Tapaus Abdirahim Hussein "Husu "Mohammed

Tänne keskustelut politiikasta siihen liittyvästä korruptiosta yms.

Valvoja: Moderaattorit

wretch
Javier Pena
Viestit: 1734
Liittynyt: La Elo 18, 2007 11:52 pm
Paikkakunta: Nekropolis

Re: Tapaus Abdirahim Husu Hussein Mohammed

Viesti Kirjoittaja wretch »

Antti-pantti-elefantti ja muu kopla ennen viimeistä käännettä:
Rinne ”Husu” Husseinin valehtelu­jupakan vaikutuksista Sdp:n julki­kuvaan: ”Yksi ihminen kertonut ilmeisesti muunneltua totuutta”

Sdp:n konkaripoliitikko Jukka Gustafsson arvioi, että ”Husu” Husseinin ja Hussein al-Taeen valehtelukohuilla voi olla vaikutusta puolueen kannatukseen. – Se on ihan selvä asia, mutta en niitä suurentelekaan.
Sdp:n puheenjohtaja, pääministeri Antti Rinne katsoo kaupunginvaltuutettu Abdirahim ”Husu” Husseinin vahingoittaneen valehtelullaan ennemminkin muita maahanmuuttajia kuin Sdp:tä puolueena.

– Surullinen tapaus. Siinä on yksi ihminen kertonut ilmeisesti muunneltua totuutta ja enemmän tästä on varmasti haittaa hänen kaltaisilleen ihmisille Suomessa kuin kenellekään muulle, Rinne vastasi eduskunnassa kysymykseen tapauksen vaikutuksesta Sdp:n julkikuvalle.

Hussein myönsi eilen valehdelleensa sosiaalisen median kirjoituksessaan. Hussein kertoi viikko sitten julkaisemassaan kirjoituksessa jättäneensä rasistisesti käyttäytyneen matkustajan kyydistä Tuusulanväylälle Helsingissä. Tilanne muuttui Husseinin kannalta tukalaksi, kun Taksi Helsingin lokitiedot eivät olleet yhteneväiset hänen kertomuksensa kanssa.

”Husu” Hussein pyrki kansanedustajaksi Sdp:n eduskuntavaaliehdokkaana, mutta ei tullut valituksi. Hän on jo toinen Sdp:n poliitikko, joka jää valehtelusta kiinni puolen vuoden sisällä. Husseinin tapauksessa on samanlaisia piirteitä kuin kansanedustajaksi nousseen Hussein al-Taeen tapauksessa. Tämä jäi vaalien jälkeen kiinni valheesta vanhoja Facebook-päivityksiään koskeneessa jupakassa.

Rinteen mukaan valehtelujupakoita ja niiden käsittelyä puolueessa ei voi rinnastaa toisiinsa.

– En osaa näitä yhdistää laisinkaan. Hussein al-Taee on eduskuntaryhmän jäsen ja hän ei ymmärtääkseni ole niitä kirjoituksiaan tehnyt eduskuntaryhmän jäsenenä eikä kansanedustajan tehtävässä. Nyt on kysymys Helsingin valtuustoryhmän jäsenestä, jolla ei ole mitään tekemistä eduskunnan kanssa, Rinne sanoi.

Miesten saamat rangaistukset eroavatkin toisistaan merkittävästi. Sdp:n valtuustoryhmä erotti ”Husu” Husseinin eilen ryhmän toiminnasta kesäkuun loppuun asti. Hussein al-Taee selvisi omasta jupakastaan ilman rangaistusta. Eduskuntaryhmä tyytyi vain antamaan tälle ohjeistuksen siitä, miten ryhmän jäsenen ja kansanedustajan on toimittava.

Sdp:n eduskuntaryhmän kokeneeseen kaartiin kuuluva Jukka Gustafsson katsoo, että Sdp:n valtuustoryhmä toimi mallikkaasti puuttuessaan nopeasti Husseinin toimintaan.

– Pidin oikeana, että siihen reagoitiin välittömästi, koska tämän kaltaista valehtelua ei pidä sietää eikä hyväksyä, siinä ei ole mitään tilaa selityksille. Piste. Ei mitään, Gustafsson sanoo.

Marko Asellin (sd) mielestä ”Husu” Husseinin ja Hussein al-Taeen tapauksia ei voi verrata suoraan toisiinsa, vaikka molemmissa tapauksissa ”on ollut valhetta”.

– Nämä ovat yksilöllisiä tilanteita. Al-Taee otti koko tapahtuman hyvin raskaasti, hän sai aika kovan rankaisun julkisuudessa ja joutui olemaan sairauslomalla.

Asell katsoo, että jokaisessa puolueessa on henkilöitä, jotka ”ovat tavalla tai toisella munanneet asioita”. Asell väittää, että Sdp:n kansanedustajien ja valtuutettujen toimintaan puututaan hanakammin kuin joidenkin muiden puolueiden poliitikkojen toimintaan.

– On totuttu siihen, että Sdp:n kansanedustajat tai valtuutetut toimivat totuuspohjaisesti, omilla arvoillaan ja rehellisesti ja ehkä sitten, kun tulee tällaisia tapauksia, ne aiheuttavat isomman hässäkän.

Sdp:n kannatus oli vajonnut tuoreimmassa Ylen gallupissa 13,9 prosenttiin. Gustafsson arvelee, ettei valehtelukohuilla ole ollut Sdp:n kannatukseen ainakaan positiivista vaikutusta.

– Se on ihan selvä asia, mutta en niitä suurentelekaan. Tärkeintä on saada positiiviset viestit eteenpäin, mitkä liittyvät moniin valmisteilla oleviin asioihin, kuten vanhustenhuoltoon ja eläkeläisten asioihin. Itseäni harmittaa, että koulutus- ja osaamisasiat, esimerkiksi ammatillisen reformin valuvikojen korjaaminen, ovat jääneet toistaiseksi katveeseen.
https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006305310.html
Zerek
Susikoski
Viestit: 46
Liittynyt: Pe Huhti 07, 2017 9:45 pm

Re: Tapaus Abdirahim Husu Hussein Mohammed

Viesti Kirjoittaja Zerek »

Vai suomen paras somppu on nyt sitten laittanut rikosilmotusta kehiin, heti sen jälkeen kun sai varmistuksen että omalla taksi-yhtiöllä ei ole enää tallessa noita nauhoja kyseisestä matkasta. Mikä vittu näitä somppuja vaivaa? (Tiedän että ovat älykkyysosamäärältään huomattavasti tyhmempiä kuin valkoiset ihmiset, mutta Husun tapauksessakin pitäisi olla jo tarpeeksi ennakkomateriaalia että pystyisi järkeilemään lopputuloksen)


Lelusalakuljettaja, Rauhan Tae ja nyt vielä koko Suomen Somali, Suuri ja Mahtava "Husu" Hussein. Demareiden värväykset ei oo tosiaan mennyt nappiin.
Iivis
Perry Mason
Viestit: 3946
Liittynyt: Ti Kesä 23, 2015 11:50 am

Re: Tapaus Abdirahim Husu Hussein Mohammed

Viesti Kirjoittaja Iivis »

Villeri kirjoitti: Ti Marras 12, 2019 5:58 pm Vai lähti Husseli rikosilmoituksia puuhaamaan... Olisi varmaan tehnyt mielenterveydelle ihan hyvää lopettaa tähän. Mihinhän tämä tie lopulta johtaa, kun toiminta on jo nyt varsin sekopäistä?
Husu-setä on nyt hyvin hyvin vihainen ja kostohan on paras tapa hoitaa omaa mielipahaa. Hän näyttää nyt kaikille rasisteille :D
Carelin
Rico Tubbs
Viestit: 1255
Liittynyt: Su Elo 21, 2011 8:37 am

Re: Tapaus Abdirahim Husu Hussein Mohammed

Viesti Kirjoittaja Carelin »

valehtelija haluaa vaientaa keskustelun, että kukaan ei uskaltaisi sanoa mitään negatiivista hänestä tai joutuu rikosilmoituksen kohteeksi. haistakoon mustia muniaan ja uikoon takas sinne afrikkaan kaltaistensa seuraksi. erittäin vastenmielinen otus.
Tiinas
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1449
Liittynyt: Su Helmi 11, 2018 11:00 am

Re: Tapaus Abdirahim Husu Hussein Mohammed

Viesti Kirjoittaja Tiinas »

Villeri kirjoitti: Ti Marras 12, 2019 5:58 pm Vai lähti Husseli rikosilmoituksia puuhaamaan... Olisi varmaan tehnyt mielenterveydelle ihan hyvää lopettaa tähän. Mihinhän tämä tie lopulta johtaa, kun toiminta on jo nyt varsin sekopäistä?
Sompanssi ei vaan tajua, että rikosilmoituksessa pitää olla vastaaja, nimetty sellainen, jotta tilanne etenee.

Ja kun on sana vastaan sana ja tuon kehitysvammaisen uskottavuus on täysi nolla niin lopputuloksen tietää. Tein myös rikosilmon Husun seksuaalisesta häirinnästä taksissa kesäkuusaa.

Nyt sompanssilla ei ole edes taksinkuljettajan työtä niin kuka maksaa hänen ja säkitetyn vaimonsa oleilun?

Me työssäkäyvät.

Tietääkö kukaan missä Husu loisii ja missä koulussa ympärileikattu tyttö on ?
Tackleberry kirjoitti: ↑
Eli tänä vuonna poliisi on ampunut 42 valkoista ja 31 mustaa.
Valkoisia maassa on sellaiset 234 miljoonaa ja mustia 40 miljoonaa, mutta ongelma tässä on se, että "valkoisia tapetaan enemmän, saatana!"
Ei helvetti
wretch
Javier Pena
Viestit: 1734
Liittynyt: La Elo 18, 2007 11:52 pm
Paikkakunta: Nekropolis

Re: Tapaus Abdirahim Husu Hussein Mohammed

Viesti Kirjoittaja wretch »

Villeri kirjoitti: Ti Marras 12, 2019 5:58 pm Olisi varmaan tehnyt mielenterveydelle ihan hyvää lopettaa tähän. Mihinhän tämä tie lopulta johtaa, kun toiminta on jo nyt varsin sekopäistä?
Tämä on mielestäni eräs fiksuimmista kommenteista tässä keskustelussa. Pakkohoidon kriteerit eivät taatusti täyty, mutta onko Husun mielenterveys täysin tasapainossa?
Avatar
Taakibörsta
Harjunpää
Viestit: 311
Liittynyt: To Touko 11, 2017 3:21 pm

Re: Tapaus Abdirahim Husu Hussein Mohammed

Viesti Kirjoittaja Taakibörsta »

Tämähän suorastaan mahtavaa! Husu joka omalla tyhmyydellään menee tekemään rikosilmoituksen asiasta jota ei ole edes tapahtunut. Eli hän edelleen kiistää omat hölmöilynsä :lol: Huvittavinta tässä on että rasmus ryhmässä hyvinkin yksimielisesti on tuomittu husun tekemiset, toki muutamaa ihmistä lukuunottamatta :lol: Huse tekee hyvää vaalityötä nyt :lol:
JammuSetä

Re: Tapaus Abdirahim Husu Hussein Mohammed

Viesti Kirjoittaja JammuSetä »

Nyt on Husu haukannu omaa ruskeaa paskaansa ja toivottavasti tukehtuu siihen. Toivottavasti Suomen somalialaiset antaa tolle pökäleelle sakinhivutusta mutta epäilen. Pitävät varmaan vieläkin sankarinaan.


Mutta huomatkaas Husun twiittien kirjoitusasu. Välillä tulee täydellistä suomea mutta yleensä lukihäiriöisen tokaluokkalaisen sönkötystä.
Avatar
Villeri
Jessica Fletcher
Viestit: 3028
Liittynyt: Ke Joulu 26, 2018 8:40 am

Re: Tapaus Abdirahim Husu Hussein Mohammed

Viesti Kirjoittaja Villeri »

Esa Gee kirjoitti: Ti Marras 12, 2019 7:35 pm
Zerek kirjoitti: Ti Marras 12, 2019 6:17 pm Lelusalakuljettaja, Rauhan Tae ja nyt vielä koko Suomen Somali, Suuri ja Mahtava "Husu" Hussein. Demareiden värväykset ei oo tosiaan mennyt nappiin.
Listalta unohtui sdp:n ”oululais” vahvistukset, lautamies koyanda
https://www.is.fi/kotimaa/art-2000001939274.html

Sekä varavaltuutettu Imaami Mannan
https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/e ... d5ced0ae0b
Helsingistä on enemmänkin osaamista: https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/sdp ... #gs.flplxn
Avatar
Per Erik Hasselblad
Nikke Knakkertton
Viestit: 199
Liittynyt: Ma Touko 21, 2018 5:18 pm

Re: Tapaus Abdirahim Husu Hussein Mohammed

Viesti Kirjoittaja Per Erik Hasselblad »

Omassa elämässäni pyrin käsittelemään kaikkia ihmisiä tasavertaisesti. Myös maahanmuuttajia.
Pakko on kyllä todeta että onhan toi Husu nyt ihan helevetin pihalla. Tekee rikosilmoituksen tapahtumasta jonka jo myönsi olevan mielikuvituksen tuotetta.
Julperi
Neuvoja-Jack
Viestit: 515
Liittynyt: Su Marras 27, 2011 10:21 pm

Re: Tapaus Abdirahim Husu Hussein Mohammed

Viesti Kirjoittaja Julperi »

Alkaa hasselpähkinäkin muuttaa kirjoitustyyliä. Taitaa olla husun oikeinkirjoittaja. Huomannut ettei kannata pulikoida tosiasioita vastaan.
Carelin
Rico Tubbs
Viestit: 1255
Liittynyt: Su Elo 21, 2011 8:37 am

Re: Tapaus Abdirahim Husu Hussein Mohammed

Viesti Kirjoittaja Carelin »

Koittakaa miettiä toisin päin, kun itse menisi Somaliaan ja ensin kuluttaisi heidän veronmaksajien rahoja miljoonan ja sen jälkeen alkaisi jakamaan ohjeita miten heidän kuuluu elää. Huutaisi jatkuvasti, että rasismia, rasismia, kun joku heistä koittaisi arvostella omia ohjeistuksiani kansalle.
Nykyään Suomessa, kun menee Tk päivystykseen, sosiaalikeskukseen tai esim. kelaan, niin siellä on paikat täynnä näitä mamuja. Lisäksi lastenkodit ovat jo puolillaan heidän jälkeläisiä. Unohtamatta vankeinhoidon kuormittamista. Kun mietitään näitä miljardien asumistukien maksamisia ja muita tulonsiirtoja heille, niin tuntuu täysin järjettömältä touhulta. 20 v. Suomessa lusmuillut somali saa tulkkipalvelut yms. koska ei ole viitsinyt opetella Suomea.
Koko terveydenhoitojärjestelmä on kaatumaisillaan kun kuormitus on paisunut kuin pullataikina. Ei vähiten sitä kuormita tämä maahantulijoiden joukko. He eivät maksa edes omavastuumaksua, kun senkin maksaa veronmaksajat.
Kun Halla-Aho ilmaisee huolensa asiasta ja siitä kun kaupungin valtuutettu valehtelee päin kansan naamaa, niin tämä mustanahka huutaa poliisia apuun. Tietysti taas senkin selvitystyön ja juristit maksaa valtio. Alkaa olemaan ihmisten kärsivällisyys lopuillaan tähän touhuun. Pitäisi pystyä työntämään takaisin lähtömaihin nämä kiittämättömät somalit. Näistä ei ole valitettavasti tiedossa muuta kuin ongelmia meille suomalaisille. Heidän käytös on täysin sikamaista.
Salmari
Olivia Benson
Viestit: 724
Liittynyt: To Marras 22, 2018 3:37 pm

Re: Tapaus Abdirahim Husu Hussein Mohammed

Viesti Kirjoittaja Salmari »

Myös somalit tuomitsevat husun ja jopa rasmus-sivustolla ollaan muutamaa batiikinoitaa lukuunottamatta todella *kypsiä* valehteluun.

Muistaako kukaan kaikki valehtelut?

-Levitti väärää tietoa muslimipuukotuksesta
-tämä taksicase
-hirttosilmukka ja viesti omalla hoonolla suomella kirjoitettuna
-ei tunne yhtä ainoaa somaliaan ympärileikattavaksi lähetettyä tyttöä. Ja omansa lähettänyt myös
- syö paskaa ja kuole
- kaikki PS kannattajat rasisteja

Mitä muuta?

Ottakaa nyt kaikki somet tuolta idiootilta pois!!!!
-M-
Alibin satunnaislukija
Viestit: 63
Liittynyt: To Huhti 19, 2007 2:33 pm

Re: Tapaus Abdirahim Husu Hussein Mohammed

Viesti Kirjoittaja -M- »

Carelin kirjoitti: Ti Marras 12, 2019 9:12 pm Koittakaa miettiä toisin päin, kun itse menisi Somaliaan ja ensin kuluttaisi heidän veronmaksajien rahoja miljoonan ja sen jälkeen alkaisi jakamaan ohjeita miten heidän kuuluu elää. Huutaisi jatkuvasti, että rasismia, rasismia, kun joku heistä koittaisi arvostella omia ohjeistuksiani kansalle.
Nykyään Suomessa, kun menee Tk päivystykseen, sosiaalikeskukseen tai esim. kelaan, niin siellä on paikat täynnä näitä mamuja. Lisäksi lastenkodit ovat jo puolillaan heidän jälkeläisiä. Unohtamatta vankeinhoidon kuormittamista. Kun mietitään näitä miljardien asumistukien maksamisia ja muita tulonsiirtoja heille, niin tuntuu täysin järjettömältä touhulta. 20 v. Suomessa lusmuillut somali saa tulkkipalvelut yms. koska ei ole viitsinyt opetella Suomea.
Koko terveydenhoitojärjestelmä on kaatumaisillaan kun kuormitus on paisunut kuin pullataikina. Ei vähiten sitä kuormita tämä maahantulijoiden joukko. He eivät maksa edes omavastuumaksua, kun senkin maksaa veronmaksajat.
Kun Halla-Aho ilmaisee huolensa asiasta ja siitä kun kaupungin valtuutettu valehtelee päin kansan naamaa, niin tämä mustanahka huutaa poliisia apuun. Tietysti taas senkin selvitystyön ja juristit maksaa valtio. Alkaa olemaan ihmisten kärsivällisyys lopuillaan tähän touhuun. Pitäisi pystyä työntämään takaisin lähtömaihin nämä kiittämättömät somalit. Näistä ei ole valitettavasti tiedossa muuta kuin ongelmia meille suomalaisille. Heidän käytös on täysin sikamaista.
Juuri näin. Tämä asia on aika nostaa pöydälle, nyt on viimeistään tullut sen aika.
Gurney
Adrian Monk
Viestit: 2505
Liittynyt: Ti Huhti 02, 2013 9:37 am

Re: Tapaus Abdirahim Husu Hussein Mohammed

Viesti Kirjoittaja Gurney »

JammuSetä kirjoitti: Ti Marras 12, 2019 7:53 pm

Mutta huomatkaas Husun twiittien kirjoitusasu. Välillä tulee täydellistä suomea mutta yleensä lukihäiriöisen tokaluokkalaisen sönkötystä.
Outi "mummo jolla ei ole elämää" Pop kirjoittelee niitä.
Joku on kirjoittanut myös Husun "paskanväristä ohituskaistaa" amk:iin opinnäytetyön. Husu sitä ei ole pystynyt kirjoittamaan.

Katsokaa twiittien kirjoitusvirheitä, vaikka asunut 15 v Suomessa...
Jos tosiasiat näyttävät olevan keskenään ristiriidassa, se tarkoittaa sitä, että joku niistä ei ole tosiasia
Vastaa Viestiin