Tapaus Abdirahim Hussein "Husu "Mohammed

Tänne keskustelut politiikasta siihen liittyvästä korruptiosta yms.

Valvoja: Moderaattorit

Avatar
Jazzo
Remington Steele
Viestit: 226
Liittynyt: Ke Elo 29, 2018 3:55 pm

Re: Tapaus Husu Hussein –valehtelija

Viesti Kirjoittaja Jazzo »

Kaupunginvaltuutettu Abdirahim ”Husu” Hussein on erotettu Sdp:n valtuustoryhmästä yli puoleksi vuodeksi.

Lähde Iltalehti

Ajatella, että tälläinen Husu edes päässy politiikkaan.Mielestäni somalit ei edes ole ihmisiä.
Doctor Lecter
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 17102
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: SDP:n Husu haukkuu kaikki PS äänestäjät rasisteiksi

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter »

Husu halusi herättää keskustelua ja oli twiittiä kirjoittaessaan vihainen:
”Kirjoitin twiitin sunnuntaina, koska olin vihainen.”
HUSSEININ mukaan julkinen keskustelu on kääntynyt asiassa väärään suuntaan.

”Tässä on jätetty asian pointti kokonaan sivuun: ulkomaalaistaustaiset taksikuskit joutuvat jatkuvan rasistisen häirinnän kohteeksi”, Hussein sanoo.
Helsingin Sanomat
11.11. 9:55 , Päivitetty: 11.11. 14:11

Tuskin joutuvat "jatkuvan rasistisen häirinnän" kohteeksi. Eiköhän tämä nykyään toimi toisinpäin; Vuosaaressa ja Espoossa tapahtuneet hyökkäykset vääräuskoisia suomalaisnuoria kohtaan maahanmuuttajanuorison taholta, sekä mustalaisten kohdistama vaino kantasuomalaisia vanhuksia kohtaan ovat siitä esimerkkeinä.

Husun tapaus osoittaa, että tarve kokea rasismia on suurempi kuin mitä rasismia on tarjolla. Kun sitä ei tarpeeksi ole, niin keksitään itse.
----------------------

Illaksi päivitettiin sitä kohuttua erouutista:
Sdp:n valtuustoryhmä erotti Abdirahim ”Husu” Husseinin määrä­ajaksi

Hussein kertoi Twitterissä viikko sitten sunnuntaina jättäneensä häntä solvanneen matkustajan edellisenä yönä bussipysäkille kesken taksimatkan. Se ei pitänyt paikkaansa.

Eveliina Heinäluoma ja Abdirahim Hussein. (KUVA: SEPPO SOLMELA, IRENE STACHON / LEHTIKUVA)
Eveliina Heinäluoma ja Abdirahim Hussein. (KUVA: SEPPO SOLMELA, IRENE STACHON / LEHTIKUVA)
Husu_erotettiin.jpg (68.75 KiB) Katsottu 2958 kertaa

HELSINGIN kaupunginvaltuutettu Abdirahim ”Husu” Hussein on erotettu Sdp:n valtuustoryhmästä ensi vuoden kesäkuun loppuun saakka, valtuustoryhmän puheenjohtaja Eveliina Heinäluoma twiittasi maanantai-iltana.

”Syynä valehtelu ja siitä johtuva luottamuspula. Ryhmä edellyttää jokaiselta valtuutetulta rehellisyyttä ja valtuutetun tehtävän edellyttämää arvokasta toimintaa. On selvää että myös Husun on jatkossa toimittava näin, jotta hänellä enää olisi mahdollisuus toimia ryhmän jäsenenä”. Heinäluoma kirjoitti.
Sdp:n valtuustoryhmän oli tarkoitus keskustella asiasta seuraavassa kokouksessaan keskiviikkona. Ryhmä päätyi kuitenkin kokoontumaan jo maanantaina.

Heinäluoma kertoo HS:lle, että päätös erottamisesta oli yksimielinen.

”Husu oli ryhmän kuultavana ja hän hyväksyi ryhmän päättämät kurinpitotoimenpiteet seuraamuksina toimistaan”, Heinäluoma kertoi maanantai-iltana tekstiviestitse.

HUSSEIN myönsi HS:n haastattelussa, että hänen kertomansa tapahtumat viikonloppuisesta taksimatkasta eivät pitäneet paikkaansa.

Hussein kertoi Twitterissä viikko sitten sunnuntaina jättäneensä häntä solvanneen matkustajan edellisenä yönä bussipysäkille kesken ajon.

Husseinin mukaan matkustaja oli alkanut ensin kysellä Husseinin taustasta. Tämän jälkeen mies oli alkanut jankata siitä, että Husseinin olisi pitänyt jäädä sotimaan kotimaahansa Somalian puolesta.

Taksi Helsingin selvitysten jälkeen tarina paljastui epätodeksi.

HUSSEIN myös pyysi maanantaina ennen erottamistaan Twitterissä anteeksi valehteluaan.

”Pyydän anteeksi toimintaani ja sitä että olen valehdellut. Päättäjänä minun tulee toimia rehellisesti. Toimin äänestäjien luottamuksen varassa ja nyt olen rikkonut tätä luottamusta. Teen kaikkeni jotta voin palauttaa luottamuksen toimintaani”, Hussein kirjoitti Twitterissä.

Heinäluoma kertoi aiemmin maanantaina olevansa pettynyt Husseinin toimintaan.

”Luottamustoimessa toimivalta henkilöltä edellytetään tietysti arvokasta ja rehellistä käytöstä. Nyt hän ei ole tällä tavalla toiminut”, Heinäluoma sanoi aikaisemmin maanantaina.

Heinäluoma mukaan kyseessä on ”vakavan keskustelun paikka” Husseinin kanssa.

”Nyt on tärkeää käydä läpi tilanne. Ryhmä tulee antamaan tästä omat moitteensa”, Heinäluoma sanoo.

SOMALIALAISSYNTYINEN Abdirahim Hussein, 41, valittiin sosiaalidemokraattien Helsingin valtuustoryhmään kuntavaaleissa vuonna 2017. Tätä ennen hän oli keskustalainen poliitikko. Hussein toimi Helsingin keskustanuorten puheenjohtajana kaksi kautta vuosina 2007–2008.

Hussein muutti Somaliasta Suomeen 15-vuotiaana vuonna 1994. Hän on naimisissa ja hänellä on neljä lasta.

Poliittisten toimien ohessa Hussein on työskennellyt muun muassa osa-aikaisena taksikuskina, radiojuontajana ja konsulttina.

Hussein on kohahduttanut aiemmin muun muassa twiitillään, jossa hän kertoi pitävänsä kaikkia perussuomalaisia kannattajineen rasisteina.

Lisäksi syksyllä 2017 Hussein myönsi blogissaan levittäneensä väärää tietoa Vantaalla tapahtuneesta puukotuksesta. Poliisi oikaisi tuolloin Husseinin vääriä väittämiä rasistisesta motiivista.
Helsingin Sanomat
11.11. 11:40 , Päivitetty: 11.11. 22:25
Lisäksi syksyllä 2017 Hussein myönsi blogissaan levittäneensä väärää tietoa Vantaalla tapahtuneesta puukotuksesta. Poliisi oikaisi tuolloin Husseinin vääriä väittämiä rasistisesta motiivista.
Tästä ei kait mitään rangaistusta tullut SDP:n taholta, joten heille se oli silloin vielä ihan okei, että levitellään valeuutisia. Mutta jos valeuutisen levittää vaikkapa MV-lehti, niin sehän ei tietenkään ole SDP:n mielestä okei.
- Valheen levittäjän ihonvärillä ja uskonnolla on siis väliä?
Hussein toimi Helsingin keskustanuorten puheenjohtajana kaksi kautta vuosina 2007–2008.
Mitä tämä kertoo Keskustanuorista?
Hussein muutti Somaliasta Suomeen...
Ei, vaan hän ja perheensä/sukunsa otettiin Suomeen humanitäärisistä syistä - muuttamisen mainitseminen tässä yhteydessä on epätosi ilmaisu. Liekö kokenut Somaliassa liian vähän rasismia ja tarve enemmälle kokemisille oli ikään kuin haussa, joten Suomeen.
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!
Avatar
On Anoi Kaa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11798
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: SDP:n Husu haukkuu kaikki PS äänestäjät rasisteiksi

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa »

Doctor Lecter kirjoitti: Ti Marras 12, 2019 12:34 am Husu halusi herättää keskustelua ja oli twiittiä kirjoittaessaan vihainen:
”Kirjoitin twiitin sunnuntaina, koska olin vihainen.”
Vihaisuus jatkui useita päiviä:
Ei nyt kuitenkaan ihan eka anteeksi ollut pyytämässä vai eikö tämä erota edes oikeaa väärästä?
Ei nyt kuitenkaan ihan eka anteeksi ollut pyytämässä vai eikö tämä erota edes oikeaa väärästä?
Johtotähti Hussein ja viikonlopun ajama reitit.png (82.97 KiB) Katsottu 2790 kertaa
Husse-setä on varmasti nytkin hyvin, hyvin vihainen? Sketsiainesta koko jätkä!
hesari kirjoitti:HUSSEININ mukaan julkinen keskustelu on kääntynyt asiassa väärään suuntaan.

”Tässä on jätetty asian pointti kokonaan sivuun: ulkomaalaistaustaiset taksikuskit joutuvat jatkuvan rasistisen häirinnän kohteeksi”
Mitenkähän tässä nyt näin kävi, viha ei ryöpsähtänytkään pahoja suomalaisia kohtaan? Olen varma, että tulevaisuudessa häiriköinti ei ainakaan tällä tavalla vähene.

SDP:llä ei ole kyllä käynyt kovin hyvä flaksi mamu-poliitikkojen markkinoilla, on tyttärenraiskaajaa, lelu- ja rahankeräyshuijaria ja vihaa lietsovaa valehtelijaa ainakin lähivuosina ollut...
Ironiainjektio: Mitä enemmän injektiot, sitä enemmän infektoit (tuore tutkimus). Tästä syystä virustaudit ja syövät saavat usein vallan boostaamisen jälkeen. Olkaa viisaita ja pysähtykää hetkeksi.
Avatar
John Kimble
Michael Knight
Viestit: 4124
Liittynyt: La Helmi 03, 2018 5:19 pm

Re: SDP:n Husu haukkuu kaikki PS äänestäjät rasisteiksi

Viesti Kirjoittaja John Kimble »

Tämä on miltei taas kuin yksi yhteen USA:ssa tapahtuneeseen Jussie Smollettin valerikostapaukseen. Eli keksitään rikos ja syylliset ja rummutetaan median avustuksella huomiota. Näitä vastaavia keksittyjä rikoksia on Suomessakin jo useampia sattunut ja valitettavasti useimmiten näyttävät somalit ja Husu "Hussesetä" Hussein olevan asialla keksimässä näitä. Tämä taitaa olla jo kolmas Husun keksimä ja julkisuuteen rummuttama sepitys.

hesari kirjoitti:HUSSEININ mukaan julkinen keskustelu on kääntynyt asiassa väärään suuntaan.

”Tässä on jätetty asian pointti kokonaan sivuun: ulkomaalaistaustaiset taksikuskit joutuvat jatkuvan rasistisen häirinnän kohteeksi”
Eli keksimällä rikos löytyy näppärästi syyllisetkin joita syyllistää, eli kantasuomalaiset. Tässä alkaa pikku hiljaa uskomaan niihin väitteisiin somalien ÄO:n olevan vain 60 kun tämmöistä lukee. Jos ei Hussesetä ymmärrä pointtia tässä hän voi mennä vaikka raiskausoikeudenkäynteihin näyttelemään sitä kuuluisaa keskisormea lajitovereidensa tapaan.
Radiopuhelin kirjoitti: Ma Heinä 30, 2012 2:01 pm Ulkomaalaisia ei tuomita heppoisimmilla perusteilla kuin suomalaisia. Korostuminen raiskaustilastoissa johtuu vain siitä että maahanmuuttajat yksinkertaisesti raiskaavat enemmän.
Iivis
Perry Mason
Viestit: 3946
Liittynyt: Ti Kesä 23, 2015 11:50 am

Re: SDP:n Husu haukkuu kaikki PS äänestäjät rasisteiksi

Viesti Kirjoittaja Iivis »

Husseinin uskottavuus poliittisena päättäjänä on kärsinyt ison kolauksen ennen kuin hän on noussut kuntatasolta valtakunnansarjaan.

Jos päättäjä on valmis satuilemaan taksimatkan yksityiskohdista, mistä isoimmista asioista hän on valmis puhumaan palturia?

TAKSIGATE on kiusallinen myös Sdp:lle, joka on Ylen gallupin mukaan pudonnut neljänneksi suurimmaksi puolueeksi 13,9 prosentin kannatuksella.

Puolisen vuotta sitten kohistiin Sdp:n uuden kansanedustajan Hussein al-Taeen valehtelusta: al-Taee ei olisi noussut välttämättä eduskuntaan, jos hän olisi tunnustanut solvaavat kirjoitukset omikseen jo ennen vaaleja.

Kun al-Taeen taustoista paljastui uusia epäselvyyksiä, Sdp pyrki vaikenemaan asian kuoliaaksi. Lopulta puolueen eduskuntaryhmä antoi al-Taeelle ohjeistuksen – minkäänlaista jäähyä tai sanktiota ei langetettu.

Sdp pyrkii minimoimaan ikävän julkisuuden myös Husseinin kohdalla: maanantaina asiaa kommentoi vain Sdp:n valtuustoryhmän puheenjohtaja Eveliina Heinäluoma, joka kertoi Twitterissä olevansa ”äärimmäisen pettynyt” Husun toimintaan.

SDP:N puoluesihteeri Antton Rönnholm ei kommentoinut tapausta IS:lle lainkaan. Hetkeä myöhemmin Rönnholm antoi Twitterissä Husulle kevyen nuhtelun.

– Lähtökohta on, että niin Sdp:ssä kuin toivottavasti ihan kaikkialla politiikassa toimitaan totuuspohjalta. Valtuustoryhmä miettii nyt toimenpiteitä, ja Husun on hyvä miettiä tykönään, miten hän aikoo jatkossa toimia.

Olisi luullut, että puoluesihteerillä olisi ollut tapauksesta enemmän sanottavaa.

Nyt mielikuvaksi jää, että pääministeripuolue Sdp:n johto pyrkii pysyttelemään koloissaan aina, kun tuulettimeen osuu annos sitä itseään.

Husun suusta anteeksipyyntö tuli maanantaina jälkijättöisesti, aiempien selitysten jälkeen. Konemainen twiitti oli kuin kriisiviestinnän konsultin kynästä.

– Pyydän anteeksi toimintaani ja sitä, että olen valehdellut. Päättäjänä minun tulee toimia rehellisesti. Toimin äänestäjien luottamuksen varassa ja nyt olen rikkonut tätä luottamusta. Teen kaikkeni, jotta voin palauttaa luottamuksen toimintaani, Hussein kirjoitti.
https://www.is.fi/politiikka/art-2000006304228.html
Iivis
Perry Mason
Viestit: 3946
Liittynyt: Ti Kesä 23, 2015 11:50 am

Re: SDP:n Husu haukkuu kaikki PS äänestäjät rasisteiksi

Viesti Kirjoittaja Iivis »

Huvitti myös tämä, missä Husu syyttää lehtiä valehtelusta.
Oletko kertonut Twitterissä asioita, jotka eivät pidä paikkaansa?

- Mulla ei ole enää mitään sanottavaa Ilta-Sanomille, anteeksi.

Olen Iltalehden toimittaja.

- Iltalehti, Ilta-Sanomat, ihan sama. Olette kaksi kertaa tehneet sellaista, mikä ei pidä paikkaansa. Esimerkiksi kerroitte jossain, että koko viikosta ei ole löytynyt mitään Husun tarinaa vahvistamaa, vaikka sieltä on kuitenkin löydetty, ja Taksi Helsinkikin on sanonut, että he eivät ole ikinä näin teille sanoneet.

- Ei mulla ole enää mitään. Kysykää Taksi Helsingiltä. Sieltä löytyy ne tiedot.

Mutta oletko jättänyt asiakkaan Tuusulanväylälle niin kuin kerroit tviitissäsi?

- En kommentoi teille enempää, koska totuus ei kiinnosta teitä ollenkaan. Soittakaa Taksi Helsingille. Sieltä saatte tietoa.
https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/6 ... 5f0292e5cd
Iivis
Perry Mason
Viestit: 3946
Liittynyt: Ti Kesä 23, 2015 11:50 am

Re: SDP:n Husu haukkuu kaikki PS äänestäjät rasisteiksi

Viesti Kirjoittaja Iivis »

Ei taida olla hirttoköydestä rikosilmoitusta :D
Helsingin poliisista kerrottiin ensin, ettei sen järjestelmissä näy Husseinin nimellä tehtyjä rikosilmoituksia. Netin kautta tehdyissä rikosilmoituksissa on tosin kirjaamossa pitkä jono, joten kaikki ilmoitukset eivät välttämättä ole vielä näkyvissä. Myöhemmin poliisista tarkennettiin, ettei poliisi kommentoi yksittäisten kansalaisten tekemiä rikosilmoituksia.

Ilta-Sanomat pyysi Husseinia välittämään kirjallisia todisteita rikosilmoituksista, mutta hän kieltäytyi vetoamalla siihen, että asia on poliisitutkinnassa.
https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006304024.html
Iivis
Perry Mason
Viestit: 3946
Liittynyt: Ti Kesä 23, 2015 11:50 am

Re: SDP:n Husu haukkuu kaikki PS äänestäjät rasisteiksi

Viesti Kirjoittaja Iivis »

Jussi Halla-aho
11 tuntia ·
Surkuhupaisinta demarivaltuutettu Husu Husseinin tapauksessa on se, että kerta toisensa jälkeen toimittajat nielaisevat pureskelematta hänen tarinansa ja tekevät itsestään pellen. Tuskin tämäkään tapaus synnyttää pysyvää lommoa luottamukseen. Never stop the madness, ja kohta vedetään taas.

Taustalla lienee "upotetun kustannuksen ajatusvirhe" ("Sunk Cost Fallacy", kvg). Husuun on vuosien saatossa investoitu niin paljon hehkutusta, odotuksia ja luottamusta, että tosiasioiden tunnustaminen ja Hususta irti päästäminen on vaikeaa. Silloin pitäisi myöntää itselleen ja muille, että kyseessä oli virheinvestointi.

Halu uskoa saa koomisia piirteitä. Elokuussa uutisoitiin Husun saamasta uhkauskirjeestä. On tietysti mahdollista, että suomenkielinen rasisti kirjoittaa: "Kuk Kluk Klan tulee ja näyttä sinule kaapi paika." Eri asia on, onko se todennäköistä. Toimittajat näyttivät itsekin miettineen asiaa ja varmuuden vuoksi editoivat viestiä vähän uskottavammaksi: "Ku Klux Klan tulee ja näyttää sinulle kaapin paikan."

https://www.iltalehti.fi/…/567fe4b5-f01 ... 0-a463faef

Miettikää nyt, mitä tapahtuisi, jos persuvaltuutettu levittäisi tarinaa kimppuunsa käyneestä maahanmuuttajasta, jäisi kiinni valehtelusta, ja selittäisi sen jälkeen, että tässä mennään kuulkaas nyt ihan sivuraiteelle, tarkoitus oli vain herättää keskustelua maahanmuuttajien väkivallasta.
https://www.facebook.com/jussi.hallaaho
Avatar
Villeri
Jessica Fletcher
Viestit: 3028
Liittynyt: Ke Joulu 26, 2018 8:40 am

Re: SDP:n Husu haukkuu kaikki PS äänestäjät rasisteiksi

Viesti Kirjoittaja Villeri »

Iivis kirjoitti: Ti Marras 12, 2019 2:34 am Ei taida olla hirttoköydestä rikosilmoitusta :D
Helsingin poliisista kerrottiin ensin, ettei sen järjestelmissä näy Husseinin nimellä tehtyjä rikosilmoituksia. Netin kautta tehdyissä rikosilmoituksissa on tosin kirjaamossa pitkä jono, joten kaikki ilmoitukset eivät välttämättä ole vielä näkyvissä. Myöhemmin poliisista tarkennettiin, ettei poliisi kommentoi yksittäisten kansalaisten tekemiä rikosilmoituksia.

Ilta-Sanomat pyysi Husseinia välittämään kirjallisia todisteita rikosilmoituksista, mutta hän kieltäytyi vetoamalla siihen, että asia on poliisitutkinnassa.
https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006304024.html
Joo, siinä taisi poliisilta lipsahtaa samalla totuus hirttokirje-tapauksesta - Husuhan raportoi mm. matkastaan Pasilaan tekemään rikosilmoitusta. Toivottavasti joku jaksaisi kaivella tämänkin asian, koska se olisi paikkansa pitämättömänä jo ihan eri tasolla taksitarinoihin verrattuna.

Ja mukava olisi verrata Husun käsialaa hirttokirjeen tekstiin. Husseli kun ei ole jaksanut ihan loppuun hioa erilaisia uhriutumisiaan.
TuskaistaTietoa
Axel Foley
Viestit: 2312
Liittynyt: Ke Touko 20, 2015 9:34 pm

Re: SDP:n Husu haukkuu kaikki PS äänestäjät rasisteiksi

Viesti Kirjoittaja TuskaistaTietoa »

Etusivu uusiksi ja painokoneet käyntiin! Poliitikko valehteli!
Avatar
Villeri
Jessica Fletcher
Viestit: 3028
Liittynyt: Ke Joulu 26, 2018 8:40 am

Re: SDP:n Husu haukkuu kaikki PS äänestäjät rasisteiksi

Viesti Kirjoittaja Villeri »

TuskaistaTietoa kirjoitti: Ti Marras 12, 2019 6:19 am Etusivu uusiksi ja painokoneet käyntiin! Poliitikko valehteli!
Ei vaan poliitikko vittuilee elättäjilleen, kehittelee uhritarinoita ja puree ruokkivaa kättä. Oishan siitä muutaman etusivun saanut.
Alex Smith
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1434
Liittynyt: Su Helmi 18, 2018 12:05 pm

Re: Tapaus Abdirahim Husu Hussein Mohammed

Viesti Kirjoittaja Alex Smith »

Parasta paskaa ikinä.

Jopa Rasmus ryhmässä ollaan liikuttavan yksimielisiä ja todetaan Husu idiootiksi. Annaannna käy välillä puolustelemassa mutta hänetkin teilataan.

Toimittajat, nyt tutkimaan hirttoköysi juttua.

Husu, syö paskaa ja kuole.
Avatar
Per Erik Hasselblad
Nikke Knakkertton
Viestit: 199
Liittynyt: Ma Touko 21, 2018 5:18 pm

Re: Tapaus Abdirahim Husu Hussein Mohammed

Viesti Kirjoittaja Per Erik Hasselblad »

oli sentään pokkaa hyllyttää valehtelija. Esim persuissa valehtelusta saa kunniakirjan ja ansiomerkin ja rikostuomiosta kunniajäsenyyden.
Gurney
Adrian Monk
Viestit: 2505
Liittynyt: Ti Huhti 02, 2013 9:37 am

Re: Tapaus Abdirahim Husu Hussein Mohammed

Viesti Kirjoittaja Gurney »

Tälläkin palstalla kirjoitteleva vanhapoika Saku Timonenkin vielä viime viikolla syytti persuja Husuretardun maalittamisesta:

https://blogit.apu.fi/uuninpankkopoikas ... oppitunti/

Hususta on tehty syyllinen ainakin liikennerikkomukseen, heitteillejättöön ja valehteluun. Halla-aho naureskelee onnistunutta temppuaan.

Tällä kaikkien halukkaiden nähtävissä olevalla silmänkääntötempulla tähtäintä siirrettiin ja maahanmuuttajasta tehtiin epäilyksenalainen. Näin maalittaminen toimii, mutta te ette halua sitä nähdä.
-----

Ei menny Timosellakaan ihan putkeen somalihuumaasaan. Mutta ei tuollaiset osaa edes hävetä.
Jos tosiasiat näyttävät olevan keskenään ristiriidassa, se tarkoittaa sitä, että joku niistä ei ole tosiasia
Carelin
Rico Tubbs
Viestit: 1255
Liittynyt: Su Elo 21, 2011 8:37 am

Re: Tapaus Abdirahim Husu Hussein Mohammed

Viesti Kirjoittaja Carelin »

Voi vittu kun miettii tulevaisuutta. Tällaiset oliot pesiytyvät yhteiskuntaamme kuin syöpäläiset. Tämä Suomi on 30 v kuluttua samanlainen kehitysmaa kuin somalia.
Vastaa Viestiin