu on Maisa Torppa?

Viesti Kirjoittaja PoliisimestariSisu »

Nyt on bimbo menossa naimisiin uuden rahapussinsa kanssa. :D

https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/ ... 49c84bd21f
Iltalehti kirjoitti: Seiska: Maisa Torppa ja Mikko-rakas: Häät tulossa!

Tänään klo 8:33 (muokattu klo 8:44)

Vastikään rallikuski Jari-Matti Latvalasta eronnut Maisa Torppa aikoo avioitua Mikko-rakkaansa kanssa helmikuussa.
Maisa Torpan ulkonäköä on kommentoitu paljon sosiaalisessa mediassa. Katso, kuinka nainen suhtautuu somekommentteihin: "Ulkonäköni arvostelu kolauttaa edelleen".

Seurapiirikasvo, lähihoitaja ja lentoemäntä Maisa Torppa ja hänen it-alalla työskentelevä kumppaninsa Mikko aikovat avioitua alkuvuodesta, kertoo Seiska.

Lehden mukaan pari on järjestämässä häitään helmikuun 14. päivä, ystävänpäivänä. Häitä on tarkoitus juhlia helsinkiläisessä kirkossa.

Torppa erosi lokakuussa 2019 silloisesta kihlatustaan Jari-Matti Latvalasta, ja ex-pariskunta oli suunnitellut häitään vuodenvaihteeseen. Suunnitelmat menivät kuitenkin mönkään, kun pari erosi.

Viime aikoina Torppa on viihtynyt tiiviisti uuden rakkaan kanssa. Mikko-niminen mies työskentelee IT-alalla. Pariskunta asuu yhdessä.

Takana vaikea vuosi

Torppa kuvaili Instagramissa vuoden 2019 lopulla kulunutta vuotta elämänsä hirveimmäksi vuodeksi. Hän kertoi tunteneensa olonsa ihmisraunioksi, joka on vain yrittänyt selviytyä päivästä toiseen. Vähitellen hän kertoi kuitenkin näkevänsä myös valoa tunnelin päässä – ja tästä kiitos kuuluu hänen lähipiirilleen.
Avio-onnea riittänee niin kauan kuin äijän pankkitilillä on katetta.

tötterö
Rico Tubbs
Viestit: 1209
Liittynyt: Pe Elo 30, 2013 9:11 am

Re: Kuka vittu on Maisa Torppa?

Viesti Kirjoittaja tötterö »

Käsittämätöntä että vitun takia miehet tekee/alistuu ihan mihin vaan.
Jos tollaisen dillen kanssa pitäisi avioitua niin en kyllä haluaisi että kukaan saisi tietää.
Hyvä esimerkki siitä miten dillejä "menestyjät" ovat.

PoliisimestariSisu
Rico Tubbs
Viestit: 1226
Liittynyt: To Elo 14, 2014 6:41 pm

Re: Kuka vittu on Maisa Torppa?

Viesti Kirjoittaja PoliisimestariSisu »

tötterö kirjoitti:
To Tammi 23, 2020 2:32 pm
Käsittämätöntä että vitun takia miehet tekee/alistuu ihan mihin vaan.
Jos tollaisen dillen kanssa pitäisi avioitua niin en kyllä haluaisi että kukaan saisi tietää.
Hyvä esimerkki siitä miten dillejä "menestyjät" ovat.
Toivotaan että äijä tajuaa tehdä edes avioehdon, muuten luetaan pian yllätyserosta.

Sverdlov
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1384
Liittynyt: Pe Marras 11, 2016 9:28 am

Re: Kuka vittu on Maisa Torppa?

Viesti Kirjoittaja Sverdlov »

Maisa Torppako? Ai, kukako? No, mä voin vähä valasta. Maisa Torppa on se sama intellektuelli (ÄO 60), joka muutama vuosi sitten renkaavaihtaja Ari-Pekka-Matti Vatanen-Humppilan kanssa yhteisessä haastattelussa näki heidät kymmenen vuoden päästä onnellisena ja velattomana perheenä.
Anteeksi nimimerkkini, mutta en tiedä mihin päin sen pitäisi viitata?

PoliisimestariSisu
Rico Tubbs
Viestit: 1226
Liittynyt: To Elo 14, 2014 6:41 pm

Re: Kuka vittu on Maisa Torppa?

Viesti Kirjoittaja PoliisimestariSisu »

Gold diggeri sitten meni naimisiin uuden elättäjänsä kanssa. :D

https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/ ... b046050db9
Iltalehti kirjoitti: Maisa Torppa meni naimisiin Mikko-rakkaansa kanssa – julkaisi romanttisen hääkuvan

Eilen klo 19:06 (muokattu eilen klo 20:12)

Maisa Torppa on avioitunut ystävänpäivänä Mikko-rakkaansa kanssa. Torppa julkaisi aiheeseen liittyen pariskunnan hääkuvan Instagramissa.

Pariskunta poseeraa tuoreessa kuvassa hotelli Kämpin portaikossa toisiinsa lempeästi nojaten. Kuva paljastaa Maisan valinneen häämekokseen klassisen puvun, jonka yläosassa on pitsikirjailua.

Vastikään vihittyä pariskuntaa onnitellaan vuolaasti kuvan kommenttikentässä. Kuvaan ropisee myös valtavasti tykkäyksiä.
– Onnea kauniille parille, eräs seuraaja onnittelee.
– Onnea paljon ja Rakkautta tuleviin vuosiin, toinen seuraaja toteaa.
– Paljon onnea ja halauksia molemmille

Maisa Torpan ja Jari-Matti Latvalan rakkaustarina päättyi viime syksynä eroon. Joulukuussa Seiskassa uutisoitiin, että Torppa ja hänen it-pomona tutuksi tullut Mikko-rakkaansa ovat muuttaneet yhteen.
Kyllä Mikkoa viedään kuin pässiä narussa.

Aizerbaidzan
Angus MacGyver
Viestit: 6651
Liittynyt: Su Touko 13, 2007 12:22 pm

Re: Kuka vittu on Maisa Torppa?

Viesti Kirjoittaja Aizerbaidzan »

Iltalehden Heli Mettänen on kuitenkin sitä mieltä, että "meillä kaikilla olisi jotain opittavaa Maisa Torpalta". :roll:
Iltalehti kirjoitti:https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/ ... fc8d974af6

Näkökulma: Meillä kaikilla olisi jotain opittavaa Maisa Torpalta
perjantai 14.02.2020 klo 21:41


Maisa Torppa on avioitunut ystävänpäivänä Mikko-rakkaansa kanssa. Torppa julkaisi aiheeseen liittyen hääkuvansa Instagram-tilillään, ja monella on aiheesta mielipiteensä. Maisaa on helppo arvostella siksi, että vasta jokunen kuukausi sitten hänen useamman vuoden kestänyt rakkaustarinansa rallikuski Jari-Matti Latvalan kanssa päättyi.

Moni kritisoi Maisan päätöstä avioitua Mikon kanssa vasta muutaman kuukauden seurustelun jälkeen. Vielä viime syksynä hän suunnitteli viettävänsä häitään vuodenvaihteessa Jari-Matin kanssa. Nyt häitä juhlittiin Mikon kanssa. Keskustelupalstat alkoivat pian täyttyä kritiikistä.

– Veikkaan, ettei vuotta kestä. Hyvä, jos kesän näkee, Maisan ja Mikon avioitumisuutisen kommenttiboksissa todetaan.

Mitä, jos haluaa unelmiensa prinsessahäät ja Siltä oikealta tuntuva kumppani on löytynyt? Keneltä se on pois, jos kumppanin kanssa astelee alttarille pikaisella aikataululla? On hyvä muistaa se, että avioliitossa osapuolia on Suomessa vain kaksi, ja muut kuin itse mahdollisen pikapäätöksen avioitumisesta tehneet osapuolet eivät tuossa suhteessa joudu kärvistelemään.

Maisa Torppa elää hetkessä

On jotenkin niin suomalaista ja perinteistä odottaa vähintäänkin muutama vuosi rakkauden puhkeamisesta sitä, että astellaan alttarille. Maisa Torppa näytti tänään juhlituilla häillään sen, että hän elää elämäänsä "nyt kun"-asenteella. Sen sijaan, että hän miettisi, mitä tapahtuu "sitten kun", hän osoitti elävänsä hetkessä – ja hetkessä eläminen on taito, josta monella meistä olisi opittavaa.

Kun penkoo kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyviä tekstejä, ei voi olla törmäämättä termiin sitku-ajattelu. Tämä tarkoittaa asioiden lykkäämistä tulevaisuuteen tutun sanaparin varjolla. Helposti käy kuitenkin niin, että sitä ajatellun kaltaista tulevaisuutta ei koskaan tule, ja esimerkiksi monet haaveet tulee haudattua siksi, että se odotettu hetki ei koittanutkaan. Ajatuslukoksikin kutsuttu kierre lykätä asioita voi johtaa siihen, ettei osaa nauttia hetkestä.

Sitä paitsi, vaikka pikaisen tutustumisen päätteeksi solmittu avioliitto johtaisi lopulta eroon, voi siitä jäädä käteen paljon enemmän hyviä kuin huonoja muistoja. Se voi silti tuntua elämän parhaalta päätökseltä, sillä silloin eli elämäänsä täysillä ja hetkessä, kuunteli sydäntään.

Asiassa on myös kääntöpuolensa. Vuosikymmeniä kestäneen avioliiton päätteeksi voi nimittäin tuntua siltä, että käteen ei jäänyt mitään muuta kuin ikäviä muistoja.

Elämä on haurasta, eikä koskaan voi tietää, mitä huominen tuo tullessaan. Uskon, että moni olisi onnellisempi, jos uskaltaisi kuunnella arjessa välillä myös tunteitaan, eikä tekisi yksinomaan järkeen perustuvia päätöksiä elämässä. Jos uskaltaisi ajatella nytku-tyyliin tutun sitku-ajattelun sijaan.

Surullinen totuus on se, että mikään määrä yhteisiä vuosia ei ole tae siitä, että suhde kestää. Koskaan ei voi ennalta tietää, että kuinka pitkälle rakkaus kantaa.

Avatar
Lassie
Jessica Fletcher
Viestit: 3045
Liittynyt: Ma Syys 14, 2015 10:10 pm

Re: Kuka vittu on Maisa Torppa?

Viesti Kirjoittaja Lassie »

^ Kirjoitus on varmaan tehty erilaisena "out of the box"- tekstinä, vastineena huonolle julkisuudelle ja negatiiviselle tuomitsemisen ilmapiirille. Haluttu tarkoituksella nähdä jotain positiivista opittavaa, ei niin että välttämättä ihailtaisiin ja kannustettaisiin ihmisiä fanittamaan julkkiselämisen tyyliä kaikin puolin. Vähän kuin olisit tilanteessa missä tahansa, vaikka talosi olisi tulipalossa, mutta pystyisit kuitenkin näkemään siinä vinkkelin, joka olisi piristävää.

En oikein tiedä mitä sanoa tekstitse Torppa-julkisuudesta. Vaikea ymmärtää sitä kaikkea julkkiselämistä. No, elävät miten elävät ja varmaan kumpikin jo toisensa tuntee, ja heillä kohtaa viihtyvyys ja halu mennä vakavasti yhteen. Hämmästyin kyllä kuitenkin vähän (vaikka ei varmaan olisi pitänyt), kun lehdessä oli julkistettu "mitä löytyy hääpuvun alta"-kuva, jossa puku auki ja stringit siinä sitten valmiina yksityisiin kirkkohäihin, ns pyhään liittoon. Ei sillä että liitot olisivat pakosti lopullisuuksiin, jos niin ei vain ole, mutta kuitenkin.

En nyt ole mikään puritaani, mutta niin.

Ja joo, ihan hyvä pointti sinänsä tuossa myönteisessä näkökulmatekstissä, mutta sen saman olisi saanut esim eläimen kanssa luonnossa olemisesta. Äh, en halua viedä myönteisen ikkunan avaamista pois sittenkään ko. tekstistä, sekin on arvostettavaa että joku yrittää löytää sellaista akkunaa, oli juttu miten vain. :)
☀︎☾✧☄︎☙○➣❊
Y-boksista: Vain 100% ystävät. Old school heart on. Ei paskaa, fake ass toimintaa, tietojenkalastamisia, piirien pyörintää, testaamisia, huvipuistokokemuksen hakemista tai vääriä motiiveja.

Avatar
On Anoi Kaa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11798
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: Kuka vittu on Maisa Torppa?

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa »

Aizerbaidzan kirjoitti:
Su Helmi 16, 2020 12:49 pm
Iltalehden Heli Mettänen on kuitenkin sitä mieltä, että "meillä kaikilla olisi jotain opittavaa Maisa Torpalta". :roll:
Iltalehti kirjoitti:https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/ ... fc8d974af6

Näkökulma: Meillä kaikilla olisi jotain opittavaa Maisa Torpalta
perjantai 14.02.2020 klo 21:41


Maisa Torppa on avioitunut ystävänpäivänä Mikko-rakkaansa kanssa. Torppa julkaisi aiheeseen liittyen hääkuvansa Instagram-tilillään, ja monella on aiheesta mielipiteensä. //
Oppia pitää joo...
On se toki vaikeeta, kun en oikein arvosta ihmistä, joka levittelee kuvia omasta hääperseestään julkisesti ja tahallaan (eilen ilta-jossakin). En myöskään arvosta ketään, joka oikein ylpeillen tavoittelee kaikin mahdollisin keinoin kuvittelemaansa onnea (= pääosin rahaa torpalla) välittämättä paskaakaan muista ja tällöinkin aina välillä julkisesti exäänsä mollaten.
Ironiainjektio: Mitä enemmän injektiot, sitä enemmän infektoit (tuore tutkimus). Tästä syystä virustaudit ja syövät saavat usein vallan boostaamisen jälkeen. Olkaa viisaita ja pysähtykää hetkeksi.

PoliisimestariSisu
Rico Tubbs
Viestit: 1226
Liittynyt: To Elo 14, 2014 6:41 pm

Re: Kuka vittu on Maisa Torppa?

Viesti Kirjoittaja PoliisimestariSisu »

Jaa niin mitä opittavaa? Perseen jakaminen ympäriinsä ja niistä napata elättäjäkseen se, jolla on paksuin lompakko?

Sverdlov
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1384
Liittynyt: Pe Marras 11, 2016 9:28 am

Re: Kuka vittu on Maisa Torppa?

Viesti Kirjoittaja Sverdlov »

Odotellan nyt vaikkapa vuosi ja katsotaan mitä vappulehdet sitten kirjoittelevat. Eikä tuota tiedä vaikka jompikumpi pääsisi oikein raamiinkin.
Anteeksi nimimerkkini, mutta en tiedä mihin päin sen pitäisi viitata?

VastarannanKiiski
Axel Foley
Viestit: 2438
Liittynyt: La Helmi 08, 2020 6:24 pm

Re: Kuka vittu on Maisa Torppa?

Viesti Kirjoittaja VastarannanKiiski »

On Anoi Kaa kirjoitti:
Su Helmi 16, 2020 8:47 pm
Aizerbaidzan kirjoitti:
Su Helmi 16, 2020 12:49 pm
Iltalehden Heli Mettänen on kuitenkin sitä mieltä, että "meillä kaikilla olisi jotain opittavaa Maisa Torpalta". :roll:
Iltalehti kirjoitti:https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/ ... fc8d974af6

Näkökulma: Meillä kaikilla olisi jotain opittavaa Maisa Torpalta
perjantai 14.02.2020 klo 21:41


Maisa Torppa on avioitunut ystävänpäivänä Mikko-rakkaansa kanssa. Torppa julkaisi aiheeseen liittyen hääkuvansa Instagram-tilillään, ja monella on aiheesta mielipiteensä. //
Oppia pitää joo...
On se toki vaikeeta, kun en oikein arvosta ihmistä, joka levittelee kuvia omasta hääperseestään julkisesti ja tahallaan (eilen ilta-jossakin). En myöskään arvosta ketään, joka oikein ylpeillen tavoittelee kaikin mahdollisin keinoin kuvittelemaansa onnea (= pääosin rahaa torpalla) välittämättä paskaakaan muista ja tällöinkin aina välillä julkisesti exäänsä mollaten.
Mikkoa tosiaankin viedään kuin pässiä narussa. Maisahan ilmeisesti on tehnyt aika ikäviä temppuja joillekin miesystävilleen. Ehkäpä hän on vähän hankalampi ihminen ja Maisan exät ymmärtävät, että kannattaa antaa Maisan vetää showtaan julkisuudessa kaikessa rauhassa ja itse olla Maisan suhteen julkisuudessa suht neutraali, niin selviää ilman isompia lisäongelmia. Mahtaakohan toimittaja olla perehtynyt Maisan historiaan tarkemmin?

Maisanhan piti vetäytyä julkisuudesta, kun ihmiset ovat niin ilkeitä, mutta eipä tainnut sekään kestää kuin pikkuhetken, kun oli pakko päästä esittelemään itseään edestä ja takaa. Mutta ehkä maailma tarvitsee näitä maisoja, jotka päätyvät julkisen uran loppupuolella johannatukiaisiksi.

DrHolmes
Armas Tammelin
Viestit: 86
Liittynyt: Ke Tammi 29, 2020 4:05 pm

Re: Kuka vittu on Maisa Torppa?

Viesti Kirjoittaja DrHolmes »

Nämä julkkisnaikkoset tulevat ja menevät keltaisen lehdistön valokeilassa. Vaikuttaa enemmän mainoskampanjalta, kuin miltään muulta. Mietin, mihin suuntaan raha näissä kulkee vai selittyykö epätoivoisen jutunnälkäisillä toimittajilla. Kauheesti noi ei noista haastatteluista vissiin saa rahaa. Paljonkohan Instagrammit yms. niille maksaa seuraajista ja vaivihkaa sijoitelluista mainostuotteista? Vai onko julkisuus vain tapa pysyä pinnalla, jotta saa valikoitua varakkaan, statusrouvan tarpeessa olevan miehen.

https://www.is.fi/viihde/art-2000006409752.html

"Tarkoin julkisuudelta varjelluista" häistäkin löytyy nopealla haulla jo puolen tusinaa lööppiä. Voi luoja. :roll:

damfin
James Bond (David Niven)
Viestit: 10561
Liittynyt: Ke Elo 10, 2011 1:04 am

Re: Kuka vittu on Maisa Torppa?

Viesti Kirjoittaja damfin »

Itseäni ihmetyttää ennemminkin... ketä vittua minfossa kiinnostaa joku maisa torppa?

Vastaa Viestiin